Orijinalini görmek için tıklayınız : DEVRE ARASI TATİLİ BAŞLADI
SivasSpor.Com 19.12.2005, 20:01 Sivasspor pazar günü deplasmanda oynadığı Ankaragücüspor maçının ardından tatile girdi.
Kırmızı-Beyazlılar yaklaşık iki hafta tatil yapıp ardından Antalya Manavgat’ta kampına girecek.
Sivasspor’da devre arası tatili önceki gün oynanan Ankaragücüspor maçının ardından başladı.
ilk yarının son maçında deplasmanda Ankaragücüspor ile karşılaşan Sivasspor takımı, bu zorlu deplasmandan bir puanla döndü. Kırmızı-beyazlılar bu maçın ardından devre arasına girilmesi nedeniyle 14 günlük bir izine çıktı.
Sivassporlu futbolcular bu Ankaragücü maçının ardından tatillerini değerlendirmek için ilimizden ayrıldı.
Sivassporlu futbolcular, 14 gün boyunca yapacağı tatilini 02 Ocak’ta noktalayacak. Kırmızı-Beyazlılar Antalya’da aynı gün tam kadro olarak toplanarak Turkcell Süper Lig’inin ikinci yarısı için çalışmalara başlayacak olan Sivasspor takımı, Antalya Manavgat kampını Ocak ayının 17’sinde tamamlayacak. Ardından ilimize dönecek olan Sivasspor lig maçına hazırlanacak.
TATIL ONLARINDA HAKKI .İNŞALLAH DÖNÜŞLERİ MUHTEŞEM OLUR.
İKİNCİ YARIDA FIRTINA GİBİ ESCEKLERİNE EMİNİM
sinan58_34 19.12.2005, 21:12 TATİLİ HAKETTI OYUNCULARIMIZ İNSALLAH 2. SEZON DA AYNI PERFORMANSI GOSTEREREK BIZE IKICI BI MUTLULUGU YASATACAK
1967_DERNEK_10UR 19.12.2005, 23:25 DEVRE ARASINDA TAKIM 2.YARIYA BOMBA GİBİ GİRECEK İNŞALLAH..
Bizleri fazlasıyla mutlu eden takımımız tatilide haketti... gönül isterdiki her hafta izleyelim, ama neticesinde onlarda insan...
hancer58 20.12.2005, 00:56 BASTA MUTLU OLDUK AMA SONUNUMUZ HUZUN OLDU BENCE YA BASTAN BU KADAR İYİ GİTMİCEKLERDİ YADA SONUNU GETİRECEKLERDİ ACIKCASI BEN BU DURUMDAN HOSNUT DEGILIM OZELLIKLE KAYSERININ GERISINDE KALMAKTAN
Yapılan ufak tefek hatalara rağmen çok başarılı bir ilk yarı yaşattılar bize,dinlenmek elbetteki hakları.
İkinci yarı İnşallah muhteşem bir futbolla onları bekliyoruz.
yerliturkuaz 20.12.2005, 09:58 TUM FUTBOLCULAR VE TEKNIK HEYET HAKETTI TATILI. KENDILERINE IYI BAKARLAR VE IKINCI YARIYA BOMBA GIBI DONERLER INSALLAH.
Türkcell süper ligine yükseldiğimiz ilk yılımızda bize bu güzellikleri yaşatan futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu güzel futbolu ikinci devre daha da fazla görmek istiyorum. Belki istemeyerek onlara kırıcı yazılar yazmış olabilirim. Eğer böyle bir şey oldu ise kendilerinde özür dilerim.
antalyali_yigido 20.12.2005, 11:03 SİVASSPORUM MANAVGAT'A ŞEREF VERECEK
--------------------------------------------------------------------------------
MANAVGATTAKİ BİR SİVASLI OLARAK İKİ YILDIR DEVRE ARASINDAKİ KAMPINDA YANLIZ BIRAKMADIĞIM TAKIMIMI BU DEVRE ARASINDADA YANLIZ BIRAKMAYACAĞIM. MANAVGATTA SİVASLI BİR HAYLİ VAR HAZIRLIK MAÇLARINDA HEPSİNİ TOPLAR MAÇA GÖTÜRÜRÜM MERAK ETMEYİN GELMESELER BİLE BEN VARIM YETMEZMİ BÜTÜN GARDAŞLARIM MANAVGATTAKİ SİVASSPOR MAÇLARINA GELİRSE BENİ BULSUN MSN DEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
(DEVRE ARALARINI ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ SİVASSPORUM YANIMA GELİYOR)
İnşallah 2.yarıya fırtına gibi gireceğiz...Sakatlar iyileşecek..Yeni futbolcu arkadaşlarımızında katılımıyla yine ligin ilk haftalarında olduğu gibi diğer takımlara Kök söktüreceğiz...
serhankaburcuk 20.12.2005, 19:25 Tatile aslında Ankaragücü maçında girmişlerdi...Biraz kafalarını maça verselerdi 10 kişilik Ankara takımını rahat geçerdik...Neyse hayırlısı olsun bakalım..İnşallah ikinci yarıya bomba gibi gireceğiz...
Etem-Murat 20.12.2005, 19:38 TATİLE ĞİRELİ COK OLDU HELE ANKARA MACINDA TAM TADİLDELERMİŞ ĞİBİ TOP OYNADILAR
gercek58li 20.12.2005, 19:41 Bir aylik tatil bize pek yaramayacak,nasil gececek koskoca 4 hafta?
Onlara yarar insallah ve daha iyi dönüs yaparlar!
serhankaburcuk 20.12.2005, 19:42 Bir aylik tatil bize pek yaramayacak,nasil gececek koskoca 4 hafta?
Onlara yarar insallah ve daha iyi dönüs yaparlar!
İnşallah yeni transferler ile muhteşem bir dönüş yapacağız....
İnşallah yeni transferler ile muhteşem bir dönüş yapacağız....
İnşallah............
serhankaburcuk 20.12.2005, 19:44 İnşallah............
Yeni transferler inşallah takıma hemen uyum sağlarlar...
SİVASSPORUM MANAVGAT'A ŞEREF VERECEK
--------------------------------------------------------------------------------
MANAVGATTAKİ BİR SİVASLI OLARAK İKİ YILDIR DEVRE ARASINDAKİ KAMPINDA YANLIZ BIRAKMADIĞIM TAKIMIMI BU DEVRE ARASINDADA YANLIZ BIRAKMAYACAĞIM. MANAVGATTA SİVASLI BİR HAYLİ VAR HAZIRLIK MAÇLARINDA HEPSİNİ TOPLAR MAÇA GÖTÜRÜRÜM MERAK ETMEYİN GELMESELER BİLE BEN VARIM YETMEZMİ BÜTÜN GARDAŞLARIM MANAVGATTAKİ SİVASSPOR MAÇLARINA GELİRSE BENİ BULSUN MSN DEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
(DEVRE ARALARINI ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ SİVASSPORUM YANIMA GELİYOR)
Haklısın burak seni en çok mutlu eden Sivasspor'un yanına gelmesi olacaktır...
Bizi sıcak haberlerinden mahrum bırakma:) ;)
extrasivas 21.12.2005, 04:34 devre arasi tatili ins. sivassporun gucune guc katar ve sampiyonluk ugruna olan bu yarista husrana ugramaz
|