Orijinalini görmek için tıklayınız : Indirime gitmedi takımdan gitti...
SivasSpor.Com 11.07.2016, 10:40 http://resimzade.com/Show.html?i=46929&token=62884
Devre arası transfer çalışmaları kapsamında Norveç'in Molde takımında forma giyerken Sivasspora transfer olan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Etzaz Hussain ile yollarımız ayrıldı.
Süper ligden PTT 1. lige düşen Sivassporumuzda sözleşmesi devam eden futbolcular sözleşmelerinde indirime giderken Etzaz Hussain'in bu duruma kayıtsız kalması, kulübün mali menfaatleri doğrultusunda yolların ayrılmasının daha doğru olduğu bildirildi.
Kanal 58 Spor Müdürü Mustafa Ateş'in sorularını cevaplandıran Teknik Direktör Osman Özköylü, "Etzaz gitmek istemiyor, oynamak istiyordu ancak kulübün mali yapısı da malum. Kendisinden mali konuda indirim istendi ancak olumlu yaklaşmayınca zorunlu ayrılık gerçekleşti. Etzaz'dan boşalan alana da Oasmanlıspordan eski öğrencilerimizden Galip Güzel ile yerini doldurduk" şeklinde konuştu.
Antrenmanlara başlayan Galip Güzel'e hoşgeldiniz diyor Sivassporumuzda başarılar diliyoruz.
59yigido58 11.07.2016, 12:23 bu gidişat hiç hoş degil bindik bir alamete gidiyoz kıyamete
58g0kberk58 11.07.2016, 12:27 Etzazla mali yönden anlaşılamamıştır, yolların ayrılması gerekir ve sonunda ayrılır. Bir alt lige düştüğünde böyle sorunlarla karşılaşmak çok normal. Ancak doğru çalışmalar sonucu bir alternatif listen olur ve o pozisyondaki eksiği kapatmak için transfer yaparsın. Eğer ki Etzaz Hussainin yerine doğruda Galip Güzeli monte etmeyi düşünüyorsak, geçmiş olsun şu an itibariyle sıradan bir PTT mudavimi takıma dönüşüyoruz demektir.
menesakin 11.07.2016, 12:35 Karşılıklı olarak fesih ne demek arkadaş biz bu adamın bonservisine öpücük mü verdik ne alaka serbest bırakmak. Verdiğin 1 milyon euro bonservis ücreti ne olacak? Yönetim dediğin de işte böyle olmalı. Harikasınız. Muhteşemsiniz. Süpersiniz
58g0kberk58 11.07.2016, 12:43 Karşılıklı olarak fesih ne demek arkadaş biz bu adamın bonservisine öpücük mü verdik ne alaka serbest bırakmak. Verdiğin 1 milyon euro bonservis ücreti ne olacak? Yönetim dediğin de işte böyle olmalı. Harikasınız. Muhteşemsiniz. Süpersiniz
http://www.transfermarkt.com.tr/etzaz-hussain/profil/spieler/141658
Bonservissiz gelmişti
maximustafa 11.07.2016, 12:47 Takımımızda gelecek vadeden bir kaç oyuncudan biriydi, takım gittikçe yaşlanıyor :mad:
menesakin 11.07.2016, 12:52 http://www.transfermarkt.com.tr/etzaz-hussain/profil/spieler/141658
Bonservissiz gelmişti
Kardeş yanlış bilmiyorsam 1 milyon imza parası almıştı
yigido635 11.07.2016, 13:01 Biz atıf dan aldığımız bonservis parasini ne yaptık acaba huseyinin parasini o parayla fazlası ile öderdik bence en azından 1 seneligine parasini ödeyecek bir klube kiralasaydik
hüseyin gitti yerini galip güzelle doldurduk :( en büyük hayal kırıklığı hüseyinde oldu hiç faydalanamadık çok umutluydum bence büyük bir kayıp ptt 1.ligine bu kalitede futbolcu bulmak almak gayet zor
DoomsDay58 11.07.2016, 15:01 Tek çare sözleşme feshi mi bu işlerde ben anlamıyorum Karabük gibi kiralayamaz mıydık ya da iyi kötü bonservis karşılığı satamaz mıydık oyuncuyu?
Her oyuncudan zarar ediyoruz.
Bu kafayla bir adım öteye gidemeyiz. Ki düştüğümüz hal de ortada ileri gideceğimize hep geri gidiyoruz ve hiç akıllanmıyoruz.
