Orijinalini görmek için tıklayınız : LİSTEDE 15 FUTBOLCU VAR

SivasSpor.Com
30.12.2005, 23:19
Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor Yönetim Kurulu’nun futbolcu listesi bir hayli kabarık.
Transfer döneminin açılmasıyla kadrosuna en fazla 5 futbolcu katmayı hedefleyen Sivasspor Yönetim Kurulu şuanda 15 futbolcu ile görüşme içerisinde.
Teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda 15 futbolcuyu transfer listesine alan Yönetim Kurulu bu futbolcuların tamamıyla görüşmeye başlarken bunlarda sadece 5 tanesi ile masaya oturacak.
Kadrosuna bu listeden sadece 3’te birini dahil edecek olan Sivasspor Yönetiminin listesini kabarık tutmasında ki nedenin ise futbolcu alternatifinin fazla olması olduğu bildirildi.
Sivasspor Yönetiminin listesinde bulunan bu futbolcuların üç tanesinin önlibero olduğu bildirilirken kalan 12 futbolcunun ise orta saha ve forvet mevkiinde görev yapan futbolcular olduğu bildirildi.
Sivasspor Yönetim kurulu görüşmelerini sürdürdüğü bu futbolcuların isimlerini prensipte anlaşmaya varmadığı sürece açıklamayı doğru bulmadıklarını belirtirken gazetelerde çıkan transfer haberleri ile ilgili yorum yapmaktan da kaçındı.
Sivasspor Yönetim Kurulu futbolcuların isimlerini açıklamama nedeni olarak ise gizlilik olarak ifade etti.

1967_DERNEK_10UR
30.12.2005, 23:25
GİZLİLİK ÇOK ÖNEMLİ BASINA SIZACAK EN UFAK BİR HABER BELKİDE ALACAĞIMIZ FUTBOLCULARIN ELDEN KAÇMASINA SEBEP OLACAK..YADA FİYATININ YÜKSELMESİNE SEBEP OLACAKTIR..BİRAZ SABIR ŞURDA KALMIŞ 20 GÜN..

alimuharrem58
30.12.2005, 23:26
ONUR ABİ HAKLISIN GİZLİLİKTEN SÜRDÜRÜLMELİ

5841
30.12.2005, 23:33
yönetimin gizlemekte faydası var..hadi hayırlısı

GuNaY
31.12.2005, 01:29
Gizlemeleri çok güzel.. sene başında da bu şekilde güzel sürprizler yapmıştı yönetim...
Ancak bu sürecte futbolcu ve zaman az... bir an önce neticeye varılmalı müsbet yada menfi olarak!!!

Kaptan-58
31.12.2005, 08:08
hadi bakalım hayırlısı olsun.. inşallah güzel transferler yaparız

yerliturkuaz
31.12.2005, 08:18
yonetim simdiye kadar hep dogrulari yapti. bundan sonrada dogrulari yapacaktir.

eren1
31.12.2005, 08:55
yönetimin çok zekice işler yaptığına inanmaya başladım
süperlige çıkmanın verdiği heyecana kapılıp ekonomik prensiplerden taviz vermediler tek korkum buydu yani popülerite uğruna klubun gücünü aşacak transferler yaparak bu sene belki güzel sonuçları alacaktı ama daha sonra sivassporun altından birdaha hiç kalkamayacağı bir borcun altına girebileceği endişesi içindeydim..

bu ligden kimler gitmediki bursaspor ,kocaelispor,istanbulspor.eski şehirspor ve daha bir çok başarılı ve güçlü takım bu lige veda etti..

ama görünen o ki büyük başkan mecnun otyakmaz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor..

busene olabildiğince ucuz fakat faydalı transferle ligi en iyi şekilde bitirme planları içinde....

seneye artacak gelirlerle daha ıyı ve avrupada oynuya bilecek bir kadro kuracak diye düşünüyorum..

