Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYRETTİN GİDİYOR MU?
SivasSpor.Com 14.12.2005, 20:06 Teknik direkör Werner Lornat’ın önceki gün Hayrettin ile ilgili yaptığı açıklama akıllara Hayrettin gidiyor mu? sorularını getirdi
Lorant’ın Hayrettin’in transferi ile ilgilenmediği, bunun kendisini değil sadece Hayrettin’i ilgilendirdiğini belirterek, “Futbolcuma gelen tekliflerden haberim yok.
Bu beni zaten ilgilendirmiyor. Beni sadece Ankaragücü maçı ilgilendirir” şeklinde açıklaması, kamu oyunda ve taraftarlar arasında ‘Hayrettin gidiyor.
Teknik direkör Werner Lorant, bile Hayrettin’den umudunu kesmiş.
Bu nedenle de Hayrettin’le ilgilenmediğini söylüyor” yorumları yapılmasına neden oldu.
Taraftarlar Hayrettin’in takımda kalması içinde Yönetimin elinden geleni yapmasını istedi
Arif Coşkun 14.12.2005, 20:10 Dün akşam anahaber lerden sonra spor haberlerinde Hayrettin'in ismi geçti.
Sanırım gidiyor.
gitmesin yaa...o bize lazım....
SivasLady 14.12.2005, 20:12 suan ankaragücü maci önemli
önce o düsünülsün
sonra zamanlari var karar vermek icin
baskanlar ve lorant tüm takimi düsünmeli
toplu olarak bakiyorlardir
artik kalir mi kalmaz mi onlar karar verirler
sivasspor icin ne hayirlisiysa o olsun
serhankaburcuk 14.12.2005, 20:30 Takımımıza ve camiamıza maddi ve manevi katkısı olacaksa gitsin...Zaten genç bir futbolcu önünü kapatmamak lazım...Yeni Hayrettinler üretmemiz lazım...
SİVASSPOR büyük bir camia,Hayrettinde profesyonel işinin hakkını veren bir SİVASSPOR futbolcusu,ben Hayrettin açısından düşünürsem gitmesini doğru ve yerinde bulurum nihayetinde onlarında işi bu,SİVASSPOR cephesinden ve camianın içinden biri olarak bakacak olursam,yine istiyorsa gitsin derim zaten isteyen klüb bir bedel ödeyerek alacak.İnşallah yönetim bu yeri zor doldurulur futbolcumuzun yerine birkaçtane SİVASSPORa hizmet edecek futbolcular bulacaktır SİVASSPOR bir rant kapısı tabiki değildir ama gitmek isteyeninde önünü tıkayacak bir klüpte hiç değil...
ESPERANZA 14.12.2005, 21:46 iyi bi paraya neden gitmesin tabii,hem sivasspor hem kendi açısından.
Duygusal olarak davranırsak elbetteki bizde oynamasını isteriz... ancak avrupa ve milli takım için isim yapmış takımlara gitmeside önemli... allah yolunu hertürlü açık etsin... nerede olursa olsun bizi en iyi şekilde temsil edecektir...
1967_DERNEK_10UR 14.12.2005, 22:08 ŞİMDİ DE ADINI KOYALIM..HAYRETTİN YOLUN AÇIK OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN...İNŞALLAH BAŞARILI OLURSUN..
bence yönetim akıılı olursa iyi para vurabilir bu işten.
gercek58li 15.12.2005, 00:25 EGER GIDECEK OLURSA BILE YÖNETIM YOK PARAYA VERMEMESI LAZIM!
TABI KI GÖNLÜMÜZ KALMASINDAN YANA...
Nede olsa futbolda bir sektör ve kazanç olmalı... yok pahasına hayrettin gibi bir oyuncu verilemez zaten... Değeri belirlenir ve eminimki bir çok takımda bunu gözardı etmez..
Ama volkanla takas konusu pek sıcak gelmedi!!!
hayrettinin büyük takımlardan birine gitmesi iki açıdan bize avantaj sağlar.
1. sivassporun kasasına para girer
2. ve en önemli olanı ise genç yetenekler sivasa gelmeye can atar çünkü büyük takımlara geçebilmek için basamak görür takımımızı
HakkıTİMUÇİN 15.12.2005, 08:20 Büyük takım olmak istiyorsak bunlar yanlış...
Elindeki en iyi futbolcuları satıp, Kendi takımlarında forma sansı bulamayan futbolcuları almakla büyük takım olunmaz.. Hele hele süperligte şampiyon hiç olunmaz..
