Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞTE SİVAS`IN YERLİ TRANSFER LİSTESİ

SivasSpor.Com
20.12.2005, 21:57
İlk yarının tamamlanmasıyla birlikte transfere başlayan Sivasspor yerli transferde üç futbolcuyu daha renklerine katmak için çalışıyor.

Hakikat Gazetesi Spor Servisi sır gibi saklanan bu futbolcuların isimlerini ele geçirirken, bu futbolcuların isimleri ilk kez su yüzüne çıkıyor.
İşte Sivasspor’un yerli transferlede görüştüğü isimler;
Galatasaraylı Volkan ve Altan, Fenerbahçeli Mahmut Hanifi.
Sivasspor bu üç futbolcu için her iki kulübe de resmi teklifte bulunurken, şuana kadar net bir cevap alamadıkları öğrenildi. Sivasspor Yönetimi bu futbolcuları alabilmek için her iki kulübünde kapılarını aşındırırken, Mahmut Hanifi’nin Teknik direktör Daum’un izin vermesi halinde gönderileceği öğrenildi. Sivasspor’un Galatasaray’dan kadrosuna katmak istediği Volkan ve Altan’ın ise Hayrettin’in transferi ile netlik kazanacak. Galatasaray’ın bu futbolcuları Hayrettin ile takas için kullanmak istediği öğrenildi.
Hakikat Gazetesi

1967_Dernek_Ayhan
20.12.2005, 22:05
inşallah hayırlısı olur.... ama sanırım mahmut hanisi gelirse iyi olur bazı eksiklerimizi tamamlayabilir....

tolga58simsek
20.12.2005, 22:16
Altan ve Mahmut kesin yararlı olabilir ama Volkanı sanmam. Onun yerine Sabriyi almak lazım. Alamamazsakada kiralamalıyız!!!

yusuf_07
20.12.2005, 23:56
Altan ve Mahmut kesin yararlı olabilir ama Volkanı sanmam. Onun yerine Sabriyi almak lazım. Alamamazsakada kiralamalıyız!!!

VALLA DİSİPLİN EDİLİRSE VOLKAN İKİSİNDENDE YARARLI OLUR AMA DİSİPLİN ŞART.AMA 3 Ü DE YERİNDE TRANSFER OLUR.ANCAK VOLKAN LA HAYRETTİN TAKASINA SONUNA KADAR KARŞIYIM...

drummer
21.12.2005, 00:18
VOLKAN FAYDALI OLUR SANIYORUM AMA DİĞERLERİ NASIL OLUR BİLEMEM.

hancer58
21.12.2005, 00:21
ALTAN VE MAHMUT COKKKK İİİ OLUR VOLKANI GEC
AMA HAYRETTİN GİTMESİN

gercek58li
21.12.2005, 00:43
Mahmut ve Altan iyi olur.
Altan fazla sans bulamadi ama kendini ispatlamak icin iyi seyler yapabilir!
Volkana pek sicak bakmiyorum..

GuNaY
21.12.2005, 02:45
Genel olarak volkanın gelmemesi gerektiği görüşü hakim, bende aynı düşüncedeyim... Altan ligde kendini ispatlamış bir oyuncu zaten, yönetimin kararını sabırsızlıkla bekliyorum....

extrasivas
21.12.2005, 04:38
buyuk takimlarda oynamis olan futbolcularin alinmasi iyi sonuclar verebilir

Dağcı
21.12.2005, 07:37
Mahmut Hanefi & Altan IN
Volkan OUT

rguler
21.12.2005, 07:46
volkanı hiç sevemedim ama sivasspora gelirse tüm futbolcularımız gibi onuda bağrımıza basmak zorundayız.çünkü biz sivaslıyız.

acakislalimahoni
21.12.2005, 07:48
ALTANA LAFIM YOK AMA BO VOLKANDAN BİR HALT OLMAZ DÜN MALATYA MACINI İZLEYEN OLDUYSA BU VOLKANIN NE MAL OLDUĞUNU GÖRMÜŞLERDİR EĞER SİVASTA DA BÖYLE OYNAYACAKSA HİÇ GELMESİN BENCE

yerliturkuaz
21.12.2005, 07:48
HEPSIDE IYI FUTBOLCULAR AMA TAKIMA UYUM SAGLAYABILIRLERMI TAKIMLARINDA UZUN SUREDIR TOP OYNAMIYORLAR. EMINIMKI LORANT ADAM EDER.

