Orijinalini görmek için tıklayınız : Ünsal: "Ligi ilk 5'te tamamlayacağız"
ElbeyLi58 21.12.2005, 19:25 Ünsal, ekibin tarihinde ilk kez çıktığı Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısında başarılı bir grafik çizdiğini söyledi.
Sezon başında 25 puanla ilk yarıyı tamamlamayı hedeflediklerini belirten Ünsal, ''Çok şansız maçlar oynadık. Son oynadığımız Ankaragücü ve Konyaspor maçlarından galibiyetle ayrılabilirdik. Bu maçlarda bariz hakem hataları nedeniyle 1'er puan alabildik. Puanımızı 30-31'e de çıkarabilirdik, ama olmadı. İlk yarı itibariyle hedeflediğimiz 25 puanı elde ettik'' diye konuştu.
Son 7 haftada Sivasspor'un 4 puan alabildiğini hatırlatan Ünsal, şunları kaydetti:
''Son 7 haftadaki 4 puan bir düşüşün göstergesi. Takımımızda birtakım eksiklikler olduğunu düşünüyoruz. İkinci yarıya bu eksiklikleri gidererek başlayacağız. Ligin ikinci yarısında orta saha ve forvete 1'i yabancı olmak üzere toplam 5 futbolcu transfer edeceğiz. Savunmamız ligin en iyi savunmalarından biri. Savunma dışında orta saha ve forvete takviyeler yapacağız. İkinci yarıda yapacağımız takviyelerle ligi ilk 5'in içinde tamamlayacağımıza inanıyorum.'' :rolleyes:
1967_DERNEK_10UR 21.12.2005, 19:32 ilk 5'ten ziyade hedef uefa kupası olsun..her zaman hedef göstermeliyiz...
düşünceler çok güzel ilk 4 e girersek uefaya bile katılabiliriz bakalım transferleri sabırsızlıkla bekliyoruz
İnşallah gidecez UEFA ya...
gercek58li 23.12.2005, 03:38 INSALLAH UEFA
SIVASSPORUM BUNU HERKESE GÖSTERECEK!!!
BROTHERS58 23.12.2005, 05:56 EGERKİ 58 PUAN ALIRSAK İLK 5 TE KALIRIZ.YOKSA ZOR GİBİ.AYRICA BEN 2.DEVREKİ MAÇLARDA PUAN ALMANIN DAHA ZOR OLACAGI İNANCINDAYIM.İNŞALLAH HEDEFLERİMİZE ULASIRIZ.TABİ TAKVİYE VE İNAÇLA OLACAK SEYLER BUNLAR.
Kaptan-58 23.12.2005, 08:18 daha ilk defa lige çıktık ilk 5 de iyidir.. hatta ilk 10 bile iyidir... ama inşallah uefa olur...
CÜSSKB-Aynur 23.12.2005, 08:40 İlk onun içinde olmak bile olağanüstü bir başarı olur,
herşeye rağmen ilk 10 içerisinde bitirebiliriz. uefa da hayal değil.neden olmasın.
İkimci yarı maçları daha zor geçecek diğer takımlar sivassporun gücünü öğrendi ona göre direnç gösterecek diğere bir faktör sivasta kışın aşırı soğuk geçmesi bu durum futbolcularımızın antremanlarını olumsuz etkileycek sakatlanmalar çoğalabilir (allah korusun) ilk on içinde olmak fena bir sonuç olmaz diyer düşünüyorum
Etem-Murat 23.12.2005, 09:50 atıyosun İNŞALLAH KARDEŞİM NASİP BENCEDE İLK 10 İÇERİSİNDE BİTİRME İHTİMALİMİZ VAR
alimuharrem58 23.12.2005, 17:56 İNSALLAH İLK 7 NIN İÇİNDE OLUR
İnşallah gidecez UEFA ya...
Ağzından bal damlıyo abi inşallah uefaya gideriz...Avrupanın da hakkı gücümüzü görmek:D
ulaşlı yiğido58 23.12.2005, 18:28 eğer sivasspor orta saha ve forvete iki tane iyi bir oyuncu alırsa bu sene ilk dörde girer ama öncelikle sivasspor biraz korkak futbol oynuyor biraz daha ofansif ve kontrollü oynasak ilk yarı belkide şuan 3.sıradaydık
her şey sivas için
hancer58 23.12.2005, 18:44 İkimci yarı maçları daha zor geçecek diğer takımlar sivassporun gücünü öğrendi ona göre direnç gösterecek diğere bir faktör sivasta kışın aşırı soğuk geçmesi bu durum futbolcularımızın antremanlarını olumsuz etkileycek sakatlanmalar çoğalabilir (allah korusun) ilk on içinde olmak fena bir sonuç olmaz diyer düşünüyorum
bence senın bahsettıgın bu konu sivasspor için daha iii olacak cunku senınde dedıgın gıbı agır sartlarda calısan futbolcular bu srtlara alısacak ve maclarda zorluk cekmıcek
bunu gelecek takımın oyuncuları dusunsun bence
insallah ikinci yarı daha iii olacaz
1967_DERNEK_10UR 23.12.2005, 19:13 herşeyden önce sivasspor'umuzun haklarını savunmak lazım..sahamız kapatıldı..kalecimiz 4 maç ceza yedi..
serhankaburcuk 23.12.2005, 19:26 İkinci yarı gerekli mevkilere gerekli futbolcuları takviye yaparsak bu sezon Uefa kupasına gitmememiz için hiçbir sebeb yok...İkinci yarı fırtına gibi eseceğimizi düşünüyorum...
