Orijinalini görmek için tıklayınız : BU KADAR YAYGARA NEDEN?
EfsaneTeksas 18.03.2005, 00:13 Bu takıma (Bursaspor) lanet ediyorum çok zaman, bizleri bu lige düşürerek daha da komik olaylarla yüzyüze bıraktığı için... Onlar düşseydi de bizler düşmeseydik diyeceğim komik olacak.
Ev sahibi bir takımın, hele gece maç oynamaya yeterli alt yapısı var ise, geceleyin maçını oynaması kadar doğal ne vardır diye soruyorum kendime... Gece atmosferi sadece Süper Lig ile orantılı bir yöntemmidir?
Erciyes'in bağırışlarını da anlasımsız buluyorum. Adamlar zaten önümüzde ve avantajlı durumdalar. Ama onlar da haklı, "Bursaspor bu, her maçı düzen, şike vs." ya... Ne olur ne olmaz. "Biz şimdiden bağıralım, ya tutarsa..." Ya şikesimi kalmış, 2. Lig'deyiz zaten. Sürüneceğimiz kadar sürünüyoruz... Daha ne olsun... Hem madem bu kadar bu konuda bu kadar uzmanız, mantık olarak düşmememiz gerekirdi. Neyse...
Sivas hiç gece oynamamış mantığı da güzel... Atıyorum, Sivas karlı havada hiç oynamadı, yağmurlu havada hiç oynamadı, Sivas lodoslu havada hiç oynamadı vb... Varmı böyle bir mantık ya... Herkesin keyfine kedermi ortamlar yaratılacak... Kaldıki Süper Lig'e çıkarlarsa da Galatasaray'dan da rica ederler; "Abi biz 2A'dan geldik de, hiç gece oynamadık... Gündüze alın babanızın hayrına..." mı denecek...???
Hey yüce Allahım biz ne ettik sana da bu muhabbetlere muhatab bırakıyorsun bizleri...
BİZİ BU HALLERE DÜŞÜRENLER UTANSIN MADE İN TEKSAS bursa taraftarı sayesinde milli takım bursada almanya ve hollanda sınavlarını başarıyla gecmiştir. bursa evliyalar şehridir. canakkale zaferinde en cok şehit veren memleket BURSADIR. bursaya şeftali ve kestane yakıştırması yapanları pazar akşamı bursaya davet ediyoruz taraftar görmeye saygılar. anti-bizans biz bursalıyız bizans yalakası değiliz anlayana! iyi akşamlar
Gardasın ne iş bu söylemler senin niye zoruna gitti??? Yaran varmiki gocunuyosun??? ee gocunduguna görede bir yaraya sahipsin anladığım kadarıyla... Bursa şehrine lafım yok... İnsanlarınada... takımınada... dikkat edersen bizim coğunlumuz sizin daha avantajlı olacağınızı düsündüğümüz gece maçını ayarlayanlara... yani tff ye... :twisted:
EfsaneTeksas 18.03.2005, 00:30 dostum ben gerekenleri yukarda yazdığıma inanıyorum tamam sizede hak veriyorum hayatınızda ilk defa bu heyecanları yaşıyorsunuz ama önce armutla elmaları ayırt edin. benim ne yaram olacak sivastan bizim için tek düşman BİZANSTIR. BURSAYI VE TARAFTARINI BİLEN BİZİM DURUŞUMUZUDA İYİ BİLİR. bursaspor ve bursaya saygı duyun ki saygı göresiniz bursada. sanal aleme benzemez reel alem neyse pazar akşamı bilmeyenler bursasporuda bursa taraftarınıda öğrenecekler.
MERAK ETME BİZ GERCEK ALEMİDE BİLİRİZ... BURAYA GELİP SANALLAŞAN MEYDAN OKUYAN BEN DEİLİM!!! DEPLASMAN ZANNETİĞİN YERİ GORÜRSÜN PAZAR GÜNÜ...