Dağcı
21.12.2005, 07:51
Ertuğrul'un Bursa ile anlaştığı söyleniyor. Mehmet Yıldız ve Gökhan'ı da Sakarya istiyormuş.

2. Lig A kategorsinde Ordu'da orta saha oynayan başarılı bir futbolcu var. İsmi Erkan. Hem asist hemde gol yollarında çok başarılı. Onun gibi bir kaç iyi isim daha var.

Yönetim acaba 2. Lig'den de futbolcu takip ediyormu?

Kaptan-58
21.12.2005, 07:56
HAYIRLISI OLSUN AMA BENCE MAHMUT ÇOK İYİ OLUR.. ALTANI TAM OLARAK BİLMİYORUM AMA VOLKAN GELMESİN BENCE...

eren1
21.12.2005, 08:00
sadece altanın sivasspora faydalı olabileceğini düşünüyorum.......

Etem-Murat
21.12.2005, 08:44
COK İYİ OLUY ALTAN TAM ARADIĞIMIZ ADAM ROLUNE SOYUNA BİLİR VOLKANDA MAHMUTTA OLSALAR HİÇ FENA OLMAZ NE KADAR KULUBE ZENGİN OLURSA O KADAR İYİ OLUR

agca58
21.12.2005, 09:47
volkanın kendine hayrı yokki bize hayrı olsun..volkan alınırsa ben bu takımdan soğurum abi..çalık çuluk adamın ne işi var yaa..hayrettinle takasmış peehhh..hayrettinindeğeri oldu 3 milyon dolar ama halen takas peşindeler..iliçle takas etsek olur ama diğerleri ile asla takas olmamalı...

Serd@r
21.12.2005, 09:53
Yönetim bu futbolcularda karar kıldıysa bana taktir etmek kalır birde İnşallah iyi oynarlar diye umudetmek.
Hayırlısı bakalım.

CÜSSKB-Aynur
21.12.2005, 10:28
Üçüde çok kaliteli, banko oynayabilecek futbolcular. Özellikle Altan la Volkan orta sahada eksiğimizi giderecek yapıdalar. eğer alınırsa çok iyi olacak. Bunların yanına birde yabancı Forvet alınırsa oradaki eksikliğimizde giderilmiş olur.

yagci58
21.12.2005, 10:57
bence volkan olur ama altani gs birakmaz
mahmut niye gelecek yoksa hayrettin bir yerleremi gidiyor??

cascade_41
21.12.2005, 12:17
volkan kocaelideyken hem rekabet edecek duzeyde bi alternatifi hemde gece hayati olmadigi icin cok iyi oynuyodu ancak ge se ye geldiginden beri bayaa bozdu....
m.hanifiyse solda baya etkili sivasta basrili olacagina inaniyorum....
altanida hafife almamak lazim....

DJMuRaT
21.12.2005, 12:28
Bence Altan gelse iyi olur..diğerleri hikaye.....

Etem-Murat
21.12.2005, 12:31
Bence Altan gelse iyi olur..diğerleri hikaye.....
KARDAŞ KİM O RESİMDEKİLER

DJMuRaT
21.12.2005, 12:33
KARDAŞ KİM O RESİMDEKİLER

Etem Baba Göğsünde onur yazan onur..Yanıdakide benim!!!!:D

Etem-Murat
21.12.2005, 12:38
ŞİMDİ OLDU CANIM AMMA KARİZMATİKMİŞİNİZ
COK SEVİNDİM RESİMDENDE OLSA SİZİ ĞÖRMEK MÜKEMMEL

ONUR MURAT

DJMuRaT
21.12.2005, 12:39
ŞİMDİ OLDU CANIM AMMA KARİZMATİKMİŞİNİZ
COK SEVİNDİM RESİMDENDE OLSA SİZİ ĞÖRMEK MÜKEMMEL

ONUR MURAT

Sağol etem abi...Bizde seni çokseviyoruz canınımız ,ciğerimizsin abi..

