Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğido ÖZEL HABER

antalyali_yigido
04.01.2006, 09:11
Türkcell Süper 1. Lig’de mücadele eden ilk devreyi 25 puanla altıncı sırada tamamlayan Sivasspor, Manavgat Kızılağaç turizm Bölgesinde bulunan silence Beach Hotel’de 15 günlük kampa girdi. Kadrosuna İstanbulspor’dan kaleci Oğuz ve orta saha oyuncusu Cem Can ile Elazığspor’dan sol kanat oyuncusu Muharrem’i renklerine katan Yiğido’lar, sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift idmanla ligin ikinci yarısına hazırlanıyorlar. Teknik Direktör Werner Lorant yönetiminde çalışmalarını sürdüren Sivasspor, ilk yarıdaki performanstan daha güçlü ve hızlı bir oyun sergilemek için kondüsyon, taktik, teknik ve sürat ağırlıklı antrenmanlarla güç kazanıyor. 17 Ocak 2006 Salı gününe kadar kamp çalışmalarına devam edecek olan Kırmızı-Beyazlı takım ikinci yarıdaki futbollarıyla başarılı olacaklarına inanıyorlar. Yiğido’ların Menejeri Bülent Uygun, ikinci yarıdaki hava ve saha şartlarını ortadan kaldırabilmek için çalışma ortamı uygun olduğundan dolayı Antalya’yı seçtik. Takımımıza genel olarak kaleci Oğuz, orta sahaya Cem Can ve eski BJK’lı ve Ankaraspor’da top koşturan Ümit Aydın ile sol tarafa Elazığspor’dan Muharrem’i aldık. Forvet için ise takip ettiğimiz birkaç yabancı sporcu üzerinde duruyoruz. Bunlar arasında takıma uyum sağlayacak birini en yakın zamanda transfer ederek transferi kapatacağız. Takımdan 4-5 genç kardeşimizi kiralık olarak diğer takımlara verdik. Onlar gelecekte bizim inandığımız ve ümitli olduğumuz futbolculardır. Onlar da gittikleri takımlarda biraz daha pişerek olgunlaşacaklar ve futbollarını geliştirecekler ve en kısa zamanda tekrar aramıza katılacaklar. Kamp biter bitmez Sivas’a dönecek ve Malatyaspor maçına hazır olarak ligin ikinci yarısına başlayacağız. İlk yarıda sergilediğimiz futbol ve başarının daha iyisini gerçekleştirerek ligi daha üst sıralarda tamamlamayı hedefliyoruz.”diye umut dolu bir açıklama yaptı.

Haber bizzat gerçekleşmiştir (Alıntı yapılmamaıs rica olunur... Saygılarımla)
(Antalyali_yigido & Burak Taşkan)

CAGLAYAN
04.01.2006, 09:26
Kalemine,Yüregine,ellerine saglik gardas Güzel Rep-Haber hazirlamissin

eren1
04.01.2006, 09:32
iyi bir kamp dönemi geçirip zorlu ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanırlar umarım.....

(ümit aydın gerçekten iyi transfer )

1967_DERNEK_10UR
04.01.2006, 09:32
GARDAŞ KALEMİNE SAĞLIK GÜZEL BİR YAZI HAZIRLAMIŞSIN FOTOĞRAFLARDA GÜZEL...ANTALYA KAMPINDA Kİ HABERLERİ SENDEN BEKLİYORUZ..

1967_Dernek_Murat
04.01.2006, 10:18
Kalemine,Yüregine,ellerine saglik gardas Güzel Rep-Haber hazirlamissin

TEŞEKKÜRLER GARDAŞ

antalyali_yigido
04.01.2006, 10:21
CUMARTESİ GÜNKÜ ÖZEL RÖPORTAJIMI DA SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM....

1967_Dernek_Murat
04.01.2006, 10:34

İNŞALLAH GARDAŞ BEKLİYORUZ

agca58
04.01.2006, 11:51
Sivas'ın teknik direktörü, zirvede kalmanın yollarını gösteriyor. Lorant, sakin olmaları gerektiğini söyledi.

Öğreneceğiz
Sivasspor ikinci yarı hazırlıklarına başlamak üzere Manavgat Silence Tesisleri'nde çalışmalarına başladı. İlk yarıyı hedefledikleri yerin biraz altında tamamladıklarını belirten Lorant, "Aslında Sivas olarak ligi daha iyi yerde bitirebilirdik. Özellikle F.Bahçe ve Beşiktaş maçlarında yenilmemize çok üzüldüm. İkinci yarıda sabırlı olmalı ve heyecanımızı yenmeliyiz. Bunu öğreneceğiz" diye konuştu.

Fener Rakipsiz
İstanbulspor'dan Cem Can ve Ankaraspor'dan Ümit Aydın'ı transfer ettiklerini ifade eden Alman hoca, "Golcü oyuncu arayışımız sürüyor. İkinci devrede taraftarlarımız çok daha iyi bir Sivasspor izleyecek" dedi. Tecrübeli hoca, yeni transferlerin çabuk uyum gösterdiğini ve ikinci yarıda zirve yarışında eski takımı Fenerbahçe'nin rakipsiz olduğunu açıkladı. Yönetim ise takımı kampta yanlız bırakmıyor.

