Orijinalini görmek için tıklayınız : GÖNLÜMDE FENER VAR AMA....
SivasSpor.Com 05.01.2006, 23:15 Devre arası transfer sezonunun açılmasıyla dört büyüklerin peşine düştüğü Sivassporlu yıldız futbolcu Hayrettin Yerlikaya gitmek istediği ve gönlünde yatan takımı ilk kez Gazetemize açıkladı
Antalya kampında takımıyla birlikte çalışmalara katılan transferin gözdesi Hayrettin transferi hakkında çıkan haberleri ve gönlünde yatan takımı ilk kez açıkladı. İşte Hayrettin ile dombra dombra transfer düşünceleri. Ve yine Hakikat Gazetesi farkıyla siz değerli okuyucuları için...
Muhabirimizin sorusu ‘Transfer dönemiyle dört büyükler dahil olmak üzere bütün takımlar peşinde. Transferi en çok konuşulan isimsin. Bu konuda ne düşünüyorsun!’.
Hayrettin, “ Hemen hemen her takımdan teklif almak Türkiye’nin konuştuğu bir futbolcu olmak çok sevindirici. Her futbolcu gibi bende bundan büyük bir onur duydum. Ben sahada takımım için elimden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyorum. Eğer futbolumla kendimi ön plana çıkarta bildiysem ve beğenilen bir futbolcu olduysam benim için en mutlu edici şey bu. Buraya gelmemdeki en büyük pay ise kesinlikle Sivasspor’dur. Takımım şuanda çok iyi bir noktada. Kampımızı iyi geçirip ikinci yarı da bu başarımızı sürdürmeyi daha da yukarılara çıkmayı istiyoruz”dedi.
Soru ‘ Peki dört büyükler ısrarla seni istiyor. Hangi takıma gitmek istersin. Gönlünde yatan takım hangisi?’
Hayrettin, “Ben küçükken Fenerbahçeliydim. Ama şuanda profesyonel bir futbolcuyum ve takım tutmuyorum. Gönlümde yatan takım Fenerbahçe. Burada oynamak isterim. Ama ne olursa olsun ilk tercihim oynayabileceğim bir takıma gitmek olacaktır. Fenerbahçe’de dahil oynamayacak ve yedek kalacaksam gitmem. Yedek kalmayı asla istemem. Gideceğim takımda forma giymek isterim. Şartlara bakarım oynayabileceksem giderim. Bun kararı ilerleyen günlerde vereceğim”
Hakikat
1967_CLUB_ÖZGÜR 05.01.2006, 23:24 ARTIK HAYRO DA GİTMEK İSTEDİĞİ takımı ACIKLADIGINA GÖRE....ROTASI BELLİ OLDU...Bİ AN ÖNCE KARARINI VERSİN ARTIK !!
GİDECEK Mİ ? KALACAK MI YETER DAAA
HAYRETTİNDEN ARTIK HAYIR YOK.
FENERLE YATAR FENERLE KALKAR,KAFASINI BİR TÜRLÜ VEREMEZ TAKIMA.
BİR AN ÖNCE BİTİRİLMELİ BU TRANSFER İŞİ.
Böyle bir sonuç çıkacağı belliydi iki aydır yok o takım yok bu takım derken Hayrettinde bu arada çocukluk aşkını ilan etti şu dakikadan sonra ne olur bilemem ama İnşaAllah bu sözcükler temenni niteliğinde değil hayalden ibarettir zira temenni ise artık çok bir verim alamayız ama hayali ise işte o zaman daha hırslı bir Hayrettin görürüz sahada...
Yinede söylüyorum satılacaksa şimdi satılsın DEMİR TAVINDA DÖVÜLÜR!
hayrettin o kadar basit bir futbolcu değil ancak bu kadar karmaşadan sonra kalması yanlış ya hiç transfer sözü edilmeyecekti sivasta oynayacaktı yada gidecek şimdi bu şekilde konuşuluyor fakat sanırım sözle imzalanacak fakat sezon sonu gidecek diye biliyorum
HakkıTİMUÇİN 05.01.2006, 23:37 bence zamansız bir açıklama....
yusuf_07 05.01.2006, 23:38 YAKIŞIR.HAYIRLISI OLSUN..FENERBAHÇEDE KESİN İLK 11 DE OYNAR.
