Orijinalini görmek için tıklayınız : Konyalıyız & KonyaSporluyuz
Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.
Centilmence, Anadoluya Yakışır Bir Maç Olması Dileğiyle
9 Eylül Stadın'da görüşmeK Üzere
www.nalcaci.com & www.konyasporluyuz.biz
dogukan58 04.12.2005, 21:00 insallah gardaş buyurun gelin hoşgelirsiniz biz ler tüm sivas olarak centilmnece ve dostca karsılanırsınız
Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.
Yalnız statdımızın ismi 4 eylül!!1
YatodaSin 04.12.2005, 21:13 Gardas SIVASIN Insani Kayserili gibi degil.Bizden zarar gelmez adam gibi duruldugu zaman
gardas problem cikacagindan korkma sivas halki dünyanin en misafirperver milletidir misafirini yedirir icirir kendi ac yatar, bunu herkes yapamaz sizin gibi zengin bi millet olmasakta elimizden geldiginince agirlariz merak etme
Arif Coşkun 04.12.2005, 21:22 Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.
Hoşgeldiniz bakın bizim sitemizde asla küfürlü yazışma olmaz,buna kimse müsade etmez.Önce sitenizdekilerle konuş ,yada uyar bizimle ilgili yazarken küfürlü yazmasınlar. Ayrıcada stadımızın adı 9 Eylül değil "4 EYLÜL" onu belirtiyim.
deli_yigido 04.12.2005, 21:32 Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.
İnşallah gelirsiniz..
İyiye iyiyiz biz..
(4 EYLÜL STADYUM'U :D
CAGLAYAN 04.12.2005, 21:33 Kayserispor 2 - 2 Sivasspor
Sivasspor bugün Kayseri deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen 1 puan almasını bildi kayseri'den.
Sivas Maçı bizim İçin Çok zor gibi geçecek görünsede Bizim sivasspor'dan daha üstün kadromuz war..
Sivas Deplasmanından galiple döneceğimize iNanıyorum..
2.Lig'de İken Sivas deplasmanına bende gitmiştim 1-0 galip gelmiştik.
Sivas şehir olarak pek gelişmemiş 2-3 caddesi var stad ise İlçe takımlarının stadından farkı yok..
Haftaya Önemli İşi olmayan arkadaşlar ücretsiz otobüslerden faydanalarak herkes atkısını formasını alan gitmesini tavsiye ediyorum..
Ayrıca sivas'ın stadın tribünleri sahaya Çok yakın 5 otobüs tamamı dolarsa Taraftar desteğiyle kazanırız maçı..
Sivastada çekirdekçi taraftar Çok bizim ki qibi..
bu arkadasimiz sivasa ne zaman gelmis acaba?
KONYA SITESINDEN ALINTIDIR
http://www.nalcaci.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=791
eminim bu maç olaylı olmaz SİVAS şimdiye kadar kime zarar werdiki koınyaya wersin...ama kusura bakmayın dostluk kazansın diyemicem sivassporum kazansın bizim için rahat ve temiz bir maç olsun!!!!!!!kayserililer hariç bu sitede herkesi görmek güzel:D:D:D:D:D
deli_yigido 04.12.2005, 21:50 Kayserispor 2 - 2 Sivasspor
Sivasspor bugün Kayseri deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen 1 puan almasını bildi kayseri'den.
Sivas Maçı bizim İçin Çok zor gibi geçecek görünsede Bizim sivasspor'dan daha üstün kadromuz war..
Sivas şehir olarak pek gelişmemiş 2-3 caddesi var stad ise İlçe takımlarının stadından farkı yok..
Haftaya Önemli İşi olmayan arkadaşlar ücretsiz otobüslerden faydanalarak herkes atkısını formasını alan gitmesini tavsiye ediyorum..
Ayrıca sivas'ın stadın tribünleri sahaya Çok yakın 5 otobüs tamamı dolarsa Taraftar desteğiyle kazanırız maçı..
Sen Konya ile kıyaslarsan evet Konya daha bi gelişmiş ama benim sitemde benim ilime laf edemezsin dikkat..
Etem-Murat 04.12.2005, 21:59 Gardas SIVASIN Insani Kayserili gibi degil.Bizden zarar gelmez adam gibi duruldugu zaman
DOĞRUDU SİVAS LI YİĞİDOLARDANSİZLERE ZARAR GELMEZ GELİN ANADOLU İNCİ SİVASIMIZI GEZİN DOSLUK KALSIN MAC NE OLURSA OLSUN DOSLUK KALIR
sinan58_34 04.12.2005, 22:04 BUYURUN GELIN INSALLAH KARDESLIGE DOSTLUGA YARASIR BI MAC OLACAK
beklerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu arkadasimiz sivasa ne zaman gelmis acaba?
KONYA SITESINDEN ALINTIDIR
http://www.nalcaci.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=791
abi bu arkadaş 1980lerde geldi galiba SİVASA!haftaya gelince metropol görsün,stad görsün,ondan sonra konussun............
Yigido58_NL 04.12.2005, 22:23 Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.
BUYRUN GELIN GARDAS,AMA 9 EYLUL STADINA DEGIL 4 EYLUL STADINA BUYRUN GELIN.
ofgurleyuk78 04.12.2005, 22:27 Sevgili Konya'lilar buyrun gelin. Hos geldiniz, sefalar getirdiniz ama. Misafir umdugunu degil, buldugunu yer. Ne ikram edersek onu yersiniz.
evet buyrun gelin...yanlız 2 3 cdde diyorda bir arakdas galiba...60 lı yıllarda geldi.....gardas çok şey değişti...merak etme sen gelde gör tarafatarın hasını
asoyle58 04.12.2005, 23:08 yeşilbeyaz denen eleman kardeş sana gel sivasın altını üstünüğ gösteryim hem deosmaniyeden ufaklık sen ne zannediyorsun kendini asi sivas bir kültür şehridir ve sivastan üçkağıtçı çıkmaz< ama benim tanıdığım konyalılr hep genelde gözüaçık görürsün sen üç beş ............ devam edeceğimolamyacak seviye meselesi ben sivaslıyım ne de olsa gelin ce bunları da gösterir bizim sivaslılar sana
son yıgıdo 04.12.2005, 23:43 aman gardaş bak gardaş diyom sakın ha sakın nasıl gelirsen gel başımızın üstünde yerinizvar ama sakın ha sakın vur kafamı yar ama sivasıma özellikle busitede laf etme oldumu canım bu benden sana bi yigido nasiati ha herkes ektigini biçer HERKES AKLI KADAR YAŞAR AKILLI OL
Koniciva 05.12.2005, 01:26 Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.
Arkadaşım Gelin tabi puan falan beklemeyin ama bugüne kadar fazlası ile dağıttık ,yemek yer gidersiniz. zaten misafirde umduğunu değil bulduğunu yer değilmi.
Tüm yiğidolara selamlar. Yasin
buyrun arkadaşlar gelin hosgelirsiniz... etli ekmek yiyinde nerenin ki daha lezizmiş siz karar verin :)
BROTHERS58 05.12.2005, 03:44 NALCACILAR GELSİN ETLİ EKMEK VE MİSAFİRPERVERLİK NEREDE GÖRSÜN!SİVASI KÜÇÜMSESİNLER SORUN DEGİL ÖNEMLİ OLAN GİDERKEN NE DİYECEKLER BAKİİM,O ZAMAN GÖRECEZ!!
al abi sana bi kaya nereye dayarsan daya afyon on kaymagi konyanin manyagi yok ustun kadrosu varmista yok saha kucukmuste sen gel oynunu oyna böle dalga gecmene musade verecemizimi sandin ortaya laf atarken düsün attim kisilar kim attigin kisiler yigidolar tamammi bidaha görmeyim etli ekmek kafali cocum
hercaii_58 05.12.2005, 11:52 bence bukonyalılar bizi biraz hafife alıyorlar 5 otobusle geleceklermis 5 degil 15 otobusle gelseler de biz bu macı alacaz
Kaptan-58 05.12.2005, 11:55 Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.
ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN.. MERAK ETMEYİN TÜRKİYENİN EN MİSAVİRPERVER DEPLASMANINA GELİYOSUNUZ... SİZİDE SEVGİ VE SAYGIYLA SİVAS TARAFTARI KARŞILAR.. İYİ OLAN KAZANSIZ
PETKOVİÇ NOEL İÇİN ERKEN AYRILMASAYDI ARAMIZDAN HİÇ LAF ETTİRMEZDİK AMA BİRAZ BOYNU BÜKÜĞÜZ, AMA YEDEK KALECEİLERİMİZ BİLE MAŞALLAHI VAR, EN KÖTÜ BERABERE BİTER, KONYALI O NİYETLE OYNAYACAK AMA LORANT VE YİĞİTLERİ BU HAFTA 3 PUANI ALMASINI BİLECEKTİR, SİZE BİR BUÇUK ETLİEKMEK DÖKTÜREK ODA YETER :)
bence bukonyalılar bizi biraz hafife alıyorlar 5 otobusle geleceklermis 5 degil 15 otobusle gelseler de biz bu macı alacaz
DİKKAT ETSİNLER KAYSERI DE BIZI KUCUMSUYODU AMA 1 PUYANI ZOR KURTARDI...
1967_DERNEK_10UR 05.12.2005, 12:08 Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.
GÜZEL BİR MAÇ OLACAK...YOLUNUZ AÇIK OLSUN..
BekirBayrak 05.12.2005, 12:09 buyrun gelın basımız ustunde yerınız var amaa...
bu ilçe stadına benzeyen stadtan elınız bos gıdeceksınızz :D
BekirBayrak 05.12.2005, 12:09 bu arada 9 eylul degıl 4 EYLÜL TAMAM MI
serrkann58 05.12.2005, 12:18 Gelin misafir olarak gelin sonrada misafirin umdugunu degil buldugundan faydalanabilirsiniz centilmenlik içinde sportmence güzel bir maç olur inşallah
sahinaga58 05.12.2005, 13:11 Bana benden olur ne olursa,başım rahat olur dilim durursa.
diye atalarımız söylemiş
Akıllı olana Sivasta hiçbirşey olmaz. Olmazsan sen düşün....
sahinaga58 05.12.2005, 13:13 Kimse bizim sabrımızı ölçmeye kalkışmasın...
ElbeyLi58 05.12.2005, 13:18 arkadaslar maca gidelim
Pazar günü saat 14:00 de
4 EYlÜl Arenya dulduralim
1967_DERNEK_MUSTAFA 05.12.2005, 13:19 KONYALI ARKADAŞLAR BUYRUN GELİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR DERNEĞİMİZEDE BEKLERİZ SAYGILAR.
yigidolar06 05.12.2005, 13:44 HAFTAYA PAZARTESİ GÖRÜŞÜRÜZ ALAĞATTİNİN TEPESİNDE CAY İCMEYE BEKLİYORUZ
Etem-Murat 05.12.2005, 13:50 COK GÜZEL NE DİYELİM KONYA SPOR BAŞARILI BİRTAKIM
BU HAFTA OYNANACAK MACTA SİVAS VE KONYAYA BAŞARILAR DİLERİM
BİR SIFIR OLSUN BİZİM OLSUN
fantastick 05.12.2005, 17:55 yeşilbeyaz denen eleman kardeş sana gel sivasın altını üstünüğ gösteryim hem deosmaniyeden ufaklık sen ne zannediyorsun kendini asi sivas bir kültür şehridir ve sivastan üçkağıtçı çıkmaz< ama benim tanıdığım konyalılr hep genelde gözüaçık görürsün sen üç beş ............ devam edeceğimolamyacak seviye meselesi ben sivaslıyım ne de olsa gelin ce bunları da gösterir bizim sivaslılar sana
arkadaşım bi kişi yapmışsa o kişinin hatasını kitlelere toplumlara halklara maledemezsin
hatanın üstüne gitmek başka hatalar doğurur
üstelik alıntı yapılan mesaj konyaspor forumlarından alınmış
ben de konyalıyım ama ben tutupta sivas hakkında şöyle kötü böyle kötü diye konuşmam yorum yapmam böyle konulşarda insanlar çabuk gaza gelir kentiniz güzeldir insanları iiidir...
ama o hata yaptı diye sen neden konyalıları bi kefeye koyuyosun yada konyalılar üçkağıtcıysa bendemi 3kağıtcıyım ...
SAYGILAR...
fantastick 05.12.2005, 17:57 AYRICA KONYASPORUN 2. LİGDEKİ MACERASI OLSUN 1. LİGDEKİ MACERASI OLSUN HİÇ Bİ DEPLASMANDAN ÇEKİNMEDEN GİDEN Bİ TARAFTARIMIZ VAR
BİZ DİYARBAKIRDA PKK NIN OLDUĞU STATTAN 5 KIRMIZI KARTIN ÇIKTIĞI Bİ DEPLASMANDAN HASARSIZ GELDİK
SİVAS HALKINA TEKRAR SAYGILAR...
1967_DERNEK_10UR 05.12.2005, 18:09 arkadaşım bi kişi yapmışsa o kişinin hatasını kitlelere toplumlara halklara maledemezsin
ben de konyalıyım ama ben tutupta sivas hakkında şöyle kötü böyle kötü diye konuşmam yorum yapmam böyle konulşarda insanlar çabuk gaza gelir kentiniz güzeldir insanları iiidir...
ama o hata yaptı diye sen neden konyalıları bi kefeye koyuyosun yada konyalılar üçkağıtcıysa bendemi 3kağıtcıyım ...
SAYGILAR...
HAKLISIN KARDEŞ..BİZ MAÇIMIZA BAKALIM..
agumus_58 05.12.2005, 18:45 buyrun gelin gardaşlar. merak etmeyin biz gelen misafiri ÖLDÜRMEYİZ. 'hadi o geçmişte kaldı. bu bizim için yeni fırsat bunu değerlendirelim. kendimizi affettirelim.' diyeceğimize yine olay çıkartmayız. buyrun gelin...
1967_Dernek_Murat 05.12.2005, 18:58 Haftaya Sivas Maçına Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs Geliyoruz.
