Orijinalini görmek için tıklayınız : FENER HAYRO İÇİN DEVREDE

SivasSpor.Com
19.12.2005, 21:04
Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin Yerlikaya için Galatasaray’dan sonra Fenerbahçe’de devreye girdi

Galatasaray’ın uzun süredir peşinde koştuğu ve kadrosuna dahil etmek için büyük uğraşlar verdiği Hayrettin için Fenerbahçe’de teklifte bulundu. Fenerbahçe’nin de Hayrettin için teklif yapması ezeli rakipler arasında yeni bir yarışın başlamasına neden oldu.
-İKİ DEV KAPIŞIYOR-
Galatasaray çok istediği Hayrettin’i kadrosuna dahil etmek için baskısını ve görüşmesini daha da artırırken, Fenerbahçe ezeli rakibine çok ihtiyacı olduğu bu genç yıldızı kaptırmak niyetinde değil. Bu nedenle Fenerbahçe’de tekliflerini daha da yoğunlaştırırken, yeşil sahadaki rekabetlerini tamamen transfere taşımış durumda. Sivasspor Yönetimi rekabet nedeniyle Hayrettin’in bon servis bedelini daha yukarı çekerken, şimdiden Hayrettin’in bedeli 3 Milyon EURO’yu geçti.
Hakikat Gazetesi

gercek58li
19.12.2005, 21:08
Hayrettin gibi bir yigidoyu almak o kadar kolay olmamasi lazim.
Kesenin agzini acsinlar ve sene sonuna kadar beklesinler!

kadir20
19.12.2005, 21:08
hayrettin cimbom a gitse büyük bi eksigini gidercek ve güclencek fener de cimbom un güclenmemesi ve eksigi bulunan yeri doldurmamasi icin böyle bi teklif yapti,simdi hayrettin cimbom a giderse büyük bi ihtimal ilk 11 de oynama sansi var ama fenere giderse yedek klubesinden disari cikartmazlar,benim görüsüm

drummer
19.12.2005, 21:11
bu iki takımın talip olması hayrettinin fiatını yükseltir.
akıllın yönetici bu işten en karlı çıkandır.
işallah yöneticilerimiz akıldan ve haktan tarafta olurlar.

sinan58_34
19.12.2005, 21:21
bence hayrettın sezon sonuna kadar sivassporda kalmalı sezon sonunda gereklı degısıklıkler yapılmalı

Arif Coşkun
19.12.2005, 21:24
Bir kulup bir futbolcuya talipken,diğer bir kulubün devreye girmesi doğru bir davranış biçimi değil aslında,fakat bu Hayrettin'in fiyatının dahada artmasına neden olur buda bizim açımızdan iyi olur,kulup kasanına daha fazla para girer.
Hayırlısı olsun artık.

özdilek yılmaz
19.12.2005, 21:29
Hayrettinin bir sezon daha sivassporda deneyim kazanması kendisi için daha iyi olur büyük takımlarda oynamak o kadar kolay degil,eger tutturamassa kaybolur gider hem hayrettine hem türk futboluna yazık olur.

abircan
19.12.2005, 21:29
AÇIK PAZAR SATAN VARSA ALICIDA ÇOK OLUR MÜHİM OLAN BUNDAN MAKSİMUM FAYDA VE FİYATI SAĞLAMAKTIR, KIRDIR FB Yİ GS YE YÜKSELT FİYATI, BU DOĞA KANUNU GİBİ BİRŞEY

drummer
19.12.2005, 21:35
AÇIK PAZAR SATAN VARSA ALICIDA ÇOK OLUR MÜHİM OLAN BUNDAN MAKSİMUM FAYDA VE FİYATI SAĞLAMAKTIR, KIRDIR FB Yİ GS YE YÜKSELT FİYATI, BU DOĞA KANUNU GİBİ BİRŞEY
bende onu diyorum abircan
ama bizde o kadar işi bilen yönetici varmı onu bilmiyorum:
ve gerçekten sonucunu merak ediyorum

kadir20
19.12.2005, 21:36
tamam hayrettini satinca klubun kasasi dolsun iyi ama para hersey demek degildir bence hayrettinin harcanmasina degmez ilerde ülkemiz ve milletimiz adina cok seyler yapacak onun icin cok parayi veren degilde ilk 11 de oynatacak olanin almasi yanlisiyim

5841
19.12.2005, 21:38
BENCE HAYRETTİNİN SENE SONUNA KADAR SİVASSPORDAN AYRILACAGINA İNANMIYORUM..

murat_1905_58
19.12.2005, 22:25
bence hayrettin gideceksede galatasaraya gitsin fenere giderse fazla şans bulamaz hee bi de ucuza gitmesin bari İSTANBULLU YİĞİDOLAR_ultrAslan BH

1984zalim58
19.12.2005, 22:32
Sivasspor ve hayrettin için en hayırlısı neyse o olsun.

