Orijinalini görmek için tıklayınız : PETKOVİÇ TAHKİM'DEN DÖNDÜ
SivasSpor.Com 23.12.2005, 22:12 Sivasspor Yönetim Kurulu Petkoviç’in cezasının indirilmesi için Tahkim’e başvururken bu başvurusundan sonuç alamadı.
Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Sivasspor Yönetiminin Petkoviç için itirazını dikkate almadı. 4 Aralık’ta deplasmanında oynanan Kayserispor - Sivasspor maçında rakibine yönelik yaptığı hareket sonucu kırmızı kart gören Michael Petkovic`e, 4 maç ceza verilmişti. Sivasspor Yönetim Kurulu kalecileri Petkoviç’e verilen 4 maç oynamama cezasını ağır bularak Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’na başvurdu. Tahkim Kurulu dün yaptığı toplantı ile Sivasspor’un itirazını değerlendirmeye bile almadan reddetti. Tahkim Kurulu, kart sonrası Petkoviç’in hakeme küfür ettiği için bu cezayı aldığını cezanın düşmeyeceğini duyurdu.
NEDİYELİİİM ARTIK BU FEDARASYONA BU TAHKİME
BUNLAR ER GEC ANADOLUNUN GÜCÜNÜ VE SİVASIN BU ARENADA VAR
OLDUĞUNU ER GEC ANLAYACAKLAR O MASAYA BİRGÜN BİZDE YUMRUĞUMUZU
VURACAĞIZ ARKADAŞLAR MERAK ETMEYİN 4 MAC CEZA BİZİ YILDIRAMAZ
SİVASSPOR DEYILDE FB,GS,BJK OLSAYDI BU CEZA BU KADAR OLMAZDI.
Etem-Murat 23.12.2005, 22:17 BİZ LOBİDE ZAYIFIZ GALİBA KONYA PARAYA CEVRİLİYOR
BİZ İKİSİNDEDE BAŞARI SAĞLIYAMIYOZ BU NE ADALAT BE
ADALETİN KURUSUN TAKİM KURULU
aslında tahkime bile gitmeye gerek yok...tff ve kurumlarının niyetleri belli değişmez....
SALİİH ABİİ (TUZ KOKMUŞ ARTIK ) ANLIYORMUSUN NELERİN DÖNDÜĞÜNÜ
1967_DERNEK_10UR 23.12.2005, 22:50 fenerasyonlu semih'in 3 maç cezası kalkıyorda bizim petkonun cezasında niye indirim olmuyor..biz başka ülkenin takımımıyız:rolleyes:
alimuharrem58 23.12.2005, 22:50 BIR ŞEY DEMİYORUM
1967_DERNEK_MUSTAFA 23.12.2005, 22:57 ne diyeyim ALLAHINDAN BULSUNLAR ŞUNUDA SÖYLEYEYİM KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN GELİR HESAP BİZE DÖNER
gercek58li 23.12.2005, 23:01 fenerasyonlu semih'in 3 maç cezası kalkıyorda bizim petkonun cezasında niye indirim olmuyor..biz başka ülkenin takımımıyız:rolleyes:
Insallah biz ele alacagiz oralari zamani gelince,fakat sahtekarlik degil,hakliya hakkini teslim etmek icin!..
fenerasyonlu semih'in 3 maç cezası kalkıyorda bizim petkonun cezasında niye indirim olmuyor..biz başka ülkenin takımımıyız:rolleyes:
Onur abi semih fenerli ,petkoviç fenerbahçeli 0lsaydı o harekete hakem sarı kart bile wermezdi...:rolleyes:
serhankaburcuk 24.12.2005, 09:06 Olan Oldu FENErasyon Yine Kendine Yakışacak Bi Şekilde Davrandı...
Etem-Murat 24.12.2005, 09:14 Insallah biz ele alacagiz oralari zamani gelince,fakat sahtekarlik degil,hakliya hakkini teslim etmek icin!..
inşallah gercek 58 federosyona bir girsek bak neler değişir değilmi
Petko'nun cezasında indirim yok, Semih'in cezası iptal ? ? ?
