Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakem Sivas`ı katletmiş
SivasSpor.Com 20.12.2005, 21:59 Ankaragücü takımına yakınlığıyla bilinen eski hakem ve Lig Tv yorumcusu Erman Toroğlu, Ankaragücü-Sivasspor maçında hakem Fatih Gökçe’nin yanlış kararlar vererek Sivasspor’un 2 puanının çalındığını söyledi.
Sivasspor’un 2 puanının çalındığını söyledi.
Önceki gece Lig tv’de yayınlanan Maraton proğramında Ankaragücü-Sivas maçının kritik pozisyonlarını değerlendiren Toroğlu, Sivasspor’un attığı ancak sayılmayan gol için “buz gibi goldü” dedi.
Hakem Fatih Gökçe’nin verdiği yanlınş kararlarla Sivasspor’un galibiyetini engellediğinide belirten Erman Toroğlu “Maçın 70. dakikasında Gökhan’a kalecinin yaptığı harekette penaltı,hemde penaltının babası! Şimdi hakem kardeşimiz buz gibi golü saymadı, penaltıyı vermedi, ee ne olacak şimdi? Sivasspor eğer maçı kazansaydı 4. sıraya yükselecekti, kafayı kazıtmakla bu işler olmaz” diyerek hakeme tepki gösterdi
1967_Dernek_Ayhan 20.12.2005, 22:03 Ankaragücü takımına yakınlığıyla bilinen eski hakem ve Lig Tv yorumcusu Erman Toroğlu, Ankaragücü-Sivasspor maçında hakem Fatih Gökçe’nin yanlış kararlar vererek Sivasspor’un 2 puanının çalındığını söyledi.
Önceki gece Lig tv’de yayınlanan Maraton proğramında Ankaragücü-Sivas maçının kritik pozisyonlarını değerlendiren Toroğlu, Sivasspor’un attığı ancak sayılmayan gol için “buz gibi goldü” dedi.
Hakem Fatih Gökçe’nin verdiği yanlınş kararlarla Sivasspor’un galibiyetini engellediğinide belirten Erman Toroğlu “Maçın 70. dakikasında Gökhan’a kalecinin yaptığı harekette penaltı,hemde penaltının babası! Şimdi hakem kardeşimiz buz gibi golü saymadı, penaltıyı vermedi, ee ne olacak şimdi? Sivasspor eğer maçı kazansaydı 4. sıraya yükselecekti, kafayı kazıtmakla bu işler olmaz” diyerek hakeme tepki gösterdi
yazık ya bu kadar verilmiş emeğe yazık ne olsursa olsun bir takımın ve milyonlarca kişini emeğine saygısızlık eden bir adamı ne hakla o sahalarda tutarlar bu federasyonu anlamak çok zor.......
ama benim sivasım bunların hesabını 2 yarıda soracakk......
Arif Coşkun 20.12.2005, 22:05 Ankaragücü takımına yakınlığıyla bilinen eski hakem ve Lig Tv yorumcusu Erman Toroğlu, Ankaragücü-Sivasspor maçında hakem Fatih Gökçe’nin yanlış kararlar vererek Sivasspor’un 2 puanının çalındığını söyledi.
Erman Toroğlu demekki gerçekleri gördü,bu denli açıklama yaptığına göre.Maçı izleme fırsatım olmadığı için başka bir yorum yapamıyorum. Hakkımızı kasıtlı çalanın Allah cezasını versin.Başka ne yapabiliriz.
Saygılar.
erman hoca bu ülkenin en işbilen adamıdır bence
o diyorsa doğrudur.
üstelik kendisi ankara güçlü olduğunu her zaman söyler.
allah sorsun bu haksızlığı hakkımızı yiyenlere.
hakkımızı yiyen .................. ............
gercek58li 21.12.2005, 00:35 Beklesin ve görsünler,hakemleride yenecegiz
Sivasspor gümbür gümbür geliyor...
Bastıra bastıra söylediğine göre yorum falanda değil....
Bunun sonrasıda var, bizden 2 puan çalmış gibi görünsede tüm yiğidolarında ahını bedduasını aldı yanında... yanına kalmaz!!!