GARDAŞ BUYURUN GELIN BIZ CENTILMEN SİVASSPORLULARIZ BASIMIZIN USTUNDE YERINIZ VAR EGER ARZU EDERSENIZ BIZIM DERNEGIMIZEDE GELEBILIRSINIZ SABAH KAHVALTISINI BERABER YAPARIZ.
extrasivas 05.12.2005, 19:05 yesilbeyaz´isimli üyeden Alıntı
Kayserispor 2 - 2 Sivasspor
-------------------DIKKAT------------------------------------
bu gardasimin besbelli ortaligi karistirmak kendine pay cikarmak istiyor biz onlarin bu kiskirtmasina ragmen gaza gelmeyelim centilmenligimizi yapalim elbet sahada onlarla karsilasicaz onlara en buyuk cezayi verecez
x_burnley 05.12.2005, 19:51 Gel kardeş hiç bir yerde bulamadığınız dostluğu ve misafirperverliği sivasta bulucağınızdan hiç şüphem yok konyasporu en iyi bir şekilde ağırlayacağımızdan hiç şüphen olmasın ama en büyük sivasspor bunuda unutma
1967_DERNEK_10UR 05.12.2005, 20:04 yesilbeyaz´isimli üyeden Alıntı
Kayserispor 2 - 2 Sivasspor
-------------------DIKKAT------------------------------------
bu gardasimin besbelli ortaligi karistirmak kendine pay cikarmak istiyor biz onlarin bu kiskirtmasina ragmen gaza gelmeyelim centilmenligimizi yapalim elbet sahada onlarla karsilasicaz onlara en buyuk cezayi verecez
BURAYA KİMLER GELMEDİKİ 5 OTOBÜS 10 OTOBÜS GELİYOZ DİYE ...YAZDI YAZDI GİTTİLER AMA GELEN OLMADI..HER ŞEY MAÇ GÜNÜ 4 EYLÜL ARENADA BELLİ OLACAK...GELENE KAPIMIZ AÇIK..
ich_liebe_dich 05.12.2005, 20:47 BUYRUN GELİN SİVAS HALKI DÜNYANIN EN MİSAFİRPERVER HALKIDIR CENTİLMENLİK SİVAS İLKESİDİR DOSTLUK KAZANSIN
NAZIM GÜLTÜRK
BURAYA KİMLER GELMEDİKİ 5 OTOBÜS 10 OTOBÜS GELİYOZ DİYE ...YAZDI YAZDI GİTTİLER AMA GELEN OLMADI..HER ŞEY MAÇ GÜNÜ 4 EYLÜL ARENADA BELLİ OLACAK...GELENE KAPIMIZ AÇIK..
Kardeş Bizde KolpaLık Olmaz..
www.nalcaci.com gir bak
en az 5 tane dolarsa artacak daha..
Pazar Günü 4 Eylül stadı yem yeşil OLacak..
bbptek58 06.12.2005, 07:46 sivas konya dostluğu süper ligde de devam edecek...sivaslıların sizi en iyi şekilde ağırlayacağından emin olun...çünkü biz sivaslıyız...
acakislalimahoni 06.12.2005, 09:30 hoşgeldiniz safa geldiniz gardas güzel bir maç olacak
anadolu takımları hep örnek olmalı iyi olan kazansın
Etem-Murat 06.12.2005, 09:40 HAFTAYA PAZARTESİ GÖRÜŞÜRÜZ ALAĞATTİNİN TEPESİNDE CAY İCMEYE BEKLİYORUZ
OLUR KOCUM ORAYI COK İYİ BİLİRİN HAVADA İYİ OLUSA DAHA COK ĞÜZEL OLUR
BekirBayrak 06.12.2005, 10:26 arkadaşım bi kişi yapmışsa o kişinin hatasını kitlelere toplumlara halklara maledemezsin
SAYGILAR...
arkadasım sinek kucuktum ama yemegın ustune konarsa mıde bulandırır demı sızın de uzerınıze dusen gorevler var bence o sınegın kanatlarını kırmanız lazım yoksa bu gıbı gereksız kelıme oyunları devamlı olacaktır
BekirBayrak 06.12.2005, 10:31 Kardeş Bizde KolpaLık Olmaz..
www.nalcaci.com gir bak
en az 5 tane dolarsa artacak daha..
Pazar Günü 4 Eylül stadı yem yeşil OLacak..
bak nalcacı gardas oncelıkle stadımızın ısmını oğrenmıssın helal olsun..
haaaa.... sunuda öğreneceksın ama daha pazara var pazar gunu stadımız zaten yesıldır ve hep yesıl olacak ama sızın yuzunuzde guzelce bır alllık olacak
kırmızı sızede yakısacak haaaa ;)
SEMİH-58 06.12.2005, 10:35 BUYRUN GELİN HOŞĞELİN BOŞ ĞEDİN
UMTçarşı 06.12.2005, 10:39 hoş geldiniz bekleriz
serhankaburcuk 06.12.2005, 10:44 Gelin bakalım geleceğiniz varsa göreceğinizde var.Bu arada stadyumun adı 9 Eylül değil 4 Eylül...
serhankaburcuk 06.12.2005, 10:46 Efendi efendi gelin takımınızı destekleyin ve gidin...Kayseri gibi kolpa olmayın...Delikanlı adama kapımız herzaman açık...
fantastick 06.12.2005, 13:50 ilk defa topicin ilk mesajından sonra konunun dağılmadığı bi forum gördüm tebrikler
topic 6 sayfaya ulaşmış hala açılış mesajndan alıntı yapılarak devam ediyo HELAL OLSUN VALLA
BİZ BUNU ANTU.COM da bile başaramadık...
revenge58 06.12.2005, 14:59 4 gol atariz ogrenirler 4 EYLUL stadini :)
sizler geleceksinizki maç daha bir zevkli olsun... rakip taraftarla maçın tadı başka oluyor..... :)
evet rakip kolay kolay gelemiyor sivasa...bencede daha iyi olur.
Cilginlar_38 06.12.2005, 16:08 Gardas SIVASIN Insani Kayserili gibi degil.Bizden zarar gelmez adam gibi duruldugu zaman
hemserim sivasspor taraftarina ne zarar gelmis kayseri`de bi soylesene bir zahmet.
Cilginlar_38 06.12.2005, 16:10 Efendi efendi gelin takımınızı destekleyin ve gidin...Kayseri gibi kolpa olmayın...Delikanlı adama kapımız herzaman açık...
iyi`de kayseri sana ne zarar verdi hemserim, bi soyleyin yaavff
bulent58 06.12.2005, 16:27 KONYALI UNUTMA BURASI SİVAS BİZİ 2 SENE ÖNCE YAKTINIZ LARADENİZE ÇALIŞTINIZ UNUTMADIK GEÇMİŞTE BİZE YAPILANLARI ASLA UNUTMAYIZ BAK DİYARBAKIRA 4 ÇEKTİK SİZEDE 4 OLMASADA 1-2 TANE ATAR GÖNDERİRİZ EFENDİ BİR TEKNİK TREKTÖRÜNÜZ VE İYİ BİR KADRONUZ VAR TAMAM AMA BİZDE SİVASIZ.
bulent58 06.12.2005, 16:31 BEN KONYA TARAFTARINI ÇOK İYİ TANIRIM RUHSUZDUR NALÇACI GRUBUYMUŞ GÜLÜYORUM ŞUAN SİZ DUYDUNUZMU BİZİM ÇAVUŞBAŞINI SİZİN NALÇACI CONCONLARINI BEN İYİ BİLİRİM FIS FISTIR FIS
cemal58yiğido 06.12.2005, 16:50 gardaş biz sivaslıyız ne zaman kavga çıkardık ama geçen pazar kayseri ayıp etti
fantastick 06.12.2005, 18:32 KONYALI UNUTMA BURASI SİVAS BİZİ 2 SENE ÖNCE YAKTINIZ LARADENİZE ÇALIŞTINIZ UNUTMADIK GEÇMİŞTE BİZE YAPILANLARI ASLA UNUTMAYIZ BAK DİYARBAKIRA 4 ÇEKTİK SİZEDE 4 OLMASADA 1-2 TANE ATAR GÖNDERİRİZ EFENDİ BİR TEKNİK TREKTÖRÜNÜZ VE İYİ BİR KADRONUZ VAR TAMAM AMA BİZDE SİVASIZ.
dostum biz kimseye yardım ve yataklık etmeyiz amacımıza ulaşmak için tam 10 sene 2. ligde sürttük biz her sezon kılpayı kaçan 1, lig rüyalarıyla gecen 10 sene dile kolay ...
TAMAM SİZ BİZE 1-2 DEĞİL 4 TANE ATIN AMA LÜTFEN EFENDİ OLALIM KONYASPOR VE KONYALI HİÇBİZAMAN KİMSEYE YALAKALIK YAPMAZ...
SAYGILAR...
fantastick 06.12.2005, 18:35 BEN KONYA TARAFTARINI ÇOK İYİ TANIRIM RUHSUZDUR NALÇACI GRUBUYMUŞ GÜLÜYORUM ŞUAN SİZ DUYDUNUZMU BİZİM ÇAVUŞBAŞINI SİZİN NALÇACI CONCONLARINI BEN İYİ BİLİRİM FIS FISTIR FIS
senin hiç bişey bilmediğin konusunda iddaaaa oynarım ... :D
çekirdekçi taraftra her statta vardır....sen tv de becekalıların ne hale geldiğini görmedin galiba mersini yaktığımızıda bilmezsin TARSUS OLAYLARINI SANA HİÇ HATIRLATMAMA GEREK YOK HERŞEYİ BİLİYOSUN YAAAA
BU ARADA SEN KONYANIN 1 SEZON SAHA KAPATMA ALDIĞINI DA BİLİYOSUNDUR....
KISA Bİ BİLGİ DAHA VEREYİM TÜRKİYEDE CONCON VE CİNCON TABİRİ SADECE GalatAsaraY için kullanılır bunuda yaz bi kenara...
murat_kılıc 06.12.2005, 18:44 BİZ YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERLERDENİZ KONYA YI VE İNSANLARINI TANIRIM ARKADŞIMDA ÇOKTUR GERÇENTEN İÇTEN VE SEVECENLER SİVAS TAN VE YİĞİDOLARINDAN KİMSEYE ZARAR GELMEZ BU BÖYLE BİLİNE
fantastick 06.12.2005, 19:13 BİZ YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERLERDENİZ KONYA YI VE İNSANLARINI TANIRIM ARKADŞIMDA ÇOKTUR GERÇENTEN İÇTEN VE SEVECENLER SİVAS TAN VE YİĞİDOLARINDAN KİMSEYE ZARAR GELMEZ BU BÖYLE BİLİNE
insanlar ve toplumlar için işkembeden sallamak abartı yapmak kolaydır...
murat sen şuurlu bir yazı yazmışsın PARMAKLARIN DERT GÖRMESİN...
1967_DERNEK_10UR 06.12.2005, 19:23 ilk defa topicin ilk mesajından sonra konunun dağılmadığı bi forum gördüm tebrikler
topic 6 sayfaya ulaşmış hala açılış mesajndan alıntı yapılarak devam ediyo HELAL OLSUN VALLA
HELAL OLSUN SANA FARKIMIZ ANLAŞILDI..BİR BİR NUMARAYIZ..www.sivassor.com..
ahmetsogutlu 06.12.2005, 20:06 Yesil beyaz diye yazan konyali Sana cevap vermek bile bosa harcanmis zaman demek Cok gelismis sehir vardir ama icinde insandan baska yaratiklar insanlarin arasinda dolasir SIVAS belki sehirlesme babinda konyadan geridedir fakat heryeri delikanli mert yigidolarla doludur Misafirini gardas diye bagrina basar hasaratlarida meydanda a............ konya sporun SIVAS tan kuvvetli oldugunu yaziyor ac tavuk kendini dari ambarinda gorurmus
YILDIZELI COBANSARAYLI AHMET SOGUTLU
ahmetsogutlu 06.12.2005, 20:10 Yesil beyaz diye yazan konyali Sana cevap vermek bile bosa harcanmis zaman demek Cok gelismis sehir vardir ama icinde insandan baska yaratiklar insanlarin arasinda dolasir SIVAS belki sehirlesme babinda konyadan geridedir fakat heryeri delikanli mert yigidolarla doludur Misafirini gardas diye bagrina basar hasaratlarida meydanda a............ konya sporun SIVAS tan kuvvetli oldugunu yaziyor ac tavuk kendini dari ambarinda gorurmus
fantastick 06.12.2005, 20:56 Yesil beyaz diye yazan konyali Sana cevap vermek bile bosa harcanmis zaman demek Cok gelismis sehir vardir ama icinde insandan baska yaratiklar insanlarin arasinda dolasir SIVAS belki sehirlesme babinda konyadan geridedir fakat heryeri delikanli mert yigidolarla doludur Misafirini gardas diye bagrina basar hasaratlarida meydanda a............ konya sporun SIVAS tan kuvvetli oldugunu yaziyor ac tavuk kendini dari ambarinda gorurmus
bu ne yaaaaaaaaa
emrullah_58_ 06.12.2005, 21:26 dostum biz kimseye yardım ve yataklık etmeyiz amacımıza ulaşmak için tam 10 sene 2. ligde sürttük biz her sezon kılpayı kaçan 1, lig rüyalarıyla gecen 10 sene dile kolay ...
TAMAM SİZ BİZE 1-2 DEĞİL 4 TANE ATIN AMA LÜTFEN EFENDİ OLALIM KONYASPOR VE KONYALI HİÇBİZAMAN KİMSEYE YALAKALIK YAPMAZ...
SAYGILAR...
kardeeeess ben bilirim konyayıda konya halkınıda bundan iki yıl once hatırlarsan sene 2003 kaldık on kişi sonuc konya 1 sivas 1 telleri yırttınız kendinizi parcaladınız hos bize bişe yapamadınız cunku yaklasık 50 kişilik taraftarımızla sesinizi kesmeyi bilmiştik ama bizde böyle çirşeflikler olmaz içini ferah tut hadi şimdi Allah'a emanet bizim buraların bi sozu vardır:
DEK DURANA DEKMÜK GELMEZ
sivaslim 06.12.2005, 21:36 arkadaslar lutfen ortamı germeyelım
BEN KONYA TARAFTARINI ÇOK İYİ TANIRIM RUHSUZDUR NALÇACI GRUBUYMUŞ GÜLÜYORUM ŞUAN SİZ DUYDUNUZMU BİZİM ÇAVUŞBAŞINI SİZİN NALÇACI CONCONLARINI BEN İYİ BİLİRİM FIS FISTIR FIS
kardes ayip etmisisn bak bizim siteye gel sizin hakkinizda en ufak bir kotu laf varmi yazilmismi ayrica bizi iyi biliyorsun demisin o zaman carsi gururbunu (bjk)neler yaptigimizida tv gormusundur bak kardes olaylari gelmeyelim bu yakismaz bize bun yazdigin yaziyada ben katila katila guluyorum koptum su an neyse biz bilen bilir hemde iyi bilir .???
kardes ayip etmisisn bak bizim siteye gel sizin hakkinizda en ufak bir kotu laf varmi yazilmismi ayrica bizi iyi biliyorsun demisin o zaman carsi gururbunu (bjk)neler yaptigimizida tv gormusundur bak kardes olaylari gelmeyelim bu yakismaz bize bun yazdigin yaziyada ben katila katila guluyorum koptum su an neyse biz bilen bilir hemde iyi bilir .???
