Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçeden yigidolara selam

berk--
28.12.2005, 23:23
öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?

GuNaY
29.12.2005, 00:01
Öncelikle hoşgeldin....
Forma satışı sadece Sivas'ta yapılıyor...

yusuf_07
29.12.2005, 00:22
öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?
KARDEŞİM SİTEMİZE HOŞ GELDİNNN.

berk--
29.12.2005, 17:03
Hoşbulduk arkadaşlar sağolun.
benim ark gelicek sivasa ondan rica edicemde ne kadarsa parasını vermek istiorum çocuğa o bana ayıp olmasın die söylemiyecektir fiyatını ama ben yinede vermek istiorum parasını ne kadara satılıo acaba?

1967_DERNEK_10UR
29.12.2005, 17:08
benim ark gelicek sivasa ondan rica edicemde ne kadarsa parasını vermek istiorum çocuğa o bana ayıp olmasın die söylemiyecektir fiyatını ama ben yinede vermek istiorum parasını ne kadara satılıo acaba?
KAÇ TANE LAZIM..TEMİN EDERİZ...

DaTa
29.12.2005, 17:11
tam bılımıorm ama 40 la 50 arası olması lazm

MAVİ_BERE
29.12.2005, 17:16

kardeş hoş geldiniz!!!

sinan58_34
29.12.2005, 17:23
sitemıze hosgeldınız verdıgınız dostca mesajlardan dolayı tesekkurlerımızı sunarız

shadow3458
29.12.2005, 17:30

KARDEŞİM HOŞ GELDİN EĞER İST KADIKÖYDE OTURUYORSAN SANA BİR ADRES VEREBİLİRİM O MAĞAZA SİPARİŞ ÜZERİNE ORJİNAL FORMAYI GETİRİYOBEN ORDAN LADIM 46 YTL

erhan5834
29.12.2005, 17:33
GARDAŞ HOŞ GELDİN SİVAS VE SİVASSPOR COM AİLESİNE SİVASTA YAPILIYO SATIŞLARI 40 İLA 50 YTL ARASI FİYATLARI

58 memo
29.12.2005, 17:45

KARDEŞ ARAMIZA HOŞGELDİN
SİVASPOR ORİJİNAL FORMALARI İSTANBULDA SATILIYOR
NERDE OTURDUĞUNU SÖYLEMEDİN
İSTANBULDA OTURUYORSAN SEFAKÖY ÜN GİRİŞİNDEKİ
BENZİN İSTASYONUNDA VAR....

berk--
29.12.2005, 23:07
Yardımlarınız için saolun kardeşler istanbulda oturuyorum shadow3458 rumuzlu kardeşim kadıköydeki mağazanın tam yerini ve ismini söyliyebilirsen sevinirim.

dostol
30.12.2005, 00:24
Kardesim hosgeldin,ben de hem sivasliyim hemde fenerli,yani benim ikinci takimim fener,Su anda hattaga ustumde fener formasi var,bende Sivasspor formasi almak istiyorum turkiyeye tatile gidince tam olarak nerde istanbulda?1`

shadow3458
30.12.2005, 11:16
Yardımlarınız için saolun kardeşler istanbulda oturuyorum shadow3458 rumuzlu kardeşim kadıköydeki mağazanın tam yerini ve ismini söyliyebilirsen sevinirim.

kardeşim yeni sahra e5 üstünde otbüs duraklarının olduğu yer puma mağazasının yanı şehirler arası ve şehiriçi otobüs ve minübüslerinin yolcu alıp indirdikleri yer diadora nın ana bayisi

capkin sivasli
30.12.2005, 11:47
sagol fenerli

x_burnley
30.12.2005, 12:21
Hoşgeldin kardeş sivasspor.com'a inşallah kadıköyde dostça bir karşılama olur bizlere sizden bu güzel örnek davranışı bekliyoruz

shadow3458
30.12.2005, 12:50
Hoşgeldin kardeş sivasspor.com'a inşallah kadıköyde dostça bir karşılama olur bizlere sizden bu güzel örnek davranışı bekliyoruz

MERAK ETME UĞURUM KADIKÖYDE KRALLAR GİBİ KARŞILANACAKSINIZ :)

1967_Dernek_Serkan
30.12.2005, 13:13
aramıza hoş geldin gardaş forma için bizim 1967 genç taraftarlar derneği ile irtibata geçebilirsin tel 03462211967

nazimgulturk
30.12.2005, 13:16
HOŞ GELDİN KARDEŞ FENERBAHÇE'YEDE SELAMLAR

fenerlist58
30.12.2005, 13:53
Kardeşim hoşgeldin.... Sivasta satılıyo sadece ve fiyatı 45 milyon... burda meydanda orjinal formaların satıldığı bi büfe var oradan temin edebiliriz. bana ulaş ben sana alayım.

berk--
30.12.2005, 19:19
Hepiniz saolun kardeşler formayı aldım:) Kadıköyde sizi en güzel şekilde karşılayacağımızdan şüpheniz olmasın kardeşlerim biz gençfenerbahçeliler olarak bütün sivaslıları kadıköye bekliyoruz.Dostça maç olucağından hiç şüphem yok inş sene sonundada geçen sene olduğu gibi istanbulda fener ve sivas bayrakları dalgalanacak.

UMTçarşı
31.12.2005, 09:53
SivasSporSivasSporSivasSporSiv asSporSivasSpor

1967_DERNEK_10UR
02.01.2006, 11:25
Hepiniz saolun kardeşler formayı aldım:) Kadıköyde sizi en güzel şekilde karşılayacağımızdan şüpheniz olmasın kardeşlerim biz gençfenerbahçeliler olarak bütün sivaslıları kadıköye bekliyoruz.Dostça maç olucağından hiç şüphem yok inş sene sonundada geçen sene olduğu gibi istanbulda fener ve sivas bayrakları dalgalanacak.
SİVASSPOR BAYRAKLARININ DAHA ÇOK OLACAĞI ALLAH'IN EMRİ...

SaRiKaN58
02.01.2006, 11:27
YANNI$ BILMIYORSAM 45ytl olmasi lazim

Sampiyom
02.01.2006, 11:48
SİVASSPOR BAYRAKLARININ DAHA ÇOK OLACAĞI ALLAH'IN EMRİ...
abi boyle deme ne demek allahin emri ...

Fighter
03.01.2006, 21:54

Sivasspor taraftarı kesinLikLe hicbir zorLukLa karsıLasmayacak, gayet güzeL bir depLasman yaşayıp geri Sivas'a dönecekLer.. bundan şüpheniz oLmasın.. Ligin GERÇEK derbisinde görüşmek üzere..

by Fighter

1967 dernek serkan20
03.01.2006, 22:33
eywallah o gün gelince görüşmek üzere

DJMuRaT
03.01.2006, 22:58
HOŞGELDİNİZ.....

Er58Ol
04.01.2006, 11:25

................

ARAMIZA HOŞGELDİN BERK

..İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL..İNŞALLAH İSTANBULUN EFENDİLERİ KİMMİŞ YİNE GÖRECEĞİZ....;)

Er58Ol
04.01.2006, 11:31
ZATEN SİVASSPORLU OLDUĞUMUZU BİLEN HERKES KADIKÖYDEKİ MAÇTA TIKLIM TIKLIM OLACAĞIMIZI SÖYLÜYOR,,TABİ BUNLARI SÖYLEYENLER BİZE İMRENEN DİĞER ANADOLU KULÜP TARAFTARLARI.....İSTANBULDAKİ SİVASLILARI BİLENLER ÇOK İYİ BİLİYOR...

eren1
04.01.2006, 11:31
hayırlı olsun....

eren1
04.01.2006, 11:35
hayırlı olsun.....

cemal58yiğido
04.01.2006, 11:50
SİTEMİZE HOŞ GELDİN GARDAŞ

agca58
04.01.2006, 11:55
tam bılımıorm ama 40 la 50 arası olması lazm
EVET 40 - 50 ARASI FİYATLAR..AYRICA Bİ FENERBAHÇELİ NİYE SİVASSPOR FORMASI ALIYOR ANLAMADIM..YOKSA SİVASLIMISIN KARDEŞ

agca58
04.01.2006, 11:59
VAY BE..Bİ FENERLİDEN BUNU DUYMAK İLGİNÇ..

Etem-Murat
04.01.2006, 12:04
HADİ HAYIRLISI AL BİR FENERLİ OLSUN BİZLER MİSAFİR SEVERİZ NERDEN
GELİRLERSE GELSİNLER ÖNEMLİ OLAN SİVAS SİTESİNİ BİLMELERİ

yusuf_07
04.01.2006, 12:30
hayırlı olsun.....
ADAM SİVASSPORUN FORMASINI ALMIŞ SİVASSPORA DESTEK YAPMAK AMACINDA SENİN SÖLEDİNE BAK.HANGİ TAKIMLI OLDUĞU SORUN DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR U DESTEKLİYO OLMASIDIR.

shadow3458
04.01.2006, 12:31
hayırlı olsun.....

saol eren...

eren1
04.01.2006, 12:35
saol eren....
...............

shadow3458
04.01.2006, 12:40
yusufta sende haklısınız hakan abi konu fenerbahçe olunca saglıklı düşünemiyorum.....

BU KONU HAKKINDA ÜÇÜNCÜ KİŞİLER YORUM YAPMASIN LÜTFEN.

SENDEN BU CEVABI BEKLİYORDUM SENDE VERDİN HELAL OLSUN SANA KARDEŞİM. AMA GEL BUKADAR KÖTÜ GÖRME FENERİ YAA :) HEPİMİZ KARDEŞİZ HEPİMİZ BU VATANIN EVLATLARIYIZ BU LİGDE FENER OLMASSA BEŞİKTAŞ OLMASSA AVRUPA FATİHİ OLMAZSA TADI OLURMU ERENİM. KURUMLAR İÇİN KALP KIRMAYA DEĞMEZ KARDEŞİM.

