Orijinalini görmek için tıklayınız : DEVREYİ MUTLU KAPATACAĞIZ

SivasSpor.Com
16.12.2005, 20:48
Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin Yerlikaya, Ankara-gücü maçını kazanarak ilk yarıyı mutlu bir şekilde kapatacaklarını söyledi.

Ankaragücü maçı öncesi bir açıklama yapan Sivasspor’u başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin, hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Kendilerini zor bir maçın beklediklerini belirten Hayrettin, “Son haftalarda düşüş içerisindeyiz. Rakibimiz ise çıkış arayan bir ekip. Lig’in artık son haftasına girdik. Bu maçı kesinlikle kazanmak istiyoruz. Böylece devre arasına mutlu bir şekilde olacağız. Ben ve diğer futbolcu arkada-şlarımda bunun bilincinde. Bunun içinde sahada elimizden gelen herşeyi yapacağız ve Ankara deplasmanından galibiyet ile döneceğiz”dedi.

Son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerine de deyinen Hayrettin kendisine resmi bir teklif gelmediğini ancak bir çok takımın kendisi ile yakından ilgilendiğini menajerleri aracılığıyla öğrendiğini belirtti.

Hayrettin konu ile ilgili açıklamasında, “Şuanda Lig hala bitmedi. Lig bitmeden transfer düşünemem. Bana resmi bir teklif gelmedi ama menajerlerim bir çok takımın benimle ilgilendiğini ve kadrosuna dahil etmek istediğini öğrendim. Bu her futbolcunun isteyeceği ve hayali olan şeylerdir. Lig bitsin gerekli görüşmeleri yaparız. Yönetim Kurulum gitmemi isterse seve seve giderim. Sonuçta benimde hayallerim var. Bende her futbolcu gibi ülkemizin büyük takımlarında forma giymek isterim” şeklinde gidebileceği sinyallerini verdi.

1967_Dernek_Ayhan
16.12.2005, 20:51
HAYRETTİN DEDİYSE YAPARIZ.......

SENİN GİBİ OYUNCUYU NERDE BULACAKLAR İSTERLER TABİ

GuNaY
16.12.2005, 21:01
Dediyse vardır bir bildiği..
İsteyen çok olur bakalım hangisinde karar kılınacak

MERİÇ
16.12.2005, 21:05
Hayrettinin ağzından bal damlamış...inşallah alıcaz ankaragücü maçını.....

ofgurleyuk78
16.12.2005, 21:08
Sana ve arkadaslarina güveniyoruz. Allah kalbinize göre versin.

gercek58li
16.12.2005, 21:43
AGZINA SAGLIK YIGIDOM!!!
SEN DEDIKTEN SONRA BIZE SÖYLEYECEK LAF DÜSERMI?

Etem-Murat
16.12.2005, 21:52
AGZINA SAGLIK YIGIDOM!!!
SEN DEDIKTEN SONRA BIZE SÖYLEYECEK LAF DÜSERMI?
senda haklısın kardaş

1967_DERNEK_10UR
16.12.2005, 22:01
takımın üstünde inanılmaz bir durgunluk var inşallah son maçta bu sorunu atlatacaz...