Kardeş sitenizde gezdim gayet güzel yazılar ve yorumlar var.. tebrik ediyorum..
Ayrıca ortalığı karıştırmak için gelen kayserili bir taraftarada gereken tepkiyi verdiğiniz işi ne kadar ciddiye aldığınızı ve rakipleriniz dahi olsa bir takıma Hakaret ettirmeyeceğinizi gösteriyor...
Kendi adıma teşekkür ederim...
Sivasada erken gelmenizi ve şehrimizi gezmenizi tavsiye ederim :)
Kardeş sitenizde gezdim gayet güzel yazılar ve yorumlar var.. tebrik ediyorum..
Ayrıca ortalığı karıştırmak için gelen kayserili bir taraftarada gereken tepkiyi verdiğiniz işi ne kadar ciddiye aldığınızı ve rakipleriniz dahi olsa bir takıma Hakaret ettirmeyeceğinizi gösteriyor...
Kendi adıma teşekkür ederim...
Sivasada erken gelmenizi ve şehrimizi gezmenizi tavsiye ederim :)
gunay kerdes hos geldin sitemize ben simdi seni aktif ettim bizim siteye simdi ana msn adresimi verecem ama burda vermeyim kendimide aciklarim sana ama nasil verecem bilmiyorum msn adresimi cinki senle konusmak isterim simdi sitemize gelip iyice gezebilirsin eyvallah gunay kerdes gorosmek dileyile .
1967_DERNEK_10UR 06.12.2005, 23:54 KİMSE ORTAMI GEREN YAZILAR YAZMASIN..SANAL ALEMDE BU İŞLER YÜRÜMEZ..ADAMLAR BİR SİVASA GELSİN KARŞILAYACAK OLAN BİZİZ..BİZ VARKEN KİMSEYE LAF DÜŞMEZ..YORUM YAZARKEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALIM..
her takımda fanatikler olacaktır.
sporun sadece dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmamak gerekir.
kardeşim sizler sivasa gelin sivas misafirperverliğini görürsünüz.
maç oynanır biter kazanan tebrik edilir.
spor için kavga olurmu.
kendi vatandaşını sırf futbol maçı için kavgaya sürüklemek niye.
ne olacak bunun sonu.
konya sivasla kavga etsin ankara rizeyle kavga etsin(örnek).
üç büyükler birbirini yiyor.
bunun adı nedir.
insanları birbirine kırdırmak değilmi.
centilmenliği elden bırakmamak lazım.
her takımda aklı selim insanlar üst göreve gelirse bu sorunlar çözülür işallah.
KİMSE ORTAMI GEREN YAZILAR YAZMASIN..SANAL ALEMDE BU İŞLER YÜRÜMEZ..ADAMLAR BİR SİVASA GELSİN KARŞILAYACAK OLAN BİZİZ..BİZ VARKEN KİMSEYE LAF DÜŞMEZ..YORUM YAZARKEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALIM..
SITEMIZE GELECEK ARKADASLAR NICINIZIN BASINA 58 YAZIN VE S HARFI KOYUN HEPINIZI ONAYLAYACAGIZ BU SAATEN SONRA DOSTCA HERSEYE VARIZ BEYLER NALCACI ADMIN .
WWW.NALCACI.COM.
Evet Mevlananın torunlarıyız hamd olsun, burdan sivas forumlarına üye olan nalçacılılarada sesleniyorum "lütfen yorumlarınıza dikkat edin arkdaşlar, kırıcı olmasın kimse"..
Koşa koşa geliriz elbet Konyasporumuz için, geldiğimiz gibide döneriz Allahın izniyle..
http://img235.imageshack.us/img235/6492/konyawall0tt.th.jpg (http://img235.imageshack.us/my.php?image=konyawall0tt.jpg) Sadece NALÇACI!
Beyler olayı burda büyütmeye gerek yok.Biz MEVLANA'NIN torunlarıyız.Bizden size zarar gelmez.
_ticaretlee_ 07.12.2005, 10:40 sivaslılar sakın sizde internetin havasına kapılıp o kolpa a.güçlülerle bjkliler gibi olmayın dedik işte sivasta bize nasıl muamele ederseniz bizde konyada size fazlasıyla karşılığını veririz o konu da içinize ferah tutun kaldı ki anadoluda hangi şehirde hangi takımla maç yaparsak yapalım ilk önce rakip takımın futbolcusuyla bizim futbolcuları el ele tribüne çağırırız yani her yerde dost geçiniriz ama sakın sizde bu iyi yaklaşımımızı kötü niyetle kullanan kolpalar gibi olmayın pazar günü görüşürüz
BekirBayrak 07.12.2005, 10:46 sivaslılar sakın sizde internetin havasına kapılıp o kolpa a.güçlülerle bjkliler gibi olmayın dedik işte sivasta bize nasıl muamele ederseniz bizde konyada size fazlasıyla karşılığını veririz o konu da içinize ferah tutun kaldı ki anadoluda hangi şehirde hangi takımla maç yaparsak yapalım ilk önce rakip takımın futbolcusuyla bizim futbolcuları el ele tribüne çağırırız yani her yerde dost geçiniriz ama sakın sizde bu iyi yaklaşımımızı kötü niyetle kullanan kolpalar gibi olmayın pazar günü görüşürüz
şimdı bak arkadasım bu gune kadar SİVAS a gelen taraftarlar her zaman gerektıgı gıbı karsılanmıstır
bızlere bosuna YİĞİDO dememısler bız bu kelımenın anlamına yakısır sekılde mısafırlerımız karsılar agırlar ve gonderırızzz haaa bızı konyada nasıl karsılarsınız oda sıızın mısafırperverlıgınıze baglıdır
_ticaretlee_ 07.12.2005, 10:47 al abi sana bi kaya nereye dayarsan daya afyon on kaymagi konyanin manyagi yok ustun kadrosu varmista yok saha kucukmuste sen gel oynunu oyna böle dalga gecmene musade verecemizimi sandin ortaya laf atarken düsün attim kisilar kim attigin kisiler yigidolar tamammi bidaha görmeyim etli ekmek kafali cocum
kardeş sen yiğidoysan bende goca gonyalıyım kimse bana ve hemşerime etliekmek kafalı diyemez biz bu lafın yüzünden ne adamları ( ULAN TÖVBE TÖVBE ORTAMI GERMEYELİM DİYOZ ADAM ZORLA KAŞINIYOR) ****** lafını bilde konuş adam gerçekleri sölüyor şurda 2 maç aldınız diye takım mı oldunuz sahanız da küçük taş çatlasın 5000 bilemedin 6000 kişi alır bizim konyada 45000 seyirciye oynamışlığımız var( 2.lig play-off maçları konyaspor-y.yozgatspor; konyaspor-göztepe ;konyaspor-diyarbakırspor ;konyaspor-altay ; konyaspor-kayserispor ve konyaspor-sivasspor ) kaldı ki şehrimizde hem alan bakımından hemde diğer yönlerden sivastan daha büyük ..... bak son kez diyorum bi daha hiç bi konyalıya etliekmek kafalı dediğini duymayım fena OLUR
_ticaretlee_ 07.12.2005, 10:51 BURAYA KİMLER GELMEDİKİ 5 OTOBÜS 10 OTOBÜS GELİYOZ DİYE ...YAZDI YAZDI GİTTİLER AMA GELEN OLMADI..HER ŞEY MAÇ GÜNÜ 4 EYLÜL ARENADA BELLİ OLACAK...GELENE KAPIMIZ AÇIK..
BABA BİZİM AĞZIMIZDAN LAF Bİ KERE ÇIKAR ... 5 OTOBÜS DEDİYSEK 5 OTOBÜSTÜR FAZLASI OLUR EKSİĞİ OLMAZ EVEALLAH KONYALIYIZ DAHASI NALCACILIYIZ
BekirBayrak 07.12.2005, 10:55 BABA BİZİM AĞZIMIZDAN LAF Bİ KERE ÇIKAR ... 5 OTOBÜS DEDİYSEK 5 OTOBÜSTÜR FAZLASI OLUR EKSİĞİ OLMAZ EVEALLAH KONYALIYIZ DAHASI NALCACILIYIZ
gardasss ne kadar otobusle gelrsenız gelın kac kısı gelırsenız gelın
ve hatta ne olursa ol farketmez gene gell
SİVAS ımız sizi en ıyı sekılde agırlar ve gonderır memleketınıze sız merak etmeyın bızlere YİĞİDOYUZ
Hoş gelin, sefa gelin. İnsan olana insan gibi davranılır. Misafirperverliğimizden şüpheniz olmasın. Bu topraklar yiğidin harman olduğu yerdir. Havası sert ama insanları mert'tir.
Anadolu insanına yakışan bir maç olması temennisi ile...
_ticaretlee_ 07.12.2005, 11:11 KONYALI UNUTMA BURASI SİVAS BİZİ 2 SENE ÖNCE YAKTINIZ LARADENİZE ÇALIŞTINIZ UNUTMADIK GEÇMİŞTE BİZE YAPILANLARI ASLA UNUTMAYIZ BAK DİYARBAKIRA 4 ÇEKTİK SİZEDE 4 OLMASADA 1-2 TANE ATAR GÖNDERİRİZ EFENDİ BİR TEKNİK TREKTÖRÜNÜZ VE İYİ BİR KADRONUZ VAR TAMAM AMA BİZDE SİVASIZ.
SİVASLI KARDAŞ ANLAŞILAN YAŞIN DAHA KÜÇÜK EVVELİNİ BİLMEZ KONUŞUP DURUSUN BİZ NE KAYSERİ YE NE DİYARI NEDE DİĞER ANADOLU ŞEHİRLERİNE BENZERİZ BİZDE KİMSEYE YALAKALIK YOKTUR AKSİNE BİZE KARŞI BİLEŞİP ÇALIŞAN ELEMANLAR VARDIR BAK SANA Bİ ÖRNEK VEREYİM sizinle 1.lige yükselmeye kapıştığımız sene mersin idmanyurdu yla maçımız vardı heralde son 3 haftaya mı ne girmiştik adamların karınlarını doyurmaya paraları yokken şimdi fb gs bjk gibi takımların kaldığı HİLTON OTELİNDE kaldı parasını kim verdi sivas doğru mu kardeş yalan dersen ayıp edersin ONUN İÇİN İŞKEMBEDEN KONUŞMA BİLİYOSAN KONUŞ BİLMİYOSAN SUS !!!!
murat_kılıc 07.12.2005, 11:12 gelin arkadaşlarrrr gelinnnn kaç kişiyseniz toparlanında gelinnnn
memleket görün yiğido görsün gözleriniz
BekirBayrak 07.12.2005, 11:16 SİVASLI KARDAŞ ANLAŞILAN YAŞIN DAHA KÜÇÜK EVVELİNİ BİLMEZ KONUŞUP DURUSUN BİZ NE KAYSERİ YE NE DİYARI NEDE DİĞER ANADOLU ŞEHİRLERİNE BENZERİZ BİZDE KİMSEYE YALAKALIK YOKTUR AKSİNE BİZE KARŞI BİLEŞİP ÇALIŞAN ELEMANLAR VARDIR BAK SANA Bİ ÖRNEK VEREYİM sizinle 1.lige yükselmeye kapıştığımız sene mersin idmanyurdu yla maçımız vardı heralde son 3 haftaya mı ne girmiştik adamların karınlarını doyurmaya paraları yokken şimdi fb gs bjk gibi takımların kaldığı HİLTON OTELİNDE kaldı parasını kim verdi sivas doğru mu kardeş yalan dersen ayıp edersin ONUN İÇİN İŞKEMBEDEN KONUŞMA BİLİYOSAN KONUŞ BİLMİYOSAN SUS !!!!
gardas bak her seferınde yazılarında ahkam kesıyorsun bıraz daha dıkkatlı yazı yazmanı beklerım ortamı germeyelım ok ;)
_ticaretlee_ 07.12.2005, 11:18 BEN KONYA TARAFTARINI ÇOK İYİ TANIRIM RUHSUZDUR NALÇACI GRUBUYMUŞ GÜLÜYORUM ŞUAN SİZ DUYDUNUZMU BİZİM ÇAVUŞBAŞINI SİZİN NALÇACI CONCONLARINI BEN İYİ BİLİRİM FIS FISTIR FIS
AYRICA SEN BİZİM EKİBİ NERDE GÖRDÜNDE RUHSUZ DİYON SÖEL BAKIYIM Bİ ... ÇAVUŞBAŞI NEYMİŞ BEN HİÇ DUYMADIM SEN KAÇ TANE DEPLASMANA GİTTİN SÖLE BAKIYIM ... KAÇ DEPLASMANDA KONYALININ EZİLDİĞİNİ GÖRDÜN VEYA DUYDUN SÖLE BAKALIM EVEALLAH SAĞLAMIZ EZDİRMEYİZ KENDİMİZİ BU HAFTA SONUDA GÖRECEKSİNİZ ZATEN TARAFTAR NASIL OLURMUŞ AYRICA GÖRÜYORUZ BÜYÜK TAKIMIN SEYİRLERİ NEDENSE HEP SİVASLI OLUYORLAR SEN KAÇ TANE KONYALI GÖRDÜN İSTANBUL TAKIMI TUTAN SÖLESENE
murat_kılıc 07.12.2005, 11:22 ortamı germeyin arkadaşlar akıllı olun centilmen saygılı ve iyi niyetli sözler sarfedin dünya kimseye kalmayacak dimi
Arif Coşkun 07.12.2005, 11:32 Arkadaşlar bu tür polemiklere girip,"yok sen böyle dedin yok ben böyle demedim" gibi gereksiz gündem oluşturmaktansa,herşeyi zamana bırakmakta fayda var. Elbetteki her insan kendi spor kulubünün kazanmasını isteyecektir,bu da doğaldır.Bizim bir sloganımız var anasayfa mızdada sürekli yayınlanıyor"Spor Sevgi,Barış ve Kardeşliktir" diye.Bunu unutmayalım.Pazar günü iyi oynayan,gününde olan maçı alacaktır. Maçların üç neticeli bir oyun olduğunu unutmadan,pazar günü herşeyden önce dostluğun kazanılması dileklerimle.
