Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 2-2 Fenerbahçe
SivasSpor.Com 15.05.2016, 07:29 http://resimzade.com/Show.html?i=45512&token=62343
Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta Medicana Sivasspor - Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumları:
Tarih: 19 Mayıs Perşembe
Stad: Sivas 4 Eylül
Saat: 20:00
Maçın Hakemi: Cüneyt ÇAKIR
Not: Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.
Yarım, sıfır olsun bizim olsun. Feneri yenip bekleyelim!.Bakalım neler olacak.
buraks58 15.05.2016, 08:11 bu sene epey yordu bizi takımımız. ufakta olsa her haftaya acabalarla başladık ama hep hayal kırıklığı oldu. son haftaya da yine aynı şekilde başlıyoruz. inşallah bu sefer ufak olan umudumuzu hayal kırıklığı olarak değilde mutluluk olarak alırız.
Önce fenerbahçeyi yenip sonra gelecek haberleri bekleyeceğiz.
sivasspor 2 - fenerbahçe 0
Sivas halkı artık herşeyi geride bırakıp eniğinden cücüğüne bu maça gelmeli giden maçları artık geriye döndürme şansımız yok.
34MUAMMER58 15.05.2016, 09:05 Eğer sivasdaki fb yalakçıları ,trübünleri fb ye peşkeş çekmezde trübünleri full doldurup ,son saniyeye kadar destek olurlarsa,artık futbolcularda elinden geleni değilde,daha fazlasını yaparsalar fb yi yenebiliriz,ligdeki amacı bitmiş,hocası artık yolcu,birçoğu fb den ayrılacak ,kafası tatilde olan fb li oyuncuların çokda konsantre olacaklarını düşünmüyorum,kazanmaktan başka çaremizde yok zaten,kazanıp bekleyeceğiz
asinancetin583 15.05.2016, 09:08 Allah'ın izniyle bu maçı alıp Gaziantep ve Ankara'dan gelecek haberleri bekleyeceğiz. Ümit varsa destek de olmalı, o stad tıklım tıklım dolmalı.
DeSalvo58 15.05.2016, 09:38 4 Eylül'deki ''Aziz Yıldırım Şike Yapsana'' tezahüratını yapan sözde taraftarlar şimdi de Fenerbahçe'nin bize maçı vermesini istiyorlar. İlginç gerçekten.
Bu sene ne kadar kötü olsakta şans fikstür anlamında, rakipler anlamında şanslıydık. Futbol konusunda iyiydik ama kendi maçlarımızda şanssızdık. Yanlış hoca faktörü bizi hep galibiyetten uzak tuttu maalesef. İnşallah bu maçı kazanıp ligde kalırız. 50. sezonumuzda da Bülent Uygun ile başarılı bir dönem geçiririz.
sivassporhersey 15.05.2016, 10:07 Beşiktaş kesin 1 puan alması lazım geçen haftaya bakınca kimse kimseye acımıyor fener dedik alır dedik ama ibfk aldı maçı. Osmanlıdan böyle bisey yasamasalar inşallah.
Bu hafta o stad dolacak tıklım tıklım kazanırız diye düşünüyorum şike mike değilde kaç senelerdir bizim fenere verdiğimiz şampiyonlukları düşününce fenerin as değilde yedeklerle çıkacağını düşünüyorum. Tanase oynamasın biz bu maçı gözümüz kapalı alırız. Tek korkumuz antalyanının antepe puan vermesi olur kaldıki antalya trabzona 7tane salladı antebe acıyacağını düşünmüyorum..
58YIGIDO58 15.05.2016, 10:08 Prestij maci olur.
Benim ümidim yok gaziyantep evinde Antalyayi yenecektir.
Sivasin son sansiydi kayseri maci yazik oldu.
Düstük maalesef artik ptt hesaplari yapilmali.
anilcan213 15.05.2016, 10:08 Gelir bu Fener bizi burada yener, hiçbir iddialari kalmamış olmasına rağmen. Nefret ediyorum bütün Istanbul takimlarindan.
58YIGIDO58 15.05.2016, 10:09 Beşiktaş kesin 1 puan alması lazım geçen haftaya bakınca kimse kimseye acımıyor fener dedik alır dedik ama ibfk aldı maçı. Osmanlıdan böyle bisey yasamasalar inşallah.
Bu hafta o stad dolacak tıklım tıklım kazanırız diye düşünüyorum şike mike değilde kaç senelerdir bizim fenere verdiğimiz şampiyonlukları düşününce fenerin as değilde yedeklerle çıkacağını düşünüyorum. Tanase oynamasın biz bu maçı gözümüz kapalı alırız. Tek korkumuz antalyanının antepe puan vermesi olur kaldıki antalya trabzona 7tane salladı antebe acıyacağını düşünmüyorum..
bu takim fenerin yedeklerini bile yenemez.
Dunku kayseri macinda 1 kaleye sut yok olacak is mi ?
sıracalı 15.05.2016, 10:33 Fb sampiyonlugu kaybederse kolay sekilde kazaniriz...besikts bugun yenilirse o zaman coook zor isimiz
Çoğunluk Sivasspor Yener diyor ama fbyi evimizde kaç defa yendik hatırlamak lazım. Takımın şu haline bakarak fb yi yensek ligde kalacağımız kesinleşse bile bu kadroyla yine birsey yapamazlar. İnsallah ben yanilirim ama gerçekçi olmak lazım öyle kolay lokma değil bahsi geçen takım.
Muzaffer6758 15.05.2016, 12:07 Etzaz Husein neden oynatılmıyor bir fikri olan var mı???
Allah'ın izniyle bu maçı alıp Gaziantep ve Ankara'dan gelecek haberleri bekleyeceğiz. Ümit varsa destek de olmalı, o stad tıklım tıklım dolmalı.
Bütün istanbul takımları rakiplerine her hafta 5-0yenilse umrumda olmaz. Feneri yenip ligde kalacağız. Sivasporluyum diyen yanında 1 de istanbul takımı tutan tüm hemşehrilerimiz lütfen bırakalım o takımları tutmayı
bu takim fenerin yedeklerini bile yenemez.
Dunku kayseri macinda 1 kaleye sut yok olacak is mi ?
Tanase kart cezalısı bu maçta
Kümede kalma mücadelesi veren takimlarin dün oynadigi, Sampiyonluk ve Avrupa kupasi icin mücadele eden takimlarin bugün oynayacagi icin büyük ihtimal Carsamba günü ayni saatte kümede kalma mücadelesi veren takimlar oynayacaktir.
Eger sampiyonluk dügümü bugün cözülmezse o maclarda kümede kalma maclari ile ayni gün ve saatte oynanacaktir.
Sampiyonluk yarisi bugün cözülürse, persembe günü Avrupa kupasi icin oynayan takimlarin maclari ayni saatte oynanir.
Yenmek yetmiyor ya işte bu adama koyuyor.Bu saatten sonra nasipten ziyade olmaz diyeceğiz.O verir bu alır öbürünün borcu var ile olmuyor.Kendi göbeğimizi kendimiz kesemiyoruz.
Kümede kalma mücadelesi veren takimlarin dün oynadigi, Sampiyonluk ve Avrupa kupasi icin mücadele eden takimlarin bugün oynayacagi icin büyük ihtimal Carsamba günü ayni saatte kümede kalma mücadelesi veren takimlar oynayacaktir.
Eger sampiyonluk dügümü bugün cözülmezse o maclarda kümede kalma maclari ile ayni gün ve saatte oynanacaktir.
Sampiyonluk yarisi bugün cözülürse, persembe günü Avrupa kupasi icin oynayan takimlarin maclari ayni saatte oynanir.
Pardon, yanlis bilgi vermisim!
Butün maclar persembe günü oynanacakmis !
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=24897
Sivasspormysoul 15.05.2016, 13:47 Sizlere iyi haberlerim var yiğidiolar,
Önce bir özür yiğidolar: Bu mesajı KS-MMS (1-1) lik maç için 'Maçı Değerlendirelim' konu başlığı altında yazmıştım. Ancak, bu sene olayları o kadar hızlı yaşıyoruzki hep önümüzdeki maça konsantre olduğumuz için yiğidoların affına sığnarak buraya tekrar taşıdım. Eğer, oaradki yorumu okuduysanız lütfen bu yorumu pas geçiniz. Kıymetli zamanınızı almaya hakkım yoktur''
Dün Dört arkadaşımla Kadir Has Stadyumunda taraftarlarımızın yanında yerimizi aldık ve biricik takımımızı sonuna kadar destekledik. 3 puan bekliyorduk ama acabalarla dolu üç puandı. Allah korusun ya yenilseydik ne yorum kalırdı ne de bir şey .
