rguler
20.12.2005, 20:32
sivasspor konya maçında çıkan olaylardan dolayı sivas ve konyanın sahası birer
maç kapatıldı
işte federasyonun gerçek yüzü.
maç kapatıldı
işte federasyonun gerçek yüzü.
Orijinalini görmek için tıklayınız : federasyondan sivasa bir darbe daha rguler 20.12.2005, 20:32 sivasspor konya maçında çıkan olaylardan dolayı sivas ve konyanın sahası birer maç kapatıldı işte federasyonun gerçek yüzü. eren1 20.12.2005, 20:39 sivasspor konya maçında çıkan olaylardan dolayı sivas ve konyanın sahası birer maç kapatıldı işte federasyonun gerçek yüzü. BUKADAR ADALETSIZCE BİR KARAR OLABİLİR Mİ KENDİ STADIMIZDA RAKIP TAKIM OLAY CIKARTIYOR BIZIM SEREF TRIBUNUMUZE RAKIP FUTBOLCULAR HAREKET YAPIYOR AMA CEZA AYNI OLUYOR.... BÖYLE CEZA OLMAZZZZZ Arif Coşkun 20.12.2005, 20:41 Tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum.Bizide oyunlarına elet ettiler edepsizler.Bu prestij açısındanda maddi açıdanda bizim için büyük bir kayıp. YatodaSin 20.12.2005, 20:43 fenerin sahasinda bu olaylar olsa ceza verilirdi sonradan geri cekerlerdi.Bu gidisle Türk Futbolu düzelmez.Anadolu takimlarini önemsemiyolar.Bu nasil federasyonnnnnnnnnnnn DJMuRaT 20.12.2005, 20:43 rESMEN ADİLİK YOK BÖYLE BİŞEY BİZİM SAHAMIZ NİYE KAPANIYOR????ADAMLAR GELDİ PROVOKE ETTİ...AMA ÖNEMLİ DEĞİL HERYERDE TAKIMIMIZI DESTEKLERİZ!!!! serhankaburcuk 20.12.2005, 20:50 Böyle şerefsizlik nasıl olabilir ya...Anlamıyorum...Olayı Konyalılar çıkarıyor ceza bize geliyor...Fedarasyonun yaptıklarına artık dur demek lazım... FEDERASYONU KINIYORUMM... DJMuRaT 20.12.2005, 20:52 BIÇAKÇI İSTİFAAAAAAAAAA serhankaburcuk 20.12.2005, 20:53 Levent BIÇAKCI ve fenerasyon ekibi görevi derhal bırakmalıdır... Fenerasyon İstifa... DJMuRaT 20.12.2005, 20:55 ARTIK YETER ...YAPAMIYOLARSA BIRAKSINLARRRRR 1967_DERNEK_10UR 20.12.2005, 20:56 YAZIKLAR OLSUN KURUNUN YANINDA YAŞTA GİTTİ...:( rguler 20.12.2005, 20:56 bu federasyon yanlızca konyaya ceza verse olmazdı seçimlerde ne vaatlerde bulundular kimbilir.bu yüzden sivasıda yaktılar. DJMuRaT 20.12.2005, 20:57 bu federasyon yanlızca konyaya ceza verse olmazdı seçimlerde ne vaatlerde bulundular kimbilir.bu yüzden sivasıda yaktılar. rESMEN ADALETSİZLİK HEMEN FUTBOL FEDERASYONUNA GEREKLİ TEPKİ VERMEMİZ LAZIM rguler 20.12.2005, 20:59 rESMEN ADALETSİZLİK HEMEN FUTBOL FEDERASYONUNA GEREKLİ TEPKİ VERMEMİZ LAZIM hemde hiç beklemeden federasyonun sitesine mail atalım ancak lütfen seviyesiz olmasın sivasa ve sivaslıya yakışır şekilde edebiyle cevap verelim tepki koyalım bu haksızlığa DJMuRaT 20.12.2005, 21:00 hemde hiç beklemeden federasyonun sitesine mail atalım ancak lütfen seviyesiz olmasın sivasa ve sivaslıya yakışır şekilde edebiyle cevap verelim tepki koyalım bu haksızlığa EVET ABİ AMA NASIL BULACAZ MAİL ADRESİNİ? rguler 20.12.2005, 21:01 EVET ABİ AMA NASIL BULACAZ MAİL ADRESİNİ? hemen araştırıyorum gercek58li 20.12.2005, 21:04 Federasyon is bilenin elinde olmadigi müddetce bunlar devam edecektir. Bunlarin ipide ayni zamanda baskalarinin elinde ve kukla gibi kullaniliyorlar! Bu adiligi ve