Orijinalini görmek için tıklayınız : BASKANIN MACLARIN ISTANBULDA OYNANMASI HAKKINDAKI DUSUNCELER
erdalsahin 12.02.2005, 21:31 BEN ISE BIRAZ UZAKTA KALDIM. ANCAK SIVAS SIVAS SEHRININ TAKIMIDIR. BEN MACLARIN SIVAS DA OYNANMASI TARAFTARIYIM. CUNKI SIVASSPOR SIVAS SEHRININ TAKIMIDIR. LUTFEN SIVAS DA YASAYAN TARAFTARLAR MACLARA GIDEREK TAKIMA DESTEK VERIN. YONETIMI ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN. SIVASSPOR 3. LIGDE IKEN BILE FUL TRIBUNLERE OYNUYORDU.
BENCE SIVAS HALKI KENDINE DUSENI YAPAR VE BU DURUMU BIR KAOS CIKMADAN HALLEDER. BU KONUDA BASINA DA BUYUK GOREVLER DUSUYOR. SIVASSPOR MACLARI ISTANBULDA OYNARSA MAALESEF SIVAS YEREL BASINIDA ISSIZ KALIR.
eğer şampiyonluğa giden takım 2-3 bine oynuyorsa ayıp, ben alibeyköylüyüm, alibeyöy spor 3.ligde c grunda sonlara oynuyor bu hafta bile 1000 seyirci vardı, yiğidolar ayıp oluyor artık gidin maçlara yahu, birşey soracağım biletlermi pahalı yoksa yöneticilermi sevilmiyor nedir mevzu arkadaşlar, havamı soğuktu nedir problem yazında bilelim, yoksa vallahi istanbula gelirse hayır demeyiz, aslında fena olmaz bir alt takımı daha hazırlasak iyi olur, biri birinci ligde istanbul takımı diğeride sivasta herhangi bir ligde aslında istanbullular olarak aklımızdan geçiyor ama sivaslı yiğidolar kızmasın diye fazla dillendirmedik,
heeeeeeeeeeeeey yiğido uyanık ol şehrinin takımına sahip çık yoksa kaçıracaksın elden bu heyacanı, daha ne istiyorsun be feneri galatasarayı, beşiktası trabzonu hepsi ayağına gelecek be gardaşım sahip çık takımına yoksa bırakın istanbula gelsin. başkana hak vermemek elde değil biraz düşünün isterseniz :wink: :wink: :wink:
abircan
bassguitar 14.02.2005, 00:25 merhabalar hocam böle sacma seylerle.beyniniizi bulandirmayin ne biçim bir düşünce sivasspor istanbulda oynucakmiş.bu takim 3.ligde iken istanbulda oynasin deseydinizya.her takim gibi sivas sporda zaman zaman az zaman zaman da cok seyiğrciyle sivasta oynar maclarini.az olmasi önemli degil gardas ÖZ olsun yeter.siva slilar sivasta sivasspora sahip cikar.endiseniz olmasin
SİVASSPOR SİVAS ŞEHRİNİN TAKIMI SİVASTA OYNAMASI KADAR DOĞAL BİŞEY YOK...
biz istanbuldakiler ankaradakiler....ise deplasman maclarına gidereke takımlarımızı desteklemliyiz.
sivaslim58 14.02.2005, 08:29 Böyle saçmalık olurmu hiç kar kış demeden yıllarca sivası destekleyen seyirciye yazık değilmi.Ayrıca maç bilet fiyatlarını bilen varmı.?
kaçparaki bilet fiatları...biz olimpiyatta 20 milyona izlemiştk
sivaslim58 14.02.2005, 09:02 bende bilmiyorum kaç lira olduğunu bende sivas dışındayım öğrenmek için sordum.
