Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO HASAN KABZE DEDİ
SivasSpor.Com 21.12.2005, 20:46 Sivassporlu taraftarlar, Yönetim Kurulu’nun Galatasaray’dan Hasan Kabze’yi almasını istedi
Sivassporlu taraftarlar, Galatasarayla transfer görüşmeleri içerisinde olan Yönetim Kurulundan Sivaslı Hasan Kabze’yi almalarını istedi.
Hayrettin’i kadrosuna dahil etmek için büyük uğraşlar veren Galatasaray bu futbolcunun yerine kadrosunda bulunan bazı futbolcuları önerdi. Sivasspor Yönetim Kurulu Hayrettin karşılığında Gatasaray’dan bazı futbolcuları kadrosuna dahil etmek için karar vermeye çalışırken, Yiğidolar Yönetimine çağrıda bulundu.
Sivassporlu taraftarlar Galatasaray’ın yedek kadrosunda bulunun ve son derece mutsuz olan Hasan Kabze’yi Sivasspor kadrosuna dahil edilmesi çağrısında bulundu. Hayretti’i vermeleri halinde Galatasaray’dan kesinlikle Hasan’ı almalarını isteyen Yiğidolar, “Takımımızda ki tek Sivaslı gidecek. Hayrettin giderse Sivaslı hiç bir futbolcu kalmayacak. Eğer Galatasaray Hayrettin’i çok istiyorsu bize Hasan Kabze’yi versin. Böylelikle takımımızdan bir Sivaslı gitmiş bir Sivaslı gelmiş olacak. Yönetim Kurulumuzun Galatasaray Yönetimi ile Hasan için görüşmeleri yapmasını ve Hasan’ı kadromuza dahil etmesini istiyoruz. Sonuçta takımımızda gözle görülür bir forvet eksikliğimiz var. Hasan’la birlikte bu sorunu da çözmüş oluruz. Yönetimimizin bizi bir kez daha mutlu etmesi için bu transferi gerçekleştirmesini istiyoruz.”şeklinde isteklerini dile getirdiler
cemal58yiğido 21.12.2005, 20:49 ÇOK İYİ BİR TRANSFER OLUR
Arif Coşkun 21.12.2005, 20:52 Hasan Kabze elbetteki forvet sorunumuzu giderir.Çok iyi olur eğer gerçekleşirse.
Etem-Murat 21.12.2005, 20:56 İYİ BİR SECİM OLUR HEMDE YÜREĞİYLE OYNAYAN BİRİ DAHA CIKAR
gelmesi çok iyi olur....
bizimde gol sıkıntımızı çözer...
hemde sivaslı ooo daha ne olsun :D :D
iyi bir transfer insallah basarili olur
gelmesi çok iyi olur....
doru söylüyorsun abi :D
Havada bulut bu isi unutun!!
YatodaSin 21.12.2005, 21:06 Havada bulut bu isi unutun!!
Baci sanki Ronaldoyo almak istemiyok ya.Alt tarafi bi Hasan Kabze.
Gelse cok faydali olur.
bence alınsa iyi olur ama gs de zaten 4 tane forvet var vermezler bence.
Baci sanki Ronaldoyo almak istemiyok ya.Alt tarafi bi Hasan Kabze.
Gelse cok faydali olur.
Galatasarayliyim ondan oyle dedim vermeyiz!! Sivasin iyiligini isterim ama onu veremeyiz.. Sivasta bize vermiyor!!
