Orijinalini görmek için tıklayınız : BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI
RüStü ElmaS 10.10.2005, 15:28 BAYAN KARDESLERIMIZIN SITEMIZ HAKKINDAKI DÜSÜNCELERI BIZLER ICIN COK ÖNEMLIDIR.
SIZLERIN SITEMIZ HAKKINDA ISTEK VE FIKIRLERINIZI BEKLIYORUZ.
SIZLER ICIN NASIL DAHA IYI BIR HIZMET VEREBILIRIZ VE SU ANDAKI HIZMETLER ACABA SIZLER ICIN YETERLIMI?
CÜSSKB-Aynur 10.10.2005, 15:41 Teşekkürler, bence yeterli. Gerek duyulduğu zaman sorun ve isteklerimizi mod.arkadaşlarımıza iletebiliyoruz, hepside çok yakından ilgileniyorlar. Sağolsunlar.
twity_58 10.10.2005, 16:17 Rüstü abicim bu site için sana cok tesekkurlerımı ıletıyorum.... cidden bana cok sey kattğını düsünüyorum.. bircok sivaslıyla tanıstım bircok abi ve kardes edindim... yoksa kimin aklına gelırdı kı yollarımızın kesısmesı fakat bu site sayesınde yollar kesiyor yani buyuk bır aracı oluyor..
kendı adıma ıtıraf etmem gerekırse bende bır alıskanlık hatta alıskanlıktan da öte bır hobiye dönüstü bu site... istanbul kıtaları baglıyor bu sitede işte bizlerı baglıyor bırıbırıne... dunyanın heryerınden katılan destekleyen yıgıdoların varlıgını bılmek cok onur ve guru verıcı ...bende böyle güzel bir siteyı bize kazındırmak da emegı gecen herkes ten Allah razı olsun dıyorum tesekkur edıyorum
böyle devam edelimmm... :)
Sweetgirl 10.10.2005, 17:07 bayan istekleri deyince aklima yemek tarifleri, dantel örnekleri geliyor. Aman abi sakin böyle bir sey yapim deme. :D
BENCE YETERLİ MODETORLERİ BİLE VAR GERÇİ ONLARA SORULDU SORU AMA
BENCE ÇOK RAHATLAR BURDA
bayan taraftarlar olarak sitenin hemen hemen herşeyinden memnunuz, üstelik bir de teşekkür etmek istiyorum özelliklede sitenin müdavimi olan taraftar erkek arkadaşlarımız dışarıdan gelebilecek her hangi bir taşkınlık esnasında herşeyi kontrol altına almayı biliyorlar,,,,,hepsi seviyeli ve saygıdeğer arkadaşlar:) (bazıları bu yazıya şaşıracak galiba....)
evet rüştü abi herşey çok güzel gidiyor,ee bizimde payımız var tabi bunda canım.....siteyi dişi kuş yaparmış.....:) yalanmı yaniiiiiiiii........
yusuf_07 11.10.2005, 16:41 BENCE DE BAYANLAR BU SİTEDE YETERİ KADAR RAHATLAR.ONLAR OLMASA SİTE BU KADAR SEVİYELİ OLMAZDI.HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM............
bencede bu sitede bayanların aradığı herşey var.ben 1 yıldır bu siteye üyeyim ve bilgisayarın başına her oturduğumda kesinlikle giriyorum.tanıyanlar beni hatırlayacaktır.chat sayfasında sadece bayan olarak ben vardım ve hiç abes bi hareket görmedim.şimdi bakıyorum hemcinslerim siteyi sarmış.bu çok hoş bişey.bayanların futboldan nefret ettiğini düşünenler buraya bi uğramalı bence.bir samsunlu olarak bu site benim vazgeçilmezim.inanıyorum ki hepte öyle olacak.
Bişeye değinmeden edemeyeceğim.Hayrettin Yerlikaya'nın futbol geçmişini okudum az önce.İsteğim kadroda bulunan diğer futbolcularında biyografisini görmek.Böyle olursa sitenin birde magazinel boyutu ortaya çıkar.Haksızmıyım?
böylece sitede bayan elinin varlığı belli olur....
x_burnley 13.10.2005, 14:03 bizler bayan taraftarlarımızdan memnunuz onların bu güzelim sitede sorun yaşadıklarını sanmıyorum özelliklede (fatma)bacım bu konuda çok iyi ve bizleri yeri geldiğinde kötü kişilere karşı sakilleştirmede bir numara kübra zaten bizim minik kuşumuz onu hiç birşeye değişmeyiz sweet desen oda mükemmel bir insan valla bana göre onların burda canı hiçbir zaman sıkılmaz zaten hergün o yüzden burdalarya
Arif Coşkun 14.10.2005, 15:39 Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar
CÜSSKB-Aynur 14.10.2005, 16:04 Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar
Arif bey, ne kadar güzel yazmışsınız, teşekkürler.
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
MENEKŞEBACI 17.10.2005, 20:27 BİZLER SİVASIMIZI GÖNÜLDEN DESTEKLEYEN BAYANLAR OLARAK TRİBÜNLERDE
YERİMİZİ ALMAYA BAŞLARSAK KARSI CİNSTEN HEMŞERİLERİMİZ BİZLERİ TRİBÜNLERDE GÖRMEYE ALIŞACAK YADIRGAMAYACAKLARDIR.BEN OLİMPİYAT TAKİ İKİ MAÇA GİTTİM SAYIN HEMSEHRILERIMIN TARAFTARLIGINDAN SON DERECE MEMNUN KALDIM.
asabiler_1998 18.10.2005, 14:32 :rolleyes: ADANADAN SİVASA SELAMLAR
yusuf_07 18.10.2005, 15:11 ABİ BİZİM İSTEK VE FİKİRLERİMİZ NOLCAK....HEP BAYAN TARAFTARLAR...