EfsaneTeksas 18.03.2005, 00:41 MERAK ETME BİZ GERCEK ALEMİDE BİLİRİZ... BURAYA GELİP SANALLAŞAN MEYDAN OKUYAN BEN DEİLİM!!! DEPLASMAN ZANNETİĞİN YERİ GORÜRSÜN PAZAR GÜNÜ... bu yazınla ne kadar alemi bildiğin belli oldu zaten
:lol: ANLADIĞINA SEVİNDİM :lol:
EfsaneTeksas 18.03.2005, 00:49 oooff oooff büyüksün allahım neyse sen sevin bakalım :wink:
GARDASIM HAYIRDIR YAAA NİYE SIKILDIN??? ZATEN SİZE YERYÜZÜNDE YARDIMCI OLABİLECEK TEK VARLIK :!: ALLAH :!: SİMDİDEN BAŞLAMAN İYİ OLMUŞ DUAYA... ANCAK KABUL OLUR ZATEN :lol:
serhankaburcuk 18.03.2005, 08:47 Bu takıma (Bursaspor) lanet ediyorum çok zaman, bizleri bu lige düşürerek daha da komik olaylarla yüzyüze bıraktığı için... Onlar düşseydi de bizler düşmeseydik diyeceğim komik olacak.
Ev sahibi bir takımın, hele gece maç oynamaya yeterli alt yapısı var ise, geceleyin maçını oynaması kadar doğal ne vardır diye soruyorum kendime... Gece atmosferi sadece Süper Lig ile orantılı bir yöntemmidir?
Erciyes'in bağırışlarını da anlasımsız buluyorum. Adamlar zaten önümüzde ve avantajlı durumdalar. Ama onlar da haklı, "Bursaspor bu, her maçı düzen, şike vs." ya... Ne olur ne olmaz. "Biz şimdiden bağıralım, ya tutarsa..." Ya şikesimi kalmış, 2. Lig'deyiz zaten. Sürüneceğimiz kadar sürünüyoruz... Daha ne olsun... Hem madem bu kadar bu konuda bu kadar uzmanız, mantık olarak düşmememiz gerekirdi. Neyse...
Sivas hiç gece oynamamış mantığı da güzel... Atıyorum, Sivas karlı havada hiç oynamadı, yağmurlu havada hiç oynamadı, Sivas lodoslu havada hiç oynamadı vb... Varmı böyle bir mantık ya... Herkesin keyfine kedermi ortamlar yaratılacak... Kaldıki Süper Lig'e çıkarlarsa da Galatasaray'dan da rica ederler; "Abi biz 2A'dan geldik de, hiç gece oynamadık... Gündüze alın babanızın hayrına..." mı denecek...???
Hey yüce Allahım biz ne ettik sana da bu muhabbetlere muhatab bırakıyorsun bizleri...
BİZİ BU HALLERE DÜŞÜRENLER UTANSIN MADE İN TEKSAS bursa taraftarı sayesinde milli takım bursada almanya ve hollanda sınavlarını başarıyla gecmiştir. bursa evliyalar şehridir. canakkale zaferinde en cok şehit veren memleket BURSADIR. bursaya şeftali ve kestane yakıştırması yapanları pazar akşamı bursaya davet ediyoruz taraftar görmeye saygılar. anti-bizans biz bursalıyız bizans yalakası değiliz anlayana! iyi akşamlar
Yaygara falan kopardıgımız yok....Biz eğer daha önceden maç gece oynanacak deselerdi biz zaten bişey demezdik...Ama herşey belli olmuş trt maçı canlı yayınlıyor maç saati günler öncesinde 13:00 diye belli ama ne oluyosa maça 2 gün kala maçın saati biranda değişiveriyor.Valla anlamadım bizim adımız çıktı ama size helal olsun biz istesek bize yapmazlar demekki federasyonla aranız gayet iyi aman Allah aranızı bozmasın...Biz bütün zorluklara göğüs gererek süper lige anlımızın akıyla çıkacagız sizin ve diğerlerinin şüphesi olmasın...Maç gece değil ya sabah ezanı oynansa sizi yenecegiz...
paulfromceltic 18.03.2005, 09:00 neden bu kadar büyüttünüz olayı gelirsiniz oynarsınız telekom bile oynadı sizin onlardan neyiniz eksik 8)
serhankaburcuk 18.03.2005, 09:08 Biz olayı büyütmüyoruz siz olayları buraya taşımaya çalışıyorsunuz...Biz yoksa gece-gündüz farketmez ama neden biranda maçın saati ve zamanı değişti biz ona anlam veremiyoruz...Eğer işinize geliyorsa Kuşluk vaktide veya sabah namazı vaktide oynayabiliriz ne dersiniz? Ama bize bir hafta önceden haber verin olurmu?:)) :D :D :D
s_i_v_a_s 18.03.2005, 09:19 MERAK ETME BİZ GERCEK ALEMİDE BİLİRİZ... BURAYA GELİP SANALLAŞAN MEYDAN OKUYAN BEN DEİLİM!!! DEPLASMAN ZANNETİĞİN YERİ GORÜRSÜN PAZAR GÜNÜ...
