Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFGİR YAYINLARI KINIYORUM

SivasSpor.Com
14.12.2005, 16:01
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Çift başlı kartal amblemli iki kardeş şehrin insanlarını birbirine düşürücü yayın yapanları şiddetle kınıyorum'' dedi.

Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Konya'da yayın yapan bir televizyon kanalında, dün düzenlediği basın toplantısının çarpıtılarak ve makaslanarak Konya kamuoyuna duyurulduğunu öne sürdü. Ünsal, şunları kaydetti:

''Yaptığım açıklamada Sivas'a gelen ve olay çıkartanları futbol dünyasının deyimiyle 'futbol teröristi' olarak ilan etmiş, yeniseçilecek federasyon yönetiminin ve Kulüpler Birliği'nin deplasmana gidecek seyirciler için bir statü getirmeleri ve geliştirmeleri gerektiğini vurgulamıştım. Yaptığım açıklamaların kasetlerinde mevcut olduğu gibi, Konyalı futbolseverleri ve gerçek seyircileri tenzih ettiğimi belirtmiştim. Buna rağmen kardeş şehrimiz Konya ve Konyalıları böylesine bir töhmet altında bıraktığım izlenimini yaratmak ve yaymak hiçbir vicdana sığmaz. Özellikle futbol karşılaşmalarında dün edilen, bugün devam eden ve yarın devam etmesiniistemediğim galiz küfürleri de hep 'alçakça' karşılamışımdır. Onun için de Aykut Hoca'ya (futbolcuların yaptığı alçakça küfürlere engel
olabilirdin) dedim. Çift başlı kartal amblemli iki kardeş şehrin insanlarını birbirine düşürücü yayın yapanları şiddetle kınarken, konuştuğum her kelimenin arkasında olduğumu özellikle belirtiyor ve kalben çok üzüldüklerine inandığım Konyaspor'un gerçek taraftarlarına sevgi, saygı ve başarı dileklerimi iletiyorum.''
Yeniülke Gazetesi

twity_58
14.12.2005, 16:09
ZATEN BÖYLE BIR KINAMA GELMELI BUNLARI YAPANLAR TESHIR EDILMELIYDI BUNU DA YAPMIS SAYIN UNSAL KATILIYORUM VE BENDE KINIYOR BIRLIK BERABERLIGE KASDI OLANLARIN BASARILI OLAMAYACAGINI SÖYLEMEK İSTIYORUM..

umut584
14.12.2005, 16:12
sayın ünsal hiç merak etmesin bunlar onların terbiyesizliği zaten olayları abartan basın değilmi bunlar her zaman böyle yapıyorlar hayırda ne anlıyorlar böyle yapınca farkında değiller onlar kendilerini kandırıyorlar

puar
14.12.2005, 16:16
çok sessiz kalındı zaten...konuşulmadıkça üstümüze geliyorlar petkovice verilen cezada çok ağır...neyseki büyük bir başkanımız var.

1967_DERNEK_10UR
14.12.2005, 16:40
eski tas eski hamam değişen bir şey yok süper ligdeyiz ama taraftarın profili halen 3.lig seviyesi...

5841
14.12.2005, 16:46
eski tas eski hamam değişen bir şey yok süper ligdeyiz ama taraftarın profili halen 3.lig seviyesi...
DOGRUSUN SANA KATILIYORUM VE İNŞALLAH DÜZELIR ......

Arif Coşkun
14.12.2005, 16:48
Haklısın Onur,ben süper lige çıkınca yer yerinden oynar stadlara sığmayız diye düşünüyordum.Ne kadar yanıldığımı şimdi anladım. Sanki takımımız süper ligde değil,heyecan gitmiş gibi bilinçli ateşli bir taraftara ne zaman ulaşacaz,birşeyle eksik ama ne düşünüyorum bulamıyorum.Belkide ben yanılıyorum bilmiyorum.

1967_DERNEK_10UR
14.12.2005, 16:52
ABİLER 3.LİGDEKİ PROFİLİMİZİN İYİ YANI VARDI KÖTÜ YANI VARSDI..4 EYLÜL STADI HER MAÇ 10 BİN AŞAĞI DÜŞMEZDİ..DEPLASMANLARDA EN KÖTÜ 5 BİN KİŞİYE OYNARDIK..AMA TARAFTAR OZAMAN DA AĞZI BOZUKTU VE ÇOK SAPKINDI..BEN BU KÖTÜ OLAN TARAFI ELEŞTİRİYOM..YOKSA 3.LİGDEKİ HAVAYI BİR DAHA YAKALAYAMAYIZ..

DJMuRaT
14.12.2005, 16:54
ABİLER 3.LİGDEKİ PROFİLİMİZİN İYİ YANI VARDI KÖTÜ YANI VARSDI..4 EYLÜL STADI HER MAÇ 10 BİN AŞAĞI DÜŞMEZDİ..DEPLASMANLARDA EN KÖTÜ 5 BİN KİŞİYE OYNARDIK..AMA TARAFTAR OZAMAN DA AĞZI BOZUKTU VE ÇOK SAPKINDI..BEN BU KÖTÜ OLAN TARAFI ELEŞTİRİYOM..YOKSA 3.LİGDEKİ HAVAYI BİR DAHA YAKALAYAMAYIZ..

