Orijinalini görmek için tıklayınız : Ergin Keleş Sivasspor'da

SivasSpor.Com
23.06.2016, 12:36
http://resimzade.com/Show.html?i=46909&token=41622 (http://resimzade.com/Show.html?i=46909&token=41622)

Sivasspor, Adanaspor'da forma giyen Ergin Keleş ile iki yıllık anlaşmaya vardı.

PTT 1. Lig’e düşen Sivasspor, geçen yıl Adanaspor’da forma giyen forvet oyuncusu Ergin Keleş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Teknik direktör Osman Özköylü ve yönetimin isteği üzerine 29 yaşındaki forvet oyuncusu Keleş, bugün kırmızı beyazlı kulübe 2 yıllık imza attı. Sivasspor Başkan vekili Erdal Sarılar, imza töreninde transferin hayırlı olmasını dilerken Ergin Keleş, iyi bir sezon geçirmek için tüm gücüyle çalışacağını söyledi.

DeSalvo58
23.06.2016, 12:40
Izlediğim videolarına ve Manisaspor'da oynamıştı sanırım orda çıktığı bazı maçlara göre konuşacak olursam iyi bir forvet aldığımızı söyleyebilirim. Son vuruşları başarılı, kafa vuruşları da iyi bir forvet. Hayırlı olsun Sivassporumuza.

teyfikyasir
23.06.2016, 12:46
Hayirli ugurlu olsun.. gercekten iyi bir golcu. Bu standatlarda bu yaslarda bi golcuyu gidip isvec ikinci liginde aramaya gerek yok. Hatta daha genci ve daha iyisi Atilla Yildirim var ama yine soyluyorum Sivasspor ile Sivas Belediyespor arasinda bi problem var galiba.

karayiğido
23.06.2016, 12:47
daha skorer ayaklar gerekli, bitirici son vuruslarda etkili isimler

teyfikyasir
23.06.2016, 12:50

Abi ben seni anlamadim ya. Mirkandan elli kat daha skorer yuz kat daha bitirici bi adamdir ergin keles. Mirkan transferini onaylayip bu transferi elestirmeni valla anlamiyorum. Mirkanin menejeri falanmisin sen.

karayiğido
23.06.2016, 12:54
Abi ben seni anlamadim ya. Mirkandan elli kat daha skorer yuz kat daha bitirici bi adamdir ergin keles. Mirkan transferini onaylayip bu transferi elestirmeni valla anlamiyorum. Mirkanin menejeri falanmisin sen.

dostum ben mirkanın yargısız infaz edilmesine karşı çıktım. Adamın pkk ile alakası yok terörist dediler. Kimse mirkan kötü topçu gelmesin demediki. herkes mirkan vatan hayini gelmesi dedi. bende mirkan iyi topcu gelsin demedim. adama vatan haini yaftası bu kadar kolay vurulamaz bu sebeple almamazlık yapmayalım dedim.

HALIL
23.06.2016, 13:03
Bize boyle haberlerle gelin ya hayirli ugurlu olsun
mirkan transferi vazçecilmesine de çok sevindim ayrica

subasi29
23.06.2016, 13:03
Kesinlikle iş yapar.Güçlü fiziği ile hava toplarina hakim birisi,hayırlı olsun.

asabibaba
23.06.2016, 13:07
Süper Ligde iken alınmasını çok istediğim oyunculardandır.Hoşgeldin kardeşim hep birlikte SÜPER LİGE.

Ferhat06
23.06.2016, 13:12
Bu yahu bu.Golcü bu işte.Yoruyorsunuz valla yönetim.Neyse iyi oldu.

blacksky
23.06.2016, 14:47
Güzel transfer.. ptt ligi için tabi ki.. bizim sorunumuz yönetimin süper ligdeyken de ptt ayarında transfer yapmasıydı.. şimdi ptt liginde ptt transferleri göze batmıyor tabi. Hoca tercihi de iyi oldu.. Osman hoca ptt liginde tecrübeli ve iyi işler çıkarmış birisi. Umarım ayrılık fazla uzamadan döneriz süper lige.

Divriği58
23.06.2016, 15:42
Sivassporumuza hayırlı olsun. Mİrkan a göre çok çok iyi ptt ligini iyi tanıyan bır topcu ancak olmaz.

Bizi süperlig e taşıyacak daha ıyı kumaşlara ihtiyacımız var. kesın %100 süperlig de olmalıyız. olaki busene çıkamazsak dahada çıkamayız.

shang
23.06.2016, 16:04
hayırlı uğurlu olsun bu lige yabancı olmayan iyi bir transfer oldu bizim için

59yigido58
23.06.2016, 16:18
iyi bir transfer hayırlı olur inş

balmandol
23.06.2016, 16:20

Meselaaa....? Bana 3-4 tane isim söylermisiniz kardeşim.!!!