adaletsizligi kiniyoruz... rguler 20.12.2005, 21:07 tff@tff.org.tr federasyonun mail adresi drummer 20.12.2005, 22:16 yahu ne bekliyordunuz. bu federasyon satılmış bir federasyon. bunlarda adalet olmaz. hak hukuk olmaz. catli_58 20.12.2005, 22:31 arkadaşlar bir şeye dikkat ettim yorumlarda, herkes federasyona şuç bulmuş fakat, bizim kale arkasındaki taraftar gruplarını atlamışsınız. Bu grupların bu olayda hiçmi suçu yok. bence herkesten suçlu onlar. gaza gelmek marifet sanıyorlar. Sonrada çıkıp bizleri korkaklar şöyle kaçtılar, böyle bilmem ne yaptılar diye suçluyorlar. Sonunu gördünüz işte yanlış yolda olduğunuzun. GuNaY 21.12.2005, 02:28 yuuuh demek istiyorum diğerleri bana kalsın!!!!! Bizler mavi bayrağa en yakın kendimizi gösterirken nasıl bir gözlükle bize baktıklarını anlayamadım!!!! extrasivas 21.12.2005, 04:46 buyuk takimlarda okadar turlu duzambazliklar donuyor birsey olmuyor kucuk bir olay yuzunden ustelik haksiz yere mazlum anadolu takimlari buyuk cezalara carptiriliyo bu adalet duzeni oldukca turk futbolu degil turk insani bir yere gidemez GuNaY 21.12.2005, 05:10 tff@tff.org.tr federasyonun mail adresi mail atmayı unutmayalım.... Kaptan-58 21.12.2005, 07:20 Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Sivasspor ve Konyaspor'a birer maç saha kapama cezası verdi. PFDK, bugün yaptığı toplantıda, 11 Aralık'ta Sivas'ta yapılan Sivasspor-Konyaspor maçında sahada meydana gelen olaylar nedeniyle iki kulübe de birer maç saha kapama cezası uyguladı. Sivasspor-Konyaspor arasında yapılan ve 1-1 berabere sona eren maçın ardından iki takım taraftarları arasında olaylar çıkmış, olaylarda 3 taraftar, 2 stat görevlisi ve 1 polis çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. bezircili 21.12.2005, 07:27 yokmu bu memleketin sahibi gardaşım böyle adeletsizlik olmaz Dağcı 21.12.2005, 07:44 Bu ne ya. Biz mi suçluyuz kardeşim. Bu nasıl adalet. Üç beş tane adam oturmuş ahkam kesiyorlar orada. Yuh olsun size. . . Üç büyüklere başka, Anadolu takımlarına başka muamele. Helal olsun. Kendinize yakışan hareketlerde bulunmaya devam edin. . . Kaptan-58 21.12.2005, 07:58 ANADOLU TAKIMLARININ KAZANMAYA HAKKI YOM BU MEMLEKETTE... ARTIK BİZLER BU DÜZENE SON VERMELİYİZ... YAŞASIN ANADOLU HARAKETİİ rguler 21.12.2005, 08:01 Sayın Federasyon yetkilileri Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasara y için ayrı SİVAS,Kayseri,Konya ve diğer anadolu takımları için ayrı bir ceza sisteminizmi var.Bu hukuk tanımaz ve hiç adil olmayan zihniyetinizi esef ve nefretle kınıyorum.Ben bir SİVASSPOR taraftarı olarak yapılan bu haksız ceza uygulamasını vicdanlarınıza ve allaha havale ediyorum. Futbolumuzu yönetme şeklinizden dolayı sizlere yazıklar olsun demekten başka bir cümle bulamıyorum. Yazıklar olsun . gönderdiğim mail örneği eren1 21.12.2005, 08:06 Sayın Federasyon yetkilileri Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasara y için ayrı SİVAS,Kayseri,Konya ve diğer anadolu takımları için ayrı bir ceza sisteminizmi var.Bu hukuk tanımaz ve hiç adil olmayan zihniyetinizi