Etem-Murat
04.01.2006, 12:45
MERHABA EREN BİLİYORUMKİ BİR AN BOŞ BULUP BUNU SÖYLEDİ AMA GÖRKÜ
SİTEDE NE FENERLİLER VARMIŞ DA BİZİM HABERİMİZ VARMIŞ TABİKİ OLABİLİR HER İNSAN HÜRDÜR İSTEDİĞİ TAKIMI TUTA BİLİR AMA ERENEDE BU KADAR YÜKLENMEYİN BİR SİVASLININ İLK HEDEFİ SİVAS SPOR OLMALI SONRADA İSDEDİĞİ TAKIMI KOLLEKSİYON GENİŞLESİN DİYE TUTA BİLİR
BU SİTEYE HER KES KATILARAK REKLENMİŞ OLUR

shadow3458
04.01.2006, 12:47
HANGİ FENERLİYİ KASTEDİYORSUN ERENE YÜKLENİLMESİ KONUSUNDA AMA BEN ŞAHSEN ERENE YÜKLENMEDİM EĞER DİKKATLİ OKURSAN ABİ. ERENE SON MESAJIMIDA OKUMANI RİCA EDERİM.

Etem-Murat
04.01.2006, 12:55
HANGİ FENERLİYİ KASTEDİYORSUN ERENE YÜKLENİLMESİ KONUSUNDA AMA BEN ŞAHSEN ERENE YÜKLENMEDİM EĞER DİKKATLİ OKURSAN ABİ. ERENE SON MESAJIMIDA OKUMANI RİCA EDERİM.
CANIM 2 CİSİNDE ERENNİ ANLADIĞINI SÖYLÜYON BİRİNCİSİNDE YAPMAMALIYDIN DİYE BİR SİTEM VARDI TABİKİ HAKLIDA OLABİLİRSİN EREN BİR AN BOŞ BULUNUP SÖYLEMİŞ EREN KARDEŞİMİ HOŞ GÖRMELİSİNİZ
SİVAS SPOR LU OLMAK EN GÜZEL BİR DUGUDUR.

eren1
04.01.2006, 13:02
CANIM 2 CİSİNDE ERENNİ ANLADIĞINI SÖYLÜYON BİRİNCİSİNDE YAPMAMALIYDIN DİYE BİR SİTEM VARDI TABİKİ HAKLIDA OLABİLİRSİN EREN BİR AN BOŞ BULUNUP SÖYLEMİŞ EREN KARDEŞİMİ HOŞ GÖRMELİSİNİZ
SİVAS SPOR LU OLMAK EN GÜZEL BİR DUGUDUR.

evet etem abi bir anlık hırsla söyledim...
onlarda bunu anlayışla karşıladılar sorun yok abim çok sagol

RaP_BoY
05.01.2006, 19:23
Sivasspor taraftarı kesinLikLe hicbir zorLukLa karsıLasmayacak, gayet güzeL bir depLasman yaşayıp geri Sivas'a dönecekLer.. bundan şüpheniz oLmasın.. Ligin GERÇEK derbisinde görüşmek üzere..

SİVASSPOR PAŞALAR GİBİ GİRER PAŞALAR GİBİ ÇIKARRR
BELEŞÇİ TARAFTARLARDAN YANİ FENERBAHÇELİLERDEN KORKMAZ ALLAHIN İZNİYLEEE
ÖLÜMÜNE SİWASS

ESRARDA ÇEKERİZ ŞARABIDA İÇERİZ GEREKİRSE SARAÇOGLUNU BOMBALARIZ :=)))
www.antifernerbahce.com

SaYGILARIMLA RaP_BoY

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............

1967_DERNEK_10UR
05.01.2006, 19:25

ÖLÜMÜNE SİWASS

www.antifernerbahce.com

SaYGILARIMLA RaP_BoY

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGILSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM.....SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.............
ALEMSİN CİHATCIM..AĞZINA SAĞLIK

RaP_BoY
05.01.2006, 19:29
EYWALLAH ONUR REİS GÖREWİMİZ

Fighter
06.01.2006, 23:28
ÖLÜMÜNE SİWASS

www.antifernerbahce.com

SaYGILARIMLA RaP_BoY

burda sadece bir yazıda ben yazayım diye boş boş konuşmuşsun.. ona da saygı duyarız..

Ben burda Sivasspor taraftarının Kadıköy'de bir sorun yaşamayacagını diLe getiriyorum, sen kaLkmıs bana bombaLarız faLan diyorsun.. sen bu düsünceLerinLe SaracogLuna adım atamazsın.. bunu da biL.. kLavyeden herşeyi yaparsın orası ayrı.. asmaya, kesmeye, bombaLamaya dewam et..:D

GERÇEK Sivasspor taraftarına misafirperverliklerinden doLayı teşekkürLer.. 24. haftada dev derbide görüsmek üzere ;)

by Fighter

sermax
07.01.2006, 00:10
evet ya ben kutahya dumlupınar unv ogrencıyım bır turlu bulamadım sıvassporun formasını ama su sınavlar bıtsın kavusacam memleketıme her yerını ozledım kaleyı ıstasyon caddesını sogunu her seyını

sermax
07.01.2006, 00:15
haklısın etem abi baskasının ozgurlugunu kısıtladıgın yerde kendı ozgurlugunu yıtımıs olursun

sarkislali
07.01.2006, 01:18

ÖLÜMÜNE SİWASS

www.antifernerbahce.com

SaYGILARIMLA RaP_BoY

Senin gibi bir insanin Sivas li olabilecegini zannetmiyorum. Eger gercekten Sivas liysan. Önce "W" harfini kullanma, cünkü türkcede böyle bir harf yok. Esrar, sarap icebilirsin. O senin bilecegin sey, ama bunun reklamini yapma. Bu sitede 13, 15 yasinda piril piril gencler var. Onlara kötü örnek olma, Engin ol!

Fighter
07.01.2006, 14:28
Senin gibi bir insanin Sivas li olabilecegini zannetmiyorum. Eger gercekten Sivas liysan. Önce "W" harfini kullanma, cünkü türkcede böyle bir harf yok. Esrar, sarap icebilirsin. O senin bilecegin sey, ama bunun reklamini yapma. Bu sitede 13, 15 yasinda piril piril gencler var. Onlara kötü örnek olma, Engin ol!

+1907, +1967..

1967_Dernek_Murat
07.01.2006, 14:31
GARDAŞ HOŞ GELDİN SİVAS VE SİVASSPOR COM AİLESİNE SİVASTA YAPILIYO SATIŞLARI 40 İLA 50 YTL ARASI FİYATLARI

arkadaşım sıtemıze hoşgeldın erhankardasım fıyatlarını acıkladı

1967_CLUB_ÖZGÜR
07.01.2006, 14:39
1967 + 1907 = 1967 !!!

RaP_BoY
07.01.2006, 19:22
burda sadece bir yazıda ben yazayım diye boş boş konuşmuşsun.. ona da saygı duyarız..

Ben burda Sivasspor taraftarının Kadıköy'de bir sorun yaşamayacagını diLe getiriyorum, sen kaLkmıs bana bombaLarız faLan diyorsun.. sen bu düsünceLerinLe SaracogLuna adım atamazsın.. bunu da biL.. kLavyeden herşeyi yaparsın orası ayrı.. asmaya, kesmeye, bombaLamaya dewam et..:D

GERÇEK Sivasspor taraftarına misafirperverliklerinden doLayı teşekkürLer.. 24. haftada dev derbide görüsmek üzere ;)

by Fighter

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİWAS
BİZİM SEWGİMİZ LAFTA DEGİL www.antifenerbahce.com

RaP_BoY
07.01.2006, 19:24

ÇOK KONUŞMAYIN SİLERİM
NEDEN ???????
ÇÜNKÜ BEN BİR SİLGİYİM

KARDEŞŞŞŞŞŞŞ BURASI SİWASSPOR.COM

DJMuRaT
07.01.2006, 19:24
1967 + 1907 = 1967 !!!

1967+1907=1967

RaP_BoY
07.01.2006, 19:25

DJMuRaT
07.01.2006, 19:26
ALAYINA ÖLÜM.....EN GÜZELİ SENSİN BE GÜLÜM...

RaP_BoY
07.01.2006, 19:27
AYIDAN POST FENERDEN DOST OLMAZZZ

dj_sado_88
07.01.2006, 19:29
SiVaSa SpOrA BuLaŞmAk ( G ) üVeN ( Ö ) zVeRi ( T ) eCrÜbE iStEr

DJMuRaT
07.01.2006, 19:29
AYIDAN POST FENERDEN DOST OLMAZZZ

İSTANBUL SADECE KENDİNİ DÜŞÜNÜR...ANADOLU UMURLARINDA BİLE DEĞİL....

RaP_BoY
07.01.2006, 19:30
İSTANBUL SADECE KENDİNİ DÜŞÜNÜR...ANADOLU UMURLARINDA BİLE DEĞİL....

EYWALLAH

DJMuRaT
07.01.2006, 19:31

EYWALLAH

EYWALLAH GARDAŞ.......

dj_sado_88
07.01.2006, 19:32
SiVaSa SpOrA BuLaŞmAk ( G ) üVeN ( Ö ) zVeRi ( T ) eCrÜbE iStEr

istanbul yalakası degil sivas spor müptelasıyız

RaP_BoY
07.01.2006, 19:32
FENERBAHCE CUMHURİYETİYMİŞ
CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KUTRMAK BÖLÜCÜLÜKTÜR.....BUNA ŞİDDETLE KARŞI CIKIYORUM
BURASI ÖZGÜR Bİ SİTE İSE BENDE İSTEDİGİMİ SÖYLERİM HER TAKIMI SEWMEK ZORUNDE DEGİLİZ

DJMuRaT
07.01.2006, 19:33
FENERBAHCE CUMHURİYETİYMİŞ
CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KUTRMAK BÖLÜCÜLÜKTÜR.....BUNA ŞİDDETLE KARŞI CIKIYORUM
BURASI ÖZGÜR Bİ SİTE İSE BENDE İSTEDİGİMİ SÖYLERİM HER TAKIMI SEWMEK ZORUNDE DEGİLİZ

SİVASIN DIŞINDA HEPSİNİ ÇÖP TENEKESİNE BOŞALTACAN WALLA....

RaP_BoY
07.01.2006, 19:35
FENERLİ OLMAK BİR AYRICALIKMIŞ ASIL SİVASSPORLU OLMAK BİR AYRICALIKTIR...HER İNSAN SİVASSPORLU OLMAZ

TASANIN ETRAFINDE GEZGİN OLMUŞ İNSANLAR ..........

