Orijinalini görmek için tıklayınız : Maçı Değerlendirelim

SivasSpor.Com
14.05.2016, 19:47
http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752

Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Kayserispor ile berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

35gürün58
14.05.2016, 20:08

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

ofozturk
14.05.2016, 20:08
en sinir olunan nokta da hala kalma umudumuzun matematiksel olarak olması. bi adını koyamadık düştük diye. yine bir hafta boyunca senaryolar yazacagız.
eskişehir yenilse, antep yenilse biz yensek ikili averajdan kalıyoruz gibi.

ah yönetim ah hergün öldürdünüz ya bu sene bizi daha ne diyelim size.

tavatir
14.05.2016, 20:09
Halen iddiamızı soran varsa eğer yüzde yarım iddiamız var halen.

Bu maçı alsak şu anda psikolojik olarak baya iyi noktaya gelecektik ama sezon boyu yaşadığımız maçların benzerini yine yaşadık. Nasip değilmiş ne diyelim.

58Yiğidoo58
14.05.2016, 20:10
AHDE VEFA ZAMANI BAŞKA SÖZ YOK!

Samsunun düşdüğü seneyi hatırlayın. Antalya ile samsun cekişiyordu. Fenere yenilmesine ragmen bizim sayemizde ligde kalmıştı antalyaspor şimdi yiğidoya ahde vefa zamanı ne yapıp alması lazım rahat olan antalya.

HAYDİ RENKTAŞ!

selimdelen
14.05.2016, 20:11
Spor Toto Süper Lig 33. hafta Kayserispor - Sivasspor maçını değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : forvet forvet

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : bu kadar şanssızlıklara rağmen umut var

Maçın en iyisi kimdi : atıf Burhan

Maçın en kötüsü kimdi : Hasan kabze Beykan

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : macın hızını kesmedı ama oyun yavaşlatmalarına bıraz göz yumdu yınede hakem sonuca etki etmedi

ofozturk
14.05.2016, 20:17
eses antep biz üçlü averaja kalırsak eses çıkıyor maalesef kesinlikle ikili averaj olmalı artık seçeneği teke indirdik haftaya da final olur. o acıyı statta yaşamayız inşAllah.

etlidöktürek
14.05.2016, 20:18
Matematiksel olarak umut varda bizde derman kalmadı be gardaş..

otceken58
14.05.2016, 20:21
Yeterrrrrrrrrrrrr her hafta ölüp ölüp dirildik yetmedi haftayada aynı senaryolar kalp yetmiyor artık bizde insanız. Yine haftaya senaryo yazmaya devam edeceğiz GALİBA BİZ BU LİGDE KALACAGİZ

midfielder7
14.05.2016, 20:21
bir golcümüz olsaydı düşme korkusu denen bir şey yaşamazdık bu günkü mücadeleden dolayı takımı tebrik ederim yiğit burhan çok çabaladı keza savunma aatıf bekleneni veremedi zaten forvetler lig başından beri bekleneni veremiyor sonumuz hayır olsun düşeceksekte evimizde düşelim

bulutbey27
14.05.2016, 20:22
Bu ne yaman kaçış böyle ömrümüzden ömür aldınız bu sene

adres58
14.05.2016, 20:22
AHDE VEFA ZAMANI BAŞKA SÖZ YOK!

Samsunun düşdüğü seneyi hatırlayın. Antalya ile samsun cekişiyordu. Fenere yenilmesine ragmen bizim sayemizde ligde kalmıştı antalyaspor şimdi yiğidoya ahde vefa zamanı ne yapıp alması lazım rahat olan antalya.

HAYDİ RENKTAŞ!

Haydi diyelim Ah-de vefa... Cavcavı ne yapacağız... Kimin gücü yetersemi olacak...

Zannetmiyorum.

Hayatım da sevmezdim Matematiği hala 50 yaşına merdiven dayadık yine karşımda yine karşımda. Permutasyonlar, İhtimaller, Mantıklar, Alt küme amaaan bi garantilemedik gitti...

Maça dönersek...

Tanase senin ayağını, bacağını...

Bu adamı Romanya Milli takımında oynatan hocayı...

Bu geberüü çıhasıcayı bize gahan menajeriiiii....

Ne diyim artık aklıma çok şey geliyor, Şekerparedeki Cumali gibi kendime 3 gün katıksız hapis veresim var ağzıma ne geliyorsa söyleyesim var ama neyse...

Aatıf bizi bir kurtarıyor bir içine ediyor. Yahu şu maç ayağınıza gelmiş, şahsi oynamayın be brader oynamayın. Etinizden et sökülmüyor ya oynamayın yaa. Tık tık... Meziyetlerinide Allah aşkına 2 maçlığına kollektif oyunda kullan ne var ki...

Bizim 3-4 haftadır yan bekler çok sıkıntı yarattı. Cicinhonun gidişi, Çağatayın cezası, Gökhan Süzenin sarı kart cezası derken çok zorlandık o mevkide.

Neyse artık olan oldu. Yüzde 5 olan umudumuz Yüzde 0,1 e kadar düştü... Ne yapacağız takımımızı desteklemeyecekmiyiz. Sonuna kadar kovalayacağız tabi...

Burack
14.05.2016, 20:25
Ikili averaj olma ihtimali yok, 3lu averaj siralamasida söyle:
1 Eskisehir 7 puan
2 Sivasspor 6 puan
3 Gaziantep 4 puan.

