Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor 1-1 Sivasspor
SivasSpor.Com 07.05.2016, 15:10 http://resimzade.com/Show.html?i=46824&token=50745
Spor Toto Süper Lig'de 33. Hafta: Kayserispor - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 14.05.2016
Stad: Kadir Has Stadyumu
Saat: 19:00
Maçın Hakemi: Mete KALKAVAN
Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.
Bu maç zor olacak ama eğer deplasman seyircisine açık olursa taraftarımız çok dkkatli olmalı. Bu maç sadece saha içiyle konuşulmalı. Zaten taraftarların gereksiz gerginlik yapacağına ihtimal vermiyorum. Bu maçı alabiliriz. Taraftarımız son hafta maçını da hesaba katmalı.
Bakalım kim kimi koparıyor kendi payının ......... Kazanacağız bunu daha önce de başardık ligte kalmak bizim işimiz
Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
Su an Antep 1-0 önde
34MUAMMER58 07.05.2016, 15:35 Sözün bittiği yerdeyiz,artık top futbolcuların elinde,kaybedeceğimiz bir şey yok,kayseri akhisara yenilirse,sivas maçına ayakları titreyerek çıkar,bu maçta tüm oyuncular azami dikkatle oynayacak,2 kişilik oynayacak,hoca düzgün kadro ve oyuncu değişikliği yapacak,kayseriyi yenecek,başka yolu yok,neticede eğer kayseriyi yenersekki yeneceğimize yürekten inanıyorum,son hafta fb banko 3 puan olur ligde kalırız,
asinancetin583 07.05.2016, 15:41 Kayseride yaşıyorum ve şu an tek istediğim şey misafir tribünün ağzına kadar dolu olması. Daha önce yine Mesut hoca döneminde 2-2 kalmıştık burada. Bu kez kazanmaktan başka çare yok. Haydi Yiğidolar, sonuna kadar hep destek tam destek!
58YIGIDO58 07.05.2016, 15:47 Bu hafta Akhisar kayseriye maGlup olursa, kayseri-sivas macinin bir espirisi kalmaz.
Dua edelim akhisar kazansin.
O zaman tam bir final maci olur.
sivassporhersey 07.05.2016, 15:47 Tv 58 spor muhabiri Sn. Mustafa Ateş'e mesajlar atalım pazartesi günü sporaktif programında kayseriye otobüs kalkması için kampanya düzenlesinler takımımızı yalnız bırakmayalım yiğidolar Hep Destek Tam Destek..
58fatihcan 07.05.2016, 15:56 Bu maçta sağ bekte kim oynayacak ben mi oynayacağım? İki maçta da gereksiz kırmızı gören futbolcular cezalandırılmalıdır. Sezonun en kritik maçında gereksiz yere bizi yalnız bıraktılar.
58CeZa58 07.05.2016, 15:56 antep es esi yensin
akhisar kayseriyi
sivas kayseriyi yensin
son macta insallah GS kayseriyi yener
bizde muhtemelen yeniliriz ama yok
fenerbahce son maca tasiyamazsa sampiyonluk ümidini ozmn fenerden puan veya puanlar koparabiliriz cünkü gs in isi beli olmaz
veya son haftaya kadar GS 5ncilik ümidi olursa ozmn GS de kayseriye yenilmez avrupaya gitme amaciyla
sehrisivas 07.05.2016, 16:07 antep es esi yensin
akhisar kayseriyi
sivas kayseriyi yensin
son macta insallah GS kayseriyi yener
bizde muhtemelen yeniliriz ama yok
fenerbahce son maca tasiyamazsa sampiyonluk ümidini ozmn fenerden puan veya puanlar koparabiliriz cünkü gs in isi beli olmaz
veya son haftaya kadar GS 5ncilik ümidi olursa ozmn GS de kayseriye yenilmez avrupaya gitme amaciyla
Gardas şiir gibi olmuş maşallah.
Dark Force 07.05.2016, 16:11 Kayseriyi yeneceğiz inşallah yeterki futbolcular inansınlar
halilxx58 07.05.2016, 16:15 Final maci. Yenersek avantaj bize gecer, aksi takdirde sansimiz tamamen biter. Ne yazsak bos, artik söz sahadaki futbolcularda olacak....
baliliiiiii 07.05.2016, 16:38 Kayseri akhisara yenilsin antep Eskişehir yensin biz Kayseriyi yenelim Eskişehir haftaya yenilsin ooo oooo daha çok var mucize
ama olur mu olur....
umut fakirin ekmegidir.
ihtiyar yiğido 07.05.2016, 17:21 Gaziantep 1-1 Eşkişehir, bizim için iyi oldu, rakiplerimiz 2 puan kaybetti, yarın da Antep, Kayseriyi yenerse işte o zaman Kayserispor ile oynayacagımız maç final olur ki, bu maçı seyretmeye yürek dayanmaz.
anilcan213 07.05.2016, 17:41 yurek dayanmaz gardas bu maca.
yıldız58im 07.05.2016, 18:17 Kayseri akhisarı yense bile biz kayseriyi yenersek isi sonhaftaya tasiyoruz gs evinde yener bizde feneri yeneriz bu arada eses belediyeye puan kaybetmeli ama kayseri yarın kaybedip bizi yense son haftaya kalmadan düşeriz birde biz kaybetmis kayseriyi yensek bile sadece avaraj avantajımız olacak kayserinin ve esesin her halükarda umudu son haftaya kadar tasınmıs durumda belediye ve akhisarapuan kaybetmeseydik 33 puandaydık amakaysei maçı yine finaldi 6 puanlik mac cunku ama belki beraberlik yetecekti aynı zamanfda bu gun antepi altımiza almıs olacaktık bakalim neler olacak
Kayseri Akhisara yenilirse haftaya son 10 yılımızın en önemli maçına çıkacağız
Bu maçın bizim açıdan önemi, yarınki akhisar maçındaki sonuca göre önem kazanacak. Aspordaki dallama!!! çakma yorumcular yarın Kayseri Akhisarı yener dediler ama yarın ola hayrola.. İnşallah akhisar Kayseriyi evire çevire yener birde sakat kırmızı olursa tadından yenmez...
yıldız58im 07.05.2016, 18:42 Rize trabzona yenilirse antep biraz zora girmişken rizeden puan alabilir son hafta basaksehirle oynuyor rize 35 puanda kalabilir 2li avarajımizda daha iyi tum macları alırsak bir yedek düsme adayıdır bunlar eses ve kayseri bizimle oynadıgi mac disindaki maclarini alirsa ne yapacagız diye dusunurken hic olmazsa umudumuz rize de olabilir diye teselli buldum bu antep rizede 3 puan alamasa da antalyayı yener onun icin rizeyi hesaba katmak daha mantikli eger trabzon macini puansiz gecerlerse
yıldız58im 07.05.2016, 18:48 Antep rize ileeses basaksehir macindan 1 gun once oynayak olası malubiyette onlar eseseyakalanacağı icin 2li avaraj esesde pota korkusu yasayacak puan almasi gerek
nick50sekiz 07.05.2016, 19:19 Bu hafta Kayseri maçı kaybederse bu iş Kayseride Ölüm-Kalım maçında döner.Ve tabii ki ölmemiz lazım.Taraftar olarak futbolu olarak ve şehir olarak.
Kazanmaktan başka çaremiz yok, ben inanıyorum ki Akhisar evinde maç vermez kolay kolay ama bizim gayseriyi evinde yenmemiz asıl durumu belirleyecek olay ..
DeSalvo58 07.05.2016, 19:49 Kayseri kolay kolay gol yemeyen bir takım. Bakkal amca bu maçtaki gibi Hasan Kabze ile başlarsa, Tanase'den bal yapmasını isterse, eğerki son dakikalara önde giremezsek son değişiklik hakkını bir defans oyuncusundan kullanırsa bizim gol atmamız zorlaşır hatta imkansızlaşır. Etzaz Hussain'i de artık bu maçta izlemek istiyoruz. Gençlerbirliği maçında gördük, orta saha yol geçen hanıydı Mehdi'nin topa gücü yetmiyor, Yiğit tek başına bir oraya koşuyor bir buraya koşuyor koca yüreğiyle. Hussain, Bakkal amcanın orta sahada denediği oyunculardan (Tanase, Mehdi, Kone) daha kötü olacağını düşünmüyorum, eğer ki öyle olsaydı Avrupa Ligi'nde gruplarda başarılı olan Molde'nin de ilk 11 oyuncusu olmazdı. Kayserispor maçında hırsa, isteğe ve ateşli taraftara ihtiyacımız olacak. Kadir Has Stadyumu'nda görüşmek üzere...
Kayseri macinda oyuncularimiz cok dikkatli olmalilar oyuncularin moralini bozmak icin herseyi yapacaklar hic bir seye kulak kabartmasinlar taki mac bitene kadar insallah alacagiz ve düsmeyecegiz Rabbim bize su son zamanda cok yardim ediyor kayseriyi yenersek es es te basaksehire yenilirse bu is tamam gibi insallah yürekten inaniyoruz ve ümit variz
......................setkus.. ..............
çağatay.....Oumari.....John Boye.....Ziya Erdal
....................Yiğit..... ....Mehdi.................
Burhan..............Atıf...... ..........Beykan........
........................Texeri a...........................
İnşallah sakatlık olmazsa kadromuz böyle olur...
münihli_58 07.05.2016, 20:22 ......................setkus.. ..............
Usta Cagatay bu sezonu kapatti adamlar 3 mac ceza verdi. Insallah Boye oynamaz sag bekte yoksa yandik. Ayrica Kone kayseri macina saklandi bildigim kadariyla onu ilk 11'de bekliyorum
......................setkus.. ..............
Bu kadro hükmen 3-0 kaybeder ;)
alemdarlar 07.05.2016, 20:28 Kayserispor ile oynayacağımız İç Anadolu Derbisini kazanıp Fenerbahçe maçına sağlam çıkmalıyız. Bu maçta herşey olur. Toplu ve grup halinde gidilmeli ve olumsuz bir durumda Tek kalsan bile boyun eğmemelisin YİĞİDO gardaşım. Teknik heyet ve futbolcular, Dernek, grup ve bağımsız taraftarlar, Başta başkan Mecnun bey ve yöneticilerimiz kesinlikle ve kesinlikle bu derbide yan çizmemeli, yapılacak çirkefliklerin önüne geçmeldirler. Bu maç sıradan bir maç değildir. Rekabetin en önemli maçlarından biridir. Kader bizi bir araya getirdi. Spor konusunda Kayseri'den dostluk beklemeyiniz. Sivas kümeye diye bağıran bir avuç insan topluluğunun yanına gideceğiz. Herkes traşı bırakacak ve işine bakacak. Derbiyi hak eden kazansın.
Evet Çağatay oynayamaz :)
Usta Cagatay bu sezonu kapatti adamlar 3 mac ceza verdi. Insallah Boye oynamaz sag bekte yoksa yandik. Ayrica Kone kayseri macina saklandi bildigim kadariyla onu ilk 11'de bekliyorum
Deniştirek o zaman :D
alemdarlar 07.05.2016, 20:36 http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39590
Unutulmadı Kayseri. Bu çirkinlik unutulmadı.
Bu maçın bizim açıdan önemi, yarınki akhisar maçındaki sonuca göre önem kazanacak. Aspordaki dallama!!! çakma yorumcular yarın Kayseri Akhisarı yener dediler ama yarın ola hayrola.. İnşallah akhisar Kayseriyi evire çevire yener birde sakat kırmızı olursa tadından yenmez...
Kayseri bi yenilsin yarin isterse tam kadro olsun onları orada küme dusururuz. Allah vermesin kayseri yarin yenerse bizim için artık hemen hemen matematiksel bi hesap bile kalmıyor.
Bursa ve Kasımpaşa kayseriye umut oldu. Berbat giden bi takımı yeniden umutlandirdilar. Akhisarin hocası Cihat a çok güveniyorum. Avrupa hedefleri az da olsa var. Ligin kaderini etkilediğini onlar da biliyor. Normal şartlar altında kayseri oradan çıkamaz.
Haftaya inşallah baba evinden gelinimizi alacağız. Şehitlik anıtına yaptıklarinin hesabını soracagiz gayseri den... Bekle gayseri kocan geliyor...
kaplanlı 07.05.2016, 21:17 akhisar bizden bir puanı bedava almıştı.kayseri yi bizim için yenecekler.kayseri maçı tam ölüm kalım maçı olacak.bizim takım daha tecrübli.saha seyirci avantak
jı onlarda olsada biz üç puana daha yakınız.
sebasteia 07.05.2016, 21:47 Akhisar Kayseri macinin sonucu belli olmadan ne desek bosss
Sivasspormysoul 07.05.2016, 22:11 Önce Akhisarspor-Kayserispor maçının sonucu belli olsun. Sonra yorum yapabiliriz. Ben şahsen Akhisarspora güvenmiyorum. Kayseri'de Kayserispor son 40 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmaen Kayserispora yenildi. İnşallah bu kez ben yanılırım.
Saygılarımla.
Osmanlı spor bugün berabere kaldı. Gs yarın bjk maçı var puan kaybetmesi muhtemel. Başakşehir fener maçı var puan kaybı muhtemel.
Yani Akhisar yarın kayseriyi yenerse Avrupa için büyük avantaj sağlayacak.
Osmanlı haftaya bjk ile oynayacak puan kaybı muhtemel. Başakşehir es-es ile oynayacak 3 puan demek Avrupa demek olacak gs Akhisar la oynayacak yenerse son haftaya büyük avantaj sağlamış olacak.
Gazamız mübarek olsun. İşimiz zor ama imkansız değil.
Sivasspormysoul 08.05.2016, 08:02 Sivassporun Kayserisporu yenmekten başka çaresi yok. Yok,yok, yok.
Aksiharspor maçı öncesinde Sivasspor Kayserispora yenilmemek zorundadır diye yazmıştım. Yani üstü kapalı da olsa beraberlik te olabilir demek istemiştim. Yine beraberlik yetebilirdi ancak tek rakip Kayserispor olsaydı. Ancak, şimdi Hesaba katılması gereken Eskişehirspor da var. Eskişehirspor şu anda 30 puanda. Eğer M.B. ve GB maçlarından 1 er puan alırsa o zaman biz Kayserispor beraberliği ve FB galibiyeti ile STSL de kalırız inşallah. Ben GS nin Kayserisporu yeneceğini düşünüyorum. Biz de tabii evimizde FB yi kesin yeneceğiz inşallah. Ah kaleci Setkus ah. Neyse Cenabı Allahın takdiri.