OPERASYON
19.12.2005, 22:49
S.A..:Gardas Ben diyorumki Harettin gardasimizi veremesinler ilerde bize lazim olacak bir insan suan takimin yukunu cekenlerden bir sivasli o var,canla basla oynuyor...Bize lazim olan Hayretinleri al ben yieymiyorum sen ye veya dusmana silah veremk gibi bir durum ilada gidecekse...en azindan bu sezonun sonuna kadar kalsin derim...Gideceksede Fenerbahceye gitsin cunki Galatasaray oyuncularinin suanki durumu belli ve paarsini oduyemiyor...Anadolu cocugun hepimizin paraya ihtiyaci var ilerisi icinde hayrettin simdiden ne yapti o onun hayatindaki birikimi olacak ve Milli takim ve fenerbahce derken zengin kulupte Para problemi olmaz tabi bir gorus bunlar Allah hakkinda hayirlisi ne ise onu nasip etsin ,Allah yolunu acik etsin Allah utandirmasin oynadigi takimlarda...Bileginin hakki ve yuregiyle oynuyan bir gardasimiz...Selam ve dua ile...s.a

ulaşlı yiğido58
19.12.2005, 22:53
bence hayretini sivasspor hemen satsın çünkü hayretinin kafası karışır ve performansına etki eder buda sivasspor için iyi olmaz bence sivasspor 1milyoneuro+mahmut hanefiye karşılık versin hayrettini yada 2 milyon euro

1967_DERNEK_10UR
20.12.2005, 00:31
ARTIK GİDECEKSE GİTSİN KALACAKSA KALSIN KİME GİDECEĞİBDE ÖNEMLİ DEĞİL..FENER VEYA GALATASARAY..AMA BU TRANSFER DEVRE ARASINDA BİTSİN TAKIM İÇİN VE HAYRETTİN İÇİN N HAYIRLISI BU..2.YARIDA DA BU TRANSFER BİLMECESİ SÜRERSE TAKIMDA DENGELER BOZULUR...

GuNaY
20.12.2005, 01:17
ARTIK GİDECEKSE GİTSİN KALACAKSA KALSIN KİME GİDECEĞİBDE ÖNEMLİ DEĞİL..FENER VEYA GALATASARAY..AMA BU TRANSFER DEVRE ARASINDA BİTSİN TAKIM İÇİN VE HAYRETTİN İÇİN N HAYIRLISI BU..2.YARIDA DA BU TRANSFER BİLMECESİ SÜRERSE TAKIMDA DENGELER BOZULUR...
Çok haklısın bizde oynamadıktan sonra hangi takıma transfer olduğu çokta önemki değil... bizler herzaman onun destekcisi olacağız... ayrıca dediğin gibi motivasyon açısından da önemli, transfer haberlerinin puan kayılarına etki ettiğini düşünüyorum...

YatodaSin
20.12.2005, 01:45
hayrettin cimbom a gitse büyük bi eksigini gidercek ve güclencek fener de cimbom un güclenmemesi ve eksigi bulunan yeri doldurmamasi icin böyle bi teklif yapti,simdi hayrettin cimbom a giderse büyük bi ihtimal ilk 11 de oynama sansi var ama fenere giderse yedek klubesinden disari cikartmazlar,benim görüsüm
^

Gardas Hayrettin nereye gitse oynar.Zaten Türkiyede sol kanat oyuncusu araniyor,Milli takima bile alindi iyi oynayisindan.Insallah Milli Takimdada ilk 11 girerde gögüsümüzü kabartir.Fenerde Hayrettin gibi bir oyuncu ariyodu,kesin ilk 11 girer

hancer58
20.12.2005, 01:49
KARDES HAKLISIN BENCE
AMA HAYRETTİN VE SİVASSPORUMUZ İÇİN HANGİSİ DAHA HAYIRLI OLACAKSA ONA GİTSİN

Canlarcafe
20.12.2005, 05:59
Hayrettin'in Fener yada Gs ye gitmesi hem Sivas adina hemde Hayrettin adina olumlu bir gelisme oldugu kanaatindeyim. Önemli olan bunu en kisa zamanda ve en güzel sekilde lehimize cevirerek neticelendirmektir. Ben büyük ihtimal Fenere gidecegini saniyor ve Hayrettin kardesimize yolu sansi bahti acik olsun diyorum.

1967_CLUB_ÖZGÜR
20.12.2005, 08:19
HAYRO KLUP VE KENDISI ICIN EN DOGRUSU NE ISE ONU YAPACAGINA INANIYORUM...INSALLAH HAYROYU AVRUPADADA IZLERIZ....:)

Arif Coşkun
20.12.2005, 09:09
Hangi kulübe gitmesi her ne kadar bizi fazla ilgilendirmesede Sivas'ın bağrından yetişen öz evladıni yinede iyi bir yere gitmesini isteriz. Fenerbahçe yerli futbolcu değirmeni hem yabancı futbolcu saysını artırmak isteyende bu kulup değilmi,eğer olursa umarım harcanmaz Hayrettin oralarda.