Eskisehirden puan kaybi, antalyadan kesinlikle galibiyet bekleyip, FByi yenmeliyiz.

Dusmuk olsak bile en guzel sekilde dustuk, savasarak son haftaya kadar, insaAllah FByi de yeneriz.

58Yiğidoo58
14.05.2016, 20:27
Haydi diyelim Ah-de vefa... Cavcavı ne yapacağız... Kimin gücü yetersemi olacak...

Zannetmiyorum.

Hayatım da sevmezdim Matematiği hala 50 yaşına merdiven dayadık yine karşımda yine karşımda. Permutasyonlar, İhtimaller, Mantıklar, Alt küme amaaan bi garantilemedik gitti...

Maça dönersek...

Tanase senin ayağını, bacağını...

Bu adamı Romanya Milli takımında oynatan hocayı...

Bu geberüü çıhasıcayı bize gahan menajeriiiii....

Ne diyim artık aklıma çok şey geliyor, Şekerparedeki Cumali gibi kendime 3 gün katıksız hapis veresim var ağzıma ne geliyorsa söyleyesim var ama neyse...

Aatıf bizi bir kurtarıyor bir içine ediyor. Yahu şu maç ayağınıza gelmiş, şahsi oynamayın be brader oynamayın. Etinizden et sökülmüyor ya oynamayın yaa. Tık tık... Meziyetlerinide Allah aşkına 2 maçlığına kollektif oyunda kullan ne var ki...

Bizim 3-4 haftadır yan bekler çok sıkıntı yarattı. Cicinhonun gidişi, Çağatayın cezası, Gökhan Süzenin sarı kart cezası derken çok zorlandık o mevkide.

Neyse artık olan oldu. Yüzde 5 olan umudumuz Yüzde 0,1 e kadar düştü... Ne yapacağız takımımızı desteklemeyecekmiyiz. Sonuna kadar kovalayacağız tabi...

Bana en cok koyan sahada göremedim ceza sahasında ayagını topa uzatıpta kale dibinde son dakikalar topa vurmayan ma..lın kim olduguydu. Heyecandan bakamadım kim olduguna yoksa mac 2-1'di. Ümit varsa her türlü. Ama biz bence baskın tarafız.

HALIL
14.05.2016, 20:33
"matematiksel" kelimesini matematik derslerinde bile bu kadar kullanmadik herhalde hepimiz bu sene

Murad_Kelleci58
14.05.2016, 20:36
Antalya Antebi yenecek, Eskişehir Ankara'da puan kaybedecek, bizde feneri yenip ligde kalacağız..

Atilla abi matematiği bende sevmem ama, 3 bilinmeyenli denklem olunca dayanamıyorum, hemen problemi çözüyorum, yukarıda ki ifadelerimden anlaşılacağı üzere :)

yıldız58im
14.05.2016, 20:40
Eses biz antep 3lü avarajda eses cıkıyorsa eses niye düstü diye A spor yayın yapıyor acaba insallah esesin 3lü avarajdan haberi yokturdur

adres58
14.05.2016, 20:45
Eses biz antep 3lü avarajda eses cıkıyorsa eses niye düstü diye A spor yayın yapıyor acaba insallah esesin 3lü avarajdan haberi yokturdur

Asporun ne kadar Trabzon yalaması (Trabzon düşmesini istiyorya Bizimle Eskişehirin) olduğunu gösterir bu....

50sekiz
14.05.2016, 20:54
Beykan
Burhan
Kone
Tanese
Boye

kart sinirindaydi. Tanese Fener macinda yok.

tfd5858
14.05.2016, 21:00
şans oyunları oynayanlar bilir, örneğin sayısal loto diyelim 15 çıkmıştır sende 14 vardır 20 çıkmıştır sende 17 vardır 49 çıkmıştır sende 40 vardır sende, sonunda da görüyor musun az farkla kaçırdık diyoruz aslında kendimizi kandırıyoruz olmayan birşeyi bize yaklaştırmaya çalışıyoruz işin özü burada şu suçlu bu suçlu demiyorum Üzülerek yazıyorum ELVEDA SÜPERLİG

triper58
14.05.2016, 21:05
Devre arası aldığımız adamların hepsi çöp.Sezon başındakiler de farksız açıkçası daha önce söylemiştim bize transfer yasağı falan çıkarsalar keşke diye.Altyapıdan belki 1-2 adam çıkardı.Şimdi öde bakalım bu adamların tazminatlarını.