Eğer Rizespor Gaziantepi yenerse ve son maçta Gaziantep-Antalyaspor berabere kalırsa (Antalyasporun bize bizi lig de bırakma borçları var bunu ödemek zamanı geldi. Biz Samsunsporu Samsunda yenmeseydik Samsunspor yerine Antalyaspor PTT ligine düşecekti hatırlayalım) Kayserispor ve Gaziantep düşebilir.
Kısaca yiğidolar.
1) M.Sivasspor Gençlerbirliğini yenmek zorundaydı. Yendik inşallah (Tamam).
2) Gaziantepspor-Eskişehirspor berabere kalması hayırlı olurdu. Oldu inşallah (Tamam)
3) Akhisarspor Kayserisporu yenmelidir inşallah. (Belli değil)
4) M.Başakşehir FB den puan almalı (Belli değil)
5) Beşiktaş GS yi yenmeli (Belli değil).
6) Trabzonspor Trabzonda Rizesporu yenmeli inşallah. (Belli değil).
7) 33. hafta M.Sivasspor Kayserisporu yenmeli inşallah (belli değil).
8) M.Başakşehir Eskişehir de Eskişehirsporu yenmeli inşallah (belli değil).
Son hafta (34. hafta da ne olmalı henüz belli değil. Önümüzdeki haftadaki sonuçlardan sonra yazmak daha realist yaklaşım olacaktır).
Allah yardımcımız olsun.
Saygılarımla.
bahbaba58 08.05.2016, 14:11 G ayserispor kazanır diyen kansızlar bu sitede niye geziyor ozaman
SİVAS düşmanı yaratıklar Sezon Sonu Hayal Kırıklığı yaşayacaksınız...
34MUAMMER58 08.05.2016, 15:12 Akhisar-kayseri maçında kayseriye taş çatlasa 1 puan şans tanıdım şükür gerçekleşti,aslında Akhisar maça asılmadı,2 maçtada bize asıldığı gibi ,asılmadılar maça,ilk yarıda rakibini ezen Akhisar ,2.yarıda resmen uyudu ,önemli değil ,kayseri yenseydi işimiz zordu,kayseri yenilseydi bile ,bizim mutlak kazanmamız gerekiyordu,1 puanlık fark önemli değil,senaryo şu,sivasspor kayseriyi yenip,son hafta fb yi bekliyecek ,kayseride gs ye yenilecek yada berabere kalacak,33 -34 puanda kalacak,sivas 2 maçıda kazanıp 35 yapacak ,bu sonuçdan sonra şimdi rizeyi bekliyorum,eğer ts yatmazsa rizeyi yenerse,rizede evinde antepi yenemezse,rizede işin içinde olur,eskişehirin başakşehiri normal şartlarda yeneceğini düşünmüyorum,aslında gençleride yenemezlerde futbolun içinde başka işler var ,o nedenle pek güvenemiyorum,antepe gelince,rizeyi yeneceklerinide,yenileceklerin ide düşünmüyorum,1 puanla dönerseler,34 yaparlar,son hafta antalyanın adam gibi oynamasını bekleyeceğiz,normal şartlarda antalyayı yenemezler,2 beraberlik 35 puan eder,eskişehir belki 1 galibiyet 1 beraberlik alır,34 puanda kalır,her halukarda sivassporun 2 maçı alması gerekiyor kayseri-sivas final maçı oldu artık.
58YIGIDO58 08.05.2016, 15:13 Kayseri 1 puan almasi kötü oldu.
Bu sonuc Sivassporun kaderini son maca tasidi.
Kayseri ve fb yi yenmeliyiz ve beklemeliyiz.
Ben artik kendimi en kötüsüne (ptt ye) hazirladim bile ama mucizeyede olabilir.
Ins ligte kaliriz.
İhtimaller ihtimaller...
Şimdi ufak bir canlandırma yapacağım, derin bir nefes alın sonra okumaya başlayın :)
İhtimalleri yazarken keşke Rize ve Antep inde düşme ihtimalinide yazsam ama onlar %97-98 bitirdiler bu işi.
Haftaya kayseriyi yenmek tek başına hiçbir şey ifade etmiyor.
Biz kayseriyi yenecez Başakşehir es-es i yenecek( aslında kurtara biksek te es-es le beraber kurtarsak)
Son hafta biz feneri gs kayseriyi yendimi bu iş biter. Lafı çık fazla uzatmaya gerek yok.
mucize uzaklarda...
kendinizi en kötü senaryoya hazirlayin (Kayseri'de küme düsmeye)
haaa simdi 2 de 2 ciler cikar.. neyse en iyisi susayim...
yıldız58im 08.05.2016, 15:59 Rize trabzona kaybediyor haftaya anteple berabere kalırlarsa biz son iki mac kayipsiz gecince yuzde seksen kalıriz
MOS-BY-58 08.05.2016, 18:49 Galibiyetten baska her türlü sonuc küme düsmenin tescili olur. Antep ve Kayseri'nin birer puan da olsa puan almasi kötü oldu.
Sivasspormysoul 08.05.2016, 19:53 Bu biçim (Cem Karaca)
Hiçbir kadın hiçbir erkeği ve hiçbir erkek hiçbir kadını
Bu biçim bu biçim sevmedi
Yokluğu ekmeğe katık edip sevgiyi açlığa eklemedi
Gözyaşlarının hiçbir teki bu biçim düşmedi
Böylesine dolu dolu dolu ağlamadı hiçbir kucakta hiçbir baş
Ve hiçbir elveda bugüne dek bu biçim söylenmedi
Hiçbir akşam o akşam gibi kanarcasına batmadı o güneş
Ve hiçbir güneş onları bir daha bu biçim görmedi
Hiçbir kadın dedim ya hiçbir erkeği ve hiçbir erkek
Hiçbir kadını bu biçim bu biçim bu biçim sevmedi
İşte böyle söylüyordu büyük sanatçımız Cem Karaca.
Bunu biricik takımımız Sivasspora uyarlamak istiyorum izninizle .
Hiçbir taraftar hiçbir takımı , hiçbir takım hiçbir taraftarını Yiğidonun Sivassporu Sivassporun Yiğidoyu sevdiği gibi sevmedi.
Bu biçim sevmedi.
Böylesine dolu dolu dolu ağlamadı hiçbir stadyumda hiçbir baş
Hiçbir taraftar dedim ya hiçbir takımı , hiçbir takım hiçbir taraftarını yiğidonun Sivassporu Sivassporun Yiğidoyu sevdiği gibi sevmedi. Bu biçim sevmedi.
Ve Yiğido Sivasspormysoul dedi ki:
Hiçbir takım STSL de bu biçim bu biçim kalmadı. Bu biçim kalmadı.
Dedim ya bugüne kadar hiçbir takım hiçbir takım STSL de bu biçim kalmadı.
Ağlamaya hazırlan Yiğido , FB maçından sonra bu biçim hiç ağlamadın.
Sevinçten ağlayacaksın Yiğido. Hiçbir Yiğido hiçbir zaman 2015-2016 STSL son maçı M.Sivasspor:2 Fenerbahçe:0 skorundan sonra ağladığı gibi hiç ağlamadı.
Ve hiçbir akşam o akşam gibi kanarcasına batmadı o güneş
Ve hiçbir güneş Yiğidoları bir daha bu biçim görmedi
yigido_furkan 08.05.2016, 22:35 Kayserinin puan kaybetmesi onemliydi. Biz haftaya kayseriyi yensekte zaten son maci yine kazanmamiz lazimdi. 2macta 6puani alirsak ligte kaliriz suanda rizede antepte kayseride potada haftaya alacagimiz 3 puan son haftaya isleri cok karistiracak. Oyuncularimiz bizi bu sene bizi cok uzdu insallah bu firsati kacirmazlar. Sehir kenetlenip bu haftayi cok iyi degerlendirmeli . yoksa buralara tekrar gelmek icin belki yillarca bekleyecegiz
Sivasspormysoul 08.05.2016, 22:59 Sivassporun Kayserisporu yenmekten başka çaresi yok. Yok,yok, yok.
Aksiharspor maçı öncesinde Sivasspor Kayserispora yenilmemek zorundadır diye yazmıştım. Yani üstü kapalı da olsa beraberlik te olabilir demek istemiştim. Yine beraberlik yetebilirdi ancak tek rakip Kayserispor olsaydı. Ancak, şimdi Hesaba katılması gereken Eskişehirspor da var. Eskişehirspor şu anda 30 puanda. Eğer M.B. ve GB maçlarından 1 er puan alırsa o zaman biz Kayserispor beraberliği ve FB galibiyeti ile STSL de kalırız inşallah. Ben GS nin Kayserisporu yeneceğini düşünüyorum. Biz de tabii evimizde FB yi kesin yeneceğiz inşallah. Ah kaleci Setkus ah. Neyse Cenabı Allahın takdiri.
Eğer Rizespor Gaziantepi yenerse ve son maçta Gaziantep-Antalyaspor berabere kalırsa (Antalyasporun bize bizi lig de bırakma borçları var bunu ödemek zamanı geldi. Biz Samsunsporu Samsunda yenmeseydik Samsunspor yerine Antalyaspor PTT ligine düşecekti hatırlayalım) Kayserispor ve Gaziantep düşebilir.
Kısaca yiğidolar.
1) M.Sivasspor Gençlerbirliğini yenmek zorundaydı. Yendik inşallah (Tamam).
2) Gaziantepspor-Eskişehirspor berabere kalması hayırlı olurdu. Oldu inşallah (Tamam)
3) Akhisarspor Kayserisporu yenmelidir inşallah. (Belli değil)
5) Beşiktaş GS yi yenmeli (Belli değil).
6) Trabzonspor Trabzonda Rizesporu yenmeli inşallah. (Belli değil).
7) 33. hafta M.Sivasspor Kayserisporu yenmeli inşallah (belli değil).
Son hafta (34. hafta da ne olmalı henüz belli değil. Önümüzdeki haftadaki sonuçlardan sonra yazmak daha realist yaklaşım olacaktır).
Allah yardımcımız olsun.
Saygılarımla.
Kıymetli Yiğidolar,
Kendimden alıntı yaptım. Aynen seçim sonuçları gibi önceki yazdıklarımızı sürekli güncellemek zorunda kalıyoruz. Ah Sivasspor sevgisi sen nelere kadirsin.
Yukarıdaki listede 1) ve 2) zaten önceden tamamdı. 3) Kısmet olmadı. Akhisarspsor oynamadı bence. Bunu bir tarafa kaydetti Yiğidolar. Akhisarspor PTT ligine dönme sırası sana da gelecek.
5) (Tamam) 6) (Tamam). 4) için yarını, 7) ve 8) için haftayı bekleyeceğiz.
Saygılarımla.
[QUOTE=Sivasspormysoul;975067
[/QUOTE]
Basaksehir'in yenmesi demek, Basaksehir'in Avrupa'yi garantilemesi demek.
Avrupayi garantilemis Basaksehir, haftaya Eskisehir'de ne yapar onu da hesaba kattin mi ?????
Basaksehir'in Fb den puan alirsa, Fb'yi belki sampiyonluk yarisindan kopartir ama Gs ile Basaksehir arasindaki puan farkini 6'ya cikartir. Bu fark'da Basaksehir'in Avrupayi garantilemesi anlamina gelir. Yani geriye kalan 2 maca (Eskisehir ve Rize) ne kadar konsantre olur orasi muamma...
Düzeltme: Gs ilk 5'e de girse, Basaksehir'i ilgilendiren bir konu degil.
Akhisar olacakti. Basaksehir yenerse Akhisar devre disi kaliyor ve Basaksehir Avrupa'yi garantiliyor.
Sivasspormysoul 09.05.2016, 08:42 Yiğido Sivasspormysouldan Manifestodur.
Sonsuza kadar Kardeş Şehirin Kardeş Takımının Kardeş Taraftarları Kayserisporlu Kardeşlerime En Derin Saygılarımla,
Gönül isterdi ki bu biçimde karşı karşıya gelmeseydi biricik takımlarımız. Ama Cenabı Allahın takdiri bu sene böyle tecelli etti. 15.Mayıs.2016 tarihinde Kayseri Kadir Has Stadyumunda Kayserispor ile M.Sivasspor çok çok önemli tarihi bir futbol müsabakası yapacaklardır. Ben bir Yiğido olarak elbetteki M.Sivassporun kazanmasını arzuluyorum canı gönülden. Ancak sonuç ne olursa olsun bu iki Türkiye şehri sonsuza kadar aynı coğrafyada komşu olarak kalacaktır. Doğal olarak bu iki şehrin taraftarları kendi takımlarını tutmaya devam edeceklerdir. Dostluk ve kardeşlik sonsuza kadar sürecektir. Cenabı Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin inşallah. İnşallah iki takımımız da STSL de kalırlar. Dediğim gibi takdiri ilahi neyse amenna.
Bütün Yiğidolara ve bütün Kayserili ve Kayserisporlu kardeşlerime en derin saygılarımı iletirim.
Ferhat06 09.05.2016, 08:57 Trenle 8 saat yol gidip maç seyredeceğiz ama arkadaşımın pasokartı yok güler misin ağlar mısın.Ah Veysel abi ah alem adamsın.
midfielder7 09.05.2016, 10:30 Trenle 8 saat yol gidip maç seyredeceğiz ama arkadaşımın pasokartı yok güler misin ağlar mısın.Ah Veysel abi ah alem adamsın.
bildiğim kadarıyla başvuru yaparsanız kart gelmeden de gişelerden geçici kart ile maça giriş yapabilirsiniz
Murad_Kelleci58 09.05.2016, 10:38 Bugün
Başakşehir : 1 F.Bahçe :1 ( Başakşehir : 51 Puan / F.Bahçe : 71 Puan)
/ Beşiktaş : 76 Puan)
33.Hafta :
Kayseri : 0 Sivasspor :1 (Kayseri : 33 Puan / Sivasspor : 32 Puan )
Rize :1 G.Antep : 1 (Rize : 35 Puan / G.Antep : 34 Puan)
Eskişehir : 1 Başakşehir : 0 ( Eskişehir : 33 Puan / Başakşehir : 52 Puan)
Beşiktaş : 1 Osmanlı : 0 (Beşiktaş : 79 Puan / Osmanlı :50 Puan)
F.Bahçe : 1 G.Birliği : 0 ( F.Bahçe : 74 Puan / )
Beşiktaş Şampiyon olur, F:bahçe'nin iddiası kalmaz..