FOTOMAC

cemal58yiğido
04.01.2006, 11:53
İNŞALLAH LORANTIN DEDİĞİ GİBİ OLUR

cemal58yiğido
04.01.2006, 12:02
GÜZEL Bİ KAMP DÖNEMİ OLACAK

agca58
04.01.2006, 12:04
ARKADAŞAR BALİNİN SOLUNDAKİ VE HAKKININ SAĞINDAKİ 2 FUTBOLCUMUZ KİM YA TANIYAMADIM..BİLEN VARSA SÖYLEYEBİLİRMİ..

casus84
04.01.2006, 12:20
gardaşlar ben petko ve anderson'u göremedim

casus84
04.01.2006, 12:21
bu arada sivassporun hazırlık maçlarında antalyalı yiğidolar takımı yalnız bırakmaz inşallah

HakkıTİMUÇİN
04.01.2006, 12:40

ELLERİNE VE YÜREĞİNE SAĞLIK GARDAŞ...HABERDE RESİMLERDE HARİKA..

ÖZEL RÖPORTAJINIDA MERAKLA VE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ..

antalyali_yigido
04.01.2006, 12:47
HİÇBİR ŞEY BEKLEMEDEN YAPMIŞ OLDUĞUM BU İŞİ BEĞENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. SİZDEN RİCAM LÜTFEN BENİM AÇTIĞIM KONUNUN ALTINDA BAŞKA HABERLER VERMEYİN!!! UNUTMAYIN SPOR HABERİ DİĞER HABERLERDEN FARKLIDIR... İNANMAYIN HER HABERE SPORDA ATIŞ SERBESTTİR VE HİÇBİR BAĞLAYICI YANI YOKTUR. LORANTIN AĞZINDAN HABER YAZANLAR ACABA KAÇ KEZ LORANTI GÖRDÜLER......

YAŞIM GENÇ OLABİLİR GAZETECİLİKLTE... ÇÖMEZ DİYENLERDE VARDIR. BİLİYORUM... AMA ONU DİYENLER UNUTMASIN GÖRMEDİĞİ İNSANLAR HAKKINDA HABER YAZIPTA SİVASIMI UMUTLANDIRMASIN!!!

MESLEĞİMDEN VE HERŞEYDEN ÖNCE SİVASLIYIM VE SİVASSPORLUYUM ÖNCE SİVAS SONRA İŞ BENİM İÇİN!!! ELİME SİVASSPORUN HABERİNİ YAPMA FIRSATI GEÇMİŞKEN BUNU EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİM.

HAZIRLIK MAÇLARINDA BENİ SAHADA GÖREBİLİRSİNİZ
(AKDENİZ GAZETECİLER BİRLİĞİ) FORMASI OLACAK ÜZERİMDE

ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZLERE HABER GÖNDERECEĞİM EMEĞE SAYGI OLDUĞU SÜRECE....

twity_58
04.01.2006, 12:50
ya resim cok harıka yaa bayuıldım valla.. :)
ellerine saglık antalyalı yıgıdo abım cem can da orda demi yanlıs görmedım :D

antalyali_yigido
04.01.2006, 12:53
HİÇBİR ŞEY BEKLEMEDEN YAPMIŞ OLDUĞUM BU İŞİ BEĞENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. SİZDEN RİCAM LÜTFEN BENİM AÇTIĞIM KONUNUN ALTINDA BAŞKA HABERLER VERMEYİN!!! UNUTMAYIN SPOR HABERİ DİĞER HABERLERDEN FARKLIDIR... İNANMAYIN HER HABERE SPORDA ATIŞ SERBESTTİR VE HİÇBİR BAĞLAYICI YANI YOKTUR. LORANTIN AĞZINDAN HABER YAZANLAR ACABA KAÇ KEZ LORANTI GÖRDÜLER......

YAŞIM GENÇ OLABİLİR GAZETECİLİKLTE... ÇÖMEZ DİYENLERDE VARDIR. BİLİYORUM... AMA ONU DİYENLER UNUTMASIN GÖRMEDİĞİ İNSANLAR HAKKINDA HABER YAZIPTA SİVASIMI UMUTLANDIRMASIN!!!

MESLEĞİMDEN VE HERŞEYDEN ÖNCE SİVASLIYIM VE SİVASSPORLUYUM ÖNCE SİVAS SONRA İŞ BENİM İÇİN!!! ELİME SİVASSPORUN HABERİNİ YAPMA FIRSATI GEÇMİŞKEN BUNU EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİM.

ÖNCE SİVAS

GuNaY
04.01.2006, 13:12
Burak'cım eline kalemine sağlık... gerçekten güzel olmuş haber...
Ayrıca resimde yeğenimide görmek beni mutlu etti :)

SEMİH-58
04.01.2006, 19:49
HAYDİ HAYIRLISI

DJMuRaT
04.01.2006, 19:54
Gardaş eline sağlık....

SEMİH-58
04.01.2006, 19:58
bizi haberdar et

extrasivas
04.01.2006, 20:02
giuzel bir kamp donemi olup iyi hazirlanip basarilara kosariz ins.

RüStü ElmaS
04.01.2006, 20:27

ELINE, KALEMINE SAGLIK BURAK GARDAS.

ISTE DAYANISMA DIYE BUNA DERLER.

RESIMLER VE HABER GÜZEL OLMUS.
SON GELISMELERI SENDEN BEKLIYORUZ.

erhan5834
04.01.2006, 20:31
GARDAŞ ELLERİNE SAĞLIK RESİMLER YAZI SÜPER ....SİVASSPORUMUZ İÇİN OLUMLU Bİ KAMP DÖNEMİ GEÇMESİ DİLEĞİYLE...

1967_Dernek_Ayhan
04.01.2006, 20:52
helal olsun gardaş süpersin......

Bln-Fatih58
04.01.2006, 21:54
bravo gercek yigido buna denir!

MAVİ_BERE
05.01.2006, 00:19
haberler sende kardeş..

GuNaY
05.01.2006, 02:14
Burak günlük haberlerini bekliyoruz...