buzancar
24.11.2004, 19:41
Sivas'tan Gayrı Her Yer Gurbettir...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Gurbet buzancar 24.11.2004, 19:41 Sivas'tan Gayrı Her Yer Gurbettir... RüStü ElmaS 24.11.2004, 22:04 Haklisin Gardasim haklisin. Ama birde Türkiye disinda oldumu, bu baska gurbet oluyor. Yani Türkiyenin bir kösesinde yasamaya benzemiyor. Her tarafta yabancisin. Avrupada adam seni şöyle bir süzüyor, sonra ( icinden :evil: yine bir siyah kafali) diyor. Tabiiki bunu herzaman belli etmiyor, ama icinden gecenleri sen gel ona sor. :@ Bu mesele sade benim degil, Türkiye disinda yasayan her türk icin gecerlidir. Bunu cok iyi biliyoruz ama ne edersin :cry: Yani sen yine Türkiyede olduguna sükret gardasim. ::P Anonymous 25.11.2004, 11:02 Elbette öyle, dediğin doğru, çok şükür biz yurtiçindeyiz. Ama Sivas dışında olmak yinede zor.Allah gurbetteki herkese yardımcı olsun. dragon_58 25.11.2004, 12:05 Elbette öyle, dediğin doğru, çok şükür biz yurtiçindeyiz. Ama Sivas dışında olmak yinede zor.Allah gurbetteki herkese yardımcı olsun. haklısınız gardaşlar bende istanbuldayım ama sivasa ne kadar u zaktayım şimdi orda olup bütün maçlara gitmek wardı inşşallah bir gün 4 eylül stadında bir maç seyredeceğim dragon_58 8) MADTURK 29.11.2004, 22:10 BEN suana inaniyorumki birlik ve beraberlik oldugu suretce gurbet olmaz onun icin elimden geldigi kadariyla birlik ve beraber olalim iste o zaman gurbeti yasamayiz arkadaslar :roll: Anonymous 01.12.2004, 14:41 ekmek parasi netcen. SivasLiM17 07.12.2004, 16:39 Valla dogru söylüyorsunuZ,, Sivasdan ayri yasamak oldukca zor geliyor insana.. :( .. yani sonucta gördügümüz senede sadece 1 ay.. ama yinede ayrilinca insan cok kötü oluyor.. (kendi adima konusuyorum..) Insallah birgün temelli memlekette yasamak nasip olur.. (amiiiN) :wink: |