1967_CLUB_ÖZGÜR 05.01.2006, 23:48 YAKIŞIR.HAYIRLISI OLSUN..FENERBAHÇEDE KESİN İLK 11 DE OYNAR.
fenerbahcede ILK 11 DE OYNACAĞI KESIN EVET !!
YatodaSin 06.01.2006, 00:01 fenerbahcede ILK 11 DE OYNACAĞI KESIN EVET !!
SIVASta ilk 11 de oynuyoda Fenerde niye oynamasin.
1967_CLUB_ÖZGÜR 06.01.2006, 00:05 SIVASta ilk 11 de oynuyoda Fenerde niye oynamasin.
EVET GARDAŞ...ORDA GÖZÜ KAPALI OYNAR...
Ehh bu yorumdan sonra gitmesi iyi olur....
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
En azından aklındaki düşünce kalkmış olur!!!
gercek58li 06.01.2006, 01:58 HAYRETTIN HERSEYDEN ÖNCE SIVASLI
GITMEDIGI MÜDDETCE TAKIMA FAYDALI OLUR!
DeLi YuReK 58 06.01.2006, 02:28 Hayretin gitmese bu takim avrupaya cikarsa gor sen artik
sivassporumuu
insallah cikar lar
dort gozle bekliyoruzzz
belcika gencsivassporlular
fenere verip yerine mahmut hanefi, can ve olcani alalim
fenere verip yerine mahmut hanefi, can ve olcani alalim
ücüde genc ve gelecek vadeden milli futbolcular
bu açıklamayı yapmasının kendine ve sivasspora ne gibi bir yarar saglıyacağını anlayamadım.....
gereksiz vede zamansız bir açıklamaydı bu,fenerbahceye gitmeyi istediğini medyaya değilde sadece kendi menejerine söyleseydi daha iyi olurdu..
bu açıklamadan sonra hayrettinden diğer klupler vazgeçe bilir buda sadece fenerin işine yarar
sivasspor için en hayırlı hangi klupse oraya gıtmesini isterim......
CÜSSKB-Aynur 06.01.2006, 09:01 Fb. ve diğer İstanbul takımlarında, her mevkiinin alternetifi bol sayıda var.
Hayrettin, profosyonelliğini ve futbol kariyerini oturtmadan o hayalindeki takımlara giderse, saman alevi gibi parlayıp sönmesi bir olur.Geçmişte bunun örneklerini gördük.
alimuharrem58 06.01.2006, 09:12 artık bır karar verılmelı hayro hakkında
capkin sivasli 06.01.2006, 09:42 bilyorsan gideydin daha kimi bekliyorsun yaaa
capkin sivasli 06.01.2006, 09:44 MILLET GSLI SUAT USTA KULUP ARIYOR SIVAS ALSIN
Etem-Murat 06.01.2006, 09:50 HAYRETTİNDEN ARTIK HAYIR YOK.