Herkese saygılar
_ticaretlee_ 07.12.2005, 11:34 ortamı germeyin arkadaşlar akıllı olun centilmen saygılı ve iyi niyetli sözler sarfedin dünya kimseye kalmayacak dimi
YA ZATEN BİZ BURAYA SİZİ KIŞKIRTMAK İÇİN GİRMEDİK Kİ AMA BAZI ARKADAŞLARDA NE KONUŞTUKLARININ FARKINA VARSIN GİRİN BAKIALIM NALCACİ.COMA BİZ NELER YAZMIŞIZ GÖRÜN KALDI Kİ BİZ KAVGA DÖVÜŞ İÇİN DEĞİL TRİBÜNDE TAKIMIMIZI DESTEĞE GELİYORUZ
fantastick 07.12.2005, 11:46 AYRICA SEN BİZİM EKİBİ NERDE GÖRDÜNDE RUHSUZ DİYON SÖEL BAKIYIM Bİ ... ÇAVUŞBAŞI NEYMİŞ BEN HİÇ DUYMADIM SEN KAÇ TANE DEPLASMANA GİTTİN SÖLE BAKIYIM ... KAÇ DEPLASMANDA KONYALININ EZİLDİĞİNİ GÖRDÜN VEYA DUYDUN SÖLE BAKALIM EVEALLAH SAĞLAMIZ EZDİRMEYİZ KENDİMİZİ BU HAFTA SONUDA GÖRECEKSİNİZ ZATEN TARAFTAR NASIL OLURMUŞ AYRICA GÖRÜYORUZ BÜYÜK TAKIMIN SEYİRLERİ NEDENSE HEP SİVASLI OLUYORLAR SEN KAÇ TANE KONYALI GÖRDÜN İSTANBUL TAKIMI TUTAN SÖLESENE
arkadaşım bende konyalıyım ama istanbulda yaşıyorum...
dün fantastick rumuzuyla üye formu doldurdum ama onaylamadınız...
sen önce konyalılarınkini bi onayla ...
ha bu arada istanbul takımını desteklemek yanlış değildir istanbul ayrı konya ayrı bu arada aşağıda ismini saydıklarımdan tanıdıklarına selam söyle
maykıl
hayvan murat
cemil
tuhafiyeci hasan
niyazi
apalı ibo
özalkent murat
muharrem
çelebi
cem bunların hepsine selam söyle...
_ticaretlee_ 07.12.2005, 11:50 arkadaşım bende konyalıyım ama istanbulda yaşıyorum...
dün fantastick rumuzuyla üye formu doldurdum ama onaylamadınız...
sen önce konyalılarınkini bi onayla ...
ha bu arada istanbul takımını desteklemek yanlış değildir istanbul ayrı konya ayrı bu arada aşağıda ismini saydıklarımdan tanıdıklarına selam söyle
maykıl
hayvan murat
cemil
tuhafiyeci hasan
niyazi
apalı ibo
özalkent murat
muharrem
çelebi
cem bunların hepsine selam söyle...
ve aleyküm selam abi senin adın neydi belki senide tanırım bu saydığın adamların hepsi eski tayfadır zaten şimdide grupta başı çekiyor bazıları zaten bıraktı grubu senin isim ne onuda söleyim de tam olsun bide sen gelecen mi abi sivasa ordan da beraber kayseriye fb maçına geçeriz
fantastick 07.12.2005, 12:18 ve aleyküm selam abi senin adın neydi belki senide tanırım bu saydığın adamların hepsi eski tayfadır zaten şimdide grupta başı çekiyor bazıları zaten bıraktı grubu senin isim ne onuda söleyim de tam olsun bide sen gelecen mi abi sivasa ordan da beraber kayseriye fb maçına geçeriz
benim sivasa gelme şansım yok eğer gelebilirsem büyük ihtimal bayramda konyada olmaya çalışacam ...
bu arada o adnan (alen)a da selam söyle çağ kafeye fazla takılmasın ben geldiğimde bol bol okeyde vururum ona...
adım umut...
AYRICA SEN BİZİM EKİBİ NERDE GÖRDÜNDE RUHSUZ DİYON SÖEL BAKIYIM Bİ ... ÇAVUŞBAŞI NEYMİŞ BEN HİÇ DUYMADIM SEN KAÇ TANE DEPLASMANA GİTTİN SÖLE BAKIYIM ... KAÇ DEPLASMANDA KONYALININ EZİLDİĞİNİ GÖRDÜN VEYA DUYDUN SÖLE BAKALIM EVEALLAH SAĞLAMIZ EZDİRMEYİZ KENDİMİZİ BU HAFTA SONUDA GÖRECEKSİNİZ ZATEN TARAFTAR NASIL OLURMUŞ AYRICA GÖRÜYORUZ BÜYÜK TAKIMIN SEYİRLERİ NEDENSE HEP SİVASLI OLUYORLAR SEN KAÇ TANE KONYALI GÖRDÜN İSTANBUL TAKIMI TUTAN SÖLESENE
ARKADAŞ BEN ÇOK KONYALI TANIYORUM HALA KONYA'YI TUTMAYAN
PEKİ SEN SÜPER LİGE ÇIKTIĞINDA KAÇ TANE BAYRAK ASTIN İSTANBUL'A
SİVAS SPORUN VE SİVASLININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ HERKES GÖRDÜ İSTNABUL'DA
BU KONULARI TARTIŞMAYALIM.
VE KONYA TARAFTARINI TÜM TÜRKİYE TANIYOR, (TABİ SİZ KENDİNİZ NASIL TANITTI İSENİZ ÖYLE)
SEVGİ VE SAYGILARIMLA,
kardeş sen yiğidoysan bende goca gonyalıyım kimse bana ve hemşerime etliekmek kafalı diyemez biz bu lafın yüzünden ne adamları ( ULAN TÖVBE TÖVBE ORTAMI GERMEYELİM DİYOZ ADAM ZORLA KAŞINIYOR) ****** lafını bilde konuş adam gerçekleri sölüyor şurda 2 maç aldınız diye takım mı oldunuz sahanız da küçük taş çatlasın 5000 bilemedin 6000 kişi alır bizim konyada 45000 seyirciye oynamışlığımız var( 2.lig play-off maçları konyaspor-y.yozgatspor; konyaspor-göztepe ;konyaspor-diyarbakırspor ;konyaspor-altay ; konyaspor-kayserispor ve konyaspor-sivasspor ) kaldı ki şehrimizde hem alan bakımından hemde diğer yönlerden sivastan daha büyük ..... bak son kez diyorum bi daha hiç bi konyalıya etliekmek kafalı dediğini duymayım fena OLUR
Sayınızla övünüyorsunuz sitenizin üye sayısı 3243
övündüğünüz taraftar bumu hem sayıyla övünülecekse kusura bakma konya SİVASın eline su dökemez,bizim süper ligde ilk senemiz olabilir ama biz 5 inciyiz sizse 8 inci bundan siz mahcubiyet duyun biz değil.
Sana bende dahil misafirpeverlik mesajı verdim sen burda bir yanlış laf kullanıldı diye hemen onca centilmenlik dolu yazıyı görme zahmetinde bulunmadan bunu gördün,yanlış ortada bir ayıp var diyosan o ayıbı yapana yakıştır,kimseyi afaroz ilan etme hakkını kendinde göremezsin,sizi bu siteye kimse çağırmadı siz geldiniz baş tacısınız dedik ama bu laflarada HOOOP diyoruz,hakaret varsa kimse seni tutmaz gidersin sen böyle tepki mesajlarına devam edersen centilmenlik yazıları sadece ilk 6 sayfada kalır.
Tekrar söylüyorum.
SPOR;DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR.
fantastick 07.12.2005, 13:36 neyse ben biraz ORTAMI YUMUŞATAYIM
SIKI Bİ TEMEL FIKRAM VAR...UMARIM BEĞENİRSİNİZ...
TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, VE KENDISINE
BU KITAP HEDIYE EDILIR. KITABIN ADI DA DUZ MANTIKTIR.
TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR;
bu kitapta ne yaziyo?
okuyunca ogrenirsin...
ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana?
ok bak simdi;senin evinde akvaryum var mi mesela evet var...
o zaman icinde su da vardir?
evet var...
icinde su varsa balik da vardir....
evet var...
balik varsa hayvanlari da seviyosundur sen?
evet....
hayvanlari seviyosan insanlari da seversin heralde?
evet
o zaman senin sevgilin de vardir?
evet var
yasli gorunuyon o zaman senin karin vardir?
evet var..
e karin olduguna gore de homoseksuel diilsindir?
evet...
bak gordun
mu?...
temel cok etkilenir! kitabi alir koltugunun altina eve dogru
giderken dursun'u gorur...
dursun sorar;
-temel o ne?
-duz mantik kitabi!
-nasi bisiy bu anlat bakiim...
-bak simdi; sizin evde akvaryum var mi?
-yook!
-o zaman sen ****sin....
ulan sizi yeriz biz beee isterseniz 50 otobus gelin sivaslinin yuregi ile guresebillirmisiniz artistler
fantastick 07.12.2005, 14:54 ulan sizi yeriz biz beee isterseniz 50 otobus gelin sivaslinin yuregi ile guresebillirmisiniz artistler
dostum neyin mücadelesini veriyosun
KLAVYE DELİKANLISI OLMA...
1967_DERNEK_10UR 07.12.2005, 14:56 BEN NE DEDİM KİMSE SAPUR SUPUR YAZILAR YAZMASIN..BAŞKA ŞEHİRLERDEN GİDİRPRE KİMSE ORTAMI GERMESİN...ADAM GİBİ YAZSIN HERKES...
MUSTAFA, kardeş her soruya cevap vermek zorunda değilsin, bak bizi çok güzel karşıladılar, sen büyüktün ben büyüktüm tartışmasına girmeye gerek yok, bizi bilen biliyo, kimseye birşey açıklamak zorunda değiliz, haftaya gelelim, adam gibi maçımızı izleyip, takımı destekleyip dönelim, iğneli laflara gerek yok arkdaşlar (iki taraf içinde söylüyorum). UMARIM DOSTLUK İÇİNDE GEÇER HERŞEY.
Saygılarımla.
http://img203.imageshack.us/img203/899/normalhpim81357vi.th.jpg (http://img203.imageshack.us/my.php?image=normalhpim81357vi .jpg)
gonyaliyarim 07.12.2005, 15:49 gelecez en az 5 otobüs alacaz en az 3 puan gardaşlar kimse gocunmasın
gelecez en az 5 otobüs alacaz en az 3 puan gardaşlar kimse gocunmasın
YALNIZ SENİN YATIĞIN TERBİYESİZLİKTEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL...GELİN DEDİK BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ WAR DEDİK...SENDE YAZMIŞSIN GOCEUNMAYIN FELAN DİYE...BURDA BAŞKANIN WARKEN SENİN BÖYLE YAZILAR YAZMAMAN LAZIM ..DEMEK Kİ HAAL GELİŞMEMİŞ SİZDE TRİBÜN .3. LİGDEYMİŞ GİBİ DAWRANIYON...
lAFIM BU ARKADAŞA DİĞERLERİ HOŞGELMİŞ SAFA GELMİŞ..YALNIZ BÖYLELERİNEDE DİKKAT ETSİNLER!!!
gonyaliyarim 07.12.2005, 15:53 iyide ne alaka kardeşim ne var bu lafta
iyide ne alaka kardeşim ne var bu lafta
HADDİNİ BİLECEN YANİ....BURDA GİRDİ BAŞKANINIZ DÜZEYLİ Bİ ŞEKİLDE YAZIYOR SANA NE OLUYO...APAÇİMİSİN NESİN???
ben gocunurum :) dediniz gibi 5 otobusle gelirsiniz inşallah..hem birde şehir de tur yapın sivasın güzelliklerini görün...ikinci devrede biz gelirizi konyayaya konyayayıda biz gezeriz.
1967 dernek serkan20 07.12.2005, 15:59 ilk defa topicin ilk mesajından sonra konunun dağılmadığı bi forum gördüm tebrikler
maça fenerli konyalılar gelecek anlaşıldı
aferin size hem feneri hem konyayı destekleyin
anti bizans
fantastick 07.12.2005, 16:31 maça fenerli konyalılar gelecek anlaşıldı
anti bizans
cem yılmaz bile bu kadar komik değil :D
nalcaci4ever 07.12.2005, 16:47 Başkanım maça gelmyecekleri buradan alın ya klavye delikanlılığu yapıyorlar burada ortam geriyorlar.arkadaşlar herseyden önce dostluk içerisinde bir mucadele olsun biz de sizden dostluk gorelim hersey istendigi gibi olsun.aynı şekilde biz de sizi agırlayalım konya'da.sivasspor bir çok takımdan daha çok sempati duydugum bi takım ama yanlış anlaşılmasın bizim kardeşimiz şimşeklerdir yani Adanademirspor.ama sivasspor da anadolu takımı bi alıp veremedigimiz yok.maca gelince dostluk kazansın.biz 500-750 civarında bir taraftarla geliyoruz sivas'a.konya'da oldugu gibi sivas stadnda da 90 dk tezahurat yapacagız.inşallah stadrakiler de sizler gibi dostca dusunurler ve bizi yuhalamazalr içerde.sivas stadını da inletmeye hazrıız.nalçacı ekolu bie kez daha ortaya cıakcak.inş desteklerimizle de konyasporum bizi mahcup etmeden bir galibiyete daha imza koyar...
nalcaci4ever 07.12.2005, 16:48 maça fenerli konyalılar gelecek anlaşıldı
anti bizans
bu bizim forumda olan birisi degil anlış anlaışılmasın konyalı degil bu kişi
fantastick 07.12.2005, 19:16 bu bizim forumda olan birisi degil anlış anlaışılmasın konyalı degil bu kişi
kim konyalı kim değil bilmeden konuşma ben burada maça geleceğimi iddia etmedim sen kimsinki ???
neyse bayramda konyaya geldiğimde çağ bilardoya gel seninle tanışalım bayramda ...:S
mustafa sakin ol tamam bazilari yanlis konusa bilir ama bak sivasli kerdeslerimize cogu olumlu konususyor o yuzden sakin ol tabiki catlak sesler cikacak onada bu sitedeki arkadaslarimiz ve gunay kardesimiz mudale eder sen sakin ol (BASKAN MURAT)
[/B]HADDİNİ BİLECEN YANİ....BURDA GİRDİ BAŞKANINIZ DÜZEYLİ Bİ ŞEKİLDE YAZIYOR SANA NE OLUYO...APAÇİMİSİN NESİN???
hakilisin kardes ama sakin olmak lazim o arkadasimiz biraz genc ve heyecanli bundan sonra olmaz eyvallah (BASKAN MURAT.)