Kaptan-58 21.12.2005, 07:11 BU HAKEMLERLE NEREYE KADAR???
acakislalimahoni 21.12.2005, 07:44 yanına kalmaz tabi bunlara diyecek laf bulamıyorum aklıma hep hakaret ve küfür geliyor onlarıda ifade etmek için bu ortam olmaz ama bu stırları okuyanlar federasyon ve bu hakeme karsı neler diyebileceğimi az cok tahmin etmişlerdir. hiç kjişmsenin yanına kar kalmaz bu yaptıkları bu haksızlıklara sonuna kadar direnmeli ve gercek zaferin tadını cıkarmalıyız, biz yiğidoyuz bizim 3 yıldızımız doğuştan sonradan görmeler gi değil bu olaylar bizi yıldırmamalı aksine kamçılamalı başarı yolunda bun ca sivaslının heyecanını bosa cıkarmaz inşallah sivassporlu futbolcular. moral bozmak yok yiğidolar elelle hep birlkikte zirveye
HAYDİ SİVASDIM BİR GÜN ŞAMPİYON OLACAKSIN
İnşallah bu şekilde hakem hataları ikinci devre olmaz. Emeklerimize yazık.
(Adam zaten bu hafta ki en düşük notu almış)
sivaslim58 21.12.2005, 08:17 zaten haftanın en kötü hakemi seçildi.ama suç bizim başkanda bakın fenerin başkanı aziz yıldırım nasıl bastırıyor her konuda.bizim başkanın gücümü yok sanki çık demeç ver hakemler hakkında yorum yap.herkes öyle yapıyor.puanımızı çalanların Allah belalarını versin iNŞALLAH.
Etem-Murat 21.12.2005, 08:21 kavasına soğuk demiş hakemin o yüzden görmedi atılan golu
kafayı sıfıra vurmuş bizim maca cıkarken hakem müsvettesi
Etem-Murat 21.12.2005, 08:56 BEN SÖYLEMİYEN O SÖYLESİN
SÖYLE ERMAN HOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA
Arif Coşkun 21.12.2005, 09:37 ERKEK HAKEMLERİMİZ NEDEN BAŞARISIZ?
BAYAN HAKEMLER DAHAMI BAŞARILI ?
Türk Hakemleri Başarısız mı? Yoksa Türkiye'de hakemler başarısız mı? FİFA neden Türk Hakemlere görev vermiyor?Bu sorulara verilecek cevaplar tartışılır elbette ama kaç sezondur ligimizin gündeminden düşmeyen soruları bunlar...
Türk Hakemleri elbette hatasız değil,hatta yaptıkları hatalar,kararın aleyhine olan takımın kaderini değiştirebiliyor.Bu hatalar polemik konusu oluyor zaman zaman gündem belirliyor.
Acaba Türk hakemleri bu hataları nasıl yapıyorlar ,dünyada da böylemi?,avrupada ki hakemler daha mı yetenekli?Avrupa'dan hakem getirsek nasıl olur? sorular sorular sürekli sorular akla geliyor birçok cevap çıkıyor ama sorun çözülmüyor.Bu dönence içinde Türk hakemlerinin yeteneksiz veya kötü niyetli olduğunu bile düşünebiliyoruz ama Türkiye'de hakemliğin zor olduğunu kimse aklına getirmiyor.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde futbol kulvarında olağanüstü bir baskı olduğunu ,Türkiye'ye gelmiş olan futbolcu,teknik direktör,rakip takım oyuncuları her zaman dile getirmişlerdir.Örnek çok var; Fenerbahçe'yi 2 yıldır şampiyon yapan Daum,oynadığı maçların çoğunda Fenerbahçe'ye hayat veren Alex De Souza ,Galatasaray'a inanılmaz başarılar yaşatan Fatih Terim,klüp tarihinde en çok gol atan Hakan Şükür,Beşiktaş'a gelen ünlü teknik direktör Del Bosque,avrupa'da 20 milyon dolara yakın bir paraya Valencia'ya transfer edilmiş futbolcu John Carew vs. örnek o kadar çok ki yazımın tamamını alabilir.Kısacası Türkiye'de futbola aç olan ateşli taraftar kitleleri ve İtalyan medyasıyla baskı konusunda yarışır olan medyamız futbolda ki büyük baskının 1 numaralı faktörleri aslında...
