Orijinalini görmek için tıklayınız : YÖNETİM KÖTÜ GİDİŞE ÇÖZÜM ARIYOR
SivasSpor.Com 13.12.2005, 19:38 Sivasspor Yönetim Kurulu son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle araştırma içerisine girdi.
Yönetim Kurulu son haftalarda oynanan maçları ve gerekli istatikler üzerinde toplantı yaparken, Teknik heyetten de düşüşün nedenleri hakkında raporlar aldı.
Sivasspor Yönetim Kurulu’nun yapılan toplantının ardından, Teknik heyete gerekli uyarıları yaptığı öğrenildi. Yönetim Kurulu’nun Teknik heyete Ankaragücü maçından sahadan üç puan istediklerini söyledikleri bildirildi.
Yönetim Kurulu’nun düşüşün nedenlerine Teknik heyetin raporlarını ve yapılan çalışmaların ardından tekrar masaya yatıracağı, devre arasında ise bu konular için çalışmalar yapacağı, gelen haberler arasında.
extrasivas 13.12.2005, 19:57 kotu gidisin yukunu bir kisiye atmak dogru olmaz elbette guzel gunler oldugu gibi kotu gunlerde olucak bu kacinilmaz bir sey
Etem-Murat 13.12.2005, 20:01 kotu gidisin yukunu bir kisiye atmak dogru olmaz elbette guzel gunler oldugu gibi kotu gunlerde olucak bu kacinilmaz bir sey
dogrusun kardaş
YÖNETİM BU KÖTU GİDİŞİN NEDENLERİNİ DÜŞÜNUP ÇOK KISA ZAMANDA OLUMLU KARARLAR ALMASI GEREKIR. PUAN KAYBETMEYE KIMSENIN TAHAMMULU KALMADI.ARTIK YÜZLERİMİZ GÜLSUN
ofgurleyuk78 13.12.2005, 21:12 Aslinda 6 haftadir maçlar biraz zordu. Birde bizim beklentilerimiz büyük olunca malesef ortaya olumsuzluk çikiyor. Her inisin bir çikisi mutlak vardir.
1967_DERNEK_10UR 13.12.2005, 22:38 kötü gidişin nedenleri çok rahavet,fikstürün son maçlara doğru zorlaşması,saktlıklar vs,vs..ama inşallah düzelecek...
SANKİ BEN SİVAS LI OYUNCULARDA BİR REHAVET HAVASI HİSEDİYORUM
ESKİ ŞEVK LERİ KALMAMIŞ BU COCUKLARIN BİRAZ KENDİLERİNE GELMELERİ
LAZIM ŞÖYLE BİR SİLKİNİP ÖZÜNE DÖNMELERİ LAZIM İCLERİNDEKİ
GERCEK OYUNCUYU SAHAYA SÜRMELERİ LAZIM SAHADA ROLLERİ DEGİL
KENDİLERİ OYNAMALI BU BİR TESBİT BAŞKANIMIZINDA BU KONUYA EĞİLMESİ
LAZIM BENİM TANIDIĞIM MECNUN BAŞKAN 2 Cİ YARIDA BU GİDİŞE DUR DER ...
1967_DERNEK_MUSTAFA 13.12.2005, 22:43 her gecenin sonunda bir sabah vardır
her gecenin sonunda bir sabah vardır
MUSTAFA TABİKİ SABAH VARDIR BİRDE SABAHI GÖREMEYEN LER VARDIR
BİLİRSİN İNSAN SABAH KALKMIŞKİ BAŞKA BİR KÜLÜPDE BU İNSANLAR SİVASIN
VE SİVASLININ KIYMETİNİ BİLMELİİ
Aslında kötü gidişimizin bir diğer sebebide diğer takımların kendilerini,sezon başına göre biraz daha derleyip toplamaları olmuştur buna birde bizim kötü oyunumuz,bireysel hatalar ve sakatlıklarda eklenince 6 haftalık bir hasret dünyaya geldi,inşallah bu hafta bu hasretin göbek bağını Ankarada keseceğiz.
sistemin bir yerinde hata oluştuğu kesin... Buna elimizde olmayan dış sebeplerde eklenince bu durum ortaya cıktı... ,
İkinci yarıya elbetteki bir takım radikal kararlarla girilecektir..
Umarım bu kararlar süreklilik arzedecek kadar sağlam olur...
MOS-BY-58 14.12.2005, 01:30 arkadaslar futbol bir netice oyunu oldugu icin su son 6-7 hafta basarisizlik olarak degerlendirebilir. sanssizlik da var tabi, mesela bjk ve konya maclarinda iyi oynadik ama kazanamadik. diger taraftan da rakip daha iyi ve baskili oldugu halde kazandigimiz maclar da var (mesela genclerbirligi maci). ama genel toplamda lige yeni cikan takim icin basarili bir tablo. endiseye gerek yok bence, bugünki takimin kapasite itibariyle ulasilabilecegi nokta bu. gercekci olmak lazim. illa ki bi düsüs devresi gecirecektik, iyi ki devrenin sonuna denk geldi, ilk 6-7 hafta böyle sonuclar alsak daha kötü olurdu ve bu kadar puan da toplayamazdik.
DÜŞÜDÜN NEDENİ BENCE DEFANSİF OYUNA BAĞLI VE SAKATLIKLAR VEDE TECRÜBESİZLİK..HAKKI EN AZ 3 MAÇTA GOL VERDİ RAKİPLERE...EN BASİT ÖRNEK...AMA BUNLAR DÜZELECEK..SABREDELİM ARKADAŞLAR DAHA İLK SENEMİZ..KİMLER İLK SENESİNDE BU BAŞARIYA ULAŞTI Kİ..
SAKARYA KAYSERİ SEBAT ELAZIĞ VS..KİMLER BÖYLE Bİ BAŞARI YAKALADI İLK SENESİİNDE...SABIR SABIR....
twity_58 14.12.2005, 16:04 ligde ılk senemız için kötu degıl ama basladıgımız gibi gitmeyısımız sorun oluyor bence cok sıkı ve emın adımlarla girdik suan biraz afallaıyoruz sadece
serhankaburcuk 14.12.2005, 20:57 Aslında takımımız ilk senesi olmasına rağmen çok iyi perfonmans çizdi...Ama yine takımın bazı konularda yetersiz oldugu hissedildi...Özellikle yedek kulübemiz çok zayıf...İkinci yarı özellikle bu konuya çok ağırlık verilip acilen transferler yapılması şart....
|