SivasSpor.Com
15.12.2005, 21:30
Sivasspor tesisleri içerisinde bulunan yaklaşık 40 dönümlük alan Karayollarının gönderdiği iş makinasıyla düzleniyor.
Önümüzdeki günlerde ihalesi yapılması beklenen alana,tribünlü sentetik çim saha ve altyapı için bina yapılacak.
Karayolları Bölge müdürü Kürşat Koç un talimatıyla tesislere gönderilen ve çalışmalarına başlayan dozerin,bir kaç gün içerisinde 40 dönümlük alanı istenildiği biçimde düzeltip hazır hale getirmesi bekleniyor.
Sivasspor yöneticileri,bu konuda kendilerine yardımcı olan Karayolları 16.Bölge müdürü Kürşat Koç`a teşekkür ettiklerini ve aynı duyarlılığı diğer kamu kurumlarındanda beklediklerini söylediler.
SİVASSPORa hizmetle SİVASlıya hizmet arasında bir fark göremiyorum,ha SİVASSPORa tesisleri için makina gönderilmiş ha SİVASın yol çalışması için bence hiçbir fark yok amaç SİVASlının mutlu ve huzurlu olması için çalışmaksa ikiside aynı kapıya çıkıyor.
Karayolları Bölge müdürü Kürşat Koç a desteğinden ötürü teşekkür ediyoruz.
Sivas'ta ki bütün resmi ve özel kurumların Sivasspor için seferberlik ilan etme zamanı.....
Haydi hep beraber....
CÜSSKB-Aynur
16.12.2005, 08:26
Sivasspor dan başarı bekleniyorsa, tüm şartların elverişli hale getirilmesi şart.
Bunun için Kurumlarımızın, İşadamlarımızın, Taraftarlarımızın, kısaca tüm Sivas lının üzerlerine düşen görevleri yapmaları gerektiğine inanıyorum.
HakkıTİMUÇİN
16.12.2005, 08:49
VALİLİĞİMİZ (BAŞTA SAYIN VALİMİZ HASAN CANPOLAT) SİVASSPOR İÇİN KONSERLER DÜZENLİYOR..KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA KATILIYOR ...
BELEDİYEMİZ SİVASSPORA FUTBOLCU ALIYOR...
KARAYOLLARI İŞ MAKİNESİ TEMİN EDİYOR....
KISACASI SİVASTAKİ TÜM RESMİ DAİRELER SİVASSPOR İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR...
AMMA VELAKİN...İLK DEFA CIKTIĞIMIZ SÜPERLİGTE ONCA TECRÜBELİ TRİLYONLUK TAKIMLARIN ARASINDA MÜTEVAZİ BÜTÇESİ İLE LİGİ BASINDAN BERİ ÜST SIRALARDA GÖTÜREN SİVASSPORUMUZA YETERLİ TARAFTAR DESTEĞİ YOK... (67 DERNEK HARİÇ)
HAYDİ YİĞİDOLAR KURUMLARIN BİLE BÖYLE CANLA BAŞLA DESTEK VERMEYE ÇALIŞTIĞI BİR ZAMANDA TAKIMIMIZA SAHİP CIKALIM....
NEDE OLSA BİR TANE SİVASIMIZ...VEDE BİR TANE SİVASSPORUMUZ VAR....
serhankaburcuk
16.12.2005, 12:57
Karayolları Bölge müdürümüze teşekkür ederiz....
serhankaburcuk
16.12.2005, 12:58
VALİLİĞİMİZ (BAŞTA SAYIN VALİMİZ HASAN CANPOLAT) SİVASSPOR İÇİN KONSERLER DÜZENLİYOR..KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA KATILIYOR ...
BELEDİYEMİZ SİVASSPORA FUTBOLCU ALIYOR...
KARAYOLLARI İŞ MAKİNESİ TEMİN EDİYOR....
KISACASI SİVASTAKİ TÜM RESMİ DAİRELER SİVASSPOR İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYOR...
AMMA VELAKİN...İLK DEFA CIKTIĞIMIZ SÜPERLİGTE ONCA TECRÜBELİ TRİLYONLUK TAKIMLARIN ARASINDA MÜTEVAZİ BÜTÇESİ İLE LİGİ BASINDAN BERİ ÜST SIRALARDA GÖTÜREN SİVASSPORUMUZA YETERLİ TARAFTAR DESTEĞİ YOK... (67 DERNEK HARİÇ)
HAYDİ YİĞİDOLAR KURUMLARIN BİLE BÖYLE CANLA BAŞLA DESTEK VERMEYE ÇALIŞTIĞI BİR ZAMANDA TAKIMIMIZA SAHİP CIKALIM....
NEDE OLSA BİR TANE SİVASIMIZ...VEDE BİR TANE SİVASSPORUMUZ VAR....
Evet abi çok haklısın 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ hariç...
Karayolarına teşekküler..Benim Babamla Dayımda Karayolcu!!!!
serhankaburcuk
16.12.2005, 13:03
Karayolarına teşekküler..Benim Babamla Dayımda Karayolcu!!!!
Dayısı benim babam yani...Tekrardan teşekkür ederiz...
1967_DERNEK_10UR
16.12.2005, 15:07
dün tesislere gitmiştik futbolcu abilere moral için..dün benimde dikkatimi çekti karayolları'nın aracı yandaki bir arsada düzeltme çalışması yapıyordu..ama benim anlamadığım yazın bu işi niye yapmadılar kış ayına kaldı.??:confused:
tüm insanıyla kenetlemeya başladık... ilerleyen zamanlarda bu destek cok daha büyüyecektir... karayolları müdürüne ve calısanlarına teşekkür ederim...
dün tesislere gitmiştik futbolcu abilere moral için..dün benimde dikkatimi çekti karayolları'nın aracı yandaki bir arsada düzeltme çalışması yapıyordu..ama benim anlamadığım yazın bu işi niye yapmadılar kış ayına kaldı.??:confused:
Gardaş o kato kepçeler yaz kış dinlemez...DAğı bilem delleller!!!!:D