Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'ta Setkus seferberliği
SivasSpor.Com 05.05.2016, 07:41 http://resimzade.com/Show.html?i=46826&token=54108
Sivasspor’da teknik direktör Mesut Bakkal, takıma moral verebilmek için seferberlik ilan etti.
Kaleci Setkus’un büyük hatasıyla Akhisar’la berabere kalan Sivasspor’da teknik direktör Mesut Bakkal, takıma moral verebilmek için seferberlik ilan etti.
Dünkü idmanda takımla bir toplantı yapan deneyimli teknik adam, “Henüz her şey bitmedi. Önümüzde 3 maç, 9 puan var. Eğer bunu başarabilirsek hedefi yakalarız. Çok zor ama bunu deneyeceğiz. Setkus için yapacağız” dedi..
teyfikyasir 05.05.2016, 07:58 Milyonlarca Sivasli bir sezobdur kahroluyor. Kimsenin bisey yaptigi yok. Setkus un hatali golu sonrasi bu takim setkus icin uc galibiyetmi alacak. Hadi bakalim insAllah.
mesut bey 31 maçta 5 galibiyet almışsın 3 te 3 yapacam diyorsun.
200 binlik topcular 1milyon oldu alamıyoruz diyen yöneticin kimse cıksında istifanı versin
bu kadroyla ancak bal liginde şampiyon olursun.....
karşınızda cocuk yok umut taciri olmayın inandırıcılığınızı kaybetmeyin.
kadirakin58 05.05.2016, 09:12 Sivas icin oynayin m.l misiniz ? Setkus icin oynamak nedir, adam bildigin buyuk hata yapti. Mesut Bakkal takima motivasyonu boyle verdiginden yanmisiz demek ki. Arkadasiniz kirmizi kart gordu onun icin oynayin mi diyordu acaba gecen haftalarda. Mesut Efendi, sen Setkus'u bosuna bahane etme de, "benim icin oynayin yoksa bundan sonra bana teknik direktorluk vermezler" diyebilirsin..
Bu 3 maçı alında isterseniz Kenya için oynayın
Dark Force 05.05.2016, 11:55 3 maçı alırsak ligde kalırız yeterki kazanalım.
Oktayy58 05.05.2016, 12:08 Süper ligin en iyi kalecilerinden biridir setkus.Hata yapmak her insana mahsustur.Bütün takım arkadaşları destek olacaktır.Kalan 3 maçımızda da kalede görmek isterim setkusu.
Ferhat06 05.05.2016, 12:24 Yabancı olunca böyle oluyor.Aynı golü Korcan yese ayaklarından asmıştık.Yine de hocayı ve futbolcularımızı erdemli davranışlarından dolayı kutluyorum.
onur0634 05.05.2016, 12:53 Setkus yapacağını yaptı zaten bu saatten sonra setkus için yapacağınız tek şey tşk edip bavulunu hazırlayıp yolcu etmektir.Ptt ligi için korcan yeterlidir...
58YIGIDO58 05.05.2016, 13:53 Maalesef düsürdüler sivasimizi, icim aciyor :mad:
Yaziklar olsun, su takima petkovicten sonra, mehmet yildizdan sonrada adam gibi golcü ve kaleci almadiniz
kayi5834 05.05.2016, 14:36 Süper ligin en iyi kalecilerinden biridir setkus.Hata yapmak her insana mahsustur.Bütün takım arkadaşları destek olacaktır.Kalan 3 maçımızda da kalede görmek isterim setkusu.
Kaleci görmesek inanacaz haaa :)
Oktayy58 05.05.2016, 14:54 Kaleci görmesek inanacaz haaa :)
O zaman süper lig maçlarını daha dikkatli izleyin setkus'un nasıl bir kaleci olduğunu daha iyi anlarsınız.
DeSalvo58 05.05.2016, 15:12 Kaleci görmesek inanacaz haaa :)
2 yiyorsa 7 tutan bi kaleci ne kadar kötü olabilir. Yediği 2 gol de kalecinin hatasından dolayımıdır ? Defansı iyi olan takım az gol yer kalecisi iyi olan takım değil...