Sweetgirl
21.12.2005, 13:12
İlk yarının tamamlanmasıyla birlikte transfere başlayan Sivasspor yerli transferde üç futbolcuyu daha renklerine katmak için çalışıyor.

Hakikat Gazetesi Spor Servisi sır gibi saklanan bu futbolcuların isimlerini ele geçirirken, bu futbolcuların isimleri ilk kez su yüzüne çıkıyor.
Sivasspor bu üç futbolcu için her iki kulübe de resmi teklifte bulunurken, şuana kadar net bir cevap alamadıkları öğrenildi. Sivasspor Yönetimi bu futbolcuları alabilmek için her iki kulübünde kapılarını aşındırırken, Mahmut Hanifi’nin Teknik direktör Daum’un izin vermesi halinde gönderileceği öğrenildi. Sivasspor’un Galatasaray’dan kadrosuna katmak istediği Volkan ve Altan’ın ise Hayrettin’in transferi ile netlik kazanacak. Galatasaray’ın bu futbolcuları Hayrettin ile takas için kullanmak istediği öğrenildi.
Hakikat Gazetesi

hayirlisi olsun, eminimki yönetim ne yapacagini iyi biliyordur...
Sivasspora basarilar dilerim ....

burcum
21.12.2005, 13:46
SİVAS İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH...

tanju_58
21.12.2005, 15:37
GELİCEKSE ALTAN GELSİN O BİZE YETER

SEMİH-58
21.12.2005, 15:43
ĞÜZEL İİ OLUR İNŞALLAH

casus84
21.12.2005, 15:55
en iyisini yönetimimiz bilir.onlar sivasın iyiliğini düşünerek hareket edip iyi futbolcuları kadroya katacaklardır

MERİÇ
21.12.2005, 16:27
Volkanı pek isteyen yok ama bence o bile cok faydalı olur....

MERİÇ
21.12.2005, 16:40
Aldığım bi duyuma göre Adem dursun da Sivasspora gelebilirmiş......

puar
21.12.2005, 16:47
Genel olarak volkanın gelmemesi gerektiği görüşü hakim, bende aynı düşüncedeyim... Altan ligde kendini ispatlamış bir oyuncu zaten, yönetimin kararını sabırsızlıkla bekliyorum....

bende katılıyorum. volkandan kime fayda varki sivasa olsun

58 memo
21.12.2005, 17:36
bence sadece Altan faydalı
çünkü Volkan ve Mahmut hanifi yedek kulübesinden çıkamadılar
Altan orta sahada oyun güzel kuruyor
ama asıl takviye bana göre forvette olması lazım
2 tane yırtıcı santrafor a ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum

DJMuRaT
21.12.2005, 17:36
bende katılıyorum. volkandan kime fayda varki sivasa olsun

Fanatiğin bugünkü sayısında Oğuz Dizer Volkandan övgüyle bahsetmiş..Ben maçı izlemedim ama Oğuz Dizer 'in yorumuna güveniyorum...Ceyhun da Fener de isteneni veremedi ama Konyayı bu yıl iyi sırtlıyor...Volkan bence Sivassporun yükünü kaldırır...

rallicifurkan
21.12.2005, 18:17
ben bu tıransferleri iyi buluyorum ama hayrettin ilen takas işini sevmedim çünki hayretin geleceğin türk yıldız futbolcusu. bunun için hayrettini hiç bir yere göndermiyelim. sivasa volkan ve mahmut hanifi gelince sivasın işine yarar

