Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas camiası için üzgünüm

SivasSpor.Com
20.05.2016, 07:01
http://resimzade.com/Show.html?i=46866&token=45271

Teknik Direktör Mesut Bakkal, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığımız maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Bakkal, şu ifadeleri kullandı:

"Maçtan sonra eşi benzeri bulunmayan bir olay yaşadık. Takımı 14 puanlı devralmıştık. 17 puan alarak kaybettik. Son maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. Taraftarın maçtan sonra yaptığı olay bence unutulmaz. Hafızalarda o kalacak.

Geldiğim zaman önümüzdeki takımla 7-8 fark vardı. Kapatmak için inanılmaz uğraş veren bir takımımız vardı. Sakatlarımız vardı, kimseye bir şey demedik. Sağ beki sol, sol beki sağ bek oynattığımız maçlar oldu. Eksikleri, mazeretleri sevmeyen bir teknik direktörüm. Olanlarla mücadele ettik ve hiç ummadığımız maçlar kaybettik. Bunu savunma olarak algılamayın. Benim samimi duygularım sadece. Kaybettik, sonuçta söylenecek çok fazla bir şey yok. Bu kadar iyi bir kulübün çok daha iyi yerde olması gerektiğini her zaman söyledim. Futbol bu. Sivasspor camiası, bu taraftar grubu ve yaptıkları ile bu işin altından kalkacaktır.

Çok üzgünüm. Talihsiz maçlar oynadık. Trabzon maçı, Antalya, Bursa maçı. Savunma olarak algılamayın ama 2-3 puan şu an çok önemliydi. Herkese geçmiş olsun diyorum. Sonuçta çok çabuk bunun altından kalkacak bir camia var. Gerçekten herkese teşekkür ediyorum. Helal olsun diyorum. Futbolcular da hep ayağa kalkıp mücadele etmeye çalıştı. Bazı zamanlarda ipin ucunu kaçırınca toparlamak zor oluyor ama toparlamak için her şeyi yaptık. Sivas camiası için üzgünüm. Herkese teşekkür ediyorum. Başka söyleyecek bir şeyim yok.

ankastre
20.05.2016, 07:08
mesut bakkaaaaal hoca moca değilsin. bakkal makkalda değilsin sen olsan olsan çerçi olursun

Dua
20.05.2016, 07:32
7-8 Puan farkmi?
Genclerbirligi 1 Puan gerideydi bizden.

muhalif
20.05.2016, 07:59
ligde kalsak 500 bin tl daha cepteydi uçtu gitti paracıklar. paracıklar paracıklar.
hüpletemeyecekler bende üzgünüm.

34MUAMMER58
20.05.2016, 08:28
Mesut hocaya emekleri için teşekkür ederim,ben sözümde duracağım küme düşşek bile tek suçlu mesut bakkal olmaz dedim,hocanında çok büyük hataları oldu,bugün 4 puanımız olsaydı fb yi bırakmaz yener ligde kalırdık,yanlış oyuncu tercihleri,bazı oyunculara kafayı takmalar,skrorun üstüne yatmalar ,geç oyuncu değiştirme yada hiç değiştirmeme vs vs..düzgün bir hocayla ,enkötüsü sivasdaki herhangi 1 hocayla devam edilse ,bu takım küme düşmezdi,hocanın açıklamasına katılmıyorum,yok 14 puanlı takım aldık,17 puan kazandık filan,biz seni sidik yarışına gir diye getirmedikki,takımı ligde tut diye getirdik,tutamadın dolayısıyla başarısız oldun,suç sendede değil,seni hoca diye getirende,klasik 2 puanlı sistemin hocası,ben bidaha sivasda herhangi bir takımda görmek istemem,ALLAH işini rastgetirsin hoca

kempes
20.05.2016, 08:52
Lütfen bir daha Sivas'a gelme...
Artık bundan sonra çalıştıracak takım bile bulamazsın...

Turan 59
20.05.2016, 09:40
Hoca bozuntusu,Etzat Hüseyin sana ne yaptı......................... ................?

Ferhat06
20.05.2016, 10:17
Samsun'dan sonra Sivas'ı da düşürdü.Süper lig hocası değilsin 3.lig bile lüks sana.

58fast58
20.05.2016, 10:18
Allah belanı versin dün yine yaptın yapacağını santroforsuz oyuna devam etmeye kalktın ebeninkini görünce yeniden santrofor aldın ama oda senin gibi kalitesizdi

onur0634
20.05.2016, 10:19
Hiç kimse başarısızlığın faturasını mesut bakkala fln çıkarmaya çalışmasın.Devre arası yapılan transferlerin sorumlusu mesut bakkal değildir.Herkes çıkardığı kadroyu eleştiriyorda kimi oynatacak bu adam elindeki oyunculara bakarmısınız.İbrahim Akın Hasan Kabze Texeria Tanase bu oyuncuları mesut bakkal mı transfer etti.Son 3-4 Sezondur hep hocaları eleştiriyoruzda geçen sezon yine düştü dediğimiz takımı herkesin şimdi anasına avradına sövdüğü sergen yalçın ligde tutmadı mı.?Bırakın artık hocaları oyuncuları kafanızı kaldırıp yukarı bakın bu başarısızlığın en büyük sorumluları klimalı localarda oturup sivasspor sayesinde isim marka kariyer yapan başkan ve yöneticileridir...