Arif Coşkun 21.12.2005, 21:12 Bizler burada alıyoruz, veriyoruz haydi hayırlısı:))
Etem-Murat 21.12.2005, 21:25 Bizler burada alıyoruz, veriyoruz haydi hayırlısı:))
ATMAK SERBES KARDAŞ ALMAKTA
DAHA NE İSTERSİN
gelmesi çok iyi olur....
günaycım hasan kabze aynı zamanda benim yeğenim olur :)
Arif Coşkun 21.12.2005, 21:57 günaycım hasan kabze aynı zamanda benim yeğenim olur :)
Yeğenler dayı sözü dinler.:) İkna edersiniz artık Hasan Kabze'yi. Gelirmi sizce Sivasspor'a ne dersiniz?
günaycım hasan kabze aynı zamanda benim yeğenim olur :)
abi bak şimdi sevgim dahada arttı yeğenine :)
valla bucasporda oynarken gelmek istedi almadılar onun için biraz kırgın
valla bucasporda oynarken gelmek istedi almadılar onun için biraz kırgın
abi sakin Sivasspora gelmesin bizim ona ihtiyacimiz var.. aman abi..
rıfat abi senin gibi insanın yegenide senin gibidir eminim....
sivasımızda görmek elbetteki bize gurur verir...
sende biraz lobi yapsan nasıl olur abim :)
dogukan58 21.12.2005, 22:20 insallah alırız hem sivaslı hem on numara bi oyuncu
1967_DERNEK_10UR 21.12.2005, 22:53 gelirse harika olur genç bir arkadaşımız ve sivaslı olmasıda ayrı bir gurur..inşallah olur..
BROTHERS58 22.12.2005, 00:18 G.S DEN GELMESİNİ TEK İSTEDİĞİM OYUNCU HASAN OLURDU HAYRETTİNE KARSILIK.HAYRETTİNİN GİTMESİNİ İSTEMESEKTE FIRSATLARI DEGERLENDİRSİN İSTERİZ YERİNEDE BASKA BİR YİĞİDO GELSİN EN AZINDAN!
sivasli_tufan 22.12.2005, 00:23 COK IYI TRANSFER FORVETTEKI SORUN GIDERIR BENCE:
OPERASYON 22.12.2005, 00:41 s.a Gardas Daha onceki transferle ilgili yadigimda dedigim gibi, avrupada ve turkiye liglerinde 'ki tum sivasli cocuklari ne kadar varsa bu takimda topliyalim demistim cunki onlar sivasali ve yurekleri ile oynarlar takima cana can katarlar selam ve dau ile...s.a
Kara_Murat 22.12.2005, 02:42 Ya ben hastayim hasan kardesime
insallah olur gelir sivasa
o oglani yaktilar galatasarayda..
bakin aha buraya yaziyorum
sivas onunla o sivasla parlayacak...
yusuf_07 22.12.2005, 04:41 ÇOK YERİNDE OLUR BU TRANSFER GERÇEKLRŞİRSEEEE...........
Yapılacak en yerinde transfer olur bence....
Galatasaray bizden Hayrettin'i istiyor. Takımın mali durumundan ötürü bize mecburen takas önerecek, biz de Hasan Kabze + Altan konusunda baskı yapmalıyız. İkiside bize çok faydalı olacaklardır.
İNŞALLAH GELIR. YERINDE TRANSFER YAPILMIŞ OLUR.
serrkann58 22.12.2005, 08:06 Hasan Kabze elbetteki forvet sorunumuzu giderir.Çok iyi olur eğer gerçekleşirse.
yerliturkuaz 22.12.2005, 08:13 GELIRSE IYI OLUR. TAKIMA FAYDALI OLUR. HEM KENDINE HEMDE SIVASA FAYDASI OLUR. TURK FUTBOLUNA TEKRAR KAZANDIRIRIZ HASAN KABZEYI.
Hasan Kabzeyi SİVASSPOR formasıyla görmek elbette tüm YİĞİDOları mutlu edecektir yalnız sezon sonunda Hakan Şükürün Futbolu bırakacağını düşünürsek,Gs Hasanı vermeyebilir tek şansımız Hayrettine karşılık olarak almamız olabilir.