Arif Coşkun
31.12.2005, 09:01
süperlige çıkmanın verdiği heyecana kapılıp ekonomik prensiplerden taviz vermediler tek korkum buydu yani popülerite uğruna klubun gücünü aşacak transferler yaparak bu sene belki güzel sonuçları alacaktı ama daha sonra sivassporun altından birdaha hiç kalkamayacağı bir borcun altına girebileceği endişesi içindeydim..

bu ligden kimler gitmediki bursaspor ,kocaelispor,istanbulspor.eski şehirspor ve daha bir çok başarılı ve güçlü takım bu lige veda etti..

ama görünen o ki büyük başkan mecnun otyakmaz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor..

busene olabildiğince ucuz fakat faydalı transferle ligi en iyi şekilde bitirme planları içinde....

seneye artacak gelirlerle daha ıyı ve avrupada oynuya bilecek bir kadro kuracak diye düşünüyorum..

Evet eren1 sana katılıyorum,sırf günün manşetini yakalıyım diye kulubü ilerisi için zor duruma sokacak harakettlerdende kaçınıyor olabilirler.Bir bildikleri vardır elbet.

ElbeyLi58
31.12.2005, 11:14
....................

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor Yönetim Kurulu’nun futbolcu listesi bir hayli kabarık.
Transfer döneminin açılmasıyla kadrosuna en fazla 5 futbolcu katmayı hedefleyen Sivasspor Yönetim Kurulu şuanda 15 futbolcu ile görüşme içerisinde.
Teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda 15 futbolcuyu transfer listesine alan Yönetim Kurulu bu futbolcuların tamamıyla görüşmeye başlarken bunlarda sadece 5 tanesi ile masaya oturacak.
Kadrosuna bu listeden sadece 3’te birini dahil edecek olan Sivasspor Yönetiminin listesini kabarık tutmasında ki nedenin ise futbolcu alternatifinin fazla olması olduğu bildirildi.
Sivasspor Yönetiminin listesinde bulunan bu futbolcuların üç tanesinin önlibero olduğu bildirilirken kalan 12 futbolcunun ise orta saha ve forvet mevkiinde görev yapan futbolcular olduğu bildirildi.
Sivasspor Yönetim kurulu görüşmelerini sürdürdüğü bu futbolcuların isimlerini prensipte anlaşmaya varmadığı sürece açıklamayı doğru bulmadıklarını belirtirken gazetelerde çıkan transfer haberleri ile ilgili yorum yapmaktan da kaçındı.
Sivasspor Yönetim Kurulu futbolcuların isimlerini açıklamama nedeni olarak ise gizlilik olarak ifade etti.

rallicifurkan
31.12.2005, 11:33
kaliteli futbolcu almalıyız. yönetimimiz çok akıllı ama çok futbolcu değil bir tane alsın kaliteli oyuncu alsın biz hep burdan kaybediyoz geçen sezonda aynı olmuştu faruk, bayram gibi futbolcular aldı sonunda ilk sezonu kötü bitirmiştik 2.dönemde bu futbolcuları verdik ve şampiyon olduk. benim burada yönetime diyeceğim fazla oyuncu almasın fazlada bizim oyuncuları göndermesin. takıma faydalı olmayan var. kadromuzda bunları göndersin 2,3 tane ve 2 en az oyuncu alsın ama kaliteli koşan oyuncu alsın

twity_58
31.12.2005, 15:37
GİZLEYEREK YAPMALARI GÜZEL KONUSUNDAKİ FİKİRLERE KATILIYORUM CUNKU BOSU BOSUNA KONUSMALARA YOL ACILIYOR KESIN KARARLAR VERILINCE ALINANLARA SEVINMEK SIMDI ACIKLANINCA ALINAMAYANLARA ÜZÜLMEKTEN BİN KAT DAHA İYİDİR :)

erhan5834
31.12.2005, 15:40
TRANSFER KOMİTESİ İŞİ NEKADAR CİDDİYE ALDIĞINI KANITLIYO...SIRF TRANSFER DİYE TARANSFER YAPILMIYO...SİVASIMIZ VE SİVASSORUMUZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN...YAKIŞIR SİVASIMA

agca58
31.12.2005, 16:08
BAKALIM KİMLER GELECEK 2. YARI..

