Orijinalini görmek için tıklayınız : SIZCE LORANT LIGIN ILK YARISINDA NASILDI?

AYDIN1985
28.12.2005, 00:33
Gardaslar sizce Teknik Direktörümüz Werner Lorant Ligin ilk yarisinda nasildi?Sizce iyimiydi, kötümüydü ve ona Teknik Direktör olarak ne önerirdiniz.

Ben onu cok hirsli ve cok istekli buldum, buda benim hosuma gitti. Insallah ayni ciddiyetle devam eder.

1967_DERNEK_MUSTAFA
28.12.2005, 00:44
BEN ŞUNU SÖYLERİM VERNELLEYİNNNNNNN LORANTTTTTTTTT OLSUNNNNNNNNN

shadow3458
28.12.2005, 12:30
Kendisini fenerbahçeden çok iyi tanırım çok agresif bir kişiliğe sahip olduğu gözlensede içine kapanık bir kişiliktir.bir çok maçta oyunu okuyamadı diyarbakır maçından sonra galibiyet alamamızın nedenlerinden biride sayın loranttır kendisi çok disiplinli ama bu displini futbolculara aşılayamadı.ama şuda bir gercek 38 yıl sonra 1.lige çıkmış maddi olanakları belli olan yep yeni bir takıma verebileceğinin en iyisini vermeye çalışıyor bundanda şüphem yok daha dikkatli daha disiplinli takıma faydası olan futbolcuları oynatarak korkmadan yürekli bir oyun planı sağlarsa 2.yarı sanıyorum sivas ligi en az şuanda bulunduğu yerde bitirecektir. sayın loranta yönetime futbolculara 2.yarıda bol şans diliyor bizleri ne kadar mutlu ederlerse onlarıda bu büyük sivas taraftarı o kadar mutlu edecektir.

capkin sivasli
28.12.2005, 12:32
werner lorant ilk yarida superdi dahada super olacaktir

CÜSSKB-Aynur
28.12.2005, 12:47
Disiplinli, çalışkan,titiz, tam bir görev adamı bana göre,

eren1
28.12.2005, 12:50
Alman ekolunden olan hıçbir hocayı begenmediğim gibi lorantıda begenmiyorum....

şimdilik her şey yolunda gidiyor...

x_burnley
28.12.2005, 12:55
Fenerbahçeli olması önemli değil şimdi sivaslı ve ligin ilk yarısındaki inancını 2. devredeki maçlarada yansıtacağına inanıyorum aynı zamanda bu sene lorant çok defans oynattığı için çok eleştirindi ama şunu göz ardı edemeyiz fb nin gs yi 6-0 yendiği maçtada lorant kapalı bir defans ve kontra atak ile gs yi yenmişti bana göre lorant başarılı kim ne derse desin lorant ı göndermiyelim bize çok yararlı olduğunu gördük ve daha da yararlı olacağına inanıyorum

ŞAMPİYON SİVASSPOR SLOGANI İLE YOLA ÇIKTIK BU HEDEFE ULAŞACAĞIZ İNANIYORUM

serhankaburcuk
28.12.2005, 13:38
Bence Werner LORANT ın ve diğer Alman hocaların en büyük özelliği gittikleri takıma Alman disiplinini yansıtmaları...Werner LORANT ta bunu yaptı disiplin ve bol bol çalışma...

yasin_kangal
28.12.2005, 13:40
BENCE LORANT IN FUTBOL ANLAYIŞIYLA SİVASSPORUN FUTBOL ANLAYIŞI ÇOK İYİ ÖRTÜŞMEKTEDİR BU TAKIMA 1-2 TAKVİYE YAPILIR VE LORANTLA DEVAM EDİLİRSE DAHA BAŞARILI OLACAĞIMIZA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUMMM

AYDIN1985
28.12.2005, 14:32
Alman ekolunden olan hıçbir hocayı begenmediğim gibi lorantıda begenmiyorum....

şimdilik her şey yolunda gidiyor...

Insallah Sivassporumuz Werner Lorantla daha iyi yerlere gelir ve herkese gücümüzü bir daha gösteririz.

1967_DERNEK_10UR
28.12.2005, 14:35
ELİNDEKİ KADROYLA YAPACAĞININ EN İYİSİNİ YAPTI..SENEYE DAHA İYİ YERLERDE OLACAĞIZ...