Hakemlerin masum olduğunu kesinlikle kimse iddia edemez,çünkü hataları bariz şekilde, aldıkları notlardan ve bağlı bulundukları kurum (MHK) tarafından zaten kabul ediliyorken hakemlerin masum olduğu kabul edilemez ama üstlerinde olan müthiş baskıdan ötürü de tek suçlu hakemler denilmemeli...
Tam Türk Hakemlerinin çok tartışıldığı,FİFA'nın Türk hakemlerinin kötü kararlarından dolayı maçlarda görev vermiyor denildiği bugünlerde,size bir hakemimizden söz etmek istiyorum.Bu hakemimiz hemde bir bayan ve FİFA tarafınfan Uluslarasası müsabakalarda görev alıyor.
Fatma Akkurt… 11 yıldır FIFA’ya bağlı olarak futbol hakemlik yapıyor. 2001 yılından beri ABD’de ki futbol maçlarında görev alıyor ve maç yönetiyor.
Amerikalıların kendisine taktığı 'Harika Hakem' lakabı onun kalitesini belli ediyor, zorlu maçlar yönetiyor ve başarılı da bulunuyor.
Bu bir değil iki değil üç değil.Hakemleri tümdenmi değiştirsek ne yapsak:)
erman hocayı taktir ediyorum her zaman gördüğünü söylemekte sakınmayan bir yorumcumuzdur evet sivasın hakkı yendi yenmeyede devam edecek hatırlayın 2-3 sezon önce süper lige çıkamamıştık son anda neden?tecrübesizlikti şimdide hakkımızı yediriyoruz malesef neden?süper ligde yecrübesiz olduğumz için
Sweetgirl 21.12.2005, 09:53 Ben Erman Toroglu'nu herzaman hakli görmüyorum bazen onunda hatalari oluyor. Maalesef maci izlemedigim icinde bu konuda hicbirsey diyemicem....
Ama bu hak yeme isi herzaman oluyor bir tek Sivasspor macinda degil.....
Herhalde hakemler söyle bir düsünceye daliyor: Eger .. takimi yenerse benim tutdugum takim .... siraya düser, buna bi sekilde engel olmam lazim....
Saka bir yana, hakemlerimiz bu konuda biraz daha dikkatli olmasini dilerim....
Görünen o ki biz kendimizi yırsakta parçalasakta bu hakemlerin düzeleceği falan yok,tamam hata yapılırda yaptığı hata sürekli ve daimi olduğu halde bir ceza almıyorsa bu hakem hatalarının bitmesini de kimse beklemesin. Her insan hata yapabilir,ancak bir maçta maçın kaderini değiştirecek iki hatadan ikincisinde kimse tevazu beklemesin. Bence;birden fazla yapılan hatalarda ikincisi hata değil kasıttır.
CÜSSKB-Aynur 21.12.2005, 10:38 Ankaragücü takımına yakınlığıyla bilinen eski hakem ve Lig Tv yorumcusu Erman Toroğlu, Ankaragücü-Sivasspor maçında hakem Fatih Gökçe’nin yanlış kararlar vererek Sivasspor’un 2 puanının çalındığını söyledi.
Erman TOROĞLU bu işi çok iyi bilen birisi. Teşekkürler Erman hoca,
Ülkemizde hakem faktörü malesef, süperligin kaderiyle oynamaya devam edecek gibi görünüyor.
BekirBayrak 21.12.2005, 11:16 bu ilk deilki federasyon istifa istifa
:confused: :confused: :confused: ;)
1967_DERNEK_10UR 21.12.2005, 12:36 YİĞİDONUN HAKKININ YENMİYECEĞİ TEK YER AHİRET OLACAK...:mad:
heryerde hakkımız yeniyor....Artık tepki koymanın vakti geldi...