RaP_BoY
07.01.2006, 19:36
DURSUN ZAMAN DURSUN DİYORSUN YA OYUN DEGİLKİ YAŞAMAK SEN İNANMASANDA SON WAR ANLA HER ŞEYE İNATTTT.....

HERŞEYE İNAT ANTİFENERBAHCE

DJMuRaT
07.01.2006, 19:37
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ...SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ...

RaP_BoY
07.01.2006, 19:40
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ...SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ...

HER ZAMAN

DJMuRaT
07.01.2006, 19:41
HER ZAMAN

EYWALLAH GARDAŞ....

RaP_BoY
07.01.2006, 22:18
FENERBAHCE NE KADAR TÜRKİYE LİGLERİNDE BAŞARILI OLSADA NASIL BAŞARILI OLDUGU GÜN GİBİ ORTADA PARA ŞİKE İŞTE FENER İŞTE
TAMAM KABUL ETTİK FENERİ TÜRKİYEDE AMA AWRUPAA NEDEN BAŞARILI OLAMIYO BU TAKIM CEWABI BELLİ ORADAKİ HAKEMMLERE PARA YEDİREMİYOLAR
FENERBAHCE HER SENE MİLYON DOLARLIK TRANSFERLER YAPIYO BU PARA NEREDEN GELİYO STATDAN MI TESİSLERDEN Mİ YOKSA BU PARA KARA PARAMI
AZİZ YILDIRIM GELECEGİNİ GARANTİYE ALDI KENDİNE YETECEK KADAR PARA AKLADI ARADA FENERBAHÇEYİDFE GÖRÜYO İŞTE

HERŞEYE RAGMEN EN BÜYÜK SİVASSPOR GERİSİ YALANNN

RaP_BoY
07.01.2006, 22:19
BANA KARŞI GELEN ARKADAŞLAR SANKİ BURASI FENERBAHCENİN SİTESİYMİŞ GİBİ DAWRANIYOLAR
KARDEŞİM BURASI SİVASSPOR.COM YA SEW YA TERKET

1967_Dernek_Murat
07.01.2006, 22:21
BANA KARŞI GELEN ARKADAŞLAR SANKİ BURASI FENERBAHCENİN SİTESİYMİŞ GİBİ DAWRANIYOLAR
KARDEŞİM BURASI SİVASSPOR.COM YA SEW YA TERKET

EYVALLAH GARDAŞ DOGRU SÖZE CAN GURBAN.

DJMuRaT
07.01.2006, 22:26

aynen................

RaP_BoY
07.01.2006, 22:32

EYWALLAH ABİ DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOWARLAR BENİDE KOWMASINLAR ŞİMDİ
----------------------------------------------------------

RaP_BoY
07.01.2006, 22:34
aynen................

EYWALLAH MURAT
DOGRU OLAN ZORDUR
ZORU BAŞARMAKTIR DOGRULUK
-------------------------------------------------------------------------

1967_Dernek_Murat
07.01.2006, 22:38
EYWALLAH ABİ DOGRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOWARLAR BENİDE KOWMASINLAR ŞİMDİ
----------------------------------------------------------

SENİ KİMSE KOVAMAZ SENİ KOVAN BİZİDE KOVMUŞ OLUR YİGİDİM

RaP_BoY
08.01.2006, 18:24
SENİ KİMSE KOVAMAZ SENİ KOVAN BİZİDE KOVMUŞ OLUR YİGİDİM

SAOL ABİ ALLAH RAZI OLSUN

DİLİM SERT RAPİM MERT O KADAR
KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGALSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM SENİN BİRLİK DEDİGİN KULLAN AT MMENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİRR...

mami_LEE
09.01.2006, 21:07
wallahi arada kaldım bi yanda gönül verdiğim takım fb diğer yanda memleketimin yetenekli takımı sivasspor . herkese saygılar ...

RaP_BoY
09.01.2006, 21:59
wallahi arada kaldım bi yanda gönül verdiğim takım fb diğer yanda memleketimin yetenekli takımı sivasspor . herkese saygılar ...

KARDEŞ TEK TAKIM TUT O TAKIMDA FENERBAHCE OLMASIN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUT

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGALSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM....SENİN Kİ BİRLİK DEGİL KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.....

dostol
10.01.2006, 00:51
KARDEŞ TEK TAKIM TUT O TAKIMDA FENERBAHCE OLMASIN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUT

KARTLAR KARIŞSIN YENİDEN DAGALSIN SÖMÜRGENE KARŞI BAGIMSIZLIKTIR ANDIM....SENİN Kİ BİRLİK DEGİL KULLAN AT MENDİL DEMOGOJİ TEK İŞİN GEREKEN TEWSİR.....
Bence benim gibi Hem Feneri hemde sivasi tut

RaP_BoY
10.01.2006, 09:05
Bence benim gibi Hem Feneri hemde sivasi tut

O DA AYRI Bİ OLAY AMA KARDEŞ SİVAS DURURKEN FENERİ TUTMANIN NE ANLAMI WAR ????

KRİZ YARATIR BU RAPBOY ZİNDE KAL EGLENCE HALT SAFADA AŞKIN RENGİ AL

mami_LEE
10.01.2006, 09:09
walla dostol haklı ben 8 senedir fb liyim son 3 yılda bizim memleket sivasspor un çıkışını gördüm ve ona da destek verdim ama şimdi ikisi de süper ligde ve rakipler ! yine ikisi beraber en iyisi !

MERİÇ
10.01.2006, 09:15
Hoşgeldin Berk kardeş.........

MAVİ_BERE
11.01.2006, 01:37
Tek güçççççç

mami_LEE
27.01.2006, 08:11
fala ben yine bildiğim yoldan gitçem fb nin maçı olunca fbli sivas ın maçı olunca sivasspor lu fb - sivasspor maçı olunca ligin o anki pozisyonuna bağlı turkiye kupasında fb - sivasspor olursa da fb liyim malum 22 yıldır alamıyoz ...

sinan-58
27.01.2006, 09:09
fala ben yine bildiğim yoldan gitçem fb nin maçı olunca fbli sivas ın maçı olunca sivasspor lu fb - sivasspor maçı olunca ligin o anki pozisyonuna bağlı turkiye kupasında fb - sivasspor olursa da fb liyim malum 22 yıldır alamıyoz ...
abi bende sivas 2. lig 3 lig de oynarken fenerliydim ve şu andada fenerliyım fenerbahçeyi bırakamadım ama sivas fener maçı ne zaman olursa olsun sivas destekliyeceğim once sivas sonra fener bu arada hoşgeldin gardaş yiğido dost kervanına

serhankaburcuk
27.01.2006, 16:25

BİR GÖNÜLDE İKİ SEVDA OLMAZ....İNSAN BİR KİŞİYE AŞIK OLUR VE BİR TAKIMI TUTAR....

MAVİ_BERE
27.01.2006, 16:34
BİR GÖNÜLDE İKİ SEVDA OLMAZ....İNSAN BİR KİŞİYE AŞIK OLUR VE BİR TAKIMI TUTAR....

Serhan abi..
Benim gönlümde tek bir takım var..
onuda sen biliyorsun...

ANKARAGÜCÜ

Ama sivasspor'u desteklememde ki UNSUR Sivaslı olmamdır....

serhankaburcuk
27.01.2006, 16:39
Serhan abi..
Benim gönlümde tek bir takım var..
onuda sen biliyorsun...

ANKARAGÜCÜ

Ama sivasspor'u desteklememde ki UNSUR Sivaslı olmamdır....

Eyvallah Levent....

MAVİ_BERE
28.01.2006, 11:08
Eyvallah Levent....

Canını yerim abi...

Vurda vuralım öl de ÖLELİM...

disikanarya
31.01.2006, 09:06
merhaba arkadaşım hoşgeldin bnmde nickimden olduğu gibi aşığım oldğum takımı görüyorsun ve sempatim de burası gerçekten harka insanlar tanıdım burda ve iyiki gelmşim iyiki tanımışım diorum sözünün ardında duranlar delikanlı ve mert insanlar ben onları çok sevıorum ve herzmn dile getiriorum uzun zamandır siteye girme imkanı bulamıodum ama yine rüzgar atıo ve yapamıosun burdayım herkese yenıden merhaba arkadaşalr

Etem-Murat
31.01.2006, 09:50
merhaba arkadaşım hoşgeldin bnmde nickimden olduğu gibi aşığım oldğum takımı görüyorsun ve sempatim de burası gerçekten harka insanlar tanıdım burda ve iyiki gelmşim iyiki tanımışım diorum sözünün ardında duranlar delikanlı ve mert insanlar ben onları çok sevıorum ve herzmn dile getiriorum uzun zamandır siteye girme imkanı bulamıodum ama yine rüzgar atıo ve yapamıosun burdayım herkese yenıden merhaba arkadaşalr
sağlık olsun hanği takımı tutarsanız tutun önemli değil önemli olan insan olmanız hayata güzel bakmanız diyoloklarınız seviyeli olaması en güzel birşey bizde biliyoruzki hanği takımı tutarsanız tutunuz bizim için sizin kişiliğiniz ve iyi bir arkadaş olmanız bize yeterde artar bile teşekkürler kanarya

dostol
31.01.2006, 09:52
VAY BE..Bİ FENERLİDEN BUNU DUYMAK İLGİNÇ..
Nedenmis o fenerlileri tanimiyor arkadas heralde...

mami_LEE
04.02.2006, 20:08
walla bu tip konuları kitleyelim lütfen yani bu tip takım konuları yüzünden sivaslı kardeşlerimiz birbirine düşüyor lütfen yapmayın agalar . . .

sivaslıavukat
04.02.2006, 22:26
Benim en büyük hayalimdi Sivassporu birinci ligde görmek çok şükür onu gördüm , şimdi en büyük çelişkim ise Sivasspor-Fenerbahce maçında kimi destekleyeceğim.İlk maçın skoru malum , ilk kez Fenerbahçemin gol yemesi beni mutlu etti.

