Orijinalini görmek için tıklayınız : 17. HAFTA HAKEMLERI
SivasSpor.Com 15.12.2005, 22:38 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında düdük çalacak hakemler şöyle:
16 Aralık Cuma:
20.00 Kayserispor - Galatasaray: Yunus Yıldırım
17 Aralık Cumartesi:
14.00 MKE Ankaragücü - Sivasspor: Mehmet Fatih Gökçe
16.30 Malatyaspor - Gaziantepspor: Tolga Özkalfa
19.00 Fenerbahçe - Denizlispor: Oktay Demiray
18 Aralık Pazar:
14.00 Diyarbakırspor - Samsunspor: Selçuk Dereli
14.00 Çaykur Rizespor - Gençlerbirliği: Cüneyt Çakır
14.00 Konyaspor - Vestel Manisaspor: Hakan Sivriservi
14.00 Ankaraspor A.Ş. - Kayseri Erciyesspor: İsmet Arzuman
19.00 Beşiktaş A.Ş. - Trabzonspor A.Ş.: Serdar Tatlı
Hakem Mehmet Fatih Gökçe' fazla izleme imkanım olmadı,gs-fb maçındada bariz hatalar görmedim.
Adil bir yönetim gösterirse bu maçı biz alırız İnşallah,hakem sadece ve sadece adil olsun o bize yeter,kim kazanırsa kazansın ama maçı iki tarafta 11 kişi oynasın 12 veya 13 kişi değil...
ofgurleyuk78 15.12.2005, 23:32 Bize numara yapmasinlar yeter. Romen Diyojen ne demis? " Gölge etme baska ihsan istemem." Hakemlerde bize gölge etmesin yeter.
yine genç bir hakem... şahsen benim bu hakemle 2 sene önce bire bir göüşmüşlüğüm var abiside eski hakemlerden çok iyi bir hakem yani kişilik olaak kasıtlı bişey yapmaz ama genc hakem her hataya açık bir hakem inş bizim macta çok dikkatli olur
serhankaburcuk 16.12.2005, 14:05 Valla benim hakemlere pek güvenim kalmadı...Bu hafta Erol Ersoy Konya maçında beni ve taraftarımızı delirtti yani...İnşallah Mehmet Fatih Gökçe iyi bir yönetim gösterir ve rakiplerin etkisinde kalmaz...
1967_DERNEK_10UR 16.12.2005, 16:04 bu hakem toy daha herhalde bizim maçımızı yönettimi hiç??
İnşallah hakemlerden bu hfta dertli olmayız!!!!
GENÇ BİR HAKEM İYİ BİR MAÇ YÖNETİR İNŞALLAH
serhankaburcuk 16.12.2005, 17:56 Her hafta hakemlerden çekiyoruz...İnşallah bu hafta bu genç hakem bize yalnış yapmaz...
iyi niyetli bir hakem ama...deneyimsiz...bence bu maca verilmemliydi.
Arif Coşkun 16.12.2005, 18:03 Yüreğini,dürüstlüğünü ortaya koyarsa iyi bir maç yönetir,art niyetli olursa yaşlı,olsun genç olsun birşey farketmez.Umarım sonuca etki edecek kararlar uygulamaz. Bu tür hakemler göze girmek için eminimki,adaletli bir tutum göstermek ister,artık hayırlısı.
1967_DERNEK_10UR 16.12.2005, 18:42 Yüreğini,dürüstlüğünü ortaya koyarsa iyi bir maç yönetir,art niyetli olursa yaşlı,olsun genç olsun birşey farketmez.Umarım sonuca etki edecek kararlar uygulamaz. Bu tür hakemler göze girmek için eminimki,adaletli bir tutum göstermek ister,artık hayırlısı.
BİR LAF VAR ARİF AĞBI..ANASINA BAKTA KIZINI AL BABA MESLEĞİ HAKEMLİK OLAN HAKEMLER HİÇ TE İYİ MAÇLAR YÖNETMİYOR..BU İŞ TAHTA ÇIKMAYA BENZİYOR ARTIK HAKEMLİKTE BABADAN-OĞULA GEÇİYOR..BABALARINA HİÇ ÇEKMEMİŞLER...
BİR LAF VAR ARİF AĞBI..ANASINA BAKTA KIZINI AL BABA MESLEĞİ HAKEMLİK OLAN HAKEMLER HİÇ TE İYİ MAÇLAR YÖNETMİYOR..BU İŞ TAHTA ÇIKMAYA BENZİYOR ARTIK HAKEMLİKTE BABADAN-OĞULA GEÇİYOR..BABALARINA HİÇ ÇEKMEMİŞLER...