34.Hafta :
Sivasspor : 1 F.Bahçe : 0 ( Sivasspor : 35 Puan)
G.Saray : 1 Kayseri : 1 (Kayseri : 34 Puan )
Başakşehir : 1 Rize : 0 ( Rize : 35 Puan)
G.Birliği : 1 Eskişehir : 2 (Eskişehir : 36 Puan )
G.Antep : 1 Antalya : 1 ( G.Antep: 35 Puan)
Buna göre :
13.Eskişehir.................. ... 36 Puan
14.Sivasspor ................... 35 Puan / Üçlü Averajla
15.G.Antep.................... ....35 Puan / Üçlü Averajla
--------------------------------------------------------------------
16.Rizespor................... .... 35 Puan / Üçlü Averajla
17.Kayseri.................... ..... 34 Puan
şeklinde olacağını öngörüyorum.. Sadece Sivassporum için duygusal davrandım ve öyle olmak zorundayız.. Ya kalacağız bu ligde, ya da kalacağız.
Mehmet ATEŞ 09.05.2016, 10:39 bildiğim kadarıyla başvuru yaparsanız kart gelmeden de gişelerden geçici kart ile maça giriş yapabilirsiniz
evet doğru internetten başvuru yaptıktan sonra statdan tek girişlik ücretsiz kart alınıyor ve giriş yapılabiliyor.
Basaksehir'in yenmesi demek, Basaksehir'in Avrupa'yi garantilemesi demek.
Avrupayi garantilemis Basaksehir, haftaya Eskisehir'de ne yapar onu da hesaba kattin mi ?????
Başakşehir'in son maçı da Rize ile. Son hafta Rize rahat Başakşehir ile oynarsa kazanabilir büyük ihtimalle. Ben bu hafta Rize ile Antep berabere kalsın isteyorum. Ama son hafta işleri bize göre daha kolay. Tabi Kayseri maçını oynamadan bunları konuşmamız da ilginç bir durum:)
dua edelim fener puan kaybetsin. son maça bize asılacak durumları kalmasın. bide bize yatsınlar ne var kötü bişey değilya. yıllardır taraftarımız sivastan çok onları düşünüp, hesap yaptı. fener için kıçlarını yırtanlar var. bi defada fener bizim için bişey yapsın.
Ferhat06 09.05.2016, 10:53 bildiğim kadarıyla başvuru yaparsanız kart gelmeden de gişelerden geçici kart ile maça giriş yapabilirsiniz
Arkadaşı aradım, sitede senden bahsettim bir bakıver dedim hem sitenin reklamını yapmış oldum.Müracaatını yapmış internetten onu da öğrendim.
sawyer5892 09.05.2016, 11:03 Bu sezon gördük ki ligden düşmek gerçekten zor özel çaba sarfetmek gerekiyor. Önümüze çıkan o kadar fırsatı tepmemize rağmen hala umut var. Biz önümüzdeki 2 maçı kazanırsak emin olun ligde kalırız. Hiç hesaba gerek yok yarıştığımız takımlar puan kaybedecektir.
midfielder7 09.05.2016, 11:11 Basaksehir'in Fb den puan alirsa, Fb'yi belki sampiyonluk yarisindan kopartir ama Gs ile Basaksehir arasindaki puan farkini 6'ya cikartir. Bu fark'da Basaksehir'in Avrupayi garantilemesi anlamina gelir. Yani geriye kalan 2 maca (Eskisehir ve Rize) ne kadar konsantre olur orasi muamma...
şöyle de bir durum var başakşehirde milli takıma gitmeyi isteyen yalçın bekir ve emre var ayrıca volkan zaten milli kaleci ben başakşehirin son 2 maçta 0 puan alacağını sanmıyorum
noname87 09.05.2016, 19:03 Bugün
Başakşehir : 1 F.Bahçe :1 ( Başakşehir : 51 Puan / F.Bahçe : 71 Puan)
/ Beşiktaş : 76 Puan)
33.Hafta :
Kayseri : 0 Sivasspor :1 (Kayseri : 33 Puan / Sivasspor : 32 Puan )
Rize :1 G.Antep : 1 (Rize : 35 Puan / G.Antep : 34 Puan)
Eskişehir : 1 Başakşehir : 0 ( Eskişehir : 33 Puan / Başakşehir : 52 Puan)
Beşiktaş : 1 Osmanlı : 0 (Beşiktaş : 79 Puan / Osmanlı :50 Puan)
F.Bahçe : 1 G.Birliği : 0 ( F.Bahçe : 74 Puan / )
Beşiktaş Şampiyon olur, F:bahçe'nin iddiası kalmaz..
34.Hafta :
Sivasspor : 1 F.Bahçe : 0 ( Sivasspor : 35 Puan)
G.Saray : 1 Kayseri : 1 (Kayseri : 34 Puan )
Başakşehir : 1 Rize : 0 ( Rize : 35 Puan)
G.Birliği : 1 Eskişehir : 2 (Eskişehir : 36 Puan )
G.Antep : 1 Antalya : 1 ( G.Antep: 35 Puan)
Buna göre :
13.Eskişehir.................. ... 36 Puan
14.Sivasspor ................... 35 Puan / Üçlü Averajla
15.G.Antep.................... ....35 Puan / Üçlü Averajla
--------------------------------------------------------------------
16.Rizespor................... .... 35 Puan / Üçlü Averajla
17.Kayseri.................... ..... 34 Puan
şeklinde olacağını öngörüyorum.. Sadece Sivassporum için duygusal davrandım ve öyle olmak zorundayız.. Ya kalacağız bu ligde, ya da kalacağız.
Bu takımların arasından kim kalsın istersin deseler Eskişehir derim inşallah kalırlar ama bu tabloda biz düşeriz gibi geliyor.Son hafta Rize 1 puan alır Antep Antalya'yı yener.Millet tezgahı şimdiden kurmuştur.
ihtiyar yiğido 09.05.2016, 20:05 Bu takımların arasından kim kalsın istersin deseler Eskişehir derim inşallah kalırlar ama bu tabloda biz düşeriz gibi geliyor.Son hafta Rize 1 puan alır Antep Antalya'yı yener.Millet tezgahı şimdiden kurmuştur.
Biz Sivasspor olarak, evvela kalan iki maçta altı puan alalım, tezgah var mı yok mu sonra tartışalım.
kolukisa 09.05.2016, 20:07 Umarim mac bir dostluk havasinda gecer su anda Kayseri,Sivasspora göre yüzde 95 avantajli.Sivasspor önce Kayseriyi yenecek ve Fenerbahce ilede berabee kalacak ki ,buda mucuze ötesi bir sey.Kisacana elvada lig.
noname87 09.05.2016, 20:30 Biz Sivasspor olarak, evvela kalan iki maçta altı puan alalım, tezgah var mı yok mu sonra tartışalım.
Hocam şimdiden gözümüz üstünüzde mesajı vermek için algı operasyonlarına başlayacaksın .Tezgahı kurduktan sonra neyi ispatlayacaksınki.Sivas taraftarının kaçı Antep ve Belediye maçlarını hatırlıyor.8 milyon Euroluk Tabata 5 milyonluk İsmail Köybaşı transferlerini kim sorgulayabildi.Antep'in hesaplarını araştırdılar bulamadılar bu paraları.Ne oldu?Hiç.
alemdarlar 09.05.2016, 22:25 Kayserispor ile oynayacağımız İç Anadolu Derbisini kazanıp Fenerbahçe maçına sağlam çıkmalıyız. Bu maçta herşey olur. Toplu ve grup halinde gidilmeli ve olumsuz bir durumda Tek kalsan bile boyun eğmemelisin YİĞİDO gardaşım. Teknik heyet ve futbolcular, Dernek, grup ve bağımsız taraftarlar, Başta başkan Mecnun bey ve yöneticilerimiz kesinlikle ve kesinlikle bu derbide yan çizmemeli, yapılacak çirkefliklerin önüne geçmeldirler. Bu maç sıradan bir maç değildir. Rekabetin en önemli maçlarından biridir. Kader bizi bir araya getirdi. Spor konusunda Kayseri'den dostluk beklemeyiniz. Sivas kümeye diye bağıran bir avuç insan topluluğunun yanına gideceğiz. Herkes traşı bırakacak ve işine bakacak. Derbiyi hak eden kazansın.
Kayserispor:1 Sivasspor:3
İnşallah.
otceken58 09.05.2016, 22:39 Başakşehir 2 Fenerbahçe 1 şampiyonluk Beşiktaş'ın %99 Kayseri macini alırsak ki mutlak suretle almalıyız fener maci kolay olmasada bu hafta gençler maci gibi alırız insallah sonrasida artık bizden çıkmış oluyor İNSALLAH bu seneyi superligde bitirerek yeni stadımızda YEPYENİ BİR SİVASSPOR olarak başlangıç yaparız.
otceken58 09.05.2016, 22:44 Tabi sunuda söylemeden geçemeyeceğim şahsen gayserispordan korkum yok ama Mesut bakkaldan korkuyorum bizim en büyük handikapımız Mesut bakkal bana göre !!!
Has Sivas`li 09.05.2016, 22:51 Tabi sunuda söylemeden geçemeyeceğim şahsen gayserispordan korkum yok ama Mesut bakkaldan korkuyorum bizim en büyük handikapımız Mesut bakkal bana göre !!!
Bildiğin TRUVA ATI gardaşım, bize bizden oluyor :mad::mad::mad:
otceken58 09.05.2016, 22:58 Bildiğin TRUVA ATI gardaşım, bize bizden oluyor :mad::mad::mad:
Abi adam resmen sabote ediyor takımı gerek kadro gerek oyuncu değişiklikleri başka birşey düşündürmüyor bana
midfielder7 09.05.2016, 23:03 düşme potasındaki takımların maçları cumartesi 19:00'a alınmış sivas'ta olan hemşehrilerimizden bilgi rica edeceğim organizasyon var mı taraftar gruplarınca ya da diğer müesseseler tarafından
Sivasspormysoul 09.05.2016, 23:09 Kıymetli Yiğidolar,
Kendimden alıntı yaptım. Aynen seçim sonuçları gibi önceki yazdıklarımızı sürekli güncellemek zorunda kalıyoruz. Ah Sivasspor sevgisi sen nelere kadirsin.
Yukarıdaki listede 1) ve 2) zaten önceden tamamdı. 3) Kısmet olmadı. Akhisarspsor oynamadı bence. Bunu bir tarafa kaydetti Yiğidolar. Akhisarspor PTT ligine dönme sırası sana da gelecek.
5) (Tamam) 6) (Tamam). 4) için yarını, 7) ve 8) için haftayı bekleyeceğiz.
Saygılarımla.
Güncelleme
4) nolu olasılıkta Sivassporumuzun lehine gerçekleşti inşallah. MB -FB yi yendi. BJK şampiyon gibi. Son maçta Sivasta FB yi inşallah yeneceğiz. Önce hayırlısıyla Kayserisporu yenelim gerisi Allah kerim. Çok özel bir duruma daha dikkatinizi çekmek isterim. Kayserisporun ikili averajda Eskişehirspora üstünlüğü var. Diyelim Kayserispor -M.Sivasspora yenildi, son maçtada GS ye yenildi. Kayserispor kesin STSL den düşer mi? Hayır? Eğer bu hafta Eskişehirspor M.Başakşehire Eskişehirde yenilirse 33. haftada 30 puanda kalır. M.Sivasspor 32 puan olur, Kayserispor 33 puanda kalır. Eskişehir son hafta Ankarada GB yi yense bile Kayserispordan ikili averajda geride kalır. Rizespor ve Gaziantepspor sonuçları önem kazanır. Yani olasılık çok. Bence 10-15 çeşit olasılık var.
Sonuçların sonucu: Sivassporumuz için henüz herşey bitmiş değil. Dualarımız biricik takımımız için.
Rallim58 09.05.2016, 23:15 dua edelim fener puan kaybetsin. son maça bize asılacak durumları kalmasın. bide bize yatsınlar ne var kötü bişey değilya. yıllardır taraftarımız sivastan çok onları düşünüp, hesap yaptı. fener için kıçlarını yırtanlar var. bi defada fener bizim için bişey yapsın.
Duanız kabul oldu hemşerim..
Kayserispor-Sivasspor karşılaşması Cumartesi saat 19.00'a alındı..
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=198&hafta=33#grpctl00_MPane_m_198_ 935_ctnr_m_198_935
migroArmis 10.05.2016, 00:42 Geçen haftaya kadar bitti bu iş olmaz diyordum...Mantıken realitede şansımız (kümede kalma adına % 25-30 civarıdır) Hala mantalite gereği bu iş çok zor diyorum demesinede...Son dakikada gelen galibiyet... benim aylardır bizim final maçımız Kayseri maçıdır söylemim devamında kayseriyi tereddütsüz yeniceğimize olan inancım...hala devam ederek yazıyorum fb nin havlu atması ..sanırım biz bu ligde kalacağız....Mantalitenin canı cehenneme gönlüm bu sefer o kadar bunu istiyor ki bunu cümlelerle anlatamam....Bişi olsun bi sihirli değnek olsun biri kabustandürterek uyandırsın beni ...biz maçlarımızı alalım averajlada olsa bilmemneylede olsa biz kalalım...Umudumu kaybetmek zoruma gidiyor kaybetmişken tekrar buluyorum...Bu nasıl anlatılırki ...Deselerki bu yıl Bursamı şampiyon olsun Sivasmı düşmesin eğer saniyenin yüzde biri kadar düşünürsem adam değilim ...Sivassporumuz düşmesin bizde Sivasımızda elbet yine şampiyon olacaktır...
sebasteia 10.05.2016, 08:29 kayseri'den puan alıp es es'i ligde tutacağımıza, kayseri'ye puan kazandırıp ligde kalmasına vesile olalım. es es her iki maçta da bizi kendi yanına çekti, şimdi kayseri ile birlikte düşmemizi arzu ediyorlar. bırakalım kayseri ligde kalsın, es es de bizimle birlikte yere çakılsın.
halilxx58 10.05.2016, 10:27 Bu hafta sonuclar hep bizim lehimize gelisti. Her bitti dedigimizde rakiplerimizinde beceriksizliklerininde katkisiyla bi sekilde kopmuyoruz üstteki takimlardan.
Biz son iki mactan 6 puan almak zorundayiz, fenerin yarisindan kopmasindan dolayi mümkün'de bu. Zaten Kayseri'yi yenemezsek diyecek bisey kalmiyor.
Durum halen cok zor ama rakiplerimizde bizden pek iyi durumda degil. 6 puani alip dua etmekten baska caremiz yok.
içimizdeki şak şakcılar üzüldü fenerin yenilmesine ama bakın göreceksiniz sivasspor için daha iyi olacak.
ihtiyar yiğido 10.05.2016, 11:01 Yukarıda şampıyon belli gibi, fakat aşagıda durum çok karışık, heran herşey olabilir. FB. nin hemen hemen şampıyonluktan kopması bizim şansımızı biraz olsun artırdı.