34MUAMMER58
14.05.2016, 21:08
Gelde şimdi,2 başakşehir maçında,2 Akhisar maçında,konya maçında,2 bursa maçında,2 Eskişehir maçındaimersin maçında,2 ts maçında kaybettiğimiz puanlara yanma,hepsini geçtim,son başakşehir ve Akhisar maçında galip durumdayken kaybettiğimiz 4 puana yanma,şimdi son hafta galip gelmekte şart değil,berabere kalsak ligde kalıyorduk,maalesef bir hoca müsfettesinin ve ruhsuz,bencil,beceriksiz futbolcu müsfetteleri yüzünden ,ince ince hesaplara kaldık,tüm bunları yaşamamızın tek 1 nedeni var,oda bu takıma ne sezon başında,nede ara transferde adam gibi 2 oyuncu alınmamasıdır,1 forvet ve 1 sol açık olsaydı,bugün enaz 50 puanımız olurdu,bunu net ve abartısız söylüyorum,bugünki maçtada bunun sıkıntısını yaşadık,üstüne sağbek sıkıntısını yaşadık,galip gelebileceğimiz bir maçı kaybedip küme düşecekken,az olan umutları son haftaya taşıdık,1 forvetimiz olsa kötü mötüde olsa,enaz 2 maçı kazandırırdı,bir aydınımız yada groseckimiz olsa,hem atacağı hemde attıracağı gollerle enaz 2 maçı kazandırırdı,bugün 42 puanda olurduk,şunu açık ve net söylüyorumki bu takım göz göre göre ,bilerek ve isteyerek küme düşmeye terkedildi,insanlarda ne sinir kaldı ne bişey,bu hafta artık bu eziyet bitiyor,ya futbol şansı ve adaleti sivasspora gülecek ,yada ..... dilim varmıyor

blacksky
14.05.2016, 21:14
Olmadı.. final maçlarının neredeyse hiçbirini kazanamadık.. son hafta enteresan olabilir.. yarın beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesini bekleyeceğiz.. karşımıza mental olarak bitik bir fb çıkacak ve son maçı kazanıp bekleyeceğiz.. bir mucize olur da antep evinde kaybederse bu sezon bizim açımızdan unutulmaz bir sezon olarak tarihe geçer.. yarınki duruma göre bizim fb'yi yenmemiz sürpriz olmayacaktır.. ama antep maçını bilmek çok zor.. normal şartlarda bu antalya bu antep'i yener.. ama son hafta psikolojisi işte.. bekleyeceğiz.. bir umut işte.

sebasteia
14.05.2016, 21:14
Beykan
Burhan
Kone
Tanese
Boye

kart sinirindaydi. Tanese Fener macinda yok.

Harika bir haber bu 😃

kızılova
14.05.2016, 21:18
Sivasspor ve bizler süper liğde kaldığımıza sevinmek için son 90 + 8 dakikanın bitiş düdüğünün çalmasını bekleyeceğiz.

burhann58
14.05.2016, 21:26
Hasan kabze yedğin içtiğin haram olsun diğerlerine sinirlerim yatışınca yazcam

sıracalı
14.05.2016, 21:26
Düssek bile kendi evimizde düselim..kanıbozuk soysuzların evinde düsmekten iyidir....

34yigido34
14.05.2016, 21:48
Yemin ederim şu ligde kalırsak şeşu ve buranın heykelini istasyon meydanına yapmaları lazim bu arada tanase ve kabzeyi alan yönetime yaziklar olsun

burhann58
14.05.2016, 21:49
Ş...siz hakem onun bunun çocugu kayseri burhana yapılan kırmızı kart

Muzaffer6758
14.05.2016, 21:50
Olmadı.. final maçlarının neredeyse hiçbirini kazanamadık.. son hafta enteresan olabilir.. yarın beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesini bekleyeceğiz.. karşımıza mental olarak bitik bir fb çıkacak ve son maçı kazanıp bekleyeceğiz.. bir mucize olur da antep evinde kaybederse bu sezon bizim açımızdan unutulmaz bir sezon olarak tarihe geçer.. yarınki duruma göre bizim fb'yi yenmemiz sürpriz olmayacaktır.. ama antep maçını bilmek çok zor.. normal şartlarda bu antalya bu antep'i yener.. ama son hafta psikolojisi işte.. bekleyeceğiz.. bir umut işte.

Yorumunuzu okudum bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum. Eğer iş üçlü averaja kalırsa eskişehirspor ligde kalacak. Yani ligde kalmamız için fbyi yenmemiz ve antepin kaybetmesi yetmiyor. Eskişehirin de puan kaybetmesi lazım. Bu olasılığı medyanın bir kısmı bile kaçırmış olmalı ki birkaç kanalda ve radyoda eskişehir küme düştü dendi. Kendi adıma ben umutluyum, futbolun güzelliği bu. Son düdük çalınmadan hiçbirşey kesinleşmez. Buna en iyi örnek ise yıllar önce manchester united takımının bayerni uzatmalarda bulduğu 2 gol ile 2-1 yenip şampiyonlar ligi şampiyonu olmasıdır.

onur0634
14.05.2016, 22:00
Hantal kilolu diye beğenilmeyip gönderilen eneramo takımda tutulsaydı bugün itibariyle ligde kalmıştı takım...

58fast58
14.05.2016, 22:01
hoca senin **** ***** ***** hasan kabze ve tanese ile oyun oynuyorsun utanmaz adam pislik herif yeter ***** ***

onur0634
14.05.2016, 22:03
Devre arası transferler;Hasan Kabze,Texeira Etzaz Tanase bu oyuncular bana göre takıma hiç bişey katmadıkları gibi devre arası gönderilen oyuncuları bile mumla arattılar...Ne diyelim buda bir yönetim başarısıdır...

onur0634
14.05.2016, 22:04
İti döveceğine korkut yeter demişer.Bu korkuda sana yeter kayseri...

burhann58
14.05.2016, 22:06
Yorumunuzu okudum bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum. Eğer iş üçlü averaja kalırsa eskişehirspor ligde kalacak. Yani ligde kalmamız için fbyi yenmemiz ve antepin kaybetmesi yetmiyor. Eskişehirin de puan kaybetmesi lazım. Bu olasılığı medyanın bir kısmı bile kaçırmış olmalı ki birkaç kanalda ve radyoda eskişehir küme düştü dendi. Kendi adıma ben umutluyum, futbolun güzelliği bu. Son düdük çalınmadan hiçbirşey kesinleşmez. Buna en iyi örnek ise yıllar önce manchester united takımının bayerni uzatmalarda bulduğu 2 gol ile 2-1 yenip şampiyonlar ligi şampiyonu olmasıdır.

