Orijinalini görmek için tıklayınız : SEVE SEVE GELİRİM
SivasSpor.Com 21.12.2005, 21:30 Beşiktaşlı Adem Dursun, Sivasspor’a yeşil ışık yaktı...
Beşiktaş’ın Sivaslı futbolcularından Adem Dursun
yaptığı bir açıklamada Sivasspor’a seve seve gelebileceğini söyledi.
Beşiktaş’ta sergilediği başarılı futbol ile göz dolduran Adem Dursun, Sivasspor’a yeşil ışık yaktı. Son günlerde takımında mutsuz olan Adem Dursun geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla Sivasspor’a gidebileceğini açıkladı. Kendisi için Beşiktaş’a bir çok teklifin geldiğini belirten Adem Dursun, Sivasspor’un istemesi halinde ilk tercihinin Sivasspor olacağını duyurdu.
Adem Dursun yaptığı açıklamada, “ Ben Sivaslıyım. Sivasspor’da Süper Lig’de mücadele ediyor. Şuanda da başarılılar. Devre arası gelmesiyle birlikte transfer sezonu açıldı. Bana bir çok kulüpten teklif geldi. Sivasspor Yönetim Kurulu’da Beşiktaş’a benim için resmi olmayan bir teklifte bulundu. Sivasspor Yönetim Kurulu, benim için kulübüme resmi teklifte bulunursa seve seve gelirim. Çünkü her Sivaslı gibi bende Sivasspor formasını giymek isterim. Sivasspor’un başarısı için ter dökmeyi çok istiyorum. Sivasspor formasını bir gün kesinlikle giyeceğim. Gerekirse futbolu Sivasspor formasıyla bırakacağım”dedi.
Sivasspor Yönetim Kurulunun Adem Dursun’un bu açıklamasından sonra daha önce yaptığı teklifi resmi olarak yapması bekleniyor. Bu futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor
Arif Coşkun 21.12.2005, 21:33 Helal olsun,Adem Dursun'dan da böyle bir açıklama beklenirdi zaten.İnşallah gelir,öz Sivas'lının oynamasıda bir başka olur.
cemal58yiğido 21.12.2005, 21:43 Helal olsun,Adem Dursun'dan da böyle bir açıklama beklenirdi zaten.İnşallah gelir,öz Sivas'lının oynamasıda bir başka olur.
doğru diyosun be
Helal olsun,Adem Dursun'dan da böyle bir açıklama beklenirdi zaten.İnşallah gelir,öz Sivas'lının oynamasıda bir başka olur.
abi adem dursun sivasspordami :rolleyes:
Etem-Murat 21.12.2005, 22:00 SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR BU DA ÖRNEKTİR
SİVAS AŞKI BAM BAŞKA OLUYOR ADEMİ BU DEMECİNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİM
tebrik etmekten ve helal olsun demekten başka söze gerek yok aslında...
Bu kadar açık ve net konuşarak sözde sivaslı olmadığınıda kanıtladı:)
Arif Coşkun 21.12.2005, 22:07 abi adem dursun sivasspordami :rolleyes:
Hayır elbette...Sivasspor'a gelmek istiyor. Şaka yapmıyorsun umarım bu soruyu sormakla.
YatodaSin 21.12.2005, 22:09 Sivasli dedigin böyle olacak.Insallah gelir.baya faydasi dokanir bize.Toramani da yaninda getirsin:D
sivaslılık bu işte nekadar dışardada olsan bir tarafın kalıyor toprağına gurban olduğum memlekette
dogukan58 21.12.2005, 23:21 sivasspor olarak keşke butun sivaslı futbolcuları toplayabilsek ne guzel bi takımımız çıkar :)))))))
1967_DERNEK_10UR 21.12.2005, 23:35 artık yavaş yavaş sivaslı oyuncalrı bünyemize katmanın zamanı geldi..
OPERASYON 22.12.2005, 01:43 s.a Gardas Daha önceki transferle ilgili yazdigimda dedigim gibi, avrupada ve turkiye liglerinde 'ki tüm sivasli cocuklari ne kadar varsa bu takimda toplayalim demistim cünki onlar sivasli ve yürekleri ile oynarlar takima cana can katarlar bu kardesimizde Allah razi olsun sivasin evladi aciklamasi ortada ve gönüllere taht kurdu ve is yoneticilere düsüyorselam ve dau ile...s.a
BROTHERS58 22.12.2005, 02:01 ADEM DURSUN BİZE GELMEK İSTİYORSA BİZ HOSGELDİN DERİZ DÜSÜNÜNSENE İ.TORAMAN HASAN KABZE DE GELİP UEFAYA GİDİYORMUSUZ.YİĞİDOLAR EVİNE DÖNECEK BİRGÜN.
gercek58li 22.12.2005, 02:04 Ne denebilir?
