Orijinalini görmek için tıklayınız : BASINDA SİVASSPOR

x_burnley
28.12.2005, 12:13
Sivasspor’da kriz!

Yiğidolar’da Cem Can transferi çıkmaza girdi. Bu futbolcuya karşılık İstanbulspor’a verilmesi düşünülen Muhammet’in Boğalar’a gitmek istememesi iki tarafı da kara kara düşündürüyor
28.12.2005

Yönetim devrede
Sivasspor’un her konuda anlaşmaya vardığı İstanbulsporlu Cem Can’ın transferinde pürüz çıktı. Bu oyuncuya karşılık Boğalar’a verilmesi planlanan Muhammet’in kendisine önerilen parayı beğenmemesi ve daha sonra İstanbul’a gitmek istemediğini açıklamasıyla transfer suya düştü. Sivassporlu yöneticilerin hemen araya girdiği ve genç oyuncuyu iknaya çalıştığı bildirildi. Yönetimin yanısıra Sportif Koordinatör Bülent Uygun’un da Muhammet ile özel bir görüşme yapacağı öğrenildi.
Uygun temkinli
Bu arada Bülent Uygun Kırmızı-Beyazlı takıma yararlı olabilecek isimler üzerinde durduklarını açıkladı. Arayışlarının sürdüğünü dile getiren Uygun, “Transfer piyasası canlı değil. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyoruz. Kadromuzda görmek istediğimiz Vestel Manisasporlu Ahmet Kolcu’yu takımı vermek istemiyor, Elazığspor ise Muharrem’e karşılık bizden bazı oyuncularımızı istiyor. Her iki kulüple de görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Yanıt alamazsak rotamızı değiştirebiliriz” ifadesini kullandı.

x_burnley
28.12.2005, 12:17
Bu konunun kaynağı

FANATİK GAZETESİDİR

serhankaburcuk
28.12.2005, 12:33
Evet bu yazıyı bende okudum...Ama bence Muhammedin gitmesi doğru değil...Başka alternatifler aranmalı...Para veya başka bir futbolcu ile takas düşünülmeli...

YatodaSin
28.12.2005, 12:47
Muhammed takimin en kaliteli oyuncusu.Hic gönderilirmi.Yazik olur vallaha.

Kaptan-58
28.12.2005, 12:52
muhammed alinin gitmesi çok saçma olurr

Etem-Murat
28.12.2005, 12:59
ANLIYAN VARSA BERİ GELSİN AHMETİ ALDIK DENDİ ŞİMDİ VESTEL VERMİYOR DİYORLAR CEM CAN ALDIK DİYORUZ KARŞILI MUHAMET ALİ CIKIYOR KALECİ ALDIK DIYARBAKIRDAN DENİYOR PÜRÜZ CİKİYOR ALLAH AŞKINA ŞİMDİ BİZ HİÇ ADAM ALAMADIKMI ALDIYSAK KİMİ?

serhankaburcuk
28.12.2005, 13:07
ANLIYAN VARSA BERİ GELSİN AHMETİ ALDIK DENDİ ŞİMDİ VESTEL VERMİYOR DİYORLAR CEM CAN ALDIK DİYORUZ KARŞILI MUHAMET ALİ CIKIYOR KALECİ ALDIK DIYARBAKIRDAN DENİYOR PÜRÜZ CİKİYOR ALLAH AŞKINA ŞİMDİ BİZ HİÇ ADAM ALAMADIKMI ALDIYSAK KİMİ?

Şuana kadar kimseyi alamadık transfer çalışmaları devam ediyor...