99-2000 sezonuydu galiba

Muzaffer6758
14.05.2016, 22:08
Benim açımdan bu sezonun en büyük yararı matematik, istatistik, olasılık hesaplama gibi alanlarda kendimi muazzam şekilde geliştirmiş olmam. Merak edenler için istatistik olarak 3 takımın kümede kalma şansını hızlıca hesapladım :

- gaziantepspor : 24/27
- sivasspor : 2/27
- eskişehirspor : 1/27

Bu işe pozitif bakarsak şöyle bir sonuç çıkartabiliriz : Sivas'ın ligde kalma şansı Eskişehir'in ligde kalma şansından 2 kat daha yüksek ;)

Şaka bir yana, bir önceki yorumumda yazdığım gibi benim umudum tükenmedi.

onur0634
14.05.2016, 22:09
Maçın daha başları atıfın yakaladığı bir pozisyon var topu sağ taraftaki texeira yerini sol taraftaki beykana atmış olsa maça 1-0 başlayan taraf biz olacaktık.Maçın ikinci yarısında atıfın bir pozisyonu daha vardı topu önüne almış kayseri savunmasını az adamla yakalamışken hakem oyunu durdurup daha önceki pozisyona faul verip kontra atağı kesmiştir.Hiç kimse kusura bakmasın ama ben bu pozisyonda art niyet arıyorum.Hakem hiçte iyi niyetli değildi bugün...

emrecan17
14.05.2016, 22:11
Çok mücadele ettik savunmadan orta sahaya çok ego sarfettik.İbrahim ozturk seni kimse konuşmuyor fakat bu yaşına rağmen sağ bek te oynadin maçın sonlarına doğru adamların genç adamlarından top kalmak için Attığın deparla adamsin keske daha erken genç yaşta bizde olsaydın..Aatif burhan yiğit boye oumari sizde çok iyi mücadele ettiniz yolun sonuna geldik mucize bize gelmiyor o yüzden umut bitti. Haketmedigimiz şekilde dustuk önde olduğumuz maçları verdik her şeyin hayırlısı bekleyeceğiz yine bir umut ..

Del Piero
14.05.2016, 22:12
Takımın mücadele gücü kapasitelerini zorladı bu maç için hepsine teşekkür ederim futbolculara kızmak bence yersiz çünkü kapasite bu kadar mesut hoca ikinci yarı için yaptığı değişikler iyiydi ama takım bu kadar yani insallah bir mucize olurda ligde kalırız

onur0634
14.05.2016, 22:18

Gençlerbirliği Eskişehire kaybetmez üstadım.O yönde bi sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorumda Antalya Antepi yenebilirmi onu düşünüyorum. Son haftalardaki 2 takımın performanslarını değerlendirecek olursak antalyanın bu maçı çok rahat kazanabileceğini söyleyebilirim ama gel gör ki türkiye burası yıldırarak döverek söverek tabiri caizse o maçı alır antep...

stain
14.05.2016, 23:11
öncelikle takımı yalnız bırakmayan büyük sivasspor taraftarının alınlarından öpüyorum. bugün başımızı kayseride öne eğdirmeyen son dakikalarda ecel terleri döktüren canını dişine takarak oynayan oyuncularımızı da tebrik ediyorum . keşke hep bu 11 e yakın bir 11le çıkılsaydıda daha fazla puanlarımız olsaydı. ligde kalma ihtimalimiz 1/27 imiş yani buda yüzde 3 küsür eder . bütün bunlara rağmen biz takımımızı seviyoruz ve arkasındayız iyi günündede kötü günündede herşeye rağmen sivasspor diyoruz .

artık son maçımızıda bize yakışır şekilde oynayıp bu sezonu geride bırakmalı tüm olumsuzluklarından ders almalı ve her zamankinden daha fazla takıma sahip çıkmalıyız .

balmandol
14.05.2016, 23:15
Yav gardaşım neyini değerlendirecen ki. Her hafta bir ümit,her hafta bu sefer olacak hayaliyle kendimizi kandırdık. Bizi kandıran da başta çok saygıdeğer yönetim,hoca kalmamış gibi getirilen Okan Buruk beyefendi ve Mesut Bakkal zatı alileridir. Burada bence en suçsuz olan adam hataları olsa da Mesut Bakkal'dır. Biz ligden Eskişehirspor'a yenilince düştük,hiç top oynayamayan Antalya maçında düştük. Bize hediye edilen 3 puanın ikisini Akhisar'a hediye ederken düştük. Biz 2-0 olan Başakşehir maçında illa gelin atın biz gol yemeden edemiyoruz diyerek düştük. Neyin hesabına gireceğim arkadaşım.