Er58Ol
28.12.2005, 15:49
başarılıydı....

aciyurt
28.12.2005, 16:18
Sivasspor'un başına Lorant'tan başka birisi gelseydi Sivasspor'dan kimse bu kadar korkmazdı ve şu andaki yerinde değil daha alt sıralarda olurdu.Bir kaç kere antremanları izledim futbolculara göz açtırmıyor, oyun taktiği gayet iyi yenemesek de yenilmemek kötü sonuç değildir yalnız biraz sorunlar var, orta sahada ve ileride yetersiz kalıyoruz, yerinde yapılacak transferlerle Lorant hocam sahadan istediğini daha çok elde edecektir ayrıca bu sene lig geçen senelere oranla daha çekişmeli ve daha kaliteli takımlardan oluşmaktadır bu faktörü de göz önünde bulundurursak Lorant hocamın durumu gayet iyi diye düşünüyorum.
Sivasspor'a canı gönülden başarılar diliyorum ve bütün yüreğimle destekliyorum...

NAUGHTYBOY58
28.12.2005, 16:23
lorant ilk yarıda çok azimli ve hırslıydı
maçlara hep kazanmak için çıktı
ve hiç bir maçı bırakmadı
futbolcuları sürekli mücadele ettirdi

capkin sivasli
28.12.2005, 16:25
tam werner ikinci yarida super werner geliyooooooo

serhankaburcuk
28.12.2005, 20:28
ELİNDEKİ KADROYLA YAPACAĞININ EN İYİSİNİ YAPTI..SENEYE DAHA İYİ YERLERDE OLACAĞIZ...

Evet seneyede aynı hoca ile devam edersek başarımız devam eder...Ama hocamızı elimizde tutmamız gerekir....Elindeki kadro ile çok çok başarılı daha ne olsun 5.sıradayız...

alimuharrem58
28.12.2005, 21:07
ELİNDEKİ KADROYLA IYI YERE TASIDI SIVASIMIZI

AYDIN1985
28.12.2005, 23:45

La insallah alinacak olan futbolcularla daha iyi isler basaririz.

Serd@r
29.12.2005, 04:45
Bence Sayın Lorant mevcut imkanlarla yapacağının en iyisini yaptı,İnşallah ikinci yarı yapılacak transferlerle bu başarı çıtasını yukarlara taşıyacağı kanaatindeyim.

5841
29.12.2005, 08:04
bence başarılı sayılmaz fakat elindekı kadroya bakıldıgında fena sayılmaz. elındede sihırli deynegı yok.

AYDIN1985
29.12.2005, 15:18
bence başarılı sayılmaz fakat elindekı kadroya bakıldıgında fena sayılmaz. elındede sihırli deynegı yok.

ne yönden werner lorant fazla basarili degildi sence? bizi aydinlatirsan sevinirim gardasim.

kadir20
29.12.2005, 15:25
daha iyi olabilirdi,ligin sonlarina dogru almanyaya cok gidip geldi bu da takimi cok etkiledi,bence alman disiplini dedikleri seyi tam anlamiyla uygulamiyor saglik olsun insallah isleri düzeltir

erhan5834
29.12.2005, 15:33
Gardaslar sizce Teknik Direktörümüz Werner Lorant Ligin ilk yarisinda nasildi?Sizce iyimiydi, kötümüydü ve ona Teknik Direktör olarak ne önerirdiniz.

Ben onu cok hirsli ve cok istekli buldum, buda benim hosuma gitti. Insallah ayni ciddiyetle devam eder.
TAKIMI KORKAK OYNATMASI DIŞINDA İYİ SAYILIR AMA BİR GOL AT DEFANSA ÇEKİL TAKDİĞİ YÜZÜNDEN ÇOK PUAN KAYBETTİK UMARIM DÜZELTİR BU SİSTEMİ...

cagriarslan
29.12.2005, 16:07
ya arkadaslarım allahınızı sewersenız ılk yarıda soyle arkamıza yaslanıp rahatca mac seyrettıkmı tesadufen bı gol at sonra 11 kısı defansa cekıl boyle futbol olmaz bunu tum camıa bılıyo ama puana gelınce cok guzel bence lorantın ruyası bıtecek gıbı ınsaallah sıvasımız ıcın ıyı olsun

cagriarslan
29.12.2005, 16:10
sehan abı cıdden bu oyunu begenıyomusun merak edıyorum arkana yalanıp rahatca seyrettıkmı bu takımı

erhan5834
29.12.2005, 16:10
ya arkadaslarım allahınızı sewersenız ılk yarıda soyle arkamıza yaslanıp rahatca mac seyrettıkmı tesadufen bı gol at sonra 11 kısı defansa cekıl boyle futbol olmaz bunu tum camıa bılıyo ama puana gelınce cok guzel bence lorantın ruyası bıtecek gıbı ınsaallah sıvasımız ıcın ıyı olsun
gardaş sana katılmamak elde değil ama lorantın rüyası biterse sivas da bitmiş olur ..dilerim böyle bişey olmaz 11 kişi defans yapılıyor sözünü ligin üçüncü maçından sonra hepimiz yazdık buraya ama sadece yazmakla kaldık dinleyen yokki herkez biliyo bunu yönetim de dahil bakalım ikinci yarı ne olcak RÜYALARIN BİTMEMESİ DİLEĞİYLE....

