Orijinalini görmek için tıklayınız : >AnTi-KeNeLeR derneği<
efsanedavulcu 30.08.2005, 11:34 ARKADASLAR BİZ ANTİ-KENELER DERNEĞİ OLARAK KENELER E VE KENE SEVENLERİNE KARŞIYIZ...AMACIMIZ BU KAN EMİCİ HAŞERELERİ YER YÜZÜNDEN KALDIRMAK....
ANTİ-KENELER DERNEĞİ İŞKENCE BAŞKANI OLARAK HEPİNİZE SESLENİYORUM...
KENELER DÜŞMANIMIZDIR KANIMIZI EMEN VE BİZİ YOK ETMEYE ÇALIŞAN MAHLUKLAR DOSTUMUZ OLAMAZ....
HAYDİ SİVASLILAR ANTİ-KENELER DERNEĞİNE SENDE ÜYE OL!..MUTLU OL UNUTULMAMALIKİ BİZİM TEK AMACIMIZ KENE DÜŞMANLIĞIDIR KENELER İ SEVEN MUHALEFETLER DE ER GEÇ ENİNDE SONUNDA BİZİM SAFLARA KATILACAKTIR...AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK!..
ANTİ-KENELER TEK BAŞINA İKTİDAR...
ANTİ-KENELER E ÜYELİKLERİNİZİ BEKLİYORUZ......
saygılarımızla
AnTi-KeNeLeR yönetim kurulu işkence baskanı özgür yılmaz
Ah KeNeLER KeNeLER !
Çift Ayaklı KeNeLeR!
Çift ayaklı kenelere dikkat Edin
Merak etme Mustafa Gardaş ... Onlar artık Kan Ememeyecekler :D
Kan emici Keneler Artık Karantina altındadır. Kimseye Zarar verecek Güçleri Kalmamıştır muhahahahahaaaaa :D.
anlayana Gider.......................
twity_58 30.08.2005, 12:10 ARKADASLAR BİZ ANTİ-KENELER DERNEĞİ OLARAK KENELER E VE KENE SEVENLERİNE KARŞIYIZ...AMACIMIZ BU KAN EMİCİ HAŞERELERİ YER YÜZÜNDEN KALDIRMAK....
KENELER DÜŞMANIMIZDIR KANIMIZI EMEN VE BİZİ YOK ETMEYE ÇALIŞAN MAHLUKLAR DOSTUMUZ OLAMAZ....
HAYDİ SİVASLILAR ANTİ-KENELER DERNEĞİNE SENDE ÜYE OL!..MUTLU OL UNUTULMAMALIKİ BİZİM TEK AMACIMIZ KENE DÜŞMANLIĞIDIR KENELER İ SEVEN MUHALEFETLER DE ER GEÇ ENİNDE SONUNDA BİZİM SAFLARA KATILACAKTIR...AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK!..
saygılarımızla
benide kayıt et özgür cihad a karsı katıl kenelere ölum dernegının ılk uyelerınden olayım :D
efsanedavulcu 30.08.2005, 12:11 keneler in her turlusune dusmanız ANTİ-KENELER e uye ol mutlu ol...
HakkıTİMUÇİN 30.08.2005, 12:13 canım sivasımızın yakasına yapışan bu kenelerden kurtaracağız....
kenesiz temiz toplum istiyoruz.....İlk icratımız sivastaki tüm keneleri toplayıp havadan manisaya bırakacağız....
eylemlerimiz devam edecek... AKD (anti keneciler derneği)
efsanedavulcu 30.08.2005, 12:20 canım sivasımızın yakasına yapışan bu kenelerden kurtaracağız....
kenesiz temiz toplum istiyoruz.....İlk icratımız sivastaki tüm keneleri toplayıp havadan manisaya bırakacağız....
SAYIN BASKANIM BIZ ELIMIZDEN GELEN ÇABAYI GOSTERECEĞİZ....