Hayrettin Sivassporda milli takıma seçildi. Milli takıma gitmek için illaki istanbul takımlarında oynamak gerekmiyor.. Hayrettin kendisi gitmek istiyorsa zorla tutamayız tabiki..Ama bana göre hata eder.. Futbolcu değirmeni olan İstanbul ve istanbul takımlarında 1-2 senede kaybolur gider.. Ama Sivas'ta kalırsa belki daha az para kazanır.. belki daha az şöhret olur ama, bir ekol Sivasın bir sembolü olur...
Gitme Hayro !! Sen doğuştan YİĞİDOSUN..
Önüne dünyaları serselerde SİVASLI HAYRETTİN olarak kal !!
KIRMIZI _ BEYAZ VE DOĞUŞTAN ÜÇ YILDIZLI FORMADAN BASKASI YAKIŞMAZ SANA...
hayrettinin büyük takımlardan birine gitmesi iki açıdan bize avantaj sağlar.
1. sivassporun kasasına para girer
2. ve en önemli olanı ise genç yetenekler sivasa gelmeye can atar çünkü büyük takımlara geçebilmek için basamak görür takımımızı
bu yazıdan takımımızı küçük gördüğüm manası çıkarılmasın.zamanla biz onlardan daha büyük olacağız.
Disi Kartal_58 15.12.2005, 08:27 Takımımıza ve camiamıza maddi ve manevi katkısı olacaksa gitsin...Zaten genç bir futbolcu önünü kapatmamak lazım...Yeni Hayrettinler üretmemiz lazım...
katılıyorum sana Serhan
hayrettinin gitmemesi bizim için iyi olur fakat genç daha çok şeyler başaracağına inanıyorum ama karar kendisinin kulubumuz adına hayırlı olacaksa allah yolunu ve bahtını açık etsin unutmasın o sivaslı doğdu sivaslı ölecek
serrkann58 15.12.2005, 09:05 Duygusal olarak davranırsak elbetteki bizde oynamasını isteriz... ancak avrupa ve milli takım için isim yapmış takımlara gitmeside önemli... allah yolunu hertürlü açık etsin... nerede olursa olsun bizi en iyi şekilde temsil edecektir
RÜTBESİZ ASKER 15.12.2005, 09:36 Hayrettin bizim canımız hemşehrimiz gitmese iyi olur ama onu daha büyük takımlarda görmek bizi gururlandırır.
İnşallah Avrupada büyük külüplerde oynar.
Milli takımında vaz geçilmez oyuncusu olur.
Onu ALLAH'a amanet ediyorum.sağlıkklı yaşamlar.
CÜSSKB-Aynur 15.12.2005, 09:51 Bu şekilde Hayrettin in bize pek bir faydası olmayabilir, aklı transferde kalacak.
Bu durumun iki taraf açısındanda bir an önce netleşmesi faydalı olur.
musa3458 15.12.2005, 10:23 büyük takımlar güçleri ile değil paraları ıle anadolu takımlarını yok etmeye devam ediyor yoksa kendilerindede var aynı futbolcular bir örnek konyaspor zafer biryol kayserispor bu gidişe düşünceye karşı koyacağını belirtti sivasspordanda beklerim hayrettin gitmesin
Takımımıza ve camiamıza maddi ve manevi katkısı olacaksa gitsin...Zaten genç bir futbolcu önünü kapatmamak lazım...Yeni Hayrettinler üretmemiz lazım...
+ sonsuz ;) ;) ;)
1967 dernek serkan20 15.12.2005, 14:14 ben hayrettinin şimdi gitmesi erken olur sezon sonuna kadar bize lazım
hayrettin bize lazim kalsa daha iyi olur
arkadaşlar hangi takıma gideceği konusunda bilgi sahibi olan varmı?.
insallah gittiği takimda da başarılı olur.
bulent58 15.12.2005, 15:17 GİDERSE KENDİ KAYBEDER AÇIKÇASI 25 YAŞINDA VE TÜRKİYE ŞARTLARININ ÜZERİNDE BİR FUTBOLCU DEĞİL BENCE YANİ FB GS VEYA BJK YA GİDERSE FORMA ŞANSI BULMADA ZORLANIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİZ BİRAZ ABARTIYORUZ BENCE TAKIM OYUNUN İÇİNDE DİSİPLİNLİ BİR FUTBOLCU AMA HAYIRLISI GİDERSE DE ŞANSI AÇIK OLSUN UNTMASIN SİVASI ZATEN UNUTACAĞINIDA ZANNETMİYORUM HAYIRLISI
rallicifurkan 15.12.2005, 17:12 böyle bir oyuncumuzu böyle bir yıldızımızı kaybetmek bize tabiki hüzün verir tüm yiğidolar olarak hayrettin gitmesin diyoruz
sivasligenc 15.12.2005, 17:21 walla bencede gitmesin ama sonucta o bir profosyonel gitmek isterse de kimse onu tutamaz ama bence de sivası en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphem yok
cerrah yiğido 15.12.2005, 18:01 Yönetimin yaptığ en son açıklamada hedefin ilk 5 olduğu söyleniyor,bu durumda hayrettinin sezon sonuna kadar gitmemesi gerekiyor.