Sivasspor olarak bizim bu hafta deplasmanda Kayserispor'u kesin yenmemiz gerekiyor. Son maçımız olan kendi sahamızdaki Fenerbahçe maçını, şampıyonluk iddiasını yitirdiği için, kolay geçeceğini tahmin ediyorum. Tabiki rakiplerimizin de puan kaybetmesi şart, umutla bekliyoruz. Hem ne demişler "Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler" ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
midfielder7 10.05.2016, 16:44 biletler satışa çıkmış
çorluluyiğido 10.05.2016, 17:09 son 3 haftadır maç günü içimden geçen aklıma gelen sonuçlar hep doğru çıktı.sivasımızın gençleri 2-1 yeneceği atıfın gol atacağından fenerin yenileceğine kadar.şimdide bu aralar hep eskişehirin ligde kaldığı zihnimde canlanıp duruyor.hadi inşallah hayırlısı olsun da şu maçı alalım o zaman ligde kalırız.çok iddialıyım bu maçı kazanırsak fenere farklı patlarız.tek korktuğum gsnin gayseriye maçında yatması olur.
Ferhat06 10.05.2016, 18:40 biletler satışa çıkmış
bilatımızı aldık.2 lira misafir.
etlidöktürek 10.05.2016, 22:52 İdman antrenman sakat cezalı görüş öneri yokmu haber bizim takım sivasta değilmi yoksa )) izin yapacak zaman değil mesut hocaa
midfielder7 10.05.2016, 23:17 kayseri takımı standart bir takım oyuncuların belirli bir kapasiteleri var bu kapasitenin ne çok üstüne çıkıyorlar ne de çok fazla altına iniyorlar,bizim takımda gününde olurlarsa burhan aatıf beykan maç kazandırabilir.Takım savunması ve kaleci yönünden bizde öndeler
setkus:hiç güven vermiyor top gelince bismillah çekiyorum
oumari-boye:oturd savunma göbeği boye'nin agresifliğini de yendi
ziya:sol bek yine ona emanet memleket için oynamalı
ibrahim öztürk:? çok korkutuyor beni oynarsa yerinde kalsın çıkmasın karşısında biseswar olacak sürekli yardım görmesi lazım
yiğit:kırmızı kart adayı zeki yavru ve mustafa akbaşla birlikte umarım saçma bir kartla bizi yalnız bırakmaz mücadelisine diyecek yok
kone-mehdi-adem:düzeldiyse kone tercihim olurdu en azından orda biri olduğunu hissetiriyor
beykan:bakalım tanase ile mi neykan ile mi başlanacak kendini gösterebileceği fırsat maçı ziya ile birlikte solda iyi iş yapabilirler sinirlerine hakim olmalı
aatıf:en büyük kozumuz umarım pozisyonlarda en doğru seçimi yapar başında sürekli 2 kişi olacaktır ortada sıkışırsa kanada geçebilir
burhan:son maçlarda aatıf ile takımın en iyisi ama azami derecede savunmaya yardım etmeli
texeria-h kabze:tahminim yine kabze ile başlayacak hoca eski halinden eser yok çok ağır ve kuvvetsiz soru işareti bizim için
Ernastas Setkus : Kalede ona görev verecek hoca. Gençler maçında çok hatalı bir kaç hareketi oldu. Sonra çizgiden bir top çıkarınca kendine geldi. Oldukça fazla psiko-terapi uygulanması lazım. Çok ihtiyacımız var.
John Boye : Çağatay Çeken, Gökhan Süzen cezalı, Cicinho malumunuz üzere sakat bu mevkiye devşirme dönüşüm yapacağız. Benim tahminim John Boye ile başlayacağız ve dönüşüm olacak maçın ilerleyen dakikalarında.
Joan Oumari: Yine defansın gerisinde tandemde oynayacak yüksek ihtimal sağa çarkedecek ara ara...
İbrahim Öztürk : Oumari ile beraber yan yana oynayacak. Yine sağa çark edecek adaylardan :D
Ziya Erdal : Solda alternatifsiz...
Yiğit İncedemir: Hayatının belkide en zor maçına çıkacak. Maç çok sert ve çetrefilli geçecek. Sinirlenmemeli ve sakin olmalı. Yoksa 5. dakikada sarı 10. dakikada kırmızı yemeye müsait. Biz onun yüreğini seviyoruz lütfen bunun farkına varsın ve dikkatli olsun.
Mehdi Taouil: Gençler maçının ön liberolarını bozmayacaktır hoca. Maçın gidişatına göre değişecek isimlerden.
Beykan Şimşek: Christian Tanesenin performansı çok kötüydü Gençler müsabakasında. Beykanın girmesi ile biraz canlılık ve verimlilik geldi saha içerisinde. Beykan kardeşimiz de şahsi futbolu bırakmalı ve şu maçta kollektif oynamaya kendini adapde etmeli. Çok yetenekli ama kullanması lazım.
Aatif Chahechouhe: Gençler maçının kahramanı Sivassporun en sevdiği futbolcusu... Oynadığı zaman tek başına bir takım, oynatmadığı zaman veya oynayamadığı zaman ise takıma olumsuz yansıyan oyuncusu. Sadece 2 maçımız var. Aatıf tescilli bir oyuncu, kahraman bir oyuncu ama kahramanlığının üzerine başka kahramanlığa gitmezse bu Kayseriyi tek başına yıkacak oyuncu. Kendini çok iyi hazırlamalı ve adaptasyonunu iyi tamamlamalı.
Burhan Eşer: Ligin sonlarına doğru arap atı gibi açılan oyuncumuz geçen haftanın en çok çalışan oyuncularından... Ona güvenimiz sonsuz, kanadımızın biride kendisi. Çok rahat oyuncu geçiyor ama ortalarda biraz sıkıntı var. Düzeltmesi ve kendini çok iyi hazırlaması lazım...
David Texeira : Hoca eğer sinir katsayımızla oynamazsa Kayseri maçımızın forveti... Topsuz çok iyi ama topla biraz zayıf. Çok iyi kafa toplarına vuruyor ama top gelmiyor. Bu maçta az pozisyon bulacak. Eğer alan daraltmalarını, boş koşu ile defans bloğunu dağıtırsa hem Aatıf, hem Beykan hemde Burhan pozisyona girebilir. Bunlar bir meziyettir. Gol atmıyor diye kızmamak lazım. İnşallah Hasan Kabze kardeşimizden ziyade Texeria seçimine gider hoca...
yigido yakup 10.05.2016, 23:58 Ernastas Setkus : Kalede ona görev verecek hoca. Gençler maçında çok hatalı bir kaç hareketi oldu. Sonra çizgiden bir top çıkarınca kendine geldi. Oldukça fazla psiko-terapi uygulanması lazım. Çok ihtiyacımız var.
John Boye : Çağatay Çeken, Gökhan Süzen cezalı, Cicinho malumunuz üzere sakat bu mevkiye devşirme dönüşüm yapacağız. Benim tahminim John Boye ile başlayacağız ve dönüşüm olacak maçın ilerleyen dakikalarında.
Joan Oumari: Yine defansın gerisinde tandemde oynayacak yüksek ihtimal sağa çarkedecek ara ara...
İbrahim Öztürk : Oumari ile beraber yan yana oynayacak. Yine sağa çark edecek adaylardan :D
Ziya Erdal : Solda alternatifsiz...
Yiğit İncedemir: Hayatının belkide en zor maçına çıkacak. Maç çok sert ve çetrefilli geçecek. Sinirlenmemeli ve sakin olmalı. Yoksa 5. dakikada sarı 10. dakikada kırmızı yemeye müsait. Biz onun yüreğini seviyoruz lütfen bunun farkına varsın ve dikkatli olsun.
Mehdi Taouil: Gençler maçının ön liberolarını bozmayacaktır hoca. Maçın gidişatına göre değişecek isimlerden.
Beykan Şimşek: Christian Tanesenin performansı çok kötüydü Gençler müsabakasında. Beykanın girmesi ile biraz canlılık ve verimlilik geldi saha içerisinde. Beykan kardeşimiz de şahsi futbolu bırakmalı ve şu maçta kollektif oynamaya kendini adapde etmeli. Çok yetenekli ama kullanması lazım.
Aatif Chahechouhe: Gençler maçının kahramanı Sivassporun en sevdiği futbolcusu... Oynadığı zaman tek başına bir takım, oynatmadığı zaman veya oynayamadığı zaman ise takıma olumsuz yansıyan oyuncusu. Sadece 2 maçımız var. Aatıf tescilli bir oyuncu, kahraman bir oyuncu ama kahramanlığının üzerine başka kahramanlığa gitmezse bu Kayseriyi tek başına yıkacak oyuncu. Kendini çok iyi hazırlamalı ve adaptasyonunu iyi tamamlamalı.
Burhan Eşer: Ligin sonlarına doğru arap atı gibi açılan oyuncumuz geçen haftanın en çok çalışan oyuncularından... Ona güvenimiz sonsuz, kanadımızın biride kendisi. Çok rahat oyuncu geçiyor ama ortalarda biraz sıkıntı var. Düzeltmesi ve kendini çok iyi hazırlaması lazım...
David Texeira : Hoca eğer sinir katsayımızla oynamazsa Kayseri maçımızın forveti... Topsuz çok iyi ama topla biraz zayıf. Çok iyi kafa toplarına vuruyor ama top gelmiyor. Bu maçta az pozisyon bulacak. Eğer alan daraltmalarını, boş koşu ile defans bloğunu dağıtırsa hem Aatıf, hem Beykan hemde Burhan pozisyona girebilir. Bunlar bir meziyettir. Gol atmıyor diye kızmamak lazım. İnşallah Hasan Kabze kardeşimizden ziyade Texeria seçimine gider hoca...
Abi ibrahim öztürk tercihini ben sahsen cok tehlikeli buluyorum
ben sahsen göbegi hic bozmam sag bek icinde kone yi oynatirim veya burhani kullanirim öndede tanaseye sans veririm.
mehdi konusundada biraz düsunurum etzaz belkide bu mac icin tam zamani olabilir.
Abi ibrahim öztürk tercihini ben sahsen cok tehlikeli buluyorum
ben sahsen göbegi hic bozmam sag bek icinde kone yi oynatirim veya burhani kullanirim öndede tanaseye sans veririm.
mehdi konusundada biraz düsunurum etzaz belkide bu mac icin tam zamani olabilir.
Bahalım hangimiz hahlı çıhacuuh :D :D
migroArmis 11.05.2016, 00:30 Bahalım hangimiz hahlı çıhacuuh :D :D
İbrahim Öztürkü (bizden geldiği için) oldukça iyi tanırım ...Gerçi eski performansından çok uzak gibi şu günlerde ...Biz Bursada bu adama takımın sigortası diyorduk...Çok aldığı maçlar vardır...Tecrübelidir..karakte rli bir çocuktur..Güvenilmesi gereken bir futbolcu ve kişilik yönü vardır...Yanılmıyor isem bize Altaydan gelmişti...Gidene kadarda güzel futbolunu adamlığığını hiç bir zaman bozmadı...Kendisini seviyor sayıyor vede güveniyorum ...ALLAH kendisinide Sivassporumuzuda muvaffak etsin ..
Sivasspormysoul 11.05.2016, 06:45 Kayserispor maçı için benim 11 im,
Setkus
İbrahim Öztürk - John Boye- Qumari- Ziya Erdal
Adem Koçak- Etzaz Huseyin
Burhan- Aaatif- Beykan
D.Texeira
Neden Yiğit İncedemiri tercih etmem. 10. dk da sarı, 28. dk da ikinci sarıdan kırmızı kartı görüp takımı 28. dakikada PPT ligine göndermemek için. Adem Koçak'ın çok tecrübeli olduğu için. Bizim savunma ağırlıklı saldırı oyunumuz için Adem Koçak daha uygun olduğu için. Bekleyeceğiz, bekleyeceğiz, D.Texeira defansı yoracak, yoracak. Bekleyeceğiz. Sabırla, son 15-20 dak yüklenip inşallah 1 yada 2 gol atıp maçtan ayrılacağız. Etzaz'ın da savunma futboluna katkı yapacağına inanıyorum. Bizim ileri çıkıp saldırmaya ihtiyacımız yok. Yiğit İncedemir kırmızı kart görebilir. Oynatılmasın. Oynatılmasın. Oynatılmasın. 28 dakikada PTT ligine gitmek istemiyoruz. Ben Mesut hocanın yerinde olsa sağ bekte yeni bir genç oyuncu oynatırım. İbrahim Öztürk'te pozisyon hatası yapabilir. Benden uyarması. Burada yazılanlar zaten bir anlamda tarihe not düşmektir. Unutmayalım, bizim Yiğitin ne kadar gözüpek oynadığına, canla başla savaştığına methiyeler düzmek için ileride çok maçlarımız olacak. Ancak Kayserispor maçı tarihsel ve hayati öneme sahip. 10 kişi kalmayız. Zaten onlar seyirci+11 kişi belkide hakemin 0.5 katkısıyla 12.5 kişi oynacaklar. 10 kişi kalamayız. Buradan Sayın Mesut hocamızı son bir kez bütün yiğidolar adına uyarıyorum.
Saygılarımla.
Kayserispor maçı için benim 11 im,
Setkus
Adem Koçak- Etzaz Huseyin
Burhan- Aaatif- Beykan
D.Texeira
Neden Yiğit İncedemiri tercih etmem. 10. dk da sarı, 28. dk da ikinci sarıdan kırmızı kartı görüp takımı 28. dakikada PPT ligine göndermemek için. Adem Koçak'ın çok tecrübeli olduğu için. Bizim savunma ağırlıklı saldırı oyunumuz için Adem Koçak daha uygun olduğu için. Bekleyeceğiz, bekleyeceğiz, D.Texeira defansı yoracak, yoracak. Bekleyeceğiz. Sabırla, son 15-20 dak yüklenip inşallah 1 yada 2 gol atıp maçtan ayrılacağız. Etzaz'ın da savunma futboluna katkı yapacağına inanıyorum. Bizim ileri çıkıp saldırmaya ihtiyacımız yok. Yiğit İncedemir kırmızı kart görebilir. Oynatılmasın. Oynatılmasın. Oynatılmasın. 28 dakikada PTT ligine gitmek istemiyoruz. Ben Mesut hocanın yerinde olsa sağ bekte yeni bir genç oyuncu oynatırım. İbrahim Öztürk'te pozisyon hatası yapabilir. Benden uyarması. Burada yazılanlar zaten bir anlamda tarihe not düşmektir. Unutmayalım, bizim Yiğitin ne kadar gözüpek oynadığına, canla başla savaştığına methiyeler düzmek için ileride çok maçlarımız olacak. Ancak Kayserispor maçı tarihsel ve hayati öneme sahip. 10 kişi kalmayız. Zaten onlar seyirci+11 kişi belkide hakemin 0.5 katkısıyla 12.5 kişi oynacaklar. 10 kişi kalamayız. Buradan Sayın Mesut hocamızı son bir kez bütün yiğidolar adına uyarıyorum.