Ben takımımı beğendim. Ancak, Petkoviç olsaydı Bisesvarın gölünü kesinlikle yemezdi. Kısmet, Ben geçmişe dönük yorum yapmayacağım. Yok gelde şu maça acıma, yok şu maçta şöyle olsaydı vb. gibi. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Ders alıp yola devam ediyoruz. Olmadığına göre olamamıştır. Herşeyin hayırlısı.
İyi haberlerim şunlardır.
1) Kayserispordan alınan bu bir puan da altın değerindedir. Ya hiç ya üç puan diye düşünen yiğido varsa o zaman bugün STSL ye veda etmemiz gerekirdi. Çok şükür veda etmedik. G.Antepspora ve Eskişehirspora 1 puan daha yaklaştık. Haftayı en olumlu kapatan biziz (GAS ve ES ye göre).
2) Eskişehirspor 3 puan alamadı. Alabilir di ama alamadı.
3) Antalyaspor Gaziantepsporu Gaziantepte yenecektir. Antalyaspor TS yi 7-0 yenerek ne kadar güçlü olduğunu cümle aleme kanıtladı. O nedenle GAS yi de yenmek için uğraşacaklardır büyüklüğünü göstermek için.
4) MSS FB yi Sivasta yenecektir inşallah.
5) GB de ESS yi Ankarada rahat yener.
6) En büyük sürpriz. Medicana Sivasspor STSL de kalacaktır. Yani yiğidolar tek armanız, tek takımınız STSL de kalacaktır. Ne demiştim haftalar önce. Kendisi zaten bozkırdan fışkırarak çıkmış bir mucize olan M.Sivasspor mucizevi bir şekilde STSL de kalacaktır.
Saygılarımla.
Futbolcu performanslarına ilişkin gözlemlerim:
Yiğit İncedemir'i mücadeleci futbolundan dolayı içtenlikle kutluyorum. Takımı eksik bırakmadı KK görerek. C. Tanase hakkında hayal kırıklığı yaşıyorum. Artık oynatılması taraftarı değilim. Texeira'nın golcü olmadığını düşünmeye başladım. Ancak, pres, rakip defans arasına sızma, yardımlaşma, orta sahaya gelip rakibin oyun kurmasına izin vermeme vb. gibi özelliklerinden dolayı sahada her zaman görmek isterim. Setkus iyiydi. Ziya Erdal ne yazık ki ilk tercim olmaz artık. Kendisini her zaman severim. Öz evladımız. Mehdi kararsızım. İbre oynatılmamasından yana (ilk 11 de tabiki). Qumari. Çok iyi. John Boye savaşçı. Gerçekten sahada görmek isterim. Burhan Eşer çok iyi niyetli. Ama, artık yoruldu. Oyun tarzını beğendiğim bir futbolcu değil. Aaatif C. zaten herkes tanıyor. Ona minnettarız.
çorluluyiğido 15.05.2016, 13:56 antalya vefa borcunu öder gençler de normal oyunu oynar ve fener maçını yenersek ligde kalıyoruz...olmayacak şey değil ama ben zaten eses maçından itibaren kendimi düşmüş gibi hazırlamıştım
Allahdan herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü sivastayim pazar günüde staddayim insallah sezonun son macini alarak ligde kalacagiz biletimi simdiden aldim insallah Rabbim bizi utandirmaz biz inaniyoruzki feneri yenecegiz keza fenerde büyük degisiklikler olacak ve herkesin kafasi karisik kimi tatil derdinde kimi baska kulublerle irtibatta velasil fenerin bize karsi motivasyonu cok düsecek ama bizde cok dikkatli ve erken gol yememliyiz hocamiz tüm as oyuncularimizi degerlendirmeli artik baska caremiz kalmadi bunu oyunculara bire bir anlatmali herkes iki kisilik ve son gücüne kadar kendini oyuna vermeli sahaya boy göstermek icin cikanlari derhal degistirmeli bu doksan dakika birsenenin karsiligi bir oyun artik bol bol dua ediyoruz insallah gülen taraf sivasspor olacak
Allahdan herhangi bir aksilik olmazsa cuma günü sivastayim pazar günüde staddayim insallah sezonun son macini alarak ligde kalacagiz biletimi simdiden aldim insallah Rabbim bizi utandirmaz biz inaniyoruzki feneri yenecegiz keza fenerde büyük degisiklikler olacak ve herkesin kafasi karisik kimi tatil derdinde kimi baska kulublerle irtibatta velasil fenerin bize karsi motivasyonu cok düsecek ama bizde cok dikkatli ve erken gol yememliyiz hocamiz tüm as oyuncularimizi degerlendirmeli artik baska caremiz kalmadi bunu oyunculara bire bir anlatmali herkes iki kisilik ve son gücüne kadar kendini oyuna vermeli sahaya boy göstermek icin cikanlari derhal degistirmeli bu doksan dakika birsenenin karsiligi bir oyun artik bol bol dua ediyoruz insallah gülen taraf sivasspor olacak
Yalnız stadyuma Pazar günü giderseniz biraz geç kalmış olursunuz:)
asinancetin583 15.05.2016, 17:14 Bütün istanbul takımları rakiplerine her hafta 5-0yenilse umrumda olmaz. Feneri yenip ligde kalacağız. Sivasporluyum diyen yanında 1 de istanbul takımı tutan tüm hemşehrilerimiz lütfen bırakalım o takımları tutmayı
Lafınızla eleştiriniz şahsıma mı?
Dark Force 15.05.2016, 21:55 Setkusun hatalı golünden sonra lige veda ettik.umutlarımızın mucizeye dönüşünü bekliyoruz
otceken58 15.05.2016, 22:42 3 ki avaraj bir kenara dursun YİĞİDOLAR önce fenerbahceyi yenmemiz gerekiyor. Bu hafta herşey istediğimiz gibi oldu aslında ama biz gayseriyi yenemedik maalesef bu nedenle İNSALLAH Fener'i yeneriz sonrası Allah'a havaleden başka birşey yok tevekkül etmek gerekiyor artık hakkimizda hayırlısı
otceken58 15.05.2016, 22:48 Prestij maci olur.
Benim ümidim yok gaziyantep evinde Antalyayi yenecektir.
Sivasin son sansiydi kayseri maci yazik oldu.
Düstük maalesef artik ptt hesaplari yapilmali.
Gayserisporu yenseydik 32 puan olacaktık yine diğer takımların yenilmesini bekleyecektik şimdide bekleyeceğiz değişen bisey yok bence
Gayserisporu yenseydik 32 puan olacaktık yine diğer takımların yenilmesini bekleyecektik şimdide bekleyeceğiz değişen bisey yok bence
degisen cok sey var..
Orası öyle değil işte:)
Kayseri'yi yenseydik eğer Antep'e beraberlik yetmeyecekti.
Kayseri'yi yenseydik Eskişehir maçıyla ilgimiz kalmayacaktı.
Kayseri'yi yenseydik Gs-Kayseri maçını da takip etme imkanımız olacaktı.
Kayseri'yi yenseydik belki de Fb ile beraberlik durumu olursa Antep'in yenilmesiyle kalabilecektik.
Tabi geçti artık. Ligden düşen tüm takımların taraftarları şu şöyle olsaydı, bu böyle olsaydı derler iş bittikten sonra. Bizim de çok ilginç puan kaybettiğimiz maçlarımız oldu. Ama zaten bunları kaybettiğimiz için burdayız. Takımlar böyle puanlar kaybettikleri için düşüyorlar.
34. hafta programi aciklandi....
Kümede kalma mücadelesi ve Avrupa kupasi mücadelesi veren takimlarin maclari Persembe saat 20 de oynanacak..