Başkanım maça gelmyecekleri buradan alın ya klavye delikanlılığu yapıyorlar burada ortam geriyorlar.arkadaşlar herseyden önce dostluk içerisinde bir mucadele olsun biz de sizden dostluk gorelim hersey istendigi gibi olsun.aynı şekilde biz de sizi agırlayalım konya'da.sivasspor bir çok takımdan daha çok sempati duydugum bi takım ama yanlış anlaşılmasın bizim kardeşimiz şimşeklerdir yani Adanademirspor.ama sivasspor da anadolu takımı bi alıp veremedigimiz yok.maca gelince dostluk kazansın.biz 500-750 civarında bir taraftarla geliyoruz sivas'a.konya'da oldugu gibi sivas stadnda da 90 dk tezahurat yapacagız.inşallah stadrakiler de sizler gibi dostca dusunurler ve bizi yuhalamazalr içerde.sivas stadını da inletmeye hazrıız.nalçacı ekolu bie kez daha ortaya cıakcak.inş desteklerimizle de konyasporum bizi mahcup etmeden bir galibiyete daha imza koyar...
beyler herkez burda sitede kimse kalmamis bu ne ayak ya ::P guzel seyle bunlar insallah bu dosluk uzun sure (BASKAN MURAT)
Bu ne ya hu?... Siteye Konyalı akını var. Konyalıları severim. Bir çok Konyalı arkadaşım oldu. Hepside adam gibi adam.
Maça gelince maalesef Konyalıları üzeceğiz.
Neyse Sivasımıza gidin bizim yerimize de havasını soluyup, suyunu için. Yolunuz açık olsun.
Bu ne ya hu?... Siteye Konyalı akını var. Konyalıları severim. Bir çok Konyalı arkadaşım oldu. Hepside adam gibi adam
eyvallah kardes ayni dileklerimiz sizin icinde gecerli inani beyler (BASKAN MURAT)
ofgurleyuk78 07.12.2005, 21:03 Dostlukta Anadolu kazansin. Kazansin da biz yenersek çok iyi olur.
memati_42 07.12.2005, 21:13 arkadaşlar sanki ortam yavaş yavaş geriliyor lütfen saakin olalım bizim niyetimiz oaraya gelipte olay çıkarmak degil lütfen SADECE KONYA
UMTçarşı 07.12.2005, 21:21 HERKESE KAPIMIZ AÇIK GELİN
geldiginiz gibi gideceksiniz diyecem fakat şunu biliyorumki şen şakrak güle oynaya bağıra bağıra geleceksiniz ağlaya ağlaya gideceksiniz..simdiden üzgünüm
nalcaci4ever 07.12.2005, 23:42 biz yenilsek bile takımımızı tribunlere cagıran bir grubuz alem taraftar goruyor her seferinde.ama iddaa ediyorum ki bu maçı alacagız...
1967_Dernek_Murat 08.12.2005, 00:21 biz yenilsek bile takımımızı tribunlere cagıran bir grubuz alem taraftar goruyor her seferinde.ama iddaa ediyorum ki bu maçı alacagız...
GARDAŞ KENDINIZE NEYI YAKIŞ TIRIYORSANIZ ONU YAPIN TABİKİ GELECEKSİNİZ BİZİM KAPIMIZ HERZAMAN HERKEŞE ACIKTIR.
AMA BÜYÜK KONUŞMA SENDEN ŞU KELİMEYİ BEKLERDİK KİM HAKEDERSE O KAZANSIN AMA KAZAN SANIZDA KAYBETSENIZDE DOSLUK KAZANSIN.
HA UNUTMADAN SUNUDA BELIRTIYIM SİZE LAF ATANLARIN HİÇ BİRİNİ BEN SİVASSPOR U NE KENDİ EVIMIZDE NEDE DEPLASMANDA GÖRMEDİM.
KONYALI ARKADAŞLARA LAF ATAN ARKADAŞLAR SİZ GİTMİYORSUNUZ DEPLASMANA BİZ GİDİYORUZ. KLAVYEDE ARTİSLİK YAPMAYIN DOSTLUK KURALIM BURDA.
GARDAŞ BUYURUN GELİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR.
SİVAS KONYA EL ELE BERABER UEFA YA.
dogukan58 08.12.2005, 00:45 helal olsun bu konyalılara valaha kayserililerden delikanlı adamlar ..biz kayseriinin sitesine centilmenlik yazdık küfür duyduk (hoş umruma bile almamya kötü söz söyleyenindir)terbiyesizce holiganlık yaptılar ama birde bu topic e bakarsanır aradaki fark gözle görünür şekilde ortada...neyse sivaslıyım sivassporluyum insallah sivasspor bu macı alır konyasporada bundan sonraki maçlarında hep galibiyet diliyorum eyvallah
FatihSoner58 08.12.2005, 00:52 helal olsun bu konyalılara valaha kayserililerden delikanlı adamlar ..biz kayseriinin sitesine centilmenlik yazdık küfür duyduk (hoş umruma bile almamya kötü söz söyleyenindir)terbiyesizce holiganlık yaptılar ama birde bu topic e bakarsanır aradaki fark gözle görünür şekilde ortada...neyse sivaslıyım sivassporluyum insallah sivasspor bu macı alır konyasporada bundan sonraki maçlarında hep galibiyet diliyorum eyvallah
ee nede olsa benim hemserilerim sayilir Tahsin abi deilmi Yani??. sen biliyorsun
Ama ne kadar hemserimde olsa Canim SIVASSPORUM bu maci eze eze alacak
karayel42 08.12.2005, 00:53 ARKADAŞLAR TAMAMEN DOSTLUK İÇİNDE GEÇMESİNİ İSTİYORUZ MAÇIN 90 DAKİKASI ÖYLE GEÇER İNŞAALLAH
dogukan58 08.12.2005, 01:01 ee nede olsa benim hemserilerim sayilir Tahsin abi deilmi Yani??. sen biliyorsun
Ama ne kadar hemserimde olsa Canim SIVASSPORUM bu maci eze eze alacak
ewet fatih yenge konyalıydı demi senin ikinci memleket konya ama yinede herzaman heryerde en büyük sivas
FatihSoner58 08.12.2005, 01:06 ewet fatih yenge konyalıydı demi senin ikinci memleket konya ama yinede herzaman heryerde en büyük sivas
tartismasiz en buyuk SIVAS. Baba Vatanim Sivas benim
nalcaci4ever 08.12.2005, 10:47 GARDAŞ KENDINIZE NEYI YAKIŞ TIRIYORSANIZ ONU YAPIN TABİKİ GELECEKSİNİZ BİZİM KAPIMIZ HERZAMAN HERKEŞE ACIKTIR.
AMA BÜYÜK KONUŞMA SENDEN ŞU KELİMEYİ BEKLERDİK KİM HAKEDERSE O KAZANSIN AMA KAZAN SANIZDA KAYBETSENIZDE DOSLUK KAZANSIN.
HA UNUTMADAN SUNUDA BELIRTIYIM SİZE LAF ATANLARIN HİÇ BİRİNİ BEN SİVASSPOR U NE KENDİ EVIMIZDE NEDE DEPLASMANDA GÖRMEDİM.
KONYALI ARKADAŞLARA LAF ATAN ARKADAŞLAR SİZ GİTMİYORSUNUZ DEPLASMANA BİZ GİDİYORUZ. KLAVYEDE ARTİSLİK YAPMAYIN DOSTLUK KURALIM BURDA.
GARDAŞ BUYURUN GELİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR.
SİVAS KONYA EL ELE BERABER UEFA YA.
tabiki kardeş bence de kim hakederse o kazansın.alın terleri boşa gitmesin.gonlum bizden yana benim :) yani ben bizimkilerin hakedip galibiyet alacagını iddia etmiştim :)yani öyle bir his var içimde:)sivassporlu arkadaşları da tebrik ediyorum buradan bir kez daha centilmenlik budur...
Merhaba Sivaslı Arkadaşlar.Ben Konya'dan Taner.Pazar günü inşallah Allah nasip ederse Sivas'a gelecez.Herkes kendi takımını ve şehrini tabiki destekleyecek.Centilmence bir maç olur,inşallah.Biz Konyasporumuzun kazanması nasıl çok istiyorsak sizde Sivassporun kazanmasını istiyorsun doğal olarak.Sonuçta HAKEDEN KAZANSIN.Dost'uz Dost Kalalım.Biz Basketbol takımızı 1.ligdeyken deplasmanlarda bile yalnız bırakmadık.İstanbulda Çarşı ya meydan okuduk.Ama Kardeşlerimize giitiğimiz zaman derneklerine gider,çaylarını içeriz.Konya da da en iyi şekilde ağırlarız.hepinize selamlar.Pazar günü görüşmek üzere.....
ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ
YEŞİL-BEYZA OLSUN MEZAR TAŞIMIZ
BekirBayrak 08.12.2005, 12:22 Merhaba Sivaslı Arkadaşlar.Ben Konya'dan Taner.Pazar günü inşallah Allah nasip ederse Sivas'a gelecez.Herkes kendi takımını ve şehrini tabiki destekleyecek.Centilmence bir maç olur,inşallah.Biz Konyasporumuzun kazanması nasıl çok istiyorsak sizde Sivassporun kazanmasını istiyorsun doğal olarak.Sonuçta HAKEDEN KAZANSIN.Dost'uz Dost Kalalım.Biz Basketbol takımızı 1.ligdeyken deplasmanlarda bile yalnız bırakmadık.İstanbulda Çarşı ya meydan okuduk.Ama Kardeşlerimize giitiğimiz zaman derneklerine gider,çaylarını içeriz.Konya da da en iyi şekilde ağırlarız.hepinize selamlar.Pazar günü görüşmek üzere.....
ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ
YEŞİL-BEYZA OLSUN MEZAR TAŞIMIZ
gardas dıyorum çünkü gercekten cok guzel ıfadeler kullandın ve gonlundende gecenlerın bu olduguna ınanıyorum bızler de sızlerı yanı konyalı gardaslarımızı en ıyı sekılde agılamak ısterız buyrun gelın basımız uzerınde yerınız var
pazar gunu gorusmek uzere
nalcaci4ever 08.12.2005, 12:24 İSTANBULDAN DOST OLMAZ ZATEN ÇARŞI HAYATININ HATASWINI KONYADA YAPTI İŞTE 2 ADET MEYDAN SOPASI ÇÜNKÜ HEPSİ KENDİNİ BEGENMİŞ HEPSİ İSTANBULU BİR NUMARA GÖREN KOLPA.ANADOLU'DA DA VAR BÖYLELERİ MESELA BİLEN BİLİR BİRBİRİMİZİ HÇ SEVMEDİGMİZ TATANGALAR YANİ SAKARYASPOR ONLARDA İSTANBUL ÖZENTİSİ BİR GRUP.AMA SİVAS VAR, KARDEŞİMİZ ADANADEMİRSPOR VAR BUNLAR HEP BİZİM GİBİLER.ONUN İÇİN ARAMIZDA HİÇ BİR ZAMAN KOLAY KOLAY GERGİNLİK ÇIKMAZ ALLAH'IN İZNİYLE.İNŞALLAH PAZAR GUNU TAKIMLARIMIZI ELELE TRİBUNLERE CAGIRALIM.DOSTÇA AMA ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLSUN.HERHANGİ BİR OLAY OLMADAN DA AYRILALIM SİVAS'TAN.BEN DAHA ÖNCE DEN SİVASA'A GELDİGİM İÇİN(İKİNCİ LİGDEYKEN) SİVAS'I BİLİYORUM AZ ÇOK.İKİ TANE PARK VAR HATTA YANYANA.NEYDİ O CIBIRLAR PARKI MI?KUÇUK BİR ŞEHİR.AMA ŞİRİN.DERNEKLERİ DE BİR İŞHANINDA ZANNEDERSEM.TARİHİ BİR LİSE VARDI ORAYI GEZMİŞİTM.Bİ DE HAA MERKEZ LOKANTASI MI NE VARDI SİVAS KEBABI İYİ OLUYO YA PATLICANLARI KOCAMAN :)İNŞALLAH YİNE GEZME DURUMUMUZ OLUR.HEPİMİZ ANADOLUYUZ !!!!!
İSTANBULDAN DOST OLMAZ ZATEN ÇARŞI HAYATININ HATASWINI KONYADA YAPTI İŞTE 2 ADET MEYDAN SOPASI ÇÜNKÜ HEPSİ KENDİNİ BEGENMİŞ HEPSİ İSTANBULU BİR NUMARA GÖREN KOLPA.ANADOLU'DA DA VAR BÖYLELERİ MESELA BİLEN BİLİR BİRBİRİMİZİ HÇ SEVMEDİGMİZ TATANGALAR YANİ SAKARYASPOR ONLARDA İSTANBUL ÖZENTİSİ BİR GRUP.AMA SİVAS VAR, KARDEŞİMİZ ADANADEMİRSPOR VAR BUNLAR HEP BİZİM GİBİLER.ONUN İÇİN ARAMIZDA HİÇ BİR ZAMAN KOLAY KOLAY GERGİNLİK ÇIKMAZ ALLAH'IN İZNİYLE.İNŞALLAH PAZAR GUNU TAKIMLARIMIZI ELELE TRİBUNLERE CAGIRALIM.DOSTÇA AMA ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLSUN.HERHANGİ BİR OLAY OLMADAN DA AYRILALIM SİVAS'TAN.BEN DAHA ÖNCE DEN SİVASA'A GELDİGİM İÇİN(İKİNCİ LİGDEYKEN) SİVAS'I BİLİYORUM AZ ÇOK.İKİ TANE PARK VAR HATTA YANYANA.NEYDİ O CIBIRLAR PARKI MI?KUÇUK BİR ŞEHİR.AMA ŞİRİN.DERNEKLERİ DE BİR İŞHANINDA ZANNEDERSEM.TARİHİ BİR LİSE VARDI ORAYI GEZMİŞİTM.Bİ DE HAA MERKEZ LOKANTASI MI NE VARDI SİVAS KEBABI İYİ OLUYO YA PATLICANLARI KOCAMAN :)İNŞALLAH YİNE GEZME DURUMUMUZ OLUR.HEPİMİZ ANADOLUYUZ !!!!!
SEVGİLİ KARDEŞİM O TARİHİ LİSE DEDİĞİN YER CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI KONGRE LİSESİ. ORADA SENİN BENİM KENDİNİ TÜRK OLARAK KABUL EDEN HERKESİN SAYGIYLA ,GURURLA TAŞIDIĞI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI YERDİR.ORASI HAKKINDA KONUŞURKEN BİRAZ DAHA DİKKAT VE SAYGI GÖSTERİN.
KENDİNE SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORSAN , BİRŞEYLER YAZARKEN ALAYCI TAVIRLA YAZMA.BU ÜLKE HEPİMİZİN ... TAHMİN EDİYORUM ÇOK GENÇBİR KARDEŞİMİZSİN BU SÖYLEDİKLERİM KULAĞINA KÜPE OLUR.