EŞİTLİK İSTİYORUZ..................... ....
Rüstü abicim bu site için sana cok tesekkurlerımı ıletıyorum.... cidden bana cok sey kattğını düsünüyorum.. bircok sivaslıyla tanıstım bircok abi ve kardes edindim... yoksa kimin aklına gelırdı kı yollarımızın kesısmesı fakat bu site sayesınde yollar kesiyor yani buyuk bır aracı oluyor..
kendı adıma ıtıraf etmem gerekırse bende bır alıskanlık hatta alıskanlıktan da öte bır hobiye dönüstü bu site... istanbul kıtaları baglıyor bu sitede işte bizlerı baglıyor bırıbırıne... dunyanın heryerınden katılan destekleyen yıgıdoların varlıgını bılmek cok onur ve guru verıcı ...bende böyle güzel bir siteyı bize kazındırmak da emegı gecen herkes ten Allah razı olsun dıyorum tesekkur edıyorum
böyle devam edelimmm... :)
KUBRA BACIM ÇOK GUZEL YAZMIŞSIN AĞZINA SAĞLIK BACIM BENDE KUBRA BACIMA KATILIYORUM.
BU SITEYE UYE OLALI TAM 8 AY OLDU.IYIKIDE UYE OLMUŞUM ÇÜNKÜ BURDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM GERÇEK DOSTLUK VE KARDEŞLIK BURDA.BU SITEYI BIZE KAZANDIRANLARIN EMEĞİ GEÇENLERIN ELLERINE SAĞLIK IYIKI VARSINIZ.BURDAN SIZE ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM.BURDA BIRÇOK INSANLA TANIŞTIM EN ONEMLISIDE BENIM İÇİNDE ONEMLI OLAN BİRİYLE TANIŞTIM.ÇOK MUTLUYUM ONLA TANIŞTIMA İYİKI VARSIN AŞKIMM CANIMMM:)DENIZIM_58' E
yusuf_07 18.10.2005, 17:35 hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız
MÜKEKKEMMEL Bİ YAZI OLMUŞ TEBRİKLLER......
ÖZELLİKLE CHAT ODASI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ ÇOK DOĞRU BİRAZ DAHA SEVİYELİ OLUNMALI......STADLARDA İSE VALLA BEN ANTALYADA BÖYLE BİŞEYE RASTLAMADIMM...
Bence bu site bayanlar için olan en iyi sitelerdendir.bence bayanlarda böyle düşünüyodur.....burada küfür yok ,bi şey yok............
1967_DERNEK_NAİL 18.10.2005, 20:57 hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
İMKANSIZ DİYEBİRŞEY YOK TUR KARDEŞİM SEN MAÇLARA KALDIRILAN OTOBÜLE MAÇA GİTMEKİSTERSEN BUYURGELBİZE KATIL 1967 GENÇTARAFTARLARDERNEGİ HİÇBİŞEKİLDE RAHATSIZDAOLMAZSIN VEİNANIYORUMKİ DEVAMLI BİZLE MAÇAGİTMEKİSTERSİN
Sweetgirl 18.10.2005, 21:39 Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar
Gercekten cok haklisin bayansiz bir toplum düsünülmez. Ama su trafik diyorsun yaaaa iste dogrusunu istersen ben bir bayan olarak bazi bayanlarin o cok dikkatli kullanmalarina kiziyorum. Hele bugün en az 10 bayan o fazla dikkati yüzünden bana kaza yaptirtiyorlardi. Ya hangi insan yesil isik oldugu halde frenler. Bi söylermisin. Yada hangi insan bir TIR in bile gecebilecegi yerde aniden fren yapar ve bekler. Ya su trafik konusunda inan yarama basiyorsun. Dogrusu erkeklerin coguda ayni. Neyse eger birilerini kirdiysam özür dilerim ama bu benim düsüncemmmmmm..........
Ha bu arada konu nerden nereye geliyor farkindamisiniz arkadaslar......
1967_DERNEK_10UR 18.10.2005, 23:21 hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
WALLA BİZ TRİNÜDEYKEN KİMSE KİMSEYE ASILAMAZ..ARTIK BAZI TABULARI YIKMANIN ZAMANI GELDİ..BUYURUN MAÇLARA BİZİMLE GELİN...