Kayseri maçının değerlendirmesine gelince,iyi olan,oraya gidip takımını canla başla destekleyen vefakar ve cefakar taraftarlardan başka hiççç kimse değildi. O kadar sinirli ve stresliyim ki diyecek bir şey bulamıyorum. Diyecek çok şey var da ANLAYACAK YÖNETİM VE FUTBOLCULAR NERDE ONLARI BULAMIYORUM.

SÖYLEMEZSEM İÇİMDE UHDE OLACAK NE KADAR HAKKIM VARSA YÖNETİME VE FUTBOLCULARA HARAM OLSUN.BU KADAR NET ARKADAŞIM.SİZİN YEDİĞİNİZ İÇTİĞİNİZ HARAM HARAM.!!!

midfielder7
14.05.2016, 23:18
maçta hakemin 3 hatası gözüme çarptı burhana yapılan faul yine 2. yarı top aatıfa gelmişken oyunu durdurup atağımızı kesmesi,son dk'da sol tarafta elle müdahalede frikiği vermemesi oldu maçın en kritik pozisyonu ise ilk dakikalarda golden önce aatıfın tercih hatasıyla ofsayttaki burhana pası çıkarması solundaki beykana bıraksa gol içten değildi 2. yarının başında da yine aatıf müsait pozisyonda düzgün vuramaması maçın bizim adımıza şanssız anlarımızdı

stain
14.05.2016, 23:20
Gelde şimdi,2 başakşehir maçında,2 Akhisar maçında,konya maçında,2 bursa maçında,2 Eskişehir maçındaimersin maçında,2 ts maçında kaybettiğimiz puanlara yanma,hepsini geçtim,son başakşehir ve Akhisar maçında galip durumdayken kaybettiğimiz 4 puana yanma,şimdi son hafta galip gelmekte şart değil,berabere kalsak ligde kalıyorduk,maalesef bir hoca müsfettesinin ve ruhsuz,bencil,beceriksiz futbolcu müsfetteleri yüzünden ,ince ince hesaplara kaldık,tüm bunları yaşamamızın tek 1 nedeni var,oda bu takıma ne sezon başında,nede ara transferde adam gibi 2 oyuncu alınmamasıdır,1 forvet ve 1 sol açık olsaydı,bugün enaz 50 puanımız olurdu,bunu net ve abartısız söylüyorum,bugünki maçtada bunun sıkıntısını yaşadık,üstüne sağbek sıkıntısını yaşadık,galip gelebileceğimiz bir maçı kaybedip küme düşecekken,az olan umutları son haftaya taşıdık,1 forvetimiz olsa kötü mötüde olsa,enaz 2 maçı kazandırırdı,bir aydınımız yada groseckimiz olsa,hem atacağı hemde attıracağı gollerle enaz 2 maçı kazandırırdı,bugün 42 puanda olurduk,şunu açık ve net söylüyorumki bu takım göz göre göre ,bilerek ve isteyerek küme düşmeye terkedildi,insanlarda ne sinir kaldı ne bişey,bu hafta artık bu eziyet bitiyor,ya futbol şansı ve adaleti sivasspora gülecek ,yada ..... dilim varmıyor

valla 1 adam istedim oda nakoulmaydı nakoulma gelseydi biz şuan 40 puan üzerindeydik . texeira hasan tanase bunları alacağınıza bir tane adam alacaktınız be yönetim ... ah ahhhh.. insanın basireti bağlanınca işte olmuyor demek ki ...

antik58
14.05.2016, 23:20
Ligden düşen 3 takımdan en az 1 tanesi seneye geri çıkıyor. Takımımız artık düştü kabullenelim ama mucize Olursa da işlerimiz daha kolaylaşır. Her sene üstüne başa başa forumlarda ALT YAPI önemli diyoruz bunu yönetimde biliyor ancak üstüne düşülmüyor. Bugün takımda 5 6 tane SİVASLI oyuncu olsaydı kayseriiyi evinde rezil ederdik.

Madem şehir takımıyız en az 3 4 tane oyuncu bu şehirden olmalı ki Kayseri trabzon gibi maçların önemini bilerek takımı ateşlesin. Bu hırsı mehdi, etzaz,setkus,oumari hangisi verecek. Kabze de Sivaslı ama yaş Kemale ermiş artık. ALT YAPI- ALT YAPI -ALT YAPI

58YIGIDO58
14.05.2016, 23:21
Yav gardaşım neyini değerlendirecen ki. Her hafta bir ümit,her hafta bu sefer olacak hayaliyle kendimizi kandırdık. Bizi kandıran da başta çok saygıdeğer yönetim,hoca kalmamış gibi getirilen Okan Buruk beyefendi ve Mesut Bakkal zatı alileridir. Burada bence en suçsuz olan adam hataları olsa da Mesut Bakkal'dır. Biz ligden Eskişehirspor'a yenilince düştük,hiç top oynayamayan Antalya maçında düştük. Bize hediye edilen 3 puanın ikisini Akhisar'a hediye ederken düştük. Biz 2-0 olan Başakşehir maçında illa gelin atın biz gol yemeden edemiyoruz diyerek düştük. Neyin hesabına gireceğim arkadaşım.

Kayseri maçının değerlendirmesine gelince,iyi olan,oraya gidip takımını canla başla destekleyen vefakar ve cefakar taraftarlardan başka hiççç kimse değildi. O kadar sinirli ve stresliyim ki diyecek bir şey bulamıyorum. Diyecek çok şey var da ANLAYACAK YÖNETİM VE FUTBOLCULAR NERDE ONLARI BULAMIYORUM.