Ayrıca dün okuduğum bir gazetede Adem Dursun;"Beşiktaş kulübü ve hoca bana git derse giderim zaten şuan SİVASSPOR ve Vestelmanisadan teklif aldım" diyor.
hasan kabze okey üstüne para verirlerse 2-3 milyon avro olursa
abi bu kadar hayalci olmayalım hasan kabze şu an türkiyenin gelecek vaadeden en önemli forveti...
bu transferi para karıştırmadan bile bitirirsek güzel bir iş yapmış oluruz...
hayrettininde kalitesi ortada iyi bir futbolcu gelecegi olan biri ama oynadıgı mevkii itibariyle alternatifi çok olan bir oyuncu bence ...
ancak türkiyede sonvurusu iyi olan forvet oyuncusu bulmak pek kolay degıl eger bu transferi gerceklestirirse sivasspor büyük iş yapmış olur bence...
Etem-Murat 22.12.2005, 08:37 hayırlısı arkadaşlar hasan iyi biri bizede cok gerekli
alınırsa cok yararlı olacağına eminim haydi sivas haydi
elini erken tut yoksa kaptırız başkasına
acakislalimahoni 22.12.2005, 09:16 hasan kabze cok yeteneklşi bir forvet bence sivasta kendini ispat etme şansı da bulur hemde memleketine bir faydası dokunur yönetim den ricxa ediyoruz yiğidonun yeri yiğidonun takımıdır.
LiS67_Uğur 22.12.2005, 09:46 sivas'a yakısır ama gsnin hasanı bırakacagını hiç sanmıyorum!
Zaten birakmayiz Hasani,, zaten Hakan abi oynatilmiyor ondan geri Hasan kaldi..
Havada bulut bu isi unutun!!
Nie gelmesin ki Hasan..Gs de forma şansı bulamıyor..Sivassporumdada Banko oynar...
hasan kabze çok iyi bir transfer olur. inşallah alırız
1967_DERNEK_MUSTAFA 22.12.2005, 16:50 anlaşa bilirsek gs kulubüyle iyi bir transver olur
twity_58 22.12.2005, 16:52 gelmesi çok iyi olur....
:D EVET VALLA ABİCİM...
1967_DERNEK_10UR 22.12.2005, 17:26 GALATASARAYDA KALSA N'OLACAK Kİ OYNASADA PARASINI ALAMAZ EN İYİSİ BİZE GELSİN,HEMDE SİVASLI OYNARKEN MİLLİ DUYGULARIYLA OYNAR..
sinan58_34 22.12.2005, 17:31 insallah gelır takımımıza renk katar yıgıdo
ofgurleyuk78 22.12.2005, 17:37 Arkadaslar Hasan Kabze Sivas'li mi? Öyleyse daha çok yakisir Sivassporuma.
Nie gelmesin ki Hasan..Gs de forma şansı bulamıyor..Sivassporumdada Banko oynar...
bulamiyormu malatya maci ne oluyor,, hep ilk 18 de ve nerdeyse butun maclarda oynadi ama fazla degil..
bulamiyormu malatya maci ne oluyor,, hep ilk 18 de ve nerdeyse butun maclarda oynadi ama fazla degil..
işte bizde devamlı ilk 11de oynayacak kendini iyice gösterecek... 18 olmakla biryere varamıyor oyuncular!!!!
işte bizde devamlı ilk 11de oynayacak kendini iyice gösterecek... 18 olmakla biryere varamıyor oyuncular!!!!
varir varir,, sen merak etme.. o bizi cok seviyor bizim sevgimiz onun kalmasina yeter..
varir varir,, sen merak etme.. o bizi cok seviyor bizim sevgimiz onun kalmasina yeter..
17 maç geçti sadece birini örnek verebiliyorsun...
bizde olsa kullanacağımız deyim şo olurdu:
bütün maçlarda güzeldi hele bir gs maçı vardıki orda kendini aştı yiğidom :D :D
Tabi bulamıyor.......Adam oynamıyor 11'de bu da yeterli bi cewap oolmuştur umarım...Bazı maçlar adam primlerden bile mahrum kaldı..Gerçi GS de ne kadar para war ki daha futbolcularının paralarını veremiyolar!!!
rallicifurkan 22.12.2005, 18:15 çok güzel bir tıransver olur ben baştada demiştim hasan kabzeyi kadromuza katarsak çok güzel olur
Tabi bulamıyor.......Adam oynamıyor 11'de bu da yeterli bi cewap oolmuştur umarım...Bazı maçlar adam primlerden bile mahrum kaldı..Gerçi GS de ne kadar para war ki daha futbolcularının paralarını veremiyolar!!!
hersey para demek degildir.. bazi futbolcular paralarini aldilar,, icin rahat olsun eminim bi kac futbolcu disini sikabilir.. sivassporun da bizim kadar kaliteli oyunculari olsaydi bakalim sizinde para konusunda probleminiz oluyormuydu..