EmmiOgLu 19.10.2005, 01:35 hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
sevgili taraftar kardeşim yazınızı büyük bir memnuyetle okudum size katılmamak imkansız ama şunuda unutmayınki hergüzelligin karşısında bir çirkinlik mutlaka vardır güzelliklerin devamı için işte adres 1967genç taraftarlardernegi sizleri statlarda görmek sizlerle deplasmanlara gitmek bizleri onurlandıracakdır ama bunun için sizinde gayret göstermeniz inadına maçlara gelmek deplasmanlara gitmek yani birbaşlangıç yapmak için sizi buhaftaki diyarbakır maçına ve haftaya deplasmana özel davetlim olarak bekliyorum yazınızdaki kadar samimi olmanızı davetimi kabul etmenizi ve cevabınızı bekliyorum ...
saygılarımla
1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ
2.BAŞKANI İSAK EMMİOGLU
hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
FOTOĞRAF KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM...FUTBOLCULARLA ZATEN RÖPORTAJLAR YAPILIYOR FUTBOLCULARLA İLGİLİ HABERLERİ ANA SAYFADAKİ HABERLERDEN OKUYABİLİRİZ BUNA BİNAEN VELHASILI KELAM SÖZÜM ONA SİTEMİZ GÜZEL..DEĞERLİ İSAK ABİMİZ İN DAVETİ DERNEĞİMİZİN BAYANLAR KONUSUNDA NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...CHATTEKİ SOHBETE GELİNCE SİTEMİZE SİVASSPORA GÖNÜL VERMEMİŞ SADECE VAKİT GEÇİRMEYE ORTAMI GERMEYE GELMİŞ BEDBAHTLARIN ZUHUR ETMESİ ÇOK SIK GÖRÜLEN BİR HADİSE DEĞİL BUDA BÜYÜTÜLECEK BİR SORUN DEĞİL BENCE...
ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN TÜRK DOĞMUŞUZ SİVASSPORLU OLMUŞUZ
1967_DERNEK_10UR 19.10.2005, 09:52 FOTOĞRAF KONUSUNDA BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİM...FUTBOLCULARLA ZATEN RÖPORTAJLAR YAPILIYOR FUTBOLCULARLA İLGİLİ HABERLERİ ANA SAYFADAKİ HABERLERDEN OKUYABİLİRİZ BUNA BİNAEN VELHASILI KELAM SÖZÜM ONA SİTEMİZ GÜZEL..DEĞERLİ İSAK ABİMİZ İN DAVETİ DERNEĞİMİZİN BAYANLAR KONUSUNDA NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU GÖSTERİYOR...CHATTEKİ SOHBETE GELİNCE SİTEMİZE SİVASSPORA GÖNÜL VERMEMİŞ SADECE VAKİT GEÇİRMEYE ORTAMI GERMEYE GELMİŞ BEDBAHTLARIN ZUHUR ETMESİ ÇOK SIK GÖRÜLEN BİR HADİSE DEĞİL BUDA BÜYÜTÜLECEK BİR SORUN DEĞİL BENCE...
ŞÜKÜRLER OLSUN MÜSLÜMAN TÜRK DOĞMUŞUZ SİVASSPORLU OLMUŞUZ
EWET ARKADAŞA KATILIYORUM..CHATTEKİ SOHBETE SİVASSPOR'LA ALAKASI OLAMAYAN SADECE BOŞ MUHABBETLERE GELEN İNSANLARLA DOLU.MESELA ULUSAL BASINA MAİL ATALIM DÜYORUZ..CHATTE ZAMAN ÖLDÜRENE KADAR 1 DAKİKANIZI AYIRIN LÜTFEN...FORUMLAR BOŞ FORUMLARDA OLSUN GEVEZELİK...
1967_DERNEK_TUĞRUL 03.11.2005, 22:37 bizler bayan taraftarlarımızdan memnunuz onların bu güzelim sitede sorun yaşadıklarını sanmıyorumbencede bu sitede bayanların aradığı herşey var.Daha ne istesinlerr dimiiii amaaaa...... :D
bayanları stada çekmek lazım.
bayanların olduğu yerde küfürde olmaz şiddette.
manisa macında gördük cki deplasman olmasına rağman 15 civarında bayan taraftarda maça gelmişti.. bunun örnekleri çoğaltılabilir.... bunun içinde öncelikle bayanların girmek istedikleri ortamları tanımaları ve güvenmeleri gerekir... ön yargı ile değişen birşey olmaz!!! eskiden olduğu gibi bir ortamın olmadığını göreceklerdir... bu sene sonuna kadar böyle bir ilkte yaparız inş :)
cem_yigido 04.11.2005, 22:00 bence zaten kadın erkek eşitliği yokmu bence bayanlarda bu sitede bulunmalıdır.
kadın erkek eşitliği her yerdedir.İnternette bileeeeeeeeeeeeeeeee
bence zaten kadın erkek eşitliği yokmu bence bayanlarda bu sitede bulunmalıdır.
kadın erkek eşitliği her yerdedir.İnternette bileeeeeeeeeeeeeeeee
kardeş biz zaten burdayız:Dtopic başlığı "BAYAN TARAFTARLARIN İSTEK FİKİRLERİ"idi sanırım bi yanlış anlaşılma oldu...yinede sağol...
yigidogirl9 05.11.2005, 00:59 Bence bizim stadımızda bayanların maçları izlemesi çok zor hemde çoooook...
Çünkü geçenlerde binbir zorlukla maça gittik, hem küfür yedik hemde tacize uğradık.. Bu ne çağ dışılıktır.. Birde derler bayan yiğidolar nerde diye burdayız ama korkuyoruz gelmeye...
Oysa FENERBAHÇELİ bayanlar rahatlıkla maçlarını izliyorlar ve evlerinede aynı rahatlıkta gidiyorlar bu nedir şimdi? Bizim Fenerbahçeden neyimiz eksik..
Ben bir yiğido kızı olarak bizim kendini bilmez bazı taraftarlarımızı kınıyorum...
münferitgirl 05.11.2005, 01:06 Bence bizim stadımızda bayanların maçları izlemesi çok zor hemde çoooook...
