Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara maci Lig tv de
YatodaSin 15.12.2005, 19:06 Cumartesi günü oynanacak olan Ankaragücü maci naklen Lig Tv den yayilanacak.Maca gidemiyen Tv den izleyebilir.
http://www.ligtv.com.tr/images/template/ligtvcomtr.gif
LigTV Yayin akisi
http://www.ligtv.com.tr/yayinakisi/?day=17&month=12&year=2005&sTime=1
sinan58_34 15.12.2005, 19:11 cok guzel bı fırsat maca gelemeyen yıgıdolar macı lıgtv den naklen ızleyebılırler
alimuharrem58 15.12.2005, 19:13 MAC LİG TVDEN YAYINLANMASI GUZEL IZLEYIN YİĞİDOLAR
Allahtan bir mani olmassa cumartesi günü iki saat işten erken çıkıp izlemeye çalışacağım.
ich_liebe_dich 15.12.2005, 20:05 ÇOK İYİ OLDU ÇÜNKÜ SİVAS TARAFTARI MAÇA İLGİ GÖSTERİYOR
Maçı Lig TV veriyor, saat 14.00 den itibaren. Seyredelim.
serhankaburcuk 16.12.2005, 13:25 Eğer maç Tv de ise çok hoş olur...Sivassporu izleyemeyen Yiğidolar Takımı izlemiş olurlar....
Lig tv de ...İnşallah Ankarada olacağız!!!!Sivasspor Nerede Biz oradayız!!!
Arif Coşkun 16.12.2005, 13:29 Aslında gönül isterki sahada tribünde izleyelim ama bu olanak elbetteki herkes için yok. Tv. nin vermesi çok iyi olmuş,tüm Sivasspor hayranları maçı izleyebilecek. Eskiden bazı maçları TRT1 verirdi demekki,artık ligtv den verilecek.
CÜSSKB-Aynur 16.12.2005, 13:35 çok iyi radyodan biraz taraflı oluyor sanki,
HakkıTİMUÇİN 16.12.2005, 13:38 Malesef maça gidemeyeceğimden, bu habere cok sevindim
Malesef maça gidemeyeceğimden, bu habere cok sevindim
Abi sen Gelmiyon mu maça!!!Sensiz Ankara olmaz walla..bizde gitmiyok!!!!
serhankaburcuk 16.12.2005, 13:41 çok iyi radyodan biraz taraflı oluyor sanki,
Abla radyoda taraflı oluyorda Lig tv de taraflı olmuyormu sanki..Geçen haftalarda oynanan Kayseri&Sivas maçında Lig tv spikeri Kayseri gol atınca ne kadar bağırıyordu...Ama Sivas gol atınca nedense tepkisi çok hafif kalıyordu...
''SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK''...
Arif Coşkun 16.12.2005, 13:43 Abla radyoda taraflı oluyorda Lig tv de taraflı olmuyormu sanki..Geçen haftalarda oynanan Kayseri&Sivas maçında Lig tv spikeri Kayseri gol atınca ne kadar bağırıyordu...Ama Sivas gol atınca nedense tepkisi çok hafif kalıyordu...
Belkide spiker Kayseri'liydi. Bu hafta şansımıza Sivas'lı bir spiker rastlasa güzel olmazmı:)))
Belkide spiker Kayseri'liydi. Bu hafta şansımıza Sivas'lı bir spiker rastlasa güzel olmazmı:)))
Ben anlatıym bari!!!
CÜSSKB-Aynur 16.12.2005, 13:44 Abla radyoda taraflı oluyorda Lig tv de taraflı olmuyormu sanki..Geçen haftalarda oynanan Kayseri&Sivas maçında Lig tv spikeri Kayseri gol atınca ne kadar bağırıyordu...Ama Sivas gol atınca nedense tepkisi çok hafif kalıyordu...
Haklısın Serhan, ama en azından kendimiz karar verebiliyoruz, herkesin gözü önünde gelişiyor. Radyocularımız sağolsun tek sivasspor futbolcuları var gibi anlatıyor, objektif olamıyorlar doğal olarak.:D
Haklısın Serhan, ama en azından kendimiz karar verebiliyoruz, herkesin gözü önünde gelişiyor. Radyocularımız sağolsun tek sivasspor futbolcuları var gibi anlatıyor, objektif olamıyorlar doğal olarak.:D
Walla bende 1 yıl maç anlattım harbidende öyle...
Arif Coşkun 16.12.2005, 13:46 Ben anlatıym bari!!!
hemde çok iyi olur, inşallah birgün onuda yaparsın,murat
macın tvden verileceğine hala inanmıyorum...inşallah verirler...gerçi digitürk bu fırsatı kaçırmaz her halde.
hemde çok iyi olur, inşallah birgün onuda yaparsın,murat
Walla radyoda Anlattım abi..Ama Ligtv ye Almazlar beni..Çok Kawga çıkarırım walla
HakkıTİMUÇİN 16.12.2005, 13:51 Abi sen Gelmiyon mu maça!!!Sensiz Ankara olmaz walla..bizde gitmiyok!!!!
murat zaten kahroluyorum Ankara'ya gelemiyorum diye...yaramı deşme gardas
:(((((
murat zaten kahroluyorum Ankara'ya gelemiyorum diye...yaramı deşme gardas
Ok aBi deşmiyom!!!!:D
serhankaburcuk 16.12.2005, 14:07 murat zaten kahroluyorum Ankara'ya gelemiyorum diye...yaramı deşme gardas
Canın sağolsun be abi senin yerinede iki kat bağırırız...
serhankaburcuk 16.12.2005, 14:09 Haklısın Serhan, ama en azından kendimiz karar verebiliyoruz, herkesin gözü önünde gelişiyor. Radyocularımız sağolsun tek sivasspor futbolcuları var gibi anlatıyor, objektif olamıyorlar doğal olarak.:D
Evet çok haklısın ablacıgım...Valla maçı bende anlatsam bende objektif olmazdım herhalde...