Sayın erman TOROĞLU na teşekkürler ancak bu sadece ankaragücü maçında değil diğer çoğu maçta bu böyle sivas'ı istemiyorlar süper ligte fakat sivasta bunların cevabını verdi ve vermeyede devam edecek inanıyorum güzel transferlerle sivas bu sene UEFA kupasınada katılacak tekrar sayın erman TOROĞLUNA teşekkür ediyorum...
ikinci yarı keseriz biletini ankara gücünün, ankaragücü başkanı herhafta isyan ederdi nereye kadar bu hakemlerle kem küm bu hafta kuyruğunu kısmıştı, maçın hakkı beraberlikmiş, yuh olsun sana adın bide başkan efsaneymiş yazıklar olsun nalıncı keseri gibi kendine yontmayı yöneticilik dürüstlük takım forma aşkı falan sayıyorlar yuh olsun sana
ikinci yarı keseriz biletini ankara gücünün, ankaragücü başkanı herhafta isyan ederdi nereye kadar bu hakemlerle kem küm bu hafta kuyruğunu kısmıştı, maçın hakkı beraberlikmiş, yuh olsun sana adın bide başkan efsaneymiş yazıklar olsun nalıncı keseri gibi kendine yontmayı yöneticilik dürüstlük takım forma aşkı falan sayıyorlar yuh olsun sana
Haklsın abircan ağlayan bebeğe mama misali...Adamlar her maç cıngar koparıyor..on danda ligde kalıyolar
cemal58yiğido 21.12.2005, 14:00 HELE ŞÜKÜRKİ ŞUNU ANLADINIZ 6 PUANIMIZ GİTTİ AMA 6
savununyigidogeliyor 21.12.2005, 14:27 arkadaşlar sivasspor-konyaspor maçında çıkan olaylar sonucunda iki takımada birer maç saha kapatma cezası verilmiş... ilgilerinize
verilmeyen penaltı ve gol, kırmızı karttan sonra çalınmayana düdükler gerçektende katletti macı.
verilmeyen penaltı ve gol, kırmızı karttan sonra çalınmayana düdükler gerçektende katletti macı.
SAHA KAPATMA CEZASINI VERMEYİ BİLİYORLAR,BAKALIM HAKEM BU İŞTEN NASIL PAÇAYI KURTARACAK,İNŞAALLAH Bİ YAPTIRIMI VARDIR....
SAHA KAPATMA CEZASINI VERMEYİ BİLİYORLAR,BAKALIM HAKEM BU İŞTEN NASIL PAÇAYI KURTARACAK,İNŞAALLAH Bİ YAPTIRIMI VARDIR....
önceki haftada bjk gs macında 4. hakemdi ve an az notu bu almıştı. ama malasef yine maca verdiler bakıyorumda nerde acemi hakem var bize veriliyor en sağlam hakem serdar tatlı sadece trabzon macında verilmişti futbol bilgisi ile bizi kazadan kurtarmıştı.
eee iş işten geçti gardaş.
SEMİH-58 21.12.2005, 15:44 BERBAT HAKEMLİK YAPTI
Erma abi söylemişse doğrudur...
serrkann58 21.12.2005, 17:14 Gerçekten çok üzgünüm hem verilen cezaya inşallah tahkim kaldırır ama zannetmem diger üzüntüm
Bu açılan topic ve ceza için açılan topic cevaplanmasının toplamı ve okuyan kişilerin toplamı bir ilhan cavcav meselesinin yanında hiç kalmış bu kadarmı SİVASLIYIZ VE SİVASSPORLUYUZ KOCAMAN BİR YAZIKKK.....
Gerçekten çok üzgünüm hem verilen cezaya inşallah tahkim kaldırır ama zannetmem diger üzüntüm
Bu açılan topic ve ceza için açılan topic cevaplanmasının toplamı ve okuyan kişilerin toplamı bir ilhan cavcav meselesinin yanında hiç kalmış bu kadarmı SİVASLIYIZ VE SİVASSPORLUYUZ KOCAMAN BİR YAZIKKK.....
Abi bence yanlış düşünüyosun!!!Yaşın yanında kuruyuda yakıyosun ..Ben açılan her topiğe gerekli ilgiyi göstermeye çalışıyorum.......
Gerçekten çok üzgünüm hem verilen cezaya inşallah tahkim kaldırır ama zannetmem diger üzüntüm
Genel olarak haklısın!!!
Ne bizden biri söyledi nede bize söyledi ama gel görki öyle oldu....
Hakkımızın yenmesininde bir sınırı olacaktır... Tatil döneminde tff'yi mail yağmuruna tutarsak onlarda kendilerine çeki düzen verirler inş...
Genel olarak haklısın!!!
Ne bizden biri söyledi nede bize söyledi ama gel görki öyle oldu....