Saygılarımla.
Ön libero çok yumuşak olmuş... Bu ön libero ile atak kesmekte zorlanırız...
Has Sivas`li 11.05.2016, 13:42 Ön libero çok yumuşak olmuş... Bu ön libero ile atak kesmekte zorlanırız...
Yumuşak neki, pambıh olmuş pambıh :D
balmandol 11.05.2016, 14:35 Valla arkadaşlar hani şu meşhur Horoz ve Tavuk hikayesinde de geçer ya :) Ben polemiğe falan girmem...Ne yapıp edip yenmemiz gereken bir maç. Ben Kayserispor'dan değil kalecilerinden korkuyorum sadece..Ahamada'yı geçerseeekkkkkkkkk sorun yok. Adam iyi kaleci..İNŞAALLAH ŞANSTA BİZDEN YANA OLUR.
Ferhat06 11.05.2016, 14:43 Valla arkadaşlar hani şu meşhur Horoz ve Tavuk hikayesinde de geçer ya :) Ben polemiğe falan girmem...Ne yapıp edip yenmemiz gereken bir maç. Ben Kayserispor'dan değil kalecilerinden korkuyorum sadece..Ahamada'yı geçerseeekkkkkkkkk sorun yok. Adam iyi kaleci..İNŞAALLAH ŞANSTA BİZDEN YANA OLUR.
Ahamada iyi kaleci ama takımın yumuşak karnı Zeki Yavru.Zeki kırmızıya çok yakın, oldukça agresif.
***Bu mac son şanşımız,kayseri sporda daha tecrübeliyiz.TAKIM gibi oynarsak yani sol açığımız da olursa.Mesut hacayada bağlıyız maçın ilk yarısını beraber bitirirsek 2 yarıdaki hamleler cok önemli.İNŞLH her şey bizden yana olur...
***hasan kabze bu macda yedek çıkmalı
Setkus
mehdi- Etzaz Huseyin
Burhan- Aaatif- Beykan
D.Texeira
ReFRaCToRY 11.05.2016, 16:43 Hasan Kabze ve Tanase oynamaz ise alırız maçı bu ikisinden biri bile ilk 11'de çıkar ise geçmiş olsun.
halilxx58 11.05.2016, 17:05 Bu macta Boye - Oumari ikilisini kesinlikle stoperde oynamasi lazim, iyi uyum tutturdular. Bence sag bek icin Ibo degilde elimizdeki iki sol bek Ziya ve Emre Öztürk'ten birini saga cekmek daha iyi gibi. Hatta Burhan bile olabilir. Ibrahim Öztürk epey yavas hem performansida ikinci yari baya düstü.
Forvette kesinlikle Texeira 90 dakika oynamasi lazim, yenik durumda veya berabere giderse mac tek ön liberoya düsüp Kabze'de oyuna girmelidir.
Setkus
Ziya - Boye - Oumari - Emre Ö.
Yigit - Mehdi (Kone)
Burhan - Aatif - Beykan
Texeira
Ne tuhaf ki takımın en hadikapli olan stoper tandem mevki neredeyse su anda en guvendigim mevki boye- omari ikilisi tuttu o bölgede. Biraz geç oldu ama ;-) ne yazık ki şimdi kaleciler aldı sazı eline bursa maçı korcan akhisar maçı setkus çıktı sahneye. Benim ideal 11 im
Korcan
Burhan -- boye -- omari -- ziya
Yigit -- kone
Beykan ----- Mehdi ----------Aatif
Texeria
Burhan sağ bekde oynayıp bindirmeler yapabilir. Ancak hoca biliyordur ya da deniyordur bek mevkiinde ki performansını da mesut bakkal yine gider sol ayaklı adamı sağ beke koyup rezil eder o bölgeyi. Benim hatırladığım ters ayaklı bek oynayan ümit ozat oldu fenerde o da zamanla ayak dışı orta yapmayı öğrendi. Adam yine sol ayağını kullanamadı.
DeSalvo58 11.05.2016, 18:07 Benim ilk 11 im şöyle ;
Setkus
Kone--Oumari--Boye--Ziya
Yiğit--Etzaz Hussain
Burhan--Aatıf--Beykan
Texeira
En ideal kadronun böyle olacağını düşünüyorum. Bakkal amca muhtemelen defansta Boye'u sağ beke çekip İbrahim Öztürk'ü stoper oynatacağını düşünüyorum. Eğer ki böyle bir defans ile çıkarsa İbrahim efendi memleketine büyük sürprizler yapar ve bizi küme düşürür. Şuana kadar İbrahim Öztürk yüzünden kaybedilen maçlar yüzünden de buralardayız, ince hesaplar yapıyoruz. Orta sahanın göbeğine gelecek olursak. Kayserispor dinç takım her ne kadar gol sıkıntısı yaşasalar da orta sahada güçlü oyuncuları var birde Samba Sow takıma dönmüş sanırım. Ofansifte orta sahada başarılı olabilecek kapasitede bir oyuncu. Eğer ki orta sahada yine Mehdi'yi oynatırsa hiç bir şey yapamayız. Yahu adam bu Etzaz Hussain bu kadar mı kötü ya ? Oynat şu adamı ALLAH aşkına ya. Ofansife gelecek olursak, Beykan'ın kesinlikle ama kesinlikle oynaması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerbirliği maçında oyuna girdikten sonra oyuna hareketlilik kattı. Ayrıyeten yetenekli bir kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Forvette ise David Texeira oynamazsa takımımızın çok yorulacağını ve ileride pek etkili olacağını sanmıyorum. İleride baskı yapan bir forvet oyuncusu her zaman takımına avantaj sağlar, her zaman defansı hataya zorlar. Kayserispor ligin en az gol yiyen takımlarından birisi haliyle kötü bir defansları yok, onları defanstayken hata yaptırarak gol bulmanın en mantıklı yol olduğunu düşünüyorum
Yiğidolarımızın dediği gibi eğer ki Tanase, Hasan Kabze ile başlamazsak başarılı oluruz. Bir de hiç bir fiyakası olmayan Adem'in sonradan oyuna girmez ise tabiki..
Sivasspormysoul 11.05.2016, 19:19 Ön libero çok yumuşak olmuş... Bu ön libero ile atak kesmekte zorlanırız...
Kıymetli Yiğido,
Ataklarını keseceğimiz takım Almanya milli takımı değil, nihayetinde denk güçlerin mücadelesi gibi olacaktır. Yiğit İncedemir sizin de daha önce sizin yaptığınız analizde de vurgulandığı gibi Y.İncedemir Kırmzı kart görebilir. Görmesin diye beklemek bizim için çok ama çok önemli, hayati bir hata olabilir. Hem neden Adem Koçak olmasın? Adem bizim takımın kaptanı değilmiydi? Bursasporda oynamadı mı? Neden atak kesemesin? Daha önce R. Carlos yada R. Çalımbay, S. Yalçın zamanlarında atak kesemiyor muydu? Bu maçta bizim sakin oynayacak savunmacılara ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Eğer, Yiğit İncedemir Kırmızı kart görürse ne yapacağız? Olasılık çok fazla? Aynen Ocak ayında kar yağma olasılığının fazla olması gibi? Bazıları Kone demişler. Anlayamadım Kone sakat değil mi? Değilse Adem ve Kone pekala oynayabilir. Ziyayı sağ beke önermek dereyi tersine akıtmak gibi olmaz mı? GB maçında ne kadar zorlandığını gördük.
Mehdi de beğendiğim oyunculardan ama Etzaz çok daha genç ve teknik gibi. Ama yine de bu konuda ısrarcı olamam. Mesut Hoca futbolu çok basite alıyor. Hasan bu maçı koparır, Yiğiti eskiden tanırım, savaşçıdır gibi. Ama, günümüz futbolu çok daha fazla kombinasyonlar içeriyor ve çok faktöre bağlı bildiğiniz gibi. Ben her zaman savunma ağırlıklı (gerekirse 6-7 lik savunma (ön liberolarda dahil, yani kendi alanımızın tümünü kastediyorum. Aynen İtalya futbolu gibi. Bekleyip bekleyip uygun zamanda onulmaz darbeler oluşturmalıyız. Texeira ileride rakip defansı çok ama çok yıpratacaktır. Sabırlı olalım yeterli bence. Texeira, Burhan ve Beykan'dan üç gol bekliyorum Allahın izni ile. Biraz fazla atmış olabilirim ama gönül istiyor ne yapalım. Hakkımızda hayırlısı yiğidolar.
Kıymetli Yiğido,
Ataklarını keseceğimiz takım Almanya milli takımı değil, nihayetinde denk güçlerin mücadelesi gibi olacaktır. Yiğit İncedemir sizin de daha önce sizin yaptığınız analizde de vurgulandığı gibi Y.İncedemir Kırmzı kart görebilir. Görmesin diye beklemek bizim için çok ama çok önemli, hayati bir hata olabilir. Hem neden Adem Koçak olmasın? Adem bizim takımın kaptanı değilmiydi? Bursasporda oynamadı mı? Neden atak kesemesin? Daha önce R. Carlos yada R. Çalımbay, S. Yalçın zamanlarında atak kesemiyor muydu? Bu maçta bizim sakin oynayacak savunmacılara ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Eğer, Yiğit İncedemir Kırmızı kart görürse ne yapacağız? Olasılık çok fazla? Aynen Ocak ayında kar yağma olasılığının fazla olması gibi? Bazıları Kone demişler. Anlayamadım Kone sakat değil mi? Değilse Adem ve Kone pekala oynayabilir. Ziyayı sağ beke önermek dereyi tersine akıtmak gibi olmaz mı? GB maçında ne kadar zorlandığını gördük.
Mehdi de beğendiğim oyunculardan ama Etzaz çok daha genç ve teknik gibi. Ama yine de bu konuda ısrarcı olamam. Mesut Hoca futbolu çok basite alıyor. Hasan bu maçı koparır, Yiğiti eskiden tanırım, savaşçıdır gibi. Ama, günümüz futbolu çok daha fazla kombinasyonlar içeriyor ve çok faktöre bağlı bildiğiniz gibi. Ben her zaman savunma ağırlıklı (gerekirse 6-7 lik savunma (ön liberolarda dahil, yani kendi alanımızın tümünü kastediyorum. Aynen İtalya futbolu gibi. Bekleyip bekleyip uygun zamanda onulmaz darbeler oluşturmalıyız. Texeira ileride rakip defansı çok ama çok yıpratacaktır. Sabırlı olalım yeterli bence. Texeira, Burhan ve Beykan'dan üç gol bekliyorum Allahın izni ile. Biraz fazla atmış olabilirim ama gönül istiyor ne yapalım. Hakkımızda hayırlısı yiğidolar.
Etzaz dan başlarsak; Geldiği takım da oynadığı futbolu gördük. Bir aylık ara vermesinden mi, adapte olamasındanmı yoksa bizim görüp yönetimin göremediği şeylermi bilinmez ama uzun süre forma giymemiş bir oyuncuyu Sen ben hoca olsak bu kritik virajda oynatma riskine girmeyiz. Galiba bunda çoğu taraftar hem fikir. Tamam değerlendirmek için devamlı ısrar etmek lazım. Kullanmak lazım ama bu bir risk. Gördük Korcanı... Hoş Setkusda aynı ama bu riske girilmez. Ön liberoda çoğu kez kızdığımız Yiğit sert ve kartı cebinde dolşan bir oyun yapısına sahip olması da bir risk.. Ama görüntüde hocanın ilk yazacağı mevki orası ve Yiğit olacaktır. Mevzu aslında ilk sarıyı (direk kırmızı istisna) göreceği dakikadan sonra yapacağı ivedi değişiklik... Bu değişikliği zamanında (Kone Adem) yaparsa sıkıntımızı o mevkide bertaraf etmiş oluruz. Haa illa risk alalım dersen şu olur. Mehdi yerine Etzazı kullanalım dersen onda hem fikir olabiliriz. Koneyi ben ilk onbirde düşünmem. Çünkü onun düzelmeyen sakatlığının olduğunu biliyorum. Aslında normalde oynayabilir ama verim alınamaz diye düşünüyorum. Benim geçen sene seyrettiğim (2 maçını seyrettim tvden) Kone böyle değildi. Demekki bunda bir sorun var. Asıl meseleye gelirsek Ben hocanın yerinde olsam Ön liberoda Yiğit-Mehdiyi bozmam. Mehdi 2-3 yıldır Aatıfla iyi anlaşan, aynı dili kullanan bir ikili. Haa değişiklik olacaksa Yiğitin maçın gidişatının sertliği göze alınarak Kone yada Adem değişikliğine onayımız olabilir.
Ayrıca bir yorumumda belirttiğim gibi Ziya kesinlikle Sol tarafta oynamalı ve zaten şu an alternatifsiz. Sağ tarafa Oumari-İbrahim-John Boye değişimli oynayabilirler diye düşünüyorum. Şimdi normalde sağ ayaklı bir futbolcu sol bekte öyle yada böyle oynayabilir. Zorlansada oynar. Ama sol bek bir futbolcu sağ bekte oynayamaz. Bu test edilmiş veri. Bizim sıkıntımız görüntü olarak sol bekte.
İşin özeti kim çıkarsa çıksın maça iyi odaklanıp, konsantrasyonunu bozmadan yüksek performansla oynamalı ve şu maçı orda koparmalı diye düşünüyorum.
Bu maç bir almanya milli takımı değil ama bana göre lig tarihimizin en önemli 5 maçından biridir. Çünkü işin nihayetinde düşmek söz konusu ve belkide uzun süre daha bu seviyelere gelemememiz demek... Risk alınmayacak bir maç...
migroArmis 11.05.2016, 22:27 Çok zor maç olacak...
Sivasspormysoul 11.05.2016, 22:47 Yiğidolara Ağıt
Hiçbir taraftar hiçbir takımı , hiçbir takım hiçbir taraftarını Yiğidonun Sivassporu Sivassporun Yiğidoyu sevdiği gibi sevmedi.