Etem-Murat 08.12.2005, 13:20 ARAMIZ A HOŞ GELDİNİZ TABİ BU BİR MAC DOSLUK KAZANSIN ÖNCE SONRA HAK EDEN KAZANSIN
TABİ CANIM TABİKİ BİZ KAZANALIM
fantastick 08.12.2005, 13:33 ARAMIZ A HOŞ GELDİNİZ TABİ BU BİR MAC DOSLUK KAZANSIN ÖNCE SONRA HAK EDEN KAZANSIN
TABİ CANIM TABİKİ BİZ KAZANALIM
niye siz kazanıyosunuz etem abi biz kazansak olmuyo mu ? :D
niye siz kazanıyosunuz etem abi biz kazansak olmuyo mu ? :D
aaa valla olma bu sefer biz kazanalım sonra sizin orda da berabere kalırız :D
Etem-Murat 08.12.2005, 13:41 niye siz kazanıyosunuz etem abi biz kazansak olmuyo mu ? :D
TABİ CANIM HA SİZ HA BİZ NE FARKEDER ÖNEMLİ OLAN SİVASIN KAZANMASI DEĞİLMİ
CAGLAYAN 08.12.2005, 13:44 niye siz kazanıyosunuz etem abi biz kazansak olmuyo mu ? :D
aaa valla olma bu sefer biz kazanalım sonra sizin orda da berabere kalırız :D
ALLAH MUHABBETINIZI BOL ETSIN :D
fantastick 08.12.2005, 14:03 abi sivastaki maç 0-1 olsun konyadaki maçta 1-0 olsun sonuçtada 2 maçtada birer gol atılmış oluyo :D
Etem-Murat 08.12.2005, 14:18 abi sivastaki maç 0-1 olsun konyadaki maçta 1-0 olsun sonuçtada 2 maçtada birer gol atılmış oluyo :D
TABİ CANIM SENİMİ KIRALIM BİZ OZAMAN TEK MACTA ATMAYI DÜŞÜNÜYORDUK O SAYIYI SANA MAL OLDU GALİBA ALLAH SÖYLETTİ GALİBA DEĞİLMİSİVAS
SİVAS SPOR :2 DEPLASMAN MACINDADA
KONYA SPOR 1 KONYA SPOR :1 OLSUN HADİ
SİVAS SPOR : X YANLIZ ELİĞİ DARATMADAN SEN YAZ....
fantastick 08.12.2005, 14:23 yok etem abi hayatta olmaz kabul edemem hadi sivastaki maç sizin olsun onu verelim sivasspora ama konyadaki maçta real madride bile şans vermem konyaspor evinde en kötü berabere kalır ama kolay kolay yenilmez ... :D
nalcaci4ever 08.12.2005, 14:36 SEVGİLİ KARDEŞİM O TARİHİ LİSE DEDİĞİN YER CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI KONGRE LİSESİ. ORADA SENİN BENİM KENDİNİ TÜRK OLARAK KABUL EDEN HERKESİN SAYGIYLA ,GURURLA TAŞIDIĞI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI YERDİR.ORASI HAKKINDA KONUŞURKEN BİRAZ DAHA DİKKAT VE SAYGI GÖSTERİN.
KENDİNE SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORSAN , BİRŞEYLER YAZARKEN ALAYCI TAVIRLA YAZMA.BU ÜLKE HEPİMİZİN ... TAHMİN EDİYORUM ÇOK GENÇBİR KARDEŞİMİZSİN BU SÖYLEDİKLERİM KULAĞINA KÜPE OLUR.
ya dalga gecen falan yok ki kardeşler.tarihi lisenin içini gezmedim ben.biliyorum oranın cunhuriyetin kurldugu yer oldugunu.sadece guzel bir yer onu demeye calışmıştım ben.sivas'da cunhuriyetin temellerinin atıldıgını da biliyorum.sivas'ı da cok seviyorum.yanlış bi anlaşılma oldu galiba.bir de yasım kucuk degil pazar gunu ben de geliyorum sivas'a.biz de milliyetçiyiz yani neden hemen alındıgınızı anlamadım.sivas'ın neresini gezdiysem cumhuriyetin temellerinin orada atıldıgıyla ovunurler biz de ovunuyoruz iyi ki sivas var.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!arakdaşlar lütfen yanlış anlaşılmalara yer vermeyelim...
KONYA'LI ARKADAŞLARIMIZI
SİTEMİZDE GÖRMEK BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR.
TARİHİİ, COGRAFİİ, KÜLTÜREL, SOSYAL ALANDA,... VS
BİR ÇOK NOKTADA ORTAK DEĞERLERİMİZ VE FREKANSLARIMIZIN
UYUŞTUĞU KONYA'LI ARKADAŞLARIMIZI,SİVAS'IMIZDA DA GÖRMEK VE
ONLARI SİVAS'IMIZDA EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAMAK ÖNCELİKLİ ARZUMUZDUR...
SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ; SİVAS'IMIZA DA HOŞ GELECEKSİNİZ...
SELAMLAR...
nalcaci4ever 08.12.2005, 15:22 hoşbulduk :)
hooligan_42 08.12.2005, 15:44 ii olan kazansın diemeyeceğim biz kötü olsakta kazanalım ama bunun yanında dostluğun temellerini atarsak orda geriside KONYA da gelecektir konya sivas iki kardeş şehir olacaktır die temenni ediom
SENİ SEVMEK ve UĞRUNA SAVAŞMAK SANATSA OSCARI NALCACİLILAR ALIRDı
oguzhan.Araz 08.12.2005, 16:10 SİVAS---2
KONYA--0 3.CÜ B İ Z İ Z
fantastick 08.12.2005, 16:19 önce dostluk....
fantastick 08.12.2005, 16:26 biz sadece mersin idmanyurduna sakarya ya diyarbakıra ve adanaspora kin tuttuk adana demirsporla ve hatay sporla kardeş olduk 3. kardeşimiz de sivasspor olacak inşallah...
nalcaci4ever 08.12.2005, 16:35 adanademirspora ne zaman kin tuttuk ya kardeşim sen fb limiisin nesin ya seni tribunde falan hiç gormedim ben kimsin nesin...ayrıca tek dostumuz var adanademirspor hatay faln kardeşimiz degil.belki dost olabilir ama kardeşimiz tek...
fantastick 08.12.2005, 16:41 adanademirspora ne zaman kin tuttuk ya kardeşim sen fb limiisin nesin ya seni tribunde falan hiç gormedim ben kimsin nesin...
okuma özürlüsün hemşerim sen yada okuduğunu anlayamama özürlü ...
mesajımı bidaha oku hala anlayamadıysan bidaha oku eğer hala anlayamadıysan gel ben sana okuduğunu anlama dersi vereyim
hooligan_42 08.12.2005, 16:41 biz sadece mersin idmanyurduna sakarya ya diyarbakıra ve adanaspora kin tuttuk adana demirsporla ve hatay sporla kardeş olduk 3. kardeşimiz de sivasspor olacak inşallah...
Biz konyalı doğduk konyalı öleceğiz ne istanbulun ne azizin uşağız fenerli olanda zaten konyalı değildir
BU KONYALILAR KENDİ SİTELERİNİ BIRAKIP BİZİM SİTEMİZDE KAVGA EDİYORLAR ALLAH AKIL FİKİR VERSİN NE DİYİM BAŞKA....
nalcaci4ever 08.12.2005, 16:52 okuma özürlüsün hemşerim sen yada okuduğunu anlayamama özürlü ...
mesajımı bidaha oku hala anlayamadıysan bidaha oku eğer hala anlayamadıysan gel ben sana okuduğunu anlama dersi vereyim
neyi anlayacagız be sen yazdıgını oku işte anlatmaya calıştıgın ortada adanademirspora kin tutnmusuz hatay sporla da öle olmuş yazdıkalrından bunlarla dost olmusuz digerleriyle sakarya bilmem ne olammışız.anlasılamyan bieşy yok.sen kimisin onu söle once seni ne sitede biliyorum ne de maçalrda tribunde.sen kimsin de kime okuma dersi veriyon yuru git surdan fb yalaması.bunun konyasporla falan bi ilgisi yok arakdaşlar bu konyadaki muhtemeln yani bi fenerli...
nalcaci4ever 08.12.2005, 16:53 BU KONYALILAR KENDİ SİTELERİNİ BIRAKIP BİZİM SİTEMİZDE KAVGA EDİYORLAR ALLAH AKIL FİKİR VERSİN NE DİYİM BAŞKA....
biz de kavga olmaz.fantastick dediginiz de bir konyaspor taraftarı falan degildir...
Kimsenin kavga ettiği filan yok, bir yanlış anlaşılma oldu onu konuşuyorlar, fantastic saçma sapan şeyler yazıp insanların aklını karıştırma, konyasporun hiçkimseye kini filan yok, biz işimiz bakarız takımımızı destekleriz, gül uzatana gül veririz, saraçoğlundan konuşması çok kolay galiba, fenerliysen git fener forumlarında yaz, bana sakın iki takım tutuyorum deme varlığını inkardan öteye geçemezsin, bizim istanbullularla işimiz olmaz (ister oralı olsun ister onları tutsun) Anadoluda yaşayıp kendi şehrinin takımını gönülden desteklemedikçe ve mafyaistanbulözentisi devam ettiği sürece Anadoludan ne şampiyon çıkar nede UEFA ya katılan..
Biz oraya takımımızı 90 dk desteklemeye geliyoruz, allah razı olsun sivaslı kardeşlerimizden de çok olumku tepkiler aldık, hepsine sonsuz teşekkür ediyorum, pazar günü görüşmek üzre..
konyalı ama...neyse kimse kimsenin dostu değildir...ama anadolu takımları bir birine destek çıkmalı yoksa bu kafayla...istanbul takımları ömür boyu şampiyon olurrrrrrrrrr
nalcaci4ever 08.12.2005, 16:56 kardeş kim bu ya.yazdıklarını sanki yanlış anlamışız gibi bi de kustah kustah cevaplar yazıyor burada.gitmiş tezahuratlar bolumune sivasın fb tezahuratları falan yazmış...
kardeş kim bu ya.yazdıklarını sanki yanlış anlamışız gibi bi de kustah kustah cevaplar yazıyor burada.gitmiş tezahuratlar bolumune sivasın fb tezahuratları falan yazmış...
gardas polimiğe girmeyin lütfen...madem aranızda bir anlaşmazlık var ozel msj ile çözebilrisiniz...
HER ŞEHİRDEN BÖYLE ANTİKALAR ÇIKIYOR GARDAŞ TAKMA KAFANI FANTASTİC GİBİLERİNE
bi sen eksiktin :D ya gardas lütfen yaa polimik yapmayın...
nalcaci4ever 08.12.2005, 17:02 ozur dilerim arkadaşalr forumunuzda kirlilige yol açtım ama ben bişey anlamadım onun yazdıklarından cunku biz hiç bir zaman adanademispora kin falan da tutmadık dost olmadan önce.sanki bu olayın oldugunu savunacagına gelmiş bi de yetmiyormus gibi okudugunu anla falan diyor.bi de kadıkoyde cekindigi fotosuyla sizin sivas tezahuratları bolumune fb marsları falan yazıyor.o da yetmiyormus gibi bi de konyasporu savunuyor burada.ya ne acaip insanlar var ya...
herkezin görüşü farklı saygı duymak lazım...e sivasspor.cum unda farkı bu...neyse..5 otobüs kesinmi şimdi...mac için?
Polemik filan yok ya tamam kapatın bu konuyu, (Nalcacı4ever sende cevap yazma kardeşim şuna, bırak şu ezikbahçelileri, biz işimize bakalım)
nalcaci4ever 08.12.2005, 17:05 tamam kardeş.5 otobus kesin giib duruyor simdilik cunku 4 otobus doldugu hgaberi geldi.heralde 5.de kesin dolar ama bilemiyorum tabi...
herkezin görüşü farklı saygı duymak lazım...e sivasspor.cum unda farkı bu...neyse..5 otobüs kesinmi şimdi...mac için?
Abi (heralde abimsindir) :D 4 otobüs doldu sanırım Cumartesiye kadar diğerleride dolar, inş. çok güzel olacak herşey..
hadi bakalım....gelicez diyipte gelmeyen çok gördük vatandaşlar 10 otobüs geliyordu kaç kişi gelmişler baksana :) sayamassan yardımcı olayım :D
http://sivasspor.com/index.php?set_albumName=album0 3&id=DSC02463&option=com_gallery&Itemid=&include=view_photo.php
nalcaci4ever 08.12.2005, 17:12 walla biz doldu diyenlerin yalancısıyız ama biz 7 kişi geliyoruz o kesin hihi :) sayılmayız tribude kamufle oluruz...
birde bunlar 5bin kişil yer istemişlerdi anlaşışan..kalacak yer bulamamışlar buraya sığınmışlardı :D
nalcaci4ever 08.12.2005, 17:15 abooooooo :)
istanbulun taşı toprağı altın dediler ne yapsın garibanlar....
Hahaha, bunlar manisalılarmı ya, toplasan 30 kişi yok nerde 10 otobüs:), Yok biz böyle rezil olacak adamlar değiliz, biz nalçacılıyız, 5 diyorsak fazlası olur eksiği olmaz ağabey, sivasta okuyan nalçacılılar, yakın yerde olan ve kendi araçları ile gelcek olanlar filan biz baya oluruz tahminimce:D bide bakım iyi olursa he sene 20 otobüs geliriz valla:D
nalcaci4ever 08.12.2005, 17:20 he ya o da dogru...
ElbeyLi58 08.12.2005, 17:23 Hahaha, bunlar manisalılarmı ya, toplasan 30 kişi yok nerde 10 otobüs:), Yok biz böyle rezil olacak adamlar değiliz, biz nalçacılıyız, 5 diyorsak fazlası olur eksiği olmaz ağabey, sivasta okuyan nalçacılılar, yakın yerde olan ve kendi araçları ile gelcek olanlar filan biz baya oluruz tahminimce:D bide bakım iyi olursa he sene 20 otobüs geliriz valla:D
Manisa deyip gecme...
adamlarin paralari var
(fantastic burası bizim forumuz değil, ortalığı karıştırma arkadaşım, biz yaş olarak senden küçük olabiliriz ama hamd olsun sadece nalçacılı ve de KONYASPOR'luyuz, evet bir yanlış anlaşılma olmuş, arkadaşımız yanlış okumuş olabilir ama sende uzatıp durma, illa konuşacaksan gel www.nalcaci.com da konuşalım, burayı meşgül etme)
ElbeyLi58 08.12.2005, 17:40 Hahaha, bide bakım iyi olursa he sene 20 otobüs geliriz valla:D
gardas hele 3-4 ötebüsü doldurun ondan sonra.......