1967_DERNEK_MUSTAFA
21.12.2005, 18:24
SİVASSPOR yönetimi ve teknik heyet ne yapacağını iyi düşünmüştür bu işler birden olmuyor ince eleyip sık dokumak gerek

BİRDE BEN BİR SÜPRİZ VEREYİM İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN BİRAZİLYALI DÜNYACA ÜNLÜ RİVALDODA GELEBİLİR

serhankaburcuk
21.12.2005, 19:34
Eğer Hayrettini yollaycaksak Mahmut Hanefiyi kesin almalıyız...Eğer satmayacaksak bence şuanda gereği yok...Altan alınırsa bence mükemmel bir transfer olur...Volkanda aklı İstanbulda ve gece hayatında olmazsa Sivasspora fayda sağlar....

Saliha
21.12.2005, 21:25
Altani ve Volkani alirsiniz gibime geliyor.. Zaten Gerets kimi ilk 11 de oynatacagini sasirdi onlara pek sans var gibi gozukmuyor.. Volkan bir ara gitmek istiyodu hadi bakalim hayirlisi..

Etem-Murat
21.12.2005, 21:29
Altani ve Volkani alirsiniz gibime geliyor.. Zaten Gerets kimi ilk 11 de oynatacagini sasirdi onlara pek sans var gibi gozukmuyor.. Volkan bir ara gitmek istiyodu hadi bakalim hayirlisi..

DEDİĞİN GİBİ OLSUN HAYIRLISI

dogukan58
21.12.2005, 22:19
içlerinden en ideali bence mahmut hanifi

vedat58
22.12.2005, 00:51
wolkan kalsin wolkan formsuz top oynamayi sevmiyor ancak köpegiyle oynar

aslansivasli
22.12.2005, 14:35
Ben galatasarayliyim ama Volkan güzel oynamiyo bosuna onu almayalimGalataarayin altyapisindan olan futbolcularida güzel oynuyo.Forvete özgürcani alabiliriz yada defansa Zaferi:rolleyes: :rolleyes: Mahmutu almamiz çok iyi olur.Galaasaraydaki Altanda çok güzel oynuyo alirsak super olur

casus84
22.12.2005, 14:39
sivasspor galatasarayda oynayan hasan kabzeyi ve beşiktaşlı adem'ide almalı

veysel
22.12.2005, 14:47
BENCE VOLKAN HEM OFANSI IYI HEM DEFANS ANLAYISI IYI ALTAN SADECE OFANSIF OYNUYOR
MAHMUT HANIFI DE HIC MAC OYNAMIYOR MECHUL

EmmiOgLu
22.12.2005, 14:54
:D :) :confused: :rolleyes: :cool: :( :mad: ;) Eğer Hayrettini yollaycaksak Mahmut Hanefiyi kesin almalıyız...Eğer satmayacaksak bence şuanda gereği yok...Altan alınırsa bence mükemmel bir transfer olur...Volkanda aklı İstanbulda ve gece hayatında olmazsa Sivasspora fayda sağlar....

DJMuRaT
22.12.2005, 14:57
Altan ,Volkan ,Okan Koç gelirse fayda sağlar..Forvetede Hızlı ve bitirici vurşları sağlam olan birini almalıyız...

Saliha
22.12.2005, 15:14
wolkan kalsin wolkan formsuz top oynamayi sevmiyor ancak köpegiyle oynar

volkan kötü oynamiyor yildizi parlamisti evlendikten sonra forma sansi verildi ama ondan daha iyi oynayanlar var onlara haksizlik olurdu eger Volkani oynatsaydi.. eger formsuz olsaydi Galatasarayda isi olmazdi bu zamana kadar.. malesef köpegi yok..

DJMuRaT
23.12.2005, 10:42
altan GS den ayrılacağını açıkladı...Malatya ,Manisa ,BB Ankara'da istiyor Altan'ı...Elimizi çabuk tutmamız lazım...Yoksa kaçan balık büyük olacak!!!