Arif Coşkun
31.12.2005, 16:24
TRANSFER KOMİTESİ İŞİ NEKADAR CİDDİYE ALDIĞINI KANITLIYO...SIRF TRANSFER DİYE TARANSFER YAPILMIYO...SİVASIMIZ VE SİVASSORUMUZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN...YAKIŞIR SİVASIMA

Bencede bir bildikleri var elbet,sırf transfer yapmış olmak için yapılmaz transfer.Fotbol piyasasını neler yapılacağını onlar daha iyi bilir.Hayırlısı artık.

Sampiyom
31.12.2005, 18:27
sivas icin ne hayirliysa o olsun sivasa canim feda gizlilikle yurutulmeside cok dogru bir karar

serhankaburcuk
31.12.2005, 19:12
Transfer komitemiz işini çok ciddi bir şekilde muntazam bir gizlilik içerisinde yapıyor...15 futbolcunun içerisinde en iyilerinin alınması gerektiğini düşünüyorum...İnşallah gelecek futbolcular takıma hemen adapte olur ve ilk 11 i zorlarlar...

1967_DERNEK_10UR
31.12.2005, 19:37
Transfer komitemiz işini çok ciddi bir şekilde muntazam bir gizlilik içerisinde yapıyor...15 futbolcunun içerisinde en iyilerinin alınması gerektiğini düşünüyorum...İnşallah gelecek futbolcular takıma hemen adapte olur ve ilk 11 i zorlarlar...
BRAVO USTA İYİ BİR TESPİT XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXX

serhankaburcuk
31.12.2005, 19:42
BRAVO USTA İYİ BİR TESPİT XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXX

Tabiki ben tesbit yaptığım zaman iyi yaparım....:):)

1967_DERNEK_10UR
31.12.2005, 19:44
Tabiki ben tesbit yaptığım zaman iyi yaparım....:):)
ZATEN SENİN TESBİTLERİN ÇOK İSABETLİ OLUYOR:DXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

1967_CLUB_ÖZGÜR
31.12.2005, 19:48
ZATEN SENİN TESBİTLERİN ÇOK İSABETLİ OLUYOR:DXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

SERHAN REİSLERIN TESBITINE LAF YOK....ORNEK ALDIGIMIZ IYI BI ABIMIZDIR KENDISI...:D

serhankaburcuk
31.12.2005, 19:49
SERHAN REİSLERIN TESBITINE LAF YOK....ORNEK ALDIGIMIZ IYI BI ABIMIZDIR KENDISI...:D

Eyvallah Özgür teşekkür ediyorum beni Onore ediyorsun...

1967_CLUB_ÖZGÜR
31.12.2005, 19:51
Eyvallah Özgür teşekkür ediyorum beni Onore ediyorsun...

RİCA EDERIM REİS...ICIMIZDEN GELEN SOZLER BUNLAR INANKİ

serhankaburcuk
31.12.2005, 19:52
RİCA EDERIM REİS...ICIMIZDEN GELEN SOZLER BUNLAR INANKİ

Teşekkürler ediyorum sizleri seviyorum....

1967_DERNEK_10UR
31.12.2005, 20:00
Teşekkürler ediyorum sizleri seviyorum....
SENİ HERYERDE ONURE EDİYOZ.USTA

serhankaburcuk
31.12.2005, 20:05
SENİ HERYERDE ONURE EDİYOZ.USTA

Eyvallah yiğitlerim benim....

1967_CLUB_ÖZGÜR
31.12.2005, 20:07
Eyvallah yiğitlerim benim....

CUNKU SEN BIZIM DEGER VERDIGIMIZ SEVDIGIMIZ BI ABIMISSIN...SU ALEMDE TEK REİS SENSİN...

DİĞERLERİNDEN FARKIN VAR....KOLPA YOK SINYAL YOK !!