AKD. derneği olarak KENELER İN kokunu kurutacagız kurutmadan önce manısaya tatıl e gonderecez sonra GAME OVER!...
bende Anti-Keneler derneğine üye olayım barii
ich_liebe_dich 30.08.2005, 12:35 Bende Anti_keneler Derneğine üyeyim
divrigili_58 30.08.2005, 12:37 Anti-kenelere Bende üyeyim Dostum Doğru Söylüyosun Sivasimizi Kurtaralim şu Yapişkan Hayvanlardan:)
efsanedavulcu 30.08.2005, 12:37 yenı uyelerımız aramıza hos geldınız......
efsanedavulcu 30.08.2005, 12:38 Anti-kenelere Bende üyeyim Dostum Doğru Söylüyosun Sivasimizi Kurtaralim şu Yapişkan Hayvanlardan:)
varoooooooooollllll....AKD KENELERE ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMM
1967_DERNEK_TUĞRUL 30.08.2005, 12:42 ANTİ KENECİYİZ KENE SEVENLERE DÜSMANIZ İLK HEDEFİMİZ KENE SEVENLER BASKANI REPCİ ARİF VE CİHADA KARSI OLACAKTİRR KENELERE VE KENE SEVENLERE ÖLÜMMM.................
HakkıTİMUÇİN 30.08.2005, 14:37 akd (anti Keneciler Derneği) Olarak Ilk Icratimiz Sivastaki Keneleri Havadan Manisaya Birakmakti....
Ikinci Icraatimiz Ise Gönderemediğimiz Keneleri Kisirlaştirmak :) Olacak...üremesinler Ki çoğalmasinlar....
Eylemlerimiz Tabiki Devam Edecek....bizi Izlemeye Devam Edin...
Yaşasin Anti-kene Oprerasyonumuz....
Akd....akd....akd....akd....ak d....akd....akd....akd....akd. ...akd....
akd (anti Keneciler Derneği) Olarak Ilk Icratimiz Sivastaki Keneleri Havadan Manisaya Birakmakti....
Ikinci Icraatimiz Ise Gönderemediğimiz Keneleri Kisirlaştirmak :) Olacak...üremesinler Ki çoğalmasinlar....
Eylemlerimiz Tabiki Devam Edecek....bizi Izlemeye Devam Edin...
Yaşasin Anti-kene Oprerasyonumuz....
Akd....akd....akd....akd....ak d....akd....akd....akd....akd. ...akd....
bu güzel organizasyonda bende olmak isterim :D
efsanedavulcu 30.08.2005, 20:14 GUNAY ABİCİM SENDE BİZDENSİN ELELE VERİP BU KENELER İ BİTİRECEĞİZ..
biziizlemeye devam edin
CAGLAYAN 30.08.2005, 20:36 Keneler Hakkinda Bir Baska Topic Daha Acilirsa Topiclerin Hepsi Silinecegi Duyurulur !!!
1967_DERNEK_TUĞRUL 30.08.2005, 20:38 OOO GÜNAY ABİMİZİDE ARAMIZDA GÖRMEK BİZİ MUTLU EDİYORR GÜNAY ABİ SENDE ARTIK AKD DENSİNN VAROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL..... .............
KENELERE WEEEE SEVENLERE ÖLÜMMMMMMMMMMMMMMM............ ....
HakkıTİMUÇİN 31.08.2005, 15:34 çağlayan abide keneci galiba...baksana topiğinizi silerim diyo :)
Özgür Heralde Eceline Susadın!Ve anti Keneciler hepinize sesleniyorum.O Derneğin onursal Başkanı Mustafa abi resmiyetteyi Başkanı ve gönüllerrin Başkanıda Arif Yılmazdır!Biz Keneyi ölümüne Sewdik!Ama Hiç bir yere waramayacağınız Kesin Hakkı abi Sende Salih abiyi kıskanıp Bana temsilcilik vermiyolar diye böyle provakatif olaylara Alet olma!!Bu size son uyarımızdır!!!
HeryerDeyiZ!!KeNeLeR!!!
efsanedavulcu 31.08.2005, 16:25 büyük başkan (HAKKI BABA)önderliğinde eylemlerimiz sürecek...