Besyo_cu 05.05.2016, 16:45 Sivasspor'a gelmeden önce forma giydiği Belarus, Kıbrıs Rum kesimi ve son olarak da yunanistan'da 1 puanla ligde kalan kerkyra takımında forma giyen 31 yaşındaki bir kaleciden esktra performans beklemek ne kadar doğruydu ki...
Bu saatten sonra sezon başı demirspor'dan alıp, Sivas Belediye'ye kiraladığımız 19 yaşındaki kalecimiz Nevzat ÇİZMECİ'yi oynatsak ne farkeder olan oldu, ölen öldü artık Setkus oynasa ne olur oynamasa ne olur.
münihli_58 05.05.2016, 23:32 Son aciklamasindan sonra (Bedelmi ödüyoruz) simdi de Setkus icin oynayacagiz diyerek iyice sacmalamaya basladi Mesut hoca.
Siz Setkustan önce ilk o sanli arma icin, sonrada bütün Sivassporlular icin oynamalisiniz!
Her hata yapan icin evet bugün bu arkadasimiz icin oynuyoruz deseydik her hafta baska bir oyuncumuzun morali düzelsin diye oynuyor olurduk bu sezon.
Setkusta aklini basina toplasin madem bizi yakti o zaman su son 3 hafta canavar kesilecek kendini affetirecek bu kadar basit !!
Cok sükür 3 hafta sonra Mesut Bakkal denen ''teknik direktöründen'' kurtuluyoruz!
11 yıldır süper ligde 1 tane alt yapıdan topçu çıkaramadık. değişik bir ilk
yıldız58im 06.05.2016, 15:08 Kim icin oynandıgı farketmez elinizden geleni yapın da gerisi Allah kerim
subasi29 06.05.2016, 18:13 Gazı vere vere ensonunda setkuşuu uçuracaksınız ;)
migroArmis 06.05.2016, 23:20 Korcanı savunan yorumlarım vardır...Setkusu tanımam ama çok büyük bir kaleci olmadığını biliyorum ...Korcanda öyle...Neresinden bakarsanız bakınız Korcanda Setkusta Sivassporun bu günkü halinden birinci derecede sorumlu kişiler değildir...Mayaları çapları budur... Ben her ikisininde kazanılması tarafındayım ..
58Yiğidoo58 21.07.2016, 14:03 ADAMLAR KALIR DEĞİL Mİ ? AL SANA ADAM!
http://adodenhaag.nl/nieuws/laatste-nieuws/1e-elftal/5267-ado-den-haag-trekt-met-ernestas-setkus-nieuwe-keeper-aan
FOTOĞRAFA İYİCE BAKIN SİTE SİTE DEĞİLKİ GÖRÜNTÜ YÜKLEYEYİM.
DoomsDay58 21.07.2016, 14:09 ADAMLAR KALIR DEĞİL Mİ ? AL SANA ADAM!
http://adodenhaag.nl/nieuws/laatste-nieuws/1e-elftal/5267-ado-den-haag-trekt-met-ernestas-setkus-nieuwe-keeper-aan
Kendi adıma şaşırmadım açıkçası, bu üç kaleciden birinin gideceği çok açıktı çünkü Korcan ve Setkus dururken geçen yıl PTT'de as oynamış bir kaleci alınmayacağı belliydi yani bu vesileyle Tolgahan'ın neden alınmış olduğunu öğrendik. Setkus'un yolu açık olsun.
DeSalvo58 21.07.2016, 16:08 Inşallah korktuğumuz başımıza gelmez diyorum. Setkus'un Korcan ve Tolgahan'dan kat kat daha iyi bir kaleci olduğunu her fırsatta söyledim. Sadece geçen sezon bile Korcan'ın oynadığı Bursaspor ve Trabzonspor maçlarını hatırlatmak istiyorum. Yediği 3 gol de hatalıydı. Ziraat Kupası'ndaki yediği golde "tutamadığı" yer yüzünden yediği golü de unutmamak lazım tabiki. Korcan ve Tolgahan bu takımın kalecisi olamaz.