cagriarslan
29.12.2005, 16:13
erhan ustacım yanı bı yere kadar sans faktoru yanımızda olur bı yere kadar allah yardım eder surada herkes sıvassporun menfaatı ıcın war ama bu gıdısede yonetımın dur demesı lazım ıkıncı bı konu ıse ılhan ertugrul we muhammet alı gıbı futbolcular harcandı loran alt yapıyı tesıse almıyo boyle bı basarı walla benı tatmın etmıyo tabıkı herkesın gorusune saygı duymak lazım

erhan5834
29.12.2005, 16:19
erhan ustacım yanı bı yere kadar sans faktoru yanımızda olur bı yere kadar allah yardım eder surada herkes sıvassporun menfaatı ıcın war ama bu gıdısede yonetımın dur demesı lazım ıkıncı bı konu ıse ılhan ertugrul we muhammet alı gıbı futbolcular harcandı loran alt yapıyı tesıse almıyo boyle bı basarı walla benı tatmın etmıyo tabıkı herkesın gorusune saygı duymak lazım
bak güzel kardeşim sana inan yürekten katılıyorum ilhan ve ertuğrul harcanmayacak futbolculardı ama kaptan zaten sakatlığı dolasıyla takıma alışamıyodu kaptanla ben görüşme şansım oldu takıma yararlı olamadığını ve ayrılmak istediğini söyledi sakatlığı çok çabuk nüksediyo keza ertuğrul bu takımda bence yasir elmacı denen şahıstan ismini bile telaffuz etmek istemediğim bu sahıstan güzel top oynardı ama olmadı lorant yaktı kısacası ama bundan sonra inşallah yapılacak transferlerle dahada güzel olacak herşey ...

cagriarslan
29.12.2005, 16:31
futbol cok nankor erhan ustacım ben ertugrulun kardesıyım herseyden bılgımız war ama ınan futbolun kotulugu ıle weya sıstem ıle weya weya alman ekolu ıle uzaklastırma olmadı ceycey gıttı yınede sıvassporluyuz ama yapılanlar cok zorumuza gıttı bu konudada bana karsı gelen olmadı mami konusuna gelıncede ben hergun konusuyorum ınan o da acaıp moralı bozuk sen 37 yıl sonra bu takımı cıkar karsıllıgı ıse cok gulunc yonetım yonetmesı lazım artık en buyuk talebım ıse super lıgte tutnmamaız cunkı bu takım vestel gıbı cıkmadı alnımızın akıyla cıktık saygılarr

erhan5834
29.12.2005, 16:51
futbol cok nankor erhan ustacım ben ertugrulun kardesıyım herseyden bılgımız war ama ınan futbolun kotulugu ıle weya sıstem ıle weya weya alman ekolu ıle uzaklastırma olmadı ceycey gıttı yınede sıvassporluyuz ama yapılanlar cok zorumuza gıttı bu konudada bana karsı gelen olmadı mami konusuna gelıncede ben hergun konusuyorum ınan o da acaıp moralı bozuk sen 37 yıl sonra bu takımı cıkar karsıllıgı ıse cok gulunc yonetım yonetmesı lazım artık en buyuk talebım ıse super lıgte tutnmamaız cunkı bu takım vestel gıbı cıkmadı alnımızın akıyla cıktık saygılarr
bak gardaşım seni anlıyorum hemde çok ii anlıyorum ama elden gelir bişey yok buraya yazmakla yetiniyoruz evet kaptan mutsuzdu bende biliyorum ertuğrul bu takımda 2.ligdeyken çıkması için elinden geleni yapan formasını layıkıyla giyip terini akıtmış bi futbolcuydu sivasmızın çoçuğuydu herşeyden başka ama olsun bursada başarılar ona yolu açık olsun nasıl sa sivasa geri gelecek ve hakettiği formasını giyecek ben inanıyorum buna ..

yerliturkuaz
29.12.2005, 17:15
HIRSLIYDI SIVASA OYNATACAK FUTBOLU OYNATTI ANCAK DAHA FAZLA SEY BEKLIYORUM LORANTTAN

serhankaburcuk
31.12.2005, 21:26
Bence Werner LORANT ın ve diğer Alman hocaların en büyük özelliği gittikleri takıma Alman disiplinini yansıtmaları...Werner LORANT ta bunu yaptı disiplin ve bol bol çalışma...