Çünkü geçenlerde binbir zorlukla maça gittik, hem küfür yedik hemde tacize uğradık.. Bu ne çağ dışılıktır.. Birde derler bayan yiğidolar nerde diye burdayız ama korkuyoruz gelmeye...
Oysa FENERBAHÇELİ bayanlar mabedlerinde rahatlıkla maçlarını izliyorlar ve evlerinede aynı rahatlıkta gidiyorlar bu nedir şimdi? Bizim Fenerbahçeden neyimiz eksik..
Ben bir yiğido kızı olarak bizim kendini bilmez bazı taraftarlarımızı kınıyorum...
valla güzelim ben de sana katılıyorum ama orası istanbul burası sivas..kültür farklılığını kabul etmek gerek yani... medeniyet seviyemiz ne yazıkki gelişmedi...en azından tribünümüzden buna başlasaka da başka yerde BAYAN TARAFTARA OLAN saygıyı öğretsek çok iyi olur...
yigidogirl9 05.11.2005, 01:14 valla güzelim ben de sana katılıyorum ama orası istanbul burası sivas..kültür farklılığını kabul etmek gerek yani... medeniyet seviyemiz ne yazıkki gelişmedi...en azından tribünümüzden buna başlasaka da başka yerde BAYAN TARAFTARA OLAN saygıyı öğretsek çok iyi olur...
Haklısın bacım... Yav senle kafalarımız tokuşuyor herhal bana özel atta msn de de lakırtı yapalım...
münferitgirl 05.11.2005, 01:17 >Evet bence de vallahi...sevdim ben çok seni kız....
allah askina bana burada kac yigide üye diye bilgi vere bilirmisiniz merak etdimde cok az herhalde ya:)
deli_yigido 06.11.2005, 18:36 hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
NEDEN İMKANSIZ OLSUN KARDES BAK DİŞİKANARYA VE BAYAN TARAFTAR GRUPLARINA DİMİ...
yigidogirl9 06.11.2005, 22:48 NEDEN İMKANSIZ OLSUN KARDES BAK DİŞİKANARYA VE BAYAN TARAFTAR GRUPLARINA DİMİ...
Ya evet hep beraber gidiyorlarmış derbilerede geçen sene dişikanaryaların diyarbakıra gittiklerini okumuştum ya o kızlar çok cesur ya da problem yaşamıyorlar... İlginç valla...
münferitgirl 06.11.2005, 22:50 yiğido eveet sen anlattıydın..ama sivasta zordur yavs....
1967_DERNEK_10UR 06.11.2005, 22:54 Bence bizim stadımızda bayanların maçları izlemesi çok zor hemde çoooook...
Oysa FENERBAHÇELİ bayanlar rahatlıkla maçlarını izliyorlar ve evlerinede aynı rahatlıkta gidiyorlar bu nedir şimdi? Bizim Fenerbahçeden neyimiz eksik..
KAÇ KERE SİVAS TRİBÜNÜNE GELİP MAÇ İZLEDİNİZ..BUGÜN Kİ FENERASYON MAÇINDA TRİBÜNLERDE BAYAN SEYİRCİ ORANI YÜKSEKTİ BU DEDİKLERİNİN HİÇ BİRİDE OLMADI...ZATEN SENİN BAYAN OLDUĞUNA DA PEK İNANMADIM AMA NEYSE BENDEN BİR ÖNERİ..
yigidogirl9 06.11.2005, 23:25 KAÇ KERE SİVAS TRİBÜNÜNE GELİP MAÇ İZLEDİNİZ..BUGÜN Kİ FENERASYON MAÇINDA TRİBÜNLERDE BAYAN SEYİRCİ ORANI YÜKSEKTİ BU DEDİKLERİNİN HİÇ BİRİDE OLMADI...ZATEN SENİN BAYAN OLDUĞUNA DA PEK İNANMADIM AMA NEYSE BENDEN BİR ÖNERİ..
Bak büyük laf ettin he birtek sen sivaslısın değil mi ben bayan değilim öylemi ispatlarım şişersin söyleyeyim...
üçlerbeyli 06.11.2005, 23:55 Bak büyük laf ettin he birtek sen sivaslısın değil mi ben bayan değilim öylemi ispatlarım şişersin söyleyeyim...
kardeş sivaslının lakabı yiğit merak etme bir bayanın olduğu yerde hiçbir sivaslı densizlik yapmaz, yapana da erkek taraftarına sahip çıkan dernekçi kardeşler, (helede onur gibi ) delikanlı bir şekilde kız kardeşleri taraftarına da sahip çıkar.Yakınen bilen birisiyim
GeCeVeMaVi58pRf 08.11.2005, 10:10 bencede sitemizin renkli simaları bayanlar özelliklede kübra swetgirl fatıma ve merve arkadaslar sitemiz 7den 77ye herkese hitap edecek bir site
fatih_5834 11.11.2005, 00:27 hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
hayır ben sızekatılmıyorum!sonucta maca gelenler kız tavlamaya veyada ne bılıyım
oraya farklıseyler yapmak ıcın gelmıyorlar.enazından ben kendı adıma konusuyum...ama sızde hak verebılırım tabı heryerden cıkar bırkac kısı.ama elele verırsek onlar arada kaybolururlar.bıde chat davasında.herkes sonucta bır nıck alıp gırıyor ve o kısıyı kımse tanımıyor.bu kısı dost ta olabılıyor farklı amaclada gırebılıyor.ama sonucta onlarda bızım gıbı nıck alıp gırıyor ve hıc ıstemedıgımız seylerde olabılıyor arasıra.bunun onune gecılmesı cok zor.hep bırlıkte elele vererek bu sorunların asılacagına ınanıyorum.maclara gelen sıteden kız kardeslerımız var.onlara bı sorun ıstersenız hıc boyle bır sorun yasamıslarmı.ayrıca bu formu yenı gordum...!!