Walla keşke benim babamda hakem olsaydı :D
ElbeyLi58 17.12.2005, 11:59 Sivasspor en son galibiyetini yine M.Fatih Gökce’nin
yönetigi macta almasti
bügünde ögle olur........
LiS67_Uğur 17.12.2005, 12:05 her hafta hakemlerden nasibimizi alıyoruz ama bu hafta insallah böyle birşeyle karşılaşmayacağız...
LiS67_Uğur 17.12.2005, 16:29 bu haftada hakemlerden nasibimizi aldık gecmiş olsun alabileceğimiz bir maçı alamadık...
wALLA HAKEM OYUNUN TEMPOUSUNU DÜŞÜRDÜ.....SEYİR ZEVKİDE OLMADI HALİYLE!!!!
serhankaburcuk 17.12.2005, 23:25 Hakem aslında ilk yarı iyiydi..Maçın temposuna ayak uydurdu..İkinci yarı kritik hataları vardı...Öncelikle İsmetin Hakanı düşürdüğü pozisyonda bence ikinci sarı kart değilde direkt kırmızı gerekliydi...Attığımız gol ise bence tertemizdi...Ve golü vermedi...
HakkıTİMUÇİN 17.12.2005, 23:27 Hakem aslında ilk yarı iyiydi..Maçın temposuna ayak uydurdu..İkinci yarı kritik hataları vardı...Öncelikle İsmetin Hakanı düşürdüğü pozisyonda bence ikinci sarı kart değilde direkt kırmızı gerekliydi...Attığımız gol ise bence tertemizdi...Ve golü vermedi...
haklısın..bide penaltımızı vermedi...ankaragücü kalecisinin gökhana yaptığı %100 penaltıydı bana göre
haklısın..bide penaltımızı vermedi...ankaragücü kalecisinin gökhana yaptığı %100 penaltıydı bana göre
WAlla penaltımızı yediler...Temiz golümüzü de wermediler....
serhankaburcuk 17.12.2005, 23:29 haklısın..bide penaltımızı vermedi...ankaragücü kalecisinin gökhana yaptığı %100 penaltıydı bana göre
Abi kime dert yanacağız ki....Federasyon,Tahkim ve hakemler hepsi Fenerin kölesi olmuş....Semih 3 maç ceza alıyor Nobre ve anelka sakat diye ceza affediliyor...Böyle bişey olurmu...Bu federasyon ve hakemlerle biryere gidemeyiz...
Abi kime dert yanacağız ki....Federasyon,Tahkim ve hakemler hepsi Fenerin kölesi olmuş....Semih 3 maç ceza alıyor Nobre ve anelka sakat diye ceza affediliyor...Böyle bişey olurmu...Bu federasyon ve hakemlerle biryere gidemeyiz...
Bunlar 7 den 70 e böyle kökten değişim şart!!!!!Federasyonundan tahkiminee
1967_DERNEK_10UR 20.12.2005, 00:37 HEP AYNI ŞEYLERİ YAZIYOZ ÇİZİYOZ..PENALTIMIZ VERİLMEDİ GOLÜMÜZ SAYILMADI..BİZ BUNLARI GÖRÜYOZDA BUNLAR GÖNDEREN MERCİ GÖRMÜYOR MU??HAKEME TEPKİ KOYUNCA DA CEZA ALIYORSUN YERDEN YERE VURULUYORSUN...:mad:
HEP AYNI ŞEYLERİ YAZIYOZ ÇİZİYOZ..PENALTIMIZ VERİLMEDİ GOLÜMÜZ SAYILMADI..BİZ BUNLARI GÖRÜYOZDA BUNLAR GÖNDEREN MERCİ GÖRMÜYOR MU??HAKEME TEPKİ KOYUNCA DA CEZA ALIYORSUN YERDEN YERE VURULUYORSUN...:mad:
ya ben gol olayını yeni öğrendim :( demekki adamın düşük not alması boşuna değilmiş :(
serhankaburcuk 20.12.2005, 20:28 Bugün Fanatik gazetesinde hakemlerin hakkında Serdar ÇAKIR'ın yaptığı yorumu okudum ...Yorumda M.Fatih Gökçenin çok kötü bir yönetim gösterdiğini Sivassporun bir penaltısını es geçtini Hakan Bayraktara yapılan faulün direkt Kırmızı kart olduğunu,Ve Sivassporun attığı golün nizami bir gol olduğunu yazmış...Yani anlayacagınız hakemler Sivasın hakkını her hafta olduğu gibi bu haftada gaspettiler...Haftanın en kötü hakemi seçilmiş...
serhankaburcuk 20.12.2005, 20:29 Bunlar 7 den 70 e böyle kökten değişim şart!!!!!Federasyonundan tahkiminee
Hepsi Fenerin uşagı....
|