Orijinalini görmek için tıklayınız : YARDIM KAMPANYASINDAN 126 BİN YTL
SivasSpor.Com 21.12.2005, 20:58 Valilik tarafından başlatılan kampanyada toplanan 126 bin YTL`yi Sivasspor’a teslim edildi.
Turkcell Süper Ligi`ne yükselmesinin ardından Sivas Valiliği`nce kırmızı-beyazlı ekibe destek amacıyla yaklaşık 4 ay önce başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Atatürk Kültür Merkezi`nde bir eğlence programı düzenlendi. Programda, Sivas Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi`nde eğitim gören 55 öğrenci ile öğretmenleri tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu ve Pop Müzik Grubu konser verdi. Vali Hasan Canpolat, burada yaptığı konuşmada, Sivasspor`un ligin ilk devresini başarılı bir şekilde tamamladığını belirterek, kırmızı-beyazlı ekibin başarısının ikinci devrede de sürmesini ve ligi en iyi yerde tamamlamasını diledi. Canpolat, Sivasspor`un kentin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu söyledi. Sivasspor`un başarılı olması için herkesin destek vermesi gerektiğinin altını çizdi. Sivasspor yararına düzenlenen bu programda konser veren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine de teşekkür eden Canpolat, kampanya kapsamında toplam 126 bin YTL toplandığını belirterek, Yönetime parayı teslim etti.
Etem-Murat 21.12.2005, 21:03 GÜZEL SANATLAR OKULUNDA OKUYAN VE CALIŞAN HER KESE SİVASSPORA
YARDIMLARINDAN DOLAYI KUTLARIM BU NU ORGANİZE EDENLERİ VE YARDIMDA BULUNANLARI KUTLARIM.
Arif Coşkun 21.12.2005, 21:17 Yardım eden herkese sonsuz teşekkürler.Bunu her alanda görmek isteriz.
1967_Dernek_Ayhan 21.12.2005, 22:06 herkesin emeğine yüreğine sağlık böyle etkinliklerin devam etmesi dileğiyle....
herkesten allah razı olsun taşın altına herkesin elini sokması lazım.
1967_DERNEK_10UR 21.12.2005, 22:38 valimiz sivasspor için çok emek veriyor..yine büyük bir mebla toplanarak sivasspor'a teslim edildi...çok güzel bir dayanışma örneği...
YatodaSin 22.12.2005, 01:05 Insallah devam eder.Sivassporumuz gittikce büyür Insallah.
Valimize ne soylesek az olur....
Tam bir yiğido...
Manevi desteğinin yanısıra her türlü maddi destek içinde organizeleri yapıyor ve hepsinden de alnının akıyla çıkıyor!!!
Evet Sn. Valimize ne kadar teşekür etsek azdır...
SİVASSPOR İÇİN SÖYLEDİLER.
Yaklaşık 2 yıl önce kurulan Sivas Anadolu Güzel Sanatlar lisesi öğrencileri Sivasspor için konser verdi. Valilik tarafından başlatılan “Sivavsspor’a destek kampanyası”na katkıda bulunmak için düzenlenen konsere Vali Dr. Hasan Canpolat ve eşi Nuran Canpolat’la birlikte,Vali yardımcıları Ali Mantı, İlker Haktankaçmaz ve Nurtaç Aslan, Emniyet Müdürü Yahya Bal, Cumhuriyet Başsavcısı Cevat Barutcu, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Agah Dolay, Adalet komisyonu başkanı Taner Ulutürk, Sivasspor yöneticileri Erdal Sarılar, Ekrem Munar, Kemal Yıldızdoğan Uğur Akkuş ve Ömer Sepet ile çok sayıda davetli katıldı.
Konser öncesinde konuşma yapan Okul müdürü Ferhat Doğan, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinde her Sivaslı gibi Sivassporlu olduğunu ve onun içinde ellerinden gelen desteği yaptıklarını söyledi.
Vali Dr. Hasan Canpolat ise Sivas’ı kültür ve spor şehri yapmak için çalıştıklarını belirterek, “Toplumların başarısı,sanatla,kültürle ve sporla ölçülüyor. Sivasspor şehrimizin tanıtımı için çok önemli. Sivasspor’a Anadolu Güzel Sanatlar lisesinin verdiği destek çok önemli ve anlamlı. Bu destek herkese örnek olmalı.Kültür şehri Sivas’a Güzel Sanatlar Lisesi çok yakışıyor” dedi.
Sivasspor’un ligin ilk yarısını başarılı bir şekilde bitirdiğinide ifade eden Canpolat “Sivasspor tesislerindeki eksikler önümüzdeki yıl tamamlanacak. Bunun için sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Daha iyi imkanlara sahip olan bir Sivasspor’un ileride daha başarılı olacağına inanıyorum”d edi.
Konserden elde edilen 6 milyarlık gelir ile kampanya çerçevesinde toplanan 126 milyarlık çek Vali Canpolat tarafından Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal’a teslim edildi. Basın sözcüsü Fikret Ünsal’da başta Vali Hasan Canpolat olmak üzere, takıma destek olan herkese teşekkür ederek, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini Galatasaray maçında misafir edeceklerinide söyledi.
CÜSSKB-Aynur 22.12.2005, 07:29 Geçen yıl şampiyon olduğumuz zaman, Hükümet Meydanından Stadyuma kadar yapılan yürüyüşte, Sayın Valimiz; ''Sivas Yürümeye Başladı ''
demişti. Sivas ı Yürüten herkese teşekkürler.
valimiz sivasspor için çok emek veriyor..yine büyük bir mebla toplanarak sivasspor'a teslim edildi...çok güzel bir dayanışma örneği...
