Orijinalini görmek için tıklayınız : AKIN YOZGAT YOLCUSU

SivasSpor.Com
23.12.2005, 22:29
Sivasspor kalecisi Akın Vardar, 2.lig A kategorisi takımlarından Yozgatspor’la masaya oturdu.

Bu sezon Sivasspor’da fazla forma şansı bulamayan Akın Vardar, Sivas’da başarılı kaleciliğinin yanısıra, kişiliğiylede Yiğidoların sevgilisi olmuştu.
Başarılı kaleci Akın’ın Yozgatspor’lu yöneticilerle büyük oranda anlaştığı ve 1 Ocak’tan sonra Yozgatspor’a imza atacağı belirtildi.

Bln-Fatih58
23.12.2005, 22:31
ne diyelim artik yeni takiminda basrilar dilerim!
Basarili bir Kaleciydi

Etem-Murat
23.12.2005, 22:33
Sivasspor kalecisi Akın Vardar, 2.lig A kategorisi takımlarından Yozgatspor’la masaya oturdu.

Bu sezon Sivasspor’da fazla forma şansı bulamayan Akın Vardar, Sivas’da başarılı kaleciliğinin yanısıra, kişiliğiylede Yiğidoların sevgilisi olmuştu.
Başarılı kaleci Akın’ın Yozgatspor’lu yöneticilerle büyük oranda anlaştığı ve 1 Ocak’tan sonra Yozgatspor’a imza atacağı belirtildi.
GÜLE GÜLE AKIN ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN

puar
23.12.2005, 22:34
evet bende duydum bu haberi....yozgatın durumuda iyi değil kaleci sıkıntısı çekiyor...akın açısından da daha iyi olur...akın sivassporda görevini laiki ile yapmıştır.

5841
23.12.2005, 22:35
GÜLE GÜLE GİTSİN UMARIM BAŞARILI OLUR

1967_DERNEK_10UR
23.12.2005, 22:45
akın karakter olarakta futbol olarakta harika bir insan..yeni takımında başarılar dilerim..

alimuharrem58
23.12.2005, 22:47
akına yeni takımında basarılar

gercek58li
24.12.2005, 00:14
AKIN,IYI KALECI
YOZGATTA BASARILAR DILERIM.AYRICA KOMSUMUZ OLAN YOZGATIN ALT SIRALARDAN KURTULMASINA FAYDALI OLUR INSALLAH!

MERİÇ
24.12.2005, 08:43
Akına yozgatsporda başarılar dilerim....geçen seneki bursa maçında yaptığı kurtarışlar harikaydı...

serhankaburcuk
24.12.2005, 09:09
Akın a Yeni Takımında Başarılar Dilerim...Ordada Güzel Şeyler Yapacağına İnanıyorum...

Etem-Murat
24.12.2005, 09:13
akın karakter olarakta futbol olarakta harika bir insan..yeni takımında başarılar dilerim..
katılıyorum onurcuğum bu işten ekmek yiyen tüm sporcular yedek kalarak değil oynayacağı takımlara ğitmesinde yarar var gittiği yerde başarılar dilerim

yasin_kangal
24.12.2005, 13:38
AKIN KARDEŞİMİN YOZGAT SPORDA İYİ BİR FERFORMANS SERGİLEYECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUFM HAYIRLI OLSUN

ElbeyLi58
24.12.2005, 13:41
yozgatspora hayirli olsun
artik yozgat 1.lige cikar
Akinada basarilar

mahmutarslan
24.12.2005, 16:21
akın çok başarılı bir kaleci..bu futbolcunun gittiği her takımda başarılı olmasını dilerim..

serhankaburcuk
24.12.2005, 16:37
Aslında Akının gönderilmeside çok hatalı bir davranış...Bir profesyonel takımda enaz 3 kaleci olması lazım...Ve bence bu sezon Sivasspor kulübünün en zengin yeri kalesiydi...3 Tane formde kalecisi vardı...Aslında Akın gitmek istiyor ama ben gitmemesi taraftarıyım..Çok karakterli ve güzel ahlaklı bir insan aynı zamanda...Ama gidersede gittiği yerde başarılı olacağına inanıyorum....

mahmutarslan
24.12.2005, 18:07
ben aslında gitmesi taraftarı değilim..ama ne yaparsınki kulüp bizim malımız değil.gitmesinde akın için hayır vardır..çünkü çok başarılı bir eldiven.onun için hayırlı olacağına ve süper lige daha iyi bi pozisyonda geleceği kanaatindeyim..ayrıca 3. kaleci olarak genç kardeşlerimiz olmalı.ve bu konuda sivasın altyapısındanda ii eldivenler çıkar diyorum.altyapıya yatırım yapılırsa ,kulübün ekonomik durumuna daha çok katkısı olur derim

allaha emanet olun..