AKD olarak k....r i bitireceğiz...KENECİSİNİZ SİİİZ CEKERSINIZ CEFAA ARİF BASKAN BUNLARI TOPLAAAAA :D
Özgür Heralde Eceline Susadın!Ve anti Keneciler hepinize sesleniyorum.O Derneğin onursal Başkanı Mustafa abi resmiyetteyi Başkanı ve gönüllerrin Başkanıda Arif Yılmazdır!Biz Keneyi ölümüne Sewdik!Ama Hiç bir yere waramayacağınız Kesin Hakkı abi Sende Salih abiyi kıskanıp Bana temsilcilik vermiyolar diye böyle provakatif olaylara Alet olma!!Bu size son uyarımızdır!!!
HeryerDeyiZ!!KeNeLeR!!!
EYWALLAH MURAT SENDE DOGRU YOLU BULDUN SONUNDA HELAL SANA KENECİLERE ÖZGÜRLÜK BÜYÜK BAŞKAN ARİF ONURSAL BAŞKAN MUSTAFA BABA
BU DERNEGİ ÇÖKERTEMEZSİNİZ
KENE SEVENLER DERNEGİ http://kenesevenlerdernegi.sitemynet. com
büyük başkan (HAKKI BABA)önderliğinde eylemlerimiz sürecek...
AKD olarak k....r i bitireceğiz...KENECİSİNİZ SİİİZ CEKERSINIZ CEFAA ARİF BASKAN BUNLARI TOPLAAAAA :D
HAKKI ABİ YOLUNU KAYBETME BİZİM DERNEGE GEL ANTİCİLİGİN KİMSEYE YARARI YOK KENELERİ KORUYALIM KOLLAYALIM
KENE SEVENLER DERNEGİ http://kenesevenlerdernegi.sitemynet. com
HakkıTİMUÇİN 31.08.2005, 17:58 olmaz arif..biz bu yola baş koyduk...
akd olarak memleketten tüm keneleri ve kenecileri temizlemedikçe ölmek var dönmek yokkkkkkkkk
Kaptan-58 31.08.2005, 18:08 canım sivasımızın yakasına yapışan bu kenelerden kurtaracağız....
ABİ BENDE DERNEĞİN MUHASEBECİSİ OLİM BARİ... :)
Antiler Artık savaş Başladı Biz bu yola baş koymuşuz siz neden bahsediyosunuz??Baba hakkı Kocaeline en hızlısından Kene yolladık senin tırların benzin deposunu emecek Arif Gerekli Terapiyi uyguladı onlara Maçtada Gunayın koynuna sokmuş bi tane Yarın birgün süzülür gunayda kansızlıktan.
Forza Kene!!!
HakkıTİMUÇİN 01.09.2005, 14:25 biz AKD olarak bütün keneleri temizleriz muratcım..sen rahat ol...
AKD olduğu sürece keneler ve keneciler hiç bir yerde barınamaz..NOKTA
AKD....AKD....AKD....AKD....AK D....AKD....AKD....AKD....AKD
serhankaburcuk 01.09.2005, 14:39 Ben daha öncede söylediğim gibi Arif başkan nerde ben ordayım...Anti kenecilere karşı bende savaşa hazırım...Bu arada Hakkı abi sana hiç yakıştıramadım...Kene Artık Sivassporla anılır olmaya başladı ama sen anti-keneciler destek veriyorsun...Keneler nerde biz ordayız...
ARİF BAŞKAN SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...
Ben daha öncede söylediğim gibi Arif başkan nerde ben ordayım...Anti kenecilere karşı bende savaşa hazırım...Bu arada Hakkı abi sana hiç yakıştıramadım...Kene Artık Sivassporla anılır olmaya başladı ama sen anti-keneciler destek veriyorsun...Keneler nerde biz ordayız...
+KeNeCiLeR!
serhankaburcuk 01.09.2005, 14:52 Herşey kene için...
Anti-kenecilere ölüm...
ARİF BAŞKAN BİZİDE DİSKOYA GÖTÜR...
HakkıTİMUÇİN 01.09.2005, 15:07 serhancım sen akıllı bir gardaşımızsın...sivasın adı başka bişey kalmadıda kan emici bir keneyle mi anılacak ?? cık...cık...cık... çok yazık....