SAG OLSUN VAR OLSUN SAYIN VALIMİZ
SAYIN VALİ CANPOLAT GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYOR...
TEŞEKKÜRLER SAYIN VALİ........
Öncelikle Sayın Valimize çok çok teşekkür ediyoruz.Sayın Valimizin SİVASSPOR için yaptığı bu organizasyon ne ilkti eminim nede son olacak,kendisine teşekkür ediyor,yardım elinin SİVASSPOR üzerinden hiç eksilmemesini temenni ediyoruz.
Ayrıca bu kampanya çerçevesinde SİVASSPORa destek amaçlı katkıda bulunan herkesede şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Etem-Murat 22.12.2005, 09:29 SAYIN SİVAS VALİSİNE COK TEŞEKKÜRLER
YAPTIĞI VE YAPACAĞI HİZMETLER DEN DOLAYI
Helal olsun Valimize her zaman Sivassporumuzun arkasındA!!!!!Bizde onun en büyük Destekçileriyiz...Tebrikler Hasan CAnpolat!!!
1967_DERNEK_MUSTAFA 22.12.2005, 17:57 Sayın valimiz sivasa geldiği günden itibaren sivasspor için elinden geleni yapıyo vede yapmayada devam edecek sayın valimize sivasa ve sivasspora göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekküe ediyorum
Kaptan-58 22.12.2005, 17:58 hep birlikte elele sivasspor zirveye
yardımda bulunan herkezi kutluyorum...
serhankaburcuk 23.12.2005, 18:56 Yardım eden herkesten Allah razı olsun çok güzel bir dayanışma örneği bu....
x_burnley 30.12.2005, 19:23 Sivas Valisi Hasan Canpolat “ Sivasspor için el ele” dedi.
Sivasspor'a destek amacıyla Sivas Valiliği'nce başlatılan kampanyada toplanan 126 bin YTL'yi Vali Hasan Canpolat, kırmızı-beyazlı ekibin basın sözcüsü Fikret Ünsal'a teslim etti.
Sivasspor'un Turkcell Süper Ligi'ne yükselmesinin ardından Sivas Valiliği'nce kırmızı-beyazlı ekibe destek amacıyla yaklaşık 4 ay önce başlatılan yardım kampanyası kapsamında, Atatürk Kültür Merkezi'nde bir eğlence programı düzenlendi.
Programda, Sivas Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitim gören 55öğrenci ile öğretmenleri tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu ve Pop Müzik Grubu konser verdi.
Programa eşi Nuran Canpolat ile katılan Vali Hasan Canpolat, yaptığı konuşmada, Sivasspor'un ligin ilk devresini başarılı bir şekilde tamamladığını belirterek, kırmızı-beyazlı ekibin başarısının ikinci devrede de sürmesini ve ligi en iyi yerde tamamlamasını diledi.
Toplumların başarısının kültürle, sanatla, sporla ölçüldüğünü ifade eden Canpolat, Sivasspor'un kentin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu söyledi.
Sivasspor'un başarılı olması için herkesin destek vermesi gerektiğinin altını çizen Canpolat, ''Başarılı olmak istiyorsak, sürekli gayret göstermeli, sürekli mücadele etmeliyiz. Sivas Valiliği olarak başlattığımız bu kampanya bir sezona özgü bir kampanya değil. İnşallah bu destekler artarak devam eder'' diye konuştu.
SİVASSPOR'A 126 BİN YTL
Sivasspor yararına düzenlenen bu programda konser veren Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine de teşekkür eden Canpolat, kampanya kapsamında toplam 126 bin YTL toplandığını belirterek, sembolik olarak 126 bin YTL tutarındaki çeki Sivasspor'un basın sözcüsü Fikret Ünsal'a teslim etti.
Ünsal, Vali Canpolat ile destek veren herkese teşekkür ederek, ''Bu destekler devam ettiği sürece, Sivasspor'un 3 yıl sonra şampiyon olacağına inanıyorum'' dedi.
Ünsal, programa verdikleri konser ile renk katan ve davetlilere eğlenceli anlar yaşatan Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini ligin ikinci yarısındaki Sivasspor-Galatasaray maçına davet etti.
Programa Sivas Vali Yardımcıları Ali Mantı ve Nurtaç Arslan, Belediye Başkanı Sami Aydın , Emniyet Müdürü Yahya Bal, Cumhuriyet Başsavcısı Cevat Barutçu, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Agah Dolay, Adalet Komisyonu Başkanı Taner Ulutürk, Sivassporlu yöneticiler Erdal Sarılar, Ekrem Munar, Kemal Yıldızdağ, Uğur Akkuş ve Ömer Sepet ile çok sayıda davetli katıldı.
x_burnley 30.12.2005, 19:48 Sivas Valisi Hasan Canpolat'a bizde sivasspor.com olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz devamını bekliyoruz sivasspor için herşey çok güzel ve yolunda gidiyor
Arif Coşkun 30.12.2005, 19:56 Sayın Valimiz; Hasan Canpolat'a çok teşşekkür ediyoruz,göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı.
ReDYiGiDo 30.12.2005, 20:31 Bu tür kampanyalar cok güzel Fakat yetersiz büyük Bir Sivasspor için Bence Daha Büyük Organizasyonlar yapılmalı..
Sampiyom 30.12.2005, 20:44 bizim halkimiz cok guzel yardimlasan bir halk ve ekibine destegini esirgemeyen bir halk butun sivaslilara tskler bu kadar yardim etikleri icin
Sampiyom 30.12.2005, 20:48 dogru bencede daha buyuk kanpanya olmasi lazim
|
|