esef ve nefretle kınıyorum.Ben bir SİVASSPOR taraftarı olarak yapılan bu haksız ceza uygulamasını vicdanlarınıza ve allaha havale ediyorum. Futbolumuzu yönetme şeklinizden dolayı sizlere yazıklar olsun demekten başka bir cümle bulamıyorum. Yazıklar olsun . gönderdiğim mail örneği söylediklerin bizim düşüncelerimizin özetidir teşekkürler abi...... Kaptan-58 21.12.2005, 08:08 BUDA BENİM GÖNDERDİĞİM MAİL... SİVASSPORA VERİLEN CEZA İÇİN SİZİ KINIYORUM.... OLAYLARIN TEK SORUMLUSU OLAN KONYA VE SİVAS NASIL AYNI MUAMELEYİ GÖRÜR.. BARİ SİZ SİVASSPORUN ÜZERİNDEKİ OYUNLARIN FARKINA VARIN.. SİVASSPORUN BAŞARISI VE EN CENTİLMEN DEPLASMAN OLMASINI ÇEKEMEYENLER SİVASSPOR ÜZERİNE OYUNLAR OYNUYO SİZDE BUNA ORTAK OLUYOSUNUZ... ARTIK UYANIN VE ANADOLU TAKIMLARININ BAŞARISINI ENGELLEMEYİN.. BİZ SİVASSPOR OLARAK ARTIK BÜYÜK TAKIM DEVRİNE NOKTAYI KOYACAĞIZ.. ARTIK ANADOLU DEVİ BİR TAKIM VAR SİZ BUNU İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE.... ARTIK ..:: SİVASSPOR::.. VAR...... bulent58 21.12.2005, 08:09 BU YAPILANLAR SİVASA VE SİVASLIYA YAPILAN EN BÜYÜK HAKSIZLIKTIR. AMA ADAMLAR CEZAYI VERİRKEN GALATASARAYIDA DÜŞÜNMÜŞLER ŞİMDİ KIŞIN ORTASINDA GALATASARAY NASIL OYNASIN KONYADA MAÇ İŞTE BU YÜZDEN SİVASI DA YAKTILAR ŞER...LER BİZ AKILLI OLALIM DA BİR DAHA TAHRİKLERE GELMEYELİM MİLLET NE YAPARSA YAPSIN BU LİGİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ KESİNLİKLE İSTANBUL LİGİ KURULMALI VE ANADOLU LİGİ KURULMALI HER İKİ LİGDE DE ŞAMPİYON OLAN LİG SONUN DA TEK MAÇ YAPIP TÜRKİYE ŞAMPİYONU BELLİ OLMALI yerliturkuaz 21.12.2005, 08:10 BIR BUYUK TAKIMIN SAHASINDA BOYLE OLAYLAR OLSA SADECE PARA CEZASI VERILIRDI. YAPILANLAR TAMAMEN HAKSIZLIKTIR. yerliturkuaz 21.12.2005, 08:10 FEDERASYON DUR ARTIK!!!!!!!!!!!1 sivaslim58 21.12.2005, 08:20 yuh ya bu kadarda olmaz olayı onlar çıkardı ceza bize çıktı yönetim uyuma bizim başkan levent bıçakçıyı desteklemişti.demekki destek değil köstek olan yarıyor.aziz yıldırım gibi. Etem-Murat 21.12.2005, 08:23 bunlar ş...... takımı ne diyelim federesyon değil feneresyon bunlar derhal istifa etmeliler. OĞUZ 21.12.2005, 09:00 Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Sivasspor-Konyaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle iki kulübe birer maç saha kapama cezası verdi.. İnşallah 2. yarıda gaziantep maçında taraftarsız çıkacak olan sivasspor bu maçtan boynu bükük ayrılmaz. Taraftar senin le yiğidom!!! ErdalGüler 21.12.2005, 09:06 Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Sivasspor-Konyaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle iki kulübe birer maç saha kapama cezası verdi.. İnşallah 2. yarıda gaziantep maçında taraftarsız çıkacak olan sivasspor bu maçtan boynu bükük ayrılmaz. Taraftar senin le yiğidom!!! İnşallah lige galibiyetle başlarız... eren1 21.12.2005, 09:07 ÇOK AGIR BİR CEZA ( KARDEŞ BU KONU HAKKINDA TOPİC VARDI ) Etem-Murat 21.12.2005, 09:10 ÇOK AGIR BİR CEZA ( KARDEŞ BU KONU HAKKINDA TOPİC VARDI ) YOKMU NERİYE YAZIYON ERENCİM eren1 21.12.2005, 09:14 YOKMU NERİYE YAZIYON ERENCİM TOPİĞİN