Orijinalini görmek için tıklayınız : sivassprumuza federasyondan ceza

Necmi58
04.01.2005, 23:57
sevgili yigidolar federasyondan sivassporumuza haksizyere seyircisiz 1 mac oynamamacezasi verilmis sampiyonlugumuzu engelleyemeyecekler

58hayati
05.01.2005, 01:57
gardaşlr bunlar olur hayırlısı olsun muahakkak ki yalnız hiç inanmıyorum ne diyelim.....

eker
05.01.2005, 09:12
sebep neymiş??? Bi de kaynak ne? Hiç bi yerde bunla ilgili bi açıklama yok da???

korkut
05.01.2005, 09:20
sivassporumuzun üzerinde oyunlar oynanmaya başlamıştır. artık hertürlü şeyi yapacakarından eminim ama emellerine kavuşamayacaklar.bize verilen ceza yı hala anlamış değilim. sebepsiz bir ceza

yigitali
05.01.2005, 09:21
ceza filan yok ya

ergin
05.01.2005, 09:21
sebep neymiş??? Bi de kaynak ne? Hiç bi yerde bunla ilgili bi açıklama yok da???

Herhalde kötü bir şaka olmalı,evet haberin kaynağı???

eker
05.01.2005, 09:23
Bi sakin olun millet. Hem neyden dolayı ceza veriyorlar ki???

yigitali
05.01.2005, 09:31
arkadaşlar bu haberi burda okuduğumdanberi araştırıyorum hiç bir sitede bu ceza ile ilgili haber bulamadım aslı yok büyük ihtimal inşallah ta olmaz

serhankaburcuk
05.01.2005, 09:57
Ya böyle şakalar yapmayın bu haberin kaynağı ne?Ben bütün haber sitelerini gezdim böyle bir haber yok. Haberi gönderen arkadaş kaynak gösterirse seviniriz veyada böyle şakalar yapmasın? Gerçi bizim önümüze 2. yarı taş koyacaklar bunun gibi daha nelerle karşılaşacağız bu olayların üzerine birlik ve beraberliğimizi artırmamız gerekir...

...................HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS......................

CAGLAYAN
05.01.2005, 10:54
Haydaaaaaaaaaaaa......
yaw nereden cikiyor bu apik ***** iddalar?
sebeb?
hangi sebeb`den dolayi ?
birakin allah askina.....
benim bildigim böyle bir ceza yok!!!

Necmi58
05.01.2005, 11:55
arkadaslar ben aksam trt 2 de spor haberlerinde izledim insallah yalan haberdir

serhankaburcuk
05.01.2005, 13:40
arkadaslar ben aksam trt 2 de spor haberlerinde izledim insallah yalan haberdir

Eski bir haber falan olmasın çünkü sebeb yokki ceza almak için...Biz fair-play ödülü için en avantajlı takımız sen cezadan bahsediyorsun Allah hayırlısını versin ne diyelim....

izmirliyigido
05.01.2005, 13:44
Haber doğru arkadaşlar. F.Karagümrük maçında çıkan olaylar nedeniyle Sivasspor'a 1 maç, Karagümrük'e ise para cezası verilmiş. Sahamızda ki ilk maçı (Erciyesspor maçını) seyircisiz oynayacağız. (Kaynak bugünkü Fanatik Gazetesi)

Federasyonun ve rakiplerin ayak oyunları başlamış bulunmaktadır. İnşallah yönetimimiz karara itiraz eder ve temyize giderler..

serhankaburcuk
05.01.2005, 14:02
Haber doğru arkadaşlar. F.Karagümrük maçında çıkan olaylar nedeniyle Sivasspor'a 1 maç, Karagümrük'e ise para cezası verilmiş. Sahamızda ki ilk maçı (Erciyesspor maçını) seyircisiz oynayacağız. (Kaynak bugünkü Fanatik Gazetesi)

Federasyonun ve rakiplerin ayak oyunları başlamış bulunmaktadır. İnşallah yönetimimiz karara itiraz eder ve temyize giderler..

Ben bugünkü fanatik gazetesinde böyle bir haber göremedim yanlışlık olmasın....

izmirliyigido
05.01.2005, 14:53
İzmir baskısında okudum. Sabah sabah canım sıkıldı. Bende gazetenin yalancısıyım...

RüStü ElmaS
05.01.2005, 16:50
Evet maalesef dogru arkadaslar :oops: :cry:

serhankaburcuk
05.01.2005, 16:59
Herhalde seyircisiz oynama cezası verilmiş...Neyse artık verildi canımız saolsun vardır bundada bir hayır....Ama Sivasımızın önünü kesemeyecekler...Ne kadar ugrasalar ugraşsınlar sivasımız inşallah süper liğe yine şampiyon olarak çıkacaktır....