2. devre sivasım 19 puan daha alıp 44 puanla 7. bitireceğini aylarca önce yazdım hala iddialıyım yiğidolar buraya kayıt düşüyorum, ikinci yarı hiç kolay geçmeyecek ama hiç bir takım için kolay geçmeyecek
İkinci yarı gerekli mevkilere gerekli futbolcuları takviye yaparsak bu sezon Uefa kupasına gitmememiz için hiçbir sebeb yok...İkinci yarı fırtına gibi eseceğimizi düşünüyorum...
GÖNUL İSTERKI DAHADA YÜKSEKLERE GİDELİM..AMMA..???BİZ EN İYİSİ İLK 5 DE BİTİRELİM
MAVİ_BERE 24.12.2005, 23:03 ZATEN BEN LİĞLERİN İLK YARILARINI YALANCI YARI DİYE TABİRLERİM...
AMAA GERCEK YARI 2.Cİ YARI...
HERSEY 2.Cİ YARIDAA ANLASILACAK...
serhankaburcuk 25.12.2005, 16:21 ZATEN BEN LİĞLERİN İLK YARILARINI YALANCI YARI DİYE TABİRLERİM...
AMAA GERCEK YARI 2.Cİ YARI...
HERSEY 2.Cİ YARIDAA ANLASILACAK...
Ak koyun kara Koyun belli olacak....İkinci yarıya sıkı hazırlanmalıyız...Çok çetin geçecek...
fatih_5834 25.12.2005, 16:47 ,BASINDA DAYIM GUZEL DEMISTE HEDEFLERIMIZ BIRAZ DAHA YUKSEK OLMASI LAZIM..INSANI BASARIYA GOTUREN BELIRLEDIGI HEDEFTIR
2.yarı bence çok önemli...Her maça Galibiyet parolasıyla başlıyacaz..ama alacağımız galbiyetlerle bulunduğumuz yerin tesadüf olmadığını göstereceğiz diğer rakiplere.....Federasyonun ve tahkimin adaletsizlikleriyse bizi maçlara daha bi motive edecek...
YatodaSin 25.12.2005, 17:12 Böyle devam edersek neden UEFA olmasin.Insallah girecez ilk 4 e.Takimimiz bunu basaracak gücte
erhan5834 25.12.2005, 17:19 ilk 5'ten ziyade hedef uefa kupası olsun..her zaman hedef göstermeliyiz...
onur gardaş düşüncen güzel ama sivasspor uefada oynayacak durumda görmüyorum orası kurtlar sofrası gardaş hepimiz isteriz ama bu yıl ilk 10 bile başarı tabi bu benim düşüncem
Sayın Fikret Beyin dediği gibi oldukça iyi,hatta dahada iyi olabilecek bir ilk yarı geçirdik,İnşallah ikinci yarı UEFAyı garantilrizde ilk senemiz olan süper ligden bir ilk daha yapar UEFAya gitmeye hak kazanırız.
serhat3358 30.12.2005, 21:12 Ünsal, ekibin tarihinde ilk kez çıktığı Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısında başarılı bir grafik çizdiğini söyledi.
Sezon başında 25 puanla ilk yarıyı tamamlamayı hedeflediklerini belirten Ünsal, ''Çok şansız maçlar oynadık. Son oynadığımız Ankaragücü ve Konyaspor maçlarından galibiyetle ayrılabilirdik. Bu maçlarda bariz hakem hataları nedeniyle 1'er puan alabildik. Puanımızı 30-31'e de çıkarabilirdik, ama olmadı. İlk yarı itibariyle hedeflediğimiz 25 puanı elde ettik'' diye konuştu.
Son 7 haftada Sivasspor'un 4 puan alabildiğini hatırlatan Ünsal, şunları kaydetti:
''Son 7 haftadaki 4 puan bir düşüşün göstergesi. Takımımızda birtakım eksiklikler olduğunu düşünüyoruz. İkinci yarıya bu eksiklikleri gidererek başlayacağız. Ligin ikinci yarısında orta saha ve forvete 1'i yabancı olmak üzere toplam 5 futbolcu transfer edeceğiz. Savunmamız ligin en iyi savunmalarından biri. Savunma dışında orta saha ve forvete takviyeler yapacağız. İkinci yarıda yapacağımız takviyelerle ligi ilk 5'in içinde tamamlayacağımıza inanıyorum.'' :rolleyes:
BENCEDE TRANSFERLERİMİZİ BİR AN ÖNCE YAPMAMIZDA FAYDA VAR ÇÜNKİ DİĞER TAKIMLAR HİÇDE BOŞ DURMUYORLAR EĞER YAPAMAZ İSEK İLKYARIYLA ÖVÜNMEK BİZE YARAR GETİRMEYECEKTİR
capkin sivasli 30.12.2005, 22:09 sivas 4 yada 5ci olacak ligdee
|