SIVASLI OLMAK AYRICALIKTIR!!!
Bu takımda en az 3 - 4 Sivaslı oyuncumuzun banko oynaması lazım. Adem'i açık sözlülükle yaptığı bu açıklamalarından dolayı tebrik ediyorum.
serrkann58 22.12.2005, 09:07 tebrik etmekten ve helal olsun demekten başka söze gerek yok aslında...
Bu kadar açık ve net konuşarak sözde sivaslı olmadığınıda kanıtladı
yerliturkuaz 22.12.2005, 09:09 ADEM DURSUN INSALLAH TERCIHINI SIVASTAN YANA KULLANIR. HEM SIVASLIDA. GELIRSE TAKIMIZA GUC KATMIS OLUR.
Kaptan-58 22.12.2005, 10:13 HELAL OLSUN.. İNŞALLAH GELİR SİVASSPORA BAŞARILI OLUR BENCE..
BRAVO ADEME HİSLERİNİ GÜZEL AKTARMIŞ
TOPRAK İNSANI BUDUR İŞTE.
HELAL TOPRAĞIM BENİM.
alimuharrem58 22.12.2005, 11:27 siVASLIDAN DA BU BEKLENIR INSALLAH GELIR IYI OLUR SIVASIMIZA
Arkadaşlar sivaslı futbolculardan bir kadro yapılım herkes bildiği sivaslı futbolcuları yazsın bakalım nasıl bir yiğido takımı ortaya çıkıyor..
selcuk349 22.12.2005, 12:45 aslan adem.bir sivaslıya yakışanıda budur.
her sivaslı gibi seninle gurur duyuyorum.
bizi trabzonda en iyi şekilde temsil ediyorsunuz.
diğer takımlara bizleri küçük düşürecek fırsatları vermiyorsunuz.
hepinize teşekkürler....
tanju_58 22.12.2005, 14:45 vallahi arkadaşlar Hasan Kabze ile Adem Dursun Sivassporumuza gelirse bizim sırtımızı yere getiremez hiçbir takım inşallah iki hemşehrimizde kulübümüze gelir
inşallah gelir sivasımıza katkı sağlayacak bir futbolcu
ÇOK GÜZEL Bİ TRANSFER OLURDU,GERÇİ SİVASLI HEMŞERİLERİMİZİN HER TÜRLÜ BAŞARISININ ARKASINDAYIZ...(GOLÜ BİZE ATMASINDA HER TÜRLÜ YÜZÜMÜZ GÜLER YANİ :D)
Hayır elbette...Sivasspor'a gelmek istiyor. Şaka yapmıyorsun umarım bu soruyu sormakla.
YOK ABI NE SAKASI
İnşallah ADem 'i sivasspor forması altında görürüz...Diğer Sivaslılarıda aynı çatı altında toplanırsa sivasımızın önünde hiç kimse duramaz!!!
CÜSSKB-Aynur 22.12.2005, 16:38 Helal olsun,Adem Dursun'dan da böyle bir açıklama beklenirdi zaten.İnşallah gelir,öz Sivas'lının oynamasıda bir başka olur.
aynen katılıyorum Arif bey,
LiS67_Uğur 22.12.2005, 18:24 Bir sivaslıyada bu yakısırdı!!!
efsanedavulcu 22.12.2005, 18:28 NDE OLSA SİVASIN UŞAAA GELECEK TABİ :D GELSIN GELSIN...HIC DEILSE MEMLEKET TE GAZA GELIR DAHA IYI OYNAR !! :D
1967_DERNEK_MUSTAFA 22.12.2005, 18:32 adem bizim çocukluk arkadaşımız sivasspor için bir şeyler yapacağına inanıyorum yanlız sivasta yetişen diğer değerlerede sahip çıkmamız lazım nice gizli kahramanlarımız var
ofgurleyuk78 22.12.2005, 18:34 Filinta gibi Yigido. Yakisirda Sivassporuma hani. insallah gelir.
serhat3358 22.12.2005, 21:01 YAPTIĞI BU SAMİMİ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI GARDAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM DOĞRUSU HEM ONURLANDIM HEMDE GURURLANDIM.İŞTE TAM BİR SİVAS LI,TAM BİR YİĞİDO...SANA FORMAMIZ KİMBİLİR NEKADAR YAKIŞIRDI...
antalyali_yigido 22.12.2005, 21:08 adem dursun devre arasındaki kampa katılacak haberler antalyadan.....