Çok yazık.
halilxx58 11.07.2016, 15:47 Bende olaya futbolcunun tarafindan baktigim zaman ayni Etzaz gibi davranirdim. Karsinda böyle beceriksiz bir yönetim oldugu sürece zararli cikman imkansiz. Adam niye indirime gitsin niye bonservis getircek takim arasin, iki hafta diretince zaten yönetim sözlesmesini fesh ediyor, hic bir masraf cikarmadan gider yeni takimina
asabibaba 11.07.2016, 16:28 Hakkımızda hayırlısı ...Bakalım sonumuz nasıl olacak..
Murad_Kelleci58 11.07.2016, 16:40 Fenerbahçe'nin Aatıf için bonservis bedeli ödenmediği dilden dile bir şehir efsanesi olmasının dışında ciddi ciddi söyletiler ayykuka çıkmış durumda...
Bu konu iyice mide bulandırmaya başladı..
Yönetim hala bu konu ile alakalı kamuoyunun vicdanını rahatlacak bir açıklamada yapmadı..
Eğer Aatıf için bir bonservis bedeli alınmadıysa ne için, ya da kimler için Aatıf Fenerbahçe'ye peşkeş çekilmiştir..
Murad_Kelleci58 11.07.2016, 16:40 Sivasspor kongre üyesi nasıl olunur, şartları nedir..? Kongre önceleri üye olmak kaç gayme, normal zamanda üye olmak kaç kuruş. ? Dünyada toplam 7milyon sivaslının olduğu bir şehrin spor kulübünün 290-300 Kongre üyesi ile seçilen yönetim ne kadar meşru..? Sonra Hasan gelir Hüseyin gider.. Kafası bozuk olursa gün gelir takımı dağıtır kimbilir..
erhan 10 11.07.2016, 18:22 Aatıf'ın karşılığında 2 milyon £ + 3 oyuncu diye haber çıkarken, şimdi o 3 oyuncu alınamıyor ve Aatıf'ın parası belli değil. Yemin ederim şu mali işler yüzünden soğudum kulüpten. Taraftarı heyecanlandıracak bir tek haber yok. Stadı ayrı dert, yönetimi ayrı dert, şehri beğenmeyeni ayrı dert. Sivasspor'u destekleyip psikolojisi sağlıklı adam kalmadı sayenizde. Geçen senelerde transferleri gecelere kadar belli olacak diye beklerdik şimdi yeni haber varsa diye bakıp çıkıyoruz siteye. Bir tane basın sözcüsü yok mu bu kulübün ? Ben size söylüyüm Aatıf'ın parası borçlara gitti diyecekler diyecek kişi Erdal Sarılar. Takım kötü demiyorum ama bu ne vizyonsuzluk son bes haftadan işi garantileyecek kadroyu kurma imkanımız var biz hala play-off oynar herhalde dedirtecek adamlar alıyoruz. Kanser edeceksiniz bizi ya. Biz Mecnun Başkana destek verdik Sarılar ya da diğer Sivasspor bayrağının önünde fotoğrafım olsun diye kongre üyesi olanlara değil !!:mad:
demircilikli58 11.07.2016, 18:27 Baskanla devami cok istiyordunuz.Buyurun devam edin.Zarar ustune zarar.Ilk altiya kalirsak iyi.Seneye zaten renkli gruplardan birinde oluruz.
Galip Güzel ptt 1.lig de senelerdir üst düzey futbolcu olarak yer alıyor. Yaşlı da değil. Bize çok faydalı olacaktır. Lütfen ptt 1.ligi takip etmeyenler bilmeden yorum yapmasın. Etzaz gitmek istiyorsa göndermek en akıllıca iştir. Şu ana kadar yapılan transferler bence doğru transferlerdir
34MUAMMER58 11.07.2016, 19:47 Hiç kimseyle hiçbir futbolcu için tartışmaya girmek istemem ,bunu baştan söyliyimde,etsaz huseinin belki geldiği takımda iyi bir futbolculuk mazisi olabilir,sivassporda yeterli şans verilmediğine inanıyorum,şans verildiği az zamandada öyle ben bir ışık göremedim,açık konuşursam,ara transferde alınan omari hariç tüm oyuncular fos çıkmıştır,etsazda sivasspora atılan bu kazıklardan biridir,okan hoca böyle ara transfer yapacak kapasitede hoca değildi bunuda ispatladı,ara transferde bukadar oyuncu alana kadar 1 tane adam gibi forvet alınsaydı sivasspor düşmezdi bu kadar net,ptt ligin bütçesi bellidir,bu takımı ben yada biz düşürmedik,bu takımın oynayan yada yedek kalan oyuncuları düşürdü,etsazda fiyatında indirime gidebilirdi,gitmemişse yollanması isabet olmuş,galip güz<eli tanımıyorum,umarım atılan taş ürküttüğümüz kurbağaya değer,tanesedende bi cacık olacağını düşünmüy0rum şahsen,Eğer isteyeni varsa onun da yollanmasından yanayım.ben isimden ziyade formanın hakkını verecek oyunculardan yanayım,agbetu gibi,tum gibi,bilica ,dos bastos,balili vs vs .. gibi oyuncuların bulunmasından yanayım,etsaz huseinin yolu açık olsun.