Bu biçim sevmedi.
Hiçbir taraftar dedim ya hiçbir takımı , hiçbir takım hiçbir taraftarını yiğidonun Sivassporu Sivassporun Yiğidoyu sevdiği gibi sevmedi. Bu biçim sevmedi.
Sevinçten ağlayacaksın Yiğido.
Hiçbir Yiğido hiçbir zaman 2015-2016 STSL son maçı M.Sivasspor:2 Fenerbahçe:0 skorundan sonra ağladığı gibi hiç ağlamadı.
Yiğidolar da ağlar. Çünkü, yiğidolar sevince kalpten, ağlayınca kalpten ağlarlar. Dont cry for me brave hearts. Anywhere, anytime I will be in your hearts. So said SivassporFC to its fans.
migroArmis 11.05.2016, 22:51 Yiğidolara Ağıt
Bu biçim sevmedi.
Sevinçten ağlayacaksın Yiğido.
Hiçbir Yiğido hiçbir zaman 2015-2016 STSL son maçı M.Sivasspor:2 Fenerbahçe:0 skorundan sonra ağladığı gibi hiç ağlamadı.
Yiğidolar da ağlar. Çünkü, yiğidolar sevince kalpten, ağlayınca kalpten ağlarlar. Dont cry for me brave hearts. Anywhere, anytime I will be in your hearts. So said SivassporFC to its fans.
Kardeşim ;
Üstteki Eskişehir kayseri puan kaybetmez ise (hadi kayseriyi biz yendik diyelim )fb ye 30 tane atsak ne olur...Gelde Antalya Miy Bursa maçlarına yanma dizini dövme...
Kardeşim ;
Üstteki Eskişehir kayseri puan kaybetmez ise (hadi kayseriyi biz yendik diyelim )fb ye 30 tane atsak ne olur...Gelde Antalya Miy Bursa maçlarına yanma dizini dövme...
Ona bile gerek yok... 2-0 Başakşehir maçında 2-2 kaldık (2 puan) 1-0 Akhisar maçındaki maum durum 1-1 kaldık (2 puan) alsana tertemiz 4 puan gitti... 33 olacaktık. Kayseri maçında beraberlik bile bize yetebilirdi... Ama maalesef şimdi hesaplar başka... Şimdi yüzde 20 yi kovalıyoruz...
Sivasspormysoul 11.05.2016, 23:20 Kardeşim ;
Haklısın yiğido. Haklısın.
Seven bir pişman, sevmeyen iki
Doğuştan felekle düşmanız sanki
Bu ne aşktır yarabbim öldürdü bizi
Ne kendisi güldü, ne de güldürdü bizi
Dertlerimiz dermansızdır yaralarımız çok derin.
Açma yaramızı yiğido yaralarımız çok derin
Yanalım, yanalım, tutuşalım.
Dizimizi dövelim, üzülelim.
Şanlı tarihimize bakıp, doğrulalım.
Gözyaşlarımızı büyük bir ipek mendille silip,
Tutkumuz Sivassporu omuzlayıp,
Geleceğe yeniden gülümseyelim.
Geçmiş artık bir mazidir. Gelecek ise heyecan dolu. Önümüzde yaşanmayı bekliyor.
Büyük Sivasspor çok yaşa. Taraftarların seni sonsuza kadar sevecektir. Hiçbir koşulda asla yalnız yürümeyeceksin.
migroArmis 11.05.2016, 23:51 Ona bile gerek yok... 2-0 Başakşehir maçında 2-2 kaldık (2 puan) 1-0 Akhisar maçındaki maum durum 1-1 kaldık (2 puan) alsana tertemiz 4 puan gitti... 33 olacaktık. Kayseri maçında beraberlik bile bize yetebilirdi... Ama maalesef şimdi hesaplar başka... Şimdi yüzde 20 yi kovalıyoruz...
Üstüne en kolay maçları ekleyelim Antalya Miy 6 puan hadi Bursadan bırakın 3 ü 1 puan geleydi eder 7 puanşimdi Sivas Trabzonunda Bursanında üstünde olur sigarasını yakar düşenleri izlerdi
migroArmis 11.05.2016, 23:57 Ona bile gerek yok... 2-0 Başakşehir maçında 2-2 kaldık (2 puan) 1-0 Akhisar maçındaki maum durum 1-1 kaldık (2 puan) alsana tertemiz 4 puan gitti... 33 olacaktık. Kayseri maçında beraberlik bile bize yetebilirdi... Ama maalesef şimdi hesaplar başka... Şimdi yüzde 20 yi kovalıyoruz...
Tekrar alıntı yapıyorum biraz doluyum bağışlayınız beni ...Öngörülerimde %90 pozitifi bulan bir insan olarak konuşuyorum ...Ben hep Kayseri bizim final maçımız dedim ...Benim hesaplarıma göre biz kayseriyi yendiğimizde onların üstüne çıkacaktık hemde 1 puan değil 3 veya eşdeğerde puan olacaktı...Ama gelin görünki ben Sivassporun son oynadığı maç beraberlik (galip geldi)Bursa Antalya Miy maçlarına kesin 3 puan vermiştim...Öylesine alacağımız maçları verdikki...Keşke Antlya Miy Bursa değilde 3 büyütülmüşler olsaydı o zaman derdim ki bunlar kafaya oynuyor favoriydiler...Ya bu maçlarda favari Sivasspordu evindeydi...Nasıl kahrolmayacak insan ...
Sivasspormysoul 12.05.2016, 00:12 Üstüne en kolay maçları ekleyelim Antalya Miy 6 puan hadi Bursadan bırakın 3 ü 1 puan geleydi eder 7 puanşimdi Sivas Trabzonunda Bursanında üstünde olur sigarasını yakar düşenleri izlerdi
Kıymetli Yiğido,
Allah size çok uzun ömürler versin inşallah. Akşam akşam güldürdünüz beni. Sanki yağmur damlasının yere düştüğünü izler gibi mi izleyecektik düşen takımları. Yalniz ben sigarayı değil de lambayı yakıp izlemeyi tercih ederdim herhalde.
Saygılarımla.
migroArmis 12.05.2016, 00:39 Kıymetli Yiğido,
Allah size çok uzun ömürler versin inşallah. Akşam akşam güldürdünüz beni. Sanki yağmur damlasının yere düştüğünü izler gibi mi izleyecektik düşen takımları. Yalniz ben sigarayı değil de lambayı yakıp izlemeyi tercih ederdim herhalde.
Saygılarımla.
Şu anki mevcut puan tablosuna adres 58 in hesaplarını onun üzerine bizim hesaplarınızı koyunuz akşam akşam gülmenize gerek kalmayacak bir tabloyu çok net görürsünüz..Sizin Türkiyede 3 büyütülmüşlerdn sonra en kaliteli kadro bizdedir kelamıza yapmış olduğunuz 42-44 puanlara biz güldüğümüzü hatırlamıyoruz...Kaldıki sizin realiteden çok uzak duygusal yorum yaptığınızı beyan etmiştik...Bizim yorumlarımız reaite içerisindedir...Neden bu kadar güldüğünüzü inanınız anlayamadım ...
Sivasspormysoul 12.05.2016, 01:01 Şu anki mevcut puan tablosuna adres 58 in hesaplarını onun üzerine bizim hesaplarınızı koyunuz akşam akşam gülmenize gerek kalmayacak bir tabloyu çok net görürsünüz..Sizin Türkiyede 3 büyütülmüşlerdn sonra en kaliteli kadro bizdedir kelamıza yapmış olduğunuz 42-44 puanlara biz güldüğümüzü hatırlamıyoruz...Kaldıki sizin realiteden çok uzak duygusal yorum yaptığınızı beyan etmiştik...Bizim yorumlarımız reaite içerisindedir...Neden bu kadar güldüğünüzü inanınız anlayamadım ...
Kıymetli Yiğido,
Sanırım yanlış anlaşıldım. Benim gülmem deki neden sizin yazdıklarınızı (sigarayı içip düşenleri izlemek) onayladığımı anlatmak içindi. Ancak, siz yazdıklarınızı onayladığımı düşünmüşsünüz, tam tersine onaylamak içindi. Ancak ben sigara yakmayı değil biraz da latife olsun diye lambayı yakmayı tercih ederdim dedim. Ben 42-44 puanları inanarak söyledim. Sivasspor söz konusu olunca ben her maçını teorik olarak 3 puan düşünürüm. Siz realist olabilirsiniz ama ben biraz romantik olmayı tercih ederim ederim. Yoksa ben de Sivassporun Real Madridle şimdilik rekabet edemeyeceğini biliyorum.
Geçmiş artık geçmişte kalmıştır. Herşeyin hayırlısı.
Saygılarımla.
Sivasspormysoul 12.05.2016, 01:08 Kıymetli Yiğido,
Sanırım yanlış anlaşıldım. Benim gülmem deki neden sizin yazdıklarınızı (sigarayı içip düşenleri izlemek) onayladığımı anlatmak içindi. Ancak, siz yazdıklarınızı onayladığımı düşünmüşsünüz, tam tersine onaylamak içindi. Ancak ben sigara yakmayı değil biraz da latife olsun diye lambayı yakmayı tercih ederdim dedim. Ben 42-44 puanları inanarak söyledim. Sivasspor söz konusu olunca ben her maçını teorik olarak 3 puan düşünürüm. Siz realist olabilirsiniz ama ben biraz romantik olmayı tercih ederim ederim. Yoksa ben de Sivassporun Real Madridle şimdilik rekabet edemeyeceğini biliyorum.
Geçmiş artık geçmişte kalmıştır. Herşeyin hayırlısı.
Saygılarımla.
Düzeltme ve özür:
Kendimden alıntı: Kıymetli MigroArmise: Ancak, siz yazdıklarınızı onayladığımı düşünmüşsünüz, tam tersine onaylamak içindi. Bu cümle biraz tuhaf olmuş acele ile yazıldığından. Doğrusu, ' Ancak, siz yazdıklarınızı onaylaMAdığımı düşünmüşsünüz, tam tersine onaylamak içindi.' biçiminde olacaktı.
Düzeltir, özür dilerim.
balmandol 12.05.2016, 12:08 Arkadaşlar herkes sağ bek mevkiine Burhan,Kone ve İbrahim Öztürk yazmış. Amma velakin fakaatttttt :) bunların üçüde olmaz. Burhan hücumcu arkasını boş bırakır İ.Öztürk ve Kone çoookkk ağır çookkkkk. Oraya en uygun adam J.BOYE olacaktır. İ.Öztürk ve Oumari stopere en uygun isimler olacak kanaatindeyim..Daha da olmazsa BEN SAĞ BEK OYNARIM GARDAŞ :)
teyfikyasir 12.05.2016, 12:52 Bizim takimin bu iki maca cikmadan once Turkiyenin en iyi psikologlarindan destek almasi lazim. Oncelikle bu iki macin butun sezona bedel iki mac oldugunu, eger bu iki maci kazanip ligde kalirlarsa herseyin unutulup sanki sampiyon olmus gibi kahraman olacaklarini, bireysel oynayan oyuncular icin ozellikle kisi bazinda kahraman olmak yerine takimca kahraman olmanin daha anlamli olacagini anlamari lazim. Gercekten herseyi unutturabilirler bize. Ben inaniyorumki zor olan bu iki maci kazanmak degil usttekilerin bizim igtiyacimiz olan puanlari kaybetmeleri. Cunku iki takimin ustune cikmaya calisacagiz. Hersey istedigimiz gibi simdiye kadar gitmesede simdiden sonra gidecek insAllah. Kayseriyi yendigimiz takdirde son macina sampiyonlugu kaybetmis olarak gelecek bi fener asilmayacaktir ve bizim icin kayseri macindan cok daha kolay olacaktir. Simdi futbolculara sormak lazim TAMAMMI DEVAMMI.
http://resimzade.com/Show.html?i=46842&token=60433
midfielder7 12.05.2016, 14:05 http://resimzade.com/Show.html?i=46842&token=60433
otobüs desteğinden sonra dolabilir mi?
otobüs desteğinden sonra dolabilir mi?
Dolar diye tahmin ediyorum. Daha 2 gün var ve daha gidecekler tam belli olmadan kimse bilet alamadı... gidenler belli olunca o zaman biletlere yüklenme olur...
http://resimzade.com/Show.html?i=46842&token=60433
Yanlış saymışım :D
500 bilet satılmıştı o saatlerde, Şu an 527 oldu...
selimdelen 12.05.2016, 18:09 Her işi son ana bırakmak bizlerin vazgeçilmez huyu inş statda Sivasspor'u destekleyecek yürekli sevdalı yeterince taraftar olacaktır final macı kolay değil tamam yada devam macımız
Alımlar devam ediyor 577 kişi oldu... :D
yıldız58im 12.05.2016, 20:49 Kayseriyi yenelim ligde kalamasak bile kayseriyle birlikte düşelim bu bile yeter bize onur olarak birde kayseri düser biz kalırsak kaymaklısından ...
34MUAMMER58 12.05.2016, 22:46 Kayserisporu yendiğimiz takdirde ligde kalacağız buna inanıyorum,seyircimiz sadece takımı desteklesin yeter,onlar stresli olacak,beraberliğe razı oyun tarzıyla oynayacaklarını düşünüyorum,son 25 30 dakkada sivasspor vites büyütürse kazanacağımızı düşünüyorum,açık ve net sivasspor yenerse takım ligde kalacak.
Mete Kalkavan
MEDICANA SİVASSPOR 0-0 ANTALYASPOR A.Ş
MEDICANA SİVASSPOR 2-2 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK
TRABZONSPOR A.Ş. 2-3 MEDICANA SİVASSPOR
MEDICANA SİVASSPOR 2-0 KARDEMİR KARABÜKSPOR
MERSİN İDMANYURDU 2-0 MEDICANA SİVASSPOR
BEŞİKTAŞ A.Ş. 3-2 MEDICANA SİVASSPOR
KARDEMİR KARABÜKSPOR 1-0 MEDICANA SİVASSPOR
MEDICANA SİVASSPOR 3-0 BEŞİKTAŞ A.Ş.
MEDICANA SİVASSPOR 3-1 KARDEMİR KARABÜKSPOR
MEDICANA SİVASSPOR 2-1 BURSASPOR
ESKİŞEHİRSPOR 2-1 MEDICANA SİVASSPOR
KAYSERİSPOR 0-1 FENERBAHÇE A.Ş.