Arif Coşkun 22.12.2005, 22:02 Bu ciddi bir kaynakmı eğer doğru ise çok iyi bir transfer
ultrAslan34 22.12.2005, 22:03 SeLaM ArKadAşLaR AmA AdEM DuRsUnUn SiVaSsPoRa bİ YaRaRı olCaNı zAnNeTmİyOrUm olSaYdI ZaTeN BeŞiKtAş sAtMaZdI..HoŞçAkAlIn
Arif Coşkun 22.12.2005, 22:10 SeLaM ArKadAşLaR AmA AdEM DuRsUnUn SiVaSsPoRa bİ YaRaRı olCaNı zAnNeTmİyOrUm olSaYdI ZaTeN BeŞiKtAş sAtMaZdI..HoŞçAkAlIn
Beşiktaş ne futbolcular harcadı Adem Dursun da onlardan bitanesi
Sivas'ta iş yapar hemde bir sivaslı olarak daha yürekten oynayacağından emin oluruz.
antalyali_yigido 23.12.2005, 14:11 beim tek çekincem kendi kalesine gol atmasın :)
ofgurleyuk78 23.12.2005, 14:27 Düsmez kalkmaz bir ALLAH. Her insan hata yapabilir. O kadar espiri bile üzdü beni.
murat_1905_58 23.12.2005, 15:02 ya inşallah gelir takviye lazım takıma ultrAslan_bh-istanbullu yiğidolar
Beşiktaşlı Adem Dursun, Sivasspor’a yeşil ışık yaktı...
Beşiktaş’ın Sivaslı futbolcularından Adem Dursun
yaptığı bir açıklamada Sivasspor’a seve seve gelebileceğini söyledi.
Beşiktaş’ta sergilediği başarılı futbol ile göz dolduran Adem Dursun, Sivasspor’a yeşil ışık yaktı. Son günlerde takımında mutsuz olan Adem Dursun geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla Sivasspor’a gidebileceğini açıkladı. Kendisi için Beşiktaş’a bir çok teklifin geldiğini belirten Adem Dursun, Sivasspor’un istemesi halinde ilk tercihinin Sivasspor olacağını duyurdu.
Adem Dursun yaptığı açıklamada, “ Ben Sivaslıyım. Sivasspor’da Süper Lig’de mücadele ediyor. Şuanda da başarılılar. Devre arası gelmesiyle birlikte transfer sezonu açıldı. Bana bir çok kulüpten teklif geldi. Sivasspor Yönetim Kurulu’da Beşiktaş’a benim için resmi olmayan bir teklifte bulundu. Sivasspor Yönetim Kurulu, benim için kulübüme resmi teklifte bulunursa seve seve gelirim. Çünkü her Sivaslı gibi bende Sivasspor formasını giymek isterim. Sivasspor’un başarısı için ter dökmeyi çok istiyorum. Sivasspor formasını bir gün kesinlikle giyeceğim. Gerekirse futbolu Sivasspor formasıyla bırakacağım”dedi.
Sivasspor Yönetim Kurulunun Adem Dursun’un bu açıklamasından sonra daha önce yaptığı teklifi resmi olarak yapması bekleniyor. Bu futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor
Helal Ademe , inşallah gelir Sivasspora çok iyi bir futbolcu...
serhankaburcuk 23.12.2005, 16:22 Helal Olsun Yiğidoya onada Sivasspor forması yakışır yani...
HOŞ GELMİŞ SEFALAR GETIRMİŞ..BAŞIMİZİN UZERINDE YERI VAR.
gelirse iyi olur
--------------
önce sivas sonra digerleri
serhankaburcuk 23.12.2005, 19:39 Adem kaliteli bir adam Sivas tam ona göre bir takım...Bu transfer ve Hasan KABZE nin transferi inşallah gerçekleşir...
|