Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO SÜPER OLACAK

SivasSpor.Com
02.01.2006, 01:25
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz’dan taraftarlara yeni yıl müjdesi.

Başkan Otyakmaz “İkinci yarıda Sivasspor başarıdan başarıya koşacaktır“ dedi.
Türkcell Süper liginde mücadele eden ve averajla 6.sırada yer alan Sivasspor’un ikinci yarıda başarısızlıkları bertaraf ederek başarıdan başarıya koşacağını dile getiren Sivaspor Başkanı Mecnun Otyakmaz taraftarların takıma destek vermesini istedi.Sivasspor Başkanı Otyakmaz “1967 yılında kurulan ve bu sezon Türkcell Süper liginde mücadele eden Sivasspor ilk yarıda hedeflenen yerde ligi tamamladı. Son beş maçımızda puan kaybıyla karşılaştık.Hakem hataları ve şansızlıklar biran olsun peşimizi bırakmadı.İkinci yarıda şansızlıkları bertaraf ederek gerek kendi sahamızda gevrekse deplasmanda puanları alacak ve zirveyi zorlayacağız “dedi.
TAKIM SÜPER OLACAK
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, ikinci yarıya Sivasspor’un güçlü bir kadro ile gireceğini de sözlerine ekleyerek “ Taraftarlarımızın özlediği kadroyu oluşturmanın gayreti içerisindeyiz.İkinci yarıda süper bir takım ile mücadelemize devam edeceğiz “ dedi.
CEM CAN TAMAM
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, ikinci yarı öncesinde transfer çalışmalarının devam ettiğini, takıma süper oyuncular kazandırmak için çaba harcadıklarını da sözlerine ekleyerek “ İstanbulspor’dan Cem Can imza attı. Mohammed Ali Kurtuluş’u Diyarbakırspor’a verdik.Karşılığında Serdar Samatyalı ve kaleci Oğuz’u aldık. Serdar Samatyalı’yı İstanbulspor’a Cem Can karşılığında verdik.
Cem Can ve Oğuz’un ardından yerli ve yabancı sporcu arayışlarımız sürmektedir. Pazartesi günü Manavgat’ta kamp başlıyor. Kamp süresince takıma kazandırılması planlanan sporcular denemeye alınacak. Ardından karar verilecek. Sivasspor kampta düzenlenecek olan 4 lü futbol turnuvasının ardından Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak.Taraftarlarımızın takıma destekci olmasını istiyoruz.Sivasspor’un başarılı olması Sivas’ın başarılı olması demektir “ dedi.

BekirBayrak
02.01.2006, 08:15
baskanım her zaman dıyoruz sana ve sahsında yonetım kuruluna guvenımız sonsuzdur sizler en ıyısını yapacagınızı bılıyoruz
ALLAH kolaylıklar versın

Etem-Murat
02.01.2006, 08:30
hadi hayırlısı başkan inşallah senin değin gibi iyi bir takım oluşturuzuz

35gürün58
02.01.2006, 09:47
Sayın başkanımızın ince eleyip sık dokuyacağına ve Sivassporumuza çok faydalı oyuncular alacağına inanıyoruz , genç,yırtıcı, süratli topu sedece ayakları ile değil beyni ile de oynayan futbolcular alınması en büyük temennimiz ,Yalnız satılacak futbolcuların arasında Hakikat gazetesinde İlhan'ın da adını gördüm doğrusu şaşırdım, İlhan sol kanatta Hayrettin'e de Balili'yede altarnatif olabilecek bir oyuncumuz nitekim mükemmel oyununu hep birlikte izledik ve çok övgüler aldı..neden satılacaklar listesinde Yönetimimizin bildiği bir konu var ise o ayrı.. Gol yollarında başarılı bir forvet alınması tüm sivassporluların beklentisi....

