Orijinalini görmek için tıklayınız : GİDECEKLER BELLİ OLDU
SivasSpor.Com 13.12.2005, 19:21 Sivasspor’da devre arasında takımda kalacak ve gidecek futbolcular belirlendi.
Teknik direktör Werner Lorant, Önceki gün listesini Yönetime sundu.
Geçtiğimiz haftalarda transfer arayışlarına hız veren Sivasspor’da Teknik heyet devre arasında gidecek futbolcuların listesini hazırlayarak Yönetim Kurulu’na sundu.
Yönetim Kurulu Teknik heyetin listesini alırken yapacağı Yönetim Kurulu toplantısı ile Lorant’ın bu kararını değerlendirecek ve devre arasında bu futbolcularla yollarını ayıracak.
Bunun yanı sıra Alman teknik adam devre arasında ihtiyaç duydukları mevkiiler için gerekli futbolcuların listesini de Yönetim Kurulu’na sundu, Yönetiminde bugünden itibaren çalışmalarına hız verildiği öğrenildi.
tolga58simsek 13.12.2005, 19:27 Bİzim bu takımla nerdeyse transfere bile ihtiyac yok ama bir kac basarılı isim alırsak lider bile oluruz!!!
Etem-Murat 13.12.2005, 19:28 HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SİVASA YARAR SAĞLAYACAK İYİ SPORCULAR ALIRLAR
LORANT BİR GOL ATTIRIP HEMEN MÜDAFA YAPIYOR.BU BU KENDİ SAHAMIZDA BİLE AYNI ŞEKİLDE.BU TİP OYUNU SERGİLYOSAN BENCE 2 FARKI BULUP DEVEM ETTİRMELİSİN.1 FARKLA MÜDAFA DA SERGİLERSEN NEREYE KADAR DAYANABİLECEKSİNKİ.BU TİPTEN VAZGEÇMELİ VE ORTA SAHA İLE FORVETE TRANSFER ŞART.HAYIRLISI BAKALIM
yonetimin gerekeni yapacağına inanıyorum ayrıca orta saha takviye şart.
ulaşlı yiğido58 13.12.2005, 19:50 bence sivasspor ocakta 1 yabancı forvet ve 3tane sağlam orta saha oyuncusu alması lazım
extrasivas 13.12.2005, 19:52 dogru kararlar verilmistir ins. sonra pisman olmayalimda
UMARIM YANLIŞ TRANSFERLER YAPILMAZ.
Etem-Murat 13.12.2005, 20:03 ]orta sahaya şiddet ile ihtiyaçımız var,ayrıca iyi bir forvet daha lazım
defansıda unutmuyalım
asoyle58 13.12.2005, 21:40 hocayı da düşünmek lazım mesela ertuğrul sağlam gibi
sinan58_34 13.12.2005, 22:01 hocamız ısını bılır ınsallah yerınde ve gereken transferlerı yaparak takımımızı ust duzeye cıkaracak,tır
Bu tehtidi Sayın Lorant iki hafta önceden futbolculara bildirmişti zaten,yönetime daha öncede olduğu gibi güvenimiz sonsuz ihtiyacımız olan futbolcuların takıma alınacağından şüphem yok,İnşallah SİVASSPORa yarar sağlıyacak ve böyle büyük taraftarı kaldırabilecek futbolcu veya futbolcular alırız,özelliklede hızlı ve teknik bir orta saha oyuncusunun SİVASSPORa kontra ataklarda çok büyük yararı olur kanaatindeyim.
1967_DERNEK_10UR 13.12.2005, 22:18 gidecek futbolcuların listesi belli ama gelecek futbolcular takım için daha önemli..devre arasında iyi tarnsfer yaparsak 2.yarı daha iyi yerlere gelecez.2.yarı daha zor olacak takım için..kış ayında sivas'ın zorlu kış şartlarına uyum sağlayacak futbolcular lazım takıma
serhat3358 13.12.2005, 22:37 YÖNETİMİN EN DOĞRU KARARI VERDİĞİNDEN TABİKİ HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK.AMA BENCE GİDENDEN ÇOK GELENLER ÖNEMLİ İNŞAALLAH BÜLENT UYGUN EN İYİ FUTBOLCULARI BULACAKTIR.BİZE ACİLEN ORTA SAHA VE HAREKETLİ,HIZLI KONTURATAĞA UYGUN BİRDE SANTIRAFOR LAZIM ŞİMDİDEN TEDBİR ALMAK ŞART SONRADAN GEÇ OLABİLİR...