1967_CLUB_ÖZGÜR 11.11.2005, 01:07 hayır ben sızekatılmıyorum!sonucta maca gelenler kız tavlamaya veyada ne bılıyım
oraya farklıseyler yapmak ıcın gelmıyorlar.enazından ben kendı adıma konusuyum...ama sızde hak verebılırım tabı heryerden cıkar bırkac kısı.ama elele verırsek onlar arada kaybolururlar.bıde chat davasında.herkes sonucta bır nıck alıp gırıyor ve o kısıyı kımse tanımıyor.bu kısı dost ta olabılıyor farklı amaclada gırebılıyor.ama sonucta onlarda bızım gıbı nıck alıp gırıyor ve hıc ıstemedıgımız seylerde olabılıyor arasıra.bunun onune gecılmesı cok zor.hep bırlıkte elele vererek bu sorunların asılacagına ınanıyorum.maclara gelen sıteden kız kardeslerımız var.onlara bı sorun ıstersenız hıc boyle bır sorun yasamıslarmı.ayrıca bu formu yenı gordum...!!
gardas bıde benım ele el atta su calıstıgım yerden besıktas macı ıcın ızın alıyım:D valla el ele vererek halletmedıgın sorun kalmadı...bunuda aradan cıkarırsın..:)
ofgurleyuk78 11.11.2005, 17:50 Bayan kardeşlerimizin sitemiz hakkındaki görüş ve fikirlerini merak ettiğimde ne göreyim: Site erkek kardeşlerimizin istilasına uğramış. Hadi kolay gelsin.
Bayan kardeşlerimizin sitemiz hakkındaki görüş ve fikirlerini merak ettiğimde ne göreyim: Site erkek kardeşlerimizin istilasına uğramış. Hadi kolay gelsin.
sana katılıyorum!!! erkek üyeler buraya yazmayınız... en azından başlıgından çekinin (BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI) :D
serhankaburcuk 12.11.2005, 15:42 sana katılıyorum!!! erkek üyeler buraya yazmayınız... en azından başlıgından çekinin (BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI) :D
Osman sende yazmışsın ama....:) :):)
1967_DERNEK_10UR 13.11.2005, 18:07 BİZ YAZMAZSAK BU TOPİÇ TOZLU RAFLARA KALKAR:)
serhankaburcuk 14.11.2005, 14:49 BİZ YAZMAZSAK BU TOPİÇ TOZLU RAFLARA KALKAR:)
Evet ya dikkat ettim bayanlar hiç yazmıyorlar bu topiğe ya Osman Ya sen Yada ben yazıyoruz...:):):)
GeCeVeMaVi58pRf 14.11.2005, 15:01 sana katılıyorum!!! erkek üyeler buraya yazmayınız... en azından başlıgından çekinin (BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI) :D
sen niye yazdın gunay kardesim yoksa.... :D
GeCeVeMaVi58pRf 14.11.2005, 15:02 Evet ya dikkat ettim bayanlar hiç yazmıyorlar bu topiğe ya Osman Ya sen Yada ben yazıyoruz...:):):)
bundan sonra yazanlardan süphe duyacagım artık sendende abi :D
CÜSSKB-Aynur 14.11.2005, 15:02 Evet ya dikkat ettim bayanlar hiç yazmıyorlar bu topiğe ya Osman Ya sen Yada ben yazıyoruz...:):):)
forum a katılan bayan sayısıda çok az Serhan.
bencede bayanlarımız rahat ama bazı kendilerini bilmezler özel mesaj atıyorlar buda canımı sıkıyo eğer kendilerine sevgili arıyorlarsa başka sitelere gitsinler inşallah bu yazdığımı okurlar
GeCeVeMaVi58pRf 14.11.2005, 15:11 bencede bayanlarımız rahat ama bazı kendilerini bilmezler özel mesaj atıyorlar buda canımı sıkıyo eğer kendilerine sevgili arıyorlarsa başka sitelere gitsinler inşallah bu yazdığımı okurlar
kardes bu sitedeki hiçbir bayan arkadasımız böle bişey yapmaz şimdi sen bu mesajınla bütün bayanlarımızı baskı altına sokuyorsun
CÜSSKB-Aynur 14.11.2005, 15:30 bencede bayanlarımız rahat ama bazı kendilerini bilmezler özel mesaj atıyorlar buda canımı sıkıyo eğer kendilerine sevgili arıyorlarsa başka sitelere gitsinler inşallah bu yazdığımı okurlar
Bayan arkadaşlarımız bu konuda ve her konuda rahatsızlıklarını bana yada diğer mod. arkadaşlarımıza bildirebilirler.