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=25105
Olaya olumlu yönünden bakmak gerekirse: Kayseri yenseydi sadece Sivasspor düsmeyecekti, düsen son 2 tatimda belli olacakti ve 34. hafta gazozuna bir hafta olacakti..
ihtiyar yiğido 16.05.2016, 00:43 Yapacağımız tek şey, Fenerbahçe'yi yenip beklemek. Aksini düşünmek bile acı.
selimdelen 16.05.2016, 01:15 Maçların. persembe olması umarım hayırlı olur bıraz taraftar eksıklı kaçınılmaz ış günü sonuçta ama bu durum bize yarar ıns fb kupa maçına odaklı bizim kazanmamızı eskısehırınde ıstıyor olması ne enteresan bızımde onların kazanmasını ıstıyor olmamamızda enteresan biz hem Antalya hemde gençler kazansın ıstıyoruz ant KESK'in kazansın gençler beraberlıkte uyar hadi hayırlısı
astaravisa 16.05.2016, 07:54 3 macin sonucunuda takip edecegiz. Ligde kalmamiz icin olasiliklara bakiyorum en zor bizim isimiz
Şikecileri yensek esesinde yenmesi durumunda 3 lu averaj ile eskisehir kurtariyor biz degil
Antepin 1 puan almasi demek zaten baska hic bi hesap yapmaya gerek yok demek
Hepsini gectim biz bu halde feneri nasil yeneriz bir de bu var yani.
teyfikyasir 16.05.2016, 08:34 Ligde kalmamiz icin tek olasilik kaldi artik. Biz yenecez, antep yenilecek, eskisehir puan kaybedecek.
Bir internet sitesinde Gençlerbirliğinde Guido Kocer (zaten sakattı), Martin Spelmann, Olafur Ingi Skulason, Bogdan Stancu, Mostapha El Kabir, Aleksandr Hleb(zaten sakattı) sakat olduklarını yazıyor. Gerçi bu oyuncular Fenere karşıda oynamadılar ama inşallah Son maçta oynarlar... Eskişehirde sakat cezalı görünmüyor. Onlarda eksik olsa ne yazar bizim gibi asılıp alacaklar...
Gaziantepde öyle dişe dokunur bir eksiklik yok. Ama Gaziantepde 2 kart cezalısı var. İkiside önemli oyuncular. Diego Ângelo ve Richard Danilo... Danilo genelde ikinci yarıları oyuna giriyor lakin Angelo kilit oyuncu. Maalesef Antep maçında yok.
Eksikler bunlar gibi. Ama işin özeti çok garip. Gaziantepin yenilmesini isteyen 2 takım var. Eskişehir ve Sivasspor. Bizim yenmemizi isteyen tek takım var oda Eskişehir. Ne garip değilmi. Şimdi 3 lü averajda bizim Eskişehire yenilmemizin ne kadar etkili olduğunu gördük. Yenilmesek hem Eskişehir devre dışı kalıyor hemde bizim 31 puanımız oluyor. Eğer yine 3 lü averaj gibi bir durum hasıl olsaydı biz en önde oluyorduk. Çok enteresan bir hesaplama var tabloda..
Ama şu bir gerçekki o tabloyu silecek tek bir beraberlik mevcut. Eğer Antep puan çıkartırsa hesaba kitaba gerek yok. Sivassporumuzun kümede kalması için 3 tane sonuç lazım :D :D Galibiyet-Beraberlik-Mağlubiyet :D :D
Galibiyet (bize)
Beraberlik (Eskişehire)
Mağlubiyet (Antepe)
Sivasspormysoul 16.05.2016, 11:44 Bir internet sitesinde Gençlerbirliğinde Guido Kocer (zaten sakattı), Martin Spelmann, Olafur Ingi Skulason, Bogdan Stancu, Mostapha El Kabir, Aleksandr Hleb(zaten sakattı) sakat olduklarını yazıyor. Gerçi bu oyuncular Fenere karşıda oynamadılar ama inşallah Son maçta oynarlar... Eskişehirde sakat cezalı görünmüyor. Onlarda eksik olsa ne yazar bizim gibi asılıp alacaklar...
Gaziantepde öyle dişe dokunur bir eksiklik yok. Ama Gaziantepde 2 kart cezalısı var. İkiside önemli oyuncular. Diego Ângelo ve Richard Danilo... Danilo genelde ikinci yarıları oyuna giriyor lakin Angelo kilit oyuncu. Maalesef Antep maçında yok.
Eksikler bunlar gibi. Ama işin özeti çok garip. Gaziantepin yenilmesini isteyen 2 takım var. Eskişehir ve Sivasspor. Bizim yenmemizi isteyen tek takım var oda Eskişehir. Ne garip değilmi. Şimdi 3 lü averajda bizim Eskişehire yenilmemizin ne kadar etkili olduğunu gördük. Yenilmesek hem Eskişehir devre dışı kalıyor hemde bizim 31 puanımız oluyor. Eğer yine 3 lü averaj gibi bir durum hasıl olsaydı biz en önde oluyorduk. Çok enteresan bir hesaplama var tabloda..
Ama şu bir gerçekki o tabloyu silecek tek bir beraberlik mevcut. Eğer Antep puan çıkartırsa hesaba kitaba gerek yok. Sivassporumuzun kümede kalması için 3 tane sonuç lazım :D :D Galibiyet-Beraberlik-Mağlubiyet :D :D
Galibiyet (bize)
Beraberlik (Eskişehire)
Mağlubiyet (Antepe)
Kıymetli Yiğido,
Bir kaç hafta önce belirttiğim gibi GB Eskişehir'e yenilmenin kılıfını ince ince hazırlıyor. Bu kadar oyuncu sakat olamaz. Diyecekler ki bakın biz FB maçında da bunları oynatamadık. Oynatsanız ne olacaktı. Zaten ligde bir amacı kalmamış. Açık ve net söylüyorum. GB nin Eskişehirden puan alma konudunda pek istekli davranacağını sanmıyorum. Bir ilginç not daha bu yıl ki düşük performansımızla iki takımdan 6 şar puan aldık. Şimdi İkisinin de gözünün içine bakıyoruz. Birine aman yenilme diye (Gençlerbirliği), ötekine aman yenil diye (Gaziantepspor). İşte böyle yiğido adres 58. Gerçekten çok ama çok garip durum. Ah biricik takımımız bizi ne hallere düşürdün. Yapmadığımız hesap kalmadı.
Yine de kalbimizde sonsuza kadar var olacaksın ve asla yalnız yürümeyeceksin Sivasspor.
Saygılarımla.
AYDIN1985 16.05.2016, 12:03 Hayir olsun Insallah, Bugün yine rüyamda sivassporu gördüm. Son Mac oluyor ve Biz evimizde trabzonu 2-1 yeniyoruz sin garibi final oynama hakki kazandik diye sevinerek, ayni gün bir Mac daha oynanacakmis ve bütün taraftarlar YENI stada maci izlemeye gidiyoruz.
Bir Kac Defa takimlar tutmasada skorlari rüyamda gördüm. Insallah bu fener macinin rüyasi olur.
Sivassporun görevi maci almak ve Diger sonuclari beklemek. Nasibde ne varsa o olur.
Artık sözün bittiği yer..Çoktan havlu atmış olabilirdik bu lige ki gerçekten hakettik bunu..2 tane kaliteli oyuncu daha olsa,en az 10 puan üstteydik.Çok şanssız maçlar ve puanlarda kaybettiğimiz oldu bu da var.Eziyet gibi bir yılın sonuna geldik.Buraya kadar geldiysek kaderin bize bir süprizi olur diye umut ediyorum.Evet.Canımıza okundu bu sezon..Ama daha canımız çıkmadı...
58gürün58 16.05.2016, 13:05 yahu Allah rızası için. kayseri maçını birçoğumuz izledi. takımda atıf ve burhan haricinde gerçekten üretken topçu yok. top kimin ayağına gelse ödümüz kopuyor aha hata yapacak diye ne olursa olsun düşelim kalalım fakat bu oyuncu topluluğunun bir çoğuna teşekkür edip yeniden yapılanmak lazım.
fenerbahçeyi yenmek zor iş kimse kolaylıkla bu maçı alırız diye düşünmesin zaten kazansakta yine bizim elimizde değil ligde kalma şansımız yüzde 17-18
Yenmek için elimizden geleni yapacağız ve bekleyeceğiz. Ama bu yazıyı okuyan herkes umarım benim gibi dusunuyodur:
Bölgesel amatöre de düşse bizim gönlümüzde her zaman en büyük Sivas!
kızılova 16.05.2016, 14:52 süperliğde kalma olasılığımız varsa bakarsınız olasılık tutar süperliğde kalırız. :):):)
balmandol 16.05.2016, 15:27 Türkiye A Milli Takımı nasıl Avrupa kupalarına gittiyseeeee,bizde aynı o hesap ligde kalırız :)
çorluluyiğido 16.05.2016, 15:45 bu maç kesin bizim de siz anteple eskişehiri düşünün...
fener yüzde 90 a2 ile çıkar.ayrıca volkan demirel,bruno alves,volkan şen,mehmet topal,ozan tufan,alper potuk bizim maçta yok.
bizden ise erkan kaş ve tanase maçta yok
58YIGIDO58 16.05.2016, 16:05 bu maç kesin bizim de siz anteple eskişehiri düşünün...
fener yüzde 90 a2 ile çıkar.ayrıca volkan demirel,bruno alves,volkan şen,mehmet topal,ozan tufan,alper potuk bizim maçta yok.