Harbidende Öyle Eski heyecan kalmadı ...Ama o heyeceanı yeniden yaşamalayız hep birlikte...

extrasivas
14.12.2005, 17:56
takmayin bu kadar.her sey bir anda olmaski zamanla taslar yerine oturdukca guzel gunlerin gelecek lutfen biraz sabir

serhankaburcuk
14.12.2005, 20:37
Valla Süper lige çıktık ama aynı tas aynı hamam devam ediyoruz...Taraftarda bir gelişme yok...

Serd@r
14.12.2005, 21:49
SİVASSPOR ikinci ligdeyken seyircisi daha fazla gibiydi sanırım şimdi süperligde olsakta bizim millet hep zirveyi ister geçen sene şampiyonluğa oynuyorduk ama ikinci ligde şimdi ise altıncıyız ama süperligde işte bence taraftarın kabullenemediğide bu,nasılsa şampiyon olamayacağız mantığı,yanlış ama ortada olan bu...

ESPERANZA
15.12.2005, 00:18
ya bırakın süper ligi milanla şampiyonlar ligi finali oynasak gene yarım kilo çekirdeği alıp gelirler,sonrada la bi oturun hele gardaş göremiyoh la derler.yerel idare şehirde çekirdek olayını tümden yasaklayarak başlııcak işe ve neyapıp edilmeli ama genç taraftarlar stada çekilmeli,en azından 2000 kişilik bi tribün olmalı,şimdi yüz bilemedin en fazla 300 kişi tribün yapıyo.hep dediğimiz gibi ;KAHROLSUN ÇEKİRDEK CUMHURİYETİ...

ESPERANZA
15.12.2005, 00:20
ÖZÜR OLSUN YANLIŞ FORUMA GÖNDERDİM MESAJI:((((

GuNaY
15.12.2005, 03:38
SİVASSPOR ikinci ligdeyken seyircisi daha fazla gibiydi sanırım şimdi süperligde olsakta bizim millet hep zirveyi ister geçen sene şampiyonluğa oynuyorduk ama ikinci ligde şimdi ise altıncıyız ama süperligde işte bence taraftarın kabullenemediğide bu,nasılsa şampiyon olamayacağız mantığı,yanlış ama ortada olan bu...
İkinci lig tribünlerini özler olduk...Hınca hınç dolu, birazda olsa bağıran, en azından ataklarda sesini çıkartan taraftar... sanki baştan kabulleniyorlar olumsuz şartları!!!

Aturan_58
15.12.2005, 06:41
Bana sorulursa böyle gergin maçlardan sonra bu şekilde yorum yapılması yanlış Bir takımın basın sözcüsünün anadolu takımı tafartarları hakkında ne olursa olsun terörist açıklaması yapması yanlış, Sivasın imajını lekelemeye kimsenin hakkı yok.Aynı şekilde bizlere terörist denilseydi tepkimiz ne olurdu buyurun siz düşünün.Fikret ÜNSAL bundan sonra yapacağı açıklamalarda daha dikkatli olması gerekir.Tüm sivas a selam.

CÜSSKB-Aynur
15.12.2005, 09:57
Konya televizyonunun Spor Programını bende izledim.
Taraflı bir yayın yapıldı.

abircan
15.12.2005, 10:14
taraftar diye ipsiz kopukları doldur bedava otobüse ne o sivas maçı nasılsa sivasın adı çıkmış dokuza inmez beşe sen yolla serserileri karıştırsın ortalığı sonrada hiçmi sivasın kabahati yok de olmaz öyle yamukluk yeter artık yönetimler bu tip organizasyonlardan vazgeçmeli ama malasef yapıyorlar taraftar bulmak goygoycu lazım bazı isimlerin şehirde siyasi olarak aekonomik olarak palazlanmaları için bu tür taraftar destekleme olaylarına tarftarlık ve renk forma vs vs aşkına deyip aynı oyunu oynuyorlar, lütfen taraftarlar ve dernekler bağımsızlıklarını korumalı, onun bunun paralı askerleri olmamalı konyalı sana söylüyorum hemşerim sende duy lütfen

Serd@r
15.12.2005, 19:41
Bana sorulursa böyle gergin maçlardan sonra bu şekilde yorum yapılması yanlış Bir takımın basın sözcüsünün anadolu takımı tafartarları hakkında ne olursa olsun terörist açıklaması yapması yanlış, Sivasın imajını lekelemeye kimsenin hakkı yok.Aynı şekilde bizlere terörist denilseydi tepkimiz ne olurdu buyurun siz düşünün.Fikret ÜNSAL bundan sonra yapacağı açıklamalarda daha dikkatli olması gerekir.Tüm sivas a selam.
Orda taraftardan kasıt tüm konyaspora gönül verip destekleyenler tabiki değil,Sayın Ünsalın yoruma değer bulduğu hatta terorist diye adlandırdığı grup kendisi de ilan etti bunu,yok çarşı grubunu darmadağın etmişler yok mersin idmanyurdunun taraftarı çok iyi tanırlarmış yok ankaragücünün taraftarı ancak eskort eşliğinde ellerinden kurtulmuş vs vs eğer Sayın Ünsal öyle tüm konyaspor camiasını kasdeden bir tutum sergileseydi ki kesinlikle ihtimal dairesi içinde bile görmüyorum,buna karşı duranlardan biri de emin ol ben olurdum.