1967_DERNEK_10UR 14.11.2005, 18:11 Evet ya dikkat ettim bayanlar hiç yazmıyorlar bu topiğe ya Osman Ya sen Yada ben yazıyoruz...:):):)
FORUMLARIN BEKÇİSİ BİZİZ ZATEN TOZLU SAYFALARI BİZDEN BAŞKA ARAYAN YOK:)
twity_58 14.11.2005, 18:17 hepınızı KOVİREM bu topıcten..onur abı ve serhan abı görmeyım bi daha :D bu topıcın pek aktıf olmayısına gelınce isteklerımızın ve fıkırlerımızın olmaması suanlık olursa ben söleyecem zaten catlarım dayanamam :D
hepınızı KOVİREM bu topıcten..onur abı ve serhan abı görmeyım bi daha :D bu topıcın pek aktıf olmayısına gelınce isteklerımızın ve fıkırlerımızın olmaması suanlık olursa ben söleyecem zaten catlarım dayanamam :D
aynen bacım...kov getsinler:D
1967_DERNEK_10UR 14.11.2005, 18:25 hepınızı KOVİREM bu topıcten..onur abı ve serhan abı görmeyım bi daha :D bu topıcın pek aktıf olmayısına gelınce isteklerımızın ve fıkırlerımızın olmaması suanlık olursa ben söleyecem zaten catlarım dayanamam :D
PEKİ AHA DA GİDİYOM..:(
twity_58 14.11.2005, 18:32 OY OY OY KIYAMAM BEN ABIMEEEE...SAKA YAPTIM ONUR ABICIM KENDI TOPIGINMIS GIBI KULLAN :D
1967_DERNEK_10UR 14.11.2005, 18:36 OY OY OY KIYAMAM BEN ABIMEEEE...SAKA YAPTIM ONUR ABICIM KENDI TOPIGINMIS GIBI KULLAN :D
NO COMMENT
twity_58 14.11.2005, 18:39 NEDEN NO COMMENT ABICIM :D YORUMLARINA ACIK BU TOPIC SENIN SEN OLMASANN AR YAAAAAAAAA:D
1967_DERNEK_10UR 14.11.2005, 18:46 NEDEN NO COMMENT ABICIM :D YORUMLARINA ACIK BU TOPIC SENIN SEN OLMASANN AR YAAAAAAAAA:D
İZİN VERİYON YANİ GİRMEME..
twity_58 14.11.2005, 18:58 iZin vermemek ne haddime :D her zaman beklerız
vedoli_11 19.11.2005, 18:14 sasırdım degısık bır dusunce tarzı
sasırdım degısık bır dusunce tarzı
HANGİ DÜŞÜNCE DEĞİŞİK!!!KONUYU AÇARMISINIZ BİRAZ...RİCA ETSEM
serhankaburcuk 19.11.2005, 18:29 sasırdım degısık bır dusunce tarzı
Nasıl bir düşünce anlayamadım????
erhanerdag 21.11.2005, 22:47 çok iyi olur
1967_DERNEK_10UR 21.11.2005, 23:27 sasırdım degısık bır dusunce tarzı
BİZ NEYİZ Kİ BÖYLE BİR DÜŞÜNCE TARZI OLMASIN..
bayanlara ait bir topicin olmasımı acaba değişik bir düşünce tarzı.....
sedakomsoken 25.11.2005, 19:36 benim bu siteyi secme sebebim sivaslı olmam ve sivassporu desteklemem dir<bu sene süper lige cıkmamıza ragmen iiiiiii oynuyoruz<burda ki kardeslik sevgide cok önemli tabi...abilerime ablalarıma selamlar<<<
bayan deiliz ama yine de cewap weriyim bence bu site süper.....
SivasLady 26.11.2005, 02:16 ne istesem aceba :D
zaten bir kac tane bayan arkadaslar var onlarda foruma yazmiyorlar
burayada bayanlardan cok beylerin ilgisi var galiba :D
neyse biraz düsüneyim yazarim sonra yine :)
ben buraya yeni üyeyim...sitede bir eksiklik göremedim yani tam anlamıyla süperrrrrr...
Disi Kartal_58 28.11.2005, 13:54 site süper bayan yada erkek herkesin görüşü önemli burda
son bir ayda geliştiğini görüyorum.chat odalarında sohbetler seviye kazandı...teşekkürler özen gösteren herkese..maçlara gidemeyenler için daha çok maç fotosu yayınlansın bence...
son bir ayda geliştiğini görüyorum.chat odalarında sohbetler seviye kazandı...teşekkürler özen gösteren herkese..maçlara gidemeyenler için daha çok maç fotosu yayınlansın bence...
sadece bir ayda değil artık her geçen gün müthiş gelişmelerle yoluna ilerliyor sitemiz... bunda siz bayan taraftarlarında katkısı büyük tabiki...
bu akşam itibari ile yanılmıyorsam saat 22:30 civarıydı chatte bayan erkekten daha çooktu...buda sitemizin herkeze açık vede seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor.
bu akşam itibari ile yanılmıyorsam saat 22:30 civarıydı chatte bayan erkekten daha çooktu...buda sitemizin herkeze açık vede seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor.
kişi sayısınında 20'lerde olduğunu belirtmekte fayda var :)
Etem-Murat 29.11.2005, 09:27 bence bu sitede bircok bayan var biri haric hepsini desdekliyom yorumlarını onlar olmasa belki konuşma adabı bile değişecek onların azda olsa onlardan dolayı konuşma adabı chette ki konuşmalar hepsi adabını koruyor müstasna lar hariç.
emrullah_58_ 30.11.2005, 00:21 valla o kadar önemlimi bayan dı bay dı mühim olan kişi sayısının fazla olması deilmi?
o kadar bayan warmıydı ya????