SÖYLEMEZSEM İÇİMDE UHDE OLACAK NE KADAR HAKKIM VARSA YÖNETİME VE FUTBOLCULARA HARAM OLSUN.BU KADAR NET ARKADAŞIM.SİZİN YEDİĞİNİZ İÇTİĞİNİZ HARAM HARAM.!!!

Biz kupada diyarbekirspora yenilerek düstük.

migroArmis
14.05.2016, 23:22
Bilmek istediğm bi konu var bu gün Kayseride Sivasspor takım taraftarının sayısı kaç idi ?..Cevap bulur isem memnun olacağım

midfielder7
14.05.2016, 23:23
Bilmek istediğm bi konu var bu gün Kayseride Sivasspor takım taraftarının sayısı kaç idi ?..Cevap bulur isem memnun olacağım

1100 civarıydı sanırım

migroArmis
14.05.2016, 23:24
Ligden düşen 3 takımdan en az 1 tanesi seneye geri çıkıyor. Takımımız artık düştü kabullenelim ama mucize Olursa da işlerimiz daha kolaylaşır. Her sene üstüne başa başa forumlarda ALT YAPI önemli diyoruz bunu yönetimde biliyor ancak üstüne düşülmüyor. Bugün takımda 5 6 tane SİVASLI oyuncu olsaydı kayseriiyi evinde rezil ederdik.

Madem şehir takımıyız en az 3 4 tane oyuncu bu şehirden olmalı ki Kayseri trabzon gibi maçların önemini bilerek takımı ateşlesin. Bu hırsı mehdi, etzaz,setkus,oumari hangisi verecek. Kabze de Sivaslı ama yaş Kemale ermiş artık. ALT YAPI- ALT YAPI -ALT YAPI

Tarafsız bir değerlendirme yapalım bu ligden Bursa düşse seneye çıakrmı diye bir anket yapsak yüzde 80 lerde evet çıkar oyu alırız...Sebepleri yaptırıcıdır...Birisi derki bunlar zengin birisi der bunların adamı var siyasileri var...öten yandan birisi der ki bunlar metrapol ayrıca en büyük sanayi kenti....Sadece hatırlatmak istedim ...Biz Bursaspor düştüğümüz yıldan sonraki yıl süper lige çıkamamıştık...Zenginin hali buysa.... Aşağısı çok zor emin olunuz buna ...

ihtiyar yiğido
14.05.2016, 23:42
Futbolcular ellerinden geleni yaptı, kısmetimiz yok ne yapalım uzaklaştırılmak istenen top rakip oyuncu, Biseswar'a çarpıp önüne düşüyor o da bu fırsatı iyi değerlendirip daha 7. dakikada gol buluyor. %36 ya %64 topa biz sahiptik ama müzmin hastalığımız olan son vuruşlardaki beceriksizliğimiz, maalesef yine bizi hayal kırıklığına uğrattı. Umut bizim tesellimiz oldu %1 de olsa yine bir umut diye teselli buluyoruz. Vermeyince Mabut, neylesin Mahmut, demişler ya bizimkide o hesap.

kolukisa
14.05.2016, 23:56
Ac tavuk rüyasinda dari ambari görür misali,kendimizi aldatmaya gerek yok Sivassporumuzun yüzde bir sansi var,Biz Feneri yenecegiz,Gaziantepte yenilecek,dünyanin ters dönmesini beklemek gibi birsey.

migroArmis
14.05.2016, 23:57
1100 civarıydı sanırım

Bu da güzel içeride oynadığımız az seyircili kapasiteyi düşünür isek...Ve buradan Kayseriye gidip takımımızı desteklemiş olan tüm tribün emekçilerinin (sonuç her ne olursa olsun ) ellerinden alınlarından öpüyorum...Sivassporluluk skor veya küme düşme hesabı değildir...Olunması gereken yerde olmaktır...

Sivasspormysoul
15.05.2016, 02:06
Sizlere iyi haberlerim var yiğidiolar,

Dört arkaşdaşla Kadir Has Stadyumunda yerimizi aldık ve biricik takımımızı sonuna kadar destekledik. 3 puan bekliyorduk ama acabalarla dolu üç pundı. Allah korusun ya yenilseydik ne yorum kalırdı ne de bir şey şey.
Ben takımımı beğendim. Ancak, Petkoviç olsaydı Bisesvarın gölünü kesinlikle yemezdi. Kısmet, Ben geçmişe dönük yorum yapmayacağım. Yok şu maçta şöyle olsaydı vb. gibi. Olmadığına göre olmamıştır.

İyi haberlerim.

1) Bu bir puan da altın değerindedir. G.Antepspora ve Eskişehirspora 1 puan daha yaklaştık. Haftayı en olumlu kapatan biziz (GAS ve ES ye göre).

2) Eskişehirspor 3 puan alamadı. Alabilir di ama alamadı.

3) Antalyaspor Gaziantepsporu Gaziantepte yenecektir. Antalyaspor TS yi 7-0 yenerek ne kadar güçlü olduğunu cümle aleme kanıtladı. O nedenle GAS yi de yenmek için uğraşacaklardır büyüklüğünü göstermek için.

4) MSS FB yi Sivasta yenecektir inşallah.

5) GB de ESS yi Ankarada rahat yener.