Burda asil soru şu :
Kayserispor maci gibi önemli bir macta, kaleye bir sutu bile olmayan bir Takim, feneri yenebilir mi ? (A2 de olsa )
bulutbey27 16.05.2016, 17:18 Biz bu maçı alırda küme düşersek çok üzülürüm
İnşallah talih bizden yana güler
Merak etmeyin bu macı alır ve ligde kalırız. Bu kadar karamsar olomayın
Ferhat06 16.05.2016, 17:50 bu maç kesin bizim de siz anteple eskişehiri düşünün...
Anteb'e beraberlik yetiyor onu da havada karada alır.Hiç umudum yok dolayısıyla.Ayrıca bu yetenek fakiri kadro feneri nasıl yenecek?Kayseri maçında gördük Atıf ve biraz da Burhan dışında elle tutulur oyuncumuz yok malesef.
Türk bahis şirketleri favorileri belirledi...
Perşembe günü dananın kuyruğu kopacak. Çok zayıf bir ihtimal de olsa şansımız sürüyor. Bu durum bahislerede yansımış durumda.. Gaziantep-Antalyaspor maçında 1,65 sayıyla Gaziantep favoriyken Beraberliğe 3,20 Antalya galibiyetine ise 3,60 sayı vermiş durumda...
Yine bizi ilgilendiren diğer maç Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçında sayılar orta görünüyor... Gençlerbirliğine 2,40 sayı vermişken, Eskişehir galibiyetine 2,10 sayı verilmiş. Beraberlik halinde 3,20 sayı alacaklar...
Gelelim bizim maça... Sivasspor-Fenerbahçe maçında favoriyi Fenerbahçe olarak belirleyen şirket Sivasspor galibiyetine 2,55 sayı verirken Fenerbahçe galibiyetine 2,00 sayı vermiş... Beraberlik halinde ise 3,20 sayı alacaklar...
Avrupada da durum çok farklı...
Gaziantep-Antalya : (1) 2,72 (0) 3,58 (2) 2,56
Gençlerbirliği-Eskişehir : (1) 1,80 (0) 3,70 (2) (4,71)
Sivasspor-Fenerbahçe : (1) 4,75 (0) 4,16 (2) 1,71
sayı belirlemişler... Avrupada Antalya, Gençlerbirliği ve Türkiyedeki gibide Fenerbahçe favori olarak gösterildi...
Muzaffer6758 16.05.2016, 18:56 Türk bahis şirketleri favorileri belirledi...
Perşembe günü dananın kuyruğu kopacak. Çok zayıf bir ihtimal de olsa şansımız sürüyor. Bu durum bahislerede yansımış durumda.. Gaziantep-Antalyaspor maçında 1,65 sayıyla Gaziantep favoriyken Beraberliğe 3,20 Antalya galibiyetine ise 3,60 sayı vermiş durumda...
Yine bizi ilgilendiren diğer maç Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçında sayılar orta görünüyor... Gençlerbirliğine 2,40 sayı vermişken, Eskişehir galibiyetine 2,10 sayı verilmiş. Beraberlik halinde 3,20 sayı alacaklar...
Gelelim bizim maça... Sivasspor-Fenerbahçe maçında favoriyi Fenerbahçe olarak belirleyen şirket Sivasspor galibiyetine 2,55 sayı verirken Fenerbahçe galibiyetine 2,00 sayı vermiş... Beraberlik halinde ise 3,20 sayı alacaklar...
sayı belirlemişler... Avrupada Antalya, Gençlerbirliği ve Türkiyedeki gibide Fenerbahçe favori olarak gösterildi...
Avrupalı ve türk şirketleri arasında bu kadar fark olması çok ilginç
Gerekirse 4 eylülü yikacagiz yakacağız ama feneri yenecegiz
yıldız58im 16.05.2016, 20:40 Antep eger yenilir üstünede eskisehir galip gelemez ve biz kazanırsak bizim fenerden başka dostumuz var veya bizim lig en azından son haftalarda çok temiz lig olmuş olur. Bu Anteple eses zaten bayağı zayıf takım buralarda olmaları bile basarı normal şartlarda bizden 15 puan geride ancak olabilirler
Hiç umudum yoktu evet inanmıyordum lakin mini sohbet yerinde bir arkadaş yükselme grubuna kaldığımız olaydan bahsetti evet ne Leicester City nin nede bursasporun şampiyonluğundan çok farklı olay dı 5 gruplu 10 takımlar ilk 2 sırayı alan takımlar yükselme grubuna geçiyordu 17 hafta düşen hataya yenildik arık umutlar bitti derken son hafta bolu ile evimizde oynuyorduk türk telekom ve artvin hopa hedefsiz takımlarla oynuyordu ikisinden biri yense yükselme grubuna onlar kalıyordu benim hatırladığım 75 dakikadan sonra teknik direktör ahmet ertemin dua edişiydi Allah o dualarını kabul etmiş ki 2 maçta berabere bitiyor ve yükselme grubuna kalıyoruz belki yıl 2000 di ama futbol değişti bahis şirketleri falan filan değişmeyen tek şey Allahın adaleti bu olayı hatırlatan arkadaşa teşekkür ederim olmayan ümidimi yeşerttiği için ...
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=801&grupID=110&hafta=18#grp
sedohan58 16.05.2016, 23:15 Fener bizi hep yendi hiç bir zaman dostluklarını sahada görmedik maalesef bu yüzden yenersek kendi olmayan gücümüzle yeneceğiz lakin işimiz çok zor yenmekte yetmiyor antep yenilecek eskişehir yenilecek yada berabere kalacak eşşek sudan gelecek vs vs. Ama Allah dan umut kesilmez hakkımızdan hayırlısı. Saygılarımla
buraks58 17.05.2016, 07:51 Türk bahis şirketleri favorileri belirledi...
salı günüyle birlikte son oranlar açıklandı.
Gaziantep-Antalya : (1) 2,20 (0) 3,00 (2) 2,40
Gençlerbirliği-Eskişehir : (1) 1,60 (0) 3,75 (2) 3,20
Sivasspor-Fenerbahçe : (1) 3,30 (0) 3,40 (2) 1,65
Bu haftaki lig maçlarında beraberliğin en düşük oran olarak verildiği maç Gaziantep-Antalya maçı. Açıkcası önce fenerbahçe maçını kazanmaya bakmalıyız. şayet o maçı kazanırsak sadece gaziantep maçına bakacağımızı düşünüyorum. gençler eskişehire geçit vermez.
34MUAMMER58 17.05.2016, 10:35 Bir şey dikkatimi çekti,gerek arkdadaşlar ,gerekse sivasspor düşmanları sivassporun hakkıyla oynayıpta fb yi yeneceklerine inanmıyor,kafalarında hep şu var,fb yatar,fb maçı satar,fb maçı verir vsss.. dün dallamanın teki canlı yayına bağlanıp ,bende Sivaslıyım antep size maçı verdi,fb de verecekde kurtaramayacaksınız filan ,dengesiz ,abuk sabuk konuştu sanki sivasspordan değilde yunan takımından bahsediyordu,ben o dallamanın Sivaslı olduğunada inanmıyorum olsa olsa topun tekidir zırra vermeye aradı ,millet yatmaya ,satmaya öyle alışmışki,hiçkimsede yaw kafasında ligi bitirmiş fb yi yeneriz diye düşünmüyor,süper lige çıktığımızdan beri ne fb ye,ne gsye,nede bjk ye sahada ezilmedik, bunu çok rahatlıkla söylüyorum,belki 1 2 maç hariç bu takımlara sahada hiç ezildiğimizi hatırlamıyorum,genellikle şannsızlık,kaLite farkı ve hakemlerin yanlı tutumlarıyla yenildik,4-0 5-0 filan yenildiğimizde oldu,o maçları bile baştan sona izlersek,rahatlıkla kazanacağımız maçlar vardı,neticede son maç ,fb için ille 3puan şart olsa belki bu kadar umutlu olmazdım,ancak lige havlu atmış,kafası tatilde olan futbolcuların,son hafta sakatlanma pahasına vargüçleriyle oynayacaklarını düşünmüyorum,rolanti bir maç olacağını düşünüyorum,haa bizde öyle oyuncular varki fb kalecisiz oynasada gol atmayı beceremeyecek kadar kazmalar var,bu maçı satma ,yatma filan olarak değerlendirilmemeli,futbol sadece futbol değildir,istatistk,matematik,f izik,pskoloji, futbolu etkileyen faktörlerdir,sivasspor son hafta tüm bunları lehine çevirecektir diye umuyorum,kazandığımız takdirde yetermi?onuda hep birlikte göreceğiz
iki ucu karışık değnek. yensen şikeci, yenilsen takım düşecek. içimizdeki irlandalılar fenere aşkla bakmak için bak gene yattık diyecek. ikilem içindeyim. Allah hayırlısını nasip etsin
68yasar58 17.05.2016, 12:31 Kim ne derse desin bu takım feneri yener.