HAKLISIN REŞAT ARTIK HATRETTİNDEN SİVAS SPOR VERİM ALAMAZ VERSİNLER GİTSİN MUTLU OLACAĞI YERDE OYNASIN ARTIK BİZE YARAMAZ
fenere gidipde mahmut hanefinin durumuna düşme hayro
ErdalGüler 06.01.2006, 10:26 SİVASSPOR GİBİ BİR TAKIMA ÇOK BÜYÜK KATKILARDA BULUNMUŞ OLAN HAYRETTİN 'İN BU AÇIKLAMAYI YAPMASI GERÇEKTEN BENİM AÇIMDAN İYİ OLDU... ÇÜNKÜ YAPILABİLECEK OLAN SPEKÜLASYONLARIN ÖNÜNÜ KESMEK AÇISINDAN OLUMLU BİR AÇIKLAMA... AYRICA HERKESİN İDEALLERİ VE HEDEFLERİ VARDIR VE BASKILAR ALTINDA KİŞİLER SORUNLAR YAŞARLAR... BEN BU TAKIMA ÇOK BÜYÜK HİZMETLERDE BULUNMUŞ HAYRETTİN'İN TRANSFER OLMASA BİLE KISA SÜREDE KENDİNİ TOPARLAYACAĞINA VE TAKIMA HERZAMAN Kİ GİBİ ÇOK FAYDALI OLACAĞINA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM. VE HERKESİN SÖYLEDİĞİ GİBİ KAFASI KARIŞTI GİTSİN ARTIK SÖYLEMLERİNE KATILMIYORUM.. HAYRETTİN İÇİN EN İYİSİ NEYSE O OLSUN... GİDERSE DE ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN...
ARKADAŞLAR BENCE FENERE GİDERSE BÜYÜK İHTİMAL FUTBOLCULUK HAYATI BİTER.EN BASİT ÖRNEĞİ MAHMUT HANEFİ..ALDILAR ADAMI YOK ROBERTO CARLOSMUŞ YOK TÜRKİYEDEKİ EN SÜRATLİ OYUNCUYMUŞ DA..GÖRDÜK ADAM NE HALLERE DÜŞTÜ..VE BİR ÇOK FUTBOLCU BU HALLERDE FENERDE..ORTEGA,KONYANIN GOLCÜSÜ(ADINI HATIRLAYAMADIM),MURAT HACIOĞLU,SERHAT AKIN VS..ANLIYACAĞINIZ FENERBOSTAN TÜRK FUTBOLCULARA DEĞER VERMİYOR , YETİŞEN GENÇ YETENEKLERİ DE ÖLDÜRÜYO..KESİNLİKLE GİTMEMESİ GEREKİR..
HAKLISIN REŞAT ARTIK HATRETTİNDEN SİVAS SPOR VERİM ALAMAZ VERSİNLER GİTSİN MUTLU OLACAĞI YERDE OYNASIN ARTIK BİZE YARAMAZ
BIRAKIN DAYI BU BUNLARI..ADAM SİVASLI SİVASSPORDA YETİŞMİŞ BURAD BÜYÜMÜŞ NASIL VERİM ALAMAZSINIZ BU ADAMDAN..HER FUTBOLCUNUN KÜÇÜKKEN TAKIM TUTTUĞU OLMUŞTUR VE HER FUTBOLCU BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAMAK İSTER..OZAMAN HİÇ BİR FUTBOLCUDAN VERİM ALINMAZ MI..
KATILMIYORUM SİZE..
Fb. ve diğer İstanbul takımlarında, her mevkiinin alternetifi bol sayıda var.
Hayrettin, profosyonelliğini ve futbol kariyerini oturtmadan o hayalindeki takımlara giderse, saman alevi gibi parlayıp sönmesi bir olur.Geçmişte bunun örneklerini gördük.
ŞİMDİ HAYRETTİN PROFESYONEL DEĞİL Mİ..PEKİ SORUYORUM PROF. DEĞİLSE NİDEN İSTİYO BU TAKIMLAR..:)
PROFESYONELİNDE KRALI HEMDE :d
1967_DERNEK_10UR 06.01.2006, 10:52 ARTIK HAYRO DA GİTMEK İSTEDİĞİ takımı ACIKLADIGINA GÖRE....ROTASI BELLİ OLDU...Bİ AN ÖNCE KARARINI VERSİN ARTIK !!
hayro rengini belli etti..artık gitmesi lazım.ama sezon sonunda olur ama devre arasında..