6) En büyük sürpriz. Medicana Sivasspor STSL de kalacaktır. Ne demiştim haftalar önce. Kendisi zaten bozkırdan fışkırarak çıkmış bir mucize olan M.Sivasspor mucizevi bir şekilde STSL de kalacaktır.

Saygılarımla.

Sivasspormysoul
15.05.2016, 02:14
Bu da güzel içeride oynadığımız az seyircili kapasiteyi düşünür isek...Ve buradan Kayseriye gidip takımımızı desteklemiş olan tüm tribün emekçilerinin (sonuç her ne olursa olsun ) ellerinden alınlarından öpüyorum...Sivassporluluk skor veya küme düşme hesabı değildir...Olunması gereken yerde olmaktır...

Kıymetli Yiğido ,

O 1100 taraftardan biri de bendenizdim. Kayserispor-Sivasspor konu başlığı altında Size yazdığım önceki 121-122 nolu cebaı yorumumu neden okuyup mesaj yazmadınız. Ben size gülmedim sadece sizin sigarayı içip düşenleri seyrederdim benzetmeniz çok hoşuma gitti ve sizi teyit eder (olumlar) mana da yazdım ama siz alındınız. Ben sigarayı yakmadığım için lamba yakardım dedim latife olarak. Yani beni yanlış anladınız. Ben kimseye karşı haddimi asla aşmam ve polemiğe girmem. Girmeyeceğim de inşallah. Bu benim tarzım asla olamaz.

Saygılarımla.

Sivasspormysoul
15.05.2016, 02:17
Kıymetli Yiğido ,

O 1100 taraftardan biri de bendenizdim. Kayserispor-Sivasspor konu başlığı altında Size yazdığım önceki 121-122 nolu cebaı yorumumu neden okuyup mesaj yazmadınız. Ben size gülmedim sadece sizin sigarayı içip düşenleri seyrederdim benzetmeniz çok hoşuma gitti ve sizi teyit eder (olumlar) mana da yazdım ama siz alındınız. Ben sigarayı yakmadığım için lamba yakardım dedim latife olarak. Yani beni yanlış anladınız. Ben kimseye karşı haddimi asla aşmam ve polemiğe girmem. Girmeyeceğim de inşallah. Bu benim tarzım asla olamaz.

Saygılarımla.

Düzeltme ve özür,

cebaı değil cevabı olacaktı. Düzeltir özür dilerim.

sefacoban58
15.05.2016, 03:09
ben futbolda mucizelere inanirim. bu seneki futbol mucizeler:
- ingiltere: leicester city (sampiyon oldu);
- rusya: rostov fc (sampiyonluga oynuyor);
- portekiz: tondela (son macta kumede kalmayi basardi);
- hollanda: psv (ajax son mac'ta sondan 2ci olan graafschapa berabere kalarak, sampiyonlugu zwolle'yu yenen psv'e kaybetti);
- turkiye: sivasspor? (eses'in ve antep'in kaybetmesi ile birlike ligde kalmayi basardi)???

inaniyorum, inanmak isiyorum!! insAllah kaliriz :)

58YIGIDO58
15.05.2016, 10:33
Biz kayseriyi yenseydik ligte kesin kalirdik cunku kayseri hafraya gs deplasmaninda ve bizde iceride fenere karsi.
Gs kayseriyi yenerdi, bizdd feneri yenerik.
Ama artik düstük cünku gaziantepin Puan kaybedecegini sanmiyorum Antalya her ne kadar ts ye 7 gol atmissa, gaziantepe maglup olacaktir.
Bizde iceride fenere maglup oluruz.
Artik mucize beklemiyorum.
Tesekkürler Yönetim hem bu takimi lige cikardiginiz icin.
10 sene yine super lig yüzü gördük kim bilir daha ne zaman cikariz.

furkancfc
15.05.2016, 13:37
Bizim ligde kalma işi, bu sene milli takımın avrupaya direk katılma ihtimali ile aynı.

Futbol bu her şey olabilir.

balmandol
15.05.2016, 14:08
Sizlere iyi haberlerim var yiğidiolar,

Dört arkaşdaşla Kadir Has Stadyumunda yerimizi aldık ve biricik takımımızı sonuna kadar destekledik. 3 puan bekliyorduk ama acabalarla dolu üç pundı. Allah korusun ya yenilseydik ne yorum kalırdı ne de bir şey şey.
Ben takımımı beğendim. Ancak, Petkoviç olsaydı Bisesvarın gölünü kesinlikle yemezdi. Kısmet, Ben geçmişe dönük yorum yapmayacağım. Yok şu maçta şöyle olsaydı vb. gibi. Olmadığına göre olmamıştır.

İyi haberlerim.

1) Bu bir puan da altın değerindedir. G.Antepspora ve Eskişehirspora 1 puan daha yaklaştık. Haftayı en olumlu kapatan biziz (GAS ve ES ye göre).

2) Eskişehirspor 3 puan alamadı. Alabilir di ama alamadı.

3) Antalyaspor Gaziantepsporu Gaziantepte yenecektir. Antalyaspor TS yi 7-0 yenerek ne kadar güçlü olduğunu cümle aleme kanıtladı. O nedenle GAS yi de yenmek için uğraşacaklardır büyüklüğünü göstermek için.

4) MSS FB yi Sivasta yenecektir inşallah.