FARKIN TARZIN

DJMuRaT
01.01.2006, 15:56
bOMBALAR YAKINDA PATLAYACAK....HERKES SİVAS'I 2.YARI GÖRECEK...

serhankaburcuk
01.01.2006, 18:22
bOMBALAR YAKINDA PATLAYACAK....HERKES SİVAS'I 2.YARI GÖRECEK...

Valla sabırsızlıktan öldük yahu....Nezaman alınacak bu futbolcular nezaman kampa gelecekler nezaman takıma adapte olacaklar bilmiyoruz...Süre azalıyor...

1967_DERNEK_10UR
01.01.2006, 18:24
ara transfer dönemi bu gün başladı hayırlısı olsun..bombaları bekliyoruz..belkide yönetim bombaları hazırladı transferin döneminin resmi olarak başlamsını bekliyordu..

serhankaburcuk
01.01.2006, 18:26
ara transfer dönemi bu gün başladı hayırlısı olsun..bombaları bekliyoruz..belkide yönetim aları hazırladı transferin döneminin resmi olarak başlamsını bekliyordu..

Valla inşallah senin dediğin gibidir...Yoksa bence çok geç kaldık...Sezonun başlamasına 20 gün var ve biz henüz 1 tane bile adam alamadık resmi olarak...İnşallah alar en kısa süre içerisinde patlar....

Etem-Murat
01.01.2006, 18:28
hadi hadi sivasım sabrımız kalmadı nerde hani şu transferler

1967_DERNEK_10UR
01.01.2006, 18:31
Ligin ilk yarısında istediği başarıyı yakalayamayan takımlar, 1 aylık ara transfer döneminde eksik gördükleri mevkiiler için takviye yapabilecek.

Futbol Federasyonu tarafından sezon başında yayımlanan ''Transfer Talimatı''na göre, futbolcular 1 sezonda 2 takımda oynama hakkına sahip bulunuyor. 1 sezonda 2 transfer yapmış, ancak takımlardan birinde resmi olarak oynamamış oyuncular ise 3. bir takıma transfer olabilecek.

Etem-Murat
01.01.2006, 18:52
Ligin ilk yarısında istediği başarıyı yakalayamayan takımlar, 1 aylık ara transfer döneminde eksik gördükleri mevkiiler için takviye yapabilecek.

Futbol Federasyonu tarafından sezon başında yayımlanan ''Transfer Talimatı''na göre, futbolcular 1 sezonda 2 takımda oynama hakkına sahip bulunuyor. 1 sezonda 2 transfer yapmış, ancak takımlardan birinde resmi olarak oynamamış oyuncular ise 3. bir takıma transfer olabilecek.
iyide onurum hani isim ver aldığımız kim var imza atan var mı

extrasivas
01.01.2006, 20:44
bizim yonetim isini gercekten biliyo

DJMuRaT
01.01.2006, 22:27
iNŞALLAH BOMBALAR YAKINDA PATLAYACAK...

atg
01.01.2006, 23:37
bence yönetim en faydalısını alır.buna inanıyorum simdiden teşekkürler

GuNaY
02.01.2006, 00:20

İyimi kötümü tartışılır aslında:confused:

Sivasli_Celal
02.01.2006, 16:57
gelenler ise yariyormu acaba?
yahu altyapimizda hicmi meyvelerimiz yok?

ReDYiGiDo
02.01.2006, 17:11
bence takıma en az 5-6 takviye yapılmalıdır Ben güveniyorum iyi transferler yapılacak

dadaş
02.01.2006, 17:33

düşüncelerim bunlar...

LORDKRAL
02.01.2006, 19:21
RAKİPLERİMİZ SÜPER OYUNCULAR ALIYOR BİZ HALA DURUYORUZ.BÖYLE GİDERSE SİVASSPOR OYUNCU TRANSFER EDEMEZ

yigido kesku
02.01.2006, 19:45
kesinlikle doğruyu yapıyorlar bu ligde yigido fırtınası esecek yonetime güveniyoruz