karasarlıyiğido 12.07.2016, 13:39 bence fazla önyarğılı davranıyoruz bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmaz bir lig başlasın bakalım maya tutacakmı yoksa biz şampiyonluğa üç sene oynadık kaçtane dünya yıldızı ve bu ligin yıldızı vardı önemli olan uyum ve takım inancı gerisi hikaye zafer inananlarındır bence herkesin bir üst liğe çıkmaya inanması gerekiyor hatta biz taraftarlarında öyle motive olmaz isek işimiz zor tabiki ama inandıktan sonra herşey aşılır.
menesakin 12.07.2016, 13:43 Sivasspor kongre üyesi nasıl olunur, şartları nedir..? Kongre önceleri üye olmak kaç gayme, normal zamanda üye olmak kaç kuruş. ? Dünyada toplam 7milyon sivaslının olduğu bir şehrin spor kulübünün 290-300 Kongre üyesi ile seçilen yönetim ne kadar meşru..? Sonra Hasan gelir Hüseyin gider.. Kafası bozuk olursa gün gelir takımı dağıtır kimbilir..
Aslında gerçekten bu konu hakkında bilgi edinmemize yardımcı olacak birileri var mı? Zira yönetimimiz eminim ki bu konuda da kapalı kutudur
Kulübe nasıl üye olunur nasıl delege olunur, üyelik ücretleri ne kadardır.
Mali kontrol takımı küme düşürüdü. Kimse para saç demiyor ama Erzurum spor takımı 3. ligde engin baytarı fln alırkan ptt den süper lige çıkmaya aday bir takımın en az 3 genç 3 de deneyimli oyuncuyla iskeletini oluşturması gerekiyor. Her mevkide hem dinamik hemde topa hakim oyuncular olmazsa bu tempolu ligde başarılı olamayız. Herkes süper lige çıkmak istiyor . Kolay maç yok .
DoomsDay58 13.07.2016, 01:37 Mali kontrol takımı küme düşürüdü. Kimse para saç demiyor ama Erzurum spor takımı 3. ligde engin baytarı fln alırkan ptt den süper lige çıkmaya aday bir takımın en az 3 genç 3 de deneyimli oyuncuyla iskeletini oluşturması gerekiyor. Her mevkide hem dinamik hemde topa hakim oyuncular olmazsa bu tempolu ligde başarılı olamayız. Herkes süper lige çıkmak istiyor . Kolay maç yok .
Takımı küme düşüren mali kontrol değil korkaklık. Oyuncu alıp satmayı bilmediğimiz için kaliteli oyuncu döngüsü sürekli olmuyor alt yapı desen zaten Allah'a emanet daha para kazandıran oyuncu çıktığına şahit olmadık e şimdi hal böyleyken kendi yağımızda kavrulmak zorundayız diyip işin içinden çıkamazsın. Hep söylüyorum bu kulüp yönetilmiyor idare ediliyor geri gitmemizin en büyük sebebi bu vizyonsuz, projesiz bu iş yürümez!
Talat 5858 19.07.2016, 12:03 yazik oldu bu yil bize çok faydali olurdu keşke kiralik gonderilseydi ama saglik olsun biz futbolcuya degil SİVASSPOR a aşigiz
kamışlı58 20.07.2016, 18:47 Mençistramı gitt i bilen varmı arkadaşlar takıma ne faydası olduki nereye giderse gitsin memlekette topçumu yok biraz çalı§mak aramak taramak lazım
kamışlı58 20.07.2016, 18:59 Takımı küme düşüren mali kontrol değil korkaklık. Oyuncu alıp satmayı bilmediğimiz için kaliteli oyuncu döngüsü sürekli olmuyor alt yapı desen zaten Allah'a emanet daha para kazandıran oyuncu çıktığına şahit olmadık e şimdi hal böyleyken kendi yağımızda kavrulmak zorundayız diyip işin içinden çıkamazsın. Hep söylüyorum bu kulüp yönetilmiyor idare ediliyor geri gitmemizin en büyük sebebi bu vizyonsuz, projesiz bu iş yürümez!
Tabiki yönetimsel bazı hatalat olabilir suç sadece yönetimde degil biz istanbuldaki maçları kaç kişiye sivastaki maçları kaç kişiye oynadık bir hatırlayalım benim görüşüm sivasspor sivasa büyük sivaslıya ise üvey evlat gibi geldi. Yalakalıkta üstümüze yok çok şkr
|