Önemli olan Antep ne yapacak.
İkinci yarı başladı hep söyledim bu takım mucizelerlede olsa küme düşmeyecek.
İnanmayan gitsin kına yaksın.
Eyvah! Kritik maç Cüneyt Çakır'ın!
Merkez Hakem Kurulu perşembe günü sahamızda oynayacağımız Sivasspor'umuz - Fenerbahçe maçına Avrupa'da 0 hataya yakın maç yöneten fakat Türkiye'de büyük skandal kararlara imza atan Cüneyt Çakır'ı atadı. Cüneyt Çakır en son İstanbul'da oynadığımız ve 3-1 mağlup olduğumuz Galatasaray maçında verdiği kararlar ile birde beleşten penaltı vererek büyük rol oynamıştı.
ALINTI
http://im.htspor.com/2016/05/17/ver1463479000/1240785_8c28f4b8007e699a474a2f ec673c2698.jpg
iki ucu karışık değnek. yensen şikeci, yenilsen takım düşecek. içimizdeki irlandalılar fenere aşkla bakmak için bak gene yattık diyecek. ikilem içindeyim. Allah hayırlısını nasip etsin
Kardeş ligde kalalım da kim ne düşünürse düşünsün.Özellikle Ts'ın ne dediği hiç umurumda değil.Önce o sezon kendi yaptıklarına baksınlar!!:mad: Sivasa para yolladık almadı diye ağlarlar daha çoook..Fener isterse U17 ile çıksın beni ilgilendirmez.;)
Perşembe oynayacağımız müsabakada bilet satışı başladı...
Vip A Kapasite 900 Yükleme 820 (yaklaşık-kombine dahil)
Vip B Kapasite 970 Yükleme 820 (yaklaşık-kombine dahil)
Maraton A Kapasite 1,300 Yükleme 50 (yaklaşık-Kombine dahil)
Maraton B Kapasite 1,300 Yükleme 1000 (yaklaşık-Kombine dahil)
Maraton C Kapasite 1,200 Yükleme 1000 (yaklaşık-Kombine dahil)
Maraton D Kapasite 1,200 Yükleme 20 (yaklaşık-Kombine dahil)
Kale Arkası Gar Cezalı...
Kale Arkası Havuz bölümü geçmiş müsabakalarda kapalıyken şimdi açılmış durumda...
Kale Arkası Havuz A Kapasite 300 Yükleme 4 Adet
Kale arkası Havuz B Kapasite 1,000 Yükleme 1 Adet
Kale Arkası Havuz C Kapasite 650 Yükleme 1 Adet
Kale Arkası Havuz D Kapasite 650 Yükleme 8 Adet
Özetle 3,800-4,000 civarında taraftar görünüyor. Tabii kombine sahipleri gelirse...
buraks58 17.05.2016, 15:48 Abi gar tarafı cezalı tamam ancak gençlerbirliği maçında gar kale arkasında 200-300 taraftar ancak vardır. yani oradaki kombineli taraftarların bir çoğu maça giriş yapacaklardır.
midfielder7 17.05.2016, 15:54 Perşembe oynayacağımız müsabakada bilet satışı başladı...
Vip A Kapasite 900 Yükleme 820 (yaklaşık-kombine dahil)
Vip B Kapasite 970 Yükleme 820 (yaklaşık-kombine dahil)
Maraton A Kapasite 1,300 Yükleme 50 (yaklaşık-Kombine dahil)
Maraton B Kapasite 1,300 Yükleme 1000 (yaklaşık-Kombine dahil)
Maraton C Kapasite 1,200 Yükleme 1000 (yaklaşık-Kombine dahil)
Maraton D Kapasite 1,200 Yükleme 20 (yaklaşık-Kombine dahil)
Kale Arkası Gar Cezalı...
Kale Arkası Havuz bölümü geçmiş müsabakalarda kapalıyken şimdi açılmış durumda...
Kale Arkası Havuz A Kapasite 300 Yükleme 4 Adet
Kale arkası Havuz B Kapasite 1,000 Yükleme 1 Adet
Kale Arkası Havuz C Kapasite 650 Yükleme 1 Adet
Kale Arkası Havuz D Kapasite 650 Yükleme 8 Adet
Özetle 3,800-4,000 civarında taraftar görünüyor. Tabii kombine sahipleri gelirse...
ilk yarıdaki maçta sivas tribünü 105 tl'miydi yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın eğer öyleydiyse aynı tarife uygulanmalıydı bence
selimdelen 17.05.2016, 17:55 Bu maçta statda olmak ligde kalisimizin sevincini orada yaşamak vardı ahh ahh
kaplanlı 17.05.2016, 20:26 bu maçta stad tamamen dolmalı.biz feneri yenelim ligde kalabilme ihtimalimiz yüksek.içimden bir his bu seferde düşmanlarızı sevindirmeyeceğiz.
kadirakin58 17.05.2016, 22:38 Feneri yensek bir dert, yenmesek bir dert. Yensek de şike yaptık diyecekler. Varsın desinler, biz yenelim de..
ihtiyar yiğido 18.05.2016, 14:33 Biz Fenerbahçe'yi yenip mucize bekleyeceğiz, %1 de olsa umut umut dur. Ne yapalım hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun.
çorluluyiğido 18.05.2016, 15:55 şu işe bak ki antalyayı kurtardığımız sene antalya da fenerle maç yapmış...
çorluluyiğido 18.05.2016, 16:02 şu işe bak ki antalyayı kurtardığımız sene antalya da fenerle maç yapmış...
DÜZELTME:sene yerine hafta diyecektim.
Ben umudumu son düdüge kadar koruyorum 3 takımında (gaziantep,eskişehir,sivasspor ) ligden düşme veya kalma ihtimali varsa ben umudumu korurum arkadaş. Bu takım benim memleketimin takımı.Benim için başka sivasspor yok Yarın saat 22 sularında netice belli olur düşeriz veya kalırız düşüncede kalıncada takımımız degişmeyecegine göre ben umudumu korurum arkadaş .Son sözüm Rabbime duam takımım ligden düşmesin
batur0658 18.05.2016, 19:08 ne demeli bilmiyorum ama şu kesinki yönetimden transfer beklediğimiz dakka başı siteye girip forumları heyecanla takip ettiğimiz ya da çevreden bir transfer dedikodusu duyduğumuzda youtube dan çoğunlukla bizi aldatan ama en azından bize ufakta olsa görüşler elde ettiren videoları izleyip iyi futbolcuymuş ama bize santrafor lazım dediğimiz o anları bile özledim ...
maça gelincede tabiki tribünde olup takımı destekleyeceğiz son dakikada süper ligdeki sonuncu dakikamız olduğunu bilsekte yine takımımıza ses vereceğiz.Bu sevda lig sevdası değil kırmızı beyaz sivasspor sevdası... takım yine toprak sahadada oynasa son sözümüz sivasspor olacak hakkımızda hayırlısı olsun ..
Muzaffer6758 18.05.2016, 20:28 Fenerbahçenin 18 kişilik kadrosu açıklandı. Kadro yedek ağırlıklı. Detay aşağıdaki haberde.
http://www.fotospor.com/haber-fenerbahce-kadrosunda-7-eksik-220796
34MUAMMER58 18.05.2016, 20:38 Sivassporun fb yi yeneceğinden adımın muammer olduğuna inandığım kadar inanıyorum,burda sıkıntı yokda,ipimiz elimizde değil,ben eskişehirin gençleri yeneceğinede inanmıyorum,sıkıntı Antalya ne yapacak,normal şartlarda Antalya antepi hertürlü yener,burdaki sıkıntı antepe beraberlikte yetiyor,uzun lafın kısası sivassporun ligde kalması antalyanın antepi yenmesine bağlı aynı zamanda gençlerin yenilmemesine ,şimdi o kaçan 3 puanları arıyoruz yönetim ve hoca müsvettleri sağolsunlar,33 haftada extra 1 galibiyet alamadılarya bizi böyle yalvartıyorlar hepsinede lanet olsun:mad:her ne olursa olsun futbolun adaleti tecelli edecek sivasspor ligde kalacak,taraftarlar stadı yağmalayacak diye umut ediyorum.