Başkan galiba bizim gibi kombine bilet alanları hiç düşünmüyor. 250.000.000-TL. para verdik lütfen bu unutulmasın.
yigitali 14.02.2005, 09:20 arkadaslar biletler o kadar pahali degil ac1k turbinler 5 ile 10 ytl arasinda degisiyo olimpiyat ta bilet fiyatlarinin 20 milyon olmasi karagumruk lulerin uyanikligi ( yani serefsizligi )
HakkıTİMUÇİN 14.02.2005, 09:29 SİVASSPOR'UN SÜPER LİGE ÇIKMASI EN ÇOK SİVAS HALKINA VE ESNAFINA YARAYACAKTIR. ZATEN MEMLEKETTE İŞ YOK ESNAF KAN AĞLIYOR. 30 SENE SONRA BÖYLE BİR FIRSAT DOĞMUŞ ONUDA SİVAS HALKININ ELİNDEN ALMAK SİVASA İHANETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. BAŞKANINDA BU SÖZÜ İNANARAK DEĞİLDE SİVAS TARAFTARLARINI MOTİVE ETMEK İÇİN SÖYLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. YOKSA ODA BİLİYORDUR BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİL.
ANCAK, BAŞKANIN BU SİTEMİNDEN SADECE SİVASTAKİ TARAFTARLAR DİİL HERKES DERS ÇIKARMALI. DİĞER İLLERDEKİ SİVASLILAR (BEN DE KOCAELİNDE OTURUYORUM) VE YUTRDIŞINDAKİ SİVASLILARDA TAKIMLARINA VE MEMLEKETLERİNE SAHİP ÇIKMALILAR. BÜTÜN SEZON BOYUNCA HERKES EN AZ SİVAS'TA BİR MAÇA GİTSE (AİLELERİYLE BERABER 1-2 MİLYON TARAFTAR EDER) BÜYÜK TAKIMLARIN BİLE SEYİRCİ SAYISINI GEÇERİZ.
SENEYE SİVAS'IN DAHA FAZLA DESTEĞE İHTİYACI OLACAKTIR. SENEYE SLOGANIMIZ 'SİVASSPOR SÜPER LİGTE...GUBETÇİ YİĞİDOLAR SİVASTA''
OLİMPİYATTA 40 BİN KİŞİ 20 MİLYON DİNLEMEDİ..
HERŞEY SİVAS İÇİN
ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ
sivaslim58 14.02.2005, 09:33 5-10 milyon arası ise pahalı değilmiş.Sivasspor için değer.Ayrıca dardanel maçını tv veriyor.Mühim olan bu maçta tründeki yerleri doldurmak lazım.Çünkü herkes bizi seyredecek.Seyirci görsünler.
arkadaslar gerçeken sivassporun tek geliri stad geliri...bilet fiatlarıda normal sivas için 7 milyon taraftarı olan takım 3 4 bin kişilk stadı doldurması lazım...
SİVASLIYIZ ÇOK ŞÜKÜR
CAGLAYAN 14.02.2005, 10:04 SİVASSPOR'UN SÜPER LİGE ÇIKMASI EN ÇOK SİVAS HALKINA VE ESNAFINA YARAYACAKTIR. ZATEN MEMLEKETTE İŞ YOK ESNAF KAN AĞLIYOR. 30 SENE SONRA BÖYLE BİR FIRSAT DOĞMUŞ ONUDA SİVAS HALKININ ELİNDEN ALMAK SİVASA İHANETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. BAŞKANINDA BU SÖZÜ İNANARAK DEĞİLDE SİVAS TARAFTARLARINI MOTİVE ETMEK İÇİN SÖYLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. YOKSA ODA BİLİYORDUR BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİL.
ANCAK, BAŞKANIN BU SİTEMİNDEN SADECE SİVASTAKİ TARAFTARLAR DİİL HERKES DERS ÇIKARMALI. DİĞER İLLERDEKİ SİVASLILAR (BEN DE KOCAELİNDE OTURUYORUM) VE YUTRDIŞINDAKİ SİVASLILARDA TAKIMLARINA VE MEMLEKETLERİNE SAHİP ÇIKMALILAR. BÜTÜN SEZON BOYUNCA HERKES EN AZ SİVAS'TA BİR MAÇA GİTSE (AİLELERİYLE BERABER 1-2 MİLYON TARAFTAR EDER) BÜYÜK TAKIMLARIN BİLE SEYİRCİ SAYISINI GEÇERİZ.