GARDASIM HAYIRDIR YAAA NİYE SIKILDIN??? ZATEN SİZE YERYÜZÜNDE YARDIMCI OLABİLECEK TEK VARLIK :!: ALLAH :!: SİMDİDEN BAŞLAMAN İYİ OLMUŞ DUAYA... ANCAK KABUL OLUR ZATEN :lol:
biz evliyalar sehrinde elimizi acarız semaya dogru ederiz duamızı....
gelirken posterinizi portrenizi de getirin.....
simdiye kadar deplasmanlara adam gibi gelip oturup maç izlediğinizi biliyoruz en güzeli... aman ha stadda bize karsı aykırı haraket yapmayın... biz herdefasında söylüyoruz bizim işimiz istanbulla ....
ofozturk 18.03.2005, 09:54 Arkadaşlar..Bursalı ve sivaslı gardaşlarım...
Ortamı germeyiniz...Olan olmus..Federasyon veya bursa sehri bi şekilde böyle olmasını istemişler ve olmuş. Biz aslanlar gibi yiidolar gibi sahaya çıkıp futbolumuzu oynarız. Hakeden de kazanır....
Bursalı arkadaşlar sizde lütfen forum kurallarına uyunuz...
Hakaret ve kişilikleri küçültücü sözler kullanmayınız...
Sizlere başarılar dilerim...
Unutmayalım dünyada ortalama 20 milyon sivaslının kalbi sivasspor için çarpıyor.
Herkese selamlar...
GECE GUNDUZ SABAH AKŞAM YAĞMUR ÇAMUR NE OLURSA OLSUN BİZ SİZİ MEKANINIZDA YENECEZ....AYRICA SÜRÜNÜYORUZ DİOSUN SİZ SÜRÜNMEYE DEWAM EDECEKSİNİZ ÇÜNKÜ KENDİNİZİ BU LİGDEN USTUN GÖRÜYORSUNUZ ASLINDA BU LİGDEN USTUN FELANDA DEİLSİNİZ....
______________________________ _______________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
ofozturk 18.03.2005, 10:15 Bursalı arkadaşlar neden sivasın basarısı sizi bu kadar geriyor.
Yoksa sivaslıları sevmiyor musunuz veyada sivasın alnının akıyla kazandıgı basarıyı kıskanıyor musunuz...Aslında siz daha iyisini yapmak için çaba ve çözümler üretmelisiniz.Ama hep rakibe başarılı insanlara laf atmakla başarılı olamaz sınız...
Bunları bilesiniz...
serhankaburcuk 18.03.2005, 10:20 üstünlüğünüzü görecez max. 2 sene ondan sonra birdaha dönmemek üzere gümmm.....
O mesele bizim problemimiz sizi ilgilendirmez biz düşerizde çıkarızda...Siz kendi derdinize ağlayın..Sezona başladık başlayalı kendinizi üstün gördünüz yani anlamıyorumki altınız üstünüz ne?İyiki yıllarca süper ligde oynadınız..İyiki Yayla kupasında pardon intertotoda mücadele ettiniz...Artık bırakın bunları önünüze bakın yoksa seneye bir alt lige gidersiniz...
efsane teksas kardes
ilk önce hosgeldin bu siteye !
fakat kimse bursalilara veya teksasa laf atmiyor
bizim sikayetmiiz TFFye
bursasporun en dogal hakki gece maci oynamak !
telekomda oynadi !
bir derecede iyi oldu böyle herkes atip tutuyordu sivas ve TFF isbirligi diye
gördük !
yillarca süperligde hem camia hemde taraftar olarak mücadele etmis bir takima herzaman saygimiz var
ama karsinizda sivasspor var ve dogal olarak milyonlarca sivasli
biz heryere efendi sekilde gittik geldik
adam gibi mac izledik destek verdik geldik !
bursada öyle olacak insallah
bursasporu bundan sonra basarilar !!!
süperligde görüsmek üzere insallah !