ADI FEDERASYONDAN SİVASA BİR DARBE DAHA ETEM ABİ 58 memo 21.12.2005, 09:30 gözlerime inanamadım bu nasıl karar hiç mi vicdanınız sızlamadı bu haksızlığı yaparken konyalılar yüzlerce koltuğu atıyor binlerce kişinin önünde konyanın 3 maç ceza alması gerekirken bizimle beraber konyanın sahasını 1 maç kapat çıldırayım mı yoksa bu komik karara güleyimmi inanın şaşırdım 1 defa mavi bayrak verdiler diye illa acısını çıkaracaklar.. raporu yazan gözlemcinin gözleri ve diğer organları sağlam mı acaba merak ediyorum tam teşekküllü bir hastaneden rapor alsa iyi olur bence..... federasyonun pardon fenerasyonun gücü sesi çıkmayan bizim gibi anadolu takımlarına yetiyor ne diyeyim Allah bize sabır versin.... 58 memo 21.12.2005, 09:34 HEMŞOLAR, ARKADAŞLAR BU KARARI FEDERASYONA MAİLLER ATARAK PROTESTO EDELİM CENTİLMENİZ DEDİKÇE TEPEMİZE ÇIKTILAR ARTIK YETER...... PETKOVİÇ E VERİLEN 4 MAÇ CEZADA AĞIRDI ZATEN BekirBayrak 21.12.2005, 09:54 ya artık ne denır ne cevap yazılır bılmıyorum ama bu federasyona bırılerının cıkıp bır seyler demesının zamanı geldı de gecıyor bıleee istıfa sereflı ınsanların yapacagı bır yol olmalı federasyon kendıne gel artık kendıneee ve sereflı olman için onune bır fırsat cıktı bunuda degerlendırrrrrrrrr Serd@r 21.12.2005, 10:00 Ya bunlar gözlemciyi falan boşa gönderiyorlar stada hem gözlemci raporunda "olayı konyalı taraftarlar çıkardı" yazsın hemde sahamız kapatılsın,bu adalette ancak bizim federasyona yakışırdı zaten. Aturan_58 21.12.2005, 10:00 ARAKADAŞLAR FEDERASYONA PROTESTO MEKTUBU ÇEKİLSİN HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYALIM. AyhanBayrak 21.12.2005, 10:03 Evet arkadaslar tepkimizi federasyona mail olarak cekelimki yigidonun yanliz olmadigini anlasinlar arkasinda taraftar gücünün oldugunu gösterelim bizler istersek bu karari geri cektirebiliriz durmadan araliksiz olarak mail bombardimanina tutalim bakalim karar konusunda ne kadar etkili olacagiz Haydi yigido gardaslarin gösterelim tff@tff.org.tr simdi birlik zamani haksiz yere verilen karari geri cektirme yazani tikla tff@tff.org.tr yaz gönder tepkimizi araliksiz olarak yapalim gardaslarrrrr eren1 21.12.2005, 10:05 Ya bunlar gözlemciyi falan boşa gönderiyorlar stada hem gözlemci raporunda "olayı konyalı taraftarlar çıkardı" yazsın hemde sahamız kapatılsın,bu adalette ancak bizim federasyona yakışırdı zaten. GÖZLEMCİLER ANADOLUDAKİ BÜTÜN MAÇLARI İSTANBUL BEYLERBEYİNDEN İZLİYOR..... STADA GÖNDERDİKLERİ KİŞİ SADECE BİR FORMALİTE... AyhanBayrak 21.12.2005, 10:11 BUDA BENİM GÖNDERDİĞİM MAİL... SİVASSPORA VERİLEN CEZA İÇİN SİZİ KINIYORUM.... OLAYLARIN TEK SORUMLUSU OLAN KONYA VE SİVAS NASIL AYNI MUAMELEYİ GÖRÜR.. BARİ SİZ SİVASSPORUN ÜZERİNDEKİ OYUNLARIN FARKINA VARIN.. SİVASSPORUN BAŞARISI VE EN CENTİLMEN DEPLASMAN OLMASINI ÇEKEMEYENLER SİVASSPOR ÜZERİNE OYUNLAR OYNUYO SİZDE BUNA ORTAK OLUYOSUNUZ... ARTIK UYANIN VE ANADOLU TAKIMLARININ BAŞARISINI ENGELLEMEYİN.. BİZ SİVASSPOR OLARAK ARTIK BÜYÜK TAKIM DEVRİNE NOKTAYI KOYACAĞIZ.. ARTIK ANADOLU DEVİ BİR TAKIM VAR SİZ BUNU İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE.... ARTIK ..:: SİVASSPOR::.. VAR...... bunun gibi örnekler var arkadaslar bakin yada sizler kendiniz yazin yollayin karari cevirebilirirz tepkimizle haydi yigidolar tam zamani simdi tff@tff.org.tr Serd@r 21.12.2005, 10:15 Saygıdeğer federasyon yetkilileri,SİVASSPOR-Konyaspor karşılaşmasında madur olan tarafın biz olmasına karşın bir maduriyetide sizler sağladınız bize,SİVASSPORa verilen bir maçlık saha kapatma cezanızın haksız olduğunu düşünüyor,bu haksızlığın biran önce giderilmesini diliyoruz. Herzaman adalet pencerisinden baktığını düşündüğümüz federasyona bu gözle bakmaya devam etmek istiyoruz. BİRAZ TAKLA ATTIK AMA SİVASSPOR İÇİN DEĞER. rguler 21.12.2005, 14:30 federasyona mail atmaya devam tff@tff.org.tr savununyigidogeliyor 21.12.2005, 14:34 petkoviçe 4 maç ceza veren bi zihniyetten ne beklenebilirdi ki Gokay58 21.12.2005, 16:47 Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Sivasspor ve Konyaspor'a birer maç saha kapama cezası verdi. PFDK, bugün yaptığı toplantıda, 11 Aralık'ta Sivas'ta yapılan Sivasspor-Konyaspor maçında sahada meydana gelen olaylar nedeniyle iki kulübe de birer maç saha kapama cezası uyguladı. Sivasspor-Konyaspor arasında yapılan ve 1-1 berabere sona eren maçın ardından iki takım taraftarları arasında olaylar çıkmış, olaylarda 3 taraftar, 2 stat görevlisi ve 1 polis çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=3618 casus84 21.12.2005, 16:54 BİZE VERİLEN CEZAYI KINIYORUM abircan 21.12.2005, 16:56 saçmalık bu adalet bunun neresinde MERİÇ 21.12.2005, 16:56 Federasyon iyicene uçusa geçti birinin indirmesi lazım:D cemal58yiğido 21.12.2005, 17:25 HAKSIZLIK BU AMA puar 21.12.2005, 17:32 ne düzgünki buda düzgün olsun...samsun macını başka yerde oynacaz galiba. alimuharrem58 21.12.2005, 17:55 LAF SOYLESEK LAF SOYLEDI DERLER AMA BU KADARDA OLMAZKI DJMuRaT 21.12.2005, 17:59 Şimdi olayları çıkaranlar konuşsun bakalım..Ne diyecekler...Bize Korktular felan diyolardı..Biz sakin davranmasak olaylar daha da büyüyebilirdi ve daha ağır cezalar alabilirdik.... O olayları çıkaranlar Sivassporumuzu deplasmanda desteklemeyen çapulcu gurpları...bizede yazık ...Yönetimede...Takıma da...Şimdi konuşsunlar bakalım.... Dağcı 22.12.2005, 07:21 HAYDİ YİĞİDOLAR GÖREVE... SİVASSPOR’A VERİLEN HAKSIZ CEZAYA OTURUP İSYAN ETMEKLE BİR ŞEY KAZANILMAZ. TEPKİMİZİ YANIMIZDAKİ SİVASLI’YA DEĞİL,BU BELAYI BAŞIMIZA SARANLARA YASAL YOLLARDAN GÖSTERİN. HAKSIZ CEZAYA KARŞI KOYMAK İÇİN HAYDİ SİVASLI’LAR GÖREVE. İŞTE TEPKİNİZİ GÖSTERECEĞİNİZ ADRES VE TELEFON NUMARALARI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TEL: 0-212-282 70 20, FAKS: 0-212 282 70 08 TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU ADRES: KONAKLAR MAHALLESİ IHLAMUR SOK. NO:9 4. LEVENT-İSTANBUL E-POSTA ADRESİ: tff@tff.org.tr eren1 22.12.2005, 07:55 yahu ne bekliyordunuz. bu federasyon satılmış bir federasyon. bunlarda adalet olmaz. hak hukuk olmaz. İMZAAAAAAA ygd 22.12.2005, 22:35 KONYASPOR'A VERİLEN SAHA KAPATMA CEZASI,PARA CEZASINA ÇEVRİLDİ!!! |