SEMİH-58 06.01.2006, 10:57 NERDE MUTLUYSA ORDA OLSUN DAHA IYI
Disi Kartal_58 06.01.2006, 11:24 her futbolcunun gönlünde bir takım vardır mutlaka ama ben inanıyorumki hayrettin fb, gs, ts yada bjk yede gitse oynar profesyonel bir futbolcu çünkü
CÜSSKB-Aynur 06.01.2006, 12:16 ŞİMDİ HAYRETTİN PROFESYONEL DEĞİL Mİ..PEKİ SORUYORUM PROF. DEĞİLSE NİDEN İSTİYO BU TAKIMLAR..:)
PROFESYONELİNDE KRALI HEMDE :d
Ağca sadece muhalefet olmak için yazmışsın.
Tabiiki çok iyi bir futbolcu, Burada Hayrettin in futbol kalitesi asla tartışılamaz. Bu yıl ilk defa Süperligde oynuyor olması nedeniyle İstanbul takımlarında bekleneni veremeyebilir,
Etem-Murat 06.01.2006, 12:20 bizim tabirimizle hayrettin daha toy o yüzden bişmeden büyük takımlara giderse hemen harcallar o yüzden hayrettin acele etti aklındaki takımı söyleyerek .hakkında hayırlısı neyse o olsun
Bence Takımın kampına katılmış birinin böyle açıklama yapması talihsizlik...Kesin gönderilecekse kampa niye katıldı...Diğer futbolcularımızıda olumsuz etkiler böyle açıklamalar..Artık ligin 2.yarısına konsantre olmamız şart!!!!
cemal58yiğido 06.01.2006, 12:48 ARTIK HAYRO DA GİTMEK İSTEDİĞİ takımı ACIKLADIGINA GÖRE....ROTASI BELLİ OLDU...Bİ AN ÖNCE KARARINI VERSİN ARTIK !!
1967 dernek serkan20 06.01.2006, 15:44 her insanın gönlünde küçükken bir aslan yatar demekki heyrettinin beğendiği takım fb miş. inşallah sürekli 11 de oynar oradanda avrupaya geçer.
serhankaburcuk 06.01.2006, 15:50 Bence Hayrettin çok zamansız ve ve çok erken bir açıklama yapmış...Eğer Fenerde oynamak istiyorsa buna daha erken karar verip Fenerbahçenin yaptığı teklifi değerlendirmeliydi...
Ama benim buradan Hayrettine bir tavsiyem var...Sen ne kadar iyi bir futbolcu olsan bile İstanbula gittiğin zaman heleki Fenerbahçe gibi bir takıma gittiğin zaman özel yaşantına çok dikkat etmen gerekir...Ve ona tavsiyem eğer gidebileceği daha iyi bir takım varsa oraya gitsin....Fenerbahçe tam bir Futbolcu kıyım evi....Zamanında sol kanatta bence Türkiyenin en iyi oyuncusu olan Mahmut Hanefi yi yediler ki....Hayrettini hayli hayli yerler...Kimsenin gözünün yaşına bakmazlar...Bence banko oynayabileceği bir takıma gitmesi...Eğer şuanki oynadığı futbolu oynarsa zaten her takımdada oynar ama orası Fenerbahçe bunu unutmasın....
Temennim 2.yarı aklını başka yerlere yani transfere takmayıp futbolunu oynaması...
SivaslıMurat 06.01.2006, 16:56 vay hayirsiz hayro vaaay, hem Sivasimiza hemde Galatasaray´a hayinlik...
yigido kesku 06.01.2006, 17:05 tabikide3 oynar gardaşşş
SivaslıMurat 06.01.2006, 17:07 Yinede insallah bize gelir Aslanim...
yigido kesku 06.01.2006, 17:07 bu takım mutavazı kadroyla ligde kök söktürüyor söktürmeye devam edecek
vay hayirsiz hayro vaaay, hem Sivasimiza hemde Galatasaray´a hayinlik...
Galatasarayami??? ben pek anlayamadim nasil bi hayinlik oluyor..
vay hayirsiz hayro vaaay, hem Sivasimiza hemde Galatasaray´a hayinlik...