EfsaneTeksas 18.03.2005, 12:13 efsane teksas kardes
ilk önce hosgeldin bu siteye !
fakat kimse bursalilara veya teksasa laf atmiyor
bizim sikayetmiiz TFFye
bursasporun en dogal hakki gece maci oynamak !
telekomda oynadi !
bir derecede iyi oldu böyle herkes atip tutuyordu sivas ve TFF isbirligi diye
gördük !
yillarca süperligde hem camia hemde taraftar olarak mücadele etmis bir takima herzaman saygimiz var
ama karsinizda sivasspor var ve dogal olarak milyonlarca sivasli
biz heryere efendi sekilde gittik geldik
adam gibi mac izledik destek verdik geldik !
bursada öyle olacak insallah
bursasporu bundan sonra basarilar !!!
süperligde görüsmek üzere insallah !öncelikle hoşbulduk. deplasman takımına sorulmuyor zaten hangi stadta hangi saatte oynarsınız diye. bursa valiliği yazı yollamış federasyona federasyonda uygun görmüş. artık günler uzuyor yaz takvimine geciş olmaya başladığı içinde federasyon maclarının gece oynanmasına sıcak bakıyor. bursaya bekleriz. ama bilet sayısı 875 ona göre gelin.
birakşamgirmedik siteye neler olmuş...bursalı gardas neden bu kadar alıngansın...
bursasporun macıkazanmakiçin herşeyi yaptığı ortada diğer arkadaslarında dediği gibi eşit ortamda değiliz...bizimtepkimiz tff ye...ama futbol sahada oynanır bizimtakım zaten şampiyon...bunuda 70 milyon onunde canlı canlı gözterecektir....
1967_DERNEK_10UR 19.03.2005, 11:20 875 bilet mi insanı güldürmeyin kime yetet o bilet.en az 2000 bilet lazım .bir ikincisi de maç bize sorulma dan akşama alındı .tek taraflı karar neder görülmüş.bizim söz hakkımız yo mu?bize niye sorulmuyor...
türkçerap_yakup 19.03.2005, 11:47 ya abi bizim gece maçlarına alışmamız gerek...seneye 19 da oynanacak maçlar olacak...geç olur die gitmiycekmiyiz maça !??
türkçerap_yakup 19.03.2005, 11:50 SİVAS SÜPER LİGİN DAİMİ ÜYESİ OLACAK...SİZLERDE KISKANlıktan çatlıyacaksınız!!!
BROTHERS58 19.03.2005, 12:07 üstünlüğünüzü görecez max. 2 sene ondan sonra birdaha dönmemek üzere gümmm.....
SİVASIN BİRDAHA DÖNMEMEK ÜZRE GÜMM OLUP OLMAYACAGINI BİLEMEZSİN!AMAAAA BURSA SÜPERLİGE DÖNMEMEK ÜZRE SADECE GİDİŞ BİLETİ ALDI SÜPERLİGDEN!
BİR SÖZÜMDE TEXASA BİZANS NEYSE ABD YANİ TEXASDA AYNI.
türkçerap_yakup 19.03.2005, 12:13 bize bizans hastası diyenlere bak..bizim grubumuzun adı yeniçeri..sizinki texas...bak sen şu özentiliğe....
üstünlüğünüzü görecez max. 2 sene ondan sonra birdaha dönmemek üzere gümmm.....
ulan çıkarız düşeriz bu seni nie gerio....şampiyonmuyuz bu sene şampiyonuz..eeeeeeeeeeee sus o znmanda adam desinler...
______________________________ __________________
BUUILT FOR THE DESTROY...
S&S
şampiyon olmak iş değil bizim gibi 37 sene durunda görelim, bizden başka varmı anadolu takımı o kadar durabilen sizinde ömrünüz 3 sene
şampiyon olmak iş değil bizim gibi 37 sene durunda görelim, bizden başka varmı anadolu takımı o kadar durabilen sizinde ömrünüz 3 sene37 SENE DURDUNUZDA NE OLDU?? INTER TOTO :lol: :lol: :lol: :lol: SIZE 2.LIGDE BAŞARILAR DILERIM. :lol: :lol: :lol: BI 37 SENEDE 2.LİGDE DURUNDA AKLINIZ BAŞINIZA GELSIN. :lol: :lol: :lol:
|