17 maç geçti sadece birini örnek verebiliyorsun...
bizde olsa kullanacağımız deyim şo olurdu:
bütün maçlarda güzeldi hele bir gs maçı vardıki orda kendini aştı yiğidom :D :D
malatya maci haric hic mi oynamadi,, dogru nerden bileceksinki Galatasaray maclarina bakmiyosun..
malatya maci haric hic mi oynamadi,, dogru nerden bileceksinki Galatasaray maclarina bakmiyosun..
neden takip edeyimki gs maçlarını??? ama şunu çok iyi biliyorumki sizde verimli değil....!!!
ADAMI HARCIYORSUNUZ İŞTE...DAHA FUTBOLCULARINIZIN PARASINI BİLE WEREMİYORSUNUZ'!!!!!!
neden takip edeyimki gs maçlarını??? ama şunu çok iyi biliyorumki sizde verimli değil....!!!
verimli degilmi??
verimli degilmi??
sana göre yedek kulübenizde iyi bir futbolcu olması verimli ise dogru..
ama bana göre değil!!!!
hakan şükürün futbolu bırakmaya pek niyeti yok hakan olduğu sürece hasan kabzenin forma şansı bulabileceğini sanmıyorum onun için sivasspora gitmesini destekliyorum........
hasan kabze ciddi anlamda bir golcüdür bu transfer olması durumunda gol noktalarındaki eksikliğimizi orta sahaya yapılacak bir transferle tamamen ortadan kaldıra bileceğimizi düşünüyorum.....
ben GS yönetiminin yerinde olsam hasan kabzeyi sadece kiralık olarak başka klübe yollarım.....
<BELLİ GERETS BİLE REST ÇEKTİ PARAMI VERMEZSENİN 2.YARI YOKUM DİE...:D
GALATYASARAYDA HİÇ KİMSENİN PARASININ KALDIĞI ŞUANA KADAR GÖRÜLMEMİŞTİR BUNDAN SONRADA BÖYLE ŞEYLERİN OLMUYACAGINI HERKES BİLİYORRR..
sana göre yedek kulübenizde iyi bir futbolcu olması verimli ise dogru..
ama bana göre değil!!!!
tamam degilde,, galiba duruma birazcikta Geretsin tarafindan bakmiyosun,, Ümit, Hakan, Hasan yoksa Necatimi.. hangisini oynatacagini sasirdi,, Hakan abi kusuyor eger full time oynamayinca..
hakan şükürün futbolu bırakmaya pek niyeti yok hakan olduğu sürece hasan kabzenin forma şansı bulabileceğini sanmıyorum onun için sivasspora gitmesini destekliyorum........
hasan kabze ciddi anlamda bir golcüdür bu transfer olması durumunda gol noktalarındaki eksikliğimizi orta sahaya yapılacak bir transferle tamamen ortadan kaldıra bileceğimizi düşünüyorum.....
ben GS yönetiminin yerinde olsam hasan kabzeyi sadece kiralık olarak başka klübe yollarım.....
Hakan abi zaten birakmayi dusunuyor..
