Orijinalini görmek için tıklayınız : O ARTIK BURSASPOR'LU

SivasSpor.Com
26.12.2005, 18:53
İkinci Lig A Kategorisi`nin lideri Bursaspor, Sivasspor`un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan`ı, sezon sonuna kadar kiraladı..

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyel Tesisleri`ndeki imza töreninde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ertuğrul Arslan, Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bursaspor`un hedefinin 2. Lig (A) Kategorisi şampiyonluğu olduğunu dile getiren Ertuğrul Arslan, ``Beni Bursaspor`a kazandırdıkları için başkan Levent Kızıl ve teknik direktör Raşit Çetiner`e teşekkür ederim. Buraya faydalı olmak için geldim. Camiamız inşallah benim de katkılarımla sezon sonunda şampiyonluğa ulaşır`` dedi.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Karasu da, takımın en fazla eleştirilen mevkiisi olan orta saha için gerekli takviyeyi yaptıklarını belirterek, ``Ertuğrul hakkında çok olumlu görüşler duyduk. Takıma faydası olacağına inandığımız için kadromuza kattık. Ertuğrul, başarılı olacaktır`` diye konuştu.

alimuharrem58
26.12.2005, 18:54
ERTUĞRUL ARSLAN A YENİ TAKIMINDA BAŞARILAR

sinan58_34
26.12.2005, 18:55
hayırlı olsun ertugrul a yenı gorevınde basarılar dılerız lıgte taslar bırer bırer yerlerıne oturmaya basladı herkes bı arayıs ıcınde ınsallah sıvassporumuz bu bosluktan en ıyı bı sekılde faydalanır

DJMuRaT
26.12.2005, 18:56
İkinci Lig A Kategorisi`nin lideri Bursaspor, Sivasspor`un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan`ı,

sezon sonuna kadar kiraladı..

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyel Tesisleri`ndeki imza töreninde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ertuğrul Arslan, Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bursaspor`un hedefinin 2. Lig (A) Kategorisi şampiyonluğu olduğunu dile getiren Ertuğrul Arslan, ``Beni Bursaspor`a kazandırdıkları için başkan Levent Kızıl ve teknik direktör Raşit Çetiner`e teşekkür ederim. Buraya faydalı olmak için geldim. Camiamız inşallah benim de katkılarımla sezon sonunda şampiyonluğa ulaşır`` dedi.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Karasu da, takımın en fazla eleştirilen mevkiisi olan orta saha için gerekli takviyeyi yaptıklarını belirterek, ``Ertuğrul hakkında çok olumlu görüşler duyduk. Takıma faydası olacağına inandığımız için kadromuza kattık. Ertuğrul, başarılı olacaktır`` diye konuştu.

ÇOK YAZIK OLDU...ERTUĞRULU YASİRE DEĞİŞTİLER...GEÇEN SENE ERTUĞRUL BİZİ ŞAMPİYONULUPA TAŞIYAN İSİMLERİN ARASINDAYDI...AMA KİRALANMIŞ....BONSERVİSİYLE VERİLMEMİŞ...BU SEVİNDİRİCİ...İNŞ.BURSADA KENDİNİ İSPATLAR VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL SÜPER Bİ DÖNÜŞ YAPAR JAY JAY...

sinan-58
26.12.2005, 19:02
ÇOK YAZIK OLDU...ERTUĞRULU YASİRE DEĞİŞTİLER...GEÇEN SENE ERTUĞRUL BİZİ ŞAMPİYONULUPA TAŞIYAN İSİMLERİN ARASINDAYDI...AMA KİRALANMIŞ....BONSERVİSİYLE VERİLMEMİŞ...BU SEVİNDİRİCİ...İNŞ.BURSADA KENDİNİ İSPATLAR VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL SÜPER Bİ DÖNÜŞ YAPAR JAY JAY...

dj ertuğrul alman futboluna uymuyordu ondan oynamadı alman futbolu kalıplı futbolcularla oynanıyor

Arif Coşkun
26.12.2005, 19:02
Eksiklerini orada tamamlayıp bize daha iyi bir şekilde döner inşallah.Süperligte oynayacak bir oyuncu.Başarılar diliyoruz kendisine.