SENEYE SİVAS'IN DAHA FAZLA DESTEĞE İHTİYACI OLACAKTIR. SENEYE SLOGANIMIZ 'SİVASSPOR SÜPER LİGTE...GUBETÇİ YİĞİDOLAR SİVASTA''
Bravo Kardesim cok güzel yorumlamissin aynen Katiliyorum!!!
serhankaburcuk 14.02.2005, 11:01 Yani anlayamadım bu nasıl bir muhabbet ya.Bu takım hepimizin takımı ve hepimizde sivaslıyız ve takım tabiki sivasta maçlarını oynayacaktır.O zaman sivasspor istanbulsporu satın alsın ve maçları istanbulda oynasın takımın adıda yenisivasspor olsun gerçek sivassporuda ortadan kaldıralım.Peki sivastaki taraftarın Kendi takımın izleme hakkı yokmu?Yıllarca burada deplasman yağmur çamur kar kış demeden giden taraftarın hiçmi hakkı yok...HELAL OLSUN BU MUHABBETİ ORTAYA KOYAN ARKADASA....
erdalsahin 14.02.2005, 11:13 KARDES SIMDI BEN ANLAMADIM, BU HELAL OLSUN HANGI MANADA?
BUNUNLA ILGILI HABERI OKUDUYSAN BU KONUYA NEDEN DEGINDIGIMI ANLARSIN.
BIZ SIMDIDEN TAVRIMIZI KOYALIMKI TARAFTARIN FIKRINI ALMADAN YONETIM BOYLE BIR ISE KALKISMASIN,
Sivaslılığımız tartışılamayacağı gibi Sivas Sporun maçlarının Sivas dışında herhangi bir yerde oynanması mümkün değil tartışılamaz bile.... B u foruma bile gerek yok... Başkanın sitemidir bu .... Siteminde haklıdır .... Ama kesinlikle bu tartışılamaz.... Sİvas Spor SİVAS ŞEHRİNİNDİR.....
evet bencede ben istanbuldayım ama..macların şehrimizde sivasta oynanması gerekir vede öyle olacak..başkanımız sadece taraftarın bişraz daha maclara gelmesi için yapmış olduğu açıklama
SİVASLIYI ÇOK ŞÜKÜR
kaçparaki bilet fiatları...biz olimpiyatta 20 milyona izlemiştk
kardeş o maçta karagümrük spor klübünün sahtekarlığına göz yumuldu biletler kopya biletti ve ne damga vardı ne maçın kimler arasında yapıldığı yazıyordu.neyse sivasta oynansın ama güzel oynayan bir takım böyle insafsızlık görüyorsa bir sorun vardırr.genede istanbula lıncaksa sonuna kadar desteklerizz .ölümüne SİVAS
YA ARAKADASLAR UZATMNAYON LÜTFEN...
SİVASSPOR SİVASTA OYNAMALI VEDE PYNAYACAK BU SAÇLAIK YA..BAŞKA ŞEHİRDE OYNAMASI..BEN SİTANBULDAYIM AMA SİVASTA OYNBAMALI
SİVASLIYIZ ÇOK ŞÜKÜR
ARKADAŞLAR bu muhabbet nerden çıktı?eğer başkanın böle bi açıklaması varsa başlığı açan arkadaşa rica ediyorum lütfen kopyalasın bu açıklamaları koysun foruma..aksi halde insanlar balon haber falan sanabilirler,mesela ben başkanıjn açıklamalrını duymadım ve merak ediyorum..
AyhanBayrak 14.02.2005, 19:41 Ya ben bu ise baya sasirmadim dersem yalan olur.