<BELLİ GERETS BİLE REST ÇEKTİ PARAMI VERMEZSENİN 2.YARI YOKUM DİE...:D
oyle bisey yok,, galiba haberleri sen fotomac veya fanatiktan okuyosun..
oyle bisey yok,, galiba haberleri sen fotomac veya fanatiktan okuyosun..
nE ALAKASI WAR AKŞAM CNN DE İZLEDİM...HAKAN ŞÜKÜR E NİE ABİ DİYON Bİ AKRABALIĞINIZ MI WAR!!!
nE ALAKASI WAR AKŞAM CNN DE İZLEDİM...HAKAN ŞÜKÜR E NİE ABİ DİYON Bİ AKRABALIĞINIZ MI WAR!!!
ne biliyim spor gazeteleri cok atip tutuyoda Galatasaray hakkinda.. oyle bisey yok Galatasaray sitesinde oyle bisey yazmiyor. Galatasaray sitesi haric hic bir spor gazetelerine veya spor kanallarina pek inanmam.. onu ilk gordugumde abi diye hitap etmistim akrabaligimizmi olmasi gerekiyor ona abi demem icin samimiyetimden...
ne biliyim spor gazeteleri cok atip tutuyoda Galatasaray hakkinda.. oyle bisey yok Galatasaray sitesinde oyle bisey yazmiyor. Galatasaray sitesi haric hic bir spor gazetelerine veya spor kanallarina pek inanmam.. onu ilk gordugumde abi diye hitap etmistim akrabaligimizmi olmasi gerekiyor ona abi demem icin samimiyetimden...
İYİ O ZMAN...AMA BENCE SEN BIRAK GS Yİ FELANDA GEL SİVASSPORA......:D
İYİ O ZMAN...AMA BENCE SEN BIRAK GS Yİ FELANDA GEL SİVASSPORA......:D
o niye :D,, ihanetmi edeyim Galatasaraya
o niye :D,, ihanetmi edeyim Galatasaraya
YOOO..SADECE DOĞRU YOLU BUL DİYE SÖYLEDİ...YANİ HAYRETTİN ABİM ÖYLE DEDİ SAKIN SİVASSPORU BIRAKMA DEDİ BANA
YOOO..SADECE DOĞRU YOLU BUL DİYE SÖYLEDİ...YANİ HAYRETTİN ABİM ÖYLE DEDİ SAKIN SİVASSPORU BIRAKMA DEDİ BANA
Yok abi ben dogru yoldayim,, seni bu yola davet edeyim.. Hayrettin abinmi bi akrabagilinizmi var:P:P
Yok abi ben dogru yoldayim,, seni bu yola davet edeyim.. Hayrettin abinmi bi akrabagilinizmi var:P:P
YOK AMA BİZİM MAHALLEDE OTURUYOR...TANIRIM KENDİSİNİ..BEN BİR ZAMANLAR SENİN YOLDAYIM..HATTA İSTANBULDA OLDUĞUM ZAMAN SİZİN TÜRBEYİ ZİYARET EDİYOM AMA GÖZBEBEĞİM SİVASSPOR!!!
YOK AMA BİZİM MAHALLEDE OTURUYOR...TANIRIM KENDİSİNİ..BEN BİR ZAMANLAR SENİN YOLDAYIM..HATTA İSTANBULDA OLDUĞUM ZAMAN SİZİN TÜRBEYİ ZİYARET EDİYOM AMA GÖZBEBEĞİM SİVASSPOR!!!
vay bende birgün Türkiyeye tasinirsam floryaya tasinacagim,, antrenmanlari hergün gormek icin.. bak sevindim buna,, Sivasin kotulugunu bende istemem tabiki sonucta bende Sivasliyim..
vay bende birgün Türkiyeye tasinirsam floryaya tasinacagim,, antrenmanlari hergün gormek icin.. bak sevindim buna,, Sivasin kotulugunu bende istemem tabiki sonucta bende Sivasliyim..
Ama bir gönülde iki sevda olmaz de mi ???<benim ki <sivasspor......
Ama bir gönülde iki sevda olmaz de mi ???<benim ki <sivasspor......
tabiki olmaz benim gonlumdede sonuna kadar Galatasaray
Arif Coşkun 22.12.2005, 19:57 Ama bir gönülde iki sevda olmaz de mi ???<benim ki <sivasspor......