DJMuRaT
26.12.2005, 19:06
dj ertuğrul alman futboluna uymuyordu ondan oynamadı alman futbolu kalıplı futbolcularla oynanıyor

WALLA ADAM SİVASLI ..BENCE FİZİKSEL GÜCÜDE O KADARDA YABANA ATILACAK KADAR ZAYIF DEĞİL...AMA LORANTIN TAKDİRİ...YAZIK ETTİLER SİVASIN ÇOCUĞUNA...

1967_DERNEK_10UR
26.12.2005, 19:07
O ARTIK BURSALI DEĞİL ÖZ YİĞİDO ÖZ SİVASLI YENİ TAKIMI BURSASPOR SADECE..

DJMuRaT
26.12.2005, 19:14
O ARTIK BURSALI DEĞİL ÖZ YİĞİDO ÖZ SİVASLI YENİ TAKIMI BURSASPOR SADECE..

Bencede öz ve öz sivaslı.........

GuNaY
26.12.2005, 19:20
En azından kiralık gitmiş halen bizde sayılır...

agca58
26.12.2005, 19:24
O ARTIK BURSANIN BEYNİ..GÜÇLERİNE GÜÇ KATTILAR

agca58
26.12.2005, 19:25
En azından kiralık gitmiş halen bizde sayılır...
VALLA BENDE SATILDI ZANNETTİM AMA KİRALANMIŞ..BÖYLECE HEM İYİ DE OLDU..KENDİNİ DAHA İYİGELİŞTİRİR VE SENEYE BİZİM BEYNİMİZ OLUR..

puar
26.12.2005, 19:32
ertuğrula sonsuz başarılar....

Etem-Murat
26.12.2005, 20:12
HAYIRLISI OLSUN ERTURUL BURSADA RAHAT OYNAR VE BAŞARILI OLUR İNŞALLAH

1967_DERNEK_MUSTAFA
26.12.2005, 22:17
Sivasın yetiştirmiş olduğu bir futbolcumuzdu sivasspora çok emeği geşti süper lige çıkmamızda çok büyük rol oynadı nediyelim vermiş olduğu katkılardan dolayı ertuğrula sonsuz teşekkürlerimi sunarım engüzel konumlarda yer bulasın ALLAH yardımcın olsun

BekirBayrak
26.12.2005, 22:51
hayırlı olsun ERTUGRUL senın için hayırlı olsun
ıns basarılı olursun
senı hep sevecegızz

hulo58
26.12.2005, 23:17
Ertugrul her takimda oynar o bizim atom karincamiz.
--------------------------------------------------
Önce sivas sonra digerleri.

Serd@r
27.12.2005, 00:59
Ertuğrul iyi bir futbolcu herşeyden önemlisi SİVASlıydı ama Sayın Lorantın aradığı fiziki özellikten mahrum olması onun Bursaspor yolcusu olmasına sebep oldu ama neyseki kiralık belki seneye SİVASSPOR forması altında kendisini seyretme imkanı bulluruz.
Ertuğrula Bursasporda başarılar diliyorum.

rguler
27.12.2005, 07:53
bursasporda başarılar ertuğrul.kiralık gitmesine çok sevindim.

Kaptan-58
27.12.2005, 07:55
sivasspor bursaspor ve ertuğrul için hayırlısı olsun..

eren1
27.12.2005, 08:09
Sivasın yetiştirmiş olduğu bir futbolcumuzdu sivasspora çok emeği geşti süper lige çıkmamızda çok büyük rol oynadı nediyelim vermiş olduğu katkılardan dolayı ertuğrula sonsuz teşekkürlerimi sunarım engüzel konumlarda yer bulasın ALLAH yardımcın olsun

söylediklerine katılıyorum abi....