AKD..(ANTİ KENECİLER DERNEĞİ) var olduğu sürece keneler ve keneciler sivasta barınamayacak...yakında derneğinize siyah çelenk bırakacaz...oda olmadı avrupa insan hakları mahkemesine başvuracağız (onlar zaten anca böle işlere bakıyorlar :) )
YAŞASIN ANTİ-KENE OPERSYONUMUZ...
YAŞASIN KENESİZ TEMİZ BİR TOPLUM...
YAŞASIN KENESİZ SİVAS
AKD....AKD....AKD....AKD....AK D....AKD
serhancım sen akıllı bir gardaşımızsın...sivasın adı başka bişey kalmadıda kan emici bir keneyle mi anılacak ?? cık...cık...cık... çok yazık....
AKD..(ANTİ KENECİLER DERNEĞİ) var olduğu sürece keneler ve keneciler sivasta barınamayacak...yakında derneğinize siyah çelenk bırakacaz...oda olmadı avrupa insan hakları mahkemesine başvuracağız (onlar zaten anca böle işlere bakıyorlar :) )
YAŞASIN KENESİZ SİVAS
Hakkı abi umarım Arif başkan bu sözlerini görmez veya başkasından duymaz ben arif başakan bu sözlerini söylemem ama yerin kulağı wardır .Hem Arif başkana Aihm ,AB Nato bunlar vız gelir bizim başkanımız başlı başına Özerk bi cumhuriyet ve bizde onun bu davasında sonuna kadar arkasındayız.
+KeNeLeR!
Kaptan-58 01.09.2005, 15:11 serhancım sen akıllı bir gardaşımızsın...sivasın adı başka bişey kalmadıda kan emici bir keneyle mi anılacak ?? cık...cık...cık... çok yazık....
YAŞASIN KENESİZ SİVAS
İMZA + KAŞE + MÜHÜR
1967_DERNEK_TUĞRUL 01.09.2005, 18:00 DJ MURAT SEN HİC KAFANI YORMA ARİF BASKANINIZI TEK DURDURACAK EKİP BİZ YANİ AKD VE EJDERHA TİMLERİ VAR BASKASI ARİF GARDASIMI DURDURAMAZ AMA BİZ NİYETLENDİK BU İSE;
ARİFE ARTIK DUR DEMENİN ZAMANİ GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
ARİFCİLERE VE KENECİLERE ÖLÜMMMMMMMMMMMM............... .......
Isyankar_sivasli18 01.09.2005, 18:02 DJ MURAT SEN HİC KAFANI YORMA ARİF BASKANINIZI TEK DURDURACAK EKİP BİZ YANİ AKD VE EJDERHA TİMLERİ VAR BASKASI ARİF GARDASIMI DURDURAMAZ AMA BİZ NİYETLENDİK BU İSE;
ARİFE ARTIK DUR DEMENİN ZAMANİ GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
ARİFCİLERE VE KENECİLERE ÖLÜMMMMMMMMMMMM............... .......
+++++++++++ İMZAAAAAAAAA.................. .
HakkıTİMUÇİN 01.09.2005, 19:25 yürüyün aslanlar...yürüyün yiğitler...kenelerin ve kenecilerin soyunu kurutalım...
AKD....AKD....AKD....AKD....AK D....AKD....AKD....
Kenelere ölüüüüüüümmmmmmmmmmm.......... ........
Kene şaşirma, Sabrimizi Taşirma....................... .
Ya Allah Bismillah.....kene Geberr......................
Kanimiz Aktikça, Zafer Kenenin....................... ...
Kana Kan... Intikam....................... .....................
Yilginlik Yok... Direniş Var........................... .....
Direne...direne... Kazanacağiz................... .........
Sivas'imin Attiği Her Gol, Kenelere Vurulmuş Bir Darbedir...
Yaw Uşahlar... Bakiyorum Da, Bu Kene Muhabbeti Baya Sarmiş.
Kaptan-58 02.09.2005, 14:11 *** Susmasin Ey Milletim Kenelerde Ar Olmaz Kovmaz Ise Yiğitler Sivas Bize* Yar Olmaz ***
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 14:16 Anti Keneler Derneğine üye Olmak Arif Başkana Saygisizliktir... Ona Göre
HakkıTİMUÇİN 02.09.2005, 14:16 oy Keneler Keneler....