Evet haklısın aslında Murat. Bende çok zorlandım bu arkadaşım gibi. Garip bir duyguydu. Yıllarca gönül verdiğin,ve sevdiğin bir takımın birgün geldiğinde yenilmeseni istemek,düşünebiliyormusun yenilince hem sevineceksin,hem üzüleceksin iki şeyi aynı anda yaşamak.Bunu tarif etmek bile güç.Ama sonunda birini tercih etmek.
serhat3358 22.12.2005, 20:10 AÇIKÇASI GS NİN HASAN KABZE GİBİ GELECEĞİN ÇOK PARLAK BİR FUTBOLCUYU VERECEĞİNİ SANMIYORUM .TABİ EĞER ALABİLİRSEK BU BİZİM İÇİN SÜPER OLUR.HEM SİVAS LI,HEM SANTIRAFOR,HEMDE YILDIZ ÜÇÜ BİR ARADA YANİ
antalyali_yigido 22.12.2005, 20:17 gerek yok bence hasan kabzeye daha ii oyuncular var gerçi para yok galiba :(
Arif Coşkun 22.12.2005, 20:59 Bu işler Nasrettin Hocanın işine benzeyecek sanırım."parayı veren,düdüğü çalar":)
58selehattin 23.12.2005, 07:37 Hasan Kabze Ha ALLAH derim
murat_1905_58 23.12.2005, 13:56 siz hiç merak etmeyin ben mehmet oflazın yiğeniyim amcama ısrar ederim o alır kimse kafasına takmasın bu işi oldu bilin
siz hiç merak etmeyin ben mehmet oflazın yiğeniyim amcama ısrar ederim o alır kimse kafasına takmasın bu işi oldu bilin
gardaş hazır amcana ısrar etmişken atletıco madridli TORESSİ de aldırsana ...
lütfennnnnnnnn.....
Umarım iyi bir transfer olur............
serhankaburcuk 23.12.2005, 15:24 Mükemmel bir transfer olur...Bizdede çok başarılı olur...İnşallah asparagas bir haber değildir...
siz hiç merak etmeyin ben mehmet oflazın yiğeniyim amcama ısrar ederim o alır kimse kafasına takmasın bu işi oldu bilin
Hasan Kabzeyimi?? Bide Galatasarayli olacaksin,, Hasan Kabzeyi istemeyenide ilk defa duydum..
35gürün58 23.12.2005, 18:05 Musa Kuş veya Hayrettin için Galatasaray'ın Sivasspor'umuza teklif ettiği Volkan takım içerisinde uyumsuzluk yaratabileceği gibi futbol adına herhangi bir katkısı olabileceğini zannetmiyorum. ve kısa vade oyuncusu olarak görüyorum. oysa hayrettin de Musa da uzun yıllar yararlanılabilecek performansı yüksek futbolcular, burada sayın başkanımıza ve sn. bülent Uygun'a oyuna gelmemelerini özellikle rrica ediyorum...Musa ile Hasan Kabze takas edilebilir veya futbolcularımızı gerçek değerininde satılabilirse ve kulübümüz bundan yararlanacaksa tabii ki makul olan budur.. ancak unutmamak gerek ki bu yıl ligde iyi bir performans çizmeye , yani iyi futbolculara ihtiyacımız var. iyi de bir yabancı santrafora gereksinimimiz var...
bu mesajımla buram buram hasret kokan yiğidolarımızın taraftar sitesine de merhaba diyorum....salamlar..saygılar. .
galata saray hasani zor verir
serhankaburcuk 23.12.2005, 18:46 galata saray hasani zor verir
BELKİ SATMAYABİLİR AMA SEZON SONUNA KADAR KİRALIK VEREBİLİR...
BELKİ SATMAYABİLİR AMA SEZON SONUNA KADAR KİRALIK VEREBİLİR...
bosubosuna kiralikta vermeyiz..
gercek58li 24.12.2005, 00:24 bosubosuna kiralikta vermeyiz..
