Arif Coşkun
15.12.2005, 09:59
Yiğido atağa kalktı
Sivasspor, devre arasında takıma takviye yapmanın hesapları içinde.
Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaraylı Volkan ve Altan için devre arasını beklemeden çalışma başlatırken, sportif koordinatör Bülent Uygun’un Volkan için menaceri Harun Aslan, Altan için de Ceylan Çalışkan ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Ayrıca Fenerbahçe teknik direktörü Duam’un vereceği rapor doğrultusunda Mahmut Hanefi için de girişim başlatılacak. Sivas ayrıca İstanbulsporlu Cem Can ile de anlaşmaya çalışıyor.
Fanatik/15 Aralık 2005
hadi hayirlisi bence volkan iyi gelir bize
Arif Coşkun
15.12.2005, 17:51
hadi hayirlisi bence volkan iyi gelir bize
Volkan Galatasaray'da bir türlü form tutturamadı,sanırım Sivas'a gelir sürekli oynarsa bekleneni verebilir. Hiç belli olmuyor bazı oyuncular bir takımda oynayamıyor bakıyorsun diğer takıma gidince harikalar yaratıyor.
Bln-Fatih58
15.12.2005, 17:58
Yönetim Yabanci Futbolcu düsünmüyormu?
Yönetim Yabanci Futbolcu düsünmüyormu?
yabancı furbolcu türkiyede oynayan olmayacak sanırım.
sinan58_34
15.12.2005, 18:38
haydı hayırlısı dıyelım bence yabancı oyunculardan once kendı oyuncularımızın on planda tutulması lazım
Zaten yabancı konterjanımız dolu almak için bir yabancının gitmesi gerekli hem büyük takımlarda forma şansı bulamayan kıymetli yerli oyuncular var.Ben bu konudada yönetime güveniyorum çünkü lig başlarken yapılan transferlerle bize o güveni verdiler zaten.
garibo58
19.12.2005, 01:20
KALİTELİ GARDAŞIM KALİTELİ ALACAKSIN.2 ADAM BİZE YETER BAŞKANIMIZA GÜVENİMİZ TAM.O SİVAS İÇİN HERZAMAN İYİSİNİ DÜŞÜNÜR VE GEREGİNİ YAPAR.
CÜSSKB-Aynur
19.12.2005, 14:15
Sivasspor un bundan sonra oyuncu deneme lüksü yok. Artık direkt oynayacak Futbolcuya ihtiyacımız var.
bence volkan sivasspora gereksiz bi futbolcu yani yarar saglamaz ama lorant alin dediyse vardir bi bildigi ama normalde sivasspora gelmesini istemem
agumus_58
19.12.2005, 14:49
bence volkan sivasspora gereksiz bi futbolcu yani yarar saglamaz ama lorant alin dediyse vardir bi bildigi ama normalde sivasspora gelmesini istemem
sana kesinlikle katılıyorum gardaşım. Altan gerçekten iyi bir transfer olur fakat Volkan bana göre bir futbolcunun daha doğrusu bir sporcunun taşıması gereken özelliklerden uzak bir futbolcu. Yaralı olacağını düşünmüyorum.
bize yarayan futbolcu alalımda gerisini boşverelim.bundan sonra kötü oyuncu alma lüksümüz yok
bize yarayan futbolcu alalımda gerisini boşverelim.bundan sonra kötü oyuncu alma lüksümüz yok
Bülent Uygun yurtdışındaki çaılşmalırana devam ediyor..İnşallah Sivassporumuza Yararlı olacak bi isim getirirler!!!
YatodaSin
19.12.2005, 15:38
VOLKANI ALMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN ...............
VOLKANI ALMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN ...............
Bence Volkan Gelse iyi olur..Bi Yasirden kat kat üstün bi futbolcu..Orta sahamızada ilaç olur diye düşünüyorum...
hancer58
19.12.2005, 16:25
bence haklısın volkan bu takımda iş yaamaz ama altan ve mahmut hanefi mukemmel olur
eger haber dogruysa mahmut hanefinin alınması kolay olur baskan halleder ama altan icin bişey diyemem ama alınırsa cok iii olur
hancer58
19.12.2005, 16:27
ayrıca bu takımın forvete ihtiyacı var anderson var ama sadece hava toplarında var adamın daha ayakla golu yok bu yuzden sivasspor gol atamıyor
gusel bır forvet gelırse bu takım iiice cosar