Etem-Murat
20.12.2005, 09:31
BENCE COK ERKEN BAŞKA TAKIMA ĞİTMESİ BÜYÜK ŞEHİRDE BOĞULUR ĞİDER
BENDEN SÖYLEMESİ BÜYÜKTAKIM COK FUTBOLCU HARCADI BUNLARIN BİRİDE HAYRETTİN OLMASIN BİRAZ DAHA SABRETSE DAHA İYİ OLUR

Kaptan-58
20.12.2005, 09:38
HAYRETTİN İN 1 SENE DAHA SİVASTA KALMASI LAZIM.. İNŞALLAH GİTMEZ

yerliturkuaz
20.12.2005, 09:46
HAYRETTININ SENE SONUNA KADAR SIVASTA KALIP OYLE GIDERSE HEM SIVAS ICIN YARARLI OLUR HEM KENDISI ICIN YARARLI OLUR. SIVASIDA BASARIYLA TEMSIL EDER BOYLECE. KALBIMIZ ONUNLA

serrkann58
20.12.2005, 13:06
GELSİN PARALAR.......

FATIMA
20.12.2005, 13:42
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, futbolcuları Hayrettin için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlardan teklifler olduğunu belirterek, “Eğer sezon sonunda teklifler bizi ve Hayrettin'i mutlu edecek şekilde olursa bu futbolcuyu veririz” dedi.

umarım harettin ve sivasspor için en hayırlısı olur...

rallicifurkan
20.12.2005, 13:53
hayrettin yıldız oyuncumuz bana kalırsa hayrettini sivasspordan gönderilmesin çünki gelecekte bu oyuncuya 3 milyon euro değil 13 milyon hatta daha fazla euro eder diyorum ayrıca sivasspor bu oyuncuyu kaybetmesin diyorum .

DJMuRaT
20.12.2005, 13:59
Bu büyük takımların işi gücü yok Sivassporu karıştırmak istiyolar heralde...Bizde satılık futbolcu yok..Hayrettini Çok istiyolarsa Alex+Anelka Anacak böyle veririz işlerine gelirse...

CÜSSKB-Aynur
20.12.2005, 14:04
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, futbolcuları Hayrettin için Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlardan teklifler olduğunu belirterek, “Eğer sezon sonunda teklifler bizi ve Hayrettin'i mutlu edecek şekilde olursa bu futbolcuyu veririz” dedi.

umarım harettin ve sivasspor için en hayırlısı olur...

gazete oku.com da gerets in listesinde Hayrettin yok.

FATIMA
20.12.2005, 14:10
gazete oku.com da gerets in listesinde Hayrettin yok.

bu haberin devamınıda yazayım o zaman...

Savunma oyuncusu Hayrettin'in kendileri için çok değerli ve Sivas'tan (A) Milli Takım'a giden tek futbolcu olduğunu ifade eden Uygun, “Biz onun her zaman yönetim kurulu ve Sivas halkı olarak önünü açmak isteriz. İlk defa (A) Milli Takım'a Fatih Terim'in çağırdığı bu futbolcunun buradan (A) Milli Takım formasını da giymesini istiyoruz. Eğer sezon sonundaki teklifler bizi ve Hayrettin'i mutlu edecek şekilde olursa bu futbolcuyu veririz” diye konuştu.
Hayrettin'i, ancak sezon sonunda verebileceklerini anlatan Uygun, ”Ama devre arasında prensip olarak anlaşır, onlardan bazı futbolcuları alır, Hayrettin'i de sezon sonunda vermek şartıyla da böyle bir alternatif de yapabiliriz” dedi.

Taraftarları Sivasspor-Konyaspor maçına çağıran Uygun, "Zor ve çekişmeli bir maç olacak. Anderson, Muhammed ve aynı zamanda cezalı olan Petkoviç'in sakatlıkları bizim için bir handikap. Ama onların yokluğunu diğer arkadaşları tamamlayacaktır. Kazanmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Kalan son 2 haftada en az 4 puan alarak ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirmiş oluruz” dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/3619961.asp?sd=4(bakabilirsini z)

1967 dernek serkan20
20.12.2005, 14:50
walla ben hayronun sezon sonu gitmesi kanaatindeyim