1967_DERNEK_10UR
02.01.2006, 09:49
büyüksün mecnun abı..bizde senin gibi düşünüyoz güvenimiz tam inşallah 2.yarı süper bir sivasspor sahada olacak..

casus84
02.01.2006, 09:53
inşallah süper oluruz 2. yarıda.yeni yıla süper giriş yaparsak devamı gelir

SaRiKaN58
02.01.2006, 10:51
en büyük baskan MECNUN baskan !!!!!

1967_Dernek_Murat
02.01.2006, 10:53
BAŞKANIM SİZE VE EKİBİNİZE SONSUR GÜVEN CİMİZ VAR İYİKİ VARSINIZ BAŞKANIM.

Sampiyom
02.01.2006, 11:40
iyiki varsiniz baskanim transferden ses cikmiyo sadece soylentiler var ama yinede beklemekte yarar var ...

rallicifurkan
02.01.2006, 12:53
başkan bizi neşelendirdi gerçektende öyle süper bir takım olacağız.

KALİTEMİZİ HERKEZ BİLİYOR

5841
02.01.2006, 12:59
BAŞKANA GÜVENİMİZ SONSUZ

DJMuRaT
02.01.2006, 13:00
BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ.........

x_burnley
02.01.2006, 14:28
Başkanım size güveniyoruz inşallah 2. devrede süper bir sivasspor izleyecek tüm türkiye amacımız ligde kalmak değil amacımız ve hedefimiz uefa kupası

1967 dernek serkan20
02.01.2006, 15:48
başkanımızı güvenimiz tam hadi hayırlısı 2. yarıda daha güzel bir sivasspor istiyoruz
herkes geçen yılın şampiyonunu konuşmalı

agca58
02.01.2006, 16:49
İLGİNÇ Bİ TRANSFER OLMUŞ CEM CANIN TRANSFERİ..AMA MUHAMMET GİTMEMELİYDİ ..

twity_58
02.01.2006, 16:58
Böyle bir takım olmayı ortaya koyduklarımızla gösterdık insallah hersey daha güzel olcak..

ReDYiGiDo
02.01.2006, 17:13
Ben Başkanıma ve Genel Menejerimize güveniyorum.. Onların yerinde transferleriyle Zaten iyi olan takımımız süper olacak..

dadaş
02.01.2006, 17:32
başkanın futbol bilgine ve kişiliğine güveniyorum yiğido süper olacak diyorsa bi bildiği vardır popülerite için böyle şeyler söyliyeceğini sanmıyorum.

1967_DERNEK_MUSTAFA
02.01.2006, 18:22
Başkanımız bu açıklamayı yaptıysa düşünmeye gerek yok içim rahat olur

sinan58_34
02.01.2006, 19:09
bizim sivassporumuza ve baskanımıza guvenımız tam ınsallah ıkıncı yarıdada aynı performansı gostererek adımadım zırveye tırmanacagız

Serd@r
02.01.2006, 20:09
İnşallah Mecnun başkanın dediği gibi ikinci yarı süper bir SİVASSPOR bekliyoruz.Başkanımızada bundan önce olduğu gibi bundan sonrada güvenmeye devam edeceğiz.
Cem Cana gelince tanıdığım,seyretme imkanı bulduğum bir futbolcu değil ancak Başkan transferinde bu kadar ısrarcı olduysa eminim kalitesi yüksek bir oyuncudur.

agca58
02.01.2006, 20:22
bizim sivassporumuza ve baskanımıza guvenımız tam ınsallah ıkıncı yarıdada aynı performansı gostererek adımadım zırveye tırmanacagız
İNŞALLAH TEMENNİMİZ BU.....!

sivaslihakan
02.01.2006, 21:34
ben bu isten bisey anlamiyorum oyuncular teker teker gidiyo ama ortada hic bi transfer yok böyle giderse ikinci yari düseriz allah korusun

extrasivas
02.01.2006, 21:47
buyuk baskan seninle elele sivasspor zirveye