Sayin baskan neye dayanarak demiyecem ama ne cüretle bu isi yani maclari istanbula aldiririz vede orada oynariz diyebiliyor bu hakki nereden aliyor evet sivassporun baskani olabilir saygi duyuyoruz evet gercekten baya basarili olan bir kadroyla calisiyorlar ama demek degildirki sivasspor ne kendine mal edilebilir nede kendisi gibi düsünenlere mal edilebilir.
SIVASSPOR sivaslilarin takimidir ve yeride sivastir baska bir sey söylenemez ama belki sayin baskanimiz bunu söyle bir amacla söylemiste olabilir yani sivastaki taraftarlarin istanbuldaki taraftarlardan ne farki varki statyumumuzu mac günlerinde doldurmasin elbetteki doldurulacak yanliz sunu bilinmesinde fayda görüyorum sivassporun birinci lige cikmasiyla esnafimizin gercekten yüzünün gülmesi demek olur yani insallah sivassporun sayesinde sivasta yüzler hep gülecek tabiiki buda sivasli hemserilerimizin sayesinde olmasi lazim yani sivaspora devamli sahip cikmalari lazim maclara gidilmeli vede desteklenmeli sunu söylemek istiyorumki :wink: VERMESSEN ALAMASIN GARDASIM :wink:
:D ISTE TARAFTAR ISTE TAKIM :D
:lol: ***HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SIVASSPOR*** :lol:
AyhanBayrak 14.02.2005, 19:46 buradan arkadasimiz (abcde )CEVAP ICIN YAZMAYI UYGUN GÖRDÜM BU BIR KOPYADIR
BAŞKAN ODYAKMAZ, TARAFTARI UYARDI
Haberler :. Spor - 29 defa okundu | Gönderilme tarihi : 12/02/2005 18:58:35
Kaynak:Hakikat gazetesi
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, Sivassporlu taraftarların takımlarına yeteri kadar destek vermediğinden yakındı.
Odyakmaz, “Böyle giderse önümüzdeki maçları İstanbul’da oynatabiliriz”diyerek taraftarı uyardı.
Takımlarının Şampiyonluğa gittiğini ancak taraftarlardan bir türlü yeterli desteği görmediklerini söyleyen Odyakmaz,”Sivas’ın merkezinde 250 bin Sivaslı olmasına rağmen çoğu maçımızı 2 bin kişiye oynuyoruz. Ama dışarıda oynadığımız maçlarda çok daha fazla taraftarımız oluyor. Bizim maddi konularda desteğe ihtiyacımız var. Sivas’taki taraftarlar maça gelmez ve maç hasılatı kazandırmazsa çok zor durumda kalırız. Bu durumun böyle devam etmesi halinde ilerleyen haftalarda Federasyona başvurarak, maçlarımızı İstanbul’da oynamak istediğimizi bildireceğiz. Sonuçta Sivasspor takımı bir anlamda maçlarda kazandığı hasılatla ayakta duruyor. İstanbul’da oynadığımız maçlarda 25-30 bin taraftara oynuyoruz. Artık taraftarlardan takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz. Aksi takdirde bu projemizi hayata geçireceğiz” dedi.
Takımın son durumunu da değerlendiren Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz,”Tüm spor kamuoyu Sivasspor’un artık kesinlikle Süper ligde çıktığını görüşünde. Bu nedenle çok daha dikkat olmalıyız. Çünkü ortada kesinleşmiş birşey yok. Eğer şimdiden Süper lig havasına girersek telafisi mümkün olmayan hatalar yaparız. Süper lige şampiyon olarak çıkmayı garantileyene kadar da havaya girmeyeceğiz. Çünkü bizim hedefimiz Süper lige şampiyon olarak çıkmaktır. Önümüzde Adanaspor maçı var. Adanaspor’u da yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz”dedi.