KoraySancar
05.01.2005, 17:40
Çok üzücü...Takımımızın maddi desteğe ihtiyaç duyduğu şöyle bir dönemde olacak iş değildi.İnşaallah tahkime yapılan itiraz sonuç verir de böylesine önemli bir maçı seyircisiz oynamayız.Hem böyle bir sebepten ceza almak,almayı istediğimiz fair-play ödülünü de zora sokabilir.
İkinci devre olması muhtemel ayak oyunları şimdiden mi başladı acaba?

türkçerap_yakup
05.01.2005, 18:30
ne yazıkkı doğruymuş...yaw asıl cezayı karagümrük alması gerekio.adamlar 3 milyonluk biletleri 20 milyona satıyo...oh ne ala...federasyonda buna sessiz kalıo...bu ne saçma bi düzendir yaw...ozaman bizde seneye oynayacağımız fener v.s. maçlarını 50 milyon yapalım....böle saçmalık olmaz....federasyonun bu işe el atması lazım...deplasman takımının taraftarına 20 milyon,kendi taraftarına 3 milyon...aklınız akıloyomu arkadaşlar böle bişiyi...

alpingen
05.01.2005, 19:23
sen stadda gerekli önlemleri alma,maçı güvelik nedeniyle geç başlat hem federasyon olarak hemde emniyet olarak.hemde rakip sahada,ondan sonra evsahibi takım değil misafir takıma 1 maç saha kapatma cezası ver. yok ya! varmı öyle yağma hasanı böreği ....pfdk.ve federasyon yöneticileri sizin yaptığınız abesle iştikal,işbilmezliğin dik ağlasıdır.yoksa başka hesaplarmı dönüyor,bunu bir federasyon görevlisi açıklasada bir de biz öğrensek ayıp çok ayıp....

AyhanBayrak
06.01.2005, 01:23
Simde bende buradan futbol federasyonuna buradan iki cift sözüm olacak acaba gercekten sivasspor bu cezayi hakmi etti yoksa birilerinin oyununami geliyor. Bunu bir soralim bence bunu iyice tartismak gerekiyor. Sayin Futbol Federasyon görevlileri uyanin artik gercekten ceza vermek istediginiz bir takim ariyorsaniz basariyi sunan bir takima bunu yapmayinki basari saglansin artik anadolu takimlarida basarili olma hakkini kendilerinde bulsunlar tabiki sizin gibi art niyetli kisiler olursa bunu basarmak imkansizlasiyor gibi birsey ama sivassporu yildiramiyacaksiniz vede istediginiz oyunlari lig baslayinca sizin önünüze biz oynayacagimiz maclarla vede alacagimiz basarilarla sizlerin vede sizler gibi art niyetli sahislara verecegimiz en güzel ceza olacak ama siz genede elinizden geleni ardiniza koymayin cünkü sizin art niyetiniz bizim basarimiz olacaktir.BEKLE BIRINCI LIG GELIYORUZ HEM SIVASSPOR OLARAK HEMDE TARAFTAR OLARAK basarimiz gölgelenemeyecek.

RüStü ElmaS
09.01.2005, 18:00
Arkadaslar,
lütfen buraya bu konu hakkinda fikirlerimizi yazalim.

sVs
09.01.2005, 18:22
Sacmalıkların olduğu başka bir federasyon yokturdur heralde bizimkisi gibi
Bilet Fiyatlarını düzenleme emniyetin sorumsuz davransın kabak bizim başımıza patlasın oh ne ala.
Aziz Yıldırım doğru söyledi kapatsalardı Ali Sami Yeni o zaman biz haklı derlerdik ama kapatmazsan önüne geçemezsin bizimkisini de kapatamazsın abicim kapatamazsın

ergin
09.01.2005, 19:20
sen stadda gerekli önlemleri alma,maçı güvelik nedeniyle geç başlat hem federasyon olarak hemde emniyet olarak.hemde rakip sahada,ondan sonra evsahibi takım değil misafir takıma 1 maç saha kapatma cezası ver. yok ya! varmı öyle yağma hasanı böreği ....pfdk.ve federasyon yöneticileri sizin yaptığınız abesle iştikal,işbilmezliğin dik ağlasıdır.yoksa başka hesaplarmı dönüyor,bunu bir federasyon görevlisi açıklasada bir de biz öğrensek ayıp çok ayıp....

Maalesef bir ''ben cezayı verdim,oldu bitti'' gerçeğiyle karşı karşıyayız.Umarım ki TAHKİM KURULU verilen bu haksız ve yanlış durumu düzeltir.Hukuk mu üstün yoksa guguk mu anlarız.Fakat kardeşlerim;ne olursa olsun s.lige çıkacağız!!!!Önümüzü kesemeyecekler!!En güzel cevabı maçlarda takım ve taraftar olarak vereceğiz.Başka yolu yok!!!

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

ahmetdmr
09.01.2005, 19:24
[b] Arkadaşlar haber doğru... Bir maç seyircisiz oynama cezası verildi...
Hep beraber federsayona mail atalım... Bi arkadaş güzel bi metin hazırlsaın ve yollayalım... Federasyonun e-mail adresi :
tff@tff.org.tr