Alpaslan DEMIR
20.12.2005, 15:34
SEN BEKLE GARDASIM YIGIDOM BENIM

DAHA ONLAR COK KOSACAK YIGIDOLARIMIN PESINE

garibo58
20.12.2005, 17:50
Kalırsa takım için iyi olmaz,gitsin hem kendini hem sivasımızı temsil etsin.Sivasımız mali yönden güçlenir hem kendi kazanır hem sivas.Fenere giderse belki takıma giremez fakat ömür boyu maddi sıkıntı çekmez hayatını garanti eder.Herşeyin hayırlısı olsun.ALLAH yolunu açık etsin

zERon
20.12.2005, 18:19
Kesinlikle haklısın kardeş.Fenerin inat uğruna yapılan bi şey başka bi şey değil..
Ama eğer fener alırsa Hayrettine yazık olur gibime geliyor..
Hayırlısı olsun ne diywlim

mehmet34
20.12.2005, 19:03
bu iki takımın talip olması hayrettinin fiatını yükseltir.
akıllın yönetici bu işten en karlı çıkandır.
işallah yöneticilerimiz akıldan ve haktan tarafta olurlar.
DOĞRU KARAARI VERİRLER
HER ŞEY SİVAS İÇİN

eren1
20.12.2005, 19:14
FENERBAHÇENİN CİDDİ ANLAMDA HAYRETTİNİ İSTEDİĞİNE İNANMIYORUM SADECE EZELİ RAKİBİNİN TALİP OLDUĞU BİR FUTBOLCUNUN EKONOMİK OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİREN RAKİBİNE OLABİLDİĞİNCE YÜKSEK MALİYETE MAL OLMASINI İSTİYORLAR...

ANCAK GALATASARAYIN ŞU AN İMKANLARI COK KISITLI VE YERLİ BİR FUTBOLCUYA YAZILANLAR GİBİ 3 MİLYON EURO VEREMEZ ONUN İÇİN BU TRANSFERİN YÜKSEK FİYATLA OLMASI İMKANSIZ ....

serhankaburcuk
20.12.2005, 20:21
Valla ben daha öncede söylediğim gibi Hayrettin bence bu sezon sonuna kadar Sivassporda devam etmeli ve sezon sonunda karar vermeli...Hem tecrübe kazanır hemde maddi açıdan Sivasspora daha çok fayda sağlamış olur...İnşallah Sivasspor ve Hayrettin bu transferin sonunda kazanan olur...

DJMuRaT
20.12.2005, 20:27
Valla ben daha öncede söylediğim gibi Hayrettin bence bu sezon sonuna kadar Sivassporda devam etmeli ve sezon sonunda karar vermeli...Hem tecrübe kazanır hemde maddi açıdan Sivasspora daha çok fayda sağlamış olur...İnşallah Sivasspor ve Hayrettin bu transferin sonunda kazanan olur...

Bizimde temennimiz o yönde!!!!

serhankaburcuk
20.12.2005, 20:32
Hayrettin sezon sonuna kadar kalmalı hem kendi için hemde takım için...

mahmutarslan
22.12.2005, 16:46
hayrettini kesinlikle fener almamalı diye düşünüyorum.eğer fener alırsa türk futbolunda hayrettin diye birisini göremeyiz.sahalardan silinir..sırf galatasaraya kaptırmamak için bastırmaları doğal.fenerin o mevkide birsürü futbolcusu var.dolayısıyla ihtiyacı yok.sivas hayrettini satmasın demiyorum.kulubün paraya ihtiyacı var çünkü.ben türk futbolu açısından düşünüyorum..

kısacası hayrettin fenerde harcanır kardeşlerim..görüşmek üzere

DJMuRaT
22.12.2005, 16:47
hayrettini kesinlikle fener almamalı diye düşünüyorum.eğer fener alırsa türk futbolunda hayrettin diye birisini göremeyiz.sahalardan silinir..sırf galatasaraya kaptırmamak için bastırmaları doğal.fenerin o mevkide birsürü futbolcusu var.dolayısıyla ihtiyacı yok.sivas hayrettini satmasın demiyorum.kulubün paraya ihtiyacı var çünkü.ben türk futbolu açısından düşünüyorum..

kısacası hayrettin fenerde harcanır kardeşlerim..görüşmek üzere

hAKLISIN KARDEŞİM..FENERDE DAUM ÜMİT ÖZATTAN VAZGEÇİP HAYRETTİNİ OYNATMAZ...HAYRETTİN İNŞ.BUNLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUR...

Disi Kartal_58
22.12.2005, 17:22
hAKLISIN KARDEŞİM..FENERDE DAUM ÜMİT ÖZATTAN VAZGEÇİP HAYRETTİNİ OYNATMAZ...HAYRETTİN İNŞ.BUNLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUR...

çok doğru söylüyorsun bende aynı fikirdeyim

DJMuRaT
22.12.2005, 17:25
çok doğru söylüyorsun bende aynı fikirdeyim

Eyvallah...Sence Bjk de oynar mı ??yani Tigana şans verir mi Hayro ya???