Hakkımızın yenmesininde bir sınırı olacaktır... Tatil döneminde tff'yi mail yağmuruna tutarsak onlarda kendilerine çeki düzen verirler inş...
Mail adresi war mı tff nin?Nasıl ulaşabiliriz .....Bilen bi arkadaşımız warsa yazsında gerekli tepkimizi koyalım...
Mail adresi war mı tff nin?Nasıl ulaşabiliriz .....Bilen bi arkadaşımız warsa yazsında gerekli tepkimizi koyalım...
tff@tff.org.tr
bu adresi mail yağmuruna tutarsak anlarlar bizi!!!
tff@tff.org.tr
yazalım arkadaslar herkez yazsın
tff@tff.org.tr
yazalım arkadaslar herkez yazsın
diğeriyle farketmiyo heralde...Ben ikisinede yazdım bişeyler.....
tff den atalım onda daha çok yoğunlaşma var.
rallicifurkan 21.12.2005, 18:20 erman abimiz çok doğru konuşmuş. hakemler bize çok gıcık. ben sezon maçında ta ozaman demiştim buna fifa bir çözüm bulsun diyorum.
İmkan olsada yurtdışından hakem Getirsek...
serhankaburcuk 21.12.2005, 19:10 Evet bu konuyu Erman hocada böyle yorumlamış Fanatik gazetesindeki hakem hocası Serdar ÇAKIR da böyle yorumlamış...Daha bunlar neki bu sezon ne puanlarımız gaspedildi....Erman hocaya yinede teşekkür ederiz...
Evet bu konuyu Erman hocada böyle yorumlamış Fanatik gazetesindeki hakem hocası Serdar ÇAKIR da böyle yorumlamış...Daha bunlar neki bu sezon ne puanlarımız gaspedildi....Erman hocaya yinede teşekkür ederiz...
Yorum puan kurtarmıyor ne yazık ki gitti 2 puanımız.....
serhankaburcuk 21.12.2005, 19:12 Yorum puan kurtarmıyor ne yazık ki gitti 2 puanımız.....
Önceki maçlardada çok puanlar gaspedildi...Eğer puanlarımız gaspedilmese idi Şuanda 3 sırada olurduk...
Önceki maçlardada çok puanlar gaspedildi...Eğer puanlarımız gaspedilmese idi Şuanda 3 sırada olurduk...
Haklısın Serhan Reis!!!!
serhankaburcuk 21.12.2005, 19:49 Haklısın Serhan Reis!!!!
Eyvallah Muratcığım...
Arif Coşkun 21.12.2005, 19:52 Nedir bu hakemlerden çektiğimiz,bu hakem olayınıda bir düzelselerde, kimsenin canı yanmasa. Avrupada da maç yöneten hakelmerimizi görmek isteriz.
Etem-Murat 21.12.2005, 21:12 HAKEM ERMAN HOCAYA KULAK VER BAKIYIM
ERMAN HACA NE DİYO (KATLETTİ) DİYO SEN NE CEVAP VERCEN
BROTHERS58 22.12.2005, 00:14 SUAN ANTALYADA TITANIC OTELDE DEVAM EDEN HAKEM SEMİNERİNDE ACIKLANAN HAKEM NOTLARINDA ZATEN BELLİ BİR SÜRE CEZASINI CEKECEK OLAN HAKEMİ SORDUGUM KİŞİLER GENC VE TECRÜBESİZ OLDUGUNU SÖYLEDİLER.AMA OLAN BİZİM 2 PUANA VE 4.SIRAYA OLDU.UMARIM TEKRARI YASANMAZ!!!
hakkin olmadigi yerde adalet olmaz
twity_58 22.12.2005, 16:11 alınması kesin gözüyle bakılan maclardan biriydi ama olmadı medyadan birinin de farketmesi cok güzel bence :)
1967_DERNEK_MUSTAFA 22.12.2005, 16:44 avrupada türkiyenin hakkını yerler bir şey yapamayız türkiyede sivasın hakkını yerler bizler bir şey yapamayız türkiyede futbol ve diğer spor dallarında hiç gördünüzmü adalet mekanızmasının güzel çalıştığını
SİVASIN VE SİVASSPORUN TEK HAKKININ YENMEYECEĞİ YER AHİRET OLACAKTIR..........
|