Konya'nın saha kapama cezasını paraya çevir, Sivasın sahasını kapat.
Bu adamların kanlarından şüphe etmeye başladım...
BekirBayrak 24.12.2005, 09:34 dıyecek bır sey bulamıyorum
ALLAH bu federasyonun cezasını versın
derya.erol 24.12.2005, 13:51 Ben fanatik bi fenerbahçeli olarak sivassporu çok seviyorum ve her zamanda destekliyorum... nasıl semihin cezası indiriliyosa petkovicinde cezasının inmemesi için bi sebep yok. Ama anlaşılan bu kural sadece 4 büyüklerde oynayan futbolcular için geçerli.. Ama adalet yerini bulucak... Genç FBli :rolleyes:
serhankaburcuk 24.12.2005, 16:54 Bu federasyonun Allah belasını versin...Fenerbahçeye uşaklıktan başka bir iş yaptıkları yok...
serhankaburcuk 24.12.2005, 16:55 Ben fanatik bi fenerbahçeli olarak sivassporu çok seviyorum ve her zamanda destekliyorum... nasıl semihin cezası indiriliyosa petkovicinde cezasının inmemesi için bi sebep yok. Ama anlaşılan bu kural sadece 4 büyüklerde oynayan futbolcular için geçerli.. Ama adalet yerini bulucak... Genç FBli :rolleyes:
Senin gibi Fenerbahçelilere can kurban ....Valla çok haklısın inşallah adalet yerini bulur...Yoksa Türk futbolu çok geriye gidiyor gitmeyede devam eder....
Türk Futbolunda bişeylerin döndüğü çok açık....Sivassporu istemeyen çevreler war...Sİvas'ın Hakkını sonuna kadar savunmaya çalışacağız..Ama bizim savunmamızda bi yere kadar...Konuyu daha büyük mercilere taşımamız lazım...Ama
Sivas'ın ve Sivassporun hakkının yenmeyeceği tek yer Ahiret olacak bu gidişle..
serhankaburcuk 24.12.2005, 17:06 Türk Futbolunda bişeylerin döndüğü çok açık....Sivassporu istemeyen çevreler war...Sİvas'ın Hakkını sonuna kadar savunmaya çalışacağız..Ama bizim savunmamızda bi yere kadar...Konuyu daha büyük mercilere taşımamız lazım...Ama
Sivas'ın ve Sivassporun hakkının yenmeyeceği tek yer Ahiret olacak bu gidişle..
Tabiki Allaha havale edeceğiz ama bizimde üst düzeyde bürokrat ve siyasetçilerimiz var...Onlarında bu işlere el atması gerekir....Bakanımız var...
Tabiki Allaha havale edeceğiz ama bizimde üst düzeyde bürokrat ve siyasetçilerimiz var...Onlarında bu işlere el atması gerekir....Bakanımız var...
Walla her zaman gariban duruma biz düşüyoz bu benim zoruma gidiyor...Sivasta ta bişeyler yapmak lazım...Bakanımızda bişeyler yapar umarım...
serhankaburcuk 24.12.2005, 17:11 Walla her zaman gariban duruma biz düşüyoz bu benim zoruma gidiyor...Sivasta ta bişeyler yapmak lazım...Bakanımızda bişeyler yapar umarım...
Hatırlarsan geçen sezon biz Manisada 2-1 galiptik...Ve stada ikinci yarı Bülent Arınç geldi ve hakem 2.yarı nasıl döndü ve puanımızı son dakika penaltısı ile gaspettiydi...Bakanımızın acilen el atması lazım...
Hatırlarsan geçen sezon biz Manisada 2-1 galiptik...Ve stada ikinci yarı Bülent Arınç geldi ve hakem 2.yarı nasıl döndü ve puanımızı son dakika penaltısı ile gaspettiydi...Bakanımızın acilen el atması lazım...