DJMuRaT
04.02.2006, 22:29
Alemin Kralı Sivasspor!!!!!!!!!

mami_LEE
05.02.2006, 06:56
Benim en büyük hayalimdi Sivassporu birinci ligde görmek çok şükür onu gördüm , şimdi en büyük çelişkim ise Sivasspor-Fenerbahce maçında kimi destekleyeceğim.İlk maçın skoru malum , ilk kez Fenerbahçemin gol yemesi beni mutlu etti.
aynısından bende de war ama hala bi firkrim yok ilk yarıda sivasspor-fb maçında walla kim gol atsa sevindim fb yendi hiç bi şi demedim sustum oturdum :(

erhan5834
05.02.2006, 07:44
eyvallah gardaş bizdende size sevgi ve saygılar...orjinal forma sivasspor ürünlerini satan reyonumuzda bulunuyo...

mami_LEE
05.02.2006, 17:01
kaç para onlar kardeş ??????

yigido Atilla
13.07.2006, 18:01
Arkadaslar burasi Sivassporun sitesi burda sivassporu tartisalim baska sivas yok türkiyede . Benim sivassporum 1. süper ligde oynuyor baska süperlig yok türkiyede belki imkanlarimiz Fenerbahce veya GS, gibi degilse bile onlar bizim rakibimiz ayni ligde oynuyoruz .....SIVASSPORU HIC BIR TAKIMA DEGISMEM ISTERSEN LEBLEBISINE MAC OLSA BILE FENERIN ,GS DURUMU SIVASSPORU ILGILENDIRMIYOR EN BÜYÜK SIVASSPOR ligdeki 17 rakiplerimize süper ligde basarilar dilerim

puar
13.07.2006, 18:12
başka büyük yok zaten tartışamaya gerek yok
ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ :D

RaP_BoY
13.07.2006, 18:37
Arkadaslar burasi Sivassporun sitesi burda sivassporu tartisalim baska sivas yok türkiyede . Benim sivassporum 1. süper ligde oynuyor baska süperlig yok türkiyede belki imkanlarimiz Fenerbahce veya GS, gibi degilse bile onlar bizim rakibimiz ayni ligde oynuyoruz .....SIVASSPORU HIC BIR TAKIMA DEGISMEM ISTERSEN LEBLEBISINE MAC OLSA BILE FENERIN ,GS DURUMU SIVASSPORU ILGILENDIRMIYOR EN BÜYÜK SIVASSPOR ligdeki 17 rakiplerimize süper ligde basarilar dilerim

TAMAMEN KATILIYORUM......SADECE FENERBAHÇEYE DEGİL BİZDEN BAŞKA LİGDE MÜCADELE VEREN 17 TAKIMIN HEPİSİNE BİRDEN BAŞARILAR...ÖZELLİKLE BURSASPOR,ANTALYASPOR VE SAKARYASPOR A BAŞARILAR......

çılgın-sedat
13.07.2006, 19:34
KARDEŞ SİTEMİZE HOŞGELDİN
ŞAMPİYON

Okan_NL
16.07.2006, 17:06

ne guzel bisey :) hosgeldın kardessss

PARTNER58AHMET
16.07.2006, 17:21
FENER VEYA DİĞER TAKIM TARAFTARLARI ARKADAŞLARIN SİTEMİZİZİYARET EDİP BİZLERE ÖVGÜ YAĞDIRMASI VE BİZE BAŞARI DİLEMESİ GÜZEL DUYGU VE TÜM TAKIM TARAFTARI BİR BİRİNE AYNI DUYGU MESAJLARI VERMESİ LAZIM ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKÜRLER

FurkaN
16.07.2006, 18:47
Birader adamlar Yiğidolara selam olsun demişler kötü bir şey dememişler ki tabi ki başka takım taraftarları girecek siteyi ziyaret edecek biz Fnerbahce'yi tartışmıyoruz. Sadece iyi dileklerini iletmişler ona cevap yazıyoruz. O takımların rakibimiz olmadığını kimse iddia etmiyor ki....

SEMİH-58
18.07.2006, 13:14
KARDEŞ BÖYLE Bİ TOPİC AÇTIGIN VE SİVASSPORA GEREKEN İLĞİNİ GÖSTERDİĞİN İÇİN TEŞŞEKKÜR EDERİZ.

kaplan444
21.07.2006, 10:36
ah fene r ah şampiyonluk gitti türkiye kupasıo gitti ama nasıl girdi size ah ah ah geçmiş olsun malatyaspor sizin yüzünüzden düştü y........

gokbora
21.07.2006, 10:47
ah fene r ah şampiyonluk gitti türkiye kupasıo gitti ama nasıl girdi size ah ah ah geçmiş olsun malatyaspor sizin yüzünüzden düştü y........

GARDAS YAZDIGIN YAZILARA DIKKAT ET BIRAZ GIRDI MIRDI FALAN

HANGI TAKIM OLURSA OLSUN SAYGINI EKSIK ETME!!

MALATYAYI KONUSUYORSUN BURADA!

BURASI SIVASSPORUN SITESI IKIDE BIR MALATYAYI KONUSUP DURMA

MALATYAYI OKADAR COK SEVIYOSAN BURADA ISIN NE SENIN?

YIGIDODAN BUYUGU YOKTUR

http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif

gokbora
21.07.2006, 10:56
Birader adamlar Yiğidolara selam olsun demişler kötü bir şey dememişler ki tabi ki başka takım taraftarları girecek siteyi ziyaret edecek biz Fnerbahce'yi tartışmıyoruz. Sadece iyi dileklerini iletmişler ona cevap yazıyoruz. O takımların rakibimiz olmadığını kimse iddia etmiyor ki....

ABES KACMAYACAK SEKILDE OLDUGU MUDDETCE HERKESIMDEN YAZABILIRLER
ÖNCEKI YAZILANLARI OKURSAN DAHA IYI OLUR
SEN baska bir spor klubunun resmi sitesine gir en buyuk sivas gibi yazlar yaz bak o zaman nasil bir tepkiyle karsilasacaksin.

gokbora
21.07.2006, 10:59
KUSURA KALMAYIN YANLIS YERE GONDERMISIM MALATYAYLA ILGILI BIR FORUM VARDI AKLIM ORAYA TAKILDI
FORUMLARI KARISTIRDIM

1967_Dernek_Murat
21.07.2006, 11:37

GARDAŞ YAZILARINA BİRAZ DİKKAT ETSEN DİYORUM O NASIL YAZI ÖYLE GİRDİ MİRDİ AYIP OLUYOR İNŞALLAH HAK ETTİNİZ SÜPERLİGE BU SEZON TEKRAR CIKARSINIZ.

babayavuz
21.07.2006, 13:07
BU DOSTLUK KOKAN MESAJINDAN DOLAYI SANA TESEKKUR EDIYOR ARAMIZA HOS GELDIN DIYORUM.

sivasligenc
21.07.2006, 13:56
ffenerli kardeş hoş geldin sitemize kaplan 444 kardeş sende git başka yerde yap malatya propagandanı burası senin atıp tuma mekanın değil başkalarına...
ama kendini bilerek duracaksan başımızın üstünde de yerin var

yigido Atilla
21.07.2006, 14:22
ABES KACMAYACAK SEKILDE OLDUGU MUDDETCE HERKESIMDEN YAZABILIRLER
ÖNCEKI YAZILANLARI OKURSAN DAHA IYI OLUR
SEN baska bir spor klubunun resmi sitesine gir en buyuk sivas gibi yazlar yaz bak o zaman nasil bir tepkiyle karsilasacaksin.

Not= gokbora Kades yukariya yazdiklarina ben de katiliyorum bize basari dileyen taraftara bizde basari dileriz .(Musab 58 )kardes o yazilari herhalde görmedi ve ya okumadi , okusa idi yorumlari daha degisik olurdu diye düsünüyorum cünkü masab 58 kardesin cok iyi bir sivasspor taraftari oldugunu düsünüyorum

LiS67_Oğuz
21.07.2006, 14:53
kardeş aramıza hoşgeldin....biz 67 yiğidolar olarak kapımızı herkese açtık......

yusuf_07
21.07.2006, 15:30

malatyaspor a 2.ligde başarılar dileriz.....:)

Adnan Bayrak
21.07.2006, 16:43
HADİ HAYIRLISI AL BİR FENERLİ OLSUN BİZLER MİSAFİR SEVERİZ NERDEN
GELİRLERSE GELSİNLER ÖNEMLİ OLAN SİVAS SİTESİNİ BİLMELERİ
selam murat abi beni tanidinmi

sinan-58
21.07.2006, 16:59
hoşgeldin gardaş benimde 2. takımım fener ama tabiki once sivas

RaP_BoY
21.07.2006, 17:48
KARDEŞLER FENERBAHÇE FELAN İKİNCİ TAKMINIZ OLMASIN BİR KALPTE İKİ AŞK OLMAZ...FENERBAHÇE BİZİM RAKİBİMİZDİR..RAKİBİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM HOŞGELMİŞLER ARAMIZA

baharözlü-yiğit
23.07.2006, 22:02
444 sen böyle olmaya devam et terbiyeli bir şekilde.biraz malatyaya sempatim vardı oda senin yüzünden artıkyok.en büyük takım sivasspor

1967_Dernek_Murat
23.07.2006, 22:58
fb li ARKADAŞLAŞ MALATYALI ARKADAŞIN DEDİNE ALDIRMAYIN NE YAPSINLAR LİG'DEN DÜŞTÜLER TABİKİ BİRAZ SİNİRLİLER

Fighter
27.08.2006, 01:44
Tüm Yiğidolara Selamlar, Başarılar....

Fenerbahce00
01.09.2006, 16:01
Bende geldim, herkese selamlar, Sivasspora yeni sezonda basarilar.

deli_yigido
01.09.2006, 16:11
Nedense tüm Sivas'ın Fenerbahçe'ye karşı bi sempatisi var arkadaş :)

PRoFeSSioNaL
01.09.2006, 16:15
a.slm gardaş hoşgeldiniz aramıza :D
..

HaYaLL58
01.09.2006, 20:04
A.S kardeş hoşgeldin aramıza formalar 35-50 arası değişiyo ama sadece sivasta satış yapılıyo benim bildiğim

SEMİH-58
04.09.2006, 04:13
aslm mrb gardasim hosgeldin sefa getirdin...