Takıldınız sizde bu 4 otobüs meselesine, ya 4-5 otobüs neki, inan biz utanıyoruz bu kadar az adam gidebiliyoruz deplasmana diye, biz 50 den fazla otobüsle gittik ankaraya (kayseri maçına) bir o kadarda özel araç, 19 mayıs sanki atatürk stadıydı, adanayada aynı şekilde, bunlar hiçbişey, Konyasporda hafif bi kıpırdanma olsun her deplasmanı en az 10 otobus çeker, inş.ikinci yarı daha iyi olacak..
sadece_sVs 08.12.2005, 18:19 KARDAş gelipte burda reklamını yapma bizene kaç otobüs gelirseniz gelin biz elimzden geldiği kadar her maça gitmeye çalışıyoz ama rakip takm sitesine giripte yazmıyoruz maç öncesi bunları!!
nalcaci4ever 08.12.2005, 18:22 reklam yapmıyoruz kardeş burda sivaslı kardeşlerimizle konusuyoruz.pazar gunu hep beraber girecegiz staddaki yerlerimize maçtan önce sivas caddelerinde beraber yuruyecegiz.nie reklam yapalım reklam yapcak olsak buraya istanbuldaki sarıyer macına 67 otobus ankaradaki kayseri macına 70 otobus girtitimizi yazarız atar tutaruız.lutfen sagduyulu olalım hatta ben 2 atkı getircem yanımda dernekten birisiyle birin ideişcem atkıalrımın...
ElbeyLi58 08.12.2005, 18:24 Takıldınız sizde bu 4 otobüs meselesine, ya 4-5 otobüs neki, inan biz utanıyoruz bu kadar az adam gidebiliyoruz deplasmana diye, biz 50 den fazla otobüsle gittik ankaraya (kayseri maçına) bir o kadarda özel araç, 19 mayıs sanki atatürk stadıydı, adanayada aynı şekilde, bunlar hiçbişey, Konyasporda hafif bi kıpırdanma olsun her deplasmanı en az 10 otobus çeker, inş.ikinci yarı daha iyi olacak..
gardas hosgelin sefa gelinde ...
hmm.... yani 10 ötebüs hmm....
nalcaci4ever 08.12.2005, 18:28 10 otobus nerden cıktı yaw 5 otobus var bi de ekstra 50 kişil mi ne yer vermiş sivasspor yonetimi.eger ekstra yer verilirse buradan da talep gelirse yeni bi kaç otobus daa gelir 10 otobus yok...
ElbeyLi58 08.12.2005, 18:40 10 otobus nerden cıktı yaw 5 otobus var bi de ekstra 50 kişil mi ne yer vermiş sivasspor yonetimi.eger ekstra yer verilirse buradan da talep gelirse yeni bi kaç otobus daa gelir 10 otobus yok...
hosgelin sefa gelin
hayirlisi olsun
ama Sivasdan puansiz dönersiniz ..........
_ticaretlee_ 08.12.2005, 18:41 ARKADAŞ BEN ÇOK KONYALI TANIYORUM HALA KONYA'YI TUTMAYAN
PEKİ SEN SÜPER LİGE ÇIKTIĞINDA KAÇ TANE BAYRAK ASTIN İSTANBUL'A
SİVAS SPORUN VE SİVASLININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ HERKES GÖRDÜ İSTNABUL'DA
BU KONULARI TARTIŞMAYALIM.
VE KONYA TARAFTARINI TÜM TÜRKİYE TANIYOR, (TABİ SİZ KENDİNİZ NASIL TANITTI İSENİZ ÖYLE)
SEVGİ VE SAYGILARIMLA,
bizi sen nasıl tanıyon söle bakalım ha söle de bilelim kaldı ki bizim konyada konyasporu tutmayanlar selcuk ünide okuyan dışardan gelmiş adamlar kaldı ki istanbulda 2.200.000 kayıtlı sivaslı var acaba kaçı sivası gercekten sadece sivası tutyor söle bakalım bak benim amacım ortamı kzıştırmak değil ama sizde konuştuğunuza dikkat edin pazar günü geliyoruz 5 otobüs doldu belki daha da fazlası olacak kaldı ki sivasta okuyan kardeşlerimizde gelecekler maça yani en azından 300-400 kişi olacağız bide oraya olimpiyatta oynadığınız maçın resmini koymuşsunuz kardeş bizi onlarla karıştırmayın biz nalçacıyız onlar tarzan onlar kolpa biz adam gibi adamız bunu sölememe gerek yok ama unutma maçıda alacağız sizde deplasman taraftarı nasıl olurmuş deplasmanda takım nasıl desteklenirmiş göreceksiniz ( önceden bilgi almak isteyen arkadaşlar ankara,adana,izmir,istanbul ve antalya da yaptıkalrımıza bakabilirler kaç otobüs aktığımıza öle yada böle geliyoruz işte) saygılar sevgiler görüşmek üzere pazar günü inşallah yenecezzz sivas1- konya 3
ElbeyLi58 08.12.2005, 18:45 maçıda alacağız sizde deplasman taraftarı nasıl olurmuş deplasmanda takım nasıl desteklenirmiş göreceksiniz ( önceden bilgi almak isteyen arkadaşlar ankara,adana,izmir,istanbul ve antalya da yaptıkalrımıza bakabilirler kaç otobüs aktığımıza öle yada böle geliyoruz işte) saygılar sevgiler görüşmek üzere pazar günü inşallah yenecezzz sivas1- konya 3
hersey iyi hosta asla SivasSpor size 4Eylül´de mac vermezzz
(Mustafa, lütfen kardeşim, sakin ol, bak yine diyorum her yazılana cevap vermek zorunda değiliz, gelince tanışacağız inş., ortam gerilemsin dostluk bozulmasın, tammı kardeşim..)
nalcaci4ever 08.12.2005, 18:54 mustafa sakin kardeşim...
BİZİ TANIYANLAR YANLIŞ TANIMIŞLAR.4 EYLÜL STADYUMUNA GELEN RAKİP TARAFTARLAR KARDEŞİMİZ KADAR YAKIN OLURLAR BİZE.(KAYSERİLİLER HARİÇ)!!!
Eyvallah kardeş, bizde aynı şeyleri düşünüyoruz, herşey geçici dostluk baki.
_ticaretlee_ 08.12.2005, 21:18 abi eyvallah sakiniz aMA onlarda ne dediklerinin farkına varsın neyse bi daha yazmam zaten sivaslılarda kusurumuza kalmasın surcu lisanımız afola ......( işte bçle oluyor rakip yazdımı kendimi tutamıyom neyse bi daha olmaz )
MUSTAFA SAKIN OLUN DIYORUM SIZE ARKADASLAR KENDINIZI TUTAMIYORSANIZ GIRMEYIN BURAYA HAYRET BIR SEY YAW BAKIN COGU DOSCA KONUSUSYOR TAMAMBIR KACI CIKABILIR BIZDEDE CIKIYOR ONA GORE KIMSE DOSLUMUZU BOZMASIN BIZIM ICIN KONUSUYORUM VALLAHA BILMME ARTIK BENI DINLEYIN YETER OKMU BEYLER .PARDON KENDI SITEMIZDE GIBI KONUSTUM KUSURA BAKMAYIN SIVASLI ARKADASLAR .(BASKAN MURAT.)
ElbeyLi58 08.12.2005, 22:20 MUSTAFA SAKIN OLUN DIYORUM SIZE ARKADASLAR KENDINIZI TUTAMIYORSANIZ GIRMEYIN BURAYA HAYRET BIR SEY YAW BAKIN COGU DOSCA KONUSUSYOR TAMAMBIR KACI CIKABILIR BIZDEDE CIKIYOR ONA GORE KIMSE DOSLUMUZU BOZMASIN BIZIM ICIN KONUSUYORUM VALLAHA BILMME ARTIK BENI DINLEYIN YETER OKMU BEYLER .PARDON KENDI SITEMIZDE GIBI KONUSTUM KUSURA BAKMAYIN SIVASLI ARKADASLAR .(BASKAN MURAT.)
estaf. gardas
Misafir basimisin üstünde yeri vardir ........:rolleyes:
nalcacılılar_42 08.12.2005, 23:47 EYVALLAH BEYLER PAZAR GUNU GUZEL BI MAC OLMASI DILEIYLE UEFA YOLUNDA EMIN ADIMLARLA ILERLEMK ICIN SIVASSPOR DEPLASMININDAN 3 PUANLA DONECEIZ..
SEN YOKSAN BİZ 1 EKSİĞİZ KONYASPORUM..
burası çarşı formu değil formu amacından çıkarmayın!!!
1967_DERNEK_10UR 08.12.2005, 23:55 BAŞLARIM ŞİMDİ ÇARŞISINA PAZARINA NE ALAKSI VAR..KONUYU SAPTIRMAYIN..
ALAKASIZ MSJLAR SİLİNDİ!!!
ya şimdi formu baştan ayağı okudum
ne güzel konyalı kardeşlerle sardırmış bizim uşaklar.
çok mutlu oldum.
spor böyle olmalı,
önce dostluk sonra müsabaka sonra gene dostluk.
spor işte budur.
50-60 lı yıllarda üç büyüklerin taraftarları maçlara kol kola girip kol kola çıkarlarmış.
umarım bu günler tekrar geri gelir.
emrullah_58_ 09.12.2005, 00:09 valla dostluk olsun herkes ister ancak ortamı geren arkadaslarada karsılıgını vermek lazım gardaslar neyse nalcacı arkadaslar Allah'a emanet olun ama macı alacaz haberiniz olsun
nalcaci4ever 09.12.2005, 00:16 supehiz centilmence bir maç olacak.başımızdakiler de butun tayfayı orgutleyeceklerdir zaten dostluk içinde olmak konusunda.zaten otobuslerde herhangi bir şekilde alkol almak falan yasaklandı.olay çıkartmanın alemi yok.dostluk için de iyi bir maç geçecek.kimse neden üzülsün.
ofgurleyuk78 09.12.2005, 00:18 Nalçaci arkadaslar bizim siteyi epey isgal ettiniz. Sizleri sevdik. Delinkanliya benziyorsunuz. Cumartesi günü sizi yenen Sivassporu alkislayacaginizi umuyorum. Bakalim yazdiklariniz kadar centilmenmisiniz. Selam.
RüStü ElmaS 09.12.2005, 00:21 ya şimdi formu baştan ayağı okudum
ne güzel konyalı kardeşlerle sardırmış bizim uşaklar.
çok mutlu oldum.
spor böyle olmalı,
önce dostluk sonra müsabaka sonra gene dostluk.
spor işte budur.
50-60 lı yıllarda üç büyüklerin taraftarları maçlara kol kola girip kol kola çıkarlarmış.
umarım bu günler tekrar geri gelir.
Abi, bende burdaki yazilanlari görünce gercekten cok mutlu oldum.
Biz iste hep böyle olmaliyiz ve hep böyle olacagiz.
Sivasspor 2005 / 2006 senesinin en centilmen taraftarina sahip olacaktir,
buna tüm kalbimle inaniyorum.
yusuf_07 09.12.2005, 00:23 ALAKASIZ MSJLAR SİLİNDİ!!!
İYİ YAPMIŞSIN ABİİİİ........................ .....
nalcaci4ever 09.12.2005, 00:26 Nalçaci arkadaslar bizim siteyi epey isgal ettiniz. Sizleri sevdik. Delinkanliya benziyorsunuz. Cumartesi günü sizi yenen Sivassporu alkislayacaginizi umuyorum. Bakalim yazdiklariniz kadar centilmenmisiniz. Selam.
biz sivassporu alkışlamaktan önce sizleri alkışlamayı düşünüyoruz maçtan önce.maç başlamadan önce de konyaspor ve sivassporu el ele tribunlere cağırıp alkışalyacagız.umut ederim ki maç sonunda alkışladıgımız takım konyaspor olur.biz de sizi çok sevdik kardeşlerim yoksa bu sitede niye dolaşalım.hepiniz gerçekten çok centilmensiniz.tebrik ediyorum sizleri.bizim sitemizde bu akdar centilmenlik yok.rakip takım taraftarları girdigi zaman ya kufur ediyoalr yada sacma sapan yazılar yazıyorlar.ama dedik ya adam gibi sehirler ortada.yani adam gibi adamlar ortada...
nalcaci4ever 09.12.2005, 00:29 arkadaslar bi de seyi soracam size.konuyla hiç alakası yok da.sipas tv nin açılımı ne biz çözmeye çalıştık olmuyor.sivas ihtiyac pazarlama aş dedik çok gulduk hiç olmadı o merak ettigim icin soruyorum yanlış anlamyın dalga geçmek falan degil amacımız.yayını da hoş.biraz daha kendini geliştirirse kablolu tv ye de gecer...
arkadaslar bi de seyi soracam size.konuyla hiç alakası yok da.sipas tv nin açılımı ne biz çözmeye çalıştık olmuyor.sivas ihtiyac pazarlama aş dedik çok gulduk hiç olmadı o merak ettigim icin soruyorum yanlış anlamyın dalga geçmek falan degil amacımız.yayını da hoş.biraz daha kendini geliştirirse kablolu tv ye de gecer...
sipas sivasın eski adıdır
nalcaci4ever 09.12.2005, 00:36 way be bosu bosuna kendimizi harap ettik açılımı ne diye acılımı yokmuş.bi de iki s sini kırmızıyla yazınca ortada ipa yazıyo kesin bişeyin acılımı da bu ne diye dusunmuştuk...
sipas sivasın eski adıdır
Sağım solum önüm arkam hep Sivaslı, yıllarca beraber çalıştık 1 haftadır yine sivaslı ile iş yapıyorum ama hiç dememişlerdi. Öğrenmiş oldum. nalcaci4ever iyi sormuş .
Bu arada inşallah tatsızlık yapan olmaz güzel bir ortam var iki şehir insanı arasında.
Burdaki yazilanlari görünce cok sevindim.
Bu ne güzel kaynasma böyle,helal olsun.
İnş.devamı gelir, maç sonucu ne olursa olsun bizim saygımızdan birşey kaybetmeyeceğimizden şüpeheniz olmasın, umarım sizlerde öyle olursunuz, saygılarımla.
gercek58li 09.12.2005, 02:44 İnş.devamı gelir, maç sonucu ne olursa olsun bizim saygımızdan birşey kaybetmeyeceğimizden şüpeheniz olmasın, umarım sizlerde öyle olursunuz, saygılarımla.
Anadolunun tüm takimlariyla dost kalacagimiz garanti (Diyarbakir haric)
Mac öncesi herkesin kendi lehine yorumlar yapmasi gayet olumlu,yoksa rekabet olmaz...
Bu mactan sonra insallah Konyada hakettigi puanlari alir!
Sadece sahalarda değil aynı zamanda tribünlerede renk getirdik....
