Orijinalini görmek için tıklayınız : Adamlar kalır...

adres58
10.06.2016, 15:10
http://www.bursahakimiyet.com.tr/upload/2015/01/haber/139023.jpg

Ìbrahim Öztürk

Sivassporu bu halde bırakamazdım. Onun için Başkanımızın teklifini hiç düşünmeden kabul ettim.Takımı bu halde bırakmak içime sinmedi, bana yakışanı yaptım...

Taraftarımızın son maçta bizi çağırıp alkışlaması çok iyiydi...

emrecan17
10.06.2016, 15:25
Adam gibi Adamdır... Nereye koysan oynamam demedi ; savunmanın sağına koydular o yaşına rağmen ileri geri yaptı yine oynadı.Son haftalarda yerlerde mücadele ediyordu sağ kanatta attığı deparla rakibe yetişiyordu o an bu adam keşke daha genç bize gelseydi dedim.. İnşallah geri çıkacağız !!!

subasi29
10.06.2016, 16:41
Onur ve Şeref Adamlığın Kartvizitidir , Matbaa'da Basılmaz ! Eyvallah !

rezi
10.06.2016, 16:52
Profesyonel işlerde adamlık,onur gibi şeyler bir yere kadar.Ne örnekler gördük takımına sevgisinden fedakarlık eder dönerler papucunu dama atarlar.Kendimizi kandırmayalım.

tavatir
10.06.2016, 17:56
Geçen sene formunu çok da beğendiğimi söyleyemem. Bu senede ilk 11'de yer bulabilir mi göreceğiz. ama benim treddütlerim var. Emre Öztürk ile akraba olduklarını söyleyenler vardı. İnşallah tecrübesiyle fayda sağlar.

yıldız58im
11.06.2016, 11:59
Tecrube onemli takımin abisi olur insallah

Divriği58
11.06.2016, 14:27
kelime oyunlarını vicdan oyunlarını bırak sayın öztürk..

Sende biliyorsun yaş 35-36 oluş sivas dan iyi takım mı bulacaksın.. paran gününde odenıyor hermaçta forma alıyorsun hemen hemen..

ptt de bızden sağlamıda yok oyuzden mecnun başkan sana boyle bır teklıf yapmışsa Allaha şükürler olsun de sesını cıkartma. demogoloji yaparak kımseyı kandırma..

Turan 59
11.06.2016, 15:11
Seninde bizim kalbimizde yerin ayrı teşekkürler İbrahim ÖZTÜRK.

Ahwettt
11.06.2016, 19:54
İnşallah yarın oynarken bir hata yaptığında kendisini Sivasspor taraftarı sayan mübdezeller senin bu fedakarlığını unutupda yuhlamazlar

DeSalvo58
11.06.2016, 20:00
kelime oyunlarını vicdan oyunlarını bırak sayın öztürk..

Sende biliyorsun yaş 35-36 oluş sivas dan iyi takım mı bulacaksın.. paran gününde odenıyor hermaçta forma alıyorsun hemen hemen..

ptt de bızden sağlamıda yok oyuzden mecnun başkan sana boyle bır teklıf yapmışsa Allaha şükürler olsun de sesını cıkartma. demogoloji yaparak kımseyı kandırma..

Çok realist bir yaklaşım olmuş.. Sonuna kadar hak veriyorum..

çorluluyiğido
11.06.2016, 20:09
kiralık giden fatih çıplak,hakan arslan,musa sinan yılmazer takımda kalıyor.(m.aateş)

çorluluyiğido
11.06.2016, 22:13
setkus 1 yıl daha SİVASSPORLU(mateş)

SenSetik
11.06.2016, 22:39
kiralık giden fatih çıplak,hakan arslan,musa sinan yılmazer takımda kalıyor.(m.aateş)

Hakan Arslan bu yıl ki en iyi transferlerimizden biri olacak..çok sevindim takıma dönmesine

Del Piero
11.06.2016, 22:44
Keşke ibrahim gönderilip yerine genç bir futbolcu alınsaydı takımda kalması bence saçma olmuş

çorluluyiğido
11.06.2016, 22:50
Hakan Arslan bu yıl ki en iyi transferlerimizden biri olacak..çok sevindim takıma dönmesine

şuanki takımdaki atıf hariç en yüksek piyasa değeri olan oyuncu hakan arslan.yaşı da 27.bu sezon gole katkısı çok iyi.ayrıca sivas belediyeden aykut 22 yaşında bu sezon 12 asistle oynamış.takımda iyi bir yedek olabilir.raket gibi sol ayağını kullanıyor

yigido yakup
12.06.2016, 02:25
Ben sahsen istemedigim bi durum süperligde aldigin paranin 4 de 1 ine imza attiysan sana helal olsun derim saygi duyarim aksi durumlarda yönetime kizarim.

MOS-BY-58
12.06.2016, 05:14
Aman he simdi oldu. Ben de sen gidersen ptt'den de düseriz diye korkuyordum. Fedakarlik edip kalcan ya süper lige kesin cikariz artik. Tövbe tövbe...

Zaten bitmene yakin zamanda geldin. Bu sene cok oynamadin ama oynadigin bircok macta yaktin da bizi. Ben her oyuna girisinde bi eyvaaah cekmisimdir ki ya adam kacirdin ya da penalti yaptirdin.

Tamam illa ki emek veriyorsun ama karsiligini da aliyorsun. Sanki teklif üstüne teklif var da kendisine buna ragmen bizde kaliyormus havasi vermenin alemi yok.

Fedakarlik yapabilecek tek kisi Aatif ama kimse de adama giderse kizmaz. Üst düzey oynamak hakki. Diger tüm oyuncular zaten süper lig ile ptt arasi seviyede. Kendimizi kandirmayalim ve kandirtmayalim.

ESAS OLAN SIVASSPOR ISIMLER TEFERRUATTIR!!!

savaş2
15.06.2016, 17:34
***BÜYÜK kaptan

HALIL
16.06.2016, 01:47
Arkadaslar lutfen bana su an sivassporun guncel kadrosunu soyleyebilirmisiniz kim kalacak?

34MUAMMER58
16.06.2016, 04:47
[B]STOPER mevkine adam aramaya gerek yok,eski oyuncumuz karim saidi boşta ,uygun fiyata gelir,bu lig için yeterli kalitede oyuncudur kendisi,topu oyuna iyi sokan stopere ihtiyacımız var,bunu karim saidi çok güzel yapıyordu,yaşıda stoper için çok değil, 33 yaşında,çoluk çocukla uğraşmaya gerek yok,takımı bilen,şehri bilen,bizi bu sezon şampiyon yapacak tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var,ibrahimde busezon çok hatalar yaptı,belki onun yüzünden kaybettiğimiz puanlarla ligden düştük,ancak ptt lige baktığımızda pekde öyle göze çarpan bi stoper yok,ibrahim bu lig için yeterlidir,eğer j.boye giderse yerine karim saidi uygundur,içimden geçen şudur ,kaleci ve defans aynen korunmalıdır,omaride,j.boyede, ibrahimde kalmalıdır diye düşünüyorum,[b]

keko 58
16.06.2016, 10:41
setkus 1 yıl daha SİVASSPORLU(mateş)

Bu Haber cok sevindim :)

Burda bir kac kisi hala kötü düsüncesi var mesela Setkus bize düsürdü....
Allah askina tmm o Macta Büyük Hata yapti ama daha önceki Maclari hata yapan kisiler neden laf atmiyorsunuz :confused: cok ilginc...

neyse ben sevindim ve Setkus SüperLig cikmak icin COK ÖNEMLI!!!