Canın sağolsun be abi senin yerinede iki kat bağırırız...
Walla biz gidemezsek Ankaragüçlüler bağırır heralde 2 kat!:D
serhankaburcuk 16.12.2005, 14:10 Belkide spiker Kayseri'liydi. Bu hafta şansımıza Sivas'lı bir spiker rastlasa güzel olmazmı:)))
Hiç zannetmiyorum abi...
son maçını izleyemeyeceğim bende :( c.tesi sınavmı olur yaw :confused: :confused:
cemal58yiğido 16.12.2005, 15:04 GEÇEN HAFTADA ÖYLE DEMİŞTİNİZ GÖSTERDİMİ???
OFF YAA CUMARTESI 2 DE MAC MI OLUR YA.SANSA BAK.O SAATTE KONSERVATUAR KURSUM VAR.KURSU ASAMAMDA MACIDA IZLEMEYI COK ISTIYOM AMA.NE YAPACAGIM YAA OFF OFFFF
1967_DERNEK_10UR 16.12.2005, 15:49 TV YAYINI OLMASI ÇOK GÜZEL.GURBETTE YAŞAYAN YİĞİDOLAR İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT..
Bln-Fatih58 16.12.2005, 15:50 GÖNÜL ISTERDIKI MAC GIDEBILEYIM AMA NAPALIM BIZDE TV DEN IZLERIZ!(YURTDISINDA OLDUGUMUZDAN HERTHA BERLIN MACINA GIDECEGIZ NAPALIM)
Walla çok güsel...Keşke her maçımızı verse Ligtv..Walla abone sayısında patlama olur!!!
OFF YAA CUMARTESI 2 DE MAC MI OLUR YA.SANSA BAK.O SAATTE KONSERVATUAR KURSUM VAR.KURSU ASAMAMDA MACIDA IZLEMEYI COK ISTIYOM AMA.NE YAPACAGIM YAA OFF OFFFF
Çok basit gardaş, kursiyerlerle maçı izleyin sonra da kaldığınız yerden devam :D
Lig tv'nin maçları veriyor olması ayrıca takımımızın gücünüde ortaya koyuyor... ikinci yarıda daha çok izleriz bence...
Lig tv'nin maçları veriyor olması ayrıca takımımızın gücünüde ortaya koyuyor... ikinci yarıda daha çok izleriz bence...
Ya bu hafta yine Derby war ya ondan bizim maçı weriyor....
Ya bu hafta yine Derby war ya ondan bizim maçı weriyor....
Evet ondan ama alternatif olarak bizim takım olması önemli...
Çok basit gardaş, kursiyerlerle maçı izleyin sonra da kaldığınız yerden devam :D
ADAMLARIN MAÇ HAKKINDA KONUŞTUKARINI HİÇ DUYMADIM ABİ.ZANNETMIYORUM KI IZLESINLER...
ADAMLARIN MAÇ HAKKINDA KONUŞTUKARINI HİÇ DUYMADIM ABİ.ZANNETMIYORUM KI IZLESINLER...
Sen onları hala fanatik yapamadın mı? :D
Sen onları hala fanatik yapamadın mı? :D
ICLERINDE YOKKI ABI BEN NE YAPABILIRIM.
ONLAR BAGLAMADAN KEMANDAN GITARDAN ANLARLAR HAA BIDE PARADAN :D...
CAGLAYAN 16.12.2005, 16:40 http://www.ligtv.com.tr/images/template/ligtvcomtr.gif
Ankaragücü/SIVASSPOR maci Canli yayinda
LigTV Yayin akisi
http://www.ligtv.com.tr/yayinakisi/?day=17&month=12&year=2005&sTime=1
ofgurleyuk78 16.12.2005, 16:40 Biz gurbettekiler maçlara gidemesek bile Sivasspor sevgisini içimizde büyük bir ask ile yasatiyoruz. Tv de maçimiz yayinlaninca herkesten çok mutlu oluyoruz. Hayat sadece Futbol degil. Bunu da yasiniz ilerleyince daha iyi anliyacaksiniz. Sizleri ve sivasspor'u seviyoruz.
çık güzel bi fırsat ama çok hastayım nası gidecem yaa:( gine radioya kaldık sanırım
sivaslıavukat 16.12.2005, 18:30 Başarımız devam ettiği müddetçe klubumüzü izleme fırsatı bulacağız. Biz izledikçe ve maçlar yayınlandıkça daha da çok para kazanacağız. Para kazandıkça klubümüzün başarısı daha da artacak.Bu böyle bir döngü. Çok şükür bugünlerimize.
İnşallah her maçımızı veririler!!!!
1967_DERNEK_10UR 16.12.2005, 18:48 WALLA LİG TV HER MAÇI VERİRSE KÖÜT ALIŞTIRIR HERKESİ MAÇLARA GİTMEK DAHA GÜZEL..
çık güzel bi fırsat ama çok hastayım nası gidecem yaa:( gine radioya kaldık sanırım
giDersin baba bişi olmaz ya....
|