Arif Coşkun
23.12.2005, 10:47
Karadeniz yöresine has bir atasözü deyimi vardır.
"ER KALKAN YOL ALMIŞ,GEÇ KALKAN DÖL ALMIŞ" Fazla geç kalmadan bu işleri halletmekte fayda var.Yönetim elini mümkün olduğunca çabuk tutmalı.Fırsatları kaçırmamalıyız.
Saygılar

DJMuRaT
23.12.2005, 10:54
Karadeniz yöresine has bir atasözü deyimi vardır.
"ER KALKAN YOL ALMIŞ,GEÇ KALKAN DÖL ALMIŞ" Fazla geç kalmadan bu işleri halletmekte fayda var.Yönetim elini mümkün olduğunca çabuk tutmalı.Fırsatları kaçırmamalıyız.
Saygılar

Yönetim zannedersem ince eleyip sık dokuyacak...Fakat Okan Koç'u da Gs aldı...Hemde bedelsiz...Bİraz daha acele etmemiz lazım...

özkan ertaş
23.12.2005, 11:24
altan .adem dursun.hasan kapze.mahmut hanifi bunlar iyi futbolcular ama volkan sivası bozar

erhan5834
23.12.2005, 11:42

Hakikat Gazetesi
sivasspor için hayırlısı olsun inşallah olur özellikle hayrettinin gidişinde sol kanatta doğacak boşluk mahmut hanifi ile kapatılması iyi olur volkan orta saha için vede oyun kurmada faydalı olur altan ? inşallah herşey sivassporumuzun gönlünce olur

DJMuRaT
23.12.2005, 12:06
Lorant Volkan'ı çok istiyor..Zaten ortasahadada Volkan bu boşluğu kapatır...Ama gönlüm Hasan Kabze'den yana o glerise Anidyle iyi ikili olurlar!!!

Saliha
23.12.2005, 12:32
Altan Konyaspora gidiyor..

Arif Coşkun
23.12.2005, 12:55
altan .adem dursun.hasan kapze.mahmut hanifi bunlar iyi futbolcular ama volkan sivası bozar

Biraz ön yargılı olmasak diyorum, Belki İstanbul futbolcuları bozabilir ama bizim gibi kentlerde bu futbolcular iş yaparlar. Yeterki o kalitede oyuncuları alabilelim.

ofgurleyuk78
23.12.2005, 13:00
At binicisine göre kisner. Kim gelirse Sayin Lorant'in tavizsiz disiplini onu yola getirir. Yani her üçü de bizde basarili olur.

x_burnley
23.12.2005, 13:00
hayırlı uğurlu olsun ne diyelim

serhankaburcuk
23.12.2005, 15:29
Eğer Hayrettini yollaycaksak Mahmut Hanefiyi kesin almalıyız...Eğer satmayacaksak bence şuanda gereği yok...Altan alınırsa bence mükemmel bir transfer olur...Volkanda aklı İstanbulda ve gece hayatında olmazsa Sivasspora fayda sağlar....

5841
23.12.2005, 15:52
VOLKANDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ . BENCE YANLIŞ TRANSFER

serhankaburcuk
23.12.2005, 18:50
VOLKANDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ . BENCE YANLIŞ TRANSFER

Volkan Sivasta değil hiçbir Anadolu takımında başarılı olamaz...Ama Altan transferi Sivası bence ayağa kaldırır...Tam aradığımız mevkinin adamı ALTAN...

alimuharrem58
23.12.2005, 18:53
sivasa iyi gelsinde yeter

DJMuRaT
23.12.2005, 18:56
Ama Lorant Volkanı çok istiyor..ihtiyacımız war ki istemiş..bence gelsin..

serhankaburcuk
23.12.2005, 18:58
Ama Lorant Volkanı çok istiyor..ihtiyacımız war ki istemiş..bence gelsin..

Çok kaliteli bir kumaşı olan bir futbolcu ama Anadolu kulüplerinde başarılı olurmu... Soru işareti ????