Kan Emici Keneler...
Kökünüzü Kurutacaz...
Vay Başiniza Gelenler....
Akd....akd....akd....akd....ak d
HakkıTİMUÇİN 02.09.2005, 14:17 sivas Bizimdir Bizim Kalacak....
Kan Emici Keneler Yok Olacak....
Akd...akd...akd...akd...akd... akd...akd...
HakkıTİMUÇİN 02.09.2005, 14:18 alayina Isyan....ölümüne Kenesiz Sivas !!!!!!!!
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 17:42 Biz Kene Severler Derneği Olarak Anti Kenecilere ölüm :)
Arif Başkan Sen Bizim Herseyimizsin :)
serhankaburcuk 02.09.2005, 17:44 Anti-Keneler derneğini kınıyorum...Bu derneğin kurulması bile Arif başkana saygısızlıktır...
Arif başkan nerde biz oradayız...
1967_Dernek_Ayhan 02.09.2005, 19:58 Dam üstünde Un Eler Tombul Tombul Keneler Keneler Başsiz Kalmiş Dayanamiyor Keneseverler ...... :)
Dam üstünde Un Eler Tombul Tombul Keneler Keneler Başsiz Kalmiş Dayanamiyor Keneseverler ...... :)
ÖLENE KADAR KENE SEWECEGİZZ
KENE SEWENLŞER DERNEGİ http://kenesevenlerdernegi.sitemynet. com
Anti-Keneler derneğini kınıyorum...Bu derneğin kurulması bile Arif başkana saygısızlıktır...
Arif başkan nerde biz oradayız...
ARİF BAŞKANA SAYGISIZLIK YAPANLŞARI KINIYORUZ
KENE SEWENLER DERNEGİ http://kenesevenlerdernegi.sitemynet. com
ARKADASLAR BİZ ANTİ-KENELER DERNEĞİ OLARAK KENELER E VE KENE SEVENLERİNE KARŞIYIZ...AMACIMIZ BU KAN EMİCİ HAŞERELERİ YER YÜZÜNDEN KALDIRMAK....
saygılarımızla
alemin kralı AKD.................AKD....... ...........AKD
erhan5834 03.09.2005, 19:15 alemoın kralı AKD.................AKD....... ...........AKD
bende sizin derneğinizdenim
efsanedavulcu 03.09.2005, 20:47 aramıza hosgeldin erhan abi...
alemın kralı AKD.........AKD.............AK D.............AKD
HakkıTİMUÇİN 03.09.2005, 23:21 herkes Bir Gün Anti-keneci Olacak....
sinan58_34 04.09.2005, 00:30 canım sivasımızın yakasına yapışan bu kenelerden kurtaracağız....
evet abı kımsse kanımızı ememıyecek onları toplayıp antıkenecılerın yanına gonderelım
EMİNÇOLAK 04.09.2005, 00:41 herkes Bir Gün Anti-keneci Olacak....
benide unutmayın ::P ::P ::P
efsanedavulcu 04.09.2005, 13:10 ayıpsın abi seni unutmak mümkünmü.....
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE akd........akd...........akd
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:00 Biz keneciler olarak Arif başkanın yanındayız...
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:01 Anti kenecilere ölüm...
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:03 KENELER VE KENE SEVENLER SONUNUZ GELDİ BAŞTA BAŞKANINIZ OLMAK ÜZERE HEPİNİZ BİTECEKSİNİZ...
AKD................AKD........ ........AKD................AKD ..................AKD
1967_DERNEK_10UR 04.09.2005, 14:06 a.k.d Saşirma Sabrimizi Taşirma....arif Başkan Keneler'e özgürlük...
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:06 KENELER VE KENE SEVENLER SONUNUZ GELDİ BAŞTA BAŞKANINIZ OLMAK ÜZERE HEPİNİZ BİTECEKSİNİZ...
AKD................AKD........ ........AKD................AKD ..................AKD
Büyük başkan Arif YILMAZ hepinizin topunu kazır...
Eyi Kötü nefes alıyorsunuz ondanda olacaksınız..
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:09 Arif başkan sen bizim herşeyimizsin....Öl de ölelim vur de vuralım...Anti-Kenelere ölüm...
