Orijinalini görmek için tıklayınız : İYİ BİR SANTRAFOR ALACAĞIZ

SivasSpor.Com
05.01.2006, 23:02
http://www.sivasspor.com/images/stories/BulentUygun.jpg
Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivassspor'un genel menajeri Bülent Uygun, ''Çok iyi bir santrafor alıp, transfer çalışmalarını tamamlamayı düşünüyoruz'' dedi.

Uygun,yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısı öncesinde transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, bu kapsamda İstanbulsporlu Cem Can, Ankarasporlu Ümit Aydın ve Diyarbakırspor'un kalecisi Oğuz Dağlaroğlu'nu kadrolarına kattıklarını söyledi.
Yabancı futbolcu transferi konusunda da çalışmalarının aralıksız sürdüğünü anlatan Uygun, ''Transfer listemizde hocamız Lorant'ın beğendiği Yugoslav bir santrafor ile bir Nijeryalı, bir Hollandalı ve 3 Brezilyalı golcü var.Bu oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Çok iyi bir santrafor alıp, transfer çalışmalarını tamamlamayı düşünüyoruz'' diye konuştu.
Kaptan Muhammed Ali'nin Diyarbakırsporla, Ertuğrul'un Bursasporla,kaleci Vedat'ın ise Mardinsporla anlaştığını belirten Uygun, Sezgin, Yusuf Akbel ve Yusuf Peken'i de kiralık olarak isteyen bazı kulüplerin olduğunu ifade etti.
Bu 3 oyuncuyu kiralık olarak vereceklerini anlatan Uygun, bu futbolcuların yanı sıra bir oyuncunun daha kiralık olarak verilmesini planladıklarını söyledi.
Yeni transferlerin Antalya Manavgat'taki kampa katıldığını ve takıma çok çabuk uyum sağladıklarını belirten Uygun, ''Kampımız çok güzel geçiyor. Çalışma tempomuzu artırdık'' dedi.
Anderson ve Sergio'nun sakatlıklarının sürdüğünü anlatan Uygun, kamp sonunda takımın lige hazır hale geleceğini söyledi.
Ligin ikinci yarısında koşan, mücadele eden, iyi futbol sergileyen bir Sivasspor izlettireceklerini ifade eden Uygun, ''İlk yarıda gösterdiğimiz başarıyı, ikinci yarıda da gösterip, ligi üst sıralarda tamamlamayı hedefliyoruz'' dedi.

YatodaSin
05.01.2006, 23:17
Brezilyali olsun.Brezilayada aslinda kötü oyuncu cikmaz.Insallah iyi cikarlar.

gercek58li
06.01.2006, 00:54
BIZE HIZLI OYUNCU LAZIM
YÖNETIM BUNUN BILINCINDE OLDUGUNA INANIYORUM!:)

GuNaY
06.01.2006, 01:09
BIZE HIZLI OYUNCU LAZIM
YÖNETIM BUNUN BILINCINDE OLDUGUNA INANIYORUM!:)
Evet abi hızlı ve sonuca giden olmalı!!!

DeLi YuReK 58
06.01.2006, 01:24
Guzel bir golcu futbolcu lazim soyle dayanikli olacak vurdu sut kaleyi bulacak
insallah olacak oyle bir futbolcumuz
ben sivassporuma inaniyorum
Bu SeVdA bItMeZzZzzZz 58

AvRuPaNiNKrALi58
06.01.2006, 01:36
Vallaha Balili de ki hiz kimsede yok adama helal Trabzon a attigi gol aklimdan cikmiyor! Ama iste pas gelecek de adama kalecinin üstüne kosacak!

Bence hem bir Forvet Ümit Karan tipinde ve bir Orta Saha oyuncusu her yere top dagita bilen bir futbolcu!!!!

