Orijinalini görmek için tıklayınız : KAMP PAZARTESİ

SivasSpor.Com
30.12.2005, 23:37
Sivasspor ikinci yarıya Pazartesi günü başlıyor.
Pazartesi günü Antalya Manavgat’ta bir araya gelecek olan Sivasspor,ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.

Teknik Direktör Werner Lorant yönetiminde Pazartesi günü Manavgat’ta bir araya gelecek olan Sivasspor’da yeni transferlerde yer alacak.Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, kamp ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “ İkinci yarı hazırlıklarını yapacağımız Manavgat kampında daha önceden belirlenin 4 lü bir turnuvaya katılacağız. Ardından Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacağız.Kamp Sivasspor açısından başarılı olacaktır “dedi.
Sivasspor’dan gidecek olan sporcuların belirlendiğini, yeni alınacak olan sporcularla ilgili olarakta ön görüşmelerin devam ettiğini de sözlerine ekleyen Sivaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz,” İkinci yarı Sivasspor için başarılı olacaktır.Sivasspor ligi hedeflenen yerde tamamlayacaktır “ dedi.

Yeniülke

1967_DERNEK_10UR
30.12.2005, 23:42
BU TURNUVA HABERİ ÇOK İYİ OLDU GÖNÜL İSTERKİ SİVASSPOR'UMUZ EFES CUP'TA AVRUPA'NIN EN İYİ TAKIMLARIYLA OYNASIN...AMA İNŞALLAH İLERLEYEN YILLARDA OYNAYACAZ...

alimuharrem58
30.12.2005, 23:47
TURNAVA İLE İLGİLİ HABERLERİDE BEKLİYORUZ. SİVASSPORA BAŞARILAR ŞİMDİDEN

yusuf_07
31.12.2005, 00:25
İİİ SİVASIN 5 MAÇINI İZLİCEZZZZZ...
TABİ ÇEKİRDEK ÇITLAMAK GİBİ Bİ NİYETİMİZ YOK KİMSE YANLIŞ ANLAMASINN..

GuNaY
31.12.2005, 01:21
Kondüsyonu ve konsantreyi iyi yüklemeli oyunculara lorant... Son dakika kabusu görmeyelim artık....
Ayrıca turnavadaki takımlar hangileri???
Kaliteli olmaları gerekiyor artık!

ElbeyLi58
31.12.2005, 11:12
....................

Sivasspor ikinci yarıya Pazartesi günü başlıyor.
Pazartesi günü Antalya Manavgat’ta bir araya gelecek olan Sivasspor,ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak.

Teknik Direktör Werner Lorant yönetiminde Pazartesi günü Manavgat’ta bir araya gelecek olan Sivasspor’da yeni transferlerde yer alacak.Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, kamp ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında “ İkinci yarı hazırlıklarını yapacağımız Manavgat kampında daha önceden belirlenin 4 lü bir turnuvaya katılacağız. Ardından Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacağız.Kamp Sivasspor açısından başarılı olacaktır “dedi.
Sivasspor’dan gidecek olan sporcuların belirlendiğini, yeni alınacak olan sporcularla ilgili olarakta ön görüşmelerin devam ettiğini de sözlerine ekleyen Sivaspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz,” İkinci yarı Sivasspor için başarılı olacaktır.Sivasspor ligi hedeflenen yerde tamamlayacaktır “ dedi.

Yeniülke

twity_58
31.12.2005, 15:35
dün istanbulda okuldan cıktım duraga yuruyrdum ki bir de ne göreyim sivasspor un idman otobusu valla sasırıp bakakaldım hiçbişey yapmadan ama müthiş bi andı :D

erhan5834
31.12.2005, 15:46
SİVASSPORA 2. YARI KAMP HAZIRLIKLARINDA BAŞARILAR DİLERİM...YENİ TRANSFERLER UMARIM KAMPTA OLUMLU Bİ HAVA YAKALAYIP SİVASSPORUMUZA ÇABUK ADAPTE OLUR..

Arif Coşkun
31.12.2005, 15:56
Yeni tarnsferlerimiz bian evvel yapıp çalışmalara katılması lazım.Günler hızla geçiyor.Geç kalırsa uyum zorluğu çekebilir yeni oyuncular.

Sampiyom
31.12.2005, 18:23
evet bencede sivasspor isi cok agirdan aldi ama en iyisi olsun dilegiyle sivasspora basarilardiler saygilarimla butun sivaslilari selamlarim..

serhankaburcuk
31.12.2005, 19:04
Sivasspor kampından güzel haberleri bekliyoruz...İnşallah iyi futbol ve iyi transfer haberlerini alırız...

BekirBayrak
01.01.2006, 09:53
SİVASSPORA 2. YARI KAMP HAZIRLIKLARINDA BAŞARILAR DİLERİM...YENİ TRANSFERLER INS TAKIMA KAZANDIRILIR VE ADAPTASYON SORUNU YASAMADAN IKINCI YARIYA SORUNSUZ GIRERIZ

Etem-Murat
01.01.2006, 10:07
belki yeni transferlerle birlikte acacaklar o yüzden pazartesine alınmış olabilir

DJMuRaT
01.01.2006, 16:00
Hadi kolay gelsin...Yeni transferlerin uyumu açısından çok önemli....İnşallah iyi geçer ve 2. yarı fırtına gibi eseriz...

serhankaburcuk
01.01.2006, 18:20
Hadi kolay gelsin...Yeni transferlerin uyumu açısından çok önemli....İnşallah iyi geçer ve 2. yarı fırtına gibi eseriz...

Sezonun başlamasına 20 gün var ve biz halen yeni transfer yapamadık...Bu futbolcular ne zaman alınacak ne zaman kampa katılacak çok merak ediyorum...İnşallah yeni gelenler adaptasyon sorunu yaşamazlar...

Kaptan-58
02.01.2006, 07:28
Kırmızı-beyazlı ekip, ikinci yarı hazırlıkları için bugün Antalya'ya geçiyor. Alman teknik adam Lorant, çok çalışmak zorunda olduklarını belirterek, "En ufak bir gevşeme yaşarsak aşağı düşeriz. Bunu istemiyoruz" dedi. Öte yandan Antalya'da hazırlık maçları da yapılacak

http://www.fotomac.com.tr/2006/01/02/im/93169285BA629248937A4B50b.jpg

Etem-Murat
02.01.2006, 08:38
HADİ HAYIRLISI BÜGUN TOP BAŞI YAPIYORLAR İNŞALLAH BİZİ HAYEL KIRIKLIĞINA DÜŞÜRMEZLAR

1967_DERNEK_10UR
02.01.2006, 09:19
Sezonun başlamasına 20 gün var ve biz halen yeni transfer yapamadık...Bu futbolcular ne zaman alınacak ne zaman kampa katılacak çok merak ediyorum...İnşallah yeni gelenler adaptasyon sorunu yaşamazlar...
USTA AMA PANİK USTASIN SENİN GİBİ BİR PANİK USTA DA İLK KEZ GÖRÜYOM.USTA BOMBALAR YOLDA...MERAK ETME..