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:13 Arif başkan sen bizim herşeyimizsin....Öl de ölelim vur de vuralım...Anti-Kenelere ölüm...
HA Şöyle yola gelin bakalım...Arif başkan herkesi böyle yola getirir işte...
sinan58_34 04.09.2005, 14:13 ARKADASLAR BİZ ANTİ-KENELER DERNEĞİ OLARAK KENELER E VE KENE SEVENLERİNE KARŞIYIZ...AMACIMIZ BU KAN EMİCİ HAŞERELERİ YER YÜZÜNDEN KALDIRMAK....
saygılarımızla
Anti-Kenelere ölüm...Artık bende kenecilerdenim...Hidayeti buldum..
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:14 Arif başkan sen bizim herşeyimizsin....Öl de ölelim vur de vuralım...Anti-Kenelere ölüm...
sinan58_34 04.09.2005, 14:14 Arif başkan sen bizim herşeyimizsin....Öl de ölelim vur de vuralım...Anti-Kenelere ölüm...
lan ozgur noluyo kenecıler dernegıne mı gectın yoksa sakın ha keneler olene kadar bız anıkenecıyız
1967_DERNEK_10UR 04.09.2005, 14:15 büyük Kene Arif Başkan Seninle Gurur Duyuyoruz..mücadelemiz..son Nefes,son Nefer,son Damla Kana Kadar Dir...
1967_DERNEK_10UR 04.09.2005, 14:16 lan ozgur noluyo kenecıler dernegıne mı gectın yoksa sakın ha keneler olene kadar bız anıkenecıyız
TEK TEK BİTECEKSİNİZ SİZİ HERKES SATACAK..YAKINDA EN BÜYÜK BİZİZ...:D
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:16 HA Şöyle yola gelin bakalım...Arif başkan herkesi böyle yola getirir işte...
HERKES BİR GÜN KENECİ OLACAK
Arif Baba...Rap Rap Arif...
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:17 Herkes artık doğru yolu bulmaya başladı...
Arif Başkan ve ekibi iş başında bütün Anti-Kenecilerin kökünü kazıyacak...
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:17 lan ozgur noluyo kenecıler dernegıne mı gectın yoksa sakın ha keneler olene kadar bız anıkenecıyız
Ne yapalım Anti-kenecilerde iş yok bende doğru yolu buldum ve Keneci oldum...Artık böyle..
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:19 Ne yapalım Anti-kenecilerde iş yok bende doğru yolu buldum ve Keneci oldum...Artık böyle..
Özgür helal olsun sana doğru yolu buldun...Aferin sana...
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:20 HERKES BİR GÜN KENECİ OLACAK
Arif Baba...Rap Rap Arif...
ANTİ- KENELERE ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜMMMM
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:20 ALEMIN KRALI KENELER
sinan58_34 04.09.2005, 14:21 Ne yapalım Anti-kenecilerde iş yok bende doğru yolu buldum ve Keneci oldum...Artık böyle..
gardas yıne o kenecılerın ısı o zaman pusu kurmuslar bıze antıkenecı gardaslarım dıkkatlı olalım kenecılerın napac bellı olmaz
sinan58_34 04.09.2005, 14:23 kenecılerrrrrrrrrrrrrrrrrr pusu kuruyolar ben antıkenecıyımmmm
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:23 ALEMİN KRALI KENELER
BENDE KENECİYİM BUNU HERKES BILECEK BUNDAN SONRA......................... .............................. ..
sinan58_34 04.09.2005, 14:24 Artık bende keneciyim...Kenelerin büyüklüğünüğ anladım.
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:24 kenecılerrrrrrrrrrrrrrrrrr pusu kuruyolar ben antıkenecıyımmmm
asla vazgeçmeyeceğiz......Alemde en kral kenelecileriz
sinan58_34 04.09.2005, 14:27 Herzaman her yerde en büyük keneler...
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:29 anti-keneler sasırma sabrımızı tasırma..........
efsanedavulcu 04.09.2005, 14:31 KENELER DERNEĞİ...........ANTİ-KENELERLE MÜCADELE EDEN TEK DERNEK.....