Bu hakemler kurulu bize inat yine cüneyt cakiri verdi bu adam bize simdiyedek büyüktakimlara karsi oynadigimiz maclarda bizi hep maglup ettirmistir avrupada iyi görünüyor ama icerideki maclari hicde iyidegil bekleyip görecegiz fakat hicde ümütvar degiliz insallah iyi netice aliriz bir diger can sikintim ben maclarin hafta sonu olacagi hesabiyle biletimi persembe ye aldim malisef ben ucaktaiken mac basliyor hadi hayirlisi kismet degilmis
Fenerbahçenin 18 kişilik kadrosu açıklandı. Kadro yedek ağırlıklı. Detay aşağıdaki haberde.
http://www.fotospor.com/haber-fenerbahce-kadrosunda-7-eksik-220796
Volkan Şen'in olmaması iyi ve Alper Potuk oynar umarım :) Ama düşününce Antep olmayacak bir şekilde Antalya'dan puan alamazsa bile Eskişehir mutlaka kazanır diye düşünüyorum. Ciddi anlamda şansımız çok ama çok az. Ama çıkmayan candan ümit kesilmez. Yüzde 1 de olsa deneyeceğiz. Stadyumda olan taraftarlar kendini hazır tutmalı. Eskişehir taraftarının düştüğü hataya düşmemeli. Uzun bir süre kendimizi doğrultmamızı engelleyecek, imajımızı sarsacak ve hafızalara işleyecek bir hataya düşmemeliyiz.
Artık ne olursa olsun saatler ve nefesler o gün ya duracak yada çok büyük bir mucizeye tanık olacağız. Zaten diğer gelen sonuçların çoğu bilindik ve bizim için anormal olmayacak...
Sivassporumuzun can havli ile Fenerden 3 puan alması....
Gençlerbirliğinin Eskişehirden puan çıkarması...
Gaziantepin ne yapıp edip 1 puanla ayrılması...
Beklenen sonuçlar dahilinde...
Aksi ise Eskişehirin puan kaybı ve Antalyanın galibiyetleri. İşte kamuoyunun beklemediği ama sırf bizim inanmak istediğimiz senaryo...
Rakibimizde hem milli takımların Avrupa Şampiyonası öncesinde katılım sağlayacak oyuncuların hemde Kupa Finali öncesinde risk taşımasından dolayı bir çok oyuncusunu oynatmayışı avantaj. Oynayacak oyuncuların ne yapacağı burda soru işareti. Bunlardan da bir kaçı kiralık oyuncu ve eski takımlarına dönüş yapacaklar. Ayrıca bu da bir dezavantaj...
Bakalım, dediğim gibi nefesler tutuldu, zaman durdu. Neler yaşanacak artık şahitlik edeceğiz.
Hakkımızda hayırlısı...
10 Aralık 2000 13:30
DÜZCESPOR 1-1 ŞEKERSPOR
TÜRK TELEKOMSPOR 1-1 DARICA G.BİRLİĞİ
A.SEBATSPOR 0-0 GÜMÜŞHANE DOĞANSPOR
AMASYASPOR 0-0 ARTVİN HOPASPOR
SİVASSPOR 2-1 BOLUSPOR
Tarih tekerrür edececek ALLAH'ın izniyle...
Diğer iki maç istediğimiz gibi bitecek, biz yeneceğiz...
yıldız58im 19.05.2016, 08:08 Superligde son maçımızmı acaba halen superlig takımı iken yazalım 3.ligdeyken bile maclarimızi takip ediyorduk ve aynı sayıda seyirciye oynanırdı biraz ülfet yaptı superlig hedefimiz avrupanın devlerini sivasa getirmekti oda kısmen geldi hedefsiz kalınca olur böyle şeyler hersey basarı degil adam olsunlar yenilirsekbence daha iyi icimiz rahat sike yok derim şikesiz nice liglere ama sergenin gördügunü herkes gorsiun sivas fazlasaf temiz bu lig için demiştı bizim icin şike yapanlarin Allahh belasıni versin kim yaparsa yapmayan kendi kazanmasada bilsinki Turk futbolu kazanmış olacaktır
Sivasspormysoul 19.05.2016, 08:42 Sivassporun fb yi yeneceğinden adımın muammer olduğuna inandığım kadar inanıyorum,burda sıkıntı yokda,ipimiz elimizde değil,ben eskişehirin gençleri yeneceğinede inanmıyorum,sıkıntı Antalya ne yapacak,normal şartlarda Antalya antepi hertürlü yener,burdaki sıkıntı antepe beraberlikte yetiyor,uzun lafın kısası sivassporun ligde kalması antalyanın antepi yenmesine bağlı aynı zamanda gençlerin yenilmemesine ,şimdi o kaçan 3 puanları arıyoruz yönetim ve hoca müsvettleri sağolsunlar,33 haftada extra 1 galibiyet alamadılarya bizi böyle yalvartıyorlar hepsinede lanet olsun:mad:her ne olursa olsun futbolun adaleti tecelli edecek sivasspor ligde kalacak,taraftarlar stadı yağmalayacak diye umut ediyorum.
Kıymetli Yiğido,
O kadar içten yazıyorsunki yanında olsam sana sarılıp işte Yiğido' budur diye haykırmak isterim çevredekilere. Eğer bir Yılın Yiğido Taraftarı nakreti olasaydı kesinlikle 34MUAMMER58 derdim hiç düşünmeden. Kalderin clvesine bir bak yiğido.
Aşağıda kaderin cilvelerini yazıyorum.
1) Sene başında Bizi şampiyon yapma gelen Sergen Yalçın şimdi bizi STSL den düşürmeyi arzuluyor.
2) Sene başında Bizi STSL den düşürmek isteyen M.Bakkal bizi STSL tutmayı arzuluyor.
3) Bu sezonki iyi oyun ama düşük puan performansımızla iki takımdan 6 şar puan aldık (G.Birliği ve Gaziantepspor). Şmdi GB ye aman ha yenilme diyoruz. Gaziantepspora ise aman ha yenil diyor. Görüyormusun yiğido, 6 şar puan aldığımız takımlar bizim kaderimizi belirliyor.
Sivasspormysoul 19.05.2016, 08:47 Kıymetli Yiğido,
O kadar içten yazıyorsunki yanında olsam sana sarılıp işte Yiğido' budur diye haykırmak isterim çevredekilere. Eğer bir Yılın Yiğido Taraftarı nakreti olasaydı kesinlikle 34MUAMMER58 derdim hiç düşünmeden. Kalderin clvesine bir bak yiğido.
Aşağıda kaderin cilvelerini yazıyorum.
1) Sene başında Bizi şampiyon yapma gelen Sergen Yalçın şimdi bizi STSL den düşürmeyi arzuluyor.
2) Sene başında Bizi STSL den düşürmek isteyen M.Bakkal bizi STSL tutmayı arzuluyor.
3) Bu sezonki iyi oyun ama düşük puan performansımızla iki takımdan 6 şar puan aldık (G.Birliği ve Gaziantepspor). Şmdi GB ye aman ha yenilme diyoruz. Gaziantepspora ise aman ha yenil diyor. Görüyormusun yiğido, 6 şar puan aldığımız takımlar bizim kaderimizi belirliyor.
Düzeltme ve özür.
Yukarıdaki mesajımızı Edit edemeden yanlışlıkla enter tuşuna bastım.
Nakreti değil Anketi olacaktı. Çok özür dilerim yiğido.
Ayrıca Kaderin Cilvesine 4) nolu bir madde de ekleyecektim.
4) Rakimiz Eskişehirspor Sivassporun yenmesini istiyoruz. Biz ise onun yenmemesini.
Sivasspormysoul 19.05.2016, 09:00 Düzeltme ve özür.
Yukarıdaki mesajımızı Edit edemeden yanlışlıkla enter tuşuna bastım.
Nakreti değil Anketi olacaktı. Çok özür dilerim yiğido.