TracyMcGrady58
07.09.2006, 00:05
Hepiniz hosgeldiniz siteye.Fenerbahceye avrupa macerasinda bol sanslar ve basarilar

kapukaya
10.09.2006, 19:08
her zaman sivas fener elele...hem yönetim hem taraftar her zaman SİVASSPOR'UN yanında FENERBAHÇE...Canım memleketim sivas...TÜM SİVAS'LILARA SAYGILAR SEVGİLER...

bumerang
11.09.2006, 11:03
FENERBAHÇENİN TEK KARDEŞ KULÜBÜDÜR SİVASSPOR..
MAÇI HAKEDEN KAZANSIN..
BEN SİVASI DESTEKLEYECEĞİM..
ANCAK FAVORİ KANARYA..ÇÜNKÜ SİVAS EVİNDE OYNAYAMIYOR..

Fighter
11.09.2006, 11:49
FENERBAHÇENİN TEK KARDEŞ KULÜBÜDÜR SİVASSPOR..
MAÇI HAKEDEN KAZANSIN..

bravo kardesim.. kardesLigin ebediyen dewam etmesi temennimizLe.. dostLuk icerisinde oynanan bir karsıLasma oLması ve hakedenin kazanması diLekLerimizLe..

Etem-Murat
11.09.2006, 12:36
HAK EDEN KAZANACAK TABİKİ ELLE ATMAMAK ŞARTIYLAN TAMAMMI NE DE OLSA SİVAS SPOR KAZANACAK ELLEDE ATSANIZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL

serrrkan
11.09.2006, 13:04
sitemize hoşgeldiniz... süper ligde zaten 2 takım var birbiriyle bu kadar yardımlaşan.. fenerbahçe ve sivasspor inşallah bu sonsuza dek sürerrr

bumerang
11.09.2006, 13:15
HAK EDEN KAZANACAK TABİKİ ELLE ATMAMAK ŞARTIYLAN TAMAMMI NE DE OLSA SİVAS SPOR KAZANACAK ELLEDE ATSANIZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL

bumerang
11.09.2006, 13:18
ETEM ABİ YUKARDAKİ GİBİ DEMİŞ AMA KEŞKE SİVASIMIZDA ELİYLE YEMESE DE ATSA GOLLERİ.. HAKKI GİBİ FUTBOLCULARIMIZ ELİYLE CEZA ALANINA TOP TAŞIYIP MAÇ VERMESEDE SİVASIMIZDA MAÇ KAZANSAA...
HAKEDEN KAZANSIN

FB-DeViL
17.09.2006, 16:30
Selam YiğidoLar..

DeviLs OF GFB..!

alperen058
17.09.2006, 17:13
Evet Havası suyu sert insanı mert olan memleketimin güzel insanlari misafirinizi şanınıza layık bir şekilde ağırladığınız için sizlerle bir kez daha gurur duyuyorum, misafirperverliğimizi bir kez daha göstermiş olduk emeği geçen tüm gardaşlarımı yürekten kutluyorum Tekirdağ'dan kucak dolusu sevgi ve selamlarıma
ALLAHA emanet olun gardaşlarım.
Sabri ÖZÇOBAN

güray alp
17.09.2006, 17:36
ben fenerbahçeliyim ama yenilirsek ilk defa üzülmeyeceğim sivasla olmamama rağmen sizi takdir ediyorum

komşu
24.10.2006, 12:39
hepinizin ramazan bayramı mubarek olsun fb lı komşu

Flavio
24.10.2006, 13:10
Bayramınız mübarek olsun kardeşler

Egercili genc
24.10.2006, 13:30
selam arkadaslar ben almanyda yasiyorum ve de sivas spor taraftari olmaktan gurur duyuyorum.tek sikintimiz burda sivas sporun hic bir ürünü yok yada ben yerini bilmiyorum .bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olabilirse menmun olurum.

bacanak58
28.10.2006, 17:24
arkadaşlar hepinize selamlar ben bir sivassporlu ve aynı zamanda koyu bir fenerbahçeli bir taraftarım.bu hafta iki takımın da maçları var.iki takıma da yürekten başarılar diliyorum .::ŞAMPİYON FENERBAHÇE::.

ceza_tolga_rep
28.10.2006, 18:24
MİLLET NAPIYOSUNUZ YAA TEK BÜYÜKB VAR ODA SİVASSPORRRRRRRR.

svs_çapkın_58
08.02.2007, 11:10
fenerlilere çok slm birlik içinde olalım

Cancagir
08.02.2007, 11:29
Svs arkadaşımız doğru söylemiş

ali_zara
08.02.2007, 11:53
ben galatasaraylıyım ama sivas memleketım olduğu için onuda tutuyom fenerbahçeye sivasa yaptıkları yatırımlar için tesekkur ederim

melih1
08.02.2007, 12:21
MİLLET NAPIYOSUNUZ YAA TEK BÜYÜKB VAR ODA SİVASSPORRRRRRRR.

işte bu kadar.yok iki takımım var yok memleketım için sivasıda tutuyorum konusmalarından vazgeçelım..

istanbula inat SADECE SİVAS

1967_CLUB_10UR
08.02.2007, 21:40
işte bu kadar.yok iki takımım var yok memleketım için sivasıda tutuyorum konusmalarından vazgeçelım..

istanbula inat SADECE SİVAS

neyse selam vermiler bizde a.selam diyelim hoş karşılıyalım.tabi tek takımımız sivasspor aksini idda eden zaten irlandalıdır.:) :)

FurkaN
08.02.2007, 23:00
Hoş geldiniz Fenerbahçeliler.........

DjembA
08.03.2007, 18:25
ben tekirdağdayım bana temin edebilirmisiniz msn im djemba_djemba_12@hotmail.com

furky
08.03.2007, 18:43
Arkadaslar Ben Hollanda da otiriyorum..Ve Tatil de Istanbula''(maltepe) ye gelecegim. orada bildiginiz bir magza varmi? orjinal sivasspor formasi satan??

cag_58
15.05.2007, 14:03
1. belli 2. kim :D

:rolleyes:

serhatcan
15.05.2007, 14:24
Yaa arkadaşlarr. ben şunu anlamıyorum. SİVAS ımızın 1. ligde takımı var halla feneri galatasarayı beşiktaşı tutanlar var. buna akıl sır erdiremiyorum. ben geçen yıla kadar G.S üyesdiydim. hemde oy kullanıyorum. ama eğer SİVASSPOR varsaaaa başka büyük yok demektir. Artık bırakın şu 3 büyük 4 büyük safsatalarını. ezilmişlikten kurtarın kendinizi. .3 büyük yok TEK BÜYÜK SİVASSPOR varrrrrrrrr.bide bazan trübünlerde görüyorum başka takımın formalarını renklerini taşıynalar var. yapmayın kardeşlerr.a rtık kabuğunuzdan çıkın. kim olduğunuzun farkına varın. siz sivaslısınız SİVASSPORLUSUNUZ. ESKİDEN EVET BAŞKA TAKIMI TUTABİLMENİZ NORMALDİ AMA ŞİMDİİ sivasspor var BAŞKA TAKIMDA TANIMAM.

saf.fet-02
15.05.2007, 14:29
fenerbahçenin şampiyonluğunu kutlarım.hak ettiler bence.sivasspor olarak sizlere selam benden.

serhatcan
15.05.2007, 14:41
ben geçen yıl sivasspor galatasaray maçını maratondan izledim. galatasaray üyesiyim. ama orada sivassporumuza kötü söz söylediler ve ben tanıdıklarımla arkadaşlarımla kavga ettim. kartımıda çıkarıp yırttım yüzlerine attım. yok bundan sonra galatasaray. EN BÜYÜK SİVASSPOR DİYE BAĞIRDIM. Evet her sivaslı başka takım tutmamalı. tutuyorsa dönek bir yapısı var demektir.

sinan-58
15.05.2007, 14:42
fenerbahçe nin bize yaptığı iyilikler unutulmaz bir ismail kartal bir can arat bir servet çetin bir gurhan bunları bize beleş verdi 40. yıl kutlamalarına sadece aziz yıldırım katıldı biz serveti gs ye vererek bir hata yaptık onlar bize verdi bizde onların ezeli rakıbıne verdik hakederek bu sene şampiyon oldular tebrikler fenerbahçe

serhatcan
15.05.2007, 14:50
fenerbahçe nin bize yaptığı iyilikler unutulmaz bir ismail kartal bir can arat bir servet çetin bir gurhan bunları bize beleş verdi 40. yıl kutlamalarına sadece aziz yıldırım katıldı biz serveti gs ye vererek bir hata yaptık onlar bize verdi bizde onların ezeli rakıbıne verdik hakederek bu sene şampiyon oldular tebrikler fenerbahçe

kardeşşşş bizde onları şampiyon yaptıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sandal5877
15.05.2007, 15:37
sivasa yaptı iyilik küçümsenemez inşallah bu yılda bekliyoruz
iyiliklerini. başkanımız fb ye üye okadar olacak.
neden gürkan 1 yıl daha kalmasın
olcan veya kerim gelmesin.....

myway
15.05.2007, 16:29
Fenerbahçe nin bursasporda kiralık oynayan çok kaliteli bir yabancı oyuncusu var. Onu bu senelik sivasspora verseler çok güzel olur:)

Ss--58--Ss
15.05.2007, 18:25
ARAMIZA HOSGELDINIZ KARDESLERIM.

FENERBAHCE-SİVASSPOR EL ELE HEP BIRLIKTE AVRUPA KUPALARINA;)

Engin58
15.05.2007, 19:08
Kardes sitemize hos geldiniz .Saygilarimla...

BAŞARDIK
30.07.2007, 14:33
berk sağol gardaş.lige çıktık ve halen ligdeyiz.

sanada selamlar.

besiktas58
30.07.2007, 14:49
evet 3 büyüklerden tek fener bize yardim ediyor
bedava oyuncu veriyor
genc oyunculari keske bze verseler

Ultra sivasli
30.07.2007, 17:24
ben geçen yıl sivasspor galatasaray maçını maratondan izledim. galatasaray üyesiyim. ama orada sivassporumuza kötü söz söylediler ve ben tanıdıklarımla arkadaşlarımla kavga ettim. kartımıda çıkarıp yırttım yüzlerine attım. yok bundan sonra galatasaray. EN BÜYÜK SİVASSPOR DİYE BAĞIRDIM. Evet her sivaslı başka takım tutmamalı. tutuyorsa dönek bir yapısı var demektir.