GARDAŞ SEN NE SAÇMALIYON!!!!!NE HAİNLİĞİ!!!!!!!BURDA GALATASARAYA FENERE FUTBOLCU GİTMİYO DİE HAİN Mİ OLACAK...LAFINI TART KONUŞ!!!!!
1967_DERNEK_10UR 06.01.2006, 17:16 vay hayirsiz hayro vaaay, hem Sivasimiza hemde Galatasaray´a hayinlik...
SEN ÇOK DENGESİZ BİRİSİN..VARSA YOKSA GS SENİN İÇİN..İSTEDİĞİ TAKIMA GİDER ...PARAYI VEREN HAYRETTİNİ ALIR AMA İNŞALLAH GS YE GİTMEZ ZATEN PARA YOK ONLARDA..
serhankaburcuk 06.01.2006, 17:18 Yinede insallah bize gelir Aslanim...
Kardeş Hayrettinin hainliği falan yok...Sen Galatasaray penceresinden bakmayı bırakda Biraz Sivassporlu ol Murat kardeş....
SivaslıMurat 06.01.2006, 17:19 :mad: Galatasarayami??? ben pek anlayamadim nasil bi hayinlik oluyor..
Galatasaray´da onu istiyor...
Galatasaray´a gelmek istemedigi icin.
Bence Ya Sivas da kalsi yada Galatasaray gelsin.
Galatasaray da onun degerini bilirler !!!
:mad:
Galatasaray´da onu istiyor...
Galatasaray´a gelmek istemedigi icin.
Bence Ya Sivas da kalsi yada Galatasaray gelsin.
Galatasaray da onun degerini bilirler !!!
onu biliyorumda yinede hayinlik degil hani:D
bence Galatasaray olmayacaksa feneri felan gitmesin:D
SivaslıMurat 06.01.2006, 17:21 Kardeş Hayrettinin hainliği falan yok...Sen Galatasaray penceresinden bakmayı bırakda Biraz Sivassporlu ol Murat kardeş....
Sivasspor acisinda ne diyim Adam gitmek istiyor zorla tutamiyiz ya.
Sivassport kalmasin demiyorum ki, Kalsin.
Ama gitmek istiyorsa Galatasaray gelir insallah diyorum.
serhankaburcuk 06.01.2006, 17:22 Hayrettin için ve kulübümüz için hayırlısı olsun arkadaşlar inşallah bu transfer dedikoduları onun futbolunu olumsuz etkilemez...
UMTçarşı 06.01.2006, 18:00 bence kendini göstermek için ya bjk ya bjk
nazimgulturk 06.01.2006, 18:11 BENCE BU SENE SONU DAHA UYGUN YARIDA BIRAKIRSA TAKIM OLUMSUZ ETKİLENİR
Etem-Murat 06.01.2006, 18:29 hayırlısı olsun nereye giderse gitsin yolu acık olsun
Disi Kartal_58 06.01.2006, 18:36 bence kendini göstermek için ya bjk ya bjk
İNŞALLAH GELİR HAYRETTİN ÇOK KALİTELİ BİR FUTBOLCU ÇÜNKÜ
HAYIRLISI OLSUN
dj_sado_88 06.01.2006, 18:42 oynayıp kendini geliştirebilecegi bi takıma gitsin kardeşim fb gs farketmez
Sivasli_Celal 06.01.2006, 21:05 yahu hayrettindeki son durum ney?
kaliyormu gidiyormu?
giderse nereye?