Ayrıca Kaderin Cilvesine 4) nolu bir madde de ekleyecektim.
4) Rakimiz Eskişehirspor Sivassporun yenmesini istiyoruz. Biz ise onun yenmemesini.
Düzeltme ve özüre devam. Sabah sabah morallerimiz allak bullak yiğido. 4) nolu maddeyi düzeltmek istiyorum.
Düzeltilmemiş biçimi. 4) Rakimiz Eskişehirspor Sivassporun yenmesini istiyoruz. Biz ise onun yenmemesini.[/QUOTE]
Düzeltilmiş biçimi.
4) Rakibimiz Eskişehirspor Sivassporun yenmesini istiyor. Biz ise onun yenmemesini istiyoruz.
Kaderin cilveleri böyle tecelli etti yiğido bu sene.
Bakalım alnımıza ne yazılmış hep birlikte akşam göreceğiz. Cenabı Allahtan gelen her şeye amenna. Sivasspor taraftarıyız. Sadece STSL deki Sivasspor değil ligi neresi olursa olsun Sivasspor taraftarıyız. Çünkü, bizi temsil ediyor. Biz de kendimizden vazgeçemeyeceğimize göre Mottomuzu yineleyelim.
Sonsuza kadar taraftarınız Sivasspor. You will never walk alone.
Saygılarımla.
halilxx58 19.05.2016, 11:10 Kader günü geldi catti. Allah sen hakkimizda hayirlisini bizlere nasip eyle.
Yensekte yenilsekte iyiki Sivasliyim, iyiki Sivassporluyum....
blacksky 19.05.2016, 11:31 Sivasspor açısından Süper Lig döneminin en kötü günü.. umarım güzel biter.. ligde kalırız. Antalya ve Gençlerbilrliği normal şartlarda rakiplerini yenebilecek güçteler. Biz de bitik bir fb ile oynayacağız.. muhtemelen kazanırız.. bu akşam her şey bu sezonun standartında giderse ligde kalırız.. bu yüzden her şeye rağmen şansımızı %50 görüyorum.
Turan 59 19.05.2016, 11:55 Sivasspor,Fenerbahçe'yi kesinlikle yenecektir ama beni asıl korkutan Gaziantepspor'un Antalyaspor'dan puan alacağıdır.Antalyaspor sahaya gerçek kimliğini yansıtırsa,Gaziantepsporu yener ama bunu yapacağını hiç sanmıyorum.
Sivasspormysoul 19.05.2016, 12:28 Sivasspor,Fenerbahçe'yi kesinlikle yenecektir ama beni asıl korkutan Gaziantepspor'un Antalyaspor'dan puan alacağıdır.Antalyaspor sahaya gerçek kimliğini yansıtırsa,Gaziantepsporu yener ama bunu yapacağını hiç sanmıyorum.
Kıymetli Yiğido,
Harfi harfine katılıyorum. Antalyaspor TS gibi bir takımı 7-0 yenip havaya girdiyse neden Gaziantepsporu bir hafta sonra yenemediğini cümle aleme açıklamak zorundadır. Ayrıca Eto'nun oynamaması etik değil kesinlikle. Kendisini bir havaya soktu. Oldum olası şu Eto denen futbolcunun çok abartıldığını düşünüyorum. Bizde ne Etolar var. Aaatif en az bir Eto eder. Antalyaspor bugün yenemezse Sivasspor taraftarı bunu asla unutmayacaktır. Ha bu sitede bazıları diyebilir ki Sivasspor FB yi nasıl yenebilyorsa GA nın da Antalyasporu yenmesi normaldir. Normal şartlarda olabilir ancak şimdi ki güçler dengesi Antalyasporun lehine bir hayli fazla. Biz FB ye yakın takımız. Evet gerçekten öyleyiz. Öyle olmasaydı MB ile İst de 2-2 berabere kalamazdık. O maçta MSivasspor üstündü. Hakkımızda hayırlısı.
Saygılarımla.
çorluluyiğido 19.05.2016, 13:18 bazıları etonun oynamamsına kızıyor ama ömer şişmanoğlunun etodan çok daha etkili olabileceğini düşünmüyor
1.etonun aklı tatilde son maç ne yapsın
2.ömer son maçta 3 gol 2 asistle bu sezonun rekorunu kırdı ve çok formda
3.ömer bjkden kiralık ve genç biri gelecek sezon iyi bir takıma gitmesi için kendini göstermeli.
bunun dışında kadirin stoper oynayacağı haberleri var.hadi inşallah kadir bir yiğidoluk yap da kurtar bizi..
Sivasspormysoul 19.05.2016, 14:20 bazıları etonun oynamamsına kızıyor ama ömer şişmanoğlunun etodan çok daha etkili olabileceğini düşünmüyor
1.etonun aklı tatilde son maç ne yapsın
2.ömer son maçta 3 gol 2 asistle bu sezonun rekorunu kırdı ve çok formda
3.ömer bjkden kiralık ve genç biri gelecek sezon iyi bir takıma gitmesi için kendini göstermeli.
bunun dışında kadirin stoper oynayacağı haberleri var.hadi inşallah kadir bir yiğidoluk yap da kurtar bizi..
Kıymetli Yiğido,
Eto'nun oynamaması etik değil diye yazdım. Ne yazık ki biz de herkes kendi şehrinin takımını tutsa yatırımlar sadece 3 adet büyük (öyle diyorlar) takım için yapılmasa ne Eto lar çıkardı. Senin kardeşin, benim kardeşim, ötekinin kuzeni , amcaoğlu vb. Ancak, M.Sivassporumuz eğer lige veda ederse dönüşü muhteşem olacaktır ve eski hesaplar bu takımlardan Tek Tek sorulacaktır. İyiki varsın Çorlulu yiğido ve öteki yiğidolar. Hepiniz benim için sonsuza kadar çok ama çok önemlisiniz. Ben de sizden biriyim. Takım hepimizin. O takımın adı Sivasspor.
Saygılarımla.
kızılova 19.05.2016, 15:20 Sivasspor düşerse sivaslı olanlar ve sivassporlular üzülür
Eskişehirspor düşerse eskişehirli olanlar ve taraftarı üzülür
Gaziantepspor düşerse Gaziantepliler ve taraftarı üzülür
Mersin idman yurdunun düştüğüne üzüldüğüm gibi
Ben Kızılova her düşmesine üzülürüm. Çünkü biz Anadoluyuz. Çünkü düşen takımların üzüntüsünü kalbimizin bir köşesinde hissedeceğiz. Ben sivassporluyum her zaman her şekilde sivassporlu olarak takımımı desteklemeye devam edeceğim.
çorluluyiğido 19.05.2016, 15:36 TAHMİN
bu burada kalsın hele
SİVASSPORUM 2-0 fb (texeira,beykan)
gençler 1-1 eses
antep-antalya :vallaha bir takım patlayacak ama hangisi kestiremedim.en az 4 farklı bir galibiyet bekliyorum.antep de olabilir antalyada:)
emrecan17 19.05.2016, 15:38 kimse mucize beklemesin artık kabullenilmeli .. Antep'e kendi evinde beraberlik yetiyorken (ki Sergen li takım beraberlik takımdır ) ; Es Es yendiği takdirde 3 lü averajda 3 takımdan da üstünken mucize bize uğramaz .. Kaldı ki Fener le yapıyorsun.Biz elimizdeki hakları kendimiz teptik.Kayseri Gibi final maçını kazanamadık artık gelecek sene geri çıkmak için bol dua etmeliyiz.Hakkımızda hayırlısı ..
58YIGIDO58 19.05.2016, 15:40 kimse mucize beklemesin artık kabullenilmeli .. Antep'e kendi evinde beraberlik yetiyorken (ki Sergen li takım beraberlik takımdır ) ; Es Es yendiği takdirde 3 lü averajda 3 takımdan da üstünken mucize bize uğramaz .. Kaldı ki Fener le yapıyorsun.Biz elimizdeki hakları kendimiz teptik.Kayseri Gibi final maçını kazanamadık artık gelecek sene geri çıkmak için bol dua etmeliyiz.Hakkımızda hayırlısı ..
