Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞKAN TRANSFERE EL ATTI

SivasSpor.Com
30.12.2005, 23:06
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, transfer sezonunun açılmasına yaklaşılması nedeniyle transfere el attı. Kulüp Başkanı Otyakmaz transferlerle bizzat kendisi ilgilenecek

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz transfer görüşmelerinde tam manasıyla sonuç alınmaması nedeniyle transfere el attı. Önceki günlerde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında transferlerle bizzat kendisinin ilgilenmek istediğini belirten Otyakmaz, bunun için Yönetim Kurulu üyelerinden tam yetki istedi. Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan’ın bu teklifini geri çevirmeyerek transferde tek ve tam yetkili olarak Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ı görevlendirdi.
GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
Yönetim Kurulundan gerekli onayı alan Başkan Otyakmaz, transfer edilmesi hedeflenen futbolcularla aynı gün görüşmelere başladı. Bu çalışmalarını daha da iyi sürdürebilmek için İstanbul’a giden Başkan Otyakmaz, yurt dışında futbolcu arayışını sürdüren Bülent Uygun’u da İstanbul’a çağırdı. Transferde yetkiyi eline alan Otyakmaz, Uygun’u görüşmeleri sırasında yardımcısı olarak belirledi.
HEDEF KAMPA YETİŞTİRMEK
Başkan Otyakmaz’ın transferdeki tüm yetkiyi eline almasının nedeninin ise yapılan görüşmelerden şuana kadar tam olarak bir sonuç alınmaması olduğu öğrenildi. Başkan Otyakmaz bunun yanı sıra Teknik heyetin transfer edilecek futbolcuların tamamını Antalya kampında hazır istemesi nedeniyle devreye girdiği hedefinin de transferleri kampa yetiştirmek olduğu bildirildi.
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz aldığı bu yetkiyle bilikte transfer çalışmalarına büyük bir hız verdi. Daha önce Bülent Uygun ve Transfer Komitesinin görüştüğü futbolcular ile bizzat kendisi görüşen Otyakmaz, hemen hemen her konuda olduğu gibi bu konuda da iş bitiriciliğini göstermeyi hedefliyor.

catli_58
31.12.2005, 00:16
çok yerinde bir karar..

alimuharrem58
31.12.2005, 00:30
Başkanımız en iyisi yapmış

Serd@r
31.12.2005, 00:57
İnşallah Mecnun Başkan,transfer sorununa zamanında ve yerinde bir futbolcuyla son noktayı koyacaktır.

GuNaY
31.12.2005, 01:27
Kesinlikle yerinde bir karar...
Özellikle son günlerdeki bilmece gibi olan transferlere bir çözüm bulmalı...

yerliturkuaz
31.12.2005, 08:15
cok yerinde bir karar. transferler kampa yetisirse sivasspor icin daha iyi olur. tam kadro hazir olarak girerler lige

Arif Coşkun
31.12.2005, 09:08
Valla yapılabilecek en güzel şeyi yapmış,yoksa transfer işi çok ağırdan alınıyor ve kimin ne yaptığı belli olmayan bir hal almıştı. Doğru dürüst birileri alınamayacaktı.Bu özverisinden dolayı başkanı kutluyor,başarılar diliyorum.

ElbeyLi58
31.12.2005, 11:14
....................

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, transfer sezonunun açılmasına yaklaşılması nedeniyle transfere el attı. Kulüp Başkanı Otyakmaz transferlerle bizzat kendisi ilgilenecek