SIZIN OLSUN,YALNIZ GS HAYRETTINI ALMAK ISTIYORSA YANINA BIR OYUNCU DAHA VERMESI GEREKEBILIR!
GS DE FORVET VAR AMA HAYRETTIN GIBI BIR DEFANS YOKTUR!..
Sivas Liseli 24.12.2005, 10:44 İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü, gelmeyen de kendisi bilir ama bu iş biraz rüyayı anımsatıyor...
hersey para demek degildir.. bazi futbolcular paralarini aldilar,, icin rahat olsun eminim bi kac futbolcu disini sikabilir.. sivassporun da bizim kadar kaliteli oyunculari olsaydi bakalim sizinde para konusunda probleminiz oluyormuydu..
Galatasaray daha futbolcularının asgari ücret düzeyindeki maaşlarını weremiyen , bir kulüp...Yani galatasaraydan fubolcu almak çok da zor değil...Galatasarayın Sivasspordan öğrenmesi gereken cok sey war...
bosubosuna kiralikta vermeyiz..
Futbolcular bu arada boşu boşuna kiraya werilmez;
Genç futbolcular kiraya verilir we genelde bir ücret alınmaz(futbolcunun tecrübesinin artması içindir)...
SIZIN OLSUN,YALNIZ GS HAYRETTINI ALMAK ISTIYORSA YANINA BIR OYUNCU DAHA VERMESI GEREKEBILIR!
GS DE FORVET VAR AMA HAYRETTIN GIBI BIR DEFANS YOKTUR!..
bence hayrettin gitmesin gs nin kendine hayrı yok hayrettinemi olacak ama biz onlardan alalım çünkü biz topçuların paralarını öderiz
x_burnley 24.12.2005, 11:28 BİZ İSTERSEK HERKESİ ALIRIZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASSPORLUYUZ NE DERSEK O OLUR O KADARRRRRRRRRR İYİ OLUR HASAN KABZE İYİ BİR OYUNCU GS KULLANMASINI BİLMİYOR HEPSİ BU :D
ReDYiGiDo 24.12.2005, 12:28 Bencede Eğer GS den bir Oyuncu gelecekse Bu HASAN KABZE Olmalı.. Yok volkanmış yok başka biriymiş bunlar hikaye Sivasa Sivasspora Cocukluğunda Sivasın suyunu içmiş birisi olmalı Bu da Hasan KABZE dir.. Alınırsa Mükemmel olur...
yasin_kangal 24.12.2005, 13:36 Daha çok orta sahadan ayağında top tutabilen ve hızlı çıkabilen futbolcuya ihtiyacımız var....
şanlı-sivaslı 24.12.2005, 16:13 gelmesi harika olur çünkü bir yigido ancak bir yigidoile takas yapılır
halil_58_yigido 24.12.2005, 17:48 çok dogru bir seçim hasan gs gelmeden önce ç.dardanelde oynuyordu onu bizim almamız gerekirdi ama geç kalınmış sayılmaz isteriz hasanın sivaspor forması giymesini hayrettin gs giderse mutlak HASAN KABZENİN GELMESİ ŞART
extrasivas 24.12.2005, 19:40 gercekten faydali olabilicek bir oyuncu umarim gelirde sivas icin yeni bir soluk olur
kangal06 24.12.2005, 19:45 HASAN KABZE NİN ÜZERİNE FORVET TANIMIYORUM.EĞER BU TRANSFER YAPILIRSA ÖNÜMÜZE KİMSE ÇIKAMAZ
matador38 28.12.2005, 13:53 valla bizim forumda da hasan kabze ismi çok geçiyo ne buluyorsunuz bu adamda anlamıyorum bence sivasspor andersson u takımda tutup yanına iyi bi forvet alırsa daha başarılı olur balili iyi bi oyuncu ama sürekliliği yok...
alimuharrem58 28.12.2005, 15:41 Hasan Kabzenın gelmesı ıyı olur takımımıza
capkin sivasli 28.12.2005, 15:43 gel hasan gel bize gelde yedek kalma kocum
|