DOGRU YOLU BULMUSSUN GARDAS DARISI HALA DOGRU YOLU BULAMAYAN GARDASLARIMDA ONLARDA BIR GÜN DOGRUYOLU BULUP SIVASSPOLU OLACAKLAR EN BÜYÜK SIVASSPOR

Fenerli20
26.08.2007, 16:20
selamlar yigidolar
dün güzel mac oldu sansli olan bizdik
sivasspora ligde basarilar dilerim
sivasli degilim ama nedense hep sempatim olmustur sivasspora..

saygilar

altuntas58
26.08.2007, 16:49
Bırakın bu sitede fenerin sözde bize kıyak yapmasını felan kimse kimseye durup dururken kıyak yapmaz bizim başkanımızda aziz yıldırıma kıyak yapmıştırda ondan bize bazı futbolcuları kiralık veya bonservisiyle ücretti karşılığında vermiştir mesela can arat mesela gürhan bize kiralık geldi aziz yıldırımın babasının hayrına gelmedi verdide ne oldu yine o adın söylediğiniz takım kazanmadımı bizde şans buldu bizde iyice pişti tetrübe kazandı şimdide milli takımda oynuyorlar kim karlı cıktı siz karar verin asla bedava vermemiştir nerden cıkıyor bu laflar anlamıyorum sanki biz fenerin sadakasıyla geciniyoruz gibi kendi kendimizi kandırıyoruz tekrar ediyorum ne fener nede diğerleri bize bedavadan hiç bir şey vermedi versede almayız bizim kimsenin sadakasına ihtiyacımız yoktur bu vesile ile burdan istanbul takımlarına olan hayranlığınızı kınıyorum ve bu son olsun temennisinde bulunuyorum lütfen bizim siteden sözde 3 büyüklerin reklamını yapmayın bunu yüzlerce defa yazdık ama anlayana

EfsaneMermerbey
11.09.2007, 11:42
FENERBAHÇEYE SELAMLAR OLSUN...........

ssww
28.10.2007, 14:08
fenerbahçeliyim ama arkadaslar bu yıl insallah sivasspor şampiyon olur asrık anadolu takımlarınıda 1. sırada sitikrarlı bir sekilde görmek isterim çünkü.sivas inşalla geçenyılki vestel gibi olmaz ve şampiyon olur bunu olmaması için hiç bir engel yok çünkü oyuncular inşallah aynı inançla bütün maçlarda oynarlar ve ligi 1. sırada bitiriler. saygılarımlar

yigidomustafa58
28.10.2007, 14:11
olmaz kardeş sen kafanı yorma aramıza hoşgeldin..

deliali
28.10.2007, 14:32
ben yurtdisinda yasayan sivasli olarak gurur duyuyorum. biz sivaslilar isteyince herseyi yapabilecegimizin bi kaniti sivassporun süperligdeki basarisidir! eskiden sadece fenerbahce vardi. simdi gururum SIVASSPOR da var! AMA ISTERIMKI SAMPIYON SIVASSPOR OLSUN! NE MUTLU SIVASLIYIM DIYENE

Del Piero
28.10.2007, 15:22
DİYECEĞİM FAZLA BİRŞEY YOK 3 BÜYÜTÜLMÜŞLER FB-GS-BJK ÜÇÜNÜZDEN DE NEFRET EDİYORUM İĞRENİYORUM

İNADINA ANADOLU
İNADINA YİĞİDO

ANTİ-İSTANBUL

Engin58
28.10.2007, 15:22
BERK KARDES SITEMIZE HOSGELDINIZ .SAYGILARIMLA...

ÇILGINLAR-58
28.10.2007, 15:24
4. cu buyuk bızız allahına kadar bunuda ogrenın tum turkıye dunya

Buraq58
02.01.2008, 14:27
arkadaşlar hem sivaslı hem fenerbahceli arkadaşlar varsa burda hem sivas hemde fenerbahçeyle ilgili haberleri paylaşabiliriz...;)

OLCAY_58_AKKUS
02.01.2008, 14:31
yok böyle bir kavram arkadaşım ya sivaslısındır ya fenerli bir koltukta iki karpuz taşınmaz tarafını belirle bence

muhsin koçak
02.01.2008, 14:33
lafa bak kafayı yeme!!!!!!!!!!

mert1907
13.01.2008, 15:48
ben normal olarak fenerbahçeliyim memleketimi gönülden destekliorm HAYDİ SİVAS ŞAMPİYONLUĞA

Engin58
13.01.2008, 16:12
Kardes aramiza hosgeldiniz tesekkür ederiz.Saygilarimla...

ofgurleyuk78
13.01.2008, 16:17
B güzel ve mutlu günde takımımız Trabzonu yenmiş şampiyonluğa giderken bu topiği açan F.B. li hemşehrimi kınıyorum. En büyük SİVASSPOR...

Buraq58
13.01.2008, 16:19
Ben Fenerbahceliyim Ama Tabi İlk Önxe Sivas...

serhatcan
13.01.2008, 17:13
ben normal olarak fenerbahçeliyim memleketimi gönülden destekliorm HAYDİ SİVAS ŞAMPİYONLUĞA

kardeşş memleketin sivas ise ve sen de fenerbahçeliysen lütfen sivaslıyım veyaa destekliyorum deme. Bizler diğer takım hayranlığının kabuğunu kırdık. sizde kırım . artık sivasspor var.

sivas_sevdamiz
13.01.2008, 17:15
yok böyle bir kavram arkadaşım ya sivaslısındır ya fenerli bir koltukta iki karpuz taşınmaz tarafını belirle bence

başka söze ne hacet. . .
bu sözün altına imzamı atarım

Ibrahim1983
13.01.2008, 17:15
Hosgeldiniz fenerli gardaslar sivasspor com`a

antitoksidan
14.01.2008, 14:27
Herkes görecek SİVASSPOR'u herkes SİVASSPOR'lu olacak herkes haddini bilecek Türkiye Sivas'la gurur duyacak

puar
14.01.2008, 16:03
B güzel ve mutlu günde takımımız Trabzonu yenmiş şampiyonluğa giderken bu topiği açan F.B. li hemşehrimi kınıyorum. En büyük SİVASSPOR...

topic acılalı yıllar oldu be toprağım.

Del Piero
14.01.2008, 16:06

Kendi adıma konuşuyorum ben bu şekilde sivaSSpor'u desteklemenizi istemiyoruz nede olsa RAKİBİZ ben hayatımda hiç bir istanbul takımını desteklemicem..... sizin gibilerininde desteğini is-te-mi-yo-rum

UTKUM_58
14.01.2008, 16:08
Kendi adıma konuşuyorum ben bu şekilde sivaSSpor'u desteklemenizi istemiyoruz nede olsa RAKİBİZ ben hayatımda hiç bir istanbul takımını desteklemicem..... sizin gibilerininde desteğini is-te-mi-yo-rum

kardes gencleri kirma bende galatasarayliyim ama sivasporu candan seviyorummm ALLAHA sukur boyle seylerde ornek ol kazanmaya calis kaybetmeye degill:::

Melis58
14.01.2008, 16:09
iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz..

Del Piero
14.01.2008, 16:11
kardes gencleri kirma bende galatasarayliyim ama sivasporu candan seviyorummm ALLAHA sukur boyle seylerde ornek ol kazanmaya calis kaybetmeye degill:::

Abi bırak ya bir koltukta 2 karpuz taşınmaz ya sivaSSporlu olun yada istanbulcu ikisinden birisi

zaten biz anti-istanbul diyemediğimiz sürece büyük felan olmucaz 4 eylülde istanbul traftarları kol gezecek ayıp yaa

hem sen biliyormusun ki Türkiye'de

Gençlerbirliği ve Gençlerbiliği Oftaş nasıl anılıyorsa

FB ve SS öyle anılıyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorumm

ani-istanbul abisi

yigidoo
14.01.2008, 16:15
Selam.Aramiza hosgeldiniz sefa getirdiniz, insallah hos vakit gecirisiniz.

Melis58
14.01.2008, 16:21
Abi bırak ya bir koltukta 2 karpuz taşınmaz ya sivaSSporlu olun yada istanbulcu ikisinden birisi

zaten biz anti-istanbul diyemediğimiz sürece büyük felan olmucaz 4 eylülde istanbul traftarları kol gezecek ayıp yaa

hem sen biliyormusun ki Türkiye'de

Gençlerbirliği ve Gençlerbiliği Oftaş nasıl anılıyorsa

FB ve SS öyle anılıyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorumm

ani-istanbul abisi

işte belkide bu yüzden kaybediyoruz.. herkes kendi memleketini tutsa üçbüyük kavramı oluşmazdı.

fatihada58
14.01.2008, 16:50
sivassporun sitesinde sivasın borusu öter ne fenerin ne galatanın ne beşiğin nede bi başkasının hele istanbul takımlarının hiç.kardeşim fenerbahçeliysen sivassporluyum deme git antuya gir bilmem neye gir.sivasa zaten küçük fenerbahçe gözüyle bakıyorlar.gerçek sivaslılar sivasa yeter fasonlar yaşasın istediği gibi.

Del Piero
14.01.2008, 16:52
sivassporun sitesinde sivasın borusu öter ne fenerin ne galatanın ne beşiğin nede bi başkasının hele istanbul takımlarının hiç.kardeşim fenerbahçeliysen sivassporluyum deme git antuya gir bilmem neye gir.sivasa zaten küçük fenerbahçe gözüyle bakıyorlar.gerçek sivaslılar sivasa yeter fasonlar yaşasın istediği gibi.

Helal olsun sana keşke sivaslıların %50 si senin benim gibi düşünse önümüzde kimse duramaz !

fatihada58
14.01.2008, 16:57
Helal olsun sana keşke sivaslıların %50 si senin benim gibi düşünse önümüzde kimse duramaz !

değilmi fatih gardaşım.kürşat 40 kişi girdi çin sarayına bin atlı gittik akınlara yani sayı önemli değil yeterki gönüllüler olsun.bizim gönlümüz sivasla kimse kalmasa sen ben yeteriz merak etme adaşım.