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz transfer görüşmelerinde tam manasıyla sonuç alınmaması nedeniyle transfere el attı. Önceki günlerde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında transferlerle bizzat kendisinin ilgilenmek istediğini belirten Otyakmaz, bunun için Yönetim Kurulu üyelerinden tam yetki istedi. Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan’ın bu teklifini geri çevirmeyerek transferde tek ve tam yetkili olarak Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ı görevlendirdi.
GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
Yönetim Kurulundan gerekli onayı alan Başkan Otyakmaz, transfer edilmesi hedeflenen futbolcularla aynı gün görüşmelere başladı. Bu çalışmalarını daha da iyi sürdürebilmek için İstanbul’a giden Başkan Otyakmaz, yurt dışında futbolcu arayışını sürdüren Bülent Uygun’u da İstanbul’a çağırdı. Transferde yetkiyi eline alan Otyakmaz, Uygun’u görüşmeleri sırasında yardımcısı olarak belirledi.
HEDEF KAMPA YETİŞTİRMEK
Başkan Otyakmaz’ın transferdeki tüm yetkiyi eline almasının nedeninin ise yapılan görüşmelerden şuana kadar tam olarak bir sonuç alınmaması olduğu öğrenildi. Başkan Otyakmaz bunun yanı sıra Teknik heyetin transfer edilecek futbolcuların tamamını Antalya kampında hazır istemesi nedeniyle devreye girdiği hedefinin de transferleri kampa yetiştirmek olduğu bildirildi.
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz aldığı bu yetkiyle bilikte transfer çalışmalarına büyük bir hız verdi. Daha önce Bülent Uygun ve Transfer Komitesinin görüştüğü futbolcular ile bizzat kendisi görüşen Otyakmaz, hemen hemen her konuda olduğu gibi bu konuda da iş bitiriciliğini göstermeyi hedefliyor.

Sampiyom
31.12.2005, 11:23
helal olsun baskanimiza sivasin gelmis gecmis en iyi baskani insallah basarilarinin devamini uzun bir sure sivassporda devam ettirir tskler baskanimiz ve de cok yerinde bir karar oldugundan hic bir suphem yok

CAGLAYAN
31.12.2005, 12:13
http://www.sivasspor.com/images/stories/fruit/Unsal.jpg

Sivasspor genç futbolcuların peşinde

Ligin flaş takımlarında Sivasspor yeni yeteneklerin peşine düştü. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal bu konuda öncülük eden isim olarak. İşte ayrıntılar.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ''Eğer bonservisiyle birlikte Sivasspor'un olacaksa yaşlı futbolcu yerine genç futbolcular tercih edeceğiz'' dedi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını sürdüren kulüplerinin listesinde şu an için 15 futbolcu olduğunu, 5-6 futbolcuyu ise göndermeyi düşündüklerini kaydetti.

Ocak ayının 1'inden önce transfer konusunda isim açıklamayı uygun bulmadıklarını ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:

''Gönlümüz istiyorki çok çok kaliteli oyuncular gelsin. Ama bizim yönetim kurulu olarak bir prensibimiz var. Eğer bonservisiyle birlikte Sivasspor'un olacaksa yaşlı futbolcu yerine genç futbolcular tercih edeceğiz. Transfer politikamız bu. Çünkü Sivasspor'a para kazandıracak bu futbolcular. Eğer kiralık alıyorsak bu da daha yaşlı futbolculardan oluşacak. Kesinlikle yaşlı futbolculardan kimseyi bonservisiyle almayacağız. Yaşlı futbolcuları kiralama yoluna gideceğiz. Ama Cem Can gibi genç futbolcuları bonservisiyle almaya çalışacağız.'' Yönetim kurulu toplantılarında başkanları Mecnun Otyakmaz'a transfer konusunda tam yetki verildiğini ifade eden Ünsal, ''Otyakmaz şu anda yoğun bir çalışma içinde ve futbolcularla görüşüyor. Tüm transferleri kulüp başkanımız Otyakmaz, genel menajer Bülent Uygun'un yardımcı olmasıyla gerçekleştirecek'' diye konuştu.

Ünsal, Hayrettin'in 4 büyük kulüp tarafından istendiğini de belirterek, şunları kaydetti:

''Bize çok cazip bir teklif gelirse Hayrettin'i verebiliriz. Ben şahsi fikrim Hayrettin'in gitmemesinden yanadır. Çünkü Hayrettin Milli Takım'a adımını atmıştır. Milli Takım'da 2, 3 maç oynarsa bize 2, 3 kat daha fazla getirisi olur. Ama benim gönlüm hiç gitmemesinden yana. Hep Sivasspor'da oynamasını isterim. Hayrettin gibi bir futbolcuyu hangi takım istemez. Mükemmel bir futbolcu sol kanatta çok büyük sıkıntı yaşanan Türkiye'de bir numara. Böyle bir futbolcumuzun olması bizim için büyük bir kazanç.''