KAOSTAN DÜZEN DOĞAR...
Sweetgirl 02.12.2005, 17:29 bence bu sitede bircok bayan var biri haric hepsini desdekliyom yorumlarını onlar olmasa belki konuşma adabı bile değişecek onların azda olsa onlardan dolayı konuşma adabı chette ki konuşmalar hepsi adabını koruyor müstasna lar hariç.
valla o biri haric demissin yaa merak etdim yaa kimmis bu yoksa benmiyim gardas?? :confused:
nazimgulturk 02.12.2005, 17:57 BENCEDE BAYANLAR ÇOK RAHAT ÇÜNKÜ YABANCI KİMSE YOK İSTEKLERİ GERİ ÇEVRİLMİYOR MİNKKUŞ SWEET FATIMA GÜLCAN SEMOŞ HEPSİDE ÇOK İYİ
SİTEYE NEŞE KATIYORLAR...
İCH LİEBE DİCH
NAZIM GÜLTÜRK..........
SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
HEP DEMİŞİMDİR YA ''SİTEMİZ BİR ÇİÇEK BAHÇESİDİR''
DİYE... EVET BU BAHÇENİN RENGARENK ÇİÇEKLERİNİ DE
ÜYELERİMİZ OLUŞTURUYORLAR VE GELİNCİK TARLALARINI
SÜSLEYEN ÇİÇEKLER MİSALİ TÜM ÜYELERİMİZ, BAHÇIVANIMIZ
DEĞERLİ DOSTUM RÜŞTÜ ÖNDERLİĞİNDE ÖYLESİNE HOŞ
GÜZELLİKLER SERGİLEDİLERKİ... ÖYLESİNE HASBİHALLER OLDU Kİ...
ÖYLESİNE ANLAR YAŞANDI Kİ... RENK RENK, MİS KOKULU...
ÖZELLİKLE SON ZAMANLARDA, BAYAN KARDEŞLERİMİZİN,
BAHÇEMİZE RENK KATMALARI BİZLERİ ONURE ETMİŞTİR.
SWEETGİRL, FATIMA, SİVASLADY, NİLAY, KÜBRA, DİŞİKARTAL,
DUDİ, TUĞBİŞ... ÇİÇEK ABLALARIMIZI ÇOK SEVİYORUZ...
(İSMİNİ UNUTTUĞUM ABLALARIMA ÖZR...)
BÜLBÜLÜ BİLE KISKANDIRACAK BU GÜZELLİKLERİ BİZLERE
YAŞATAN BAHÇIVANIMIZ RÜŞTÜ KARDEŞİME VE TÜM ÇİÇEKLERE
RUHUMUN DERİNLİKLERİNDEN FIŞKIRAN BİR SEVGİYLE,
TEŞEKKÜRLERİMİ VE SELAMLARIMI İLETİYORUM...
RENKLERİN VE MİS KOKULARIN DALGA DALGA YAYILMASI
DİLEĞİYLE...
SivasLady 02.12.2005, 20:26 SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
DİLEĞİYLE...
sagol abi eline yüregine saglik
senin gibi saygi deger abilerimiz olduktan sonra
biz burda mutlu oluyoruz
hepimiz güzel bir aileye büyüdük
umarim her zaman huzur ve seviye icinde
birbirimizi incitmeden bir aile kaliriz
Ne kadar çok bayan taraftarımız war be gurur duydum walla...
SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
DİLEĞİYLE...
Abim yine döktürmüşsün maşallah...
Hep Çiçeklerden bahsetmişsin birde bahçıvan var çiçeğin olduğu yerde böcüktemi olur :D :D :D
Sweetgirl 03.12.2005, 10:39 Abim yine döktürmüşsün maşallah...
Hep Çiçeklerden bahsetmişsin birde bahçıvan var çiçeğin olduğu yerde böcüktemi olur :D :D :D
.........................
Etem-Murat 03.12.2005, 11:08 MERHABA HER İNSANA SAYGIM SONSUZ YETERKİ
ADABIYLA GİRİP CIKANA BAYANLAR BİR CİCEKTİR
ADABI BOZANLAR TİKENLİ BİR CİCEGE DÖNÜYOR
BUDA BİZİ BOZAR
valla çalıştığım için çok mesaj yazamıyorum fakat hep takip ediyorum...seviyorum sivassporu...
..............................
.............................. .............
hmmm hala şimdi bu iltifatmı hakaretmi çözemedim :)
inani siteniz cok guzel gunay kardesim helke hersey cok seviyele inasllah daha guzel olur hersey
ayrica seni msn bekledim gelmedin seni kayit ettim bekliyorum en kisa zamanda .eyvallah (baskan murat.)
Sweetgirl 07.12.2005, 22:46 ..................
1967_DERNEK_10UR 07.12.2005, 23:18 ok O ZAMAN SÖleme..Söyleyeceksende burda sööle :D
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜKÜY SİVAS..
O kadar cok bayana rastladimki sitede, sasirdim dogrusu.Bayanlarinda fikirlerinin sorulmasi cok güzel bisey.
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 12:34 MURAT SEN ARIMISN???
MURAT SEN ARIMISN???
EVET ONUR aRI mAYA YIM BEN!!!:D SENDE BİZİM MAHALLEDEKİ PİDE FIRINININ HAMAM BÖCEĞİSİN!!!!