KAYSERİSPOR 1-3 GALATASARAY A.Ş.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0-4 KAYSERİSPOR
KAYSERİSPOR 2-3 GENÇLERBİRLİĞİ
MERSİN İDMANYURDU 1-2 KAYSERİSPOR
Sivasspormysoul 13.05.2016, 06:35 Kıymetli Yiğido adres58 ve öteki site (www.sivasspor.com) yetkililerinden naçizane ricamdır,
Yiğit İncedemir Kayserispor maçında oynatılmasın.
Bunu lütfen sizin aracılığınızla Sivasspor teknik yönetimine iletiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız bana göre büyük bir riski bertaraf etmiş oluruz..
Mesut Bakkala son bir açık mektup. Dünyadaki 7 milyon Sivaslının ve Sivasspor taraftarının sorumluluğu sizin üzerinizdedir. Eğer Sivasspor STSL den düşerse büyük bir camia çok ama çok üzülecektir. Düşerse düşsün diyemeyiz amenna kader de bu yazılmışsa amenna. Fakat, bu durum göz göre olmamalı. Sivasspor Sivas için herşeydir. En büyük markasıdır. Buna göre Kırmızı kart görme olasığı yüksek olan Yiğit İncedemir adlı futbolcumuzu lütfen bu maçın kadrosuna dahil etmeyiniz.Sayın Yiğit İncedemir bütün yiğidoların gönlüne taht kurmuştur. Yiğit İncedemir'e olan büyük sempatimizi özellikle belirtmek isteriz. Ancak, Kayserispor daha maçın başından itibaren Yiğit İncedemir üzerine oynayacak onun savaşçı karakterini bildikleri için onu hataya zorlayacaklardır. Eğer sarı kart görürse çok daha çekingen oynayacaktır. Bu ise savaşçı bir futbolcunun ruhuna aykırı bir durumdur, yani o andan itibaren sahada olsa bile takım fiilien 10 kişi yada 10.3 kişi oynuyor. Bu nedenle kaptanımız Adem Koçak orta sahada yerini almalıdır diye düşünmekteyim. .
Ayrıca ileri de Texeirayı oynatmanızı bekliyoruz. Bu kadar rakibe baskı yapan bir futbolcumuz olduğu için Allaha şükürler olsun. Taraftar olarak Yiğidolar olarak Texeira'nın oynatılmasını beklemek hakkımızdır. Takım Allah korusun küme düşerse en çok taraftar Yiğidolar üzülecektir. O halde takım bizimse bizim son sözü söyleme hususunda hakkımız doğal olarak vardır. Siz teknik heyet olarak elbette seçimleri yapacaksınız ama taraftarın yüce beklentilerini de dikkate almak durumundasınız diye düşünmekteyim.
Başarılarınızın devamını diler, saygılarımı iletirim.
Ve işte böyle düşündü ve işte böyle söyledi Yiğido Sivasspormysoul. Bunları kendi kişisel egosunu tatmin etmek için değil, büyük camia Yiğidoların yüce mutluluğu için söyledi. Onlar adına düşündü ve onlar adına söyledi.
Sivasspormysoul 13.05.2016, 09:37 Sayın adres58 in dikkatine saygılarımla sunuyorum.
Kıymetli Yiğido,
Benim konu açma yetkim olmadığı için sizden rica etsem eğer siz de uygun bulursanız 'Sivasspor'un ilk 11 i nasıl olmalı'' diye başlık açıp önce kendi 11 nizi yazar mısınız? Çabuk bir şekilde yaklaşık 50-60 yiğidonun
(yada çabuk yazarlarsa 100 bile olabilir ) ilk 11'ini yazalım diye düşünmekteyim. (hemen şöyle 4-5 saate bitirelim mümkünse). Daha sonra Sayın Abdullah Yiğit aracalığıyla bunu Mesut Bakkal ve ekibine iletelim. Tabii sakat oyuncumuz olabilir (Kone gibi). Dolayısıyla şöyle yapabiliz (---- Kone (sakatsa Mehdi gibi). Yani önce ilk tercih sonra ikinci tercih bazı oyuncular için yazılabilir. Bildiğim kadarıyla Çağatay zaten KK cezalısı. Yalnız yiğidolar mevki mevki yazsınlar. Yani sahada tam dizilişi yazsınlar. Yoksa geri 4 lü deyip karmaşık yazmasınlar lütfen. Çünkü, kimi hangi mevkide örneğin sağ bek (İÖ) sol bek (ZE) gibi.
Lütfen 100 kişilik bir görüş alıp istatistiksel data haline getirerek Sayın ilgili makamlara bildirebilirsek bu mutlaka dikkate alınmak zorundadır. Sonuçta bu sitedeki yiğidolar MSS yi aktif bir şekilde takip ediyorlar. O nedenle bildirilen görüşler objektif olacaktır.
Bu artık son şansımız kıymetli yiğidolar. Tamam takım PTT de bizim ama STSL de olsak daha iyi olmaz mı, kimden ne eksiğimiz var. Evet, yiğidolar pamuk eller klavyeye ve sonra Enter tuşuna.
Yarın (14.Mayıs. 2016) akşam saat 21.00 civarı sevinçten ağlayacağız hep birlikte inşallah.
Ferhat06 13.05.2016, 11:05 Kıymetli Yiğido adres58 ve öteki site (www.sivasspor.com) yetkililerinden naçizane ricamdır,
Yiğit İncedemir Kayserispor maçında oynatılmasın.
Bunu lütfen sizin aracılığınızla Sivasspor teknik yönetimine iletiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız bana göre büyük bir riski bertaraf etmiş oluruz..
Mesut Bakkala son bir açık mektup. Dünyadaki 7 milyon Sivaslının ve Sivasspor taraftarının sorumluluğu sizin üzerinizdedir. Eğer Sivasspor STSL den düşerse büyük bir camia çok ama çok üzülecektir. Düşerse düşsün diyemeyiz amenna kader de bu yazılmışsa amenna. Fakat, bu durum göz göre olmamalı. Sivasspor Sivas için herşeydir. En büyük markasıdır. Buna göre Kırmızı kart görme olasığı yüksek olan Yiğit İncedemir adlı futbolcumuzu lütfen bu maçın kadrosuna dahil etmeyiniz.Sayın Yiğit İncedemir bütün yiğidoların gönlüne taht kurmuştur. Yiğit İncedemir'e olan büyük sempatimizi özellikle belirtmek isteriz. Ancak, Kayserispor daha maçın başından itibaren Yiğit İncedemir üzerine oynayacak onun savaşçı karakterini bildikleri için onu hataya zorlayacaklardır. Eğer sarı kart görürse çok daha çekingen oynayacaktır. Bu ise savaşçı bir futbolcunun ruhuna aykırı bir durumdur, yani o andan itibaren sahada olsa bile takım fiilien 10 kişi yada 10.3 kişi oynuyor. Bu nedenle kaptanımız Adem Koçak orta sahada yerini almalıdır diye düşünmekteyim. .
Ayrıca ileri de Texeirayı oynatmanızı bekliyoruz. Bu kadar rakibe baskı yapan bir futbolcumuz olduğu için Allaha şükürler olsun. Taraftar olarak Yiğidolar olarak Texeira'nın oynatılmasını beklemek hakkımızdır. Takım Allah korusun küme düşerse en çok taraftar Yiğidolar üzülecektir. O halde takım bizimse bizim son sözü söyleme hususunda hakkımız doğal olarak vardır. Siz teknik heyet olarak elbette seçimleri yapacaksınız ama taraftarın yüce beklentilerini de dikkate almak durumundasınız diye düşünmekteyim.
Başarılarınızın devamını diler, saygılarımı iletirim.
Ve işte böyle düşündü ve işte böyle söyledi Yiğido Sivasspormysoul. Bunları kendi kişisel egosunu tatmin etmek için değil, büyük camia Yiğidoların yüce mutluluğu için söyledi. Onlar adına düşündü ve onlar adına söyledi.
sahaya yüreğini koyan tek bir adam var yiğit diye sen de onu istemiyorsun.napacaz?
Sivasspormysoul 13.05.2016, 11:23 sahaya yüreğini koyan tek bir adam var yiğit diye sen de onu istemiyorsun.napacaz?
Kıymetli Yiğido,
Elbetteki ben de Yiğit İndemir'i savaşçılığından dolayı bütün kalbimle kutluyorum. Aslında siz ve ben aynı Sivasspor kuşağından geliyoruz ve savaşçı futbolcuları çok severiz doğal olarak. Ancak, ben yine de önerdiğim şekilde eğer yiğidolar Yiğit İncedemir'i büyük çoğunlukla tercih ederlerse bir yiğido olarak sizlerin tercihine büyük saygı duyarım. Aslında herkes Yİ nin oynamasını istiyor ama risk var. Yüksek tercihleriniz başımın üstündedir.
Saygılarımla.
Kıymetli Yiğido,
Elbetteki ben de Yiğit İndemir'i savaşçılığından dolayı bütün kalbimle kutluyorum. Aslında siz ve ben aynı Sivasspor kuşağından geliyoruz ve savaşçı futbolcuları çok severiz doğal olarak. Ancak, ben yine de önerdiğim şekilde eğer yiğidolar Yiğit İncedemir'i büyük çoğunlukla tercih ederlerse bir yiğido olarak sizlerin tercihine büyük saygı duyarım. Aslında herkes Yİ nin oynamasını istiyor ama risk var. Yüksek tercihleriniz başımın üstündedir.
Saygılarımla.
Değerli gardaşım....
Yiğit İncedemir, Sayın Mesut Bakkal tarafından esame listesine yazılacak ilk isimdir. Bunu geldiği gün zaten demecinde ima etmişti... Zaten kadroyu dün yazdım (mini sohbette) son dakika sakatlığı olmazsa bu şekilde çıkacağız. Zaten bizim yazmamız bir şey ifade etmiyor. Kapılar kapatıldı, internetin fişi çekildi, motivasyonlara başlandı bile... Bu saatten sonra değişen bir şey olmayacak..
Bu arada yorumlarınızı büyük bir zevkle okuyorum, devamını bekliyorum. Sevgi/Saygılar...
Ferhat06 13.05.2016, 11:48 Kıymetli Yiğido,
Saygılarımla.
La teşbih vela temsil eskiden buharlı lokomotiflerde 'ateşci'ler vardı.demiryollarında ateşcilik kadrolu bir unvandı yıllarca. futbolda da ateşciler vardır:rıza çalımbay,suat kaya,emre belözoğlu gibi veya hagi gibi.bu tip adamlar arkadaşlarına savaşmayı telkin ederler,boğuşmayı.asla pes etmemeyi.
Sivasspormysoul 13.05.2016, 12:20 Değerli gardaşım....
Yiğit İncedemir, Sayın Mesut Bakkal tarafından esame listesine yazılacak ilk isimdir. Bunu geldiği gün zaten demecinde ima etmişti... Zaten kadroyu dün yazdım (mini sohbette) son dakika sakatlığı olmazsa bu şekilde çıkacağız. Zaten bizim yazmamız bir şey ifade etmiyor. Kapılar kapatıldı, internetin fişi çekildi, motivasyonlara başlandı bile... Bu saatten sonra değişen bir şey olmayacak..
Bu arada yorumlarınızı büyük bir zevkle okuyorum, devamını bekliyorum. Sevgi/Saygılar...
Kıymetli Yiğido adres 58.
Biraz düşündükten sonra sizin çok haklı olabileceğiniz sonucuna varıyorum. Artık hakkımızda hayırlısı. Yiğit İncedmir ve öteki futbolcu yiğidolara sonsuz başarılar dilerim. Beni duyuyorlarsa yeniden hatırlatmak isterim. Sakin ve temkinli. İhtiyacımız olan bir gol değil mi? Penaltı yaptırabiliz, kaleci Ahamada Setkus'a özenebilir son dakikada. Nasıl olsa artık meşhur takımız. Latife bir yana müsaadenizle bütün yiğidolar adına burada Setkus'a bir destek mesajı yazmak istiyorum.
Dear Setkus, the goalkeeper of Medicana SivassporFC. We all love you Setkus. We, brave hearts, support you all the time, everywhere. Please, forget about the unfortunate event that you sadly experienced at the Akhisarspor match sometime ago, just concentrate on the coming historical match (Kayserispor-M.Sivasspor). All the best for you .
Ya da Beykan, Texeira, Aaatif ya da belkide Ziya Erdal kim bilebilir (who knows?) sonucu sonsuza kadar unutulmamak üzere (elbetteki yiğidolar lehine) tayin edebilir. Savunma ağırlıklı oynamak zorundayız. İstedikleri kadar bastırsınlar, ben savunmamı doğru yaptığım sürece, hatayı onlar yapacaklardır. Göreceksiniz Allahın izni ile Texeira Kayserispor camiasını çok üzecektir. Orta sahada her an 5 kişi olmalıyız, defansta kesinlikle en az 4-5 kişi. Her an her an. İtalya futbolu gibi. İtalya bu savunma futbolu ile tarih yazdı. İtiraf etmeliyim İtalyan futbolunu çok ama çok severim. Savunma, anahtar sözcük. SavunMA değil, aslında SAVUNMAK olmalı. Türkçemizin varyasyonu böyle tecelli ediyor.
Bütün yiğidolara saygılarımla.
Saat 14:10 itibarı ile
Bizim bilet yüklememiz 680
Kayseri bilet yüklemesi 1. Kategori 1600 Adet
Kayseri bilet yüklemesi 2. Kategori 240 Adet
T O P L A M 1840 Adetdir
Bu sayıya kombine dahil değildir...
midfielder7 13.05.2016, 14:29 Saat 14:10 itibarı ile
Bizim bilet yüklememiz 680
Kayseri bilet yüklemesi 1. Kategori 1600 Adet
Kayseri bilet yüklemesi 2. Kategori 240 Adet
T O P L A M 1840 Adetdir
Bu sayıya kombine dahil değildir...
kendi seyircimiz adına beklenen ilgi yok sanırım dün akşam ki programda alına bilet sayısı 1000'e yaklaştı demişlerdi biraz abartmışlar
kendi seyircimiz adına beklenen ilgi yok sanırım dün akşam ki programda alına bilet sayısı 1000'e yaklaştı demişlerdi biraz abartmışlar
Aynen öyle... Her platformda şişirmeyi, şişirilmeyi seviyoruz galiba...
Bu arada 704 oldu sayı...
58fatihcan 13.05.2016, 15:56 Adres58 abi kayseri biletinin daha fazla olması lazım. Alt katı açtılat doldu. Üst katı açtılat 1/3 ü doldu. 1840 değil de ben en az 10bin diye biliyorum
Adres58 abi kayseri biletinin daha fazla olması lazım. Alt katı açtılat doldu. Üst katı açtılat 1/3 ü doldu. 1840 değil de ben en az 10bin diye biliyorum
Fatih gardaşım... Çoğu kombinesi olanlar var... Ama yeni satışlar belli... Açık olup bilet satışı yapılmayan yerler hepsi kombine.. Toplamda 11-12 bin olacak diye bekleniyor.