ANTİ-KENELER YA BİTECEK YA BİTECEK......SERHAN REİS BİZİM DERNEĞE GELMEK ISTIYORMUS DUYDUGUMA GORE AMA SANSINI KAYBETTİ!...HE HE HE
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:33 KENELER DERNEĞİ...........ANTİ-KENELERLE MÜCADELE EDEN TEK DERNEK.....
ANTİ-KENELER YA BİTECEK YA BİTECEK......SERHAN REİS BİZİM DERNEĞE GELMEK ISTIYORMUS DUYDUGUMA GORE AMA SANSINI KAYBETTİ!...HE HE HE
öZGÜR BEN ZATEN KENECİYİM YA UNUTTUNMU???ARİF BAŞKAN NEREDE BİZ ORADAYIZ..
GeCeVeMaVi58pRf 04.09.2005, 14:33 Serhan reis sen bizim herşeyimizsin..
GeCeVeMaVi58pRf 04.09.2005, 14:35 saka yaptım serhan reisi derneğimizde görmek istiyoruz inşallah katılır bize arif baskan onu kadromuza katmayı çok istiyor biraz önce arif başkan bana talimat verdi mutlaka serhan reisi kadrolarımıza katmak zorundayız
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:36 saka yaptım serhan reisi derneğimizde görmek istiyoruz inşallah katılır bize arif baskan onu kadromuza katmayı çok istiyor biraz önce arif başkan bana talimat verdi mutlaka serhan reisi kadrolarımıza katmak zorundayız
Eyvallah ben zaten sizinle beraberim...Gönüller bir olsun yeter..
GeCeVeMaVi58pRf 04.09.2005, 14:37 Arif başkan sen bizim herşeyimizsin...
Yaw Arkadaşlar;
Akd'nin Istanbul şubesi Var Mi...?
Eğer Varsa üye Olacağim............
Yoksa Derhal Ist. şubesini Açariz.
Akd Ist. şubesi Başkanliğina Adayim...
sinan58_34 04.09.2005, 14:39 anti-keneler sasırma sabrımızı tasırma..........
KENECILER SASIRMAYIN SABRIMIZI TASIRMAYIN
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:40 Yaw Arkadaşlar;
Mustafa SÖNMEZ abi sen bırak Akd'yi sen gel bizim derneğe...Bizim dernek Keneler derneği başkanımızda Arif Yılmaz...Senide İstanbul bölge sorumlusu yaparız...
sinan58_34 04.09.2005, 14:41 Yaw Arkadaşlar;
OHH BE BI UYEMIZ DAHA VAR ABI BASKANLIK SECIMI YAPILACAK AMA DIKKATLI OLALIM ABI BU KENECILERIN NAPACA BELLI OLMAZ ADIMIZA YAZI YAZIYOLAR BIZZ ANTIKENECIYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZ
KENELERE OLUMMMMMMMMM
efsanedavulcu 04.09.2005, 18:35 Yaw Arkadaşlar;
ABİCİM KOCAELİ BAŞKANIMIZ HAKKI BABA İSTANBUL SUBEMİZ E DE SEN BAŞKAN OLURSUN..............BÜYÜK BAŞKAN.............
KENELER DERNEĞİ...........ANTİ-KENELERLE MÜCADELE EDEN TEK DERNEK.....
ALAYINA İSYAN ÖLÜMXÜNE KENEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........ ...KENE SEWENLER DERNEGİ BÜYÜMEYE DEWAM EODİYO SERHAN REİS BİZİ BIRAKMAZ ARİF BAŞKAN NEREDE BİZ ORADAYIZ
KENE SEWENLER DERNEGİ http://kenesevenlerdernegi.sitemynet. com
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 01:00 KENE SEVERLER DERNEĞİNİN KIYMETLİ BAŞKANI ARİF YILMAZ KAÇIRILMIŞTIR...BUNU YAPANLAR BURAYA YAZAN KİŞİLERDİR...:( ORGANİZE YAPILMIŞ BİR EYLEMİ KINIYORUZ...
LiS67_Uğur 10.12.2005, 12:09 kene arif seni özledik derneğimize gel artık bırak ne diye calısıyon ki :)
|