Orijinalini görmek için tıklayınız : Kene eziciler topiği acılmıştır.Buyrun!
erenelibol 29.08.2005, 22:51 Anti-keneciler bu topicte bulusuyor.Gerci Kene sewenlerde bu topicte yer alabilirler.Lütfen kurallara uyunuz.Ayrica Bu topicte Kene Hakları Profesyonel Kene Avutakları tarafından Kene Yasasına uygun biçimde savunulmaktadır.Anti-keneciler siz hic merak etmeyin topic bizim yasa bizim.Kurallar asagıdadır...
KURALLAR
1_Bu topicte her turlu kene ezeci aletlerinde bahsedilebilir
2_Bu topicte A.H.H.M den bahsedilemez...
erenelibol 29.08.2005, 22:54 Hadi tüm kene yorumcuları bu topice
Kene ezme topiğinizi ÜTOPİK buluyorum.keneleri ezmeyiniz.onları sadece bayıltınız.baygın kene dirilir gene.dirilince tekrar bayıltırsınız size de kansız
revansız bir iş çıkmış olur.
sinan58_34 29.08.2005, 23:30 Kene ezme topiğinizi ÜTOPİK buluyorum.keneleri ezmeyiniz.onları sadece bayıltınız.baygın kene dirilir gene.dirilince tekrar bayıltırsınız size de kansız
revansız bir iş çıkmış olur.
ıtı gardas o zaman arıf baskana soyle kene guvalasın bız kenelerın dusmanıyız bu boyle bılıne bayıltmak cozumdegıl idam etmek lazım o vampirleri
erenelibol 29.08.2005, 23:37 ıtı gardas o zaman arıf baskana soyle kene guvalasın bız kenelerın dusmanıyız bu boyle bılıne bayıltmak cozumdegıl idam etmek lazım o vampirleri
sinan gardas idamın yanısıra farklı öldürme cesitleri bulmamız lazım
başkanıma yalvarıyorum keneleri öldürüyorsunuz bari sülüklere dokunmayın
sinan58_34 29.08.2005, 23:52 sinan gardas idamın yanısıra farklı öldürme cesitleri bulmamız lazım
gardas ben buldum hepsını toplayalım kene severler dernegıne goturelım ıcerı atalım kapıyı cekelım :-))) nasıl olur kenelerle ıclı dıslı olurlar :-)))) arıf gardasım artık sonuc nolur bılelem o vampirlerle
kangalli_irfan_almanya 30.08.2005, 00:29 gardas ben buldum hepsını toplayalım kene severler dernegıne goturelım ıcerı atalım kapıyı cekelım :-))) nasıl olur kenelerle ıclı dıslı olurlar :-)))) arıf gardasım artık sonuc nolur bılelem o vampirlerle
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KENELER BİZE BİŞEY YAPMAZ BİZ ONLARA ZARAR WENRRMİYORUZ ONLAR SİZLERE BİŞEY YAPAR ÇÜNKÜ O NARİN WE HASSAS KENELERİ EZMEYE ÇALIŞIYOSUNUZ :((((((
----------------------------------------------------------------------
""""ToPrAgA CaN VeRdİk BaYrAğA KaN VeRdİk AlLaH a KuRbAn VeRdİk BiZ Bu KENELERİ KaRsIlIkSıZ SeVdİk""""
twity_58 30.08.2005, 10:01 kenelere ölümm cihad sen kendi topıgıne bak bura kene ezıcılerın antı kenecılerın yerı arada sende ezılecen haberın olsun :D:D
erenelibol 30.08.2005, 15:30 kenelere ölümm cihad sen kendi topıgıne bak bura kene ezıcılerın antı kenecılerın yerı arada sende ezılecen haberın olsun :D:D
halısın valla anti-keneciler arasında tek kenesewen olarak keneleri savunuyor BUYUK CESARET
serhankaburcuk 30.08.2005, 15:43 Keneler bizimdir bizim kalacak...Keneye kimse karşı çıkamaz...Anti-keneceilerin sonu geldi...
ARİF BAŞKAN KENELER ŞAMPİYON...
GeCeVeMaVi58pRf 30.08.2005, 16:24 valla bende kenelere düşmandım ama taki arifi tanıyana kadar şimdi kene en sevdiğim böcek oldu arif başkan kene spor şampiyon...:):):)
Keneler bizimdir bizim kalacak...Keneye kimse karşı çıkamaz...Anti-keneceilerin sonu geldi...
ARİF BAŞKANKEN BİZSE KİMSE BİŞEY DİYEMEZZZ
ARİF BAŞKAN KENELER ŞAMPİYON
KaZaNoVa-SaFa 30.08.2005, 18:32 KENELER BİZE BİŞEY YAPMAZ BİZ ONLARA ZARAR WENRRMİYORUZ ONLAR SİZLERE BİŞEY YAPAR ÇÜNKÜ O NARİN WE HASSAS KENELERİ EZMEYE ÇALIŞIYOSUNUZ :((((((
----------------------------------------------------------------------
""""ToPrAgA CaN VeRdİk BaYrAğA KaN VeRdİk AlLaH a KuRbAn VeRdİk BiZ Bu KENELERİ KaRsIlIkSıZ SeVdİk""""
gardas rap olan sen haklısın desem yalan olur cunku haksıssın !..
kenelere olum
""""ToPrAgA CaN VeRdİk BaYrAğA KaN VeRdİk AlLaH a KuRbAn VeRdİk BiZ Bu KENELERİ KaRsIlIkSıZ kestik""""
sinan58_34 30.08.2005, 20:23 Keneler bizimdir bizim kalacak...Keneye kimse karşı çıkamaz...Anti-keneceilerin sonu geldi...
KENELERE ÖLÜMMMMMM
efsanedavulcu 30.08.2005, 20:28 anti-keneler derneğinin değerli uyelerı lutfen yorumlarınızı AKD topiğine yazınız...
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1949
CAGLAYAN 30.08.2005, 20:35 Keneler Hakkinda Bir Baska Topic Daha Acilirsa Topiclerin Hepsi Silinecegi Duyurulur !!!
1967_DERNEK_MUSTAFA 30.08.2005, 20:43 Keneler Hakkinda Bir Baska Topic Daha Acilirsa Topiclerin Hepsi Silinecegi Duyurulur !!! Yetti Gari
ABİ DERHAL SİL...BU KADAR SAKA YETER
1967_DERNEK_10UR 30.08.2005, 20:51 alo Bize Karşi Misilleme Var Bu Toipç Silinsin...anti-keneciler De Neymiş Nerde Kaldi Hayvan Haklari...sizi Panter Emele şikayet Edecem..
|