Del Piero
14.01.2008, 16:59
değilmi fatih gardaşım.kürşat 40 kişi girdi çin sarayına bin atlı gittik akınlara yani sayı önemli değil yeterki gönüllüler olsun.bizim gönlümüz sivasla kimse kalmasa sen ben yeteriz merak etme adaşım.

Allah'a şükür şu sitede benim gibi düşünenlerde varmış gardaş. aLayına gideriz üstat..

26es26es26
19.01.2008, 19:57
ANTİ_Bizans İstanbul bekle EFSANE GERİ DÖNÜYORRR...

262626eses
19.01.2008, 20:03
ALEM BUYSA KRAL ESES.ALEM YİNE DUYCAK BASIN YİNE YAZCAK OO LİĞE DÖNÜNCE İSTANBUL G.... OLCAK

xremix
19.01.2008, 20:05
inşallah istanbul hegamonyası gelecek hafta 4 eylülde son bulacakk artık 4 büyük yok en büyükk varr sivassporrrr

alperen058
04.05.2008, 14:31
ALEM BUYSA KRAL ESES.ALEM YİNE DUYCAK BASIN YİNE YAZCAK OO LİĞE DÖNÜNCE İSTANBUL G.... OLCAK
Bana bak terbiyesizliğin anlamı yok burası hesaplaşma yeri değildir madem burada söz hakkı verildi insanlar iyi dileklerini sunuyor çok meraklıysan git istanbul takımlarının forumlarında kendi es es reklamını yap,burda milleti provake etme!!

astaravisa
04.05.2008, 15:09
es es limisin nesin. en büyük biziz artık bunu kafanıza sokun. es es de kim?

burak_baykal
04.05.2008, 15:21
İLK ÖNCE HOŞGELDİN DİYEREK ARAMIZA KATILARAK DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZLERE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

KeruLLu_17
04.05.2008, 16:48
Arkadaslar Ben Forma Deilde Atkı Almak İstiyorum...Nerden Temin Edebilirim Sivasda Deilim İstanbulda Yasıorum.

gamze1907
18.05.2008, 20:00
helqal olsun sıvas bu yıl harıkaydınız ya ama galatasaray şikeyle almayı başardı helal olsun yanı siz elinizdne geleni yaptınız

Crazybetül1907
28.06.2008, 17:03
Tüm sivasspor takımını ve taraftarlarını yürekten kutluyorum, İstanbul takımlarının korkulu rüyasıoldu ama sonu hak ettikleri gibi olmadı. 4. lük yakışmadı bence. Keşke gs yerine siz şampiyon olsaydınız Fenerbahçe olmuş gibi sevinirdim

TuRuNCuAdAnA
28.06.2008, 17:43
adana'dan yiğidolara slmlar.
adanaspor

En BüYüK AnAdOLu:)

FrpMan
20.07.2008, 23:03
Bilsek 8jk'nin 3. olcağını ne kadar iddiasızda olsak alırdık ts maçını...

Sivasspor'a selam.Biraz daha iyi Transferler lazım...

MustafaParlak
20.07.2008, 23:21
Bilsek 8jk'nin 3. olcağını ne kadar iddiasızda olsak alırdık ts maçını...

Sivasspor'a selam.Biraz daha iyi Transferler lazım...

SENİN DEMENLE TRANSFER OLMUYOR......

caynina
20.07.2008, 23:38
Ben Fenerbahçeliyim...............

2 takım tutarrım 1-AYDINSPOR 2-FENERBAHÇE

astaravisa
30.07.2008, 11:47
a.selam . Hoşgeldiniz.

.........

idhem
30.07.2008, 12:27
Aleyküm selam.Allahın selamıdır.Alalım bari

pala_ökkeş
30.07.2008, 14:39
Her nekadar 3 ezilmişin olsada,Selam ALLAH ın selamı,
Ahan bende aldım,aleyküm selam.

furkancfc
30.07.2008, 14:45

kardeş sivasspor forması 30 veya 35 YTL :)

EREN25
30.07.2008, 14:55
sokarım fenerbahçesine .........

titizyiğido
30.07.2008, 15:21
aleyküm selam mtk maçında da ayrıca başarılar

olvidarlo
30.07.2008, 16:47
FENERBAHCE NE KADAR TÜRKİYE LİGLERİNDE BAŞARILI OLSADA NASIL BAŞARILI OLDUGU GÜN GİBİ ORTADA PARA ŞİKE İŞTE FENER İŞTE
TAMAM KABUL ETTİK FENERİ TÜRKİYEDE AMA AWRUPAA NEDEN BAŞARILI OLAMIYO BU TAKIM CEWABI BELLİ ORADAKİ HAKEMMLERE PARA YEDİREMİYOLAR
FENERBAHCE HER SENE MİLYON DOLARLIK TRANSFERLER YAPIYO BU PARA NEREDEN GELİYO STATDAN MI TESİSLERDEN Mİ YOKSA BU PARA KARA PARAMI
AZİZ YILDIRIM GELECEGİNİ GARANTİYE ALDI KENDİNE YETECEK KADAR PARA AKLADI ARADA FENERBAHÇEYİDFE GÖRÜYO İŞTE

HERŞEYE RAGMEN EN BÜYÜK SİVASSPOR GERİSİ YALANNN

avrupada basarılı olamıyormu çeyrek final var bu senede görecez sivasspora basarılar 1907-1967

ATGEÇMEZLİ
30.07.2008, 17:44
yemişim feneri

de get kendi forumuna antumudur angutmudur nedir oraya

trabzona yenilip bizi uefaya gitmekten edeceksiniz sonra buraya gelip dostuz diyeceksiniz

küfür yemeden defol git sinirleniyorum vallahi

sivassporumuza böyle bir kalleşlik nasıl yapılır

YuNuSPaSa58
30.07.2008, 19:06
İstanbuLda orjinal forma ßuLamassın.. bende çok aradım ama nafiLe. uLan şansa bak İstanbuLda cebimde param war forma ßuLamıyorum , Sivas'a gittim bu sefer cebimde para yok:D:D Ne ßahtsız adamım ben yaa:D:D:D

yiğidokazım58
30.07.2008, 20:17
Gs şampiyon olduğunda fenerli benim omzumda ağlıyodu nerdeyse

XXCakir58
30.07.2008, 20:52
Sitemize hosgeldin. Insallah burda eglenirsin, güzel seyler yasarsin.

KoCaKuRT_
01.09.2008, 13:11
Ölümüne Fenerbahçe
.............................. ........................

Yasemin1907
01.01.2009, 13:30
merhabalar
bende sitenize yeni üye oldum

sivaslimete
01.01.2009, 13:36
Hosgeldin Yasemincim Nasilsin Iyimisin

üçyıldız58
01.01.2009, 16:00
TEK KİMLİK SİVAS TEK TAKIM SİVASSPOR
ne fenerbahçesi ne galatasarayı ne beşiktaşı nede trabzonu bizi sevmez seviyoruz deseler bile bunlar sahte gülücükden öteye gitmez.
geçmişinden ders almayanlar geleceğe sağlam bakamaz süper ligde fazla biz geçmişimiz yok ama yukarıdaki takımların tekerleklerine geçen sene hemen çomak sokunca son haftalarda şampiyonluğa oynayan takımı nasıl intertotoya gönderdiklerini hepimiz gördük.
bu dört büyük takımın dışında başka takım şampiyon olacak gelirlerimiz bölünecek diye ödleri kopuyor birbirlerine düşman olan bu takımlar menfaatleri tehlikeye girdiğinde hemen nasıl canım ciğerim kuzu sarması oluyorlar.
örnek geçen sene son fenerbahçe,trabzon maçı ha durum böyleyken bize düşen kimliğinde sivas yazsın yazmasın az birşey damarlarında bu memleketin kanını taşıyan herkesin bu takıma bu şehre sahip çıkması.
ne bu dava mecnun başkanın davası nede bülent hocanın nede yönetim kurulunun bu dava tüm sivaslıyım diyen herkesin davası.
bizim kimseyle düşman olamıza gerek yok ama her zaman anadolu takımları benim için 4 büyük takımdan önde gelir kazanın başına oturup biz kepçeyle yiyeceğiz siz kaşıkla dedinmi olmaz büyük takımsan başarıya göre geliri benimseyeceksin bilmem kaç yıl önce istanbul liginde etten püften şampiyon olupda bunuda federasyona baskıyla kabullendiripde şimdi benim ekmeğimi yiyemessin 100 yıllık tarihinde 6 şampiyonluğun var bana bunu büyük takım diye yutturamassın artık deniz bitti kara göründüü.
zaman 18 hafta birlik beraberlik zamanıdır İNŞALLAH gerçek anadolunun bağrından bir şampiyon çıkacak herkes görecek anadolunun abiliği nasıl yapılıyor anadolunun abiliği anadoluda öne çıkan takıma düşman olmakla olmuyorr.
büyük olmak rakibin gücünü kargaşayla dedikoduyla futbolcularının kafasını karıştırmaklada olunmuyorr bizans oyunlarıylada olunmuyorr.
büyük olmak çalışmayla azimle özveriyle oluyorr bunuda bülentin aslanları gayet güzel yapıyorrr kimse güzel bir iki kelimeye söze sahte gülücüklere kanmasın veya kimse kalbindeki renkleri kırmızı beyazın önüne geçirmesin
bu sebebden fenerbahçede ne düşmanımız nede dostumuzdur sıradan bir lig takımıdırr benim içinnn hepinize saygılar

