Orijinalini görmek için tıklayınız : Oflaz: "Hedefimiz ilk 5.."

OĞUZ
24.12.2005, 15:20
Sivasspor'un İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, "İkinci yarıda futbolseverlere daha pozitif futbol oynayan bir Sivasspor izlettirerek, ligi ilk 5 içinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi..Oflaz, Sivasspor'un sezona iyi bir başlangıç yaptığını, iyi bir hava yakaladığını belirterek, devreyi hedefledikleri puanda tamamladıklarını söyledi.

İkinci yarıda da bu performansı sürdüreceklerini anlatan Oflaz, şunları kaydetti:

''Futbolda nasıl başlarsanız öyle gidiyor. İkinci yarıda futbolseverlere daha pozitif futbol oynayan bir Sivasspor izlettirerek, ligi ilk 5 içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Takımımızdaki eksik mevkilere gerekli takviyeleri yaparak, ikinci yarı belirlediğimiz hedefe ulaşmaya çalışacağız. Bu kapsamda hem futbolcu arayışı, hem de kaynak arayışı içindeyiz. Futbolcularımızın ödemelerini aksatmadan, günü gününe ödedik. Bu açıdan örnek olacak bir kulübüz.''

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

İkinci devre öncesinde transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirten Oflaz, İstanbulsporlu Cem Can'ın ardından Diyarbakırspor'da forma giyen kaleci Oğuz ve Vestel Manisasporlu Ahmet Kolcu ile prensipte anlaştıklarını, ayrıca Elazığsporlu Muharrem ile de görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Brezilyalı orta saha oyuncusu Dennis'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından 1 yabancı kontenjanları olduğunu ifade eden Oflaz, Brezilyalı golcüleri Anderson'un yanına onun ayarında, kaliteli bir yabancı forvet transfer etmeyi planladıklarını belirtti.

Genç savunma oyuncuları Hayrettin Yerlikaya'nın büyük kulüplerin transfer listesinde olduğunu anlatan Oflaz, Hayrettin'i kulübün menfaatleri doğrultusunda büyük kulüplere verebileceklerini söyledi.

-SİVASSPOR SİVAS'IN EN BÜYÜK MARKASI-

Sivasspor'un kentin tanıtımı açısından çok önemli olduğuna da dikkat çeken Oflaz, ''Sivasspor Sivas'ın en büyük markasıdır. İnşallah ligi üst sıralarda tamamlarız ve gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele ederiz'' dedi.

Kulüp olarak tesisleşme ve altyapı çalışmalarına da önem verdiklerini ifade eden Oflaz, Sivasspor'un gelecekte bölgenin en güçlü takımlarından birisi olacağına inandığını belirterek, ''Sivasspor Anadolu'nun parlayan yıldızı olacak'' diye konuştu.

OĞUZ
24.12.2005, 15:21
hayırlısı olurr.

Etem-Murat
24.12.2005, 15:54
oflaz diyorsa ben inanmam

Arif Coşkun
24.12.2005, 16:06

Neden etem hem of hemde laz olduğu içinmi:) oflaz

Etem-Murat
24.12.2005, 16:09
Neden etem hem of hemde laz olduğu içinmi:) oflaz
hayır arif ben bir darbe yedim de ondan

drummer
24.12.2005, 16:43
hayır arif ben bir darbe yedim de ondan
bunlara ne olduysa allah birdenbire yürü ya kulum dedi.
arı sitesinde küçük bir ayakkabıcı dükkanları vardı.
allah daha çok versin.
sana ne kazığı attı etem.

serhankaburcuk
24.12.2005, 16:51
2.yarı gerekli mevkilere gerekli futbolcular alınırsa gerçektende sezonu ilk 5 in içinde tamamlarız...

DJMuRaT
24.12.2005, 17:04
2.yarı gerekli mevkilere gerekli futbolcular alınırsa gerçektende sezonu ilk 5 in içinde tamamlarız...

Ama bu Federasyon ve bu hakemlerle biraz zor!!!!Hakkımız yeniyor!!!!

serhankaburcuk
24.12.2005, 17:08
Ama bu Federasyon ve bu hakemlerle biraz zor!!!!Hakkımız yeniyor!!!!

Başkanın ve bakanımızın yumruklarını masaya vurma vakti geldide geçiyor bile...

veysel
24.12.2005, 17:11
ABI OFLAZ NEYKI

casus84
24.12.2005, 17:13
İLK 7'NİN İÇİNDE BİTİRİRSEKDE İYİDİR.LİGİMİZ ARTIK ZORLAŞTI.TAKVİYELERLEDE ZATEN HEDEFE İYİ YAKLAŞIRIZ.ZATEN ŞUAN 6.'YIZ

alimuharrem58
24.12.2005, 19:23
hedef ilk 7 olmalı bence

ReDYiGiDo
24.12.2005, 19:29
Valla ilk 5 çok güzel Hedef. Ben takımımızda bu gücün olduğunu biliyorum Bunada inanıyorum. Avrupa kupalarında mücadele ettiğimizi düşünüyorumda tüylerim diken diken oluyor İnşallah Hedeflerimize bir bir ulaşacağız Vede Daha da ilerilere gideceğiz. Bizde bu güç ve potansiyel var Neden olmasın..

Etem-Murat
24.12.2005, 19:50
bunlara ne olduysa allah birdenbire yürü ya kulum dedi.
arı sitesinde küçük bir ayakkabıcı dükkanları vardı.
allah daha çok versin.
sana ne kazığı attı etem.
KARDAŞ BİR TANE BUZDOLABI ALDIM ADA ARIZALI CIKTI GİTTİM BUNU DEĞİŞELİM DEDİM O PARCA İSTEYELİM DEDİ BENDE KABUL ETMEDİM YENİ MALIN NE PARCASI TAKALIM DEMİ DEĞİŞMEDİ BENDE TÜKETİÇİLER ŞİKAT ETTİM DAHA SONRA

extrasivas
24.12.2005, 19:50
ilk 5 kucuk bir hedef bence

GuNaY
24.12.2005, 19:53
Açıkcası 4 takımın avrupaya gideceğini düşünürsek 5. olmak beni üzer...
6. olsak daha iyi 5.'likten...
tabiki uefa olması herşeyden güzel olur...