Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Hedef Büyüttü..


ReDYiGiDo
15.12.2005, 17:01
Sivasspor, ilk yarının son haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamlayarak kampa girdi. Sivasspor, bu akşam karayoluyla Ankara'ya hareket edecek.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Werner Lorant nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden kaptan Mohammed Ali katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Yusuf takımdan ayrı düz koşu yaptı. Alman teknik adam, antrenmanda futbolcularına düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Bu arada denenmek için Brezilya'dan getirilen forvet Armacio da takımla birlikte idmana çıkarken, Lorant'ın bu futbolcu hakkında olumsuz rapor verdiği ve geri gönderileceği öğrenildi.

2. Başkan Mehmet Oflaz, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Sivasspor'un ilk kez çıktığı Süper Lig'de başarılı olduğunu, ancak son 6 haftadır kötü sonuçlar aldığını belirterek, "İnşallah Ankaragücü maçında 3 puan alarak, ikinci yarıya çok daha iyi başlamak istiyoruz. Sivasspor, hedefi olan bir takım. İkinci yarı öncesi eksikliklerimizin olduğunu biliyoruz. Teknik heyetten bu eksiklerle ilgili raporları aldık. Eksik mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız. İkinci yarıda herkes daha mücadeleci ve hedefi olan bir takım izleyecek" dedi.

Sivasspor'un lige renk kattığını belirten Mehmet Oflaz, "Buraya gelen tüm misafir takımları en güzel şekilde ağırladık ve ağırlamaya devam edeceğiz. Sivas'ın spor şehri olarak anılmasını istiyoruz" dedi. Sivasspor'un ikinci yarıdaki hedefini ise ilk 5 olarak belirlediklerini kaydeden Oflaz, "Hedefimiz ilk 5 takım içerisinde ligi bitirmek. Belki ilk yılımızda Avrupa Kupaları'na katılmak Sivasspor için büyük bir hedef olabilir, ama ligi ilk 5 içerisinde bitirecek gücümüz de var. Takımın şu andaki kapasitesi ve teknik heyetin belirlediği hedef bizlerin de hedefini yükseltmemizi sağladı. Sivasspor ikinci yarıda kesinlikle ilk 5 için mücadele edecektir. Devre arasında da gerekli takviyeler de yapılacaktır. Genel Menajerimiz Bülent Uygun ve transfer komitemiz çok hızlı bir şekilde çalışmakta. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda eksikliklerin görüldüğü her mevkiye mutlaka takviye yapılacak. Alternatifi bol bir kadro oluşacak. Geçen yıllarda olduğu gibi iki tane iyi 11'i olan bir Sivasspor'u hedefliyoruz ve bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

"KALECİ PETKOVİÇ'E VERİLEN 4 MAÇLIK CEZA AĞIR"
Kayserispor maçında kırmızı kart gören kaleci Petkoviç'e verilen 4 maçlık cezayı ağır bulduklarını ve bu konuyu Tahkim Kurulu'na götürdüklerini belirten Oflaz, "Petkoviç, kırmızı kart sonrasında efendi bir şekilde sahayı terk etti. Verilen cezaya bir anlam veremiyoruz. Küfür etmediği sürece bir futbolcunun 4 maç ceza alması mümkün değil. Herhalde oradaki hakem raporunda 'Küfür etti' diye yazılmış olabilir, ancak Petkoviç Türkçe bilmiyor. Küfür etmiş olsa da hakem bunu nasıl oldu da anladı. Bu konuda gerekli itirazlarımızı yaptık. İnşallah Tahkim Kurulu'ndan adaletli bir sonuç çıkacaktır. Tahkim Kurulu'nun kararına saygılıyız" dedi.

Konyaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili raporlarının geldiğini ifade eden Oflaz, "Gözlemci raporlarında Sivasspor seyircisi aleyhinde hiçbir şey yok. Çünkü görüntülerde de olduğu gibi olay çıkaran tarafın Konya'dan gelen bir grup seyirci olduğu görülüyor. Konyasporlu taraftarlar koltukları kırmıştır, taşkınlık yapmıştır. Bizim seyircilerimizi tahrik etmiştir, ama bizim seyircimiz tüm tahriklere rağmen onlara karşılık vermemiştir. Bizim tarafımızda herhangi olay veya fiili durum yok" diye konuştu.

Sivas ile Konya kentlerinin kardeş şehir olduğunu, yaşanan olaylar sonrasında oluşan gerginliklerin taraftarı futboldan uzaklaştırdığını dikkat çeken Oflaz, "Futbolu gerdiğinizde stada taraftar da gelmiyor. Ortamı germenin hiç mantığı yok. Bu tip olaylar olacaktır, ama biz isterizki hiç olmasın veya ufak çapta olsun. O kadar büyütülecek bir olay olmadı burada. Büyütmemek de gerekiyor. Olayları tüm Konya'ya mal etmemek gerekiyor. Burada küçük bir olay olmuştur. Konya ile aramızda hiçbir problem yok" dedi. Öte yandan, Ankara'da Ramada Otel'de kampa girecek Sivasspor, maç sonrası 2 Ocak 2006'ya kadar izinli olacak.

kerem5800
21.12.2005, 21:30
teşekkürler

Etem-Murat
21.12.2005, 21:33
BUNLARI OFLASMI SÖYLÜYOR İNANMAM İNANAMAM

YatodaSin
21.12.2005, 22:08
BUNLARI OFLASMI SÖYLÜYOR İNANMAM İNANAMAM


Inanmiyacak nevar bunda abi

ayaz_58
18.01.2006, 17:36
Herhalde hedef UEFA, Yiğidoların önünde kimse duramsss...

Kaptan-58
18.01.2006, 17:42
..:: 3 YILDIZINLA HÜRSÜN SİVAS GÜMBÜR GÜMBÜRSÜN ::..

TracyMcGrady58
06.03.2006, 16:56
daha ilk hedefe ulasmadan yeni hedef krumasinlar.önce birinci adim sonra ikinci adim