Sivasspor Şikeci diyolardı...Her maçı bileğimizin hakkıyla aldık ve buralara alnımızın teiyle geldik..kimseye yedirecek hakkımız yok....Sİvasa Kazık atmaya çalışan kim olursa olsun o kazığı bi tarafına yer ....
extrasivas 24.12.2005, 19:42 keske bizde fener gibi duzambazci olsaydik demek geliyo icimden o zaman bu haksizliklara bir dur derdik ama oyle olcagimiza 3 ligde olmayi tercih ederim
Petko'nun cezasında indirim yok, Semih'in cezası iptal ? ? ?
Konya'nın saha kapama cezasını paraya çevir, Sivasın sahasını kapat.
Bu adamların kanlarından şüphe etmeye başladım...
Federasyon elinden geleni ardına koymamış...:mad:
Walla her zaman gariban duruma biz düşüyoz bu benim zoruma gidiyor...Sivasta ta bişeyler yapmak lazım...Bakanımızda bişeyler yapar umarım...
Abi gercekten haklısın , hep mülayim hep insancıl olmuyo...
bu federasyonun yaptigi türkiyeyi her gecen gün geriye götürüyor su cok büyük bi olay federasyon ve hakemler türkiye liginde acik acik destekliyorlar fener türkiye liginde basarili oluyor avrupaya gidiyor ve avrupada da maclari alamadigi icin böyle kaliyor ayriyeten avrupada basarisiz olmasinin bir nedenide türkiyede basarili oldugunu zannediyor ama bu basari fenerbahcenin degil federasyon ve hakemlerin basarisi aslinda aciyorum bu sahislara
serhankaburcuk 25.12.2005, 15:11 Sivasın Sivastan başka dostu yok....
alimuharrem58 25.12.2005, 18:01 Sivasın Sivastan başka dostu yok....
HAKLISIN SERHAN ABI BIZIM BIZDEN BASKA DOSTUMUZ YOK GORDUK
yazık oldu petkova ona ihtiyacımız vardı ama 4 hafta yok:(
1967 dernek serkan20 26.12.2005, 14:22 fenerasyonlu semih'in 3 maç cezası kalkıyorda bizim petkonun cezasında niye indirim olmuyor..biz başka ülkenin takımımıyız:rolleyes:
onur gardaş sana aynen katılıyorum
bizi çekemiyorlar.
58tamer58 26.12.2005, 19:16 tahkimin adil olma gibi bir misyonu kalmadı artık. Tahkim büyük takımların yardakcısı olmustur.
Siz tahkim kurulu yetkilileri;işinize gelen takımların cezasını tamamen kaldırın,çıkarınız olmayan takımları ezin,sonrada ağlayın ki Türk futbolu hiç iyi gitmiyor diye,korkuyorum ki sizin bedavadan ekmek kazandığınız bu kurumun barındığı Türkiye ligi denen birşey kalmayacak.Ya buna bir DUR diyen çıkacak yada hakikaten Türkiye ligi kollanan takımlar arasında köşe kapmaca tarzında dönüp devam edecek.Biz demiyoruz ki Petkoviç suçsuzdur cezasını tamamen kaldırın ama başkasına tanıdığınız toleranstanda bizleri mahrum etme hakkınız yok!
SİVASSPOR buralara sadece futbolla değil milyonlarca SİVASlının dualarıyla geldi o yüzden birimizin bedduası tutmassa birimizin ki tutar.Sizleri Allaha havale ediyorum,Allah sizleri ıslah etsin....
FENERBAHÇELİ SEMİH İN VE BEŞİKTAŞLI AİLTON UN CEZASI İNİYOR
SİVASSPORLU PETKOVİÇİN CEZASI İNMİYOR
RESMEN ÇİFTE STANDART..
PFDK VE TAHKİM KURULUNUN ACİLEN DEĞİŞMESİ LAZIM
ÇÜNKÜ TARAFSIZ DEĞİLLER VE GÜÇLERİ ANADOLU TAKIMLARINA YETİYOR.....
|