35gürün58
28.12.2005, 13:12
Sevgili arkadaşlar Mohammed gerçekten yararlı futbolcumuz bunu sık aralıklarla gözlemledik... .sizinde fikrinizi almak istiyorum ; Hakan bayraktar, İbrahim nasıllar yanlış hatırlamıyorsam İbrahim Forvet olarak alındı , gol yollarında ben ibrahimi hiç görmedim, acaba Lorant'ın oyun takdiği gereği mi forvet oyuncusu olarak verim alamıyoruz ,Hakan Bayraktar vasatın üstüne pek çıkamadı bence takas edilecekse Mohammed değil bunlar üzerinde düşünülmeli
nihayet insanız bizlerde yanılabiliriz onun için görüşlerinizi öğrenme gereği hissettim amacım kesinlikle bu oyuncularımızı kırmak değil ..Saygılarımla,

drummer
28.12.2005, 13:21
zaten takımda doğru düzenli futbolcu yok.
mohammedide satarsa yönetim büyük bir riske girmiş olur.

serhankaburcuk
28.12.2005, 19:10
Sevgili arkadaşlar Mohammed gerçekten yararlı futbolcumuz bunu sık aralıklarla gözlemledik... .sizinde fikrinizi almak istiyorum ; Hakan bayraktar, İbrahim nasıllar yanlış hatırlamıyorsam İbrahim Forvet olarak alındı , gol yollarında ben ibrahimi hiç görmedim, acaba Lorant'ın oyun takdiği gereği mi forvet oyuncusu olarak verim alamıyoruz ,Hakan Bayraktar vasatın üstüne pek çıkamadı bence takas edilecekse Mohammed değil bunlar üzerinde düşünülmeli
nihayet insanız bizlerde yanılabiliriz onun için görüşlerinizi öğrenme gereği hissettim amacım kesinlikle bu oyuncularımızı kırmak değil ..Saygılarımla,

Değerli abim ;

İbrahim AYDEMİR Almanyadan transfer edilen Werner LOrantın bizzat kendi ilgilenerek getirdiği çok genç değerli bir arkadaş...İbrahim bu takıma Forvet olarak alınmadı İbrahim sağ kanatta oynuyor ve bu sezon en çok göze batan isimlerin arasında yer alıyor...Ve yaşıda çok genç....İlerleyen yıllrda Türk futbolunun yıldızlarında birisi olacak...

Hakan BAYRAKTAR 'a gelecek olursak Hakan bu sezon altın çağını yaşıyor her maçta mükemmel bir pas yüzdesi ile oynuyor A.Sebat ve Fenerdeki günlerinden çok uzakta yani çok iyi oynuyor güzel paslar atıyor arkadaşlarına...Yani söylemek istediğim bu futbolcular ilk yarı itibariyle görevlerini fazlası ile yaptılar...

Abi siz maçları tvden mi yoksa stadyumdanmı takip ettiniz...????Çünkü eleştirdiniz futbolcular bu sezon Werner Loarntın değişmez adamlarının başında geliyorlarda...

Etem-Murat
28.12.2005, 19:19
Şuana kadar kimseyi alamadık transfer çalışmaları devam ediyor...
O ZAMAN BUNDAN SONRA NERDE SAKAT NERDE İŞE YARAMIYAN VARSA ONLAR KALDI İNŞALLAH İYİ BİRİLERİ BULURUZ,

serhankaburcuk
28.12.2005, 19:24
O ZAMAN BUNDAN SONRA NERDE SAKAT NERDE İŞE YARAMIYAN VARSA ONLAR KALDI İNŞALLAH İYİ BİRİLERİ BULURUZ,

Etem abi transfer komitemiz gerçekte çok iyi çalışıyor...Öyle haybeye gerçekten futbolcu almazlar ....Taraftar olarak birazda daha sabır göstermemiz gerekir...Gereken mevkilere gereken futbolcular alınacaktır...BİRAZ SABIR....

berk--
28.12.2005, 23:28
arkadaşlar sivassporun formaları ne kadar yardımcı olabilirmisiniz?

Serd@r
29.12.2005, 01:16
Yani bu iş biraz uzamaya başladı bekleyelim bakalım hoş başka yapacak neyimiz varki,Bülent hocaya her zaman dile getirdiğimiz gibi güvenimiz tam...