1967_DERNEK_MUSTAFA 13.12.2005, 22:49 sivasspor yönetimi ve teknik heyeti ayrıca başkanımız ile genel menejerimiz hazırlıklara başlamıştır
gercek58li 13.12.2005, 22:59 Genel olarak herkes ayni fikirde,orta saha ve forvet
Insallah yararli oyuncular alinir...
Sezon başında yapılan transferlerde yönetimin bu işi ne kadar bildiği ve iyi yaptığını öğrendik... Ara devrede iyi oyuncular pek gönderilmez ancak onların arasında en iyi transferi yapacaklarından kuşkum yok...
YYILDIRIM 14.12.2005, 03:05 arkadaşlar herşeyden önce ilk 10hafta gibi takım kendisine inansa herşey güzel olurdu bu durumda ama, şu her maç izlediğimde derim, mehmet yıldız 1lig futbolcusu diil, tabi buna karşı gelende olur ama bu benim görüşüm.
saygılarımla....
LORANT BİR GOL ATTIRIP HEMEN MÜDAFA YAPIYOR.BU BU KENDİ SAHAMIZDA BİLE AYNI ŞEKİLDE.BU TİP OYUNU SERGİLYOSAN BENCE 2 FARKI BULUP DEVEM ETTİRMELİSİN.1 FARKLA MÜDAFA DA SERGİLERSEN NEREYE KADAR DAYANABİLECEKSİNKİ.BU TİPTEN VAZGEÇMELİ VE ORTA SAHA İLE FORVETE TRANSFER ŞART.HAYIRLISI BAKALIM
arkadasın dediklerine katılıyorum
serrkann58 14.12.2005, 08:07 HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SİVASA YARAR SAĞLAYACAK GEREKLİ YERLERE TRANSFERLER YAPARLAR GİDİCEKLER İÇİNDE HAYIRLISI OLUR
borranfirtinasi 14.12.2005, 08:25 abi gene söylüyorum ya ne çok spordan anlayan varya yok yere yorum yapabiliyorlar ya!!!!
SANA TEK KELİMEYLE KATILIYORUM GARDAŞ..BENCE EN BÜYÜK SORUN BU...
Etem-Murat 14.12.2005, 08:57 Genel olarak herkes ayni fikirde,orta saha ve forvet
Insallah yararli oyuncular alinir...
KATILIYORUM KARDAŞ
abi gene söylüyorum ya ne çok spordan anlayan varya yok yere yorum yapabiliyorlar ya!!!!
KARDEŞİM ZATEN YORUM YAPILMAZ İÇİN YAZILIYOR BUNLAR..SAÇMA SAÇMA KONUŞMA..HERKES FİKRİNİ SÖYLÜYOR SEN Mİ KARA VERECEKSİN MİLLETİN NE DEDİĞİNE...
Etem-Murat 14.12.2005, 09:03 KARDEŞİM ZATEN YORUM YAPILMAZ İÇİN YAZILIYOR BUNLAR..SAÇMA SAÇMA KONUŞMA..HERKES FİKRİNİ SÖYLÜYOR SEN Mİ KARA VERECEKSİN MİLLETİN NE DEDİĞİNE...
dogrusun kardeşim spordan anlayan bir o mu varmış burası forum herkes istediği şeyi yazmakta hürdür anlasın anlamasın burası bilgi yarışmasımı sanki
Eminim yönetim sivas için en iyisini düşünür fakat orta sahada eksiklerimiz olduğuna inanıyorum ve forvetede bir golcü süper olur ondan sonra ver elini UEFA kupası yönetime güveniyoruz
ESPERANZA 14.12.2005, 09:40 mehmet yıldız giderse sorunlarımız büyük ölöüde hallolur bence o oynadığı zaman 10 kişi çıkıyoruz sahaya.zaten alınacakların biri forvet olacak.