Insallah transfeler iyi olur ve Sivasimiza yarar!

nejmi58
06.01.2006, 02:11
Hasan Kabzeyi forvete ve Fenerbahceli Olcan i ortasahaya alabilirsek iyi olur

alimuharrem58
06.01.2006, 08:16
Hasan Kabzeyi forvete ve Fenerbahceli Olcan i ortasahaya alabilirsek iyi olur

İNSALLAH BUNLARI SATARLARDA BİZ ALIRIZ

BekirBayrak
06.01.2006, 08:38
Vallaha Balili de ki hiz kimsede yok adama helal Trabzon a attigi gol aklimdan cikmiyor! Ama iste pas gelecek de adama kalecinin üstüne kosacak!

Bence hem bir Forvet Ümit Karan tipinde ve bir Orta Saha oyuncusu her yere top dagita bilen bir futbolcu!!!!

Insallah transfeler iyi olur ve Sivasimiza yarar!
arkadasım senın fıkırlerıne katılıyorum bı orta saha bı de yırtıcı bı forvetle bu SİVASSPOR ıkıncı yarıda daha cok can yakacagına ınanıyorum

capkin sivasli
06.01.2006, 08:39
sambaci isterim

Etem-Murat
06.01.2006, 08:48
öyle diyorsunuz da alın da bir görelim şu ana kadar alınanlar gidenleri aradacak durumda . alacağımız ileriye dönük bir orta saha oyuncusu ve birde akıllı bir forvet alın artık da görelim bekliye bekliye gözden olacağiz.

agca58
06.01.2006, 10:40
BİZDE BÜLENT UYGUN ABİMİZ OLDUĞU SÜRECE TRANSFER KONUSUNDA HİÇ TEREDDÜT ETMEYİN..

catli_58
06.01.2006, 10:44
en iyisini alacağımıza inanıyorum.

Etem-Murat
06.01.2006, 11:25
inşallah arkadaşlar allah gönlümüze göre versin ama zor
bu devirde iyi bir oyuncuyu sen olsan verirmisin vermezsin değilmi
bizde iyi yakın bir oyuncu bula biliriz belki

DJMuRaT
06.01.2006, 11:42
Anderson'a iyi bi partner olması şart....

Huseyin_34_58
06.01.2006, 11:52
SivasSpor olarak en büyük avantajımız Bülent Uygun un transfer çalışmalarını bizzat yürütmesi. Kendisine İnancımız, güvenimiz ve sevgimiz çok. İnşallah Takımı daha ileriye götürecegiz

serhankaburcuk
06.01.2006, 13:33
Brezilyalı olursa daha iyi olur...Çünkü ilerde Andi ile iyi anlaşırlar...Bu arada M.Alinin Diyarbakıra transfer olmasına çok üzüldüm...İnşallah Sivasspor 2.yarı fırtına gibi esecek...

mahmutarslan
07.01.2006, 13:46
menajerlerimize güvenim sonsuz..

lige başlamadan aldırdığı oyuncular ortada..işin zor kısmını lige başlamadan önce halletti.bence mevkilere takviye yapmak ve bu mevkilerdeki oyunculara yardımcı oyuncu almakta pek zorlanmayacaklar..

transferlerimiz şimdiden hayırlı olsun.

allaha emanet olun

1967_DERNEK_10UR
07.01.2006, 13:49
ZAMANA İHTİYAÇ VAR..EN İYİSİNİ ALACAĞIMIZA İNANIYORUM..

serhankaburcuk
07.01.2006, 13:50
3 -4 tane yabancı futbolcu ile görüşülüyor ve ismi sır gibi saklanıyor...Werner LORANT ve Bülent UYGUN en iyisini seçeceklerdir...

twity_58
08.01.2006, 10:55
yani hızlı kosmalı tabıkı anderson kalacaksa eger onu tamamlamalı ve kuvvetlı bır forvet olusturulmalıı bence..

dj_sado_88
08.01.2006, 11:17
rakibin defansı presleriyle yıpratacak bi adamlazım yani anelka tarzı bişey