Etem-Murat
27.12.2005, 08:51
ERTURUL SİVASA KATKULARINDAN DOLAYI ÖNCE TEŞEKKÜRLER ERTURUL
BURSADA BENCE KENDİNE GELECEKTİR HAYIRLISI OLSUN ERTURULUN ACISINDAN YEDEK BEKLEMEKTENSE İLK ON BİRDE OYNAYACAĞI TAKIM
BULDUĞU İCİN MENMUM OLDUM BAŞARILAR ERTURUL.

1967_CLUB_ÖZGÜR
27.12.2005, 09:06
İkinci Lig A Kategorisi`nin lideri Bursaspor, Sivasspor`un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan`ı, sezon sonuna kadar kiraladı..

TAKIMI VE RENGİ DEĞİŞEBİLİR....AMA O HALA SAPINA KADAR SİVASLI !!

serhankaburcuk
27.12.2005, 09:31
Ertuğrulu sezon sonuna kadar kiralık olarak verdik...İyiki satmadık çünkü Ertuğrul gerçekten çok kaliteli bir futbolcu bence Werner LORANT ile yıldızları barışmadı bu sebebten oynayamadı hatırlarsanız Fenerde ikende Ortega gibi bir dünya yıldızını kestiki Ertuğrulu kesmesi çok normaldi...İnşallah Ertuğrul Bursada başarılı olur ve kendini bir kez daha ispatlar...

CÜSSKB-Aynur
27.12.2005, 11:31
Ertuğrul için Hayırlı olsun.
Tek tesellimiz kiralık verilmiş olması.

Saliha
27.12.2005, 11:47
futbolculari birer birer kaciriyorsunuz...

ANKARAGÜCÜ_1910
27.12.2005, 11:51
bursa içinde sivas içinde ertuğrul içinde hayırlısı olsun.

simyacı58
27.12.2005, 12:04
jay jay ertuğrul senin gitmeni istemiyoruz seneye sivasspora geri dönmeni istiyoruz

DJMuRaT
27.12.2005, 13:12
futbolculari birer birer kaciriyorsunuz...

NE ALAKASI WAR...SİZ NİE ALTAN'I KAÇIRTTINIZ!!!!

rallicifurkan
27.12.2005, 13:15
ben ertuğurula başarılar dikerim yeni takımında ertuğrul sivasın alt yapısından yetişmiş oyuncu

Saliha
27.12.2005, 13:15
NE ALAKASI WAR...SİZ NİE ALTAN'I KAÇIRTTINIZ!!!!

onu oynatan yoktuki.. o kiralik gitti bizim kararimizdi..

drummer
27.12.2005, 13:16
BURSAYA HAYIRLI OLSUN İŞALLAH ERTUĞRUL ORDA BAŞARILI OLUR VE ADINDAN BAHSETTİRİR.

DJMuRaT
27.12.2005, 13:20
onu oynatan yoktuki.. o kiralik gitti bizim kararimizdi..

ERTUĞRULDA BİZİM KARARIMIZLA KİRALIK GİTTİ...

Saliha
27.12.2005, 13:22
ERTUĞRULDA BİZİM KARARIMIZLA KİRALIK GİTTİ...

ben gitmedi dedimmi.. altani demek istedim zaten daha fazla..:D

DJMuRaT
27.12.2005, 13:23
ben gitmedi dedimmi.. altani demek istedim zaten daha fazla..:D

NEYSE UZATMAYALIM KRAL SİVASSPOR!!!!

x_burnley
27.12.2005, 13:52
Ne yapalım artık giden gitmiş ertuğrul a bursada başarılar dilerim

erhan5834
27.12.2005, 13:54
HAYIRLI UĞURLU OLSUN BENCE FORMA ŞANSI BULAMADI BULSA ÇOK İŞLER YAPARDI HOCANIN TAKDİRİ BAŞARILAR ERTUĞRUL...

yerliturkuaz
27.12.2005, 14:49
ertugrul lyikide bursaya kirakil olarak gitmis. oynar orada ve lorantda gorur nasil bir oyuncu oldugunu. bidahaki seneyede takimin degismezlerinden olur boylece. turk futbolunun ertugrul gibi bir oyuncuya ihtiyaci var.

yerliturkuaz
27.12.2005, 14:52
fazla soze gerek yok derim