erturğrula sans verılmesınden yanayım sivasta oynayacak topcu yasırden kat kat iyi 2 ligde sans bulamayan yasır oynuyor ertuğrul oynamıyor akıl almaz sey ertuğrula sahıp cıkalım
[QUOTE=Etemtemizkan]HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SİVASA YARAR SAĞLAYACAK İYİ SPORCULAR
INSALLAH ABI
ofgurleyuk78 14.12.2005, 15:58 Hay1rl1s1 olsun. Kim gider kim kalir bilmem ama Orta saha ve forvete takviye iyi olur.
rallicifurkan 14.12.2005, 16:00 bu takımla bu kadro ilen çok süperiz ama birkaç oyuncu düzeni bozuyor bunlarıda göndermek gerekiyor tabiki
twity_58 14.12.2005, 16:01 bencede bu sene bu devre yapılacak bi transfere ihtıyacımız yok lıgde kalmayı garantıledık ılk senemızde bu da sımdılık bıze yetmelı ve uzun vadede planlar kurmak için düsünmelıyız!!
erhan5834 14.12.2005, 18:13 Sivasspor’da devre arasında takımda kalacak ve gidecek futbolcular belirlendi.
Teknik direktör Werner Lorant, Önceki gün listesini Yönetime sundu.
Geçtiğimiz haftalarda transfer arayışlarına hız veren Sivasspor’da Teknik heyet devre arasında gidecek futbolcuların listesini hazırlayarak Yönetim Kurulu’na sundu.
Yönetim Kurulu Teknik heyetin listesini alırken yapacağı Yönetim Kurulu toplantısı ile Lorant’ın bu kararını değerlendirecek ve devre arasında bu futbolcularla yollarını ayıracak.
Bunun yanı sıra Alman teknik adam devre arasında ihtiyaç duydukları mevkiiler için gerekli futbolcuların listesini de Yönetim Kurulu’na sundu, Yönetiminde bugünden itibaren çalışmalarına hız verildiği öğrenildi.
GİDENLER : MUHAMMET, ERTUĞRUL,YUSUF AKBEL, YUSUF PEKER, KALECİ AKIN, SEZGİN, MUHAMMET VE ERTUĞRUL BURSA YUSUF PEKER İSE ELAZIĞ SPORLA GÖRÜŞÜYO MUHTEMELEN ANLAŞMA SAĞLANACAK...GEÇEN YIL TRANSFERİ ÇOK İSTENEN FAKAT GERÇEKLEŞMEYEN İSTANBUL SPORLU CEM CAN İSE SİVASSPOR RENKLERİNE BAĞLANDI...
GİDENLER : MUHAMMET, ERTUĞRUL,YUSUF AKBEL, YUSUF PEKER, KALECİ AKIN, SEZGİN, MUHAMMET VE ERTUĞRUL BURSA YUSUF PEKER İSE ELAZIĞ SPORLA GÖRÜŞÜYO MUHTEMELEN ANLAŞMA SAĞLANACAK...GEÇEN YIL TRANSFERİ ÇOK İSTENEN FAKAT GERÇEKLEŞMEYEN İSTANBUL SPORLU CEM CAN İSE SİVASSPOR RENKLERİNE BAĞLANDI...
bravo erhan nerden edindin bu bilgileri :)
ofgurleyuk78 14.12.2005, 18:22 Ertugrul 2. ligde iken fena degildi. 1. lige alisamadi. Gidenlerin sanslari bol olsun. Alanlar hayrini görsün. Gelenler ise insallah takima uyum saglar. En önemlisi bizim kurulu düzenimizi bozmasin uyumlu olsunlar.
erhan5834 14.12.2005, 18:27 bravo erhan nerden edindin bu bilgileri :)
GÜNAY ÇEVREMİZ ÇAPIMIZDAN BÜYÜK GARDAŞ :D
inşallah iyi futbolcular takımda kalır...bencede anderson gönderilmese bile bi forvet sart...
GÜNAY ÇEVREMİZ ÇAPIMIZDAN BÜYÜK GARDAŞ :D
eyv gardas vardır bir bildiğin elbet...
volkan18m 14.12.2005, 18:45 hadi hayırlısı bakalım
1967 dernek serkan20 14.12.2005, 18:53 hayırlısı inşallah
2. yarı bomba gibi sivasspor bekliyoruz
serhankaburcuk 14.12.2005, 20:34 Orta sahaya bir oyun kurucu ve forvete acilen bir adam lazım...Eğer Hayrettinide satarsak yerine yani sol kanada hızlı bir adam lazım...
|