etzel1967
01.01.2009, 17:11
ne fenerbahçesi ne galatasarayı ne beşiktaşı nede trabzonu bizi sevmez seviyoruz deseler bile bunlar sahte gülücükden öteye gitmez.
geçmişinden ders almayanlar geleceğe sağlam bakamaz süper ligde fazla biz geçmişimiz yok ama yukarıdaki takımların tekerleklerine geçen sene hemen çomak sokunca son haftalarda şampiyonluğa oynayan takımı nasıl intertotoya gönderdiklerini hepimiz gördük.
bu dört büyük takımın dışında başka takım şampiyon olacak gelirlerimiz bölünecek diye ödleri kopuyor birbirlerine düşman olan bu takımlar menfaatleri tehlikeye girdiğinde hemen nasıl canım ciğerim kuzu sarması oluyorlar.
örnek geçen sene son fenerbahçe,trabzon maçı ha durum böyleyken bize düşen kimliğinde sivas yazsın yazmasın az birşey damarlarında bu memleketin kanını taşıyan herkesin bu takıma bu şehre sahip çıkması.
ne bu dava mecnun başkanın davası nede bülent hocanın nede yönetim kurulunun bu dava tüm sivaslıyım diyen herkesin davası.
bizim kimseyle düşman olamıza gerek yok ama her zaman anadolu takımları benim için 4 büyük takımdan önde gelir kazanın başına oturup biz kepçeyle yiyeceğiz siz kaşıkla dedinmi olmaz büyük takımsan başarıya göre geliri benimseyeceksin bilmem kaç yıl önce istanbul liginde etten püften şampiyon olupda bunuda federasyona baskıyla kabullendiripde şimdi benim ekmeğimi yiyemessin 100 yıllık tarihinde 6 şampiyonluğun var bana bunu büyük takım diye yutturamassın artık deniz bitti kara göründüü.
zaman 18 hafta birlik beraberlik zamanıdır İNŞALLAH gerçek anadolunun bağrından bir şampiyon çıkacak herkes görecek anadolunun abiliği nasıl yapılıyor anadolunun abiliği anadoluda öne çıkan takıma düşman olmakla olmuyorr.
büyük olmak rakibin gücünü kargaşayla dedikoduyla futbolcularının kafasını karıştırmaklada olunmuyorr bizans oyunlarıylada olunmuyorr.
büyük olmak çalışmayla azimle özveriyle oluyorr bunuda bülentin aslanları gayet güzel yapıyorrr kimse güzel bir iki kelimeye söze sahte gülücüklere kanmasın veya kimse kalbindeki renkleri kırmızı beyazın önüne geçirmesin
bu sebebden fenerbahçede ne düşmanımız nede dostumuzdur sıradan bir lig takımıdırr benim içinnn hepinize saygılar
hay ağzına sağlık arkadaşım...tüm hemşehrilerim senin gibi düşünse keşke...kimse ile dost değiliz ama kimsenin de düşmanı değiliz...biz sivassporuz...bunun dışında fenerde rakiptir hacettepe de...hiç farketmez...şu şampiyon olacağına bu şampiyon olsun değil...sadece sivasspor şampiyon olsun, o olmazsa kim olursa olsun...kimse bizim abimiz mabimiz de değil, bu ne cürretdir ki sivasın abisi olacaklarmış...hadi ordannnnn....

etzel1967
01.01.2009, 17:14
yıllarca selçukluya payitahtlık yapmış 6000 yıllık tarihi olan ve yaklaşık 1000 yıldır da türk olan sivas' a abilik yapmak kimsenin haddi değildir...

zaralı ulkucu
01.01.2009, 17:26
hosgeldın sıtemızıe kardesım ıns ıı vakıt gecırırısın

fatihada58
01.01.2009, 17:48
yıllarca selçukluya payitahtlık yapmış 6000 yıllık tarihi olan ve yaklaşık 1000 yıldır da türk olan sivas' a abilik yapmak kimsenin haddi değildir...

İstanbulda çanlar çalınırken Sivasta ezan okunuyordu.Kutsalsa Sivas daha kutsal.Güçlüyse Sivas güçlü.Antibizans her zaman Sivas.

howsoonisnow3
03.01.2009, 04:49
kardeş sivasspor forması 30 veya 35 YTL :)

orjinal taraftar forması 50 YTL
orjinal maç forması 70 YTL

bütün fb liler sitemize hoşgeldiniz. Umarım yazmış olduğunuz bu güzel şeyleri sezon sonunda şampiyon olduğumuzda; tüm TÜRKİYE kırmızı beyaza büründüğünde de yazarsınız.

yener_sahin
03.01.2009, 10:24

imza.......................... .............................. ....

Yiğiter
03.01.2009, 10:37
Sitemize hoşgeldiniz fakat ben Fenerbahçe'ye hiçbir maçında başarı dilemiyorum:rolleyes:

elleshar
12.01.2009, 15:18

fikirlerini yanlış buluyorum
1.tekerleklerine geçen sene hemen çomak sokunca son haftalarda şampiyonluğa oynayan takımı nasıl intertotoya gönderdiklerini hepimiz gördük.

aşağıda yazdıklarımı aynen futbol fedarasyonunun sitesindeki kurallar kısmından alınmıştır buna göre Fenerbahçe'ye karşı hem ikili averajda, hem genel averajda geride bulunan Sivasspor, ikili averajda eşit durumda olduğu Beşiktaş'a karşı genel averajda 2 averaj üstün konumda yer almasına rağmen, Beşiktaş'a göre Fenerbahçe'ye daha farklı skorlarla mağlup olduğu için siyah-beyazlı ekibin gerisinde kalarak ligi dördüncü sırada tamamladı.

a) öncelikle aynı puana sahip ilgili takımların kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne bakılır.
b) kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa kendi aralarındaki müsabakalardaki gol averajına, (kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik var ise, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.) fmt’nin 10.maddesinin son paragrafı hükmünce; "

doğal olarak herkesin bildiği bir kuralı kimse son anda sivasın başarısını engellemek için türetmemiştir.

2.bu dört büyük takımın dışında başka takım şampiyon olacak gelirlerimiz bölünecek diye ödleri kopuyor birbirlerine düşman olan bu takımlar menfaatleri tehlikeye girdiğinde hemen nasıl canım ciğerim kuzu sarması oluyorlar.

trabzon hakkında yorum yapamıycam ekonomik durumları hakkında pek bilgim yok ama diğer 3 büyük takımın sivasa düşücek küçük bir payın peşinde olma gibi durumları söz konusu değildir bugün bu takımlar gelirlerini bir çok yerden kazanmaktadır sivasa gidicek paranın kaybı onları etkilemez senin mantığınla fenerbahçe CLye katılıp paraları kazandığında (yaklaşık 14 milyon euro) galatasaray katılamadığı için şu an parasızlıktan ölüyo olmalıydı.

3.bilmem kaç yıl önce istanbul liginde etten püften şampiyon olupda bunuda federasyona baskıyla kabullendiripde şimdi benim ekmeğimi yiyemessin
ozamanlar eften püften istanbul ligi dediğin türkiyede futbolun amatör oynandığı zamanlarda istanbulda organize edilen en üst düzey resmi organizasyondur ek olarak 3 büyüklerin hiç birinin istanbul ligi şampiyonlukları şampiyonluk sayılarına ekli değildir eğer eklenmiş olsaydı şu an galatasarayın 31
fenerbahçenin 33 şampiyonluğu olacaktı bilmeden yapılan yorumlar komik oluyor hakikaten
4.100 yıllık tarihinde 6 şampiyonluğun var bana bunu büyük takım diye yutturamassın artık deniz bitti kara göründüü.

100 yıllık tarihi olup 6 şampiyonluğu olan takım hangisi çıkaramadım ha eğer trabzospordan bahsediyosan 1967 kuruluş tarihi :) büyük olmak şampiyon olmakla olmaz ekonomiyle uzun yıllar süren belli bir gelenekle belli bir taraftar kitlesiyle oluşur.

5.büyük olmak rakibin gücünü kargaşayla dedikoduyla futbolcularının kafasını karıştırmaklada olunmuyorr
bu her takımın başına gelen bi olay kendiniz merkezcil yaklaşmayın olaya galatasaray aynı şeyleri yurtdıiından defalarca yaşadı fenerbahçede aynı şekilde yaşadı defalarca kez (okan buruk,Mehmet Aurelio,Tuncay Şanlı,Emre ve daha aklıma gelmeyen niceleri) bu takımlar bunlara rağmen hala ayakta durdukları için büyükler kötü oyunlar oynanıyo diye ağladıkları için değil ki hiç bir zaman yapmamışlardır bu şekilde bir savunma(Yıldırım Demirören istisnadır)
6. iki kelimeye söze sahte gülücüklere kanmasın veya kimse kalbindeki renkleri kırmızı beyazın önüne geçirmesin
bu sebebden fenerbahçede ne düşmanımız nede dostumuzdur sıradan bir lig takımıdırr benim içinnn

insanların kalplerindeki renkler avrupada başarılar yaşamış takımların cidden büyük takımların büyüklüğünü kabul etmekle yok oluyorsa o kalpte zaten sorun vardır at gözlükleri takmanın hiç bi manası yok

kısacası sivas büyük olmak istiyorsa 4 büyükleri kötülemek yerine örnek almaları gerekir ben gerçi bülent uygun ve başkanın bu takımı hep büyükleri örnek alarak bu durumlara getirdiğini düşünüyorum darısı taraftarında başına

Not :New York İdman Yurdu Taraftarıyım :D

astaravisa
21.01.2009, 09:57
Anti İstanbull..................... ..................

34 ama 58
21.01.2009, 10:03

gardaşş hoş gelmişenn aramızaa...

momol61
26.01.2009, 14:44
ts fener maçı çok zevkliydi. Umarım tüm sivaslılar izlemiştr.

howsoonisnow3
27.01.2009, 13:23
ts fener maçı çok zevkliydi. Umarım tüm sivaslılar izlemiştr.

sonucu da harikaydı bizim için :D

yiğidomustafa
27.01.2009, 13:33
ya bırakın su fb yi...sivas sivas

emrekocturk58
27.01.2009, 13:38

öncelikle hoşgeldin...istanbuldaysan bakırkoyden alabilirsin..

FarukAydin58
31.01.2009, 11:34
Arkadaşlar ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum Orjinal Sivasspor Formasını nereden alabilirim?

yener_sahin
31.01.2009, 11:38
Arkadaşlar ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum Orjinal Sivasspor Formasını nereden alabilirim?

gardaş bu yazdığınla bu başlığın ne alakası var.istanbul taraftarlar derneğindeki abilere özel mesaj gönder sana nerden alabileceğini söylerler onlar....

FarukAydin58
31.01.2009, 11:46
gardaş bu yazdığınla bu başlığın ne alakası var.istanbul taraftarlar derneğindeki abilere özel mesaj gönder sana nerden alabileceğini söylerler onlar....

Konuyu açan arkadaş (2005 te) Sivasspor formasını nerdeden alabilirim demiş en son kişide bakırköyden demiş ben Anadolu yakasında oturuyorum nereden alabilirim diye sordum hepsi bu.