sinan-58 06.01.2006, 21:15 arkadaşlar hayrettin için en iyi yer fenerbahçe hem zengin takım hayrettin para kazanır hemde sivassporumuz para kazanır hayrettin fenerde as çıkar çunku fenerin sol kanatında sağ ayaklı umıt özat oynuyor ümiti daum sağa alır hayo solda oynar
extrasivas 06.01.2006, 23:21 bir futbolcunun boyle bir aciklama yapmasi hic dogru degil besiktasa transferi gerceklesmis olsa bjk camiasi ona karsi soguk bir hava estirebilir dusunsene fener macina ciktigi zaman nasil guvenebilirsin veya istemeden yanlis bir hareket yapsa direk bilerek yapti kanisi ortaya cikar yani cok yanlis bir davranis bu sozu onun gelecegini etkiler profesyenellige yakismadi
serhankaburcuk 07.01.2006, 15:03 arkadaşlar hayrettin için en iyi yer fenerbahçe hem zengin takım hayrettin para kazanır hemde sivassporumuz para kazanır hayrettin fenerde as çıkar çunku fenerin sol kanatında sağ ayaklı umıt özat oynuyor ümiti daum sağa alır hayo solda oynar
Hiç zannetmiyorum...Mahmut Hanefi var sol ayaklı onu bile oynatmıyorki Hayrettini oynatacağını hiç zannetmiyorum...
HAYRETTİNDEN ARTIK HAYIR YOK.
NE YAPTINAZ YAA 2 DAKİKADA HAYRETTİNİ SİLDİNİZ O ADAM GİDERSE EN AZ GOL YİYEN TAKIMLAR ARASINA GİRMEYİ UNUTUN FENER GALATASARAYLA DEĞİL DİYARBAKIR DENİZLİYLE MÜCADELE EDERİZ AMA BUNUN ADI KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ OLMAZ......KENDİ DEĞERLERİMİZE SAYİP ÇIKMADIKÇA BÜYÜK OLAMAYIZ.... SAYGILAR
1967_Dernek_Murat 07.01.2006, 15:10 hayrettın sivasspor dan başka takıma yakışmaz.cünki sivasspordan başka daha ıyı takım yok.üç büyük yok tek büyük var oda sivasspor.
serhankaburcuk 07.01.2006, 15:12 NE YAPTINAZ YAA 2 DAKİKADA HAYRETTİNİ SİLDİNİZ O ADAM GİDERSE EN AZ GOL YİYEN TAKIMLAR ARASINA GİRMEYİ UNUTUN FENER GALATASARAYLA DEĞİL DİYARBAKIR DENİZLİYLE MÜCADELE EDERİZ AMA BUNUN ADI KESİNLİKLE ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ OLMAZ......KENDİ DEĞERLERİMİZE SAYİP ÇIKMADIKÇA BÜYÜK OLAMAYIZ.... SAYGILAR
Gardaş çok haklısın ama baksana Hayerretin kafasında transferi yapmış bile...Gönlüm Fenerden yana demiş...Biz daha ne yapalım...Bizde büyük düşünelim diyoruz ama....
SivaslıMurat 07.01.2006, 15:19 Hiç zannetmiyorum...Mahmut Hanefi var sol ayaklı onu bile oynatmıyorki Hayrettini oynatacağını hiç zannetmiyorum...
Mahmut Henfi Hayrettinin 100de biri olamaz.
Adamlar Muahmuta zaten kulüb ariyorlar.
Ümit Özat´in da zeten isi bitmis, Hayrettinden daha iyisini bulamaslar.
Hayrettinde insallah gitmez´de Sivas´da kalir,
Kalmak istemiyorsa Galatasaray´in kapisi acik ;)
serhankaburcuk 07.01.2006, 15:21 Mahmut Henfi Hayrettinin 100de biri olamaz.
Adamlar Muahmuta zaten kulüb ariyorlar.
Ümit Özat´in da zeten isi bitmis, Hayrettinden daha iyisini bulamaslar.
Hayrettinde insallah gitmez´de Sivas´da kalir,
Kalmak istemiyorsa Galatasaray´in kapisi acik ;)
Gardas eğer Hayrettin gidecekse Sivasspora maddi olarak bişeyler kazandırması lazım...Ama son günlerdeki durumlardan sende haberdarsın ve Galatasarayın bırak Hayrettini almaya parası kendi futbolcularına verecek parası yok...Eğer Galatasaray Hayrettin için gereken bonservisi sağlarsa neden olmasın Galatasaraydada oynayabilir yani....Bize gelen duyumlara göre en iyi teklifi Trabzonspor yapmış ama onlara bile vermedik yani...