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 12:38 EVET ONUR aRI mAYA YIM BEN!!!:D SENDE BİZİM MAHALLEDEKİ PİDE FIRINININ HAMAM BÖCEĞİSİN!!!!
YOK BEN CIRCIR BÖCEĞİYİM HAMAM BÖCEĞİ BİZİM HÜSEYİN SİMİT FIRININ HAMAM BÖCEĞİ...
YOK BEN CIRCIR BÖCEĞİYİM HAMAM BÖCEĞİ BİZİM HÜSEYİN SİMİT FIRININ HAMAM BÖCEĞİ...
CIR CIR BÖCEĞİMİSİN MALATYADAN MI GELDİN YOKSA :D AMA BENDE ÇOK SEVERİM CIR CIR BÖCEKLERİNİ ÇİÇEKTE Mİ BÜYÜYOR BU CIR CIR BÖCEKLERİ!!!
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 12:43 CIR CIR BÖCEĞİMİSİN MALATYADAN MI GELDİN YOKSA :D AMA BENDE ÇOK SEVERİM CIR CIR BÖCEKLERİNİ ÇİÇEKTE Mİ BÜYÜYOR BU CIR CIR BÖCEKLERİ!!!
WALLA HER YERDE BÜYÜRLER MURAT..GEL BURAYA BÖCEKLERİ DOLDURALIM NESLİ TÜKENEN:D
WALLA HER YERDE BÜYÜRLER MURAT..GEL BURAYA BÖCEKLERİ DOLDURALIM NESLİ TÜKENEN:D
ÇİÇEK DEDİNDE AKLIMA GELDİ SENİ EN SEWDİĞİN ÇİÇEK Ne!:D BENİMKİ FİLKULAĞI!!!
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 12:50 ÇİÇEK DEDİNDE AKLIMA GELDİ SENİ EN SEWDİĞİN ÇİÇEK Ne!:D BENİMKİ FİLKULAĞI!!!
Beyaz Krizantem,Kırmızı Krizantem...
...sen bende ki akrep böceğini gördün mü???
CÜSSKB-Aynur 09.12.2005, 12:51 Beyaz Krizantem,Kırmızı Krizantem...
Onur, forumları chate çevrimeyelim diyen sen değilmiydin??
Beyaz Krizantem,Kırmızı Krizantem...
eVET AYNI sEN :D GERÇİ BİRAZDA BANA BENZİYOR AMA ....:D AMA BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN ÇOK İYİ BİRİSİN DAYIIIIIIIIIIIIIIIII:D
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 12:52 Onur, forumları chate çevrimeyelim diyen sen değilmiydin??
ewet bendim ama bu forma bakarsan chat sayfasını geçmiş abla...
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 12:52 eVET AYNI sEN :D GERÇİ BİRAZDA BANA BENZİYOR AMA ....:D AMA BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM SEN ÇOK İYİ BİRİSİN DAYIIIIIIIIIIIIIIIII:D
bende seni severim yiyen:D
bende seni severim yiyen:D
EYWALLAH DAYII...
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 13:00 EYWALLAH DAYII...
DAYI MAYI DERKEN SİGARALARI UÇURUYON BENDEN..
serhankaburcuk 09.12.2005, 13:13 Burası Bildiğim kadarıyla bayan taraftarlara ayrılmıştı.Ama gördüğüm kadarıyla Osman Günay,Onur Büyükdere ve Murat burasınıda zaptetmişler...Helal olsun bakalım ne diyelim....
1967_CLUB_ÖZGÜR 09.12.2005, 13:16 SELAMINALEYKUM :D :D :D
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 13:21 SELAMINALEYKUM :D :D :D
V.A.S ÖZGÜRCÜM SENDE GEL KATIL BİZE KARTEL BİR NUMARA:D
1967_CLUB_ÖZGÜR 09.12.2005, 13:22 V.A.S ÖZGÜRCÜM SENDE GEL KATIL BİZE KARTEL BİR NUMARA:D
OOO USTA SENDEMI BURDAYDIN..NASSIN NE VAR NE YOK??
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 13:23 OOO USTA SENDEMI BURDAYDIN..NASSIN NE VAR NE YOK??
WALLA ÖZGÜR BİLDİĞİN GİBİ SENDE NE VAR NE YOK İSTANBULDA HAVALAR NASIL..DEDENE SELAM SÖLE ELLERİNDEN ÖPERİM..
1967_CLUB_ÖZGÜR 09.12.2005, 13:25 WALLA ÖZGÜR BİLDİĞİN GİBİ SENDE NE VAR NE YOK İSTANBULDA HAVALAR NASIL..DEDENE SELAM SÖLE ELLERİNDEN ÖPERİM..
USTA HALA ISTANBULDAYIM..BURDA HAVALAR SUPER.. DEDEMINDE SANA SELAMI VAR...ODA GOZLERINDEN OPUYOR...SENDE BIZIMKILERE SELAM SOLE USTA....
serhankaburcuk 09.12.2005, 13:27 Gereksizdi.......Silinmiştir.. ..
1967_CLUB_ÖZGÜR 09.12.2005, 13:28 Gereksizdi.......Silinmiştir.. ..
SERHAN REİS MERHABA NASILSIN....
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 13:28 Gereksizdi.......Silinmiştir.. ..
SERHAN ABI SEN HERŞEYİ SİLİYON DEĞİŞTİRİYON..KAFANA GÖRE..
serhankaburcuk 09.12.2005, 13:29 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|