sinan58_34
31.12.2005, 22:40
LORANTTAN DAHA COKSEY BEKLIYORUZ 1. YARIDA BASARISINI TUM TURKIYEYE GOSTERDI INSALLAH BU BASARISININ DAHA FAZLASINI 2. YARIDADA GOSTEREREK SIVASSPORUMUZU ISTENILEN YERLERE GETIRECEK

1967 dernek serkan20
31.12.2005, 23:13
bence lorant elinden geleni yaptı gerisi futbolcularının işi
lorantın bir kötü yanı bana göre fazla defansşf biraz daha ofansif oynatsak yenemeceğimiz takım yok gibi nerdeyse

AYDIN1985
01.01.2006, 18:44
bence lorant elinden geleni yaptı gerisi futbolcularının işi
lorantın bir kötü yanı bana göre fazla defansşf biraz daha ofansif oynatsak yenemeceğimiz takım yok gibi nerdeyse

Abi dedigine katiliyorum ama malesef önümüzü kapatan birde Hakemler var. Mesela Ankaragücüne karsi, bir golümüz sayilmadi, gol oldugu halde ve Bitanede penaltimiz göz göre göre verilmedi. Ligdeki simdiki siramiz 4. sira olacakti.

1967_CLUB_ÖZGÜR
01.01.2006, 18:48
HOCA BAZI MACLARDA HATA YAPSADA GENELDE IYIYDI....LIGIN ILK YARISINI GUZEL BI YERDE BITIRDI.....INSALLAH HERSEY DAHA GÜZEL OLUR...

cemal58yiğido
01.01.2006, 18:50
werner lorant ilk yarida superdi dahada super olacaktir
EWET AYNEN KATILIYORUM SANA

shadow3458
02.01.2006, 14:25
acaba neden lorant sivas sporumuza alman bir futbolcu getirmiyor? bunu çok merak ediyorum özellikle orta sahaya disiplinli çok çalışan bir alman futbolcuya ihtiyaç var diye düşünüyorum.

GuNaY
03.01.2006, 03:19
Hocamız ilk yarı süperdi.. takım neler yapacağını bilerek daha fazla yüklenmedi ve gücümüzü idareli kullandı....
Birkaç maçta insiyatifini hücum yönünde kullanması gerekirdu ama sağlık olsun....

AYDIN1985
03.01.2006, 17:44
acaba neden lorant sivas sporumuza alman bir futbolcu getirmiyor? bunu çok merak ediyorum özellikle orta sahaya disiplinli çok çalışan bir alman futbolcuya ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Sitede okudugum bir haberde Werner Lorant´in almanyadan bir iki oyuncu denemek icin getirecegi yaziyordu. Hayirlisi Insallah.

serhankaburcuk
03.01.2006, 20:18

Almanyadan görüştüğü ve getirmek istediği futbolcular varmış ama isim henüz belli değil...Werner LORANT işini iyi bilen tam bir profesyonel bir teknik adam...

SaRiKaN58
03.01.2006, 20:21
basariliydi bence

AYDIN1985
04.01.2006, 23:03
Almanyadan görüştüğü ve getirmek istediği futbolcular varmış ama isim henüz belli değil...Werner LORANT işini iyi bilen tam bir profesyonel bir teknik adam...

getircegi futbolcular Insallah iyi ve takimi uyum saglayan futbolculardir.

dostol
26.01.2006, 04:57
bence iyiydi

karacaören34-58
26.01.2006, 09:30
BENCE ÇOK İYİDİ İŞALAH DAHA UZUN SÜRE SİVASTA KALIR VE BAŞARILARA İMZA ATAR.

Etem-Murat
26.01.2006, 09:33
BENCE ÇOK İYİDİ İŞALAH DAHA UZUN SÜRE SİVASTA KALIR VE BAŞARILARA İMZA ATAR.
bencede uzun süre kalır diyeceğimde elimizden kaparlar gibi geliyor biraz başarılı olursa bizden hemen alırlar cünkü biz de karşılaya maya biliriz isteklerini

koz58
26.01.2006, 18:23
Su ana kadar basariliydi. Bu basari devam edecektir. Ben inaniyorum

sinan-58
26.01.2006, 18:30
son haftalar hariç iyiydi en guzel futbolu fener maçında oynattı o futbolu takıma her maçta oynatsa şampiiyon oluruz en buyuk hatası ıse mohammed ve ilhan ı gondermesi