SivaslıMurat 07.01.2006, 15:32 Trabzonda ne isi var Hayrettinin Gardas ???
Adami harcarlar anca...
Zeten is yok artik Trabzon´da.
Dogrusun Galatasaray Hayrettine okadar para VEREMEZ olsada vermez...
cünkü olsa...olcak...alsa alsa yabanci bir oyuncu alir ona verir.
(Hayrettin´de olan sorun degil bu, iyi Futbolcu)
anca Takas la olur bu is. Takas ve üstüne para !!!
sizce Hayrettine nekadar bonserve ödenmeli ? Degeri kac milliyon sizce ?
serhankaburcuk 07.01.2006, 15:37 Trabzonda ne isi var Hayrettinin Gardas ???
Adami harcarlar anca...
Zeten is yok artik Trabzon´da.
Dogrusun Galatasaray Hayrettine okadar para VEREMEZ olsada vermez...
cünkü olsa...olcak...alsa alsa yabanci bir oyuncu alir ona verir.
(Hayrettin´de olan sorun degil bu, iyi Futbolcu)
anca Takas la olur bu is. Takas ve üstüne para !!!
sizce Hayrettine nekadar bonserve ödenmeli ? Degeri kac milliyon sizce ?
Gardaş onun kaç para ettiğine biz karar veremeyiz..Ben onun Trabzonspora gitmesi taraftarı değilim zaten.Trabzonun en iyi ücreti verdiğini söyledim..Bana kalırsa Hayrettin sezon sonuna kadar kalmalı ve de öyle oldu...Sezon bitsin ondan sonra konuşuruz ve hangi takıma gitmesi daha uygun olur karar veririz...Ha bana kalırsa Fenere gitmesin tabiki orada onu harcarlar...Galatasarayda ve Beşiktaşta oynar ama şuan hem onun için hemde Sivasspor için çok erken zaten....
SivaslıMurat 07.01.2006, 15:41 Gardaş onun kaç para ettiğine biz karar veremeyiz..Ben onun Trabzonspora gitmesi taraftarı değilim zaten.Trabzonun en iyi ücreti verdiğini söyledim..Bana kalırsa Hayrettin sezon sonuna kadar kalmalı ve de öyle oldu...Sezon bitsin ondan sonra konuşuruz ve hangi takıma gitmesi daha uygun olur karar veririz...Ha bana kalırsa Fenere gitmesin tabiki orada onu harcarlar...Galatasarayda ve Beşiktaşta oynar ama şuan hem onun için hemde Sivasspor için çok erken zaten....
Dogru !!! Bencede sezon sonunda gitsin nereye gidiyorsa...
Ama o yaptigi aciklamalar bence yanlis bir zamanda geldi.
Insallah kendisini ve takimi etkilemez.
serhankaburcuk 07.01.2006, 15:43 Dogru !!! Bencede sezon sonunda gitsin nereye gidiyorsa...
Ama o yaptigi aciklamalar bence yanlis bir zamanda geldi.
Insallah kendisini ve takimi etkilemez.
Benim korkumda o yönde zaten...Çok iyi bir ilk yarı çıkardı inşallah bu futbolunu 2.yarı sergiler yani aklı inşallah bulanmaz....
SivaslıMurat 07.01.2006, 15:45 Benim korkumda o yönde zaten...Çok iyi bir ilk yarı çıkardı inşallah bu futbolunu 2.yarı sergiler yani aklı inşallah bulanmaz....