Bugün de yarında ve her zaman SİVASSPOR'un maçları SİVAS'da oynanmalıdır.Fakat şu da bir gerçek ki,başkan zannederim ki;stadın yeteri kadar dolmadığı hususuna ve dolayısıyla da hasılat olmadığına dikkatleri çekmek için böyle bir açıklama yapma gereği duydu.Bu konuda SİVAS'da ki yiğidoların daha duyarlı olacaklarını tahmin ediyorum.
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
mericcas 16.02.2005, 09:58 Beyler ben Başkanımızın bu açıklamayı yaptığı programı seyrettim. Başkanımızın yaptığı bu açıklama anladığım kadariyle bir sitemden ibaretti. Başkan "Biz bu kadar çalışıyoruz canımızı dişimize takıp SİVASSPOR için gecemizi gündüz ediyoruz. ama Eğer taraftar takımına sahip çıkmazsa demekki buna ihtiyaç yok diye düşüneceğiz bu aşamada belkide bir dahaki döneme Başkanlık için görev istemeyebiliriz."dedi. spikerde Maçları istanbulda oynamayı düşünüyormusunuz dedi. Başkanımızda "böyle giderse neden olmasın" gibi bir sitemde bulundu. Öte yandan her yıl düzenlenen Cumhuriyet kupası büyük bir ihtimalle İstanbulda düzenlenecek. Bunun iki sebebi var birincisi Süper Lige hazırlanacak olan stadımız o tarihlerde harfiyat yapılacağı için uygun olmayacak. İkinci sebep ise bu sene Cumhuriyet kupasında eski 3 büyüklerden en azından birisi katılacak ve bu kupayla Sİvasspor Kulübü için bir gelir sağlanacak.
Sivasdaki bilet fiyatlarını soran arkadaşlarımada bilgi olsun
Açık : 5 YTL
Kapalı : 15 YTL
BROTHERS58 16.02.2005, 15:08 ARKADAŞLAR HEPİMİZİN MEMLEKETİMİZİ SEVDİĞİMİZ,HER NE KADAR UZAKTA OLSAK SİVASIMIZA BİR YENİLİK YAPILDIĞİNDA SEVİNGİĞİMİZ ZATEN ORTADA.VE SİVASIN GURURU SİVASSPOR DA HEPİMİZİN BULUŞTUGU NOKTA VE ONUN SİVASTA OYNAMASININ ŞEHRİMİZE İNSANIMIZA AMCAMIZA DAYIMIZA YANİ BİZE NEKADAR FAYDALI OLDUĞU TARTISILMAZ BİLE.
EMİNİM BAŞKANIMIZDA HEPİMİZ KADAR BELKİDE BİZDEN FAZLA BUNUN FARKINDA.ÖYLE OLMASA YILLARDIR SİVASLA ALKAYI KESMİŞ SİVASLILAR GİBİ ODA UZAKTAN SEYREDERDİ.AMA NE YAPTI TAKIMA SAHİP ÇIKTI VE ŞUAN SÜPERLİGİN ŞAMPİYONLUGU TARTISILIRKEN TÜM TÜRKİYE SİVASIMIZIN ŞAMPİYONLUGUNDA BİRLEŞTİĞİ HEPİMİZİN GURURLA SİVASSPORLUYUM İNSANLARIN İMRENDİĞİ TAKIMIN KURULMASINDA İLK ADIMI ATTI.MERAK ETMEYİN SİVASSPOR SİVASTA KALACAK AMA TÜM DEPLESMANLARDA İÇERDE TRÜBÜNLERİ DOLDURMAK BİZİM GÖREVİMİZ.SAYGILARIMLA... :!:
alperen058 22.04.2005, 17:31 başkanın bu şekilde konuşacağına inanmıyorum
alperen058 22.04.2005, 17:35 bizler deplasmanlarda bize verilen biletleri alıp stadı dolduralım sivas ta stad yapılacaktır umarım projelerden bahsediliyor yeni yapılacak stad inşallah ihtiyacı karşılar nitelikte olur
|