sinan58_34 15.12.2005, 18:04 bence sezon sonuna kadar durması lazım hayrettın oyuna ayrı bı guzellık katan bı oyuncumuz herzaman destekcısıyız sezon sonunda ınsallah ıstedıgı bı takıma yerlesır basarısını devam ettırır
eğer yeri doldurulmaz ise kulubedeki lorantı mı seyredecegiz çok seyirci kaçar ama miilimize hayırlı olur ama bizede yazık olur
AyhanBayrak 15.12.2005, 20:52 Büyük takım olmak istiyorsak bunlar yanlış...
Elindeki en iyi futbolcuları satıp, Kendi takımlarında forma sansı bulamayan futbolcuları almakla büyük takım olunmaz.. Hele hele süperligte şampiyon hiç olunmaz..
Hayrettin Sivassporda milli takıma seçildi. Milli takıma gitmek için illaki istanbul takımlarında oynamak gerekmiyor.. Hayrettin kendisi gitmek istiyorsa zorla tutamayız tabiki..Ama bana göre hata eder.. Futbolcu değirmeni olan İstanbul ve istanbul takımlarında 1-2 senede kaybolur gider.. Ama Sivas'ta kalırsa belki daha az para kazanır.. belki daha az şöhret olur ama, bir ekol Sivasın bir sembolü olur...
Gitme Hayro !! Sen doğuştan YİĞİDOSUN..
Önüne dünyaları serselerde SİVASLI HAYRETTİN olarak kal !!
KIRMIZI _ BEYAZ VE DOĞUŞTAN ÜÇ YILDIZLI FORMADAN BASKASI YAKIŞMAZ SANA...
benimde fikrim gakgo gardasimin aynisi söylemek istediklerimi harfiyen anlatmis buna sadece imza atmam gerekiyor diye düsünüyorum
IMZA+1967
yusuf_07 15.12.2005, 21:06 GİDENİ YOLCU ETTİ GÖZLERİM ve GELENE MERHABA DEDİ BU KİMSESİZ DİLİM.
YOLU AÇIK OLSUN
serhankaburcuk 16.12.2005, 13:00 katılıyorum sana Serhan
Eyvallah Perihan....
serhankaburcuk 16.12.2005, 13:01 Takımımıza ve camiamıza maddi ve manevi katkısı olacaksa gitsin...Zaten genç bir futbolcu önünü kapatmamak lazım...Yeni Hayrettinler üretmemiz lazım...Ama bu sezon sonuna kadar Sivassporda kalmalı biraz daha tecrübe elde etmesi lazım..
Takımımıza ve camiamıza maddi ve manevi katkısı olacaksa gitsin...Zaten genç bir futbolcu önünü kapatmamak lazım...Yeni Hayrettinler üretmemiz lazım...Ama bu sezon sonuna kadar Sivassporda kalmalı biraz daha tecrübe elde etmesi lazım..
Haklsısın Reis!!!!Hayrettin bizim mahallede oturuyor zaten!!!!:D
serhankaburcuk 16.12.2005, 13:06 Haklsısın Reis!!!!Hayrettin bizim mahallede oturuyor zaten!!!!:D
Murat ne alaka sizin mahallede oturması anlayamadım yani...???
Murat ne alaka sizin mahallede oturması anlayamadım yani...???
Çok iyi biri yani....
serhankaburcuk 16.12.2005, 13:13 Çok iyi biri yani....
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EVET ÇOK İYİ BİR ARKADAŞTIR...
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EVET ÇOK İYİ BİR ARKADAŞTIR...
Evet Reis Seninde Arkadaşın de mi????
Arif Coşkun 16.12.2005, 13:41 Gitmese bencede iyi olur ,fakat bu tür futbolcuları bırakmazlar ,eninde sonunda o olması başkası başkası olmazsa diğeri. Kendide gitmek istiyorsa,iyi bir paraya hem Sivasspor için hem,kendisi için iyi olacaktır. Bakarsın gittiği yerde başarılı olur,onların elindende Avrupa devleri alır.Buda bir hemşerimiz olarak sanırım bize övünç kaynağı olur.Tamam duygusal anlamda zorumuza gidiyor ama,açık bırakmak lazım çocuğun yolunu.Bizler ne desekte herşey yine Hayrattin'e bağlı,kesin nihayi kararı kendisi vermesi gerekiyor.
Saygılar
|