Setkus giderken elde fazla olduğu için hem de yabancı kontenjanı açılmak istendiği için gönderildiğini düşünüyorum. Iyi hoş da malum güzel ülkemizde çok üzücü bir olay yaşadık. Yabancı oyuncular gelmek isteyecek mi ülkemize ?
Atanı ve tutanı iyi olan bir takım başarıyı yakalar. Tutanımız konusunda büyük kaygılarım var. Inşallah elimizdeki kaleciler beni yanıltırlar.
Oktayy58 21.07.2016, 16:48 Inşallah korktuğumuz başımıza gelmez diyorum. Setkus'un Korcan ve Tolgahan'dan kat kat daha iyi bir kaleci olduğunu her fırsatta söyledim. Sadece geçen sezon bile Korcan'ın oynadığı Bursaspor ve Trabzonspor maçlarını hatırlatmak istiyorum. Yediği 3 gol de hatalıydı. Ziraat Kupası'ndaki yediği golde "tutamadığı" yer yüzünden yediği golü de unutmamak lazım tabiki. Korcan ve Tolgahan bu takımın kalecisi olamaz.
Setkus giderken elde fazla olduğu için hem de yabancı kontenjanı açılmak istendiği için gönderildiğini düşünüyorum. Iyi hoş da malum güzel ülkemizde çok üzücü bir olay yaşadık. Yabancı oyuncular gelmek isteyecek mi ülkemize ?
Atanı ve tutanı iyi olan bir takım başarıyı yakalar. Tutanımız konusunda büyük kaygılarım var. Inşallah elimizdeki kaleciler beni yanıltırlar.
Noktasına kadar katılıyorum sana kardeşim.İnşallah biz yanılırız ama hiç sanmıyorum.
GraveYard 21.07.2016, 17:16 Ben Setkusun gitmesine sevinenlerdenim her zaman söyledim gibi sadece yönetimin beceriksizliği yüzünden setkus el üstünde tutuluyordu Yiğidolar tarafından yerini iyi kaleci bulumayacaklarını düşünmek bence yanlış bir tutum.
Korcanı eleştire bilirsiniz ama eminim ki setkus kadar forma şansı bulsaydı ben setkusdan daha iyi bir performans gösterceğine yürekten inanıyorum. Setkusunda pozisyon alma hataları ve özellikle yan toplardaki beceriksizliğini kimse inkar edemez ve sözlerime küçük bir örnek vererek son vermek istiyorum ve hatırlarsınız ki Iker Casillas'ın eli kırıldıkdan sonra kulübeye çekilmiş bir nevi hem güvenini yitirmiş ve performansında çok büyük bir düşüş yaşanmıştır. Korcan kardeşimizde çok büyük şeyler atlattı özellikle kaleci bölgesi için maç deneyimi eksikse o kaleciden fazla bir performans beklemek ona haksızlık olur diye düşünüyorum. Eminimki maç deneyimi kazandıkça setkus'un performansından yüksek bir performans sergileyeceğine yürekten inanıyorum.
Ne olursa olsun Setkus ptt liginin çok çok üstünde bir kaleciydi, işimiz Korcan'a kaldıysa zor.