Güney tribün olduğu gibi kapatıldı, Kapasitesi =6.000 Boş
Kuzey tribünü 3/2 si kapalı = 4.000 Boş
Normalde 10.000 üzeri satışa kapatılmış durumda...
Fatih gardaşım... Çoğu kombinesi olanlar var... Ama yeni satışlar belli... Açık olup bilet satışı yapılmayan yerler hepsi kombine.. Toplamda 11-12 bin olacak diye bekleniyor.
Zaten resmi açıklamayı yaptılar.. Kayserispor taraftarına açılan tribünlerin toplam kapasitesi 12.655 dir diye... İlerleyen saatlerde ne olur bilinmez. Fakat bilet satışları iyi gitmiyor onlarında bizimde...
Dün Aksam TV 58 de söylediler.......
aksam saat 10de yaklasik 12bin Bilet satilmislar ve Kayserinin Baskani Telefon da dedi.... BIZ YAKLASIK 15 bin seyirci bekliyoruz
BIZIM GIDEN TARAFTAR BÜYÜK IS DÜSIYOOOOOOO!!!!!
Dün Aksam TV 58 de söylediler.......
aksam saat 10de yaklasik 12bin Bilet satilmislar ve Kayserinin Baskani Telefon da dedi.... BIZ YAKLASIK 15 bin seyirci bekliyoruz
BIZIM GIDEN TARAFTAR BÜYÜK IS DÜSIYOOOOOOO!!!!!
Satışları an be an takip ediyorum... Ya onlar yalan söylüyor (şu dakika itibarı ile) yada biz yanlış görüyoruz...
Ama mevzu bu maçı taraftarımızında desteği ile almamız gerektiği... Gerisi hikaye...
çorluluyiğido 13.05.2016, 16:49 gayseri maçı 11i belli oldu....
--------------------------SETKUS-------------------
J.BOYE---------İBRAHİM----------OUMARİ------ZİYA
---------------------YİĞİT-----MEHDİ----------------
BURHAN----------------C.AATİF----------BEYKAN Ş.
-----------------------D.TEXEİRA--------------------
gayseri maçı 11i belli oldu....
--------------------------SETKUS-------------------
J.BOYE---------İBRAHİM----------OUMARİ------ZİYA
---------------------YİĞİT-----MEHDİ----------------
BURHAN----------------C.AATİF----------BEYKAN Ş.
-----------------------D.TEXEİRA--------------------
İbrahim Öztürk Sağ bek....
çorluluyiğido 13.05.2016, 16:55 İbrahim Öztürk Sağ bek....
ibrahimin sağbekte oyndığını pek görmedim.boye ile kıyaslarsak boye sağbek için daha uygun ama stoperdede ibo güven vermiyor.
Satışları an be an takip ediyorum... Ya onlar yalan söylüyor (şu dakika itibarı ile) yada biz yanlış görüyoruz...
Ama mevzu bu maçı taraftarımızında desteği ile almamız gerektiği... Gerisi hikaye...
:confused::confused:
Kayserinin Baskan ozaman yalan söyledi cünkü Telefon da dediki....
Suan yaklasik 12 bin Bilet satilmis toplam 15 bin Seyirci bekliyoruz cok Ilginc :rolleyes:
Ben bu konu ilgenmiyorum CÜNKÜ BENIM ICIN SIVASSPOR ÖNEMLI!!! ISTER 50 BIN KISI GELSIN ISTER 100 BIN GELSIN YARIN MUTLAKA KONSANTRE OLMAMIZ LAZIM COK AMA COK ÖNEMLI MAC BIZE BEKLIYO!!!!!!
AYDIN1985 13.05.2016, 17:18 Kaleye her gördüklerinde sutu cekmeleri lazim.
Rabbim setkusun elini ayagini titrettirmesin Insallah.
emrecan17 13.05.2016, 17:27 İbrahim Öztürk Sağ bek....
Boye dan da İbo dan da sağ bek olmayacağını önceki maçlarda gördük.EMRE ÖZTÜRK sakat mı ? Madem risk oynatsın kanat da ıkı ziya ile emre yi.Final maçı yapacaz yine teyyareden bir kadro.. Yiğit Mehdi pas hataları zinciri şu husaaın ne yaptı bu adama anlamış değilim yazık ..
balmandol 13.05.2016, 18:13 İbrahim Öztürk Sağ bek....
İbrahim ÖZTÜRK olmaz kardeşim. O yaşıyla kaç bindirme yapacak ki .? Hem kendi rezil olur,hemde takım rezil olur.Bazı arkadaşlar Emre ÖZTÜRK diyor o da olmaz. Geçen maç Ziya sağ bekte tel tel döküldü. Açık olsa sağ,sol (ters ayaklı açık) olabilir.. Ama bek öyle kolay değil. En uygun şekliyle J.BOYE sağ bek oynar ve de öyle oynatmalı.
balmandol 13.05.2016, 18:18 Birde ben şu konuya değinmek istiyorum. İlk 10-20 dk çok önemli. Kayserispor varıyla yoğuyla ilk dakikalarda gol atmak isteyecektir. Vede eminim ki baskıyı kuracaklar. Bu dakikalarda işte Yiğit kardeşim iş sende aman dikkat,aman dikkat seni göreyim. Biz bi kontradan gol bulabilirsekkkkkkkkkkk...O zaman o maç 2-3 olur. İnşALLAH dikkatli olursak,sakin olursak biz bu maçı alırız. Saygılarımla..
İbrahim ÖZTÜRK olmaz kardeşim. O yaşıyla kaç bindirme yapacak ki .? Hem kendi rezil olur,hemde takım rezil olur.Bazı arkadaşlar Emre ÖZTÜRK diyor o da olmaz. Geçen maç Ziya sağ bekte tel tel döküldü. Açık olsa sağ,sol (ters ayaklı açık) olabilir.. Ama bek öyle kolay değil. En uygun şekliyle J.BOYE sağ bek oynar ve de öyle oynatmalı.
Ben demiyorum gardaşım Hoca diyor.. ağşam ağşam ne hesleniyon :D :D
balmandol 13.05.2016, 18:22 Ben demiyorum gardaşım Hoca diyor.. ağşam ağşam ne hesleniyon :D :D
Yohhhh babammmmm ne herslenmesi :) Galeyanamı geldim neettiiimmm ellaaammmmmm...Hakkını helal et gardaşım. :D
Has Sivas`li 13.05.2016, 19:28 Ben demiyorum gardaşım Hoca diyor.. ağşam ağşam ne hesleniyon :D :D
Atilla usta diyorsa dogrudur, Mesut Bakkal bu hersey olur!
Bizim hoca Hasan Kabze`yide golcü saniyor zaten :D
DeSalvo58 13.05.2016, 19:48 İbrahim Öztürk yine bizi yakacakmış gibi geliyor bana. İnşallah beni yanıltır da şu maçı 3 puan ile kapatırız..
buraks58 13.05.2016, 19:50 sağ beke oyuncu bulmak adına 3-4 mevkiyle oynamamak gerekiyor. stoperde boye ve oumari ikilisini bozmamak en doğrusu. çıkabileceğimiz en doğru kadro ile sahada olduğumuzu düşünüyorum. inşallah maç içerisinde işlerde takımımız adına yolunda gider ve kayseriden 3 puanla döneriz. ligde kalmak içinde BÜYÜK bir adım atmış oluruz.
buraks58 13.05.2016, 19:53 bu maçın birde şöyle bir psikolojisi var. kayserisporlu futbolcularında bizim futbolcularımızında farkında olduğu bir gerçek var. Geçen hafta fenerbahçenin şampiyonluk yarışına havlu atmasıyla son maçta fb yi yenme ihtimalimiz artık daha yüksek. kayseri biliyor ki bu maçı kaybederlerse son hafta işleri çok zora sokacaklar. inşallah hayırlısıyla herşey istediğimiz gibi gerçekleşir.
yıldız58im 13.05.2016, 22:47 Trabzon yedi yedi bizde yenersek keyfimize dokunmayın em azılı rakipler beraber elele nakavt sonhafta fener yatar cimbom avrupa icin yener eses rize veya antepten biri daha altımıza inermi iner insallah
yıldız58im 13.05.2016, 23:15 Trabzonspor hami ile Trabzonspor hami ile ise trabzon hamile hayırlı olsun
yıldız58im 14.05.2016, 08:40 Trabzon sezeryana girdi hami ileydi haleydi kurtardıklarını saniyorlar asıl sorun bundan sonra bize düßuyor diye gülüyorlardı memlekete hayırlı olsunnn
34MUAMMER58 14.05.2016, 10:08 Bugünki kayseri maçıyla ilgili son olarak şunları söylüyorum,bu maç sivassporun süperligdeki kaderini belirleyecek bir maçtır,eğer isterseler hoca ve futbolcular ,hayatlarının 90 dakikasını oynayıp ,sezon başından beri yapılan tüm hatalara çizgi çekebilirler,özellikle yabancı futbolculara tercümanlar aracılığla bu maçın önemi anlatılmalıdır,tüm oyuncular enaz 2 kişilik oynamalıdır,yönetim açık çek vadetmelidir,eğer ligde kalırlarsa,aldıkları ücretin enaz yarısı kadar prim verilmeli,futbolculara doping olacak ne varsa yapılmalıdır,sivassporun kaybedeceği bir şey yok,biz zaten Akhisar maçında ,pskolojik olarak düşmeyi kabullendik,ancakk kazanırsak ,rakiplerin durumuna göre son haftaya çok çok umutla girebiliriz,sezonun sivasspor açısından seyirci rekorunu kırıp fb yi yenip ligde kalabiliriz,futbolcuların bunedenle çok dikkatli olmalarını bekliyorum,üstün başarılar diliyorum,kısaca bu akşam 20:50 itibariyle,ya şehir olarak büyük sevinç yaşıyacağız,yada ....dilim varmıyor.
Gerçekten bu maça yürek dayanmaz.Setkus enteresan bir psikolojide.En önemli karar burda olacak.Ama bu maça yedek kisvesi almış bir kaleciyle de çıkmak risk.Defans yine dörtlü olup.Boya kanada çekilecek mi.Bilmiyorum.Ama bize galibiyet lazım o kesin.O yüzden 3lü defans bile düşünülebilir.Boya ,Oumari,İbrahim gibi.Böyle yapıp Koneyi ortaya kaydırmak gerekir o zaman.Orta altılı KoneYiğitMehdi,Burhan,Atıf,Bey kan şeklinde olur.İlerde Texeria .
Tanase ve H kabzeyi de sonlara saklarız.Sonuncu oyuncu değişikliğini de umarım kritik dakikalarda ve çok 80 leri geçmeden de kullanmak da yarar var.Girecek olan Adem bile olsa da.Hadi hayırlısı
http://resimzade.com/Show.html?i=46843&token=109300
Yaklaşık 1000 civarında taraftarımız mevcut... Hala 600 boşluğumuz var. İnşallah o saate kadar yerini alırlar...
ihtiyar yiğido 14.05.2016, 17:43 Şu an sözün bittiği yerdeyiz, heyecanla maç saatini beklemeye başladık,maç sonunda İNŞALLAH gülen taraf biz oluruz.
İçimde bir his var bu maçı Allah'ın izniyle biz alacağız. Gaziantep ve Eskişehir düşecek.duygusal bir his mi bilmiyorum. Not dalga geçmeyin...:D:D:D
http://resimzade.com/Show.html?i=46844&token=101349
http://resimzade.com/Show.html?i=46845&token=50708
Haydi Bismillah...
Haydi çocuklar....
migroArmis 14.05.2016, 19:15 Oldumu bu şimdi :(
yıldız58im 14.05.2016, 19:36 Düştük galiba gencler maçı gibi çeviremezsek
yıldız58im 14.05.2016, 19:44 Ikinci yari hic beklemeden 3 degisiklik mi yaparsin kendinimi parcalarsin ne yapacaksan yap mesut hoca bitmesin bu is bu hafta duseceksekte yenilme su gayseriye.......!
midfielder7 14.05.2016, 19:52 ilk yarıdaki oyun tüm sezonun özeti aslında yine bahtsız yenen bir gol yine saldırıyoruz top bizde ama gol yok golcü yok
Bu sezon bütün final niteliğindeki maçları kaybettik yazık oldu bu kadar beceriksiz şanssız bir sezon olmamıştı çok rahat ligde k alabilirdik akhisar maçı basaksehir maçı ilk yarıdaki mersin maçı daha neler neler yazık oldu
yigido yakup 14.05.2016, 20:02 Bugun ilk defa I Akin i kadroda gördügümde sinirlerim kalkmadi vardir bi hayir dedim
istermisin bugun maci alsin
kızılova 14.05.2016, 20:10 Kazanacağız kazanacağız kazanacagız.
yıldız58im 14.05.2016, 20:26 2 kişi defansta olsa ofsayt taktigi ile oyunu rakip alana yıgarsak kazanabiliriz
sivasım:D 14.05.2016, 23:33 1-1 bitti başlığı değişelim lütfen
alemdarlar 14.05.2016, 23:40 Sivasspor'u bu hale getirenin...
migroArmis 14.05.2016, 23:41 1-1 bitti başlığı değişelim lütfen
Ne yazalım peki ?
migroArmis 14.05.2016, 23:45 Biz bu maçı alamadık diye sakın veryansın etmeyelim...Sayıyorum...Beledi ye Bursa Miy Antalya (Bu kadarı yeterlidir sanırım)sen bu maçları geneli içeride alma...sonra küme düşme korkusu yaşayan Kayseriyi git deplasmanda yen...Sonra veryansın et....Elin evladıda küme düşüyor...elleri armut toplayacak değildi....Biz alacaklarımızı aldıkmı ki bu hafta bu maça dövünelim ...Hani sadece bir iki maç olmuş olsa yine yanmayacağımda kümede kalmak bu yıl her yıldan daha kolaydı ...ona yanıyorum ...
Huseyin_34_58 15.05.2016, 08:39 Kolay işleri yapamadık yumurta deliğe dayanınca hayali senaryolar üretiyoruz. Fakirin umudu hayaldir misali. GaziAntep tek puanı almaya yakın. Ptt ligi için her ihtimale karşı kadro planlaması yapılmalı. Yoksa dahada beteri orda yaşanabilir.
alemdarlar 15.05.2016, 17:43 Derbi, derbi gibiydi.
|