Efe Sivasspor
23.06.2016, 16:32
Süper oldu uzun bi aradan sonra golcümüzü bulduk hem ayakları hemde kafa vuruşları etkili bekle bizi süper lig bu sefer daha sağlam geliyoruz

58Yiğidoo58
23.06.2016, 22:09
Umarım gerçek bir Trabzonlu olursun! Abdurrahman Dereli gibi, Sedat Bayrak gibi. Uzun yıllar hizmet edersin. HOŞ GELDİN!

Talat 5858
23.06.2016, 23:31
yonetime yapilan baskidan sonra mirkandan daha iyi bi oyuncu alindi. mirkandan kötü bile olsa butun taraftar bu oyuncuyu isterdi ikisi arasinda tercih yapin dense. Hayirli olsun takimimiza hedef pttden cikmak degil şanpiyon olarak cikmak

Rallim58
24.06.2016, 00:53
Yonetimden bir dost ariyor "Agbi kimseye soyleme de Ergun Keles'le gorusuyoruz. Buyuk ihtimal Sivassporlu olacak" dedigi saat 16.00 sulari iken megerse Ergun Keles Sivasspora imzasini atali saatler olmus.. :)

Ergun Keles Sivasspora hayirli olsun. Hosgeldin Ergun vurdugun gol Takimin sampiyon olsun...

Dark Force
24.06.2016, 02:48
Hayırlı olsun ilginçtir futbol hayatı boyunca gittiği her takıma bonservisi elinde gitmiş bonservis bedeli ödenmemiş isabetli transfer

psychology58
24.06.2016, 13:37
Mirkan'dan daha karakterli ve daha kaliteli bir oyuncu takımımıza hayırlı olsun. Yönetimin bu sezon ki politikasını cok beğeniyorum. Kadrodaki kilit isimleri atif haric tuttular ve kaliteli isimlerle anlaşıyorlar. Eğer Osman Hoca ve takım iyi bir ruh yakalayabilirse açık ara şampiyon oluruz. Bu sezon bence yönetim elinde geleni yapmıştır ve daha da yapacaktır artık iş taraftarda futbolcularda.

kendalli
24.06.2016, 18:42
Ergin Keleş iyi bir transfer takımımıza hayırlı olsun inşallah gol kralı olur golleriyle süper lige çıkartır bizi...

DoomsDay58
24.06.2016, 20:10
Hayırlı olsun PTT'de fark yaratabilecek oyunculardan birini transfer ettik ama yetmez forvet işini sıkı tutmak alternatiflerini de kadroya katmak lazım.

Besyo_cu
24.06.2016, 22:51
Ergin KELEŞ muhtemelen hayati kitap olacak oyuncuların başında gelir, Dünya'ca ünlü Trabzon lisesi ile 2003 yılında Dünya şampiyonu olurken takımın en iyi oyuncusu ve turnuvanın da gol kralı olmuştu daha sonra ise 2005 yılında meridyen kupasında Real Madrid'li Karim Benzama ile turnuvanın gol kralı olarak bir kez daha adından söz ettirmişti ancak daha sonrasında ise Ergin KELEŞ, futbolumuzun Evliya Çelebilerinden birisi olarak kariyerne devam ederken, geçtiğimiz sezon devre arasında katılığı Anadaspor ile bambaşka bir kimliğe bürünerek Adanaspor'a inanılmaz katkı yaparak takımın şampiyonluğunda başrol oynadı.

PTT 1. ligi iyi bilen kaliteli ve karakterli bir oyuncu Sivasspor'a önemli katkısı olacaktır.

Ayrıca şunu da belirtmek lazım ki Şuan abartmıyorum yüzlerce yerli oyuncu Sivasspor forması giymek için can atıyor. Çünkü gerek teknik yapısı, gerek transfere ayırdığı bütçe ve en önemlisi herşeyi ile Şampiyonluğun en büyük favorisi olan Sivasspor'da oynayarak kariyerine şampiyonluk apoleti takmak isteyen oyuncular Sivasspor'da oynamak için nerdeyse yarı fiyatına oynamaya razılar.

Del Piero
24.06.2016, 23:19
Büyük patlama yapacak bir.oyuncu enaz 3 sene bizde oyanayacak birisi süper ligde bizde olsaydı düşmedik gol yukumuzu çekerdi

ezbider58
30.06.2016, 18:42
cok teknik ve gol yollarinda basarili bir futbolcu, keske gecen sene ara transferde bize gelseydi simdi ptt ligde olmazdik, bize seneye cok faydali olacak, devamini bekliyoruz

sehrisivas
30.06.2016, 22:05
Trabzon bu futbolcuya neden sahip çıkmadı zamanında ilginç.adam A takıma yükselince paf muamelesi yaptılar parasal yönden. Oda kabul etmeyince Akçaabata kiraladilar

59yigido58
03.07.2016, 12:06
hızlı bitirici pivot bir yabancı gölcüye ihtiyacımız var

59yigido58
03.07.2016, 12:06
hızlı dayanıklı fivot bir gölcüye ihtiyacımız var