5) GB de ESS yi Ankarada rahat yener.

6) En büyük sürpriz. Medicana Sivasspor STSL de kalacaktır. Ne demiştim haftalar önce. Kendisi zaten bozkırdan fışkırarak çıkmış bir mucize olan M.Sivasspor mucizevi bir şekilde STSL de kalacaktır.

Saygılarımla.

Senaryo çok güzel..Umarım tutar :(

migroArmis
15.05.2016, 14:23
Kıymetli Yiğido ,

Saygılarımla.

Yakın bir tarihte çok eskilerden bir kardeşimin yorumunu görmeyerek yıl geçtikten sonra cevap yazmıştım...yazarkende ''bizim unutkanlığımız,dalgınlığımız,h atamız''diyerekte bahsettim...Burada alınganlık benim tarzım veya huyum değil..Eskilerden tanıma imkanı bulsa idiniz bunu anlardınız...Şunu asla unutmayınızki atladığımız bir konu olsa dahi ben ara ara geçmişimi tekrar gözden geçiriyorum ...Emin olunuz yanıtınıza karşılık bulurdunuz...selamlar..

teyfikyasir
15.05.2016, 16:05
Oyle yada boyle bir puan alip ligde kalma umudumuzu son haftaya kadar tasidik ve lige uc bes hafta onceden havlu atmadik. Bu Sivassporun neden bu ligde olmasi gerektigini herkese haftalardir gosteriyoruz. Evet galibiyet alamiykruz. Ama en berbat oynadigimiz zamanlarda bile bu ligde sampiyonlugu garantilemis sayiyorum besiktas ayaklari titreyerek cikti 4 Eylule. Olmayan penaltiyla maci aldi. Dun yine gordikki kayserispor lu gutbolcular karaktersizlikte sinir tanimadi bizden puan alabilmek icin. Dusunuyorum acaba biz 1-0 onde olsaydik bizim futbolcular yaparmiydi diye. Sonra hic gormedigim bisey diyorum. Yillardor bu ligdeyiz ve hic dunki kayserspor kadar karaktersiz olmadik biz. Bu sehrin havasindanmi suyundanmi bilmiyorum. Ama oynayan Turk yada yabanci oyuncularimizda herkesten daha yigido. Biz bu ligde kalacagiz insAllah.

Sivasspormysoul
15.05.2016, 20:06
Yakın bir tarihte çok eskilerden bir kardeşimin yorumunu görmeyerek yıl geçtikten sonra cevap yazmıştım...yazarkende ''bizim unutkanlığımız,dalgınlığımız,h atamız''diyerekte bahsettim...Burada alınganlık benim tarzım veya huyum değil..Eskilerden tanıma imkanı bulsa idiniz bunu anlardınız...Şunu asla unutmayınızki atladığımız bir konu olsa dahi ben ara ara geçmişimi tekrar gözden geçiriyorum ...Emin olunuz yanıtınıza karşılık bulurdunuz...selamlar..

Kıymetli Yiğido,

İyiki varsınız. Size karşı bu sitedeki herkes gibi ben de büyük bir saygı ve muhabbet besliyorum. Sivassporumuz MigroArmisi herzaman büyük bir Sivasspor taraftarı olarak sonsuza kadar minnetle anacaktır.

Saygılarımla.

Ferhat06
15.05.2016, 21:33
2 arkadaş gittik Ankara'dan maça.Bütün dostlar ordaydı bütün güzel insanlar.İstder üyesi arkadaşlar ta İstanbul'dan gelmişti.Biz tribünde büyük bir şehrayine şahit olduk herşey çok güzeldi.
Maçın yıldızları sağbek İ.Öztürk ile Tanase (!) idi.Atıf 5 kişilik oynadı.Maç sonunda tribüne gelip büyük taraftarımızı selamlaması maçın en güzel hareketiydi.Öleceksek bile böyle aslanlar gibi ölelim.Süperdik..

migroArmis
15.05.2016, 21:58
2 arkadaş gittik Ankara'dan maça.Bütün dostlar ordaydı bütün güzel insanlar.İstder üyesi arkadaşlar ta İstanbul'dan gelmişti.Biz tribünde büyük bir şehrayine şahit olduk herşey çok güzeldi.
Maçın yıldızları sağbek İ.Öztürk ile Tanase (!) idi.Atıf 5 kişilik oynadı.Maç sonunda tribüne gelip büyük taraftarımızı selamlaması maçın en güzel hareketiydi.Öleceksek bile böyle aslanlar gibi ölelim.Süperdik..

Üstadım siz Ankaradamı yaşıyorsunuz ?

Ferhat06
16.05.2016, 08:24
Üstadım siz Ankaradamı yaşıyorsunuz ?

Evet 2004 den beri .

kolukisa
19.05.2016, 22:16
Degwerlendirecek ne var sen 2-0 önde oldugun maci bile elinde tutamiyorsan,puan alman gerekli maclarda puanlari carcur edersen,aglamaya gerek yok elveda lig.Sezon basindan beri herkes basbas bagirdi kaleci ve defans sorunu var kimse orali olmadi.PTT ligde basarilar dilerim.

sivaslıadem
19.05.2016, 22:29
O değil de geçen haftaki Kayseri maçından alacağımız galibiyet bizi kurtarıp Kayseriyi dusurecekti bu hafta aynı skorlar olsaydı gel de ona üzülme