HakkıTİMUÇİN 09.12.2005, 08:52 ya konyalı gardaslar ....
sivasa...kocaeli üstünden gidin de benide alıverin burdan... :)
bu maçta sivasta olamayacağım için kahroluyorum :( körolası gurbet.. ha deyincede 1000 km gidilmiyorki...
Daha önce hiç bir anadolu takımı ile bu şekilde kaynaşmamıştık.. Sivas & Konya dostluğumuz daim olsun İnşallah..
Etem-Murat 09.12.2005, 09:57 ya konyalı gardaslar ....
sivasa...kocaeli üstünden gidin de benide alıverin burdan... :)
bu maçta sivasta olamayacağım için kahroluyorum :( körolası gurbet.. ha deyincede 1000 km gidilmiyorki...
Daha önce hiç bir anadolu takımı ile bu şekilde kaynaşmamıştık.. Sivas & Konya dostluğumuz daim olsun İnşallah..
BAK KONYALI KOCELİ ÜZERE GİDİN GOKGOYUDA ALIN COCUK MACI SEĞRETSİN BİR KİŞİ BİR KİŞİDİR HEM BELKİ SİZEDE ALKIŞ TUTABİLİR MALUP OLDUGUNUZ İÇİN
KAN_REVAN_58 09.12.2005, 10:13 ASLINDA BU ARKADAŞIN SİTEMİZE YAPMIŞ OLDUĞU YAZILARINDAN İKİ ŞEY ÇIRTIYORUM İLKİ GERÇEKTEN CENTİLMEN Bİ SPOR ORGANİZASYONUNDA FUGURAN OLMAK VE MAÇIN GAYET SAKİN GEÇMESİNİ VE İKİ TARAFIN TARAFTARINI DENGELEMEK İKİNCİSİDE Kİ BUNU İHTİMAL OLARAK ÇOK KUVVETLİ DOSTANE YAKLAŞIP ARKADAN VURMAK VE BİZİ HAZIRLIKZIZ YAKALAMAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. YİĞİDOLAR DİKKATLİ OLUN HERYERDE OLDUĞU GİBİ SPORDA DA POLİTİKA VARDIRR AMAN DİKKAT.....!!
kardeş ne arkadan vurması sen Konyalıları tanımamışsın.Sevgi,Barış Mevlana hoşgörüsünün Başkentidir Konya.Asla Böyle bir şey yapmaz.Konyalılar.
GEZ DÜNYAYI GÖR KONYAYI
Hepinize selamlar.
Arkadaş lar ortamı germöeye çalışan böyle insanlara prim vermeyin
1967_Dernek_Murat 09.12.2005, 11:19 sivaslı arkadaşlar ortamı germeyin konyalı arkadaşlar sıtemıze mısafir gelmişler tabıkı konyalılardan da catlak sesler gelebılır ama siz catlak seslere kulak asmayın bakın dıyer konyalı arkadaşlarımız ne kadar güzel yazılar yazmışlar.
bızdende cıkıyor kendını bılmezler KONYALI arkadaşlar kusura bakmayın.
dostluk kazansın.
nalcaci4ever 09.12.2005, 11:41 ASLINDA BU ARKADAŞIN SİTEMİZE YAPMIŞ OLDUĞU YAZILARINDAN İKİ ŞEY ÇIRTIYORUM İLKİ GERÇEKTEN CENTİLMEN Bİ SPOR ORGANİZASYONUNDA FUGURAN OLMAK VE MAÇIN GAYET SAKİN GEÇMESİNİ VE İKİ TARAFIN TARAFTARINI DENGELEMEK İKİNCİSİDE Kİ BUNU İHTİMAL OLARAK ÇOK KUVVETLİ DOSTANE YAKLAŞIP ARKADAN VURMAK VE BİZİ HAZIRLIKZIZ YAKALAMAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. YİĞİDOLAR DİKKATLİ OLUN HERYERDE OLDUĞU GİBİ SPORDA DA POLİTİKA VARDIRR AMAN DİKKAT.....!!
yok kardeşler ne politikası kendi evinizde sizi mi akanızdan vuracagız.bizde öyle seyler yoktur buraya yazdıkalrımızda da gayet samimiyiz...
KAN_REVAN_58 09.12.2005, 11:53 BEN SADECE FİKİRLERİMİ SÖLEDİM.SİZDE BİLİRSİNİZKİ 5 PARMAĞIN BEŞİDE BİR DEİLDİR. SEN BİLE DERSİN AMA DİER NALÇATILILAR NE DER ACABA. BAKACAZ GÖRECEZ...!!!!
KAN_REVAN_58 09.12.2005, 11:56 MURAT ABİ AYIP ETTİN...:)
1967_Dernek_Murat 09.12.2005, 12:00 MURAT ABİ AYIP ETTİN...:)
NE OLDU KOCUMMMMMMMMMMMMMM.....!!! NE AYIP EDMISIM....!
ForzaKonyaspor 09.12.2005, 12:32 http://www.merhabagazetesi.com.tr/arsiv/2005/12/09/s.gif
Bu sevinç Karelerini sivasta da yaşarız inş.
http://www.merhabagazetesi.com.tr/arsiv/2005/12/09/s.gif
o biraz zor olacak sivas size mezar olacak ;)
green_white_ark 09.12.2005, 12:48 o biraz zor olacak sivas size mezar olacak ;)
kardeş ne demek mezar olacak kelimelerine dikkat et.böyle tahrikler olacaksa hiç muhattap olmayalımdaha iyi.biz aslana aslan gibi çakala çakal gibi davranırız.ama ya açık konuş yada imalı sözler sarfetme
http://www.merhabagazetesi.com.tr/arsiv/2005/12/09/s.gif
o sevinci daha çok ararsınız çokkkkkkkkk :)
nalcaci4ever 09.12.2005, 17:55 BEN SADECE FİKİRLERİMİ SÖLEDİM.SİZDE BİLİRSİNİZKİ 5 PARMAĞIN BEŞİDE BİR DEİLDİR. SEN BİLE DERSİN AMA DİER NALÇATILILAR NE DER ACABA. BAKACAZ GÖRECEZ...!!!!
sen kendi forumunda kendi taraftarını provake ediyorsun bak dikkat et.cumle alem biliyor bizim hiç bir şekilde icraatten kaçınamdıgımızı.ayrıca öyle size yaklaşıp da yok arakdan vuruyormusuz bilmem ne ne sacmalıyon sen ya.deplasmana gelen biziz siz degilsiniz.tam tersi olsaydı senin dediklerin olurdu.6.otobusu doldurduk aklın alıyomu senin 500 kişi olay çıkarttımı neler olacagını.akıllı ol!
twity_58 09.12.2005, 18:02 arkadaslar kıskırmalarla galeyana gelıp kalp kırmayalım.centılmence bır mac olması..ve hakedenın kazanması dılegıyle..
kardeş ne demek mezar olacak kelimelerine dikkat et.böyle tahrikler olacaksa hiç muhattap olmayalımdaha iyi.biz aslana aslan gibi çakala çakal gibi davranırız.ama ya açık konuş yada imalı sözler sarfetme
bende katiliyorum ark sana kardesim
Blackkite 09.12.2005, 18:51 9 Eylül'de değil ama 4 Eylül'de davrandığınız şekilde ağırlanacağınızdan şüpheniz olmasın. kapımız herkese açık.
9 Eylül'de değil ama 4 Eylül'de davrandığınız şekilde ağırlanacağınızdan şüpheniz olmasın. kapımız herkese açık.
eyvallah kardes sizde konyada ögle karsilanacaginizdan emin olun.
NaSiL GeLdiK BiR GüN ÖyLe GiDeCeGiZ KONYASPORLu DoGduK KONYASPORLu öLeCeGiZ...
karsli_yigido 09.12.2005, 18:58 tabii sivaslılar en baba seylerı yapar sıvas baskaları degıl bi sorun cıkmadıkca biz zaten sorun cıkarmayız sizi bekleri,agırlarız,macımızı yaparız olay cıkmadan evlı evıne köylu köyünedır gardas
Eyvallah kardeş, inş.öyle olacak...
hercaii_58 09.12.2005, 19:22 bu macta bize dusen lafla degil coskulu tezahuratkarla ne oldugumuzu konyalılara gostermek yani hep destek tam destek
nalcaci4ever 09.12.2005, 20:43 az once aldıgımız habere gore 6.otobus de dolmak uzereyemiş.1000 kişilik bilet vermiş sivasspor yonetimi bize.su anda gelen sayısı yaklasış olarak ozel otolarla falan da birlikte 700 falan...
serhankaburcuk 09.12.2005, 21:03 az once aldıgımız habere gore 6.otobus de dolmak uzereyemiş.1000 kişilik bilet vermiş sivasspor yonetimi bize.su anda gelen sayısı yaklasış olarak ozel otolarla falan da birlikte 700 falan...
Gardaş buyrun gelin....Gelin ama centilmen şekilde gelin....Centilmenlik dışı hareketlere tahammülümüz yok...Küfürsüz bir maç olsun...
arkadaslar. ben baskan murat su an bizim onursal baskanmiz ekrem coskun abimizden size salamlari var siteye girmis ve cok guzel yazilari okumus sizlere cok tekeskur edeyor tabi bazi catlak sesler olabilir diyor. bizde ve sizde ama onlar onemli deyil diyor iki tarafta sag duyulu davranarak bu olaylarin ustunden gelebilir diyor ayrica sizler bizleri nasil bir sekilde karsilisaniz bizlerde sizleri mevlana hos gorusuyle 10 misli guzel bir sekilde konyamizda agirlariz diyor ve bende ayni dileklerimi sunuyorum kardesler simdiden iki takimada basarilar dileriz saygilar .iyi oynayan kazansin ama oncelikle dosluk kazansin .
arkadaslar. ben baskan murat su an bizim onursal baskanmiz ekrem coskun abimizden size salamlari var siteye girmis ve cok guzel yazilari okumus sizlere cok tekeskur edeyor tabi bazi catlak sesler olabilir diyor. bizde ve sizde ama onlar onemli deyil diyor iki tarafta sag duyulu davranarak bu olaylarin ustunden gelebilir diyor ayrica sizler bizleri nasil bir sekilde karsilisaniz bizlerde sizleri mevlana hos gorusuyle 10 misli guzel bir sekilde konyamizda agirlariz diyor ve bende ayni dileklerimi sunuyorum kardesler simdiden iki takimada basarilar dileriz saygilar .iyi oynayan kazansin ama oncelikle dosluk kazansin .
v.a.s bizdende soylersin... olması gerektiği yapıyoruz aslında karşılıklı olarak ama insanların içine daha farklı duygular yerleştirildiği için bunu bir açığa cıkarımıyorduk... ama şimdi zamanı!!!
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 23:44 gardaş sitenize girdim bir onay kodu bile gelmedi..bir halledin size zahmet...
1967_Dernek_Murat 10.12.2005, 00:05 arkadaslar. ben baskan murat su an bizim onursal baskanmiz ekrem coskun abimizden size salamlari var siteye girmis ve cok guzel yazilari okumus sizlere cok tekeskur edeyor tabi bazi catlak sesler olabilir diyor. bizde ve sizde ama onlar onemli deyil diyor iki tarafta sag duyulu davranarak bu olaylarin ustunden gelebilir diyor ayrica sizler bizleri nasil bir sekilde karsilisaniz bizlerde sizleri mevlana hos gorusuyle 10 misli guzel bir sekilde konyamizda agirlariz diyor ve bende ayni dileklerimi sunuyorum kardesler simdiden iki takimada basarilar dileriz saygilar .iyi oynayan kazansin ama oncelikle dosluk kazansin .
GARDAŞ SAOLSUN BAŞKANINIZ BIZIM ICIMIZDEKI CATLAK SESLERI GALA ALMADIGI ICIN TESEKKÜR EDERIM.NEDIYELIM TEK KELIME SIVASI VE KONYAYI
KISKANANLAR CATLASIN.
gardaş sitenize girdim bir onay kodu bile gelmedi..bir halledin size zahmet...
hemen kardes nicin ne hangi issimle uye oldun ????
1967_DERNEK_10UR 10.12.2005, 00:33 hemen kardes nicin ne hangi issimle uye oldun ????
NİCK'İM ONURBUYUKDERE AMA ONAY KODU GELMEDİ...
NİCK'İM ONURBUYUKDERE AMA ONAY KODU GELMEDİ...
simdi geldi hayirli olsun kardesim hosgeldin sitemize .
1967_DERNEK_10UR 10.12.2005, 00:41 simdi geldi hayirli olsun kardesim hosgeldin sitemize .
EYWALLAH GARDAŞ ZAHMET OLDU..
asoyle58 10.12.2005, 00:42 konyalılar daha çiziktirdiklerimi için kusura bakmasınlar o arkadaşın sözleri beni ziyadesiyle yaraladı nitekim ben konyayı severim de biz hepimiz kardeşiz ama en büyük biziz. sivas bir selçuklu şehridir aynı konya gibi bizim başkentliğimiz bile var, tarihi üniversite darüşşifa sivasta selçuklunun eseri sivasta epey var. konyalı arkadaşlardan istirhamım geldiklerinde olaya bir de bu gözle baksınlar. sivasta selçuk ve mevlana isminin kulla yer var ki hayret edeceksiniz birçok firma bu isimleri kullanıyor 1919 yılında anadolunun en emniyetli yeri sivastır diyen M. KEMAL ATATÜRK'tür.(kendisini saygıyla anıyoruz) cumhuriyetin temelleri hakikaten burda atılmıştır. neyse velhasıl etlekmeğin hasını vede golleri sivasta yemeniz dileğiyle ha bir demedreseyi sorun orda el sanatları var alırsınız eliniz boş gitmesin
asoyle58 10.12.2005, 00:46 nalçacı kardeş bu konyane demek ya sahi kolonyanın kıs.......
asoyle58 10.12.2005, 00:51 siteniz neydi abi sizin bi zahmet
_ticaretlee_ 10.12.2005, 00:58 www.nalcaci.com
Cok güzel bir dayamis icerisine girdiginiz belli oluyor. Umarim Sivasta mac öncesi, sizleri Sivasspor taraftarlariyla cekinmis fotolarinizi burda görmek isteriz.
Böyle taraftarlarla sadece gurur duyulur.
mustafa sakin ol tamam bazilari yanlis konusa bilir ama bak sivasli kerdeslerimize cogu olumlu konususyor o yuzden sakin ol tabiki catlak sesler cikacak onada bu sitedeki arkadaslarimiz ve gunay kardesimiz mudale eder sen sakin ol (BASKAN MURAT)
Murat baba Mustafa ne hikmetse son zamanlarda ortamı fazlası ile germeye başladı. Bu ilk değil.
karayel42 10.12.2005, 01:33 www.uni.nalcaci.com
|