Aynen öyle hemserim takimimiz kendi etti kendi buldu.
halilxx58 19.05.2016, 16:01 Kıymetli Yiğido,
Harfi harfine katılıyorum. Antalyaspor TS gibi bir takımı 7-0 yenip havaya girdiyse neden Gaziantepsporu bir hafta sonra yenemediğini cümle aleme açıklamak zorundadır. Ayrıca Eto'nun oynamaması etik değil kesinlikle. Kendisini bir havaya soktu. Oldum olası şu Eto denen futbolcunun çok abartıldığını düşünüyorum. Bizde ne Etolar var. Aaatif en az bir Eto eder. Antalyaspor bugün yenemezse Sivasspor taraftarı bunu asla unutmayacaktır. Ha bu sitede bazıları diyebilir ki Sivasspor FB yi nasıl yenebilyorsa GA nın da Antalyasporu yenmesi normaldir. Normal şartlarda olabilir ancak şimdi ki güçler dengesi Antalyasporun lehine bir hayli fazla. Biz FB ye yakın takımız. Evet gerçekten öyleyiz. Öyle olmasaydı MB ile İst de 2-2 berabere kalamazdık. O maçta MSivasspor üstündü. Hakkımızda hayırlısı.
Saygılarımla.
Eto'o gecen hafta 7-0'lik Trabzon macindada kadroda yoktu. Bilmiyorum bir sakatligi felan varmi. Yani Antalyaspor Eto'o suzda skor üretmekte zorlanmiyor. Fakat gecen haftaki skor onlara fazla özgüven vermis olabilir, umarim ayaklari yere basarak oynarlar.
KEKO 58 Stad da olacak!!!
Dün sabah babam dedik oglum Istanbul da islerim var mutlaka gitmem lazim tmm dedim yolun acik olsun ve gitti.....
Az önce E-Mail geldi Babam Sivata ve tek mac icin Türkiye gitmis keske onun yerine ben gitseydim ama neyse yeterki biri orda olacak :)
Maraton A Koltuk 29 yerine aldi!!!
Insallah Aksam bizim istedimiz olacak ama unutmayin Mac dan sonra ne cikacaksa BIZ SIVASSPORLUYUZZZZZZZ
IYI ve KÖTÜGÜNLERI HEP YANINDAYIZZZZZZ
KIRIMIZI BEYAZ TEK ASK SIVASSPOR
subasi29 19.05.2016, 17:22 Helal olsun keko gardaş ! Mesele memleket meselesi,gerisi teferruat ! Bugun kazananda kaybedende şehrimiz olcak . Bugun kader günü ....
Sivasspormysoul 19.05.2016, 17:30 Eto'o gecen hafta 7-0'lik Trabzon macindada kadroda yoktu. Bilmiyorum bir sakatligi felan varmi. Yani Antalyaspor Eto'o suzda skor üretmekte zorlanmiyor. Fakat gecen haftaki skor onlara fazla özgüven vermis olabilir, umarim ayaklari yere basarak oynarlar.
Kıymetli Yiğido,
Eto havalı havalı kendi transferinin peşine düşmüş. Avrupada büyük klublerin kapısından giremeyecek kişi Türkiye'de kral. Ey Türkler artık uyanıp kendimize gelelim. Türkiye'de saysam 200 tane Eto çıkar. Abartmayalım. Bu NASA ya uydu gönderme projesi değil nihayetinde futbol. Biz de çok futbolcu var. ETo nun Burak Yılmaz dan ne üstünlüğü vardı. Yabancı diye diye kendi insanımızı bitirdik. Mario Gomezi Sivasta gördünüz neyi vardı sadece sahte penaltı kazanmaktan başka.
Hepiniz çok kıymetlisiniz büyük takımın büyük taraftarı Yiğidolar.
ozledımeskıyı 19.05.2016, 18:29 Kutlamalara baslayin hep birlikte bugun ufak capli nir mucizeye taniklik edecegiz.
35gürün58 19.05.2016, 19:43 Lig tv üyesi olduğum için sunucular, antalyasporun as kaleci ve müdafada ki 3 as futbolcuyu kadroya almadığını ifade ettiler,
Ayrıca maçıda izledim zaman zaman Antalyaspor kasten oyuna hiç asılmıyor, ayağındaki topu resmen bile bile rakibin ayağına atıyorlar kaleciye şut çekmiyorlar resmen kaptırıyorlar.
Açıkçası Antalyanın satışına geldik..
Mecnun Allah senin belanı versin Mecnuunnnn. Kına yak Mecnunnnnnn. Şu gözyaşlarımın hesabı senden sorulsun Mecnuuunnnn.
ihtiyar yiğido 19.05.2016, 21:40 Mucize gerçekleşmedi, ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun, bu takımın bu hallere düşmesine sebep olanlara yazıklar olsun. Kaç sezondur düşmekten son anada kurtardık, ama yönetim bu tehlike sinyallerini algılayamadı. Bir sıçradık, iki sıçradık maalesef üçüncüde küme düştük.
Bizlere bu üzücü günleri yaşatanlar, futbolcuların ve taraftarın gözyaşlarının hesabını nasıl verirler acaba.
otceken58 19.05.2016, 22:14 Bırakıp gitmeyi hesaplayanlar simdi rahatça bırakıp gitsinler bakalım kim Sivasspor sevdalısı kim değil görelim Mecnun Başkan dahil kim gitmek istiyorsa gerçek yüzlerde ortaya çıkar gibi geliyor bana ama ben SİVASSPORLUYUM arkadas hiçbiryere gitmiyorum diyen YİĞİDOLAR bu takımı tekrar super lige çıkarmasını da bilir ve ben SİVASSPORLUYUM burdayim bizi bu hale bile bile göre göre getiren yönetime saç baş yolduran Sergen'e Okan'a ve özellikle Mesut bakkala hakkimi helal etmiyorum etmiyeceğim teknik heyetsiz bu maclara çıksaydık çok daha iyi sonuçlar alırdık diyorum. Ama hakkimizda hayırlısı böyleymiş çok fırsat verildi bize biz bu ikramları hep geri çevirdik yapacak birşeyde kalmadı haliyle ÜZGÜNÜZ AMA UMUTSUZ DEĞİLİZ YENİDEN SUPER LİGE GELMEK UMUDUYLA SABİRLA SİVASSPORLUYUZ...
Muzaffer6758 20.05.2016, 00:14 Antalyasporu tebrik ediyorum. Kaybetmek için ellerinden geleni yaptılar. Keşke bu kadar belli etmeselerdi. Tek dileğim döndüğümüzde bu takımın hala Süper Ligde olması. Allah bu günleri de en kısa zamanda görmeyi nasip eder inşallah.
Kimse Antalyasporu suclamasin beyler, Suc bizim takimda cömertce puan verirken bizdeydi. Kazansaydik bile 1 puan yuzunden resmen ligden dustuk.
Ben kac mac hatirliyorum "skor olarak önde olup son dakikalarda gol yedigimizi. Agh Setkus agh..hele o akhisar a karsi son dakika yedigin gol e nedemeli?
Beyler sucu baska takimlarda aramayin, kendi takiminiza bakin önce..
CagkiranD 20.05.2016, 11:18 Mecnun Allah senin belanı versin Mecnuunnnn. Kına yak Mecnunnnnnn. Şu gözyaşlarımın hesabı senden sorulsun Mecnuuunnnn.
Aynen kardeş.bana göre tek sorumlu yönetimdir Mecnundur.Akşam evde kimse kimsenin yüzüne bakamadi üzüntüden.Bunlar parayı alıp gider güler eğlenir.
fenerbahçe yalakaları seneye maç izlemeye kayseriye gidecek. onların kaybettiği bişey yok.
sivasım:D 20.05.2016, 15:19 Aynen kardeş.bana göre tek sorumlu yönetimdir Mecnundur.Akşam evde kimse kimsenin yüzüne bakamadi üzüntüden.Bunlar parayı alıp gider güler eğlenir.
Gerçekten öyle oldu. Sanki akşam evde cenaze vardı kardeş. Bi görsen o kadar üzüntülü bi hal vardı ki. Dünya yıkıldı kaldık altında sanki. Herkes birbine birşey demeye çalışıyor ama gözler doluyor. O canımız sağolsun , düştüysek kalkarız demeyi bi türlü beceremedik..
Ahh kardeş ah :( :( :(
sivasım:D 20.05.2016, 15:25 fenerbahçe yalakaları seneye maç izlemeye kayseriye gidecek. onların kaybettiği bişey yok.
Twitirda bi adamın fotoğrafı dolaşıyordu akşam. Bi forma giymiş yarısı fb yarısı Sivas. Bu amca hem küme düştü hem de şampiyonluğu kaybetti diye dalga geçiyorlardı. Nasıl zoruma gitti, nasıl hayıflandım bilsen :mad::mad::mad:
|
|