yunus hediye 21.07.2016, 19:35 Beğenmediğim bir kaleciydi. Gitmesinde ne üzüldüm nede sevindim. PTT için yeterli olabileceğini düşünüyordum. Korcan ve tolgayla nereye kadar gidebileceğiz göreceğiz.. :confused::confused:
34MUAMMER58 21.07.2016, 20:40 Sivasspor şampiyon olacaksa özellikle atanı iyi olacak,özellikle tutanıda iyi olacak dedim,2.ligde şampiyon olamadığımız sezondan örnek verdim,o dönemin yönetimi hatalı bir iş yaptı Bülent uygunu yolladı,kaleci cengizi yolladı ,yerine akını koydular,onun yüzünden dünyanın puanını kaybettik ve şampiyon olamadık,bu sezonda öyle bir sezon olabilir,setcus belki çok üst düzey kaleci olmayabilir,bana göre türkiyedeki 6 7 iyi kaleciden bitanesiydi,ptt ligine fazlasıyla yeterdi,bilmiyorum yönetim ve hoca ne düşünüyor,işimiz korcana yada tolgahana kaldıysa risk almış oluruz,ben korcanı setcusdan daha iyi buluyorum diyen kimselerle futbol konuşmam,setcus kalmak istiyordu,demekki hocanın oynatmayacağını sezdiki gitti,bunu normal karşılamak lazım profesyonel oyuncu istediği yere gider,yolu açık olsun,borjanı bile beğenmeyen bu taraftar setcusumu beğewnecekti
TheLabarna 22.07.2016, 00:30 Sivasspor şampiyon olacaksa özellikle atanı iyi olacak,özellikle tutanıda iyi olacak dedim,2.ligde şampiyon olamadığımız sezondan örnek verdim,o dönemin yönetimi hatalı bir iş yaptı Bülent uygunu yolladı,kaleci cengizi yolladı ,yerine akını koydular,onun yüzünden dünyanın puanını kaybettik ve şampiyon olamadık,bu sezonda öyle bir sezon olabilir,setcus belki çok üst düzey kaleci olmayabilir,bana göre türkiyedeki 6 7 iyi kaleciden bitanesiydi,ptt ligine fazlasıyla yeterdi,bilmiyorum yönetim ve hoca ne düşünüyor,işimiz korcana yada tolgahana kaldıysa risk almış oluruz,ben korcanı setcusdan daha iyi buluyorum diyen kimselerle futbol konuşmam,setcus kalmak istiyordu,demekki hocanın oynatmayacağını sezdiki gitti,bunu normal karşılamak lazım profesyonel oyuncu istediği yere gider,yolu açık olsun,borjanı bile beğenmeyen bu taraftar setcusumu beğewnecekti
Setkus, Burhan ile kıyaslanamayacak kadar daha iyiydi.
34MUAMMER58 22.07.2016, 08:44 Setkus, Burhan ile kıyaslanamayacak kadar daha iyiydi.
Borjanla kıyaslanmayacak kadar diyecektin sanırım,bana göre petkoviçten sonra gelen eniyi kaleci borjandı ,setcusda çok kötü değildi,talihsiz maçlarda çok talihsiz maçlar çıkardılar,hiçkimse kimseye yılın kalecisi diye plaket filan vermez,borjan yılın kalecisi seçildi ve o dönem sivasspor avrupaya gitmeyi haketti,şampiyonlar liginede gidebilirdi UEFA almadı o ayrı mesele ,sivasssporda setcus yüzünden küme düşmedi,forvet ve sol açıksızlığın ,devre arasında alınan omari hariç ,diğer boş beleş adamların katkı yapmaması,hocaların yanlış kadro ve taktikleri vs.. yüzünden düştü,batuhan ve ümitin yarı yolda bırakıp kaçmaları,hakem hataları,sakatlıklar cezalar vss de etkili oldu,setcuss bayıldığım bir kaleci değildi belki ,ancak bu ligin en iyi kalecisi olabilirdi,varsın yabancı hakkının birini kaleciden yana kulanalım nolacaktı sanki,bu işi kim yaptıysa çok yanlış yaptı diyorum,örnek verdik ,2.ligde bu takım çıkacaksa 1.kaleci,2.forvet Çok sağlam olacak.
ADAMLAR KALIR DEĞİL Mİ ? AL SANA ADAM!
:confused::confused:
yaaa siz arastirmadan önce nasil böyle Yorum yapiyorsunuz?? Evet ADAMLAR Kalir ama neden gittine biliyormusun?? bence KOCAMAN HAYIR!!!
bak kardesim.... setcus bizde kalmak istiyordu!!! Hoca Setkusu oynatmayacağını ögrendi icin, baska Takima anlasmaya yapti bukadar basit!!
COK BÜYÜK HATA OLDU!! HER SENE AYNE BOK :mad:
alemdar Kasım 23.07.2016, 21:00 Bnce setkus bu ligden de düşmemezi sağlayacak tır fazla söze gerek yok •:mad:
|
|