INSALLAH !!!
twity_58 08.01.2006, 11:50 bence fenerde harcanır.. ama insallah otynaması için sans ve forma verılır..:confused:
transfer olsun artık yeter bize çektirdiği eziyet
dj_sado_88 08.01.2006, 12:36 transfer olsun artık yeter bize çektirdiği eziyet
abi dur iki saniyede yolladık hayroyu inş. sivas sporda kalır inş. daha çok hizmet eder
ercan_dpinar 08.01.2006, 12:53 yanlış bir açıklama ya transfer olmassa?
Sampiyom 08.01.2006, 13:42 YAKIŞIR.HAYIRLISI OLSUN..FENERBAHÇEDE KESİN İLK 11 DE OYNAR.
bence yanlis ilk 11de oynayamaz çunku hoca hayroyu uit ozata satmaz yedekte tutar ...
Sampiyom 08.01.2006, 13:49 ya transfer olmassa diyosun olmassa olmasin bence sivassporda kalsin nolur ki allah allah sivasa yarari olursa sivasta kalsin paranin degeri yok ki eger sivas icin iyi olursa cunku transferden gelecek para baska bir hayrettin almaya yarayacak oda hayro gibi olursa...
LORDKRAL 08.01.2006, 13:53 hayrettin fenerbahçeye giderse yeri belli yedek kulübesi ordan ayrılmaz
eğer sivasspor yönetimi hayrettini bırakmazsa ve iyi transferler yaparsa bu sene UEFA yı zorlar gibi..
serhankaburcuk 08.01.2006, 15:35 Hayrettinin gönlü Fenerbahçede olsada 2.yarı boyunca Sivassporda oynamaya devam edecek artık bu transfer dedikodularını bir kenara bırakmalıyız....Futbolcumuzun kafasını abuk sabuk fikirler ile karıştırmanın anlamı yoktur...
serhankaburcuk 08.01.2006, 15:36 bence yanlis ilk 11de oynayamaz çunku hoca hayroyu uit ozata satmaz yedekte tutar ...
Gardas çok haklısın Daum Ümit Özatı satmaz...Çünkü Ümit ÖZAT onun prensi...
Ağca sadece muhalefet olmak için yazmışsın.
Tabiiki çok iyi bir futbolcu, Burada Hayrettin in futbol kalitesi asla tartışılamaz. Bu yıl ilk defa Süperligde oynuyor olması nedeniyle İstanbul takımlarında bekleneni veremeyebilir,
ZATEN NE YAZSAM HEMEN MUHALEFET İÇİN YAZIYORSUN DİYORSUN..SADECE FİKRİMİ YAZDIM..OKADAR.SAYGI DUYMAYABİLİRSİN..
TÜRKİYEDE ÜMİT ÖZAT GİBİ KAZMA FUTBOLCU YOK BE..NASIL GÖZDESİ OLUYO ANLAMIYORUM..:D
Sivasli_Celal 11.01.2006, 18:40 yahu bizim hayro noldu??
Etem-Murat 11.01.2006, 18:49 TÜRKİYEDE ÜMİT ÖZAT GİBİ KAZMA FUTBOLCU YOK BE..NASIL GÖZDESİ OLUYO ANLAMIYORUM..:D
HOPBALA NERDEN CIKTI ŞİMDİ KAZMALIK KEDİ CİĞERE MUNDAR DERMİŞ SENDE AYNISINI YAPIYON AĞCA
Sivasli_Celal 11.01.2006, 18:54 gercektende ümit baya salak futbolcu
hemsermimiz ama tamamen kazma
yahu bizim fenerde baya var kazme
1. servet
2. selcuk
3. ümit
4. baris
isin sakati bunlarin hepside milli nasil oluyor anlamadimki valla TRde futbolcumu yok sanki
Hayrettin kendi kendini harcıyacak , eminim bi menejeri vardır ona danışmıyo mu hiç...Ben hiç bir dünya starının şu takıma gitmek istiyorum dediğini duymadım ayıp etmiş....Hayrettinden ben 2. yarı ilk yarıdaki gibi bir futbol beklemiyorum:(:(:(:(
Haklısın abi Daum alsa bile oynatmaz Hayrettini!
|