1967_DERNEK_MUSTAFA
24.12.2005, 18:30
AKIN VARDAR SİVASSPORA geldiği günden itibaren çok şeyler başarmıştır sivasspor için engüzel yaptığı bir güzellik varki kolay kolay hiç bir baba yiğit yapamaz ikinci ligte oynadığımız elazığ sivasspor karşılaşmasında n bir gün önce akının küçük çocuğu ALLAHINrahmetine kavuşmuştu ama akın maçı düşünerekten hiç bir futbolcu arkadaşına bildirmemişti sadece mehmet şahan hoca biliyordu ve akın o gün sivasspor elazığ karşılaşmasında kaleyi korudu ve maçı 1 0 almıştık sonradan bütün futbolcular bu olyı duyunca çok üzüldüler ve çok duygulandılar nedeiyeyim akınsana ALLAH işini gücünü rast getirsin en güzel konumlarda büyük takımlarda oynarsın ALLAH yolunu açık etsin tekrardanda başın sağ olsun saygılarımla seni seviyoruz1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

1967_DERNEK_MUSTAFA
24.12.2005, 18:31
AKIN VARDAR SİVASSPORA geldiği günden itibaren çok şeyler başarmıştır sivasspor için engüzel yaptığı bir güzellik varki kolay kolay hiç bir baba yiğit yapamaz ikinci ligte oynadığımız elazığ sivasspor karşılaşmasında n bir gün önce akının küçük çocuğu ALLAHINrahmetine kavuşmuştu ama akın maçı düşünerekten hiç bir futbolcu arkadaşına bildirmemişti sadece mehmet şahan hoca biliyordu ve akın o gün sivasspor elazığ karşılaşmasında kaleyi korudu ve maçı 1 0 almıştık sonradan bütün futbolcular bu olyı duyunca çok üzüldüler ve çok duygulandılar nedeiyeyim akınsana ALLAH işini gücünü rast getirsin en güzel konumlarda büyük takımlarda oynarsın ALLAH yolunu açık etsin tekrardanda başın sağ olsun saygılarımla seni seviyoruz1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ

DJMuRaT
24.12.2005, 18:33

aBİ aKIN'IN KARAKTERİ ORTADAYDI..BİZLERLEDE DİYALOĞU ÇOK İYİDİ...İNŞ. BİZİ VE SİVASI UNUTMAZ....BAŞARILAR AKIN.......

extrasivas
24.12.2005, 19:38
ins. Allah hakinda hayirlisini nasib eder

sVs
24.12.2005, 21:24
abi neden gönderilir ki haberlerde oğuzun alınacağı yazılıyo oğuzdan yüz kat daha karekterli en azından anadolu çocuğu istanbul çocuğu değil hemde çok kalite kaleci neden ama neden

MAVİ_BERE
24.12.2005, 21:49
HERSEYİN HAYIRLISI OLSUN

serhankaburcuk
25.12.2005, 15:10

Akın karakterinde ve kaliteli bir kaleci Sivasa zor gelir...Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz...Allah yolunu ve bahtını açık etsin...

DJMuRaT
25.12.2005, 16:34
Aslında Akının gönderilmeside çok hatalı bir davranış...Bir profesyonel takımda enaz 3 kaleci olması lazım...Ve bence bu sezon Sivasspor kulübünün en zengin yeri kalesiydi...3 Tane formde kalecisi vardı...Aslında Akın gitmek istiyor ama ben gitmemesi taraftarıyım..Çok karakterli ve güzel ahlaklı bir insan aynı zamanda...Ama gidersede gittiği yerde başarılı olacağına inanıyorum....

Abi adam sonuçta evine ekmek götürüyo..Bence en iyisini yapmış oynayabileceği ve para kazanabileceği bi takıma gitmiş..Bizde Başarılar dilemek ve bugüne kadar yaptıklarından ötürü teşşekkür etmek düşer...

1967 dernek serkan20
26.12.2005, 14:12
akın kardeşimize yeni takımında başarılar kendisi için hayırlı olur inşallah

Dağcı
26.12.2005, 14:17
Yolu açık olsun, İnşaallah başarılı olur. İyi bir insan, iyi bir futbolcu.

sivasli_tufan
26.12.2005, 15:14
cok üzüldüm gitmesini cok iyi bir kaleciydi
allah yolunu acik etsin

CÜSSKB-Aynur
26.12.2005, 15:22
Akın ın yeni klübünde de çok başarılı olacağına inanıyorum.
Allah hayırlı uğurlu etsin.

serhankaburcuk
26.12.2005, 15:29
Abi adam sonuçta evine ekmek götürüyo..Bence en iyisini yapmış oynayabileceği ve para kazanabileceği bi takıma gitmiş..Bizde Başarılar dilemek ve bugüne kadar yaptıklarından ötürü teşşekkür etmek düşer...

Geçen gün Kalecimiz Akın ve futbolcularımızdan Yusuf Peken ile görüştüm...İkinci yarı 2.Lig A kategorsinde Şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmek istedikleriniz söylediler...Neden gitmek istediklerini söyleyince kadroda yer bulamadıklarını dolayısıyla primlerden yararlanamadıklarını evlerini geçindirdiklerini söylediler...Bende kendilerine hak verdim...İkiside çok kaliteli insanlar inşallah onlar için hayırlısı olur...

58 memo
26.12.2005, 19:48
AKIN BENCE ÇOK İYİ KALECİ ŞAMPİYON KADROMUZDA DA VARDI.
AÇIKCASI GİTMESİNİ İSTEMEZDİM
AMA KULÜBÜMÜZ YOZGAT SPOR A VERMİŞ,
YENİ TAKIMINDA BAŞARILAR DİLERİM AKIN A..

Serd@r
27.12.2005, 03:29
Kendisine yeni takımında başarılar diliyoruz umarım bu kişiliğini hiçbir zaman kaybetmez.Allah yolunu açık etsin Akın VARDAR!