Orijinalini görmek için tıklayınız : TAHKİM KURULU'NA TEPKİ

ElbeyLi58
03.01.2006, 18:59
Baskan Otyakmaz, "Bazı konularda Sivasspor'a haksızlık
yapıldığını ve bir art niyet olduğunu düşünüyorum" dedi.

Sivasspor Konyaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldıkları 1 maç saha kapatma cezasına yaptıkları itirazın Tahkim Kurulu tarafından reddedilmesine tepki gösteren Otyakmaz, şunları kaydetti:
''Bizimle birlikte saha kapatma cezası alan Konyaspor'un itirazı olumlu karşılanırken, bizim itirazımız Tahkim Kurulu tarafından reddedilmiştir. Yine kaleci Petkoviç'e verilen 4 maç cezaya itiraz ettik, fakat bu da kabul edilmedi. Hakan Bayraktar'ın transferi konusunda yaşanan bir pürüzde de aleyhimize karar verildi. Bu konularda Sivasspor'a haksızlık yapıldığını ve bir art niyet olduğunu düşünüyorum.''

Futbol Federasyonu seçimlerine de değinen Otyakmaz, ''Bu konuda şu an için beklemedeyiz. Kulüpler Birliği toplantısından sonra kararımız netleşecek, ancak bu Tahkim Kurulu üyelerinin içinde bulunduğu listeyi kesinlikle desteklemeyeceğiz'' dedi.
http://www.gencturkhaber.com/images/173765.jpg

SaRiKaN58
03.01.2006, 19:03
dogru bir art niyet tabi.
Mecnun Ba$kan dogru yapiyor.....
en büyük ba$kan bizim ba$kan!

sinan58_34
03.01.2006, 19:11
bu tahkım kuruluna tepkımızı gostrermemız lazım olayları cıkaran konya taraftarı ceremesını ceken sıvasspor bence bu haksızlıga bıran once tepkı gostermemız lazım

serhankaburcuk
03.01.2006, 19:16
Sayın başkanımızın masaya yumruk vurma vakti geldide geçiyordu...İnşallah başkanımız ve yönetim kurulumuz gerekeni yapacaktır...

dadaş
03.01.2006, 19:20
mecnun başkan gerekeni yapacaktır....

1967_DERNEK_10UR
03.01.2006, 19:22
BAŞKANIM BUNLARI ADAM ETMEK SANA YAKIŞIR..BİZE OLAN GAREZLERİNİ ANLAYAMADIK..

serhankaburcuk
03.01.2006, 19:24
BAŞKANIM BUNLARI ADAM ETMEK SANA YAKIŞIR..BİZE OLAN GAREZLERİNİ ANLAYAMADIK..

Bize kimin garezi yokki...Herkes bize düşman...

Ben herzaman söylüyorum....SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK...

ElbeyLi58
03.01.2006, 19:29
Bize kimin garezi yokki...Herkes bize düşman...

Ben herzaman söylüyorum....SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK...
Reis aynen dedi gibi
malesef ....:mad:

1967_DERNEK_MUSTAFA
03.01.2006, 19:30
NE DİYEYİM ŞEREFSİZLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Serd@r
03.01.2006, 19:33
İşte Türkiye süper liginin adalet mekanizması maalesef bu,Başkan Mecnun Otyakmazda bu serzenişinde sonuna kadar haklı ancak bilmediği birşey var sanırım başkanımızın bunlar işine gelmeyen şeyler oldumu ÜÇ MAYMUNU oynarlar,GÖRMEZLER-DUYMAZLAR ve BİLMEZLER...

serhankaburcuk
03.01.2006, 19:34
NE DİYEYİM ŞEREFSİZLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ağzına sağlık be Mustafa abi valla ben diyemiyordum sen söyledin...:)