58fast58
20.05.2016, 10:20
bir yiğitdir kahraman yaptın adamın takıma ne faydası var görmüyormusn körmüsün neymiş yüreğiyle ıynuyormuş bende yüreğimle oynarım amane faydam olacak Atıfa çok üzüldüm çok imkanım olsa sivasa büstünü yaptırım benim gözümde dünyanın en iyi ahlaklı becerili futbolcusu Atıf =messi

adres58
20.05.2016, 10:31
Artık olan oldu... Hocanında hataları oldu, yönetimde (kendi kabul ettiği gibi) hataları oldu, taraftarında... Herkes hatalarını önüne koyup ders çıkarma zamanı geldi.. Artık önümüzde alışık olmadığımız bir yeni oluşum içine giriyoruz ve burada ne yapmalıyız bunları tartışmalıyız..

onur0634
20.05.2016, 10:45
Mesut Bakkalı savunmak için yazmıyorum ama okan buruk gidene kadar bu takım 20 maçta 14 puan toplamış mesut bakkal göreve gelmiş ve 14 maç 17 puan birde devre arası gönderilen ve alınan oyuncular arasındaki kalite farkını ortaya koyacak olursak kesinlikle başarısız değildir.Evet onunda hataları olmuş ve hataları yüzünden maçlarda kaybettin ancak bu sezon ki en masum ve günahsız kişi mesut bakkaldır haksızlık etmeyin derim..

ready
20.05.2016, 11:09
burda eleştirilmesi gereken mesut bakkal degilzamanında gerekli transferleri yapmayıp nerde kıytırık işe yaramaz futbolcuları kulübe alan mecnun bey ve saz ekibidir zamanında yönetimi eleştiren insanları nerdeyse sivasspor düşmanı hatta vatan haini ilan eden insanlar şimdi bakalım ne diyecek

CagkiranD
20.05.2016, 11:13
Hocanın günahı yok.Yapabileceği buydu.
Bütün suç yonetimindir

50sekiz
20.05.2016, 11:13
adam sucu üstünden atmis.
bence sizde Bakkal gibi yapin yani gülünüz ve geciniz...

stain
20.05.2016, 11:37
düşen takımlarından mersinde ve sivasta sezona damganı vurdun iki takımda düştü . bence suçlu sen değilsin seni ciddiye alanlar hoca diye hala bu sektörden para yedirenlerdir.

yigido yakup
20.05.2016, 12:07
Saolasin hoca emeklerin icin tesekkurler

senle olmayacagini kendim sahsen mersin macinda anlamistim ama bir umuttur hep arkanda durduk Etzaz ve Texera ya hatta hatta Setkus a yaklasimin kulubu zarara soktu djyebilirim.
seni genede iyi yad edecegiz.

simdi Sivaslilar olarak bizler ne yapabiliriz.

sezon basindan beri bu takimi düsurenler yargilayanlar simdi sussun ve dediklerinin cikmasin keyfini cikartsin.

Yigit düstugu yerden kalkacaktir.

4eylül
20.05.2016, 12:21
Tek suçlu yönetimdir .Yanlış transferler ,yanlış hoca tercihleri . Takımın küme düşeceğini anlayan başkan taraftarı bahane ederek bırakma kararı alması çok acı . Ptt liginde süper lig gibi para akmıyor yöneticilerin eli cebine gidecek o yüzden benden bu kadar dediler

DeSalvo58
20.05.2016, 12:29
Bir daha karşımıza çıkmaman dileğiyle Bakkal amca. Ptt 1. ligin kalburüstü hocaları bile senden daha başarılı olurdu. O kadar hatanın üstüne bir de kendini haklı çıkarma çabalarını gereksiz bulmakla birlikte en tez zamanda Sivas'ı terketmeni dualarımla beraber bekliyorum.

ahmet1548
20.05.2016, 13:09
ey bakkal takım kurmayı bilmezsin oyuncu değiştirmeyi bilmezsin ne diye sana para veriyorlarki keşke ben olsaydım takımın başında hiç olmazsa motivasyonla bir kaç maç alırdık...

triper58
22.05.2016, 12:52
Saolasin hoca emeklerin icin tesekkurler

senle olmayacagini kendim sahsen mersin macinda anlamistim ama bir umuttur hep arkanda durduk Etzaz ve Texera ya hatta hatta Setkus a yaklasimin kulubu zarara soktu djyebilirim.
seni genede iyi yad edecegiz.

simdi Sivaslilar olarak bizler ne yapabiliriz.

sezon basindan beri bu takimi düsurenler yargilayanlar simdi sussun ve dediklerinin cikmasin keyfini cikartsin.

Yigit düstugu yerden kalkacaktir.

Aynen Mersin maçında beraberliğe gitti yenildi.Eğer 13. 14. olsaydık bizi ligde tutabilirdi ama geriden gelen bir takımın hocası değil Mesut Bakkal.O farkı kapatacak hoca değil.Samet Aybaba da değildi Eskişehir düştü.Doğru tercihler yapılmadı.