UMTçarşı
31.12.2005, 12:29
Ermenilerin öldürdüğü Türklere site
20. yüzyılda Ermeni çeteleri tarafından 1 milyon Türk'ün öldürüldüğünü belirten bir internet sitesi, herkesi sanal anıta bir sanal karanfil koymaya davet ediliyor.
31 Aralık 2005 11:54
"Bir asırlık sessizlik', 'Unutulan 1 milyon' ve 'Ermeniler cinayetlerini hala inkar ediyor' başlıkları atılan "http://memorial.imprescriptible.us/index.php" adresindeki sitede, "Doğu Anadolu'dan (1914-1922) Azerbaycan'a (1988-1994) Ermeniler toplu katliamlar gerçekleştirdiler. Bir milyondan fazla kişinin ölümüne sebep oldular. Bu inkar edilen soykırımların mezarsız ve unutulan mağdurları için bu Sanal Anıtı onların anısına gerçekleştirdik. Bu anıt ayrıca Ermeni terörizminin (1975-1985) bütün mağdurlarına da ithaf ediliyor. Ermeni terörizminde Avrupa ve ABD'de masum insanların kanı döküldü" ifadelerine yer veriliyor.

İngilizce, Fransızca ve İspanyolca olarak hazırlanan internet sitesinde
ayrıca "Adınızı yazın ve unutulan mağdurların anısına siz de bir çiçek bırakın. Hep birlikte haydi sessizliği bozalım. Böylece hatıralar canlı kalır" çağrısı yapılıyor.

BİR KARANFİLDE BİZ KOYALIM !!!!!!!!!

http://memorial.imprescriptible.us/index.php

ülkem58
31.12.2005, 12:51
yabanci oyuncu almayalim, altyapimizdan genc futbocularimizi oynatalim!
o gelen yabancilarin türkiye milli takimina bir katkisi yok!

capkin sivasli
31.12.2005, 12:57
baskan dedigin boyle olur iste

twity_58
31.12.2005, 15:38
simdi baskan olayı sıpppp diye cözer :D

erhan5834
31.12.2005, 15:41
BAŞKAN İŞİNİ BİLİR ... ODEVREYE GİRDİYSE SİVASSPORUN ALAMIYCAĞI FUTBOLCU YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM...ELİŞNE SAĞLIK BAŞKANIM..

Arif Coşkun
31.12.2005, 16:25
İnşallah gündemi sarsacak bir isim kazandıracaklar,birazda ses getirmeli.

yasin_kangal
31.12.2005, 17:26
SİZ BİLİYOSUNUZ BEN BİLMİYORUM

agca58
31.12.2005, 18:44
İnşallah Mecnun Başkan,transfer sorununa zamanında ve yerinde bir futbolcuyla son noktayı koyacaktır.

Arif Coşkun
31.12.2005, 18:48
SİZ BİLİYOSUNUZ BEN BİLMİYORUM

Neyi gardaş ben anlamadım,keşke biraz daha detaylı yazsaydın.

serhankaburcuk
31.12.2005, 19:06
Başkanımız yıllardır futbol camiasının içinde ve başarılı bir transfer dönemi geçireceğiz...İnşallah takıma yararlı oyuncuları başkanımız kazandıracaktır....Transfer yetkisinin ona verilmesi büyük bir kazanç....

^ramazan^
31.12.2005, 19:15
başkanımıza güvenimiz tamdır mecnun başkan sivasspor için en iyisini en iyi bilendir eminim kaliteli bi yabancı oyuncu alıcaktır

BekirBayrak
01.01.2006, 09:47
BASKANIMIZA GUVENIMIZ ZATEN SONSUZ EN IYISINI YAPTINIZ BASKANIM
BU TARAFTAR SIZINLE HER ZAMAN GURUR DUYUYORR

Etem-Murat
01.01.2006, 10:08
yakışır başkanım hadi yürü seni kim tutar.

ercan_dpinar
01.01.2006, 10:58
inşallah hayırlısı olur iyi transferler yapılır

batuhan_58
01.01.2006, 14:33
baskanım transfer de size güveniyoruz ama büyük bir oyuncu alsanız daha güzel olmazmı mesela besiktastan alabilirsiniz

extrasivas
01.01.2006, 15:21
baskanımız her zamn her seın en ıyısını bılır

DJMuRaT
01.01.2006, 15:38
Bence çok yerinde bir karar..Başkanımız en iyisini bilir....

serhankaburcuk
01.01.2006, 18:25
Bence çok yerinde bir karar..Başkanımız en iyisini bilir....

Başkanımıza güvenimiz tam...Sivas ve Sivasspor için en iyisini daha